Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Wireless Broadband állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Helpdesk munkatárs / rendszergazda
 [releváns találat] Dinamikusan fejlõdõ cég keres minimum 1 éves rendszer üzemeltetési tapaztalattal rendelkezõ IT munkatársat.
2. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda pozíció
3. Rendszergazda
 [releváns találat] A Fotexnet IT csapatába keresünk munkatársat. Cégszintű IT üzemeltetés, Windows domain környezet, Debian Linux szerverek, Citrix XenServer alapú virtualizáció. Fiatal csapat, jó munkahelyi légkör, versenyképes fizetés.
4. Rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Leszel az "ájtísünk" húsz órában? Szükségünk lenne egy rendszergazdára. Ha az időd nagy részében nem csinálsz semmit, csak megbizonyosodsz róla, hogy nem is kell, nem fogunk haragudni. Ha a felsorolt feladatokat el tudod látni és még jó arc is vagy...
5. Pályakezdő linux rendszergazda
 [releváns találat] Felsőfkú végzettséggel, pályakezdő linuxos rendszergazdát keresünk.
6. Hardver közeli szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Családias közegben fiatal, dinamikusan fejlődő fejlesztő csapatba keresünk WSN (wireless sensor network) alkalmazás (firmware) fejlesztőt.
7. C/C++ Developer
 [releváns találat] For our client we are looking for candidate.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Hálózatos rendszermérnök
 [releváns találat] Egy évtizede a hazai középvállalatok egyik meghatározó telekommunikációs és IP telefóniás rendszer és eszköz szállítója. Magyar tulajdonú középvállalkozás vagyunk - kollégáink barátaink is egyben.
Szakemberek
1. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
2. IT support munkatárs
 Több, mint 8 év IT support-ban eltöltött munkaidő a nagyvállalati és kkv szektorban egyaránt.Elsősorban Windows kliens support, rendszerüzemeltetés, projekt-menedzsment támogatás.Kérésre részletes szakmai önéletrajzot küldök.
3. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
4. rendszermérnök, rendszergazda
 Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
5. Informatikai Rendszergazda
 Hálózat építés, Op rendszer azaz windows server és webszerkesztés.
6. Demeter Balázs IT
 [nincs megadva leírás]
7. Hálózati rendszergazda, Programozó, Számítógép szerelő
  Hálózat kiépítés, üzemeltetés, hibaelhárítás(CCNP tudásszint) Rendszergazdai ismeretek Proramozás (PHP, MySQL, JQuery, JAVA, C++) Számítógépek szervizelése, szerelése és javítása szoftveresen és hardveresen is.
8. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
9. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
10. rendszergazda
 Szakmai tapasztalat: 2006 - Banco Popolare Hungary Zrt. (korábban IC Bank Zrt.), rendszergazda Munkaköri feladatok: Windows 2000/2003/2008 és Lotus Notes rendszer üzemeltetése (szerver és kliens) – több mint száz számítógépes hálózat 1996 - 2006.
11. Rendszergazda, Hálózat telepítő - üzemeltető
 Általános iskola óta ez a szakirány érdekel ,ebben szeretnék dolgozni! CISCO képzéssel rendelkezem.
12. Hálózati szakember
 Mikrotik, Ubiquiti, Windows, Linux, Optika, IPTV, LAN, WAN, WMAN, MAN, Swithes, Routers, Wireless
13. Informatikus, általános rendszergazda
 Széles körben képzett informatikus, a számítógép szerelésétől kezdve weboldalak készítésén át a szerver adminisztrációig. Folyamatosan képzem magam, amihez nem értek azt megtanulom.
14. Linux rendszergazda, hálózati adminisztrátor
 Több éve foglalkozom Linux rendszerekkel, hálózatok/hálózati eszközök installálásával, üzemeltetésével és karbantartásával.
15. IT üzemeltető
 Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
16. Infomtatikus
 Az elmúlt tíz évben informatikus pozícióban végeztem feladataimat. Mint IT szakértő többéves átalakítási és fejlesztési projektet végeztem, valamint elláttam a cégek számítógépes hálózatát és üzemeltetést.
17. Informatikai Hálózattelepítő és -Üzemeltető Rendszergazda
 Szeretem a munkám nyújtotta kihívásokat.
18. IT hálózat, alközpont, telepítő,üzemeltető
 Számítógép hálózatok, VoIP rendszerek ,alközpontok, kamerarendszerek telepítése, karbantartása,üzemeltetése
19. Mikrotik rendszergazda
 Mikrotik Routeros programozas, tavfelugyelet, nagy gyakorlattal es sokeves tapasztalattal. LAN es wireless halozatok kialakitasa, megtervezese akar a nullarol onalloan is. OSPF, MPLS, VPLS, WIFI, HOTSPOT, radiotechnikai, hardware tapasztalattal.
20. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
21. Rendszergazda
 Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
22. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
23. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
24. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
25. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
26. hálózatok L2-L3 (Cisco CCNA-CCNP)
 Legfőbb erősségem a hálózatok. Layer 2 és Layer 3-on. Cisco CCNA nál magasabb tudás szint. ISZT BIX ben gyűjtött tapasztalatokkal.
27. hálózat, rendszermérnök
 hálózat, rendszermérnök
28. Dusza Miklós
 [nincs megadva leírás]
29. Mikrohullámú hálózat tervező
 Mikrohullámú illetve LAN, optikai hálózatok tervezése, fejlesztése, méretezése és optimalizálása a szakterületem. Licenszelt mikrohullámú eszközök kiválasztása, engedélyeztetése, üzembe helyezése nem akadály ahogy a VOIP eszközök telepítése üzembe helyezé
30. IT szakember
 [nincs megadva leírás]
31. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
32. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
33. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
34. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
35. Windows-Linux rendszergazda, üzemeltető
 15 éves IT tapasztalat, haladó Windows, kezdő Linux rendszergazda, professionális IT Support, helpdesk szint.
36. Server és hálózati infrastruktúra
 Windows, Linux, LAN/WAN/SAN,WLAN, hálózat és serverfelügyelet, tűzfalak, adatbiztonság, AD, DNS, proxy, tartalomszűrők, levelezőserverek, virtualizáció,...
37. Rendszergazda, szervizes
 Több éve foglalkozom informatikával. Nagy tapasztalatra tettem szert Pc javításában, hiba keresésben. Dolgoztam már több helyen is mint rendszergazda, help desk-es. Utolsó munkahelyemen kijáró renszergazda ként komplett hálózatok beüzemelésével és karb
38. Rendszergazda vállalkozó
 Rendszergazdai feladatok, szerverek üzemeltetése, hálózatok épitése és karbantartása, weboldalak fejlesztése, beszerzések, stb.Gyors, önálló, megbizható, preciz, valamint számlaképes vagyok!
39. csaba
 [nincs megadva leírás]
40. Informatikus mérnök
 Informatikus mérnök projektvezetői, rendszerintegrátor, konzulensi, rendszergazda és oktatási tapasztalattal.
41. Mérnök Informatikus
 C++ alapok, C#, Webfejlesztés (HTML, CSS, Javascript, Jquery, PHP, ASP.net Razor), Hálózat tervezés és kiépítés, Windows Server üzemeltetés
42. informatikus, rendszergazda hálózati terület
 [nincs megadva leírás]
43. Mérnök gazdasági informatikus
 [nincs megadva leírás]
44. PHP fejlesztő
 Főként nagy rednszerek fejlesztése érdekel.6 éve foglalkozom PHP fejlesztésekkel. Photoshoppal,quarkkal,gimppel, és sok más képi, videó, hang kezelő programmal dolgoztam már.Erős hardver és hálózati ismeretekkel rendelkezem. CV
45. Java/Web/Php Fejlesztő
 Tapasztalt fejlesztőnként mindig keresem a legjobb megoldásokat, legyen bármiről is szó. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat. Kedvenc mondásom: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
46. Linux Rendszermérnök RHCE
 RedHat és CentOS linux rendszerek üzemeltetése, integrációja, RHCT, RHCSA és RHCE képesítéssel. Üzemeltessen MS Windows liszensz mentes informatikai infrastruktúrát vírusmentes környezetben.
47. sysadmin
 [nincs megadva leírás]
48. programozó matematikus, IT Professional
 [nincs megadva leírás]
49. php, html, mysql,weblapok,telekommunikációs hálózat kiépítés
 [nincs megadva leírás]
50. Rendszergazda ( LAN / WAN )
 Informatikai Rendszergazda, hálózatépítõ és -üzelmeltetõ.
51. Informatikus
 Windows, Novell, Linux, hardware, software, rendszergazdai ismeretekkel, HTML, CSS, PHP, CMS fejlesztői ismertekkel rendelkezem.
52. informatikus, rendszergazda, szervizes
 IT feladatok ellátása, rendszergazdai napi problémák megoldása, PC alapú biztonságtechnika.
53. IT rendszerüzemeltető, Alkalmazás üzemeltető
 Elsősorban IT rendszerüzemeltető munkakörben szeretnék elhelyezkedni, ahol a multinacionális IT infrastruktúrában szerzett jártasságomat szeretném kamatoztatni. https://www.facebook.com/gaborszabo123 http://hu.linkedin.com/in/gaborszabo123
54. rendszergazda
 Tízéves tapasztalattal rendelkező rendszergazda vagyok. Fő tevékenységi területeim közé eddig a Microsoft-munkaállomások telepítése, karbantartása, hibaelhárítása, helpdesk, segítségnyújtás telefonon, távloi eléréssel vagy személyesen tartoztak.
55. Rendszergazda, Helpdesk, Szerviztechnikus
 Tisztelt Hölgyem / Uram!Budapesten és/vagy vonzáskörzetében keresek Informatikai munkát!(országon belüli mobilitás megoldható) 30 éves ambiciózus, jó kiállású mint egy 18 éve IT területen működő RendszerInformatikus szakemberként keresek IT munkát
56. rendszergazda a-z-ig
 Rendszergazdának miért kell programozni,
programozónak, miért kell hálózatot üzemeltetni?
57. Általános programozó(VBA,C#,PHP), hardver szakember(gépszere
 2003-ban diplomáztam a kecskeméti GAMF-on. Informatikus tanárkodtam 2 évig,szeretek több emberrel együtt dolgozni.2006 óta humán és gazdasági szakterületen dolgozom egy nagy cégnél, általában előkészítői munkákat végzek vezetőknek.
58. Informatikus
 Hálózatüzemeltetés, Telekommunikáció, Felhasználó támogatás
59. Rendszergazda
 Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
60. rendszergazda
 - heterogén, tobb száz munkaállomás üzemeltetése
- it hálózattervezés és üzemeltetés
- webes ismeretek
- tűzfalak (zorp gpl) ismerete
- egyéb hálózati szoftverek ismerete (microsoft és linux alapokon egyaránt)
61. Rendszergazdai és rendszerüzemeltetési szolgáltatások
 Vállaljuk irodai és ipari informatikai rendszerek teljes körű felügyeletét, üzemeltetését. LAN hálózatok tervezését, kivitelezését, utólagos bevizsgálását mérési jegyzőkönyvvel igazolva. Weboldalak, webportálok elkészítését.
62. Számítógép -szerelő, -karbantartó OKJ:335230110000000
 [nincs megadva leírás]
63. tapasztalt rendszergazda, vfp programozó, EDI
 Windows szerver, munkaállomás üzemeltetés, LAN menedzsment, Script írás, EDI üzemeltetés-illesztő program készítés,IT menedzser,
64. Hálózati és szerveres szakértő, CCNP, CCIE
 Halozati (Cisco CCIE, CCNP, CCDP, 3Com CSE) es szerveres (Novell MCNE, linux, loadbalancer, Apache, Lighttpd, mysql, oracle), valamint K+F (uC-es HW fejlesztes, beagy. rendszerek) temakban jartas, vezetesi tapasztalatokkal rendelkezo csavo munkat keres
65. MCTS, MCP, MCSA, MCT MS szakember
 Senior MS rendszergazda (MCSA, MCT, MCP, MCTS) több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, rendszerépítés, tervezés, több telephelyes hálózatok kialakíása, LAN to LAN VPN, MS Serverek installációja, karbantartása, távfelügyelet, eseti és átalánydías megoldá
66. műszaki informatikus
 [nincs megadva leírás]
67. Tapasztalt rendszerinformatikus
 informatikus, hálózati szakember, linux rendszergazda
68. Rendszergazda
 Linux, Windows, hálózat, voip, számítógépek, wifi
69. Számítástechnikus, szoftver-üzemeltető, szervizes
 Számítástechnikus vagyok, közel 9 éve a pályán - hardware területen (pl. szerviz, számítógép összeszerelés, hálózatépítés, áruszállítás) érzem otthon magam, a papírmunkától sem riadok vissza! Alkalmazotti, vagy üzlettársi munkaviszony egyaránt érdekel!
70. Pályakezdő mérnök informatikus egyetemi végzettséggel
 Egyetemi tanulmányaim sikeres lezárása után hosszútávú állást keresek.
71. Alvállalkozó/Főállás, IT support, Microsoft rendszergazda
 IT support, Microsoft alapú szerverek üzemeltetése, rendszergazda feladatok, local IT vagy onite support multiknál, project munkák (kliens hardver-softver átállás)
72. alap
 [nincs megadva leírás]
73. Virtualizációs rendszergazda - VMware, Netapp, Linux
 Virtualázációs technológiák (VMware vSphere, MS Hyper-V) és tároló rendszerek (NetApp, EMC, HP 3PAR) alapos ismerete.Adatbáziskezelő szerverek üzemelétetése és alkalmazása fejlesztési projektekben (Oracle DB, MS-SQL). Linux Server megoldások alkalmazása.
74. Rendszerinformatikus, CISCO CCNA
 Rendszerinformatikus emelt szintû OKJ-s végzettséemmel és emellett nemzetközi CISCO CCNA képesítésemmel állást keresek Pécsett vagy a környékén.
75. IPPBX
 IPPBX, Asterisk, IP phone, softswitch, callcenter, call-center, IP telefon, gateway, softphone, telefonközp. programozás, archiválás, nagy terhelésű rendszerek tervezése, gyártása, hangolása, üzemeltetése, továbbfejlesztése, bővítése, átalakítása, karbant
76. Könyvelő iroda modernizáció
 [nincs megadva leírás]
77. IT L2-L3 windows-Linux 13 év tapasztalat
 13 év tapasztalat, windows környezet többszáz fős multik, hűlózat Office, SAP kliensek, Oracle épülő webes alkalmazások, munkáltató-specifikus egyedi szoftverek, IP telefónia Cisco, Avaya, Linux stb stb
78. Glassfish, Websphere, SQL, Unix, Linux, Sun
 [nincs megadva leírás]
79. PHP, Java, RPG III fejlesztő, rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
80. IT minőség & audit
 [nincs megadva leírás]
81. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
82. Informatikus
 [nincs megadva leírás]
83. Takács Gábor
 It support Technician
84. Microsoft System Administrator
 MS Windows 2003 Serverekkel foglalkozom (E.E.;R2;SBS), AD,DHCP,DNS. E mellett Exchange 2003 szervert és egy ISA 2004 szervert is üzemeltetek vállalati környezetben.
85. Rendszergazda, hálózatüzemeltető
 Hálózatépítés, hibaelhárítás, üzemeltetés, kiszolgálók és munkaállomások telepítése és konfigurálása, Windows / Netware / Linux környezetben.
86. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
87. szakmai
 [nincs megadva leírás]
88. alap
 Tapasztalt windows sysadmin múlt, vezetõi kvalitásokkal és ambíciókkal jelenleg IT auditor.
89. IT szakember, rendszergazda, SQL, C# programozo
 Programozo analitikus és müszaki informatikai végzettséggel, alkalmazott elektronika és telekomunikáció szakon szezett mérnöki képesítéssel, több éves szakmai gyakorlattal rendszergazdai, wireless hálózat, biztonságtehnikai, Database Developer, SQL és C#
90. Alap
 A számítástechnikában rengeteg gyakorlai feladatot oldottam már meg, akár legyen szó a gép szakszerû összeszerelésérõl,vagy akár egyidejûleg több gép karbantartása, a hibák megkeresése és megszüntetése.
91. Tapasztalt rendszergazda
 Rendszergazda vagyok, többéves hálózati, hálózatbiztonsági tapasztalattal, fejlesztői célokkal, kezdő fejlesztői ismeretekkel.
92. Megbizható, tapasztalt Cisco rendszermérnök kihívást keres
 Megbizható (érvényes nemzetbiztonsági ellenörzéssel rendelkezõ), jelenleg az ExxonMobil EAME területén működő hálózat üzemeltetésével és karban tartásával foglalkozó Cisco rendszermérnök új kihívásokat keres.
93. Rendszerinformatikus
 Ethernet, TCP/IP, WiFi, KábelTV (EuroDOCSIS) hálózatok alapos ismerete, windows rendszerek magasszintű adminisztrálása, win 2003, win 2000, xp, vista, nt.
94. IT szakember - Informatikai mérnök
 [nincs megadva leírás]
95. A
 [nincs megadva leírás]
96. MCSE 2003 szakember
 1998-óta az IT területen dolgozom, kiemelt területem a Microsoft alapú rendszerüzemeltetés.
97. IT
 [nincs megadva leírás]
98. Profil1
 Microsoft AD, MS SQL, Exchange, Microsoft Server 2003/2008R2 UNIX/LINUX, hálózatok, VPN, Wireless technológiák, VMware, Citrix
1. Fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban távmunka érdekel mellékesként. Teljes munkaidős állást akkor váltok a jelenlegiről, ha minimum 3 napot lehet otthonról dolgozni.
2. Szoftverfejlsztő
 [releváns találat] C/C++; web backend / frontend; user support
3. Informatikai rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 [releváns találat] Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
5. Rendszergazda
 [releváns találat] A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
6. Szoftvertesztelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. IT üzemeltető, Junior PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több éve tevékenykedek Windows/Linux hibrid szerver/kliens környezetben. Kisebb PHP fejlesztési projektek és felhasználói support mellett jelenleg is aktívan dolgozom bennük.Windows kompetenciák:- AD adminisztráció- Exchange- SharePoint- RDS- HYPER-VLinux
8. Tapasztalt programozó:Pascal,Delphi,C++,web,Mikrovezérlők
 [releváns találat] Fejlesztettem C=64 re (grafika, Basic). Pascal (grafikus felhasználói felület fejlesztése),10. éve fejlesztek Delphi -ben,több éve mikrovezérlõket.Webfejlesztõ: html,css,php.Hobbim az elektronika.Kommunikáció-Médiatudomány szakot is végeztem
9. Informatikus
 [releváns találat] Telephone systems, Avaya Contact Center, Junior Android developer, Junior Web developer
10. rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
11. Tapasztalt Windows rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
12. beszeda.david@gmail.com
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. Hálózati rendszergazda (CCNP) munkát keres
 [releváns találat] Hálózati rendszergazda/rendszermérnök (Cisco, HP) állást keresek.https://hu.linkedin.com/in/zoltan-kaponya-3246a1b9
14. Cseh Norbert
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Pályakezdő rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. IT security system engineer
 [releváns találat] Hálózat biztonsági megoldások ismerete (AV, Web filter, Application controll, IPS/IDS, DLP, AntiSpam) Tűzfal megoldások (Fortinet UTM, NGFW, ISFW) Célzott támadások detektálása és kezelése (FireEye) IT biztonsági tanácsadás, oktatás, konzultáció VPN
17. Pályakezdő szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Adatbázis, adattárház fejlesztő keresek távmunkában, vállalkozóként.
18. Informatikus - rendszergazda
 [releváns találat] Több mint 10 év tapasztalat. Windows/linux szerver/desktop környezet. Hálózat építés.
19. Palyakezdo .Net fejleszto
 [releváns találat] Worked in IT for 6 years and transitioning to programming. Flexible, eager, and willing to learn any platform. 8 years of work experience in the USA. GitHub: https://github.com/peterkollerlv/
20. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
21. Xamarin és MonoGame fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. C/C++Programozó, fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. Rendszergazda
 [releváns találat] Vállalkozó rendszergazdaként állok rendelkezésére.Referenciák : Conflex Kft, Selfstore Kft, Gumex Kft, Móra Könyvkiadó Zrt és sokan mások.
24. IT vezető
 [releváns találat] Informatikai üzemeltetés, projekt vezetés, analízis, stratégiai tervezés, budget management
25. Rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
26. Gór Lóránd
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. Informatika Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. rendszergazda, IT támogató
 [releváns találat] Vállalati IT infrastruktúra elemeinek üzemeltetése, karbantartása, felügyelete, fejlesztése, felhasználók támogatása, IT eszközök beszerzése, hibaelhárítás, adminisztráció.
29. support mérök
 [releváns találat] Oracle DBA, Aruba, FortiNet, Linux, Networking, SAP bázis, Asterisk, APEX, VmWare
30. Széleskörű, általános számítástechnika
 [releváns találat] Széleskörű szoftver, hardware ismeretek, üzemeltetése, karbantartása - Windows rendszerek telepítése, karbantartása, rendszergazdai feladatok ellátása - Office programcsalád (ECDL vizsga) - alapszintű programozás (C#, MQL) - autodidakta
31. IT Biztonságtechnikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. rendszergazda
 [releváns találat] kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
33. Rendszergazda, rendszerüzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. Rendszerfelügyelet
 [releváns találat] 7 év rendszerfelügyelet, projekt menedzsment, szerver menedzsment és hálózat építés.
36. Hálózatinformatikus
 [releváns találat] Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
37. Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, Rendszergazda
 [releváns találat] Informatikai hálózatok hardveres és szoftveres feladatainak ellátása, valamint hálózati eszközök konfigurálása.
38. Internetes alkalmazásfejlesztő, webmester
 [releváns találat] HTML5,CSS3,PHP5,MySQL,JQuery,Javascript,AJAX ismeretekkel rendelkezem, 1,5-2 éve progamozok.
39. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
40. Informatikus - rendszergazda
 [releváns találat] Sokoldalú, gyakorlatias informatikus állást keres!
41. Rendszermérnök
 [releváns találat] Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
42. általános rendszergazda, gépészmérnök, logisztikus
 [releváns találat] 11 éve dolgozom rendszergazdaként. Újabb kihívást szeretnék egy új állás formájában.
43. IT Szakember
 [releváns találat] Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
44. Műszaki informatikus mérnökasszisztens
 [releváns találat] Hálózati rendszergazda, Weblaptervezés - kivitelezés, kiváló elektronikai ismeretek
45. Informatikai mérnök és Grafikus
 [releváns találat] Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
46. IT Support / Helpdesk
 [releváns találat] IT Support / Helpdesk, System Administrator
47. Rendszergazda
 [releváns találat] Multinacionális cégnél szerzett munkatapasztalattal, folyékony angol nyelvtudással, Windows és CISCO rendszerekben jártas szakember vagyok. Pontos, precíz, önálló munkavégzés jellemez.
48. java junior vagy rendszergazda
 [releváns találat] Szeretnék junior java feljesztőként dolgozni. Illetve mivel 5 év tapazstalatom van ServiceDesk-esként így Rendszergazda vagy Supportosként is.
49. System Administrator
 [releváns találat] Windows server, Active Directory, Linux, Lan services, Virtualization, Hyper-V, Vmware, MCITP, Sharepoint
50. Renderszgazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. Gerinchálózati tech
 [releváns találat] Gerinchálózati rendszertechnikus, több éves szakmai tapasztalattal, fejlődési lehetőséggel, állást keres.
52. help desk
 [releváns találat] tapasztalt Help Deskes
53. VFP, PHP, Java fejlesztő
 [releváns találat] 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
54. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
55. Sitebuilder, grafikus, Drupal sminkmester
 [releváns találat] 2008 óta foglakozom a Drupal CMS-sel, építek oldalakat, igény szerint a designt is megcsinálom. Készítek még online és print hirdetésket is.
56. IT projektvezető, IT középvezető
 [releváns találat] ERP (MFG-PRO, SAP) rendszerek bevezetése, verzióváltása, supportálása, Teljes körű projektvezetés. Fejlesztő és támogató csoportok vezetése. 15 év tapasztalat szolgáltatási és gyártási területeken.
57. IT üzemeltető, rendszergazda
 [releváns találat] 10-15 éves üzemeltetői tapasztalat windows és linux környezetben. Kis és középvállalati ügyfeleknél, pü. szolgáltatóknál.
58. Internetes alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] HTML,CSS,PHP,JAVASCRIPT,JQUERRY,FLASH
59. Llotus domino fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. system administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. PHP-Mysql Web programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. Web designer, IT helpdesk
 [releváns találat] Webáruházak teljeskörű tervezésében, üzemeltetésében és IT helpdesk területen tapasztalt designer vagyok.Referencia:http://akai-atd.com (fejlesztés alatt, még nem él)http://getminers.eu (fejlesztés alatt)https://www.facebook.com/AkaiMagyarorszag (menedzse
63. Linux rendszermérnök / Hálózati mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. Rendszergazda, Informatikus
 [releváns találat] Szerverkonfigurálás (MS SBS2008, Linux CentOS (Red Hat Enterprise), Linux IP-Cop (tűzfalszerver) Cisco,VPN hálózatok kiépítése,felügyelete (openvpn), VoIP ismeretek,IP-kamera-szerver rendszer kiépítése,Virtual Server,VMware, hálózatépítés
65. IT tanácsadó
 [releváns találat] Web projekt tervezése, kifejlesztése - lassú szerver, lassú rendszerek javítása - szerverek teljes körű migrációja, Cloud-tanácsadás költségoptimalizációhoz, VPN tervezés- és menedzsment.
66. Számítógép hálózat építés
 [releváns találat] Ethernet hálózat építése. (CCNA 3. szemeszter) FreeNAS, pfSense Delphi 5, SQL, HTML, PHP
67. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows/Linux szerverüzemeltetés, support, nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem
68. Szoftver fejlesztő
 [releváns találat] mobil alkalmazás fejlesztés (Android, Windows Phone)
69. Informatikai hálózattelepítő és –üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. Informatikai Strukturalt hálózat tervező,éptítő,üzemeltető
 [releváns találat] Szeretem az összetett strukturált hálózatok kivitelezését végezni.
71. Hálózati informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] Hálózattelepítő és üzemeltető informatikus, Cisco CCNA, Microsoft MTA certification. Számos hálózati és szerver szolgáltatás ismerete mely szükséges egy kis illetve közepes méretű vállalatnak informatikai működéséhez.
72. Rendszergazda
 [releváns találat] Pályakezdő rendszergazda, elsősorban Windows alapú rendszereken. Szerver üzemeltetés, hálózat kiépítés, felügyelet, felhasználó támogatás.
73. SAP ABAP programozó
 [releváns találat] MSC diplomával rendelkezõ 2 éves Olajipari cégnél szerzett fejlesztõi tapasztalattal. 4 év tanácsadói SAP ABAP tapasztalat
74. Informatikai Rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Rendszeradminisztrátor LINUX, Videkonferencia, Oktatás Kutat
 [releváns találat] Linux rendszer tervezése, telepítés üzemeltetés, IP hálózat kialakítás DNS....Videokonferencia rendszer telepítése, üzemeltetése.A fentiek Oktatása, kutatása
76. Hálózatépítő -és üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. PHP MVC fejlesztés, front-end, GEOM
 [releváns találat] Otthonról végezhető távmunkát, esetleg bejelentett főállást keresek. PHP OOP MVC módszertan ismeretével egyedi fejlesztésekhez, MySQL vagy PostgreSQL adatbázis tervezés és fejlesztés (PDO) PostGIS és Spatial (térképészeti) kiegészítések használatával.
78. IT rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Tapasztalt, tanulékony supportos
 [releváns találat] Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
80. Webmester
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
81. Certified Ethical Hacker (CEH)
 [releváns találat] 24 éves informatikus múlt nagy multinál, ebből több mint 10 év informatikai biztonsági tapasztalat.
82. Hálózat telepítő, üzemeltető és rendszergazda
 [releváns találat] olyan munkahelyen szeretnék dolgozni, ahol gyakorlatban is hasznosíthatom az eddigi tanulmányaimat, jó szakember váljon belőlem és hogy továbbfejlesszem a tudásomat egyetemi szintre.
83. Hálózatelepítő-üzemeltető
 [releváns találat] Informatikai hálózatelepítő és üzemeltető szakon végezetem. Főleg Cisco, de novell és linux alapismeretekkel is rendelkezem
84. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
85. Minden problémát megoldó programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
86. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
87. mérnökinformatikus
 [releváns találat] Frissdiplomás informatikus pozíciót keresek (Java, C#, Delphi, MySQL) Komárom megyében, Pesten vagy Gyõrben. Programozó, adminisztrátor, adatbázis/rendszer karbantartó munkakörök.
88. IT szakértő
 [releváns találat] informatikai rendszermérnök, hálózati rendszermérnök, rendszergazda
89. IT manager
 [releváns találat] IT manager és Windows System Administrator munkakörben kivánok tovább lépni, a meglévő szaktudásomat (Windows- Exchange Server, AD szolg., felhasználók kezelése, hálózati eszközök, routerek, switchek konfigurálása és karbantartása) felhasználásával.
90. Junior Network Engineer
 [releváns találat] Junior Network Engineer looking for a challenging position
91. Programozó és IT technikus
 [releváns találat] AVR mikrokontrollerek c és c++ nyelvű programozásával foglalkoztam, ahol hardware tervezést is végeztem. Korábban IT technikusként dolgoztam a Lukoil olajtársaságnál, ahol a kasszarendszer és Petrovend üzemanyag szintmérő telepítését végeztem.
92. Rendszergazda
 [releváns találat] CCNA Certified | MCITP Enterprise Administrator - Windows Server 2008 | Windows Server 2003/R2/2008/R2, XP, Vista, 7;
93. tapasztalt IT szakember
 [releváns találat] IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
94. alap
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
95. Rendszergazda
 [releváns találat] Hálózattelepítő, karbantartó, webmester
96. Rendszergazda
 [releváns találat] Hálózattelepítő-karbantartó, rendszergazda, webmester
97. Hajdu István - Rendszergazda és Webmester
 [releváns találat] Hardver, Szoftver, HTML, CSS, PHP, Linux, Windows
98. IT-Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. rendszer üzemeltető- rendszergazda
 [releváns találat] TANULMÁNYOK 2005 - 2009 Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola 2010 - 2011 Mihály Dénes Szakképző Iskola Rendszergazdai szakma 2011-…. Mihály Dénes Szakképző Iskola Webmester (felsőfokú)
100. debian linux windows server szerver kvm vmware hyperv hálóza
 [releváns találat] Számítástechnikai technikus vagyok. Hat év rendszergazdai - üzemeltetési gyakorlattal.4 évig windows szervereket üzemeltettem. Pl.:2003, 2008, AD, hyper-v, terminals., exchange.Kb. másfél éve "szerelmesedtem bele" a debian alapú linuxba. Azóta ezen tudáso
Cégprofilok
1. Banktel Kommunikációs Zrt.
 A Banktel az Európai unió első olyan startup távközlési szolgáltatója, amely kifejezetten a vállalati szektor számára kínál innovációkon alapuló új generációs távközlési megoldásokat
2. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
3. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
4. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
5. Shield Computer Kft
 Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
6. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
7. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
8. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
9. Flexibile Bt.
 IT Expert
10. Cégprofil
 szoftverfejlesztés, IT management
11. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
12. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
13. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. IoT Kutatóintézet, Eszterházy Károly Egyetem
 [releváns találat] Az IoT Kutatóintézet egyetemen belüli K+F egység, mely külső cégeknek végez piaci alapú fejlesztéseket. Fő területe a szoftverfejlesztés, főleg IoT, web+mobil, frontend+backend. Hardverfejlesztés területén IoT és ipari/agrárcélú felhasználások.
2. Defweb Kft.
 [releváns találat] Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
3. ASP Kft.
 [releváns találat] Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
4. Exhelp Bt.
 [releváns találat] Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
5. BCS Hungary Kft.
 [releváns találat] A BCS Hungary az IBCS csoport tagja, amely Közép-Európában öt országban van jelen, immár 20 éve. Fő alkalmazási területek: raktár-logisztika, gyártási folyamatok, termékkövetés, szállítás és kézbesítés.
6. Noispot
 [releváns találat] A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
7. OfficeIT Kft.
 [releváns találat] Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
8. Cégprofil
 [releváns találat] Pályakezdő, hardveres affinitással rendelkező rendszergazdát keresünk budapesti munkahelyre, országszerte telephelyekkel rendelkező vendéglátóipari céghez.Feladat: linux és windows munkaállomások, heterogén számítógép hálózatok üzemeltetése...
9. Viking.tm
 [releváns találat] Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
10. Symlink Kft.
 [releváns találat] Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
11. IT Services Hungary Kft.
 [releváns találat] Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
12. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 [releváns találat] Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
13. 4Drops
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Info Station Kft.
 [releváns találat] Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
15. Contact One Communications, Inc.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. Gloster telekom Kft.
 [releváns találat] A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
17. Hayer Kft
 [releváns találat] teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
18. VegySzám Bt.
 [releváns találat] Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
19. Rival Computers
 [releváns találat] RivalComp Szolgáltató Bt. - Egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, oktatási intézmények számítástechnikai hátterének rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, a tervezéstől a beszerzésen át az üzemeltetésig, technikai támogatásig
Termék és megoldás profilok
1. OpenBioMaps mobil app
 [releváns találat] Az OpenBioMaps egy biológiai adatbázis keretrendszer, melyet természetvédelemmel kapcsolatos intézmények használnak. Az IoT Kutatóintézet OBM Android appját, illetve a jelenleg fejlesztett cross-platform alkalmazását terepi adatrögzítésre használják.
2. Ipari végellenőrző kamerarendszer
 [releváns találat] Az Aventics Hungary Kft. élesben használja az IoT Kutatóintézet által fejlesztett ipari kamerarendszert a kiszállítás előtt álló gyártmányok vizuális ellenőrzésére.
3. LINUX szerver adminisztráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. IT üzemeltető
 [releváns találat] Követelmények: - hivatásos szolgálati jogviszony, illetve ennek hiánya esetén a hivatásos állományba vételhez szükséges feltételeknek történő megfelelés, - felsőfokú szakirányú végzettség (informatikai diploma), - rendszerüzemel