Cégprofil  katt ide az it2it.hu főoldalához
DataLogic Számítástechnikai Kft
DataLogic Számítástechnikai Kft.
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévDataLogic Számítástechnikai Kft
RégióBudapest vagy környéke
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám nincs megadva 
Fax nincs megadva 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címe nincs megadva 
Szakmai munkatársak nincs megadva 

Egyéb céges információk
Aktuális állás és munkahirdetések:
SZOFTVERTESZTELŐ
SUPPORTOS
Általános információk
Milyen minősítésekkel/címekkel rendelkezik céged? 
A DataLogic Kft. 2005. óta Microsoft Certified Partner, 2004-től pedig az MSZ EN ISO 9001 : 2001 minőségbiztosítási szabvány előírásai szerint működik.
Foglald össze céged szolgáltatásait címszavakban 
A DataLogic Kft. egy informatikai megoldásszállító vállalkozás. Az általa szállított megoldásokat több mint 300 elégedett ÜGYFÉL használja. Megoldásainkkal ÜGYFELEINK már több, mint 3000 Mrd forint árbevételt, likviditást menedzseltek.
Termékeink, megoldásaink:Cégünk megalakulása óta foglalkozik olyan rendszerek fejlesztésével és üzembe helyezésével, melyek célja a vállalati folyamatok vezérlése, optimalizálása, valamint 2007-óta foglalkozik OCR/ICR szoftverek fejlesztésével is. A vállalati folyamatok vezérlése, optimalizálása területen a legújabb rendszerünk (TVIR) 2012-ben megnyerte az INVITEL Zrt. InnoMax díját.
Az ADATBÁNYÁSZ Vezetői Információs és Kontrolling Rendszer a kezdetek óta értékesített termékeink egyike, amely azóta is töretlen sikerrel szerepel a hazai informatikai piacon, és legtöbb ügyfelünk által alkalmazott megoldás.
WEB alapú megoldásaink a legmodernebb technológiát képviselik, nagy üzembiztonságú rendszerként működnek, platform és adatbázis-függetlenek, valamint támogatják a napjainkban egyre nagyobb teret hódító távmunka adta lehetőségeket is. A DataLogic Kft. által szállított megoldásokkal Ügyfeleinknél több száz ember dolgozik távmunkában.
A szoftvertermékek szállításán, testre szabásán túlmenően mindig is hangsúlyt fektetettünk a kiegészítő tanácsadói szolgáltatások nyújtására is (pl.: üzleti folyamatok újraszervezése- felülvizsgálata (BPR), illetve teljes informatikai rendszer váltás minőségbiztosítása irányítása).
Kiegészítő információk 
www.datalogic.hu
A cég kompetencia fókuszai
KompetenciaRészletek
[nincs megadva kompetencia]

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: