Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Mail (IMAP, POP3, SMTP) állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Senior C# fejlesztő (full stack)
 A Fürgefutár.hu egy folyamatosan fejlődő online csomagszállítás szervező cég, mely most IT csapatába keres egy senior C# (full stack) fejlesztőt. Amit a cégről tudni érdemes: több, mint 7 éve úttörő Magyarországon a csomagk
2. DevOps mérnök
 DevOps mérnököt keresünk távmunkára. A pozíció leírása a https://nxlog.co/careers oldalon megtekinthető
3. Rendszergazda
 Rendszergazda pozíció
4. Linux Rendszergazda
 Megüresedő Linuxos - és Windows szerverekhez is értő - pozícióba keresünk multifunkciós, azonnal bevethető több éves gyakorlattal rendelkező szakembert, Budapesten működő jellemzően nagyvállalati környezetbe tevékenykedő céghez.
5. Rendszergazda
 A Fotexnet IT csapatába keresünk munkatársat. Cégszintű IT üzemeltetés, Windows domain környezet, Debian Linux szerverek, Citrix XenServer alapú virtualizáció. Fiatal csapat, jó munkahelyi légkör, versenyképes fizetés.
6. Rendszergazdát keresünk!
 Leszel az "ájtísünk" húsz órában? Szükségünk lenne egy rendszergazdára. Ha az időd nagy részében nem csinálsz semmit, csak megbizonyosodsz róla, hogy nem is kell, nem fogunk haragudni. Ha a felsorolt feladatokat el tudod látni és még jó arc is vagy...
7. Pályakezdő linux rendszergazda
 Felsőfkú végzettséggel, pályakezdő linuxos rendszergazdát keresünk.
8. Presales rendszermérnök
 Ügyféltámogatás e-mailen,telefonon és személyes konzultációk során,a kereskedõ kollégák támogatása technikai kérdésekben, az ügyfelek valós technikai igényeinek felmérésével,ajánlatok mûszaki tartalmának elkészítése,dokumentációkészítés.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. BT Meetings Support Analyst 167507
 Owning, driving, communicating, updating and proactively representing BT in all domains of activities Helping the users with the establishment of Conferencing service connection and guide them on how ...
2. Junior IT Coordinator
 Local and remote Hardware / Software MS Win10, MS Office 365 desk support for FCEE employees Maintain supplier relations Security group administration via Security Group Portal Building access securit...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Microsoft rendszermérnök, oktató
 Keressük a tehetségeket és oktatókat az alábbi témákban: Windows 7 és/vagy Windows Server 2008 üzemeltetés (hálózat, AD, Hyper-V, infrastruktúra tervezés), SharePoint Server 2007/2010, System Center (http://szamalk.hu/Altalanos/allasajanlatok.aspx)
10. junior alkalmazásüzemeltető rendszergazda
 Főállású rendszergazdát keresünk az egyetem informatikai központáaba a linux alapú szervereken üzemelő alkalmazásainkhoz, a jelenlegi rendszergazdák mellé.
1. Ügyviteli rendszerek fejlesztéséhez keresünk PHP fejlesztőt
 [releváns találat] Szia, PHP és főleg mySQL alapokon fejlesztünk egyedi ügyviteli rendszereket (amtech.hu). Nincs 2 egyforma szoftver, tehát nem egy rendszert kell megtanulni, a munkák zöld mezősek minden esetben. Kizárólag távmunkában dolgozik a teljes csapat (jelenleg 20
2. Angular fejlesztőt keresünk (Budapest, XI. ker)
 [releváns találat] A BISS Kft. 10 fős, folyamatosan növekvő IT csapatába minimum 2 éves tapasztalattal rendelkező Angular fejlesztő kollégát keres.Helyszín: Budapest XI. kerület. Főállás, heti 40 óra.Feladatok Komplett üzleti folyamatokat támogat
3. Ruby on Rails - full-stack developer needed
 [releváns találat] We are looking for a Ruby on Rails developer proficient with PostgreSQL to bring our prototype project to commercial launch. The majority of work is on the back-end.
4. IT cég Informatikus - rendszergazda munkatársat keres
 [releváns találat] KisvállalatiRendszergazda.hu – Gyere hozzánk dolgozni! Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk kiszolgálására keresünk új rendszergazda kollégát a csapatunkba.
5. JUNIOR JÁTÉKFEJLESZTŐ PROGRAMOZÓ
 [releváns találat] Független játékfejlesztőként, a NeocoreGames Junior Játékfejlesztő Programozót keres! A feladat: fejlesztés Xbox és PS platformokon, C++ban.
6. DRUPAL Website and database specialist
 [releváns találat] A full-time DRUPAL Web and Database Specialist is responsible for maintaining the organization’s website and its membership/contact database, its web interface, the interface with web transactions and software, and the quality and data integrity.
7. Digitális ügynökség - account manager állás
 [releváns találat] Digitális ügynökségünk sales munkatársat keres! Izgalmas, változatos és kreatív területen dolgozunk és csapatunkat új kollégával kívánjuk bővíteni.
8. C++ fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Több külső munkatársat keresünk, akár főállásba, akár mellékállásba távmunkába végezhető feladatok ellátására.
9. Java/Scala full-stack fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. IT / Programozó állásajánlat Svájcban!
 [releváns találat] Minimum 5 éves szakmai tapasztalatot - C#, ASP.net, Java Script, AngularJS, CSS, HTML5 - Angol vagy német felsőfokú. Looking for IT-experts for special projects located worldwide in Banking, Insurance, Pharma a.s.o. industries.
11. Adatbázis fejlesztő_Oracle_Szeged
 [releváns találat] A DELTA Csoport közlekedésinformatikai projektekre specializált, dinamikusan fejlődő társvállalata, az New Line Kft. (www.newline.hu), kiváló szakemberei körébe új munkatársat keres az alábbi pozícióba:
12. Szoftverfejlesztő_Szeged
 [releváns találat] A DELTA Csoport közlekedésinformatikai projektekre specializált, dinamikusan fejlődő társvállalata, az New Line Kft. (www.newline.hu), kiváló szakemberei körébe új munkatársat keres az alábbi pozícióba:
13. SZOFTVERTESZTELŐ
 [releváns találat] SZOFTVERTESZTELŐ POZÍCIÓ – 8 órás munkaviszonnyal Feladatok: Tesztesetek tervezése és végrehajtása a cég saját fejlesztésű szoftvereihez kapcsolódóan Végrehajtott tesztek dokumentálása Teszteredmények kiértékelése Felmerülő
14. SUPPORTOS
 [releváns találat] A DataLogic Kft. MUNKATÁRSAT KERES SUPPORTOS MUNKAKÖRBE – 8 órában Pályakezdők jelentkezését is várjuk! SUPPORTOS POZÍCIÓ – 8 órás munkaviszonnyal Feladatok: A cég saját fejlesztésű szoftvereihez, elsősorban ügyvi
15. Junior rendszergazda
 [releváns találat] Megbízónk vezető európai multinacionális gyártója dabasi telephelyére felvételt hirdet: Junior rendszergazda (ERP) pozícióba. PÁLYAKEZDŐK is!
16. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Megbízónk vezető európai multinacionális gyártója dabasi telephelyére felvételt hirdet: PHP fejlesztő pozícióba.
17. Távmunkában végezhető Java fejlesztői állás
 [releváns találat] Minimum 5 év tapasztalattal rendelkező Java fejlesztők jelentkezését várjuk az job@idya.hu email címre.
18. Java fejlesztő / Prága, FinTech
 [releváns találat] Érdekel a FinTech világa, de start-up helyett szívesebben dolgozolnál már piacvezető szerepet betöltő, innovatív nemzetközi cégnél? Szívesebben írsz tiszta kódot farmerben és kockás ingben, mint öltönyben?
19. Front-end fejlesztő / Prága, FinTech
 [releváns találat] Érdekel a FinTech világa, de start-up helyett szívesebben dolgozolnál már piacvezető szerepet betöltő, innovatív nemzetközi cégnél?
20. JUNIOR FRONTEND DEVELOPERT KERESÜNK!
 [releváns találat] Digitális ügynökségünk hosszú távra keresi junior frontend fejlesztőjét. A napi 8 órás munkaidőt a Kossuth téri irodánkban, fiatalos és dinamikusan növekedő csapatban végezheted.
21. JUNIOR RENDSZERGAZDA
 [releváns találat] Junior rendszergazda pozícióba keresünk munkatársat. Az új kolléga feladata 6 telephelyen 70 felhasználó támogatása, a folytonos üzletmenet biztosításához szükséges informatikai eszközök, rendszerek üzemeltetése és fejlesztése.
22. 3D modellező és pályaszerkesztő
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő mobil játékfejlesztő csapat keres 3D modellező és pályaszerkesztő munkatársat.
23. Unity 3D Programozókat
 [releváns találat] Budapesti székhelyű innovatív, fiatalos mobil játékfejlesztő csapatunkba keresünk Unity 3D Programozókat.
24. WEBFEJLESZTŐT keresünk piactérhez
 [releváns találat] WEBFEJLESZTŐT keresünk a dinamikusan fejlődő Magro.hu mezőgazdasági piactérhez Feladatok: a rendszer továbbfejlesztése, új rendszerek tervezése és fejlesztése, dokumentálása, a portál karbantartása front- és backend egyaránt.
25. PHP fejlesztő munkatársunkat keressük
 [releváns találat] Főbb feladatok: Weboldalunk folyamatos karbantartása és továbbfejlesztése egyedi fejlesztésű rendszerünkben, PHP / MySQL backend fejlesztése, Fejlesztések dokumentálása, Együttműködés a kollégákkal, a fejlesztő munkatársakkal.
26. Senior Webfejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Ügyfeleink meglévő weboldalainak kezelése, módosítása, új weboldalak, webes alkalmazások készítése, fejlesztése. Elsősorban backend feladatok végzése.
27. Clavis rendszergazda
 [releváns találat] Biztos háttérrel rendelkező partnerünk részére keresünk munkatársat CLAVIS RENDSZERGAZDA (HF 10-7148) pozícióba.
28. MS SQL Database
 [releváns találat] MS SQL Database munkatársat keresünk egy nemzetközi IT cég számára. iScala vagy Servasure vagy Tesseract ismerettel várjuk olyan szakemberek jelentkezését, akik szívesen részt vennének nemzetközi projekteken.Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség
29. Cognos Solution Expert
 [releváns találat] Cognos Solution Expert munkatársat keresünk nemzetközi IT cég számára. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik profik Cognos-ban, illetve nemzetközi projektekben szívesen részt vennének.Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, kérem küldje el
30. Tapasztalt PHP fejlesztőt keresünk növekvő startup cégünkhöz
 [releváns találat] Növekvő budapesti startup cégünkhöz, a QuantisLabs-hoz keresünk tapasztalt PHP fejlesztőt a Smartvineyard / Szőlőőr szenzorhálózati és információs rendszerünk webes fejlesztéséhez.Termékünk a szőlész-borász szakértőknek nyújt hathatós segítséget.
31. Application administrator - .NET/Microsoft professional
 [releváns találat] Level 2 support engineer to cover DotNet / Microsoft tools / application supportDevelopers Work Place support (DWP) involves handling platform-related issues encountered during development, hot issues, integration with platforms and providing corporate te
32. Backend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Projektalapú munkára keresünk programozót az alábbi feltételekkel: - magasszintű MySQL adatbáziskezelés;- PHP programnyelvismereti tapasztalat;- Javascriptben való jártasság.
33. Back-end fejlesztő
 [releváns találat] Munkavégzés helye: Budapest Munkavégzés időtartama: Határozatlan Munkarend: részmunkaidő
34. Java fejlesztő
 [releváns találat] A GIRO Zrt., a hazai pénzforgalom meghatározó szereplőjeként, elkötelezett munkatársat keres JAVA FEJLESZTŐ munkakörbe
35. Alkalmazás Rendszeradmininsztrátor
 [releváns találat] A GIRO Zrt., a hazai pénzforgalom meghatározó szereplőjeként, elkötelezett munkatársat keres ALKALMAZÁS RENDSZERADMINISZTRÁTOR munkakörbe
36. Tapasztalt php fejlesztő kollégát keresünk
 [releváns találat] Fejlesztő, rendszergazda és hoszting cégünk többéves tapasztalattal rendelkező php fejlesztőt keres budapesti munkahelyre.
37. front end fejlesztő / site builder
 [releváns találat] A White Elephant Media front end fejlesztőket / site builderereket keres a budapesti irodájába!
38. Beágyazott rendszer fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Javascript fejlesztő, webfejlesztő, webalkalmazás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. Webfejlesztő - web programozó
 [releváns találat] Olyan tapasztalt webfejlesztőt keresünk, aki képes specifikációból önállóan dolgozni, motivált és gyors tanulási készséggel rendelkezik. Az első és legfontosabb feladatod Magyarország legnagyobb XYZ (üzleti titok) webáruházának a továbbfejlesztése lesz Ma
41. Junior C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. Microsoft rendszermérnök munkatársat keresünk
 [releváns találat] Cégünk SharePoint üzletágának bővítésére keresünk szerver üzemeltető mérnököt
43. Full Stack webfejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Senior vagy mid-level full stack (LAMP) webfejlesztőt keresünk nemzetközi csapatunkba, főállásba.
44. PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] PHP fejlesztőt keresünk nemzetközi csapatunkba.
45. 3D grafikus
 [releváns találat] Sziasztok!Szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégünkbe keresünk számlaképes, 3D modellek készítésében jártas szakembereket, karakter animációs tapasztalattal. (egyszerű feladat, nem rajzfilm szintű)Ha érdekel a lehetőség, kérem jelentkezz a fehervari.anita@v
46. Softwareentwickler für Microsoft.NET
 [releváns találat] Unsere Firma in Bayern, Deutschland existiert seit 1992 und erstellt und betreut kundenspezifische Software.​ Alle unsere Softwareprodukte sind datenbankbasiert und verwenden auf Microsoft-Technologien (.̴NET, WCF, MSSQL) .
47. WEB-FEJLESZTŐT keresünk reklámügynökségünk csapatába
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. Junior and Senior Unix Administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Capacity Analyst with English knowledge
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. webprogramozó
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes és az újdonságokra nyitott PROGRAMOZÓ munkatársat.
51. Rendszergazda főállás
 [releváns találat] Kis- és középvállalatokat támogató informatikai cég munkatársat keres rendszergazda pozícióra, budapesti munkavégzéssel!
52. Szoftver értékesítő cég keres kereskedelmi vezetőt
 [releváns találat] Budapesti székhelyű , elsősorban vállalati szoftverek disztribuciójával, forgalmazásával , fogalakozó cég keres kereskedelmi vezetőt .Elvárások:Kereskedelmi gyakorlatHasználható angol nyelvtudás.Fizetés megegyezés szerintmagyar nyelvű CV-t e-mailben kérün
53. Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] DUEL Informatikai és Követeléskezelő Kft kinnlevőség behajtással foglalkozó cégünk számára keresünk PHP programozómunkatársat.
54. PHP programozó - Debrecen
 [releváns találat] Az UBIT Solutions Kft. PHP programozó kollégát keres új vagy már mûködõ rendszerek fejlesztésére, karbantartására, üzemeltetésére.
55. Informatikai cikkirót keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
56. Szeretnél MCP, MCTS vagy MCPD lenni?
 [releváns találat] Szeretnél MCP, MCTS vagy MCPD lenni? Mi segítünk megvalósítani.
57. Front-End Developert keresünk - Graphworks Creative
 [releváns találat] Feladatkör:- weboldalak felületének tervezése és fejlesztése- JQuery ill. JS elemek beágyazása, fejlesztése (content rotatorok, animaciok, parallax..)- API-k hasznalata (pl.: Google, Facebook, Mailchimp...) Elvárások:- legalább 1-2 éves front-end tapasz
58. PHP fejlesztőt keresünk - Graphworks Creative
 [releváns találat] - webes alkalmazások tervezése és fejlesztése- meglévő oldalaink fejlesztése, supportja- teljesítmény optimalizáció- saját CMS, framework fejlesztése- külső rendszerekkel való integrációk (pl.: Mailchimp, PayPal, PayU...)
59. Android és/vagy iOS fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. PHP fejlesztőt keresünk (Budapest 3. kerület)
 [releváns találat] PHP fejlesztőt keresünk dinamikusan fejlődő webfejlesztő cégünkhöz. Ügyfeleink közé tartozik a Csodák Palotája a Fővárosi Nagycirkusz, a Magyar Cirkusz és Varieté, a Miniversum, és még sok más fantasztikus vállalat.
61. PHP fejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] Sporttáplálkozással foglalkozó nemzetközi vállalat webáruházakon keresztül történő értékesítésének folyamatos fejlesztéséhez, piacvezető pozíciójának fenntartásához PHP fejlesztő munkatársat keres.
62. .NET / C# fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
63. ExtJS fejlesztő
 [releváns találat] Új munkatársat keresünk ExtJS fejlesztő pozícióba!
64. Linux (Ubuntu, Picuntu) szakértő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
65. Sitebuildert keresünk
 [releváns találat] Budapest XI. kerületi webfejlesztő cég keres sitebuildert munkatársat. A munka jellege alkalmazotti, heti 5 nap, 40 óra.
66. 2 fő programozót keresünk Hollandiába
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. IT munkatárs - rendszergazda állás
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres rendszergazdai feladatok ellátására, Windows és Linux szerverek üzemeltetésére munkatársat.
68. Css - ben jártas html programozót keresünk
 [releváns találat] Css- ben jártas html programozót keresünk weboldal készitésre távmunkába valamint kész webáruház grafikai módositásához.Referenciákat, ajánlatokat az alábbi e-mail cimre kérek: fnemes@adeaters.hu
69. Tapasztalt Drupal fejlesztő projekt munkára
 [releváns találat] Tapasztalt Drupal fejlesztőket keresek 4 hónapos projekt munkára az egyik partnerünkhöz. Részletekért érdeklődni a peter.foldes@kellyservices.hu e-mail camen vagy a +3613017854-es telefonszámon lehet.
70. Global Service Desk IT Supporter
 [releváns találat] Internal IT support via phone and e-mail to end users locally and globally • Solving issues reported by your fellow employees or will be escalating them to the next level in the support chain • Working on IT projects.
71. Kreatív designer állás
 [releváns találat] Kreatív designert keresünk!
72. Sitebuildert keresünk!
 [releváns találat] Sitebuildert keresünk! Egy webdesign-nal és online fejlesztésekkel foglalkozó, dinamikusan fejlődő, genfi központú cég vagyunk, és ezúttal magyarországi csapatunkat szeretnénk tehetséges szakemberekkel bővíteni.
73. Application Interface Developer (C#)
 [releváns találat] Job Purpose:Develop, maintain and administrate the application interfaces between TMS and external systems
74. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] Active Directory, Exchange, Sharepoint és Lync szolgáltatások területen incidenskezelés, problémamegoldás, változáskezelés
75. .NET/SQL Software Development Systems Engineer, 12 month, Bp
 [releváns találat] S.E.W.S. – Components Europe B.V. is seeking to appoint a Software Development Systems Engineer (.NET/SQL). This is a twelve (12) month fixed term contract based in Budapest.
76. UI/UX designer sitebuild-tapasztalattal
 [releváns találat] Az Onyx Média Kft. budapesti irodájába keres kifejezetten sitebuilder tapasztalattal rendelkező webdesignert teljes munkaidejű irodai munkára. Az ideális jelölt képes önálló munkavégzésre, de egyben csapatjátékos is, munkájában precíz. A jelentk
77. Frontend fejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Van legalább egy évnyi tapasztalatod frontend-oldali programozásban és szeretnél komoly szakmai kihívást jelentő projektekben részt venni? Akkor Téged keresünk!
78. Webfejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Dinamikusan fejlõdõ cégünk webfejlesztõ pozícióba keres új munkatársakat, kihívást jelentõ feladatok elvégzésére!
79. Unity3D fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Gyakorlott Unity3D programozót keresünk, C# és javascript gyakorlattal.
80. Linux rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Budapest XI. kerületi informatikai üzemeltetéssel és fejlesztéssel foglalkozó cég keres RENDSZERGAZDA munkatársat, webkiszolgáló üzemeltetési feladatok ellátására. http://it2it.hu/linux_amega
81. Php programozó / fejlesztő
 [releváns találat] Online fejlesztésekkel foglalkozó divíziónkba PHP programozókat / fejlesztõket keresünk egyedi projektek megvalósítására! Ha szereted a kihívásokat, érdekelnek az innovatív technológiák, várunk fiatal, lendületes csapatunkba!
82. Játék projekt
 [releváns találat] Induló játékprojekthez keresünk grafikusokat, animátorokat. Induló játékprojekthez keresünk grafikusokat, animátorokat.
83. Programozó online marketing ügynökséghez
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes PROGRAMOZÓ munkatársat. Nekünk nem fontos, hogy tapasztalt róka vagy-e, vagy egy lelkes junior, egy a lényeg; szeresd és bírd a kemény munkát.
84. Flash fejlesztőt keresünk - ActionScript3
 [releváns találat] Kedves Programozók!Külföldi partnerekkel rendelkező szoftverfejlesztő cégünk keres Flash fejlesztőt (ActionScript3, FlashDevelop fejlesztőkörnyezet) fiatalos, rugalmas és agilis csapatunkba.Előnyt jelent a Robotlegs framework isme
85. CSS Technical Consultant
 [releváns találat] Provides technical customer support to Y Soft partners; Ensures know-how transfer to partner’s technical support representatives via on-site or online trainings Implements and demonstrates YSoft SafeQ solutions to partners or end customers
86. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java alkalmazások fejlesztése
87. Rendszertámogató
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
88. Helpdesk munkatárs
 [releváns találat] Cégünk, az Angyal Business Consulting Zrt., hazai és európai vállalatok számára nyújt informatikai szolgáltatásokat. Sikeres projektjeinknek köszönhetően az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú tanácsadó cég lettünk a magyarországi SAP partner
89. Inayk Manager
 [releváns találat] A jövő építése együtt.
90. Senior PHP fejlesztőt-sitebuildert keresünk
 [releváns találat] Már meglévő rendszerek továbbfejlesztése, illetve új rendszerek tervezése és fejlesztése, dokumentálása
91. Informatikai üzletkötő
 [releváns találat] A DevCenter Informatikai és Kommunikációs Kft. munkatársakat keres informatikai megrendelések gyűjtésére.
92. IT üzemeltetőt keresünk csapatunkba!
 [releváns találat] A Pont Systems Zrt. (pontsystems.eu) IT üzemeltető munkatársat keres nagyvállalati környezetben dolgozó support csapatába!
93. Sitebuildert (fontend fejlesztőt) keresünk (teljes munkaidő)
 [releváns találat] Napi 8 órában keresünk sitebuildert, ahol a feladat PSD-k alapján CMS-re történő template-ek felépítése. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Munkavégzés helye- Távmunkában E-mail: allas@netkurzor.hu Weboldalaink: elux.hu, webshopguru.hu
94. külsős rendszergazda eseti feladatokra
 [releváns találat] Informatikai cég keres a Hungaroringen működő rendszeréhez eseti feladatokra külsős rendszergazdát/alvállakozót Windows környezetre. Jelentkezés szakmai életrajzzal a pkoch@cognitech.hu mail címen.
95. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
96. SENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ
 [releváns találat] legalább 3-5 éves szoftverfejlesztői tapasztalat C, C++, Java nyelvekben készség meglévő kódbázis gyors átlátására, mások munkájának átvételére erős ismeret a képalkotási és kepfeldolgozói eljárásokban szakirányú felsőfokú tapasztalat
97. projektmunka
 [releváns találat] A feladat egy Forma 1 szintű intelligens videorendszer fejlesztése a Hungaroring számára. Ehhez keresünk külsős/távmunkás C++, C# programozó munkatársat. Sikeres együttműködés esetén állandó álás lehetséges.
98. Webfejlesztő munkatárs – Budapest
 [releváns találat] Marketing ügynökségi piacon tevékenykedő cég a fenti munkakörben 2 munkatársat keres
99. junior CRM tanácsadót keresünk!
 [releváns találat] Európa vezető CRM (Customer Relationship Management) megoldás-szállítója JUNIOR CRM TANÁCSADÓT keres! Feladatok: - Európa vezető CRM megoldásának prezentálása - Meglévő ügyfelek támogatása (telefonos és helyszíni) - A projektmenedzsment adminisztra
100. IT Engineer
 [releváns találat] We are setting up a new IT Engineering/Consulting and Maintenance team in Budapest providing Professional IT Services to a global acting customer.
Szakemberek
1. IT Vezető, Üzemeltetés
 25 éves szakmai gyakorlat vállalati Windows alapú rendszerek IT üzemeltetésében és IT csoport vezetésében.
2. Rendszergazda, Informatikus
 Kisebb, közepes méretű rendszerek telepítése, karbantartása, levelező szerverrel szükség szerint.
3. Business Intelligence rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
4. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
5. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
6. Delphi fejlesztő
 Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
7. C, webfejlesztő - UNIX platform
 Szoftverfejlesztés, üzemeltetés UNIX/Linux platformon.
8. Full stack fejlesztő (PHP backend)
 2008 óta foglalkozom webfejlesztéssel. Ez idő alatt számos nyelvet, technológiát, libraryt és szoftvert kipróbáltam.
9. Webfejlesztő
 Az elmúlt 5 évben webdesigner és webfejlesztő munkakörben dolgoztam.
10. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
11. IT Rendszergazda
 Tudásomat egy olyan szervezetben szeretném kamatoztatni, ahol a cég növekedését támogathatom, és ahol nekem is lehetőségem nyílik a szakmai fejlődésre és előrelépésre.
12. Tapasztalt hálózatépítő, rendszergazda, IT sales manager
 Tapasztalt rendszergazda, IT sales manager, hálózatépítő
13. hálózat, windows, debian user, elektro/hang/fény tech
 Több éves elektrotechnikai tapasztalattal rendelkezem, de több potenciált látok a hálózati / rendszerkonfigurációs készségeim és tudásom kamatoztatásában. Elsősorban alkalmi vagy részmunkaidő érdekel
14. Junior rendszermérnök
 Jelenleg IT-Support Level1-es szinten dolgozom. A szakmai tudásom megfelelő pozícióm keresem, mivel informatikai főiskolai végzettséggel rendelkezem, mellette tárgyalóképes angol és német nyelvtudással.
15. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
16. Etikus hacker penetration tester
 Penetration tester, ethical hacker munkát keresek (home-office eőny) CEH képesítéssel, elsősorban web és infrastruktúra teszelés érdekelne, "learn by doing" elven, gyorsan tanulok. Elhivatott vagyok a szakmám iránt.
17. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
18. Fejlesztő
 Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
19. Szoftverfejlsztő
 C/C++; web backend / frontend; user support
20. Informatikai rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
21. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
22. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
23. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
24. Rendszergazda
 A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
25. Szoftvertesztelő
 [nincs megadva leírás]
26. Cseh Norbert
 [nincs megadva leírás]
27. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
28. rendszergazda, webfejlesztő
 Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
29. IT support munkatárs
 Több, mint 8 év IT support-ban eltöltött munkaidő a nagyvállalati és kkv szektorban egyaránt.Elsősorban Windows kliens support, rendszerüzemeltetés, projekt-menedzsment támogatás.Kérésre részletes szakmai önéletrajzot küldök.
30. Tadasys - Szoftverfejlesztés, webfejlesztés
 Egyedi ügyviteli szoftverek, portálrendszerek, ipari alkalmazások, weboldalak fejlesztésével foglalkozom szoftverfejlesztő mérnökként. Referenciák: http://tadasys.com
31. Pályakezdő rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
32. Informatikus - rendszergazda
 Több mint 10 év tapasztalat. Windows/linux szerver/desktop környezet. Hálózat építés.
33. Software Fejlesztő
 I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
34. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
35. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
36. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
37. rendszermérnök, rendszergazda
 Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
38. Informatikus Rendszergazda
 Nagyvállalati rendszerek üzemeltetésében szerzett 10 éves tapasztalat.
39. Rendszergazda
 Vállalkozó rendszergazdaként állok rendelkezésére.Referenciák : Conflex Kft, Selfstore Kft, Gumex Kft, Móra Könyvkiadó Zrt és sokan mások.
40. Informatikai rendszergazda, weboldal fejlesztés.
 [nincs megadva leírás]
41. Desktop Supporter
 Kis és nagyvállalatok munkaeszközeinek üzemeltetése, karbantartása; felhasználók támogatása.
42. rendszergazda, IT támogató
 Vállalati IT infrastruktúra elemeinek üzemeltetése, karbantartása, felügyelete, fejlesztése, felhasználók támogatása, IT eszközök beszerzése, hibaelhárítás, adminisztráció.
43. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
44. System engineer
 Data manager, BCP/DRP, Data Backup system,IT operation, Microsoft, Linux, Cisco, XenServer, XenApp, Arcserve
45. IT Biztonságtechnikus
 [nincs megadva leírás]
46. rendszergazda
 kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
47. Hálózati rendszergazda
 Hálózati üzemeltető szakember:CCNA, CCNAS, Windows Szerverek, routerek, switchek, SAN hálózat, Fibre Channel, iSCSI, NAS, Storage, blade...
48. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
49. Rendszergazda, rendszerüzemeltető
 [nincs megadva leírás]
50. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
51. Rendszerfelügyelet
 7 év rendszerfelügyelet, projekt menedzsment, szerver menedzsment és hálózat építés.
52. Hálózatinformatikus
 Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
53. tapasztalt szoftverfejlesztő
 15 éves tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő vagyok. Különböző projektekben elsősorban ERP/ügyviteli rendszerek tervezésében, fejlesztésében vettem részt. Ismert fejlesztőeszközök, nyelvek, adatbázisok: Delphi, C++, C#, .NET, PHP, Firebird stb.
54. Minden problémát megoldó programozó
 [nincs megadva leírás]
55. Linux/Unix/Windows üzemeltető rendszergazda
 Linux szerverek, cluster-ek, azokon futó szolgáltatások, vékonykliens rendszerek kiépítése, üzemeltetése/fejlesztése.
56. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
57. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
58. munka
 [nincs megadva leírás]
59. Rendszermérnök, Support, Rendszerfelügyelet
 A francia Euronews budapesti irodával bővült. Feladataim: rendszerfelügyelet, az újságírók supportálása, hibaelhárítás, Elő adások előkészítése és az Edius programmal nyers videó anyag előkészítése
60. IT manager
 [nincs megadva leírás]
61. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
62. Linux rendszergazda, VoIP admin
 Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
63. Internetes alkalmazásfejlesztő, webmester
 HTML5,CSS3,PHP5,MySQL,JQuery,Javascript,AJAX ismeretekkel rendelkezem, 1,5-2 éve progamozok.
64. Rendszergazda, System manager
 [nincs megadva leírás]
65. IT/telekom tanácsadó/fejlesztő Call center szakértő
 Mérnök, fejlesztő, architekt, tanácsadó, 15+ év a telekom/it szakmában.Alkalmazásfejlesztés. Telefonos Ügyfélszolgálati rendszerek mély ismerete.
66. Delphi fejlesztő
 Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
67. Gazdasági Informatikus állást keres
 [nincs megadva leírás]
68. linux sysop / devop
 magas rendelkezésreállású, nagy forgalmú infrastuktúra tervezés, üzemeltetés, fejlesztői környezet kialakítása, CI, php, shellscript, mysql, python
69. Informatikus - rendszergazda
 Sokoldalú, gyakorlatias informatikus állást keres!
70. Javascript/React/Nodejs/PHP/iOS/Android fejlesztő
 Custom development, pre-development planning, focusing on real value and usability.
71. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
72. c++ fejlesztő
 Rokkant nyugdíjas C++ fejlesztő több mint 30 éves gyakorlattal részmunkaidős vagy otthonról végezhető munkát keres.
73. általános rendszergazda, gépészmérnök, logisztikus
 11 éve dolgozom rendszergazdaként. Újabb kihívást szeretnék egy új állás formájában.
74. PHP, ajax, jQuery, c# .net, delphi fejlesztő
 Szoftver fejlesztő vagyok. Back- és frontend részen tapasztalt. (php, ajax, jquery, delphi, c# .net; Oracle, MySql, Interbase/Firebird, MS Sql) Jelenleg java-t tanulok és portolok php alkalmazásokat alá.
75. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
76. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
77. Műszaki informatikus mérnökasszisztens
 Hálózati rendszergazda, Weblaptervezés - kivitelezés, kiváló elektronikai ismeretek
78. Microsoft.NET, PHP, Android, iOS fejlesztő vagyok
 2006 óta dolgozom szoftverfejlesztőként, munkáltatóim, megrendelőim megelégedésére.
79. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
80. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
81. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
82. Rendszergazda, Hálózat telepítő - üzemeltető
 Általános iskola óta ez a szakirány érdekel ,ebben szeretnék dolgozni! CISCO képzéssel rendelkezem.
83. IT Support / System Administrator
 Ügyfelek informatikai támogatása - kliens üzemeltetés. PC-k és notebookok, valamint Microsoft Windows szerverek üzemeltetése. Active Directory és Microsoft Exchange management, továbbá Web, FTP, DNS, DHCP, File Server, VPN management. Hálózat felügyelet.
84. Rendszergazda
 Multinacionális cégnél szerzett munkatapasztalattal, folyékony angol nyelvtudással, Windows és CISCO rendszerekben jártas szakember vagyok. Pontos, precíz, önálló munkavégzés jellemez.
85. java junior vagy rendszergazda
 Szeretnék junior java feljesztőként dolgozni. Illetve mivel 5 év tapazstalatom van ServiceDesk-esként így Rendszergazda vagy Supportosként is.
86. Rendszerszervező, Projectvezető, programozó
 Főleg banki informatikában, illetve egyéni vállalkozóként rendszerszervező, projectvezető, architektúra tanácsadó, és programozó.
87. Hálózati szakember
 Mikrotik, Ubiquiti, Windows, Linux, Optika, IPTV, LAN, WAN, WMAN, MAN, Swithes, Routers, Wireless
88. System Administrator
 Windows server, Active Directory, Linux, Lan services, Virtualization, Hyper-V, Vmware, MCITP, Sharepoint
89. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
90. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
91. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
92. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
93. Voip System Operator
 Voip rendszerek üzemeltetése, kiépítése, Távközlés területén szerzett tapasztalat
94. Rendszergazda
 Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
95. Linux, ANSI C, PHP, BASH fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
96. IT üzemeltető, rendszergazda
 10-15 éves üzemeltetői tapasztalat windows és linux környezetben. Kis és középvállalati ügyfeleknél, pü. szolgáltatóknál.
97. Linux rendszergazda, hálózati adminisztrátor
 Több éve foglalkozom Linux rendszerekkel, hálózatok/hálózati eszközök installálásával, üzemeltetésével és karbantartásával.
98. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
99. Tapasztalt .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
100. Tapasztalt rendszergazda
 Windows és Linux szerver operációsrendszerek, kiszolgálók (Exchange2003-2010, MSSQL, MySQL, PostgreSQL, Postfix), SAP és más ERP rendszerek, megfigyelőrendszerek telepítése, üzemeltetése.
1. linux / biztonság
 [releváns találat] 20+ év linux dns/web/mail server (bind/apache/exim/mysql és a csatolt apróságok) adminisztráció, biztonsági események kezelése és megelőzése, spam szűrés, logelemzés, scriptelt folyamatok.
2. Webfejlesztő és rendszergazda
 [releváns találat] HTML, CSS, PHP, SQL, JAVA, Visual Basic (Acces, Excel, SolidWorks)
3. Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. Szenior IT Biztonsági szakértő
 [releváns találat] 16 év IT biztonsági tapasztala, ebből több év külföldön, tanácsadás és technológiai tudás. CISA, CISSP, Prince2.
5. IT Servicetechniker / Software Spezialist / Android Speziali
 [releváns találat] IT Adminisztrator/Webshop/Weblap fejlesztesMásodállásban Vállalok Webáruházak és Egyéb CMS webrendszerektelepítését/karbantartását és az azzal Kapcsolatos Teljes Adminisztratívmunkát.Megbízható Web es Domainszolgáltatóval Németországból.• Prestashop&
6. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] Linux alkalmazás üzemeltető, Mysql, PHP, autómatizáció, Samba, Mailserver
(számlaképes)
7. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
8. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
9. helyi támogatású rendszergazda
 [releváns találat] Több, mint 7 év tapasztalattal kis- és nagyvállalati környezetben is bizonyítottam a terhelhetőségemet.
10. .NET fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli, folyamatvezérlési, kommunikációs, térképes alkalmazások fejlesztése .NET alatt desktop és webes környezetben.
11. Consultant - virtualisation
 [releváns találat] Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
12. Front-end (AngularJS) fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalat: AngularJS, Angular 2, RxJS, TypeScript, E2E Testing, Node.js, Gulp, Sass+Compass, Bootstrap, REST, SEO, Scrum, Ruby on Rails, PHP (OOP, MVC), MySQL
13. Android, alapszintű PL/SQL, Apex, C#, WPF, Hardverismeretek,
 [releváns találat] 2013-ban végeztem az Eszterházy Károly Főiskola Programtervező-informatikus szakán, azóta egy cégnél fejlesztőként dolgozom, ahol már több programozási nyelvvel is sikerült megismerkednem
14. SAP BI / BW consultant
 [releváns találat] A SAP BI rendszerrel ill. BI adattárház - adatbázis réteggel foglalkozom saját céggel alvállalkozóként. 1996 óta vagyok ezen a SAP területen (Dynasoft), elég sok hazai és külföldi (angol nyelterület) referenciám van: www.stratinfo.hu
15. Business Analyst(Excel(VBA);Access;SQL)
 [releváns találat] -Reports automatisation-Preparing reports, analyses and dashboards -Ad-hoc data collection and analysis
16. rendszerinformatikus
 [releváns találat] WIndows és Linux rendszerek kiépítésében, konfigurálásában és hálózati megoldásokban sok éves tapasztalattal rendelkezem.
17. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
18. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
19. C# fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli szoftverek fejlesztésében jártas programozó vagyok.
20. Tapasztalt, tanulékony supportos
 [releváns találat] Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
21. Informatikus, Webprogramozo
 [releváns találat] Önéletrajz.: http://bit.ly/hjcva00tm1500x - Referencia.: http://bit.ly/reference-johaq
22. debian linux windows server szerver kvm vmware hyperv hálóza
 [releváns találat] Számítástechnikai technikus vagyok. Hat év rendszergazdai - üzemeltetési gyakorlattal.4 évig windows szervereket üzemeltettem. Pl.:2003, 2008, AD, hyper-v, terminals., exchange.Kb. másfél éve "szerelmesedtem bele" a debian alapú linuxba. Azóta ezen tudáso
23. Linux, Asterisk rendszermérnök
 [releváns találat] +15 éves Linux gyakorlat, HTTP, FTP, E-mail, DNS, DB megoldások (pl. LAMP) és a hozzájuk kapcsolódó alapos (protokoll-szintű) ismeret, tapsztalat. Asterisk-alapú magas rendelkezésre állású VOIP rendszerek kiépítése és üzemeltetése.
24. Java, OpenGL, ASM, C++, PHP, SQL, HTML
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. online marketing manager
 [releváns találat] Online marketing, SMM, tartalomfrissítés, webes szövegírás, blog, sitebuild, webes fejlesztések, DM kampányok, online kampányok menedzselése
26. Sitebuilder, Webdesigner
 [releváns találat] Sitebuilder, webdesigner, jquery, photoshop, wordpress, flash...
27. PHP, HTML, CSS, PHOTOSHOP, DELPHI, C++
 [releváns találat] A Firefly Stúdió vállalja weblapok, webáruházak, webrafikák, komplett weboldalak elkészítését, rövid határidővel, alacsony árakon.

Referenciákért, és árajánlatért az alábbi e-mail címen érdeklődhet: info@fireflystudio.eu
28. Rendszergazda, webfejlesztő.
 [releváns találat] Üzemeltetés: W2K3-W2K12 szerverek, XP - W10 kliensek. (AD,DHCP,DNS,WSUS)Fejlesztés: MySQL,Apache,PhP
29. számítógép - hálózat üzemeltető, Rendszermérnök
 [releváns találat] Windows Szerver (2003, 2008) adminisztráció, üzemeltetésAD, DNS, DHCP, DFS ; kliens gépek adminisztrálása (szoftver telepítés, segítségnyújtás), ), management rendszer (SCCM) üzemeltetése software terítésMicrosoft Exchange 2003 / 2010, Mailgw
30. Szemán Zoltán
 [releváns találat] Tanácsadó vagyok és szakembereket keresek informatikai területen partnereim számára. e-mail: zoltan.szeman@swinburnandpartners.com web cím: www.swinburnandpartners.com
31. informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] Főként „üzemeltetési” informatikusi munkákat végeztem. Sokféle számítógéppel, operációs rendszerrel dolgoztam. A műszaki karbantartás és javítás is a munkaköröm része volt. A rendszerek mélyreható ismeretét alapszükségletnek tartom!
32. Pascal, Boland Delphi, C , AdobeDv
 [releváns találat] E-mail: adam.magyar85@gmail.com mobil:+36 30 512 4845
33. Programtervező-informatikus hallgató
 [releváns találat] Jeleneg Lead System and Security Administrator-ként dolgozom a Szilícium völgyben egy kisebb IT cégnél. Rendelkezem OpenStack Professional Level Adiministrator és CEHv7 certificate-ekkel.Korábban 3 évid dolgoztam, mint Oracle DBA konzultánsa Webváltó Kft
34. B2B Account Manager - IT, Telco, Finance, Distribution
 [releváns találat] 2005 óta tevékenykedem B2B területen, mindig élvonalbeli társaságoknál dolgoztam, kizárólag értékesítési pozíciókban. Több mint 3 éve foglalkozom fókuszáltan informatikai szereplõkkel és megoldásokkal.
35. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. rendszerinformatikus
 [releváns találat] felhasználó kezelés [Linux] fájl és nyomtató szerver (SAMBA) [Linux] Tűzfal [Linux] FTP [Linux] Webszerver (Apache) [Linux] Proxy szerver (Squid) [Linux] Mail szerver [Linux] Windows 2003 Server Active Directory Windows 2003 Server Ftp szerver W
37. SAP BC support
 [releváns találat] SAP (R/3, NW7 ABAP + JAVA) vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó üzemeltetési feladatok ellátása.
38. SiteBuilder (HTML, XHTML, CSS, JavaScript)
 [releváns találat] Böngészőfüggetlen webtemplate és HTML e-mail készítés: HTML, XHTML, CSS, JavaScript (DOM, jQuery)
39. informatikus / rendszergazda
 [releváns találat] Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
40. webdesign, grafika
 [releváns találat] Webdesign, és design területén keresek munkát távmunkában, alkalmazottként elsősorban, de külsős, projerkt munka is érdekel. Online, - és offline design területén van gyakorlatom, illetve Wordpress oldalak készítését is vállalom. Web: http://www.cristal-d
41. IT Support
 [releváns találat] Többéves tapasztalattal rendelkezem IT Support területen. Folyékonyan beszélek angolul, van tapasztalatom mind hardware-es, software-es és hálózati problémák kezelésében is.
42. rendszergazda, informatikus
 [releváns találat] Linux szerverek készítése ( postfix, samba, mars-nwe, squid) vegyes hálózatok(Linux/Windows) üzemeltetése, távfelügyelet, scriptek írása UTP hálózat építése.
43. SAP ABAP fejlesztő
 [releváns találat] docs.peter@gmail.com ; +36 70 933 0727 ; riportprogramozás, unicode konverzió, batch input, IDoc, user exit, ALV lista, LSMW, SAP script, interfészfejlesztés nem-SAP rendszerekhez, XI/PI, Smartforms, HR ABAP, Alkalmazási űrlap; SAP MM, SD, PP, FI, PM, ISU
44. számítógép-hálózat üzemeltető
 [releváns találat] Windows szerverek és kliensek működtetése (windows 95-től egyészen windows 7-ig), felhasználói támogatás, egyéb hardvereszközökhöz (nyomtató,szkenner) nyújtott támogatás.
45. SEO tanácsadó
 [releváns találat] 6 éves tapasztalat keresoptimalizálás területén. HTML, CSS ismeretek. Joomla, drupal, wordpress weboldalak optimalizálásában szerzett tapasztalat. Google Analytics ismerete.Programismeret: Dreamweaver, Seo Administrator, SEO Studio. Referenciákat kérésre
46. Nativescript és webes fejlesztés (JS, PHP, MYSQL)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. rendszerinformatikus / informatikus
 [releváns találat] Farkas Ferenc Telefon: 06 30 981 6151 E-mail: odferi@gmail.com Lakcím: 1196 Budapest, Esze Tamás 55. Születési hely, idő: Budapest, 1988. augusztus 14. MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ: Rendszergazda/informatikus
48. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Linux rendszergazda. Hďż˝lďż˝zatďż˝zemeltetďż˝ rendszermďż˝rnďż˝k.(Cisco)
49. Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. Php fejlesztő
 [releváns találat] 6 éve kezdtem a webes programozással foglalkozni és beleszerettem, azóta folyamatosan fejlesztem magam és szeretnék egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol lehetőségem lenne akár tanfolyamokon belül, akár a kollégák segítségével továbbfejleszteni
51. VFP 9.0 fejlesztő
 [releváns találat] Egyedi programok fejlesztése. Adatbázis kezelés. Kereskedelmi, nyilvántartó, termelés irányító programok, rendszerek készítése.
52. SQL fejlesztő, linux rendszergazda
 [releváns találat] Profil: Linux szerverek üzemeltetése. Adatbázisok tervezése, felépítése, üzemeltetése MySQL, PostgreSQL, MSSQL, Firebird, Cache'
53. Windows, Linux hálózat felügyelet, web, php, Mysql, Postgres
 [releváns találat] Dreamnetwork egyéni vállalkozás, Windows, Linux hálózatok kialakítása, üzemeltetése.Webfejlesztések, adatbázisalapú egyedi alkalmazások készítése.PHP, Msql, Postgresql, Mssql, Delphi
54. C#, C++ fejlesztő
 [releváns találat] Szoftverfejlesztőként dolgozom 2007-től. Home office állások érdekelnek.
55. informatikus / szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalataim nagy részét szoftverfejlesztőként szereztem, de kipróbáltam a szervezői szerepet is. Ennek köszönhetően informatikusnak vallom magam, aki egy-egy problémát szeret jobban körüljárni és így kiválasztani a megfelelő megoldást.
56. Cisco hálózati rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Linux rendszerek telepítése, üzemeltetése. Dedikált web, e-mail, DNS, FTP, adatbázis szerver, email szűrő, statisztikai rendszerek telepítése, üzemeltetése. Webhosting felületek telepítése, üzemeltetése. Desktop (Irodai rendszerek telepítése, üzemeltetése
58. Java fejlesztő
 [releváns találat] Sokféle platformon, sokféle projektben sokféle nyelven programoztam. Három éve kizárolag Java-val foglalkozom, Sok technológiát ismerek.
59. PHP / delphi fejlesztő
 [releváns találat] Többéves tapasztalat minde egyéni, mind csapat munkában, vezetőként is .Kellemesen lökött, precíz, megfontolt emebernek tartom magam, és tartanak el a barátaim ;) Szóval, ha van munka szóljatok, és tudok enni, nektek pedig kész lesz a munka
60. Tapasztalt C#, VB6, .NET, SQL fejlesztő
 [releváns találat] CRM/ERP rendszer fejlesztése, vállalatirányítási rendszer fejlesztésében való részvétel, sms rendszer fejlesztése, adatbányász fejlesztése, ügyviteli rendszerhez egyedi fejlesztések
61. Szervíz technikus, Webdesigner
 [releváns találat] Számítógép szervízelés, Hálózatépítés, Rendszerkarbantartés, Router konfigurálás, Webdesign, Photoshop, Flash, Dreamweaver ismeret, Német középfok, B kategóriás jogosítvány
62. SAP HR Támogató
 [releváns találat] Felhasználók segítése telefonon, e-mailben, hibakeresés javítás. Létszám és költségkimutatások készítése.
63. ASP.Net fejlesztő
 [releváns találat] ASP.Net, AJAX. Net,MS SQL,T-SQL,AJAX, Javascript, DHTML, TFS 2008, VS 2008
64. Senior java fejlesztő
 [releváns találat] A leirás összeállitás alatt.Ha nincs időd kivárni, akkor kérj egy CV-t erről a mail cimről: ostorhegyes@netscape.net
65. PHP-ExtJS-MySQL webprogramozó
 [releváns találat] Junior PHP-MySQL-ExtJS web-programozó vagyok. Jó problémamegoldó vagyok, gyorsan tanulok, és szeretnék továbbfejlődni szakmailag.
66. ORACLE DBA & AppServer Admin
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. pályakezdő informatikus mérnök- biztonságszervezői szakirány
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
68. SAP-EDI konzultáns, Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
69. RF-CV-01
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. Technical Analyst
 [releváns találat] IT támogatásban és fejlesztésben sokrétű tapasztalattal rendelkezem, több éves vezetői tapasztalatot is beleértve.
71. Tapasztalt Senior IT projekt vezető, IT vezető, menedzser
 [releváns találat] Tapasztalt IT projektvezetõ, IT vezetõ szakmai kihívásokkal, fejlõdési- és elõrelépési lehetõséggel teli munkát keres akár bejelentett, akár alvállalkozói alkalmazásban.
72. IT munkatárs, rendszergazda, szervízes
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. Alkalmazott grafikus - Multimédia-fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
74. Tapasztalt IT fejlesztési vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Hálózati mérnők
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
76. építészeti látványtervezés, 3D
 [releváns találat] http://vinterdesign.com
77. Általános
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. webdesigner
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
80. Tapasztalt fejlesztő (php,jquery,Lara,#c,msql,db2,linux,css)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
81. Informatikai rendszertervezés, üzemeltetés
 [releváns találat] 1999 óta dolgozom informatikai pályán, 2006 óta vállalkozóként (Algae Bt). Linux/Unix alapú, illetve platformfüggetlen technológiákkal foglalkozom, vállalok rendszertervezési, üzemeltetési, alkalmazástámogatási munkákat, Java, C/C++ fejlesztést.
82. önéletrajz
 [releváns találat] Önéletrajz Név: Bencze GyörgySzületési hely: SzikszóSzületési idő: 1984.05.12.Állandó lakcím: 3860, Encs Hunyadi út. 75.Ideiglenes lakcím: Budapest XIII. ker Gömb u. 27.Mobil: 0630/ 850-70-99E-mail: benczegy@freemail.huCsalád
83. Profil
 [releváns találat] With more than 8 years in the IT industry I have spent so far, picked up a broad range of technical experiences, besides got to know how to work within an international environment and how to coordianate a team by making decisions and taking responsibilit
84. Service Desk Specialist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
85. ORACLE developer (forms, reports), PL/SQL, html, php, mysql
 [releváns találat] 15+ év ORACLE tapasztalat (PL/SQL, Oracle Forms), VBA, VBScript, SAP
86. PHP / MySQL / munkaállomások üzemeltetése
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
87. Sitebuilder - front-end fejlesztő
 [releváns találat] Webfejlesztés, sitebuild (HTML5, CSS2, CSS3), böngésző-független megoldások, mobilra optimalizált és reszponzív oldalak. Wordpress alapú weboldalak fejlesztése.
88. Ács Zoltán
 [releváns találat] Hat év munkatapasztalat multimédiás fejlesztések, digitális tartalmak gyártása területén, ebből 3 évet Produkciós Manager, Projekt Manager beosztásban végeztem.
89. Önéletrajz -Felvidéki Mónika-
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
90. EDI Expert
 [releváns találat] E-mail: kraj@freemail.hu
91. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
92. Rendszerszervező
 [releváns találat] Jelenleg egy magyar tulajdonú nagyvállalat Informatikai csoportjában tevékenykedem,jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel rendelkezem, valamint az új ismeretek gyors elsajátítása sem okozott gondot.
93. Debreceni számítástechnikai válalkozó
 [releváns találat] 1992 óta vállalkozásban a kis és középválalkozások, magánszemélyekszámítástechnikai gondjait problémáit oldom meg. Ügyfeleim között szerepel egy fős vállalkozás, magánszemély vagy néhány ezer fős település önkormányzata is.
94. Helpdesk, IT támogató munkát keresek...
 [releváns találat] Ügyfélekért szívét-lelkét kitevő nő, helpdesk, felhasználó támogató munkát keres.
95. Web fejlesztés, Qt
 [releváns találat] Ha informatikust és nem ámítástechnikust keres...
96. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Linux rendszergazda.Tapasztalatok:-Samba munkacsoportok-Web/Mail szerver( Apache2, mysql, postfix,Courier-IMAP)
97. joomla, photoshop, fotózás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
98. Gordán Kornél
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Royal Education & Technology Kft.
 Megbízható informatikai partner és hatékony informatikai megoldásszállító
2. biztributor Kft.
 A biztributor modern, független, 17 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági, hálózati és virtualizációs disztribútor cég.
3. EU Tűzfal – Gravicom Kft.
 Kis- és középvállalatoknak a következő IT biztonsági szintjük eléréséhez automatikusan működő vállalati kezelőfelületeket-, felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati kibervédelemet adunk.
4. Emmo Systems Kft.
 Cégünk egy dinamikusan fejlődő kisvállalkozás, mely KKV-k részére nyújt teljeskörű informatikai szolgáltatásokat.
5. Hands On Consulting Kft.
 For over 12 years Hands On has been an IT consulting and support services provider in Hungary and the ECE region. A Hands On – mint IT tanácsadó és támogatási szolgáltató – több mint 12 éve tevékenykedik Magyarországon és az ECE régióban.
6. Itex Solutions Kft
 Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
7. InfoCompass Hungary Kft.
 A közös irány. Alaposan választottuk és komolyan gondoljuk. Mind ügyfeleinkkel, mind kollégáinkkal olyan megállapodásokat igyekszünk kötni, amik siker esetén mindkét felet jutalmazzák, sikertelenség esetén pedig mindkét felet terhelik, bár utóbbi nincs :)
8. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
9. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
10. Babilon Informatika Rendszerház Kft.
 Rendszergazda szolgáltatásunk folyamatos támogatást biztosít a napi informatikai teendők (szerverek, hálózatok és kliensek) ellátásától a bonyolult (cluster) rendszerek felépítéséig valamint szerverhosting szolgáltatást is biztosítunk.
11. madeIT.hu Informatika Kft.
 IT Security szakembert keresünk linux/unix tapasztalatokkal.
12. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
13. MAXER Hosting Kft.
 Cégünk 10 éve fontos szereplője a hazai web hosting piacnak. Specialitásunk a linux alapú web és email hosting, cloud szolgáltatások, virtualizáció.
14. Ozeki System Kft.
 Az Ozeki Systems telekommunikációs szofverek fejlesztésével foglalkozik. Főbb területek, amivel foglalkozunk: hálózatos mobil alkalmazás fejlesztés, mobil SDK, android app.
15. Exhelp Bt.
 Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
16. Egy nagy bankcsoport pénzügyi leányvállalat
 [nincs megadva leírás]
17. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
18. Noispot
 A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
19. Digitalhelp
 Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
20. Nova Prompt Kft
 Amivel foglalkozunk: webdesign, smartphone fejlesztés, webfejlesztés, webalkalmazások, online- és offline arculattervezés, marketingmegoldások, egyedi megoldások fejlesztése. Akik ezt csinálják: nem csak fiatalos, de fiatal, mégis képzett és naprakész srá
21. Cégprofil
 Pályakezdő, hardveres affinitással rendelkező rendszergazdát keresünk budapesti munkahelyre, országszerte telephelyekkel rendelkező vendéglátóipari céghez.Feladat: linux és windows munkaállomások, heterogén számítógép hálózatok üzemeltetése...
22. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
23. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
24. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
25. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
26. Harasoft Kft.
 A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
27. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
28. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
29. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
30. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
31. EmB-SySTeM Rendszerház Kft.
 EmB-SySTeM Rendszerház Kft. Informatikai Megoldások Minden Esetben!
32. BE-Systems Kft.
 .NET 2.0, 3.0, 3.5, ASP.NET, WCF, WWF, AJAX, MS-SQL, AGILE, RUP
33. Shield Computer Kft
 Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
34. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
35. SZÁMALK Zrt.
 A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
36. Info Station Kft.
 Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
37. Gloster telekom Kft.
 A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
38. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
39. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
40. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
41. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
42. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
43. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
44. Kreatiweb
 Egyedi szoftver tervezése/fejlesztése. Igényfelmérés és dokumentáció készítés. 10-15 fős projektméretig projektvezetés. Felhasznált technológiák jellemzően: (ASP).NET 1-2-3.5, WinForms, AJAX, WPF, Javascript, DHTML, MSSQL, PHP, HTML, DevEx komponensek
45. Netacademia Oktatóközpont
 A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
46. Flexibile Bt.
 IT Expert
47. Cégprofil
 szoftverfejlesztés, IT management
48. Web Hosting Kft.
 Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
49. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
50. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Redlent Group
 [releváns találat] Tapasztalt React.js fejlesztőt keresünk saját termékeink fejlesztésére és karbantartására. Licence alapú és SaaS termékeket fejlesztünk elsősorban B2B piacnak.
2. Kiss Szebasztián e.v.
 [releváns találat] Weboldalak készítésével foglalkozom wordpressben, arculat tervezés, logo készités....
3. New Wave Hungary Kft.
 [releváns találat] Küld el önéletrajzod és fizetési igényed a nagy.laszlo@nwh.hu e-mail címre.Jelentkezz most!
4. GIRO Zrt.
 [releváns találat] A GIRO Zrt. küldetése - az elszámolásforgalom területén kifejtett szerepét folytatva - a hitelintézeti szektor működőképességének, fejlődésének segítése és a felé megnyilvánuló felhasználói bizalomnak az erősítése.
5. XDS Kft.
 [releváns találat] Széleskőrű megbízásaink biztosítják a változatos és folyamatosan új kihívást jelentő szakmai projekteket az autóipartól a játékfejlesztésig számos innovatív területen.
6. LEGO Manufacturing Kft.
 [releváns találat] A LEGO Manufacturing Kft. a világhírű játékgyártó LEGO Csoport 1300 főt foglalkoztató nyíregyházi vállalata, mely 2008 decembere óta van jelen Magyarországon.
7. Napi Tipp Kft.
 [releváns találat] Piacvezető e-commerce/marketing cégcsoport vagyunk. Ruby on Rails "Software Engineer" pozícióra keresünk munkatársat.
8. Erosee.com
 [releváns találat] PHP webfejlesztõ munkatársat cégünkhöz azonnali kezdéssel
9. TCT Hungary Kft.
 [releváns találat] Ha olyan munkahelyet keresel, ahol naponta új kihívások teszik próbára a képességeidet, ugyanakkor kemény munkád jutalma sem marad el, akkor a TCT-nél a helyed.
10. Párizs-HR Bt.
 [releváns találat] Munkaerő közvetítés, fejvadászat, kiválasztás, tanácsadás
11. Octanus Bt.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
12. ITware Kft
 [releváns találat] Cégünk szoftverfejlesztőket keres jelenleg, az önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk:job@itware.hu
13. VISIONLINE Kft.
 [releváns találat] Budapesti 5 fős IT vállalkozás, e-mail marketing főprofillal.
Termék és megoldás profilok
1. Royal Solutions
 [nincs megadva leírás]
2. LINUX szerver adminisztráció
 [nincs megadva leírás]
1. Web programozó
 [releváns találat] Feladatok: Új és meglévő internetes projektek fejlesztése Elvárások: PHP gyakorlati tapasztalat XHTML/CSS/JavaScript ismeret Webes technológiák magas szintű ismerete Megbízhatóság, precizitás Előnyt jelent: Komplex JavaScript vagy AJAX f
2. Domain név regisztráció, WEB hosting, WEB oldal készítés
 [releváns találat] Nagy sávszélességű internetkapcsolattal rendelkező szerverparkban elhelyezett saját szerverünkön biztosítjuk ügyfeleink számára az általunk elkészített, vagy saját WEB oldalaiknak, e-mail postafiókjaiknak folyamatos és biztonságos üzemeltetését.
3. Levelező (e-mail), WEB, FTP, fájl, nyomtató,stb. szerverek
 [releváns találat] Számtalan kiszolgáló alkalmazás telepítésében, megfelelő konfigurálásában jártasak vagyunk, ezek az alkalmazások képezik egy cég informatikailag megfelelő működésének alapjait.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. IT üzemeltető
 Követelmények: - hivatásos szolgálati jogviszony, illetve ennek hiánya esetén a hivatásos állományba vételhez szükséges feltételeknek történő megfelelés, - felsőfokú szakirányú végzettség (informatikai diploma), - rendszerüzemel
1. Codeigniter fejlesztő - modul fejlesztések CRM rendszer
 [releváns találat] Kedves partnerünk! Cégünkhöz keresünk Codeigniter fejlesztőt. CRM rendszerhez szeretnénk modulokat fejlesztetni. Várjuk ajánlatukat a hello@smartdev.hu e-mail címre. Köszönjük!
2. Php chat program továbbfejlesztése
 [releváns találat] Php/Ajax/Mysql programozásban jártas programozót keresk egy korábban elkezdett, de be nem fejezett php chat tovább fejlesztéséhez. Személyes találkozó Budapesten. Bővebb információ e-mailben.
3. Css - ben jártas design szerkesztőt keresünk
 [releváns találat] Css-ben jártas design szerkesztőt keresünk webáruház grafikai elemeinek módositására. Valamint keresünk még egyszerü html céges bemutatkozó oldal szerkesztésére programozót távmunkában.Az ajánlatok az fnemes@adeaters.hu e-mail cimre várjuk.
4. Egyetemista programozót keresek PHP+MYSQL tudással
 [releváns találat] Meglévő portál oldal kisebb átalakításához keresek egyetemista programozót PHP, MYSQL gyakorlattal. Az elvégzendő feladat: adatbázis bővítése, űrlapok módosítása, elkészítése, és beintegrálása a meglévő oldalba, keresők, szűrők létrehozása. Érdeklődést e-
5. java fejlesztőt felveszünk
 [releváns találat] Internetes, Intranetes Java alkalmazások tervezésében, fejlesztésében való részvétel. Webservice-k tervezésében, fejlesztésében való részvétel. Az alkalmazások működésének támogatása. Java-ban történő kódfejlesztés.
6. Webshop (LAMP) - MsSQL integráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. .NET fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] tapasztalt ASP .NET, és C# .NET fejlesztőket keresünk magyarországi munkavégzéssel, heti 40 órában, hosszútávra, előnyös fizetési feltételekkel. Jelentkezéseket várjuk e-mail címünkre.
8. Bluebird International Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]