Állás   (Főállás, Részidős alvállalkozói)katt ide az it2it.hu főoldalához
Vállalatirányítási rendszer értékesítési atyamestere
Feladat: Kelet-Magyarországon kifejlesztett, KKV-körben már pályázatokat nyert, bizonyítottan piacképes vállalatirányítási és adattárház rendszer terjesztésének beindítása Budapesten, a fejlettebb régiókban, lehetőség esetén külföldön.
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévSzi-Soft Kft.
RégióNyíregyháza
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám nincs megadva 
Fax nincs megadva 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email címinfo[kukac]szitar[pont]hu
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címehttp://szitar.hu
Szakmai munkatársak nincs megadva 

Egyéb céges információk
 Kattints ide a cég profiljának megtekintéséhez
Általános információk
Általános elvárások 
Rövidtávon a kiinduló pont: eljutni az első helyszíni bemutatókig, amely eredményképpen létrejöhetnek az első üzletkötések.
Elsősorban vállalkozási ismeretekkel bíró, kapcsolati tőkével, tárgyalói vénával rendelkező szakembert keresünk, aki képes egy jó termék előnyeit kommunikálni a potenciális vevő felé.
Elvárt kompetencia ismeretek
KompetenciaRészletek
Feladatkör - Vezető salesAz a képesség fontos számunkra, amely eljuttat minket egy helyszíni bemutatóig. Ha erre lehetőségünk nyílik, akkor általában jó eséllyel létre is jön az üzlet! Pénzt, paripát előre nem adhatunk, cserébe, sikerek esetén az üzlettársi státuszt kínálhatjuk.
Területek - Termék/megoldás értékesítésTapasztalatunk szerint a KKV körben termékünk versenyképes az országosan elterjedt rendszerekkel, sőt olyan világhírű termékekkel is, mint az SAP.
Operatív ismeretek - Ajánlat és tenderkészítésKomplett megoldást kínálunk KKV-k számára: kis- és nagykereskedelmi egységek integrált kezelése, üzletház üzemeltetés, szervíz és termelő tevékenység, ERP területén.

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: