Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
HP AppSrv állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Szoftvertesztelő
 [releváns találat] Magyar tulajdonú partnercégünk számára keresünk szoftvertesztelőt. Feladata automatikus teszt szkriptek írása, tesztesetek készítése és manuális/automatikus futtatása mechanikai iparágú gépek szoftverei számára.
2. SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK (JAVA / .NET)
 [releváns találat] JAVA és/vagy .Net környezet és/vagy mobil fejlesztési platformok nem ismeretlenek számodra, szeretsz alkotni, nyitott vagy az újdonságok iránt, mindezt egy családias-baráti hangulatú társaságban valósíthatod meg! Nálunk :-)
3. Oracle adatbázis adminisztrátor
 [releváns találat] A különböző infrastrukturális környezetekben működő különböző verziójú Oracle adatbázis-kezelő rendszer adatbázis adminisztrátori feladatainak ellátása, adatbázis-környezetek létrehozása, karbantartása, működésük optimalizálása, hangolása, folyamatos moni
4. System Engineer
 [releváns találat] We are looking for enthusiastic applicant with fluent English knnowledge to fill our System Engineer position.
5. Java Fejlesztő
 [releváns találat] Több országban is jelenlévő, budapesti központját fejlesztő informatikai megbízónk, aki leginkább a bankszektor részére kínálja professzionális szolgáltatásait, szabadalmaztatott termékeit, és megoldásokat, az alábbi pozícióba keres munkatársat:
6. üzemeltető-support mérnök
 [releváns találat] Üzemeltető, support mérnök kollégákat keresünk IT infrastruktúra üzemeltetéshez.Supportálandó területek:-HP Unix/VMS-HP Titanium, XP/EVA, X86/Blade storage és szerver rendszerek-Oracle adatbázis és adattárház adminisztráció.
7. Technikai támogató mérnök
 [releváns találat] Cégünkhöz desktop menedzselési tapasztalatokkal rendelkező informatikus kollegát keresünk.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Microsoft System Administrator
 [releváns találat] Microsoft System Administrator with project management
Szakemberek
1. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
2. Informatikus
 Telephone systems, Avaya Contact Center, Management System (Zabbix), Junior Web developer
3. rendszergazda, webfejlesztő
 Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
4. it infrasztuktúra üzemeletető
 server, munkaállomás, hálózat, alkalmazások üzemeltetési tapasztalatok, ms és hp vizsgák
5. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
6. SAP Basis, Authorization, DC Manager
 [nincs megadva leírás]
7. Windows admin, level 3
 [nincs megadva leírás]
8. Rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
9. hálózat, rendszermérnök
 hálózat, rendszermérnök
10. Rendszergazda/Infrastruktúra/Üzemeltetés
 Informatikus szerű valami lennék 10+ éve.Infrastruktúra tervezés, rendszer üzemeltetés és hasonló dolgokkal a puttonyban.
11. SAP BC support
 SAP (R/3, NW7 ABAP + JAVA) vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó üzemeltetési feladatok ellátása.
12. Tapasztalt MS rendszergazda
 Windows2003,Windows2008SBS,ISA,SQL,Share Point,Microsoft Exchange,Citrix,VPN,WMvare,Fidelio,Hostware szállodai programok,Octopus, Infomatrix könyvelő programok,Babér, Nexon, Piramis bérszámfejtő programok, GFI faxszerver, Panasonic telefonközpont.
13. IT projekt menedzsment, IT szakértő
 IT projekt menedzsment, IT szakértő.
14. Misrosoft, linux IT inrastruktúra, üzemeltetés, Hardware
 Rendszergazdai, üzemeltetési tapasztalat Microsoft és Linux platformon. Ms 2003, exchange, isa, apache, sqlErős folyékony angol, szóban-írásban.
15. PHP, Delphi Fejlesztő
 Tapasztalatom van adatbázis szerverek adminisztrálásában, kioszk alkalmazások programozásában delphi és php környezetben.
16. SAP bázis adminisztrátor
 8 évig dolgoztam SAP bázis adminisztrátorként, majd 1 évet SAP technológiai tanácsadóként. Elsősorban Győr környékén keresek állást, de Pestre is feljárnék, vagy Székesfehérvár esetleg Dunaújváros környékére.
17. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
18. Rendszerinformatikus
 [nincs megadva leírás]
19. storage_consultant
 Szabó Pál vagyok, IT infrastruktúra tanácsadóként dolgozom saját kft-ben és az alábbi területeken van 10+ év tapasztalatom: - Linux / Unix - Storage - Backup megoldások - Open source - Cloud technológiák
1. Business Intelligence rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
2. IT Infra Support Engineer
 [releváns találat] IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
3. Rendszerüzemeltető, hálózatüzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. IT Szakember
 [releváns találat] Több mint 15 év IT területen szerzett szakmai tapasztalattal a hátam mögött munkát keresek.
5. Cisco hálózati rendszermérnök, Windows szerver üzemeltet!
 [releváns találat] Cisco és HP aktív hálózati eszközök konfigurálása, felügyelete.MPLS alapú hálózat aktív eszközeinek (routerek switchek) felügyelete,konfigurációja,Domain Controlller, Exchange szerverek üzemeltetéseActive Directory kezelése, Postafiókok kezeléseAlap HTML
6. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
7. helyi támogatású rendszergazda
 [releváns találat] Több, mint 7 év tapasztalattal kis- és nagyvállalati környezetben is bizonyítottam a terhelhetőségemet.
8. rendszermérnök, rendszergazda
 [releváns találat] Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
9. Tesztelo,tesztautomatizalo
 [releváns találat] 10 eve tesztelek, illetve automatizalok. Eddigi munkahelyek : Vodafone, Eds, HP, Telekom, Cib bank
10. Rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
11. Desktop Supporter
 [releváns találat] Kis és nagyvállalatok munkaeszközeinek üzemeltetése, karbantartása; felhasználók támogatása.
12. Consultant - virtualisation
 [releváns találat] Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
13. visualbasic
 [releváns találat] Tapasztalat adatfeldolgozásban, Visual basic programozásban.HP UFT rendszerben GUI tesztelésben.
14. Hálózati rendszergazda
 [releváns találat] Hálózati üzemeltető szakember:CCNA, CCNAS, Windows Szerverek, routerek, switchek, SAN hálózat, Fibre Channel, iSCSI, NAS, Storage, blade...
15. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 [releváns találat] Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
16. java, javascript fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalt Java és Javascript, SQL fejlesztő vagyok. Frontend: Extjs, Richfaces, Backend: Spring, EJB, Hibernate, JDBC. JIRA, HP Quality Center feladatkezelőket, Verziókövetéses programok közül SVN, CVS, GIT-et használtam. Nyelvek: német, angol.
17. f_peter
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. IT szervező
 [releváns találat] Sok éves tervezői tapasztalattal rendelkezem rendszerterv, fejlesztői és felhasználói dokumentáció készítésében. Kiemelkedő ismeretekkel rendelkezem a Magyar Posta üzleti folyamatairól és technológiai rendszereiről.
19. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
20. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Networking, linux, webfejlesztés
 [releváns találat] Networking (Cisco, Juniper, HP)
Fejlesztés (Shell scripting, Ansi C, Java, PHP, SQL, HTML5, CSS, JavaScript, XML)
22. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows/Linux szerverüzemeltetés, support, nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem
23. HP-UX/Solaris System Administrator
 [releváns találat] HP-UX/Solaris System Administrator
24. Cisco és HP rendszermérnök, switching, routing
 [releváns találat] Cisco és HP(3Com) eszközök konfigurációja, rendszermérnöki munkák. IP hálózatok tervezése, kivitelezése.
25. Linux/Unix adminsztrátor, Oracle DB admin
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. távközlés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [releváns találat] 15 év szakmai tapasztalat IT rendszerek üzemeltetésében, bevezetésében. MS szerverek, MS SQL szerver, MS Exchange, virusvédelmi rendszerek, spam szűrők, MS Sharepoint, MS ISA szerver, VMWare virtualizációs környezet, Netapp storage, mentési rendszerek, b
28. Junior Network Engineer
 [releváns találat] Junior Network Engineer looking for a challenging position
29. Rendszergazda
 [releváns találat] Közel 6 éves Rendszergazdai tapasztalattal rendelkezem főként Microsoft alapú rendszerek üzemeltetésében.
30. Hálózati rendszermérnök
 [releváns találat] HP ExpertONE MASE, CCIE
31. Hálózati adminisztrátor, rendszermérnök (Cisco, CCNA, CCNP)
 [releváns találat] Nincs több hálózati kiesés = Elégedett ügyfél
32. önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. Rendszergazda / Műszaki informatikus
 [releváns találat] 2000 óta informatikával foglalkozom. (hardver hibakeresés; karbantartás/ üzemeltetés/ support; rendszergazdai tevékenységek; információ- és hálózatbiztonság)
34. Sap BC adminisztrátor
 [releváns találat] SAP rendszerek üzemeltetése, monitorozás, hibafeltárás, megoldás. HP-UX rendszeradminisztrátor, Oracle rendszeradmin
35. Számítógép hálózatok
 [releváns találat] Hálózati rendszerek tervezése, eszközök ttelepítése
36. Rendszergazda, Hálózat építő
 [releváns találat] Rendszergazda Windows környezetben. Hálózatok fizikai és logikai megvalósitása
37. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. CCNA Hálózattelepítő és -üzemeltető
 [releváns találat] Hálózattervezés, hálózattelepítés, IT hálózat biztonság
39. Rendszergazda (unix/linux)
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés (unix/linux, Windows), szoftver és hardver support, vállalatokhoz szükséges megoldások kialakítása és üzemeltetése (samba, ftp, email, web, mysql ...stb), fejlesztések (PHP, shell-script ... stb.), CMS ismeret (Drupal)
40. It Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Hálózati mérnök, Cisco rendszermérnök CCIE, CCSP
 [releváns találat] Elsősorban Cisco alapú hálózati, hálózatbiztonsági, VoIP megoldások tervezése, implementálása, támogatása.
42. rendszeradminsztrátor/rendszergazda
 [releváns találat] IT üzemeltetés,tervezés,fejlesztés
43. Rendszermérnök
 [releváns találat] Linux, Windows átfogó ismerete, VMware vitrualizáció ismerete, HP szerver/storage portfólió átfogó ismerete.
44. Unix Solaris,HP-UX,Linux,AIX rendszergazda
 [releváns találat] Unix Solaris,HP-UX,Linux,AIX rendszergazda több mint 10 éves tapasztalattal villamosmérnök kiváló angol nyelvtudással rendelkezõ telekommunikációs nagyvállalatoknál szerzett tapaszatlattal. Több száz szerver adminsztrációját (Oracle Sun Cluster HA
45. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. UNIX rendszergazda
 [releváns találat] HP-UX, AIX, Linux szerverek, SAN és Storage (Hitachi, IBM, EVA) üzemeltetésével, hálózat konfigurálásával (CCNA) 1998 óta foglalkozom. Solaris ismeretekkel, és gyakorlattal rendelkezem.
47. Server és hálózati infrastruktúra
 [releváns találat] Windows, Linux, LAN/WAN/SAN,WLAN, hálózat és serverfelügyelet, tűzfalak, adatbiztonság, AD, DNS, proxy, tartalomszűrők, levelezőserverek, virtualizáció,...
48. Alkalmazástámogató mérnök
 [releváns találat] Alkalmazástámogató mérnök. erős Oracle, MS-SQL alapokkal.
49. IT specialista
 [releváns találat] Tranzakció kezelő rendszerek, vállalati felügyeleti rendszerek, pénzügyi rendszerek, nagy, érzékeny adatokat tartalmazó adatbázisok üzemeltetése, automatikus MSI/MST telepítőkészletek készítése
50. Sokoldalú programozó
 [releváns találat] Programoztam C-ben, C++-ban, Powerbuilderben, MDL-ben, VB-ben, PHP-ban. Oracle, Mysql adatbázisokat használtam, és beépített eljárásokat készítettem.
51. Senior Oracle DBA
 [releváns találat] 11 éve foglalkozom Oracle termékek adminisztrálásával, többek között DB 7,8i,9i,10g,11g RAC illetve Dataguard környezetben,valmint IAS 9i,10g Soa Suite 10g clusteres és standalone környezetbe, BI EE 10g clusteres és standalone környezetben.
52. Oracle SQL/Tuxedo fejlesztő
 [releváns találat] Nagy gyakorlattal rendelkezem Oracle PLSQL, ProC, C és PowerBuilder fejlesztésben, valamint nagy tapasztelettel rendelkezem Tuxedo fejlesztésben.
53. IT mérnök
 [releváns találat] UPC Kelet Magyarországi hálózatának IT Service Desktop, Help Desk feladatainak ellátása, migrációk levezénylése, adatmentések megszervezése, Rendszergazdai feladatok ellátása, Hostware szállodai és éttermi szoftware telepítése, felügyelete, operációs rend
54. Programozó Rendszerinformatikus Oktató
 [releváns találat] Programozó Rendszerinformatikus Számítástechnikai oktató
55. Linux rendszergazda, php programozó
 [releváns találat] Több mint 10 éves Linux rendszergazdai, UNIX szerver üzemeltetési tapasztalat, számos Linux és UNIX operációs rendszer ismerete, gyakorlat. Magas rendelkezésre állású Linux szerverek üzemeletetése, konfigurálása, Linux cluster rendszerek tervezése, üzemel
56. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] MCITP 2008 Enterprise,(MCSE NT4/W2K/W2K3) Exchange,Sharepoint, TMG/ISA tapasztalatHálózat, SAN technológia, storage és mentési rendszerek
57. Storage konzulens
 [releváns találat] Szakértelem az alábbi területeken: Unix-ok (Solaris, AIX, HPUX, Linux) Backup rendszerek (Networker, Netbackup) Diszk rendszerek (HP, IBM , EMC, Netapp), Storage management software-ek, sok gyártói minősítés, nyelvtudás: német és angol
58. helpdesk, IT support
 [releváns találat] Mindenem az ügyfelek támogatása, mind munkaidőben, mind azon kívül.
59. rendszermérnök
 [releváns találat] HP ASE/Mase; MS MCSE/MCTS; Vmware VCP
60. linux, windows rendszerüzemeltető
 [releváns találat] 10 éves leinformálható rendszergazdai tapasztalattal, webszerkesztõi referenciával, tanítási gyakorlattal rendelkezem.Vállalok üzemeltetést, tanítást, weboldal szerkesztést.
61. itse
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. Network administrator
 [releváns találat] Layer1, Layer2, Layer3, Layer4, VLAN, WLAN, switching, routing, firewalling, TCP/IP, WAN, Cisco, 3Com, Huawei, HP, Nortel
63. rendszerüzemeltető, integrátor
 [releváns találat] Nagyvállalati rendszerek tervezésében, bevezetésében és üzemeltetésében szerzett többéves tapasztalat.
64. Rendszergazda, Webfejlesztő
 [releváns találat] Villamosmérnöki végzettséggel, távközlési- informatikai szakiránnyal rendszergazdaként, rendszer üzemeltetőként dolgozok.Linux kiszolgálók üzemeltetése a feladatom, de jól boldogulok Microsoft szerverekkel is.Informatikai hálózat tervezésében és üzem
65. Szenior Microsoft Rendszermérnök
 [releváns találat] Szenior Microsoft Rendszermérnök
Exchange, alapinfrastruktúra, virtualizáció, security
66. IT biztonsági tanácsadó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. szoftvermérnök, rendszermérnök
 [releváns találat] 8 év szakmai tapasztalat rendszerfelügyelet és -integráció szakterületen multinacionális környezetben
68. Oracle DBA
 [releváns találat] adatbazis es alkalmazasszerver uzemeltetes, hibafeltaras, performancia-analizis, portolasok, install, upgrade, klonozas, backup/restore; RMAN, TSM, RAC, ASM, GridControl, rdbms 8.1.7.2-10.2.0.4, IAS 6i, 9i, 10g...
69. Informatikus rendszergazda
 [releváns találat] IT rendszer üzemeltetése,telefonközpont üzemeltetése
70. IT rendszermenedzsment tanácsadó
 [releváns találat] Nyelvismeret: Angol, középfok Képzettség, képesítések: HP Service Manager 7.x Unicenter TNG Service Desk R11 BMC PETE (Patrol End to End Response time) (Hollandia) Windows 2003 szerver BMC Patrol DashBoard és Visual
71. Informatikus
 [releváns találat] Hálózatüzemeltetés, Telekommunikáció, Felhasználó támogatás
72. IT Support
 [releváns találat] Budapesten és környékén keresek IT Support területen állást.
73. Tapasztalt rendszergazda, supporter
 [releváns találat] rendszergazda, LvL 1-2-3 support, szervíztechnikus
74. Tapasztalt Oracle DBA (erős Unix/Linux háttérrel)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Cisco rendszermérnök
 [releváns találat] Voice, üzemeltetés, hálózat
76. system engineer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. multimédia-fejlesztő
 [releváns találat] Több mint három éves tapasztalattal rendelkezem számítástechnikai, nyomdai és irodai vonalon. Ez alatt az idő alatt elsődleges feladatom a nyomtatási, másolási és kötészeti munkák mellett adminisztratív feladatok elvégzése.
78. Teszt Menedzser
 [releváns találat] Módszertan kidolgozása, tesztelési folyamatok kialakítása és bevezetése, ezek irányítása, tanácsadás, tesztek tervezése, illetve tesztelés, valamint tesztelést támogató eszközök ( pl. HP QC, IBM RTC, Borland SCTM, TestComplete, stb.) bevezetése.
79. linux rendszergazda
 [releváns találat] Linux, SUN, AIX és HP rendszerdminisztráció.
Távmunka érdekelne, windows sem kizárt.
80. MCP/CCNA mérnök
 [releváns találat] IT szakmérnök. Windows, HP Server, VMWare, IT biztonság és külföldi munkavégzési tapasztalattal
81. Cisco Rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
82. ITSM, Projektmenedzsment, szolgáltatástámogatás, SLM
 [releváns találat] ITIL v3 Expert vizsgával, 10+ év pénzintézeti IT szolgáltatástámogatási, üzemeltetési tapasztalattal, projektvezetési gyakorlattal, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem, hasonló területen keresek feladatot
83. web
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
84. QA Specialist, Test manager, Team Lead
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
85. Programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
86. Remedy AR System, ITIL, IT konfiguráció menedzsment
 [releváns találat] Rendszerszervezés, tervezés,modellezés Workflow rendszerek fejlesztése, főleg IT támogatás területére Remedy, HP OV
87. Tapasztalt nemzetközi IT Manager
 [releváns találat] IT Operations, IT Security, Project management
88. hálózati rendszermérnök, cisco
 [releváns találat] IP hálózat üzemeltetés, fejlesztés, főként Cisco eszközökkel. HP OV NNM felügyeleti rendszer, Wireless, stb.
89. tapasztalt tesztelő
 [releváns találat] SQL, rendszertesztelés, adattárház, support
90. Tapasztalt rendszerinformatikus
 [releváns találat] informatikus, hálózati szakember, linux rendszergazda
91. python, javascript, java fejlesztő
 [releváns találat] 11 éves java fejlesztõi gyakorlattal elsõsorban távmunkát keresek.ismertek:J2SE, JEE5-JEE7 (CDI, BeanValidation, JPA2), Struts, Spring, JSF(RichFaces, PrimeFaces), JSP, servlet, tag-ek, Jasper Reprts, LDAP/AD, Hibernate, multi threading
92. Számítástechnikus, szoftver-üzemeltető, szervizes
 [releváns találat] Számítástechnikus vagyok, közel 9 éve a pályán - hardware területen (pl. szerviz, számítógép összeszerelés, hálózatépítés, áruszállítás) érzem otthon magam, a papírmunkától sem riadok vissza! Alkalmazotti, vagy üzlettársi munkaviszony egyaránt érdekel!
93. CCIE hálózati mérnök
 [releváns találat] 6 évig mérnök a Cisco Systems Technical Assistance Center-nél. CCIE Routing and Switching. MPLS, QoS gyakorlat. Optikai távközlés (SDH, DWDM) ismeretek.
94. Cisco mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
95. Rendszergazda, Help-Desk
 [releváns találat] Tapasztalt informatikus mérnők hosszútávú állást keres, rendszergazda, Help-Desk support munkakörben. Elsősorban Windows területen van tapasztalatom. Windows / 95, 98, NT, 2000, XP, 7 /, Windows Server / NT, 2000, 2003, / MSSQL, MSOOFFICE. Lotus Notes.
96. SAP-EDI konzultáns, Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
97. Informatikus menedzser
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
98. IT Security Manager, Auditor, Igazságügyi szakértő
 [releváns találat] IT Security Manager, C|CISO,CISA,CGEIT, CRISC, ITIL-F, ISO27LA
99. Oracle database administrator
 [releváns találat] Tapasztalt Oracle adatbázis adminisztrátor vagy Oracle 10g, 11g ismeretekkel, unix/linux/windows környezetekben.
100. CCNP
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
2. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
3. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
4. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
5. Gloster telekom Kft.
 A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
6. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
1. Mod Számítástechnikai Kft
 [releváns találat] Cégünk a Nyugat-Dunántúl egyik legjelentősebb IT tachnológiai vállalkozása. 22 éve vagyunk a piacon, elsődlegesen magas hozzáadott értéket képviselő IT megoldások szállításával és folyamatos üzemeltetésével.
2. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
3. Kelly Services
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
4. Cégprofil
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
5. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
6. Antók Mérnöki Iroda Tanácsadó, Szakértő és Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Az Antók Iroda távközlés mérnöki és informatikai tevékenységgel-, kereskedelemmel-, igazságügyi szakértéssel-, műszaki tanácsadással-, oktatásszervezéssel-, technológiafejlesztéssel-, építésvezetéssel foglalkozik. Kiemelt szakmai területünk az FTTH.
7. Achron Informatika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. Rival Computers
 [releváns találat] RivalComp Szolgáltató Bt. - Egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, oktatási intézmények számítástechnikai hátterének rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, a tervezéstől a beszerzésen át az üzemeltetésig, technikai támogatásig
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.