Cégprofil  katt ide az it2it.hu főoldalához
GE Lighting
GE Lighting - fényforrás és világítástechnikai megoldások (volt Tungsram). EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) központ, kutatási és fejlesztési központ, fénylabor. Gyárak: Bp, Kisvárda, Zalaegerszeg.Bővebb információ: http://www.ge.com/hu/hu/
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévGE Lighting
RégióBudapest vagy környéke
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám nincs megadva 
Fax nincs megadva 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címe nincs megadva 
Szakmai munkatársak nincs megadva 

Egyéb céges információk
Aktuális állás és munkahirdetések:
Embedded Software Engineer - Lighting Controls
IT Gyakornok - ERP
Általános információk
Milyen minősítésekkel/címekkel rendelkezik céged? 
Fortune Magazin Top 100
Foglald össze céged szolgáltatásait címszavakban 
A GE 1989 vége óta sikeresen működik Magyarországon, mára a cég mind az öt fő üzletága aktív hazánkban. Jelenleg a GE a legnagyobb amerikai munkáltató (több mint 13 000 munkatárs), és befektető, valamint az egyik legnagyobb exportőr Magyarországon, melyhez hozzájárul több mint 2 000 kulcsbeszállítója is.
A GE XXI. századi energiaipari-, szállítási-, egészségügyi- , vízkezelési- és világítástechnikai megoldásai az infrastrukturális fejlesztéseken keresztül hozzájárulnak Magyarország versenyképességének növeléséhez.
Mire vagytok a legbüszkébbek? 
A GE hazai tevékenységének kulcsa a partnerekkel, a helyi közösségekkel, az üzleti és tudományos közösségekkel, valamint a kormánnyal való együttműködés.
A GE Lighting budapesti központjában helyet kap fényforrásgyár, üveggyár, illetve egy kutatási-fejlesztási központ, illetve kiállítóterem is. Európa, Közel-Kelet és Afrika Lighting üzletágának központja Budapest.
A társadalmi szerepvállalást ugyanazzal a fegyelemmel, stratégiával és felelősségvállalással kezeljük, mint cégünk minden más területét. Elkötelezettségünket számos kezdeményezés tükrözi az ügyfél- és beszállítói kapcsolatoktól kezdve a részvényesi célokig.
Milyen méretű és összetételű szakember gárdával rendelkezik céged? 
A GE Lighting Európa, Közel-Kelet, Afrika régióninak központja Budapesten található, csakúgy, mint a fényforrás üzletág Globális Technológia Központja, ahol mintegy 160 fős mérnök csapat dolgozik a jövő fényforrásainak fejlesztésén. A GE Lighting Európában 7 gyárat üzemeltet, ebből 6-ot Magyarországon.
A cég kompetencia fókuszai
KompetenciaRészletek
[nincs megadva kompetencia]

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: