Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Egyéb rendszerfelügyelet állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Rendszermérnök
 Fiatalos, önálló, Linuxos kompetenciákkal rendelkező kollégát keresünk. Előny, ha ezek közül is legalább egy-kettőhöz értesz: virtualizáció, storage, hálózat, automatizálás, monitoring, szkripting, security.
2. Rendszerüzemeltető informatikus
 Az intézményünk IT rendszereinek LINUX rendszergazdai felügyelete - LAMP. VMWare.
3. Rendszermérnök, rendszerfelügyeleti szakértő
 Rendszer, illetve hálózatfelügyeleti kompetencia (minimálisan Nagion/Zabbix, MS SCOM), lehetőség szerint IBM technológia ismeretek (IBM Netcool/OMNIbus, IBM Tivoli Monitoring)
4. Java Alkalmazásüzemeltető
 Telekommunikációs területen ismert megbízónk számára keresünk Java Alkalmazásüzemeltető pozícióba munkatársat. Az alkalmazásüzemeltetési tapasztalat, a Java nyelv ismerete, illetve középszintű angol nyelvtudás elengedhetetlen a megbízás betöltéséhez.
5. IT rendszerüzemeltető
 Motivált, szakmája iránt elkötelezett IT RENDSZERÜZEMELTETŐ kollégát keresünk.
6. DevOps mérnök
 DevOps mérnököt keresünk távmunkára. A pozíció leírása a https://nxlog.co/careers oldalon megtekinthető
7. Linux Rendszergazda
 Megüresedő Linuxos - és Windows szerverekhez is értő - pozícióba keresünk multifunkciós, azonnal bevethető több éves gyakorlattal rendelkező szakembert, Budapesten működő jellemzően nagyvállalati környezetbe tevékenykedő céghez.
8. Technikai támogató mérnök
 Cégünkhöz desktop menedzselési tapasztalatokkal rendelkező informatikus kollegát keresünk.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Részmunkaidős rendszergazda
 Cégünk részére olyan állandó szakembert keresünk, aki heti 3 * 4 órában helyszíni rendszergazdai támogató tevékenységet lát el. Junior/pályakezdőt is szívesen látunk. Havi fix bérezés alvállalkozói szerződéssel, ami rendelkezésre állási díjat is tartalmaz
10. Visual technikus
 Rendezvények-Fesztiválok kivetítőinek kezelése, üzemeltetéseElvárás: Magasfokú számítástechnikai hardweres és szoftveres ismeret, B kategóriás jogosítvány, nagyfokú terhelhetőség. Rugalmas munkabeosztás rendezvénytől függően.(hétvége is)
11. IT support mérnök
 Agfa HealthCare N.V. is determinative player on medical digital imaging and healthcare IT market. ( www.agfahealthcare.com ). Silver Wood - IT Ltd. is the authorized hungarian distributor of AGFA HealthCare N.V. products with significant market share on o
12. Asterisk, hálózati rendszermérnököt keresünk
 Profi Asteriskhez értő, linux, hálózati ismeretekkel rendelkező szakembert keresünk főállásba Budapesten.
13. Rendszer üzemeltetés, Excel, OpenOffice felsőfokú alkal
 Keresünk Dunakeszi közelében történő munkavégzésre olyan kollégát, aki Excelben felsőfokon járatos és mindennapos adminisztrációs teendők mellett kisebb rendszer üzemeltetési feladatokat is képes elvégezni.
14. alkalmazásüzemeltető
 Állandó rendszerfelügyelet, nagy rendelkezésre állású Microsoft szerverek üzemeltetése, az IIS 7.0 üzemeltetése és az SQL Server 2008 adminisztrálása.Talpraesett, proaktív munkatársat keresünk 35 fős csapatunkba!
15. Pályakezdő linux rendszergazda
 Felsőfkú végzettséggel, pályakezdő linuxos rendszergazdát keresünk.
16. Rendszergazda
 Nemzetközi vállalat ügyfelünk számára keresünk új munkatársat részmunkaidőben RENDSZERGAZDA (HF 4-2907) pozícióba, vállalkozói munkaviszonyban. Feladat Saját fejlesztésű raktári nyilvántartó program működtetése,Számítógépháló
17. Rendszermérnök
 A Szirtes Technologies Kft. folyamatos fejlődése és bővülése miatt budapesti és vidéki projektjeihez RENDSZERMÉRNÖK munkatársat keres integrációs munkákhoz. Saját csapatunk fejlesztésére rendszermérnök pozícióba keresünk gyakorlattal és megfelelő tec
18. Unix/Linux Rendszergazda
 Linux/BSD rendszerek üzemeltetése ügyfeleink részére. Második és harmadik szintű támogatás biztosítása, beleértve a hibakeresést.
19. Oracle BDA
 Magyarországon és Hollandiában működő munkerő kölcsönző, közvetítő cég. Magasabban képzett, de mindenképp minőségi munkaerő felkutatása illetve alkalmazása, a megbízói oldalról pedig a lehető legjobb feltételek biztosítása a munkavállalók számára!!!
1. Support (helpdesk) Munkatárs
 [releváns találat] IT Helpdesk Support munkatársat keresünk!
2. Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] DUEL Informatikai és Követeléskezelő Kft kinnlevőség behajtással foglalkozó cégünk számára keresünk PHP programozómunkatársat.
3. Full stack PHP fejlesztő
 [releváns találat] Bankszektort kiszolgáló kinnlevõség behajtással foglalkozó cégünk számára keresünk sokoldalú PHP fejlesztõ munkatársat
4. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] Active Directory, Exchange, Sharepoint és Lync szolgáltatások területen incidenskezelés, problémamegoldás, változáskezelés
5. Rendszergazda (rendszerfelügyelet)
 [releváns találat] Különböző adatmentési megoldások kidolgozása és üzemeltetése, illetve mentési és rendszer visszaállítási pontok létrehozása. Citrix és IBM rendszerfelügyelet továbbá forgalmi adatok mérése.
Szakemberek
1. Rendszergazda, Informatikus
 Kisebb, közepes méretű rendszerek telepítése, karbantartása, levelező szerverrel szükség szerint.
2. Business Intelligence rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
3. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
4. Joe
 [nincs megadva leírás]
5. Delphi fejlesztő
 Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
6. informatikus, rendszergazda
 Kisebb rendszerek, MS, Linux, enyhe AppleRendszertervezés, telepítés, üzemeltetésMySQL, PostgreSQL, PHP, bash, powershell
7. Delphi, Firebird, PHP, MySQL
 Delphi, PHP fejlesztő, firebird , mysql, linux, mssql, szilipeter1@gmail.com, +36(30)417-6961
8. IT üzemeltető, IT szerelő
 Windows, Linux, Mac OS rendszerismerettel rendelkezem, rendszerek, hardverek, programok karbantartásában vagyok jártas, kisebb hálózatok menedzselésében. Jó probléma megoldó vagyok, nem jelent akadályt, ha valamit még nem csináltam.
9. AS400, RPG, RPGLE, SQL, COBOL, CL, JAVA
 Alkalmazás fejlesztés, rendszer szervezés. AS400-as platformon RPG, COBOL, CL, SQL, JAVA
10. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
11. Junior rendszermérnök
 Jelenleg IT-Support Level1-es szinten dolgozom. A szakmai tudásom megfelelő pozícióm keresem, mivel informatikai főiskolai végzettséggel rendelkezem, mellette tárgyalóképes angol és német nyelvtudással.
12. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
13. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
14. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
15. Informatikus
 Telephone systems, Avaya Contact Center, Management System (Zabbix), Junior Web developer
16. rendszergazda, webfejlesztő
 Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
17. Hálózati rendszergazda (CCNP, CCDP) munkát keres
 Hálózati rendszergazda/rendszermérnök (Cisco, Juniper) állást keresek.https://hu.linkedin.com/in/zoltan-kaponya-3246a1b9
18. Linux rendszergazda
 Linux szerver szolgáltatások magas szintű ismerete (Rendszergazda)
19. Informatikus Rendszergazda
 Nagyvállalati rendszerek üzemeltetésében szerzett 10 éves tapasztalat.
20. Informatikus - rendszergazda
 Tapasztalt munkaerő vagyok az alkalmazás üzemeltetés és rendszerüzemeltetés területeken.
21. Rendszerfelügyelet
 7 év rendszerfelügyelet, projekt menedzsment, szerver menedzsment és hálózat építés.
22. Junior Rendszergazda
 Mindennapi munkám során Linux rendszereken dolgozok, tudásom napi szinten bővítem. Virtualizációt használok különféle környezetek kialakítására és tesztelésére.
23. rendszergazda
 Szakmai tapasztalat: 2006 - Banco Popolare Hungary Zrt. (korábban IC Bank Zrt.), rendszergazda Munkaköri feladatok: Windows 2000/2003/2008 és Lotus Notes rendszer üzemeltetése (szerver és kliens) – több mint száz számítógépes hálózat 1996 - 2006.
24. PHP fejlesztő
 Több mint 4 éve foglalkozom PHP programozással. Több weboldal elkészítésében volt részem.
25. Rendszeradminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
26. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
27. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
28. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
29. IT rendszerüzemeltető
 Mikro-, kis- és középvállalatok informatikai rendszerének fejlesztése, karbantartása, felügyelete, felhasználói helpdesk, tanácsadás.
30. Hálózati szakember
 Mikrotik, Ubiquiti, Windows, Linux, Optika, IPTV, LAN, WAN, WMAN, MAN, Swithes, Routers, Wireless
31. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
32. Renderszgazda
 [nincs megadva leírás]
33. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [nincs megadva leírás]
34. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
35. IT üzemeltető, rendszergazda
 10-15 éves üzemeltetői tapasztalat windows és linux környezetben. Kis és középvállalati ügyfeleknél, pü. szolgáltatóknál.
36. IT Technical Leader
 Dynamic, results-oriented technical leader and analyst with excellent academic credentials and a wealth of hands-on experience impacting enterprise performance and revenues through expert IT operations and project management. Creative problem solver and c
37. Linux rendszergazda, hálózati adminisztrátor
 Több éve foglalkozom Linux rendszerekkel, hálózatok/hálózati eszközök installálásával, üzemeltetésével és karbantartásával.
38. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
39. sz_zs_IT_vezeto
 [nincs megadva leírás]
40. Linux rendszermérnök / Hálózati mérnök
 [nincs megadva leírás]
41. Rendszergazda, Informatikus
 Szerverkonfigurálás (MS SBS2008, Linux CentOS (Red Hat Enterprise), Linux IP-Cop (tűzfalszerver) Cisco,VPN hálózatok kiépítése,felügyelete (openvpn), VoIP ismeretek,IP-kamera-szerver rendszer kiépítése,Virtual Server,VMware, hálózatépítés
42. Infomtatikus
 Az elmúlt tíz évben informatikus pozícióban végeztem feladataimat. Mint IT szakértő többéves átalakítási és fejlesztési projektet végeztem, valamint elláttam a cégek számítógépes hálózatát és üzemeltetést.
43. Rendszeradminisztrátor LINUX, Videkonferencia, Oktatás Kutat
 Linux rendszer tervezése, telepítés üzemeltetés, IP hálózat kialakítás DNS....Videokonferencia rendszer telepítése, üzemeltetése.A fentiek Oktatása, kutatása
44. Mikrotik rendszergazda
 Mikrotik Routeros programozas, tavfelugyelet, nagy gyakorlattal es sokeves tapasztalattal. LAN es wireless halozatok kialakitasa, megtervezese akar a nullarol onalloan is. OSPF, MPLS, VPLS, WIFI, HOTSPOT, radiotechnikai, hardware tapasztalattal.
45. IT üzemeltetési szakértő
 IT kliens infrastruktúra tervezés, kivitelezés, üzemeltetés nagyvállati környezetben. Csoport- és projektvezetés.
46. Rendszergazda
 Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
47. hadara
 [nincs megadva leírás]
48. Rendszergazda
 Fő profilom az oktatási intézmények hálózatainak adminisztrálása (Microsoft, Ubuntu), Joomla lapok szerkesztése, nagyobb weblapok project kivitelezése, fizikai eszközök szerelése, kiépítése, IT biztonság megvalósítása. Vagyonvédelmi rendszerek integrálása
49. IT vezető - szakmai háttérrel
 Webes technológiák üzemeltetése és fejlesztése
50. tapasztalt IT szakember
 IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
51. junior linux rendszergazda,junior hálózat mérnök
 Junior rendszergazda vagy junior hálozatos gyakornoki állást keresek
52. szakmai profil - Google Apps admin
 Google Apps Business admin, manager Google Apps Certification - Qualified Individuals
53. debian linux windows server szerver kvm vmware hyperv hálóza
 Számítástechnikai technikus vagyok. Hat év rendszergazdai - üzemeltetési gyakorlattal.4 évig windows szervereket üzemeltettem. Pl.:2003, 2008, AD, hyper-v, terminals., exchange.Kb. másfél éve "szerelmesedtem bele" a debian alapú linuxba. Azóta ezen tudáso
54. Windows rendszeradminisztrátor
 Windows 2003 ill. Windows 7 rendszerek adminisztrációja, felhasználók támogatása
55. Rendszergazda, Webfejlesztő
 Alapos hálózati ismeretekkel és nagyon jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, hamar beilleszkedő, jó kommunikációs készséggel rendelkező társasági ember vagyok.hardware-ek és software-ek magas fokú ismerte.
56. Adatbázis fejlesztő
 mysql, postgresql,mssql, t-sql, pl/sql
57. Szoftverfejlesztő
 Sokat látott vén lókötő: C/C++, PHP, ASP.NET, MySQL, Sql Server, Linux, beágyazott rendszerek
58. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
59. Programozó, fejlesztő csapat (PHP, AJAX, HTML5, CSS, JA
 Távmunkában dolgozunk, számlaképesen az alábbiak stabil tudásával: PHP, AJAX, HTML5, CSS, JAVASCRIPT, jQuery, Komplett webdesignHa egy komplex és minőségi megoldásra van szüksége arra mi vagyunk a legalkalmasabbak.
60. Rendszermérnök, rendszergazda
 Linux és windows rendszerek építése, üzemeltetése alvállalkozóként vagy részidőben.
61. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
62. hálózat, rendszermérnök
 hálózat, rendszermérnök
63. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
64. hardver, support, beszerzés, üzemetetés
 Elsődleges support a felhasználók felé. Számítógépek (át)építése, bővítése, karbantartása, telepítése. Archiválás, adatmentés. Ajánlatok bekérése, hardvereszközök, szoftverek beszerzése. Gazdaságos üzemeltetés szemlélet.
65. rendszergazda
 2004 óta foglalkozom munkaszerűen számítástechnikáva, Rendszerfelügyelet, rendszergazdai tevékenységek (távoli és helyi). Hardver hibafeltárás és javítás. Hálózat működésének karbantartása, felügyelete. Rendelkezem jogosítvánnyal, (1998: B,C)
66. ATM operátor, alkalmazási rendszergazda, 4 éves tapasztalat
 Legutóbbi munkahelyem az OTP Bank Nyrt. Authorizációs Központja (Kártyarendszerek Üzemeltetési Osztály) volt, ahol többek között 24 órás bankkártyarendszer, bankautomata (ATM) és fizető terminál (POS) hálózat üzemeltetése volt a feladatom.
67. linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
68. rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
69. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
70. It Support
 [nincs megadva leírás]
71. IT rendszermérnök
 Windows szerverek és kliensek üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése
72. Hálózati mérnök, Cisco rendszermérnök CCIE, CCSP
 Elsősorban Cisco alapú hálózati, hálózatbiztonsági, VoIP megoldások tervezése, implementálása, támogatása.
73. Solaris, Linux szakértő
 Solaris és Linux rendszerek üzemeltetése, fejlesztése. Biztonsági tanácsadás, fejlesztés, audit előkészítés. Real-Time Linux és Unix rendszerek, mikrokontrollerek. Arm alapú mikrokontrollerek programozása C-ben. RTOS.
74. Server és hálózati infrastruktúra
 Windows, Linux, LAN/WAN/SAN,WLAN, hálózat és serverfelügyelet, tűzfalak, adatbiztonság, AD, DNS, proxy, tartalomszűrők, levelezőserverek, virtualizáció,...
75. Rendszergazda
 Linux, Windows kisvállalati, irodai környezetben szerzett tapasztalat.Linuxos tûzfal megoldások, Samba és levelezés kiszolgálók beüzemelése, karbantartása. Belsõ céges rendszerek PHP, MySQL programozása, LAMP környezetben üzemeltetése.
76. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
77. Rendszergazda, szervizes
 Több éve foglalkozom informatikával. Nagy tapasztalatra tettem szert Pc javításában, hiba keresésben. Dolgoztam már több helyen is mint rendszergazda, help desk-es. Utolsó munkahelyemen kijáró renszergazda ként komplett hálózatok beüzemelésével és karb
78. rendszermérnök
 Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
79. Delphi, c, c++ fejlesztő, hálózati admin linux/windows
 Delphi, c, c++ fejlesztõ.Számítógépes látásmód, videófeldolgozás, de pénzügyi, fejlesztési szférában is vannak eredményeim c, c++ nyelveken. pergel.hu címen bõven található referencia
80. informatikus mérnök, oktató
 informatika témakörben felnőttoktatás, MS OFFICE teljes csomag '2013-ig, Windows operációs rendszerek, bármely informatika témájú ismeret, gyakorlati képzés hétvégenként, vagy munkaidő után, alkalmazás üzemeltetés távfelügyelet, rendszergazda
81. IT specialista
 Tranzakció kezelő rendszerek, vállalati felügyeleti rendszerek, pénzügyi rendszerek, nagy, érzékeny adatokat tartalmazó adatbázisok üzemeltetése, automatikus MSI/MST telepítőkészletek készítése
82. Linux rendszerüzemeltető
 [nincs megadva leírás]
83. Rendszergazda
 Rendszermenedzsment (Windows, Linux); telepítés, üzemben tartás; Lan/Wlan ismeretek etc.Pályakezdő vagyok így gyakorlati (szakmai) tapasztalatot szeretnék szerezni
84. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
85. Linux/Windows rendszergazda oktatási tapasztalattal
 Az utóbbi 10 évben Windows 2000, Windows 2003 valamint többféle Linux (SuSE, Mandriva, Ubuntu) szerver illetve XP, Windows 7, NComputing kliens környezetben dolgoztam 600 fős intézmény önálló rendszergazdájaként.
86. rendszergazda
 Linux, Windows szerver ismeretek, hálózatépítésben szerzett tapasztalatok, végzettség.
87. Mérnök gazdasági informatikus
 [nincs megadva leírás]
88. Linux Rendszermérnök RHCE
 RedHat és CentOS linux rendszerek üzemeltetése, integrációja, RHCT, RHCSA és RHCE képesítéssel. Üzemeltessen MS Windows liszensz mentes informatikai infrastruktúrát vírusmentes környezetben.
89. Rendszergazda/Infrastruktúra/Üzemeltetés
 Informatikus szerű valami lennék 10+ éve.Infrastruktúra tervezés, rendszer üzemeltetés és hasonló dolgokkal a puttonyban.
90. IT vezető,project manager, SQL,HTML, ERP-k
 IT vezető,project manager, ERP-k, SQL,HTML,stb. programozói múlt, SW+HW
91. Delphi, SQL, ASP fejlesztő
 Több mint 9 éves Delphi (5,7,9, cxGrid), MS SQL, és ASP (Dreamweaver) fejlesztőkörnyezetekben készült ügyviteli szoftver tervezésében, fejlesztésben szerzett tapasztalat. Ügyviteli rendszer bevezetésében, projektvezetésben szerzett nagyfokú jártasság.
92. Alap
 [nincs megadva leírás]
93. php, html, mysql,weblapok,telekommunikációs hálózat kiépítés
 [nincs megadva leírás]
94. innovatív platformfüggetlen üzemeltető rendszergazda
 rendszerüzemeltetés,weboldalkészítés, szerver telepítés, it tanácsadás, video-audiodigitalizálás, oktatás,hálózatervezés, távfelügyeleti rendszerek kiépítése, hálózatkiépítés, google apps megoldások , üzemeltetés multinacionális környezetben, üzemeltetés
95. rendszergazda, informatikus
 Linux szerverek készítése ( postfix, samba, mars-nwe, squid) vegyes hálózatok(Linux/Windows) üzemeltetése, távfelügyelet, scriptek írása UTP hálózat építése.
96. rendszergazda
 Webes alkalmazások üzemeltetésében gyakorlott rendszergazda
97. CCNA tanulm�ny (h�l�zattelep�tő tanfolyam), szakviz
 2011 október 18: Sikeres CCNA Security vizsga Rövid távú terveim között szerepel a JUNIPER JNCIA és a CISCO CCNP minosítések megszerzése is.2010 december 14 : Sikeres CCNA vizsga.
98. IP hálózat mérnök
 [nincs megadva leírás]
99. informatikus, rendszergazda, szervizes
 IT feladatok ellátása, rendszergazdai napi problémák megoldása, PC alapú biztonságtechnika.
100. linux, windows rendszerüzemeltető
 10 éves leinformálható rendszergazdai tapasztalattal, webszerkesztõi referenciával, tanítási gyakorlattal rendelkezem.Vállalok üzemeltetést, tanítást, weboldal szerkesztést.
1. IT Infra Support Engineer
 [releváns találat] IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. IT Rendszergazda
 [releváns találat] Tudásomat egy olyan szervezetben szeretném kamatoztatni, ahol a cég növekedését támogathatom, és ahol nekem is lehetőségem nyílik a szakmai fejlődésre és előrelépésre.
3. Application és IT Helpdesk munkatárs
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. Cisco hálózati rendszermérnök, Windows szerver üzemeltet!
 [releváns találat] Cisco és HP aktív hálózati eszközök konfigurálása, felügyelete.MPLS alapú hálózat aktív eszközeinek (routerek switchek) felügyelete,konfigurációja,Domain Controlller, Exchange szerverek üzemeltetéseActive Directory kezelése, Postafiókok kezeléseAlap HTML
5. Senior_Delphi_developer_Mérnök_Informatikus
 [releváns találat] Mérnök informatikusként, tapasztalt delphi fejlesztőként állást, esetleg távmunkát keresek. Főleg ügyviteli, nyilvántartási, információs rendszerek területén. Sql Adatbázis használat MySql, MsSql.
6. Omega IT Group Ltd
 [releváns találat] Linux, Windows, hálózat üzemeltetés, integráció, migrálás KKV cégek részére. Szerverek, PC-k, Laptopok beszerzése, üzemeltetése. Teljes rendszerfelugyelet és üzemeltetés ellátása.20+ év tapasztalattal, forduljon hozzánk bizalommal!
7. IT Manager, Microsoft Dynamics NAV,ERP,CRM,KKV
 [releváns találat] IT Manager, Microsoft Dynamics NAV
8. Rendszerfelügyelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Peter Toth
 [releváns találat] Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
10. Microsoft rendszergazda
 [releváns találat] Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
11. Desktop Supporter
 [releváns találat] Kis és nagyvállalatok munkaeszközeinek üzemeltetése, karbantartása; felhasználók támogatása.
12. Gór Lóránd
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. IT tanácsadó (Termelés-logisztika)
 [releváns találat] RNS logisztikai rendszer tervezése, projektvezetése Rendszerek bevezetése után a folyamatos rendszerfelügyelet. Pharmavit teljeskörű IT biztonságtechnika,audit tanácsadás, projektvezetés. Pharmavit leányvállalatoknál IT-telekommunikációs tanácsadó (Prá
14. Consultant - virtualisation
 [releváns találat] Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
15. Office IT administrator, programozó
 [releváns találat] 3 év szakmai tapasztalat Office IT téren (munkaállomások, irodai eszközök konfigurálása, karbantartása, rendszerfelügyelet, hibajegyek feldolgozása, domain userek). Junior szintű programozó PHP (Symfony 2, WordPress), Java, HTML5, CSS, JavaScript, My
16. Hálózati rendszergazda
 [releváns találat] Hálózati üzemeltető szakember:CCNA, CCNAS, Windows Szerverek, routerek, switchek, SAN hálózat, Fibre Channel, iSCSI, NAS, Storage, blade...
17. Mainframe alkalmazás elemző / fejlesztő
 [releváns találat] Mainframe alkalmazás üzemeltető, elemzői, fejlesztői tapasztalattal (z/OS, Cobol, JCL, DB2, IMS, OPC)
18. Rendszermérnök, Support, Rendszerfelügyelet
 [releváns találat] A francia Euronews budapesti irodával bővült. Feladataim: rendszerfelügyelet, az újságírók supportálása, hibaelhárítás, Elő adások előkészítése és az Edius programmal nyers videó anyag előkészítése
19. Joomla weboldal, SQL, CSS,
 [releváns találat] Joomla weboldalak írása, javítása, karbantartása, Joomla tűzfalak üzemeltetése. Rendszergazdai feladatok ellátása.
20. Office programozás, oktatás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
22. VBapp, VB
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. webmester, php fejlesztő
 [releváns találat] Webáruházak, weboldalak tervezése, fejlesztése, üzemeltetése (html, css, php) és minden ezekkel járó tevékenységet ismerek. Ügyfelekkel való tárgyalástól a logisztikai problémák kezelésén át egészen a programozásig.
24. System Administrator
 [releváns találat] Windows server, Active Directory, Linux, Lan services, Virtualization, Hyper-V, Vmware, MCITP, Sharepoint
25. rendszermérnök
 [releváns találat] Szoftver kompetencia MainConcept Reference 1.1- 2.0 - felső Microsoft Power Shell, Bash Script – felső IBM Tivoli Storage Managment – HSM vezérlés - alap Adobe Flash Media Streaming Server Interactive 3.5 - felső Adobe Liv
26. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
27. Vezető Webfejlesztő
 [releváns találat] Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
28. IT üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
29. outsourcing ; junior projekt managger
 [releváns találat] ITIL v2 vizsgával rendelkező tapasztalt supportos keres rendszerfejlesztő végzettségéhez passzoló project manager munkát.
30. IBM POWERi szakértő, Vision HA, IT Project management
 [releváns találat] 16 éves IT rendszerszintű tapasztalat, AS/400, iSeries, POWER rendszerek ismerete. ITIL vizsga, ISO27001 Auditori tapasztalat, COBIT, CISA
31. távközlés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. C, C++, C# fejlesztő, Windows, Linux rendszerfelügyelet
 [releváns találat] C, C++, C# fejlesztésben jártas vagyok.
Rendszerfelügyelet területén gyakorlott, VmWare V-Sphere és egyéb virtualizációs technológiák ismerete
33. SAP Basis, Authorization, DC Manager
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. Rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. Hálózati adminisztrátor, rendszermérnök (Cisco, CCNA, CCNP)
 [releváns találat] Nincs több hálózati kiesés = Elégedett ügyfél
38. IP telefónia rendszermérnök
 [releváns találat] 3 éves gyakorlattal rendelkező Linux és Voip technológiákban jártas informatikus
39. Rendszerszervező, Tesztelő, Projekt menedzser
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés és IT szolgáltatások területén rendelkezem rendszerszervezői, tesztelői, projekt menedzseri tapasztalattal.
40. rendszergazda
 [releváns találat] Mindig komolyan veszem a munkámat, rendszeresen fejlesztem a tudásomat. Igyekszem mindig a lehetõ legtöbbet nyújtani
41. Programozó
 [releváns találat] HTML, XML, CSS, JS, JQUERY, BOOTSTRAP, PROTOTYPE, AJAX, PHP5, SQL (MYSQL, MYSQLI, PDO), CMS, Stb...
42. MS rendszer üzemeltető
 [releváns találat] Microsoft alapú rendszerek üzemeltetése, SQL szerverfarmok üzemeltetése
43. SAP IS-U tanácsadó és operatív vezető
 [releváns találat] Több, mint 10 év munkatapasztalat különböző iparágakban (szotverfejlesztés, logisztika, pénzügy, SSC, energetika), mint IT szakértő. ERP és adattárház renszerismeret (Baan, JBA, CLS-FDW, SAP IS-U), senior analyst, junior manager.
44. Számítógép hálózatok
 [releváns találat] Hálózati rendszerek tervezése, eszközök ttelepítése
45. Microsoft rendszergazda
 [releváns találat] Microsoft szerver, hálózat üzemeltetés MCTS Windows 2008 Server, Vista MCP Windows XP
46. rendszermérnök
 [releváns találat] Főleg wintel területen dolgozom, mint rendszermérnök. Össze Microsoft OS és egyéb termékek tervezése,implementációja és üzemeltetése (SCCM,SCOM,SCVMM,MOM) Rendelkezem Citrix és Appsense tudással, HyperV és ESX továbbá XenServer ismeretekkel is.
47. IT szakember széleskörű ismerettel
 [releváns találat] Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
48. Rendszergazda, rendszerüzemeltető
 [releváns találat] Elsősorban Microsoft-os rendszerek üzemeltetésében szerzett 5 éves tapasztalat.Hálózat építés, kliens-szerver gépek üzemeltetése, hardveres és szoftveres hibák felderítése, javítása.
49. számítógép-szerelő,rendszerfelügyelő
 [releváns találat] Cisco IT képesítésen van,és számítógép szerelői.Értek még a flash alapú oldalak kezeléséhez illetve joomlával való szerkesztésekhez illetve Office,Word, PowerPoint kezelését is vállalom.
50. MS rendszermérnök
 [releváns találat] Minden, ami Microsoft-orientált IT - tervezés, fejlesztés, üzemeltetés akár nagyvállalati szinten is
51. IT vezető
 [releváns találat] Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
52. SQL, Cognos, PHP, JQuery, DW, etc.
 [releváns találat] Eddig 15 éves fejlesztői és projektvezetői tapasztalatot szereztem a fenti témákban. Dolgoztam kisebb és nagyobb csoportban, magán és multinacionális cégnél egyaránt. Szívesen dolgozok csapatban, akár projektvezetőként, akár fejlesztőként. Érdekelnek a we
53. rendszeradminsztrátor/rendszergazda
 [releváns találat] IT üzemeltetés,tervezés,fejlesztés
54. Site Services Lead
 [releváns találat] 8 év informatikai, 2 év távközlési tapasztalat.8 fős volt a legnagyobb csapat, melyet irányítottam, jelenleg 3 ember munkáját koordinálom.
55. Windows rendszermérnök
 [releváns találat] Nagy gyakorlattal rendelkezem Windows alapú rendszerek kiépítésében és üzemeltetésében:Active Directory, csoportházirend, DNS, DHCP, fájl-, nyomtatómegosztás, DFS, WSUS, vírusvédelmi rendszer, Exchange Server, MS SQL Server, Terminal Server, IIS
56. műszaki informatikus
 [releváns találat] Pályakezdő műszaki informatikusként szeretnék elhelyezkedni rendszermérnöki, hálózatfejlesztési és -üzemeltetési, illetve rendszergazdai pozícióban.
57. Információbiztonsági szakember
 [releváns találat] információbiztonsági audit, tanácsadási, szabályozási és oktatási gyakorlat (ISO 27001, Ibtv.);vezetői tapasztalat;sokoldalú informatikai és biztonsági tapasztalat (üzemeltetési gyakorlat, adatbáziskezelés, programozási ismeretek, web fejlesztés, biztonsá
58. IT-beszerző, IT-helpdesk, Windows üzemeltető
 [releváns találat] PC távoli elérés, VMWare üzemeltetés, Windows rendszerek karbantartása, Üzletvezetés-beszerzés
59. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. Nemeth Monika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. Sokoldalú programozó
 [releváns találat] Programoztam C-ben, C++-ban, Powerbuilderben, MDL-ben, VB-ben, PHP-ban. Oracle, Mysql adatbázisokat használtam, és beépített eljárásokat készítettem.
62. 15 éves szakmai múlttal rendelkező informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
63. Sitebuilder, Web designer
 [releváns találat] Tapasztalt Sitebuilder és Drupal szakember. Portfolio: www.mentalpixel.hu
64. IT rendszergazda, rendszerfejlesztő, tesztelő
 [releváns találat] IT rendszergazda, rendszerfejlesztő, tesztelő mérnök
65. Nagy vállalati rendszergazda (MS)
 [releváns találat] MS alapú infrastruktúra teljeskörű üzemeltetése, fejlesztése nagyvállalti környezetből hozott tapasztalatok alapján. Részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
66. informatikus / rendszergazda
 [releváns találat] Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
67. IT mérnök
 [releváns találat] UPC Kelet Magyarországi hálózatának IT Service Desktop, Help Desk feladatainak ellátása, migrációk levezénylése, adatmentések megszervezése, Rendszergazdai feladatok ellátása, Hostware szállodai és éttermi szoftware telepítése, felügyelete, operációs rend
68. Informatikus mérnök
 [releváns találat] Informatikus mérnök projektvezetői, rendszerintegrátor, konzulensi, rendszergazda és oktatási tapasztalattal.
69. webfejlesztő, webdesigner, sitebuilder, seo
 [releváns találat] XHTML-valid cross browser, CSS valid, XML, JavaScript jQuery PHP-OOP, MYSQL-tervezés, SEO, FLASH(AS3), rendszerfejlesztés, 5 éves tapasztalatom van webfejlesztésben.
70. SharePoint, IT Manager
 [releváns találat] 12 éves IT vezetői tapasztalat nagyvállalati környezetben. Microsoft, Symantec, EMC, Cisco, Citrix, VMWare rendszerekben szerzett üzemeltetési gyakorlattal. A SOX előírások ismerete. SharePoint gyakorlatom a munkafolyamatok automatizálásában adhat segítsé
71. Linux rendszergazda, php programozó
 [releváns találat] Több mint 10 éves Linux rendszergazdai, UNIX szerver üzemeltetési tapasztalat, számos Linux és UNIX operációs rendszer ismerete, gyakorlat. Magas rendelkezésre állású Linux szerverek üzemeletetése, konfigurálása, Linux cluster rendszerek tervezése, üzemel
72. MS rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] 7 éve foglalkozom Microsoft serverekkel
73. PHP fejlesztés, db, web, c#, java, android
 [releváns találat] 6 éves PHP fejlesztõi tapasztalatom van, elvégeztem iPhone alkalmazásfejlesztõi tanfolyamot, ismerem továbbá a C++, C#, Java, Pascal, Delphi programozási nyelveket, JavaScript, Perl script nyelveket.
74. itse
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Pályakezdő informatikus, hálózati szakember
 [releváns találat] hálózatok tervezése, üzemeltetése. Cisco CCNA support, ügyfélszolgálat windows xp/7, linux (ubuntu) osi, tcp/ip, lan, wlan, ethernet, tűzfalak, routing
76. Rendszerszervező
 [releváns találat] Rendszerszervezõ, Üzleti elemző (BI), Program tervezõ, Programozó, Szoftver Tesztmérnök
77. Microsoft Engineer
 [releváns találat] Microsoft rendszermérnök.Kompetenicák: Hyper-V virtualizáció- OCS 2007 R2/Lync 2010- Exchange 2010- Windows Server- Windows Clients- Sytem Center termékcsalád (SCOM, SCCM, DPM), Forefront TMG, Active Directory
78. szoftvermérnök, rendszermérnök
 [releváns találat] 8 év szakmai tapasztalat rendszerfelügyelet és -integráció szakterületen multinacionális környezetben
79. Oracle DBA
 [releváns találat] adatbazis es alkalmazasszerver uzemeltetes, hibafeltaras, performancia-analizis, portolasok, install, upgrade, klonozas, backup/restore; RMAN, TSM, RAC, ASM, GridControl, rdbms 8.1.7.2-10.2.0.4, IAS 6i, 9i, 10g...
80. Informatikus
 [releváns találat] Hálózatüzemeltetés, Telekommunikáció, Felhasználó támogatás
81. IT Support
 [releváns találat] Budapesten és környékén keresek IT Support területen állást.
82. IT Rendszermérnök
 [releváns találat] Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
83. IT tanácsadó
 [releváns találat] IT biztonság, hálózat, tanácsadás, tervezés, virtualizációs megoldások
84. Cisco rendszermérnök
 [releváns találat] Voice, üzemeltetés, hálózat
85. iSeries/AS400 (ILE)RPG developer and Aldon expert
 [releváns találat] AS400 RPG, ILE RPG, CL, DB2, Aldon, Analyzer, Kapiti Equation System, MQ, SQL, CVS, RDi, Bank, Biztosító, Teleko
86. Informatikus - Rendszergazda
 [releváns találat] Informatikus Rendszergazda - Windows rendszerek
87. IT projekt menedzsment, IT szakértő
 [releváns találat] IT projekt menedzsment, IT szakértő.
88. Java(SE, J2EE),PL/SQL,JSP,Java Script,XML, Php 5, HTML,CSS
 [releváns találat] Fejlesztői és Supportos munkát is elvállalok. Valamint rendszerfelügyeletet is.
89. IT támogatás
 [releváns találat] rendszerfelügyelet, archiválás, mentés adatbázis karbantartás
90. web
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
91. Kezdő PHP programozó
 [releváns találat] Nemzetközi és okj bizonyítvánnyal keresek munkát. Elsősorban az internetes adatbázisok témaköre érdekel és szeretnék továbbfejlődni a dinamikus weboldalak programozásában. SQL adatbázisokkal is szívesen foglalkoznék és Windowsos rendszerfelügyelő is volta
92. rendszerüzemeltető, programozó
 [releváns találat] Többéves tapasztalat a programozás, rendszerfelügyelet és karbantartás terén
93. python, javascript, java fejlesztő
 [releváns találat] 11 éves java fejlesztõi gyakorlattal elsõsorban távmunkát keresek.ismertek:J2SE, JEE5-JEE7 (CDI, BeanValidation, JPA2), Struts, Spring, JSF(RichFaces, PrimeFaces), JSP, servlet, tag-ek, Jasper Reprts, LDAP/AD, Hibernate, multi threading
94. CCIE hálózati mérnök
 [releváns találat] 6 évig mérnök a Cisco Systems Technical Assistance Center-nél. CCIE Routing and Switching. MPLS, QoS gyakorlat. Optikai távközlés (SDH, DWDM) ismeretek.
95. PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] szoftverfejlesztő
96. Szerviz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
97. Rendszergazda, Help-Desk
 [releváns találat] Tapasztalt informatikus mérnők hosszútávú állást keres, rendszergazda, Help-Desk support munkakörben. Elsősorban Windows területen van tapasztalatom. Windows / 95, 98, NT, 2000, XP, 7 /, Windows Server / NT, 2000, 2003, / MSSQL, MSOOFFICE. Lotus Notes.
98. Informatikus menedzser
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. IT Security Manager, Auditor, Igazságügyi szakértő
 [releváns találat] IT Security Manager, C|CISO,CISA,CGEIT, CRISC, ITIL-F, ISO27LA
100. Tapasztalt PHP fejlesztő/Rendszergazda (Windows)
 [releváns találat] 2009. 10. 01. - 2010. 04. 30. A Webiris Kft-nél dolgoztam PHP fejlesztő és tesztelő munkakörben. 2010. 07. 19. - jelenleg az IT Services Hungary Kft- nél dolgozom System Administrator pozícióban.
Cégprofilok
1. Itent Kft.
 [nincs megadva leírás]
2. Royal Education & Technology Kft.
 Megbízható informatikai partner és hatékony informatikai megoldásszállító
3. Shield Informatics Kft.
 [nincs megadva leírás]
4. EU Tűzfal – Gravicom Kft.
 Kis- és középvállalatoknak a következő IT biztonsági szintjük eléréséhez automatikusan működő vállalati kezelőfelületeket-, felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati kibervédelemet adunk.
5. Itex Solutions Kft
 Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
6. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
7. Ügyvitel.Net Kft.
 Az Ügyvitel.Net Kft. számlázó-, raktárprogram és ügyfélnyilvántartó szoftverei és szolgáltatásai révén lehetősége nyílik egy igazán rugalmas, könnyen paraméterezhető, modern ügyviteli rendszer használatára.
8. Maximus Exa Kft.
 Future IT Solutions
9. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
10. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
11. Eastelcom kft
 Megbízható, korszerü informatikai és telekommunikációs szolgáltatások nyújtása megrendelőinknek.
12. NXLog Kft.
 Az NXLog Kft naplógyűjtő és logmenedzsment termékek fejlesztésével foglalkozik. https://nxlog.org
13. Technologix Systems
 A Technologix Systems egyedi igényekre szabott webes üzleti rendszerek fejlesztésében szerzett több éves tapasztalatát kamatoztatva szállít szoftveres és IT infrastruktúra megoldásokat, nemzetközi és hazai ügyfelek számára.
14. Digitalhelp
 Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
15. Z3 Systems Kft
 Számítógép szerviz, Rendszergazdai szolgáltatások, Linux rendszerek és szerverek, hálózatépítés.
16. Cégprofil
 Pályakezdő, hardveres affinitással rendelkező rendszergazdát keresünk budapesti munkahelyre, országszerte telephelyekkel rendelkező vendéglátóipari céghez.Feladat: linux és windows munkaállomások, heterogén számítógép hálózatok üzemeltetése...
17. Bit and Pixel Kft.
 Web alapú alkalmazások, egyedi, speciális üzleti igényeket kiszolgáló munkafolyamat vezérlők, dokumentum menedzsment rendszerek, SaaS alkalmazások tervezése, kivitelezése.
18. Omnit Magyarország Kft.
 Az Omnit Magyarország Kft. 2007-es megalapítása óta magas szintű informatika tanácsadással, megvalósításhoz kapcsolódó alkalmazásfejlesztéssel és infrastruktúra szolgáltatással foglalkozik.
19. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
20. AGE Bt.
 Microcompany dealing with translation, translation support, linguistic and functional testing, verification and bugfixing activities for corporative clients.
21. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
22. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
23. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
24. EmB-SySTeM Rendszerház Kft.
 EmB-SySTeM Rendszerház Kft. Informatikai Megoldások Minden Esetben!
25. Shield Computer Kft
 Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
26. SZÁMALK Zrt.
 A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
27. SysPac Hungária Kft.
 Cégünk 2001 óta van jelen a magyar IT piacon. Ügyfeleink részére értéknövelt szolgáltatásokat nyújtunk a napi működéséhez szükséges szoftverek területén. Szolgáltatásunk a tanácsadáson, bevezetésen és oktatáson át egészen a folyamatos támogatásig terjed.
28. Info Station Kft.
 Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
29. Contact One Communications, Inc.
 [nincs megadva leírás]
30. Gloster telekom Kft.
 A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
31. Computer Contact Bt.
 Szoftverfejlesztés könyvel? (apeh általl elfogadott), iktató, korházi költségelszámoló, bérrendszer, tárgyieszközkezel? , Hálozat építés-üzemeltetés, teljes-részleges rendszerfelügyelet.És minden ami Informatika.
32. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
33. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
34. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
35. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
36. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
37. Flexibile Bt.
 IT Expert
38. Web Hosting Kft.
 Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
39. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Peet & Cook Kft.
 [releváns találat] Rendszerintegrátor
2. Lansystem Kft.
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
3. JaKiT-Sys Informatikai Kft.
 [releváns találat] 2010-ben újonnan megjelenő informatikai vállalkozásként léptünk be az IT piacra, de koránt sem kezdőként. Több éves üzemeltetési, rendszerépítési és oktatói tapasztalat áll már mögöttünk. Elsősorban kis- és középvállalkozások rendszerfelügyeletével
4. IT Services Hungary Kft.
 [releváns találat] Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
5. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 [releváns találat] Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
6. Harasoft Kft.
 [releváns találat] A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
7. ABESSE Informatikai Tanácsadó Zrt.
 [releváns találat] Üzleti folyamatok automatizálása nagyvállalatoknak.
8. Isys-On Informatikai Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] Vállalatunk, az ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás, valamint az ehhez kapcsolódó ügyviteli szoftverek bevezetése területén.
9. Tata Consultancy Services
 [releváns találat] Tata Consultancy Services helps businesses compete in the global marketplace with efficiency and certainty. We ease our clients' pressure points through IT Services, Business Solutions and Outsourcing.
10. Balzsam Patika Bt. PC-BOLT
 [releváns találat] Számítástechnika, rendszerfelügyelet
11. Netacademia Oktatóközpont
 [releváns találat] A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
12. Cégprofil
 [releváns találat] szoftverfejlesztés, IT management
13. Rival Computers
 [releváns találat] RivalComp Szolgáltató Bt. - Egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, oktatási intézmények számítástechnikai hátterének rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, a tervezéstől a beszerzésen át az üzemeltetésig, technikai támogatásig
14. Cégprofil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Termék és megoldás profilok
1. Hornet IT Premium
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés, Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerfelügyelet 24h-ban
2. Hornet IT Basic
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés, Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerfelügyelet hivatali időben (9-17h)
3. Hornet IT Business
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés, Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerfelügyelet hivatali időben (9-17h)
4. Rendszerfelügyelet
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. IT üzemeltető
 Követelmények: - hivatásos szolgálati jogviszony, illetve ennek hiánya esetén a hivatásos állományba vételhez szükséges feltételeknek történő megfelelés, - felsőfokú szakirányú végzettség (informatikai diploma), - rendszerüzemel