Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Printer/Fax adminisztráció állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda)
 Cégünk munkatársat keres L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda) munkakörbe.
2. Rendszer üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
1. Technical Operations Support Sepcialist
 [releváns találat] Technical Operations Support Specialist SUMMARY Manage the implementation, the deployment and the ongoing management activities of the data collection infrastructure ROLES AND RESPONSIBILITIES Implement the data collection infrastructure Maint
2. IT Engineer
 [releváns találat] Hanon Systems Hungary Kft.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Business Intelligence rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
2. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
3. php fejlesztő, rendszerüzemeltető, informatikus
 Php fejlesztés laravel keretrendszerben, valamint informatikai üzemeltetés és segítség nyújtás
4. IT üzemeltető, IT szerelő
 Windows, Linux, Mac OS rendszerismerettel rendelkezem, rendszerek, hardverek, programok karbantartásában vagyok jártas, kisebb hálózatok menedzselésében. Jó probléma megoldó vagyok, nem jelent akadályt, ha valamit még nem csináltam.
5. Linux rendszeradminisztrátor
 Üzemeltetési feladatokat vállalok első sorban Linux rendszereken, akár helyben, akár távoli munkavégzéssel.
6. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
7. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
8. Rendszergazda
 A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
9. IT üzemeltető, Junior PHP fejlesztő
 Több éve tevékenykedek Windows/Linux hibrid szerver/kliens környezetben. Kisebb PHP fejlesztési projektek és felhasználói support mellett jelenleg is aktívan dolgozom bennük.Windows kompetenciák:- AD adminisztráció- Exchange- SharePoint- RDS- HYPER-VLinux
10. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
11. IT support munkatárs
 Több, mint 8 év IT support-ban eltöltött munkaidő a nagyvállalati és kkv szektorban egyaránt.Elsősorban Windows kliens support, rendszerüzemeltetés, projekt-menedzsment támogatás.Kérésre részletes szakmai önéletrajzot küldök.
12. IT Support/Junior Linux admin
 Specialized and general IT support in a Windows/OS X based environment; intermediate Linux administration skills
13. Windows Infrastruktúra Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
14. Informatikus - rendszergazda
 Több mint 10 év tapasztalat. Windows/linux szerver/desktop környezet. Hálózat építés.
15. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
16. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
17. rendszermérnök, rendszergazda
 Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
18. Rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
19. IT vezető
 Teljes körű Informatikai rendszerüzemeltetés és vezetés, adatbázis-gazda, alkalmazás üzemeltetés, ERP rendszer üzemeltetés
20. Gór Lóránd
 [nincs megadva leírás]
21. rendszergazda
 kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
22. Nyíregyházi rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda Bsc mérnökinformatikus, CCNA és Novell Certified Linux Administrator képesítésekkel, Ruby on Rails fejlesztői tapasztalattal és felsőfokú angol nyelvtudással.
23. IT manager
 [nincs megadva leírás]
24. Delphi fejlesztő
 Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
25. Informatikus - rendszergazda
 Sokoldalú, gyakorlatias informatikus állást keres!
26. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
27. általános rendszergazda, gépészmérnök, logisztikus
 11 éve dolgozom rendszergazdaként. Újabb kihívást szeretnék egy új állás formájában.
28. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
29. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
30. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
31. IT Support / System Administrator
 Ügyfelek informatikai támogatása - kliens üzemeltetés. PC-k és notebookok, valamint Microsoft Windows szerverek üzemeltetése. Active Directory és Microsoft Exchange management, továbbá Web, FTP, DNS, DHCP, File Server, VPN management. Hálózat felügyelet.
32. Rendszergazda
 Multinacionális cégnél szerzett munkatapasztalattal, folyékony angol nyelvtudással, Windows és CISCO rendszerekben jártas szakember vagyok. Pontos, precíz, önálló munkavégzés jellemez.
33. System Administrator
 Windows server, Active Directory, Linux, Lan services, Virtualization, Hyper-V, Vmware, MCITP, Sharepoint
34. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
35. VFP, PHP, Java fejlesztő
 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
36. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
37. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
38. Voip System Operator
 Voip rendszerek üzemeltetése, kiépítése, Távközlés területén szerzett tapasztalat
39. Rendszergazda
 Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
40. IT üzemeltető, rendszergazda
 10-15 éves üzemeltetői tapasztalat windows és linux környezetben. Kis és középvállalati ügyfeleknél, pü. szolgáltatóknál.
41. Microsoft rendszergazda
 Microsoft Server 2003 / 2008 üzemeltetés, adminisztráció, hálózatépítés (LAN, WAN kapcsolatok), telefonközpont telepítés üzemeltetés.Hálózat építés, hardver beszerzés, felügyelet, karbantartás
42. IT üzemeltető
 Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
43. IT tanácsadó
 Web projekt tervezése, kifejlesztése - lassú szerver, lassú rendszerek javítása - szerverek teljes körű migrációja, Cloud-tanácsadás költségoptimalizációhoz, VPN tervezés- és menedzsment.
44. Informatikai hálózattelepítő és –üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
45. hadara
 [nincs megadva leírás]
46. IT rendszermérnök / rendszergazda
 15 év szakmai tapasztalat IT rendszerek üzemeltetésében, bevezetésében. MS szerverek, MS SQL szerver, MS Exchange, virusvédelmi rendszerek, spam szűrők, MS Sharepoint, MS ISA szerver, VMWare virtualizációs környezet, Netapp storage, mentési rendszerek, b
47. rendszergazda
 Linux rendszerek telepítése, fejlesztése, karbantartása, LAMP rendszerek, PHP-MySQL fejlesztések, hálózatok adminisztrációja
48. .NET/C# fejlesztő
 2-3 éve foglalkozom fejlesztéssel, főállású üzemeltető vagyok, emellett keresek elsősorban távmunkában fejlesztési feladatokat.
49. IT manager
 IT manager és Windows System Administrator munkakörben kivánok tovább lépni, a meglévő szaktudásomat (Windows- Exchange Server, AD szolg., felhasználók kezelése, hálózati eszközök, routerek, switchek konfigurálása és karbantartása) felhasználásával.
50. Junior Network Engineer
 Junior Network Engineer looking for a challenging position
51. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
52. tapasztalt IT szakember
 IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
53. Windows admin, level 3
 [nincs megadva leírás]
54. debian linux windows server szerver kvm vmware hyperv hálóza
 Számítástechnikai technikus vagyok. Hat év rendszergazdai - üzemeltetési gyakorlattal.4 évig windows szervereket üzemeltettem. Pl.:2003, 2008, AD, hyper-v, terminals., exchange.Kb. másfél éve "szerelmesedtem bele" a debian alapú linuxba. Azóta ezen tudáso
55. rendszerinformatikus, számítógéprendszer-karbantartó
 Hardveres, szoftveres feladatok ellátása; számítógépes rendszerek/hálózatok tervezése, fizikai kiépítése, munkaállomások telepítése, számítógépes szerverek telepítése, konfigurálása windows és Linux környezetben, biztonsági mentések..
56. Rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
57. PHP fejlesztő, MS rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
58. Tapasztalt Windows, Linux rendszerüzemeltető
 Hálózati és rendszerüzemeltetési feladatokat keresek elsősorban távmunkában, megfelelő ajánlat esetén főmunkaidőben távoli munkavégzéssel. GNU/Linux, Windows szerverek, VOIP ( asterisk ), nemzetközi hálózatok, Cisco, Cisco Asa...
59. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
60. Rendszergazda, szerverüzemeltető
 Teljes IT infrastruktúra üzemeltetés 50 gépig (windows serverek nt-2008ig), CMS rendszerek használata (joomla, drupal) webes infrastruktúra kiépítése, üzemeltetése (LAMP, WAMP, debian webszerver telepítés, üzemeltetés)
61. IP telefónia rendszermérnök
 3 éves gyakorlattal rendelkező Linux és Voip technológiákban jártas informatikus
62. Tapasztalt rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
 20 éve dolgozom IT területen, ezalatt igen sokféle informatikai rendszerel találkoztam és üzemeltettem. Fő tevékenységem rendszergazda, de hasonló nagy tapasztaltokkal rendelkezem alkalmazások üzemeltetésében is. Segédgeztem továbbá Sharepoint és BI rends
63. rendszergazda, informatikus, support
 Eddigi munkahelyeimen rendszergazda, informatikus munkakörben dolgoztam, és ezt a pályát szeretném folytatni.
64. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
65. Üzemeltető, programozó
 Windows hálozatok üzemeltetése, munkaállomások menedzselése, szerverek karbantartása, biztonsági mentés készítése, jogosultságok kezelése...
66. Rendszergazda / Műszaki informatikus
 2000 óta informatikával foglalkozom. (hardver hibakeresés; karbantartás/ üzemeltetés/ support; rendszergazdai tevékenységek; információ- és hálózatbiztonság)
67. Rendszergazda
 rendszergazda, üzemeltetés (Windows, Linux)
68. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
69. Voip, php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
70. hálózat, rendszermérnök
 hálózat, rendszermérnök
71. IT Üzemeltetés
 Microsoft alapú rendszer üzemeltetés.
72. Microsoft rendszermérnök
 Microsoft, VMware rendszermérnök, MCITP - Enterprise Administrator, Database Administrator, Database Developer, Enterprise Messaging, Vmware VCP-410
73. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
74. rendszermérnök
 Főleg wintel területen dolgozom, mint rendszermérnök. Össze Microsoft OS és egyéb termékek tervezése,implementációja és üzemeltetése (SCCM,SCOM,SCVMM,MOM) Rendelkezem Citrix és Appsense tudással, HyperV és ESX továbbá XenServer ismeretekkel is.
75. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
76. Általános rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
77. Windows és hálózati szakember
 Alapos, intenzív hálózati ismeretek (Cisco és egyéb hálózati eszközök konfigurálásában szerzett tapasztalat, IP rendszerek tervezése, megvalósítása), nagy teljesítményű szerverek beüzemelése, MS Windows adminisztrátori ismerete (Windows Server 2003 is).
78. Rendszergazda
 Rendszegazda, hardver, szoftver üzemeltési, fejlesztői, adatbázis adminisztrátori tapasztalattal
79. hardver, support, beszerzés, üzemetetés
 Elsődleges support a felhasználók felé. Számítógépek (át)építése, bővítése, karbantartása, telepítése. Archiválás, adatmentés. Ajánlatok bekérése, hardvereszközök, szoftverek beszerzése. Gazdaságos üzemeltetés szemlélet.
80. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
81. MS rendszermérnök
 Minden, ami Microsoft-orientált IT - tervezés, fejlesztés, üzemeltetés akár nagyvállalati szinten is
82. Rendszergazda
 Microsoft szerverek telepitése, karbantartása, kliensek telepítése, felhasználói hardver - szoftver problémák megoldása, hálózat üzemeltetés, routerek beállítása, teszt környezetek kialakítássa, virtualizáció
83. Rendszergazda, Web fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
84. Profil
 [nincs megadva leírás]
85. IT rendszermérnök
 Windows szerverek és kliensek üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése
86. rendszeradminsztrátor/rendszergazda
 IT üzemeltetés,tervezés,fejlesztés
87. Windows Server 2008 admin, Java programozó
 6 év oktatási területen tevékenykedem, szakterületeim között szerepel Java SE(haladó)/EE(alap) programozás, a Windows Server adminisztráció - 70-290, 70-291, 70-640. Alkalmazott technológiák: AD, RRAS, IAS, IIS6-7. 3.1-es CCNA minősítés.
88. Site Services Lead
 8 év informatikai, 2 év távközlési tapasztalat.8 fős volt a legnagyobb csapat, melyet irányítottam, jelenleg 3 ember munkáját koordinálom.
89. Tapasztalt rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
90. Információbiztonsági szakember
 információbiztonsági audit, tanácsadási, szabályozási és oktatási gyakorlat (ISO 27001, Ibtv.);vezetői tapasztalat;sokoldalú informatikai és biztonsági tapasztalat (üzemeltetési gyakorlat, adatbáziskezelés, programozási ismeretek, web fejlesztés, biztonsá
91. informatikus mernok, ECDL oktató
 Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
92. IT rendszermérmök
 [nincs megadva leírás]
93. IT manager
 [nincs megadva leírás]
94. Server és hálózati infrastruktúra
 Windows, Linux, LAN/WAN/SAN,WLAN, hálózat és serverfelügyelet, tűzfalak, adatbiztonság, AD, DNS, proxy, tartalomszűrők, levelezőserverek, virtualizáció,...
95. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
96. cv
 [nincs megadva leírás]
97. hardware,op. rendszerek
 Végzettségem mûszerész,jelenleg hw-rel,desktop OS-ekkel,hálózatokkal foglalkozom,felhasználókkal való közvetlen kapcsolattartás/helpdesk,általuk használt rendszerek telepítése,beállítása,karbantartása.
98. Rendszergazda, szervizes
 Több éve foglalkozom informatikával. Nagy tapasztalatra tettem szert Pc javításában, hiba keresésben. Dolgoztam már több helyen is mint rendszergazda, help desk-es. Utolsó munkahelyemen kijáró renszergazda ként komplett hálózatok beüzemelésével és karb
99. rendszermérnök
 Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
100. Linux rendszerüzemeltető
 [nincs megadva leírás]
1. IT Szakember
 [releváns találat] Több mint 15 év IT területen szerzett szakmai tapasztalattal a hátam mögött munkát keresek.
2. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
3. Software Fejlesztő
 [releváns találat] I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
4. Windos rendszergazda
 [releváns találat] Windows rendszerek üzemeltetése, mind asztali és szerver oldalon. Active Directory ,Exchange, TMG/ISA (WSUS)ismeret.
5. önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. IT tanácsadó
 [releváns találat] Az első munkanapomon a következő kifejezéseket használtam: hálózati topológia, Nagios, ITIL, SLA, CMDB, AD, printerszerver(!), policy. Azóta közutálatnak örvendek.
7. IT support, Photoshop, CSS, HTML build
 [releváns találat] 2év: T-mobile: IT suppor Hálózati beállítások, telepítés, hálózati printerek, stb... 1év: Omaw: Webdesignok készítése Photoshoptól működő weboldalig. 8 éve foglalkozok weboldalak fejlesztésével. CSS, HTML profi szint. JAVA PHP alap ismeret.
8. IT szerviz technikus
 [releváns találat] Számítógépekkel kapcsolatos hardware illettve software problémák megoldása. Istallálások, telepítések, upgrade-k készítése.OPerációs rendszerek ismerete.
9. IT munkatárs, rendszergazda, szervízes
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. Fiatal Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Tapasztalt Delphi programozó, folyamatirányító
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
12. Avaya rendszergazda
 [releváns találat] AVAYA
Cégprofilok
1. EU Tűzfal – Gravicom Kft.
 Kis- és középvállalatoknak a következő IT biztonsági szintjük eléréséhez automatikusan működő vállalati kezelőfelületeket-, felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati kibervédelemet adunk.
2. Emmo Systems Kft.
 Cégünk egy dinamikusan fejlődő kisvállalkozás, mely KKV-k részére nyújt teljeskörű informatikai szolgáltatásokat.
3. Itex Solutions Kft
 Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
4. OfficeIT Kft.
 Cégünk szolgáltatásai: Informatikai rendszerek üzemeltetése, IT támogatás, IT Outsource, hardver-szoftver licensz értékesítés, hálózat építés, szoftver fejlesztés
5. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
6. Exhelp Bt.
 Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
7. Lansystem Kft.
 Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
8. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
9. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
10. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
11. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
12. Shield Computer Kft
 Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
13. SysPac Hungária Kft.
 Cégünk 2001 óta van jelen a magyar IT piacon. Ügyfeleink részére értéknövelt szolgáltatásokat nyújtunk a napi működéséhez szükséges szoftverek területén. Szolgáltatásunk a tanácsadáson, bevezetésen és oktatáson át egészen a folyamatos támogatásig terjed.
14. Info Station Kft.
 Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
15. Contact One Communications, Inc.
 [nincs megadva leírás]
16. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
17. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
18. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
19. Flexibile Bt.
 IT Expert
20. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
21. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
22. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Black Ice Software
 [releváns találat] Printer DriversImaging ToolkitsOffice Products for printing, faxing and file conversion.
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.