Szakemberprofil - publikus adatok  katt ide az it2it.hu főoldalához
Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
NévTubak Zoltán
RégióKecskemét
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1981
Legmagasabb végz.Egyetem (szakirányú)
Intézmény, szakKözgazdasági Programozó Matematikus
Általános információk
[nincsenek megadva általános információk]
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2014- (51 hó) kapcs.felvétel után Rendszergazda, oktatási munkatárs140 számítógépes rendszer felügyelete, kollégák oktatása, segítség nyújtás feléjük.
Oktatási munkatársként az oktatók munkájának segítése, például a kapott interaktív tábla beüzemelése, és hozzá a tananyag elkészítése.
Mindemellett magánba vállaltam C#.net-es fejlesztéseket android telefonra.
 2012- (3 hó) kapcs.felvétel után Addattárház supportIbm support tevékenység Budapestre hozatala miatt, hogy kevesebb legyen az időeltolódásból származó probléma, Budán az Infóparkban kaptunk képzést DB2 és IBM kapcsán. Számora nagyon megfelelt volna, csak sajnos ők a felvételi részeként kezelték a próbaidőt, és úgy döntött a vezetés, hogy én nem rendelkezek elegendő tapasztalattal a Support tagjaként végzett munkához. :-( Itt töltött idő, 2,5 hónap.
 2012- (17 hó) kapcs.felvétel után Biztosítás értékesítőÉrtékesítő csapatban való részvétel. 2010 decemberben született fiam, 2009-es házasságom után, és ezért Kecskeméten nem találtam fejlesztő munkát. Gyermeknevelés miatt szükségem volt munkára, és ezt találtam. Sok embernek és vállalatnak tudtam szerződést kötni, de engem továbbra is az informatika érdekelt, ezért váltottam, amint lehetett 2014-ben
 2010- (18 hó) kapcs.felvétel után Rendszergazda, Html fejlesztőKatedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium számítógépes rendszerének üzemeltetése (60 számítógép), webfejlesztés. Innen én jöttem el a következő munkám miatt.
 2009- (6 hó) kapcs.felvétel után Projekt kontrollerMegrendelőkkel egyeztetés képernyőtervek készítése segítségével, fejlesztői dokumentációt készítettem, ami alapján a fejlesztő csapatnak kiosztottam a munkákat. 6 fős volt a fejlesztő csapat és C#-net-ben fejlesztettek. Egyszer én is kaptam C#-ban fejlesztendő számlák nyomtatása feladatát, azaz css-t kellett megalkotnom a számlához, és egy kapott excel táblában levő adatokkal kellett feltöltenem a számlák adatait. Sajnos a fejlesztő csapat nem szerette, hogy az én általam készített módon kell a fejlesztést megcsinálniuk, annak ellenére, hogy velük konzultáltam folyamatosan, hogy szeretnék a fejlesztést kivitelezni. A képernyőtervek készítését szerettem MS Visio segítségével.
 2007- (16 hó) kapcs.felvétel után SAP B1 fejlesztőVB.Net és SQL fejlesztőként én kezdtem SAP B1 projekteken dolgozni. A Progen Zrt saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszert fejlesztett DOS-ra és Windowsra, csak észrevették, hogy vannak cégek, ahova a saját termékükkel nem tudnak bejutni, ezért kezdtek SAP B1 értékesítéssel foglalkozni, és ott észrevették, hogy az alap SAP B1 nem elég a magyar piacra, ezért kezdtek fejlesztőt keresni, és én pont akkor kerestem munkát, és ők vállalták az alkalmazásomat, annak ellenére, hogy én Comodore-on programoztam VisualBasic-ben, és PC-n Java, C, C++, SQL-ben ők látták bennem a tehetséget és a nyitottságot, ezért kaptam lehetőséget tőlük a bizonyításra. Kapásból éles munkaként excel táblából valő automatikus számlák rögzítését kellett megoldanom, amit határidőre meg is csináltam.
 2006- (12 hó) kapcs.felvétel után Siebel CRM fejlesztő20 fős team tagjaként heti meetingek segítségével osztották szét a következő release fejlesztéseit, és állandó hibajegyek kijavítása, illetve a hibajegykezelő rendszerbe rögzítése a hiba felhasználói hiba voltát. Nagyon jó csapat volt és sajnálom, hogy leépítették a csapatot, e miatt el kellett jönnöm.
 2005- (10 hó) kapcs.felvétel után Adattárház specialista - Helpdesk3 hónap indiai tréning után Budapesten voltam a 10 fős budapesti adattárház team tagja és fogadtuk az ügyfelek hívásait. Tanultuk elfogadni, hogy a világon mindenhol más kiejtéssel beszélik az angolt és telefonon keresztül ez nehezítette a munkát.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
[nincs megadva munkavégzési típus]
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
Ágazati ismeretek - TelekomÁtfogó ismeretek nincs megadva 
Ágazati ismeretek - LogisztikaÁtfogó ismeretek nincs megadva 
Ágazati ismeretek - MédiaAlapfogalmak nincs megadva 
Ágazati ismeretek - GyártásAlapfogalmak nincs megadva 
Ágazati ismeretek - KereskedelemAlapfogalmak nincs megadva 
CRM - Siebel SystemsTapasztalt nincs megadva 
BI - Data WarehousingTapasztalt nincs megadva 
BI - AdatbányászatTapasztalt nincs megadva 
BI - CognosTapasztalt nincs megadva 
BI - TeradataTapasztalt nincs megadva 
Adatbázis (DBMS) - MS Access MDBTapasztalt nincs megadva 
Adatbázis (DBMS) - MS Access ADPTapasztalt nincs megadva 
Adatbázis (DBMS) - Visual FoxProTapasztalt nincs megadva 
Adatbázis (DBMS) - MS SQL ServerProfi nincs megadva 
Adatbázis (DBMS) - MySQLProfi nincs megadva 
Knowledge Management - Document/Content ManagementTapasztalt nincs megadva 
Knowledge Management - Microsoft Exchange, OutlookTapasztalt nincs megadva 
Microsoft - Windows ServerTapasztalt nincs megadva 
Microsoft - MS Application CenterTapasztalt nincs megadva 
Microsoft - MS System CenterTapasztalt nincs megadva 
SAP - SAP Business OneProfi nincs megadva 
Módszertani ismeretek - Extreme ProgrammingTapasztalt nincs megadva 
Módszertani ismeretek - Egyéb agileTapasztalt nincs megadva 
Tervezés - KövetelményspecifikációProfi nincs megadva 
Tervezés - Use caseTapasztalt nincs megadva 
Tervezés - Class, viselkedés és impl. diagramok tervezéseTapasztalt nincs megadva 
Tervezés - Modellező eszközökTapasztalt nincs megadva 


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: