Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Főállás)katt ide az it2it.hu főoldalához
Informatikus mérnök
25 éves fiatal informatikus mérnök vagyok. Rendelkezem tapasztalattal és kiváló kommunikációs készséggel. Három nyelvet beszélek: Angol, Magyar, Szlovák.
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
Név kapcs.felvétel után 
RégióBudapest vagy környéke
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1984
Legmagasabb végz.Egyetem (szakirányú)
Intézmény, szakBudapesti Müszaki Egyetem, Műszaki informatika szak
Általános információk
Iskolák, végzettségek (tól-ig, intézmény, szak, szakirány, egyéb) 
2002-2008 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM, Magyarország.
Okleveles Informatikus mérnők, a Villamosmérnöki és Informatikai kar Műszaki Informatika szakán, nappali tagozaton.

1998-2002 MTKI – Magyar Tannyalvű Iapriiskola Kassa, Szlovákia
Középiskolai érettségivel végeztem.
Célkitűzések 
Fiatal informatikus mérnök vagyok. Erős informatikai tudással és szakmai tapasztalattal rendelkezem. Továbbá kitünő kommunikációs készséggel rendelkezem és három nyelvet beszélek. Munkám során igyekszem a maximumot kihozni magamból és társaimból. Gyors problémamegoldó képességem és talpraesettségem már sok esetben hozott sikereket a munkám során. Továbbá szeretek csapatban dolgozni, de egyedi munkavégzés során is kiválóan megállom a helyem. Szeretem a pontos és precíz munkavégzést és ezt elvárom a csapattársaimtól is. Nyitott vagyok az új dolgokra és hajlandó vagyok további képzésekben is résztvenni, hogy további sikereket érjek el a cég és jó magam számára. Legfőbb célkitüzésem hogy minnél több szakmai tapsztalatot szerezzek egy nagyobb cégnél és, hogy tovább fejleszem informatikai tudásom.
Hobbi, szabadidős tevékenységek 
Szabadidőmben sportolok: muy thai box, futball, futás, kondizás.
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2007- (21 hó) kapcs.felvétel után IT operations menedzser és értékesítőA magyarországi székhelyü USAwork nemzetközi diákmunkákkal foglaIkozó cégben dolgoztam mint IT operation menedzser és értékesítő. Feladatköreim közzé tartozott a cég weboldalának fejlesztése és karbantartása, továbbá SEO keresőmotor optimalizálás az IT csapattal együtt. Ezenfelül az USAwork szolgáltatásainak webes marketingelése és ún. Internetes Virtuális Roadshow börzék megszervezése az ameriaki munkaadók és a magyar munkakeresők között. Továbbá új külföldi munkaadók felkeresése és már a meglévőkkel való megfelelő kapcsolattartás.
Ez a munka megtanitott arra , hogy hogyan használhatom fel informatikai tudásom ebben az iparágban, továbbá hogy miként tudok a legeredményesebben kommunikálni az ügyfelekkel, a siker elérése érdekében. Ezenfelül kitünő csapat játékossá váltam általa, rugalmasan, eredményesen oldom meg a felmerülő problémákat.
 2007- (4 hó) kapcs.felvétel után Pool manager 2007-ben a tanulmányaim során egy amerikai diákprogramban vettem részt az angol nyelvi ismeret fejlesztése végett. A program támogatója és munkaadója a Century Pool Management LLC vállalat volt. A program elején úszómesterként dolgoztam Richmondban, Virginia-ban az Egyesült Államok keleti partján. Majd kitartó munkavégzésem során előre lépési lehetőséget kaptam, hogy Pool menedzserként a körzetemben dolgozó vízimentők vezetője legyek. Feladataim közzé tartoztak: az úszómesterekként dolgozó nemzetközi diákok (magyar, szlovák, cseh, orosz, szerb) koordinálása, munkabeosztás megszervezése, feladatkörök meghatározása, és a felmerülő problémák gyors megoldása. Ez a munka ébresztett rá, hogy szeretek emberekkel együtt dolgozni. Továbbá nem ijedek meg a kihívásoktól és úgy érzem számomra nincsenek már nyelvi korlátok.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
[nincs megadva munkavégzési típus]
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
[nincs megadva kompetencia]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: