Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Microsoft MOM állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. IT rendszerüzemeltető
 Motivált, szakmája iránt elkötelezett IT RENDSZERÜZEMELTETŐ kollégát keresünk.
2. Microsoft rendszermérnök
 Active Directory, Exchange, Sharepoint és Lync szolgáltatások területen incidenskezelés, problémamegoldás, változáskezelés
1. Nexogen - Senior Developer
 [releváns találat] We are looking for SENIOR DEVELOPERS with strong skills at different programming paradigms (OOP and/or functional), design patterns and interest in state-of-the-art technologies. Please send your application to career@nexogen.hu
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. rendszergazda, webfejlesztő
 Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
3. IT Manager, Microsoft Dynamics NAV,ERP,CRM,KKV
 IT Manager, Microsoft Dynamics NAV
4. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
5. Gór Lóránd
 [nincs megadva leírás]
6. Consultant - virtualisation
 Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
7. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
8. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
9. Rendszergazda
 Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
10. hadara
 [nincs megadva leírás]
11. Rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
12. MS rendszer üzemeltető
 Microsoft alapú rendszerek üzemeltetése, SQL szerverfarmok üzemeltetése
13. rendszermérnök
 Főleg wintel területen dolgozom, mint rendszermérnök. Össze Microsoft OS és egyéb termékek tervezése,implementációja és üzemeltetése (SCCM,SCOM,SCVMM,MOM) Rendelkezem Citrix és Appsense tudással, HyperV és ESX továbbá XenServer ismeretekkel is.
14. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
15. MS rendszermérnök
 Minden, ami Microsoft-orientált IT - tervezés, fejlesztés, üzemeltetés akár nagyvállalati szinten is
16. IT vezető
 Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
17. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
18. IT rendszermérnök
 Windows szerverek és kliensek üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése
19. Site Services Lead
 8 év informatikai, 2 év távközlési tapasztalat.8 fős volt a legnagyobb csapat, melyet irányítottam, jelenleg 3 ember munkáját koordinálom.
20. Információbiztonsági szakember
 információbiztonsági audit, tanácsadási, szabályozási és oktatási gyakorlat (ISO 27001, Ibtv.);vezetői tapasztalat;sokoldalú informatikai és biztonsági tapasztalat (üzemeltetési gyakorlat, adatbáziskezelés, programozási ismeretek, web fejlesztés, biztonsá
21. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
22. Nemeth Monika
 [nincs megadva leírás]
23. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
24. 15 éves szakmai múlttal rendelkező informatikus
 [nincs megadva leírás]
25. IT rendszergazda, rendszerfejlesztő, tesztelő
 IT rendszergazda, rendszerfejlesztő, tesztelő mérnök
26. Nagy vállalati rendszergazda (MS)
 MS alapú infrastruktúra teljeskörű üzemeltetése, fejlesztése nagyvállalti környezetből hozott tapasztalatok alapján. Részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
27. SharePoint, IT Manager
 12 éves IT vezetői tapasztalat nagyvállalati környezetben. Microsoft, Symantec, EMC, Cisco, Citrix, VMWare rendszerekben szerzett üzemeltetési gyakorlattal. A SOX előírások ismerete. SharePoint gyakorlatom a munkafolyamatok automatizálásában adhat segítsé
28. MS rendszeradminisztrátor
 7 éve foglalkozom Microsoft serverekkel
29. itse
 [nincs megadva leírás]
30. OmnIT
 [nincs megadva leírás]
31. rendszermérnök
 windows hálózatok, ad, exchange, dpm, isa/iis. antivírus megoldások, blackberry enterprise server, virtualizációs megoldások. üzemeltetési gyakorlat.
32. Microsoft Engineer
 Microsoft rendszermérnök.Kompetenicák: Hyper-V virtualizáció- OCS 2007 R2/Lync 2010- Exchange 2010- Windows Server- Windows Clients- Sytem Center termékcsalád (SCOM, SCCM, DPM), Forefront TMG, Active Directory
33. rendszergazda-számlaképesen is
 Nagy tapasztalattal rendelkező rendszergazda, rendszerüzemeltető.
34. IT Rendszermérnök
 Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
35. Számítógép -szerelő, -karbantartó OKJ:335230110000000
 [nincs megadva leírás]
36. Informatikus - Rendszergazda
 Informatikus Rendszergazda - Windows rendszerek
37. I&AM Specialist
 MCSE, Azure Solutions Architect, AWS Solutions Architect, Google Qualified Developer
38. Adatbázis fejlesztó / administrator
 [nincs megadva leírás]
39. Rendszerinformatikus
 [nincs megadva leírás]
40. IT infrastruktúra tanácsadó
 IT infrastruktúra tanácsadó
41. IPPBX
 IPPBX, Asterisk, IP phone, softswitch, callcenter, call-center, IP telefon, gateway, softphone, telefonközp. programozás, archiválás, nagy terhelésű rendszerek tervezése, gyártása, hangolása, üzemeltetése, továbbfejlesztése, bővítése, átalakítása, karbant
42. MCSE, MCDBA, Oracle, Windows, Linux
 [nincs megadva leírás]
43. Rendszerinformatikus, PHP
 [nincs megadva leírás]
44. MCSE, MCT, CCA
 [nincs megadva leírás]
45. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
46. VB.NET, C# fejlesztő, rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
47. MS rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
48. PHP fejlesztő, Rendszerinformatikus
 [nincs megadva leírás]
49. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
50. Windows,Lotus NOtes, BlackBerry szerverek üzemeltetése
 [nincs megadva leírás]
51. Zsolteey
 Februárban végeztem az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán, mint mérnök-informatikus. MCITP:SA, MCSA, MCTS, MCP és CCNA minősítésekkel rendelkezem. Elsősorban Microsoft alapú infrastruktúrákat szeretnék üzemeltetni.
52. Üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
53. Microsoft rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
54. IT
 [nincs megadva leírás]
55. Tapasztalt .Net fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
56. Akosh
 [nincs megadva leírás]
1. Xamarin és MonoGame fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. senior .net fejlesztő
 [releváns találat] .NET C#, ASP. MVCWEB API, WPF, TSQL, jártasság csapatmunkában, modellező rendszerek ismerete, sok évnyi munkatapasztalat.
3. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
4. Rendszergazda nagyvállati tapasztalattal
 [releváns találat] MSSQL 2000, 2005, 2008; Windows server 2000, 2003, 2008; Virtuális szerverek és sok egyéb; 10 éves tapasztalat
5. .NET architekt és fejlesztő
 [releváns találat] 10 éves tapasztalat Microsoft .NET alapú nagyvállalati rendszerek tervezésében és fejlesztésében
6. Rendszergazda, Help-Desk
 [releváns találat] Tapasztalt informatikus mérnők hosszútávú állást keres, rendszergazda, Help-Desk support munkakörben. Elsősorban Windows területen van tapasztalatom. Windows / 95, 98, NT, 2000, XP, 7 /, Windows Server / NT, 2000, 2003, / MSSQL, MSOOFFICE. Lotus Notes.
Cégprofilok
1. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
2. Peet & Cook Kft.
 Rendszerintegrátor
3. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
4. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
5. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
6. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
7. EmB-SySTeM Rendszerház Kft.
 EmB-SySTeM Rendszerház Kft. Informatikai Megoldások Minden Esetben!
8. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
9. Netacademia Oktatóközpont
 A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
10. Cégprofil
 szoftverfejlesztés, IT management
11. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
2. Kelly Services
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
3. Cégprofil
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
4. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
5. Eastelcom kft
 [releváns találat] Megbízható, korszerü informatikai és telekommunikációs szolgáltatások nyújtása megrendelőinknek.
6. SEEBURGER Informatikai Kft.
 [releváns találat] piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.