Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Főállás, Távmunka)katt ide az it2it.hu főoldalához
PHP fejlesztő
Több, mint 10 éve foglalkozom statikus weboldalak és dinamikus webportálok készítésével. Mérnök informatikus diplomámat 2009-ben szereztem. A szakmában eltöltött éveimet saját egyéni vállalkozásomban is kamatoztatom.
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
Név kapcs.felvétel után 
RégióSzeged
Preferált helyHome office
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1983
Legmagasabb végz.Főiskola (szakirányú)
Intézmény, szakGábor Dénes Főiskola - alkalmazásfejlesztői sáv
Általános információk
Iskolák, végzettségek (tól-ig, intézmény, szak, szakirány, egyéb) 
2002 - 2009 - Gábor Dénes Fôiskola A budapesti központú főiskola, szabadkai (vajdasági) kirendeltségén folytattam tanulmányaimat. Az iskolában számos programozási nyelvet ismertem meg (Assembly, C++, C#, JAVA, Visual Basic stb.) de végül a PHP-MySQL párosba szerettem bele, ezért a diplomamunkámat is ebben a nyelben írtam. 2009-ben maximális bírálati pont mellett, 5-ös diplomamunkával végeztem.

1998 - 2002 - Beszédes József Mûszaki Középiskola
A magyarkanizsai középiskolában ismerkedtem meg a gépészet és a számítógépes műszaki tervezés alapjaival. Az első hobbi weboldalaimat is az itt megszerzett tudás alapján készítettem. Az iskolát - annak ellenére, hogy a szakma nem ragadott magával - a maximálisan elérhető, háromszoros 5-ös érettségivel zártam.
Hobbi, szabadidős tevékenységek 
Blogolás, könyvírás
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2016- (43 hó) kapcs.felvétel után Medior Backend fejlesztőÖrömmel éltem a lehetőséggel, hogy tagja lehessek Szeged egyik legnagyobb webfejlesztő csapatának. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező cégnél még komolyabb szintre léphettem a PHP programozás (Yii keretrendszer), backend fejlesztés világában, köszönhetően az állandó szakmai továbbképzésnek. Több, nagy projektben is aktívan részt veszek.
 2016- (39 hó) kapcs.felvétel után Vállalkozó (webfejlesztő, szövegíró és online marketingElsősorban a weboldallal még nem rendelkező vállalkozásoknak segítek belépni a webes körforgásba. A modern weboldal vagy webportál elkészítésén túl, szakmai tanácsokkal és akár online marketinges szolgáltatásokkal (pl. Facebook oldal menedzselés és hirdetéskezelés, szövegírás stb.) is segítem sikerre vinni a vállalkozást az online világban.
 2013- (25 hó) kapcs.felvétel után  Full Stack Senior fejlesztőEgy kisebb átszerveződés után, azonos helyen de más cégben folytattam munkálataimat. Az eddig megszerzett tudással és tapasztalattal már önnálóan, Full stack senior fejlesztőként készítettem nagyobb portálokat, rendszereket, alkalmazásokat. Köztük számlázó és CRM rendszert, Facebook alkalmazásokat és különböző tematikus közösségi portálokat is.
 2011- (48 hó) kapcs.felvétel után CEO, webfejlesztőSaját céges vállalkozásom, melyet az Ootz.org pontgyűjtő nyeremény-játékportálra alapítottunk, üzlettársammal. A főportálon és az azzal kapcsolatos "microsite"-okon különböző online média megjelenést és marketing szolgáltatást biztosítottunk ügyfeleink számára. A webes szolgáltatások fejlesztéséért és az online marketingért voltam a felelős.
 2010- (36 hó) kapcs.felvétel után Full Stack Junior fejlesztőA diplomám megszerzése után, több szakmai mentortól sajátíthattam el a webprogramozás trükkjeit, Full stack junior fejlesztőként. Elsődleges feladatom egy építőipari tendereztető rendszer fejlesztése és karbantartása volt. Először ekkor használtam PHP keretrendszer, Smarty sablonkezelőt, jQuery javascript könyvtárat és SVN verziókövetőt.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
[nincs megadva munkavégzési típus]
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
Tapasztalat - Php/MySQL fejlesztőTapasztalt nincs megadva 
Kommunikációs képességek - ÍrásbeliProfi nincs megadva 
Nyelvtudás - AngolAlapfokú nincs megadva 
Mobilitás - JogosítványVan nincs megadva 
Mobilitás - Saját gépjárműVan nincs megadva 
Adminisztráció - Felhasználó ManagementTapasztalt nincs megadva 
Területek - MarketingTapasztalt nincs megadva 


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: