Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Főállás, 40 órás alvállalkozói, Részidős alvállalkozói, Távmunka)katt ide az it2it.hu főoldalához
webmester, php fejlesztő
Webáruházak, weboldalak tervezése, fejlesztése, üzemeltetése (html, css, php) és minden ezekkel járó tevékenységet ismerek. Ügyfelekkel való tárgyalástól a logisztikai problémák kezelésén át egészen a programozásig.
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
NévKrisztián Gábor
RégióBudapest vagy környéke
Preferált helyBudapest és Pest megye, ezen belül: Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Százhalombatta, Páty, Biatorbágy, Etyek
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1975
Legmagasabb végz.Középfokú
Intézmény, szak nincs megadva 
Általános információk
Célkitűzések 
Olyan kihívásokkal teli munkát keresek, ahol hosszú távon sem lesz "unalmas az élet" és a szakmai fejlődésen túl anyagi biztonságot is nyújt.
Mi az, ami motivál? 
Nyugodt, kellemes légkör, biztos anyagi háttér és sok-sok kihívás, minden napra! Nem baj, ha hét végén fáradt vagyok, csak tudjam, hogy jól végeztem a rám bízott feladatot.
Milyen szakirodalmat olvasol (írsz)? 
Jelenleg készülőben van egy átfogó írásom az internetes kereskedelemről, szakmai "titkokról", melyben megpróbálom az elmúlt 18 évben szerzett tapasztalataimat átadni azoknak, akik csak most ismerkednek az internetes kereskedelemmel.
Meséld el egy kreatív döntésed, ha volt ilyen. 
A TotalCar áruházát 2003-ban egy ilyen döntés nyomán nyitottuk meg. Akkor részben saját tulajdonú cégemnél egy sóhajból "milyen jó lenne egy ilyen nagy látogatottságú oldalnak webáruházat nyitni" egy telefonhívás és némi egyeztetés után sikerült szerződést kötni. Azóta tudom, hogy csak elhatározás kérdése minden!
Hogyan érzel olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek pozitív kimenetelében nem vagy biztos? 
Ha már megváltoztathatatlan és kőbe vésett a döntés, akkor ne vitatkozz, ne kritizálj, ne rombold a morált, hanem csináld!
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2016-  kapcs.felvétel után ÜgyvezetőSaját informatikai vállalkozásom keretein belül kisebb projekt jellegű munkákat végzek, melyekIT kivitelezési, programozás és rendszerfelügyelet mellett üzleti tanácsadást foglal magában,webes kereskedelemmel foglalkozó kisebb cégek, vállalkozók számára.
 2014- (28 hó) kapcs.felvétel után IT Fejlesztési és üzemeltetési vezetőA vegyes profilú, műszaki cikk, sport, játék, ajándék kiskereskedelmi webáruház 2013-banindult, mint a Promix Zrt. legújabb üzletága. Operatív IT vezetőjeként az áruház napiműködésének fenntartása, fejlesztések előkészítése és bevezetése illetve a kereskedelmistratégiák meghatározásában való közreműködés volt a fő feladatom. Hosszú távon azAdWords kampányok lebonyolítása és a SEO erősítése, melyhez Facebook kampányok és ametró vonalakon található marketing felületek felhasználása volt az elsődleges irányvonal. A 6évig működő áruház rendszer fejlesztését is én végeztem.
 2011- (26 hó) kapcs.felvétel után WebmesterAz építőanyag forgalmazó cég internetes kereskedelmi tevékenységének koordinálása, a rendszerek fejlesztése és üzemben tartása a feladatom jelenleg is. 2012-es évben fejlesztettem több on-line áruházat a cég számára, melyek mára már teljes erővel működnek. Jelenleg a marketing (SEO, AdWords) és a rendszer karbantartási tevékenységek töltik ki az időm nagy részét.
 2009- (34 hó)Internet Mall Hungary Kft (Mall.hu)TermékmenedzserAz Internet Mall internetes kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó cégénél az alábbi feladatokat végeztem: az IT, barkács és otthon kategóriákat menedzseltem. Feladataim közé tartozott a kapcsolatépítés nagykereskedelmi partnerekkel, termékcsoportok fejlesztése, a teljes vásárlási folyamat nyomon követése, a megrendelések elindításától az áru kiszállításán keresztül a garanciális ügyintézésig és probléma esetén beavatkozás. További feladataim közé tartozott a cég informatikai rendszerének működtetése és karbantartása. Közreműködésemmel sikeresen vezettük be a több országban jelenlévő cég telephelyeit összekötő SAP rendszert is.
 2007- (2009 hó)Homasita Kft.Webshop managerProgramozói, marketing asszisztensi és support feladatokat is elláttam ebben a munkakörben. Fő feladatom a cég internetes kereskedelmi portáljának fejlesztése, üzemeltetése és menedzselése volt. Közreműködésemmel másfél év alatt jelentősen megnövekedett az internetes oldalak forgalma (napi 80%-os átlaggal) és az általam készített áruház beindítása óta jelentős bevételekre sikerült szert tenni. Irányításom alatt a Homasita.hu áruház az ország legnagyobb autófelszereléssel foglalkozó üzletévé vált, a maga 10 000 feletti termékszámával.
 2003- (2007 hó)Főv. Önk. Nyírő Gyula KórházaInformatikai osztályvezető helyettesMunkakörömben az informatikai infrastruktúra üzemeltetése szerepelt. 2004 évben alakítottuk ki az intézet új infrastruktúráját, mely teljes hardware és software cseréből, közel 800 dolgozó oktatásából állt. A project keretében sikerült korszerűsíteni a szerverparkot, a munkaállomásokat (260 munkaállomás) és az informatikai hálózatot (optikai gerinchálózat és a hozzá tartozó infrastruktúra)
 2002- (2003 hó)Saxon Network Kft.ProjectmanagerFő feladatom volt a partnerekkel való kapcsolattartás és a fejlesztések kézben tartása. Közreműködésemmel egy év alatt 14 sikeres projectet bonyolítottunk le. Csak néhányat említve ezek közül: Gorenje.hu (B2B és B2C kereskedelmi rendszer), Vectra-Line.hu (B2B és B2C, egyedi konstrukciójú kereskedelmi rendszer), TotalCar áruház (internet áruház), SuzukiHaz.hu (információs rendszer), Motorsportok.hu (Hírportál), LaMangaHomes.com (Szállásfoglalási rendszer), T-Systems (Titkársági kisegítő rendszer), stb.
 2000- (2001 hó)FotexNet Kft.Áruházvezető helyettesA vásárlókkal, beszállítókkal való kapcsolattartás, szállítások szervezése és az áruház termékeinek folyamatos karbantartása volt feladatom, több szegmensben is (Szórakoztató és háztartási elektronika, IT).
 1995- (1999 hó)Országos Orvosi Rehabilitációs IntézetInformatikusAz intézet számítástechnikai és finanszírozási osztályán informatikusi feladatokat láttam el. Fő feladatom a hardware karbantartás és a hálózat üzemeltetése volt (96 PC, 4 szerver), valamint a fejlesztések ütemezése, lebonyolítása, kapcsolattartás az alrendszerek szállítóival és az egészségügy minisztérium megbízottaival.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
Főállás40Megkeresés után kb. 15 nappal kapcs.felvétel után 
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
Ágazati ismeretek - KereskedelemÁtfogó ismeretek nincs megadva 
Ágazati ismeretek - EgészségügyÁtfogó ismeretek nincs megadva 
Tapasztalat - Php/MySQL fejlesztőTapasztalt nincs megadva 
Tapasztalat - IT projekt managerTapasztalt nincs megadva 
Kommunikációs képességek - ÍrásbeliProfi nincs megadva 
Kommunikációs képességek - SzóbeliProfi nincs megadva 
Nyelvtudás - AngolAlapfokú nincs megadva 
Mobilitás - JogosítványVan nincs megadva 
Mobilitás - Saját gépjárműVan nincs megadva 
Adminisztráció - Windows rendszeradminisztrációTapasztalt nincs megadva 
Területek - Termék/megoldás értékesítésTapasztalt nincs megadva 
Feladatkör - Területi képviselőTapasztalt nincs megadva 


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: