Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Patch Management állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. IT üzemeltető / rendszergazda
 Fő infrastruktúránk Proxmox, és OpenStack + CEPH clusteren alapszik. Főleg nyílt forráskódú rendszereket használunk, de Microsoft Windows Server alapú rendszereket is működtetünk.Üzemeltetési feladataink ellátásához rendszergazda munkatársat keresünk.
2. L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda)
 Cégünk munkatársat keres L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda) munkakörbe.
1. Junior and Senior Unix Administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Ethical hacker/ IT Security Engineer
 [releváns találat] Ethical hackereket keresünk, egy egész csaptnyit és egy IT Security vezetőt is, az emarsyshoz Budapestre.
3. Rendszergazdát keres az Artisjus
 [releváns találat] Rendszergazda
4. IT rendszergazda
 [releváns találat] A hazai zeneipar legnagyobb állandó létszámú szereplője, az Artisjus Egyesület keres az Informatikai Főosztályára IT rendszergazda kollégát.
5. Rendszerüzemeltető
 [releváns találat] Információvédelemmel foglalkozó cég programozói ismeretekkel rendelkező rendszergazdát keres rendszerüzemeltetési feladatok ellátására.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. IT Vezető, Üzemeltetés
 25 éves szakmai gyakorlat vállalati Windows alapú rendszerek IT üzemeltetésében és IT csoport vezetésében.
2. Business Intelligence rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
3. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
4. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
5. Rendszerüzemeltető, hálózatüzemeltető
 [nincs megadva leírás]
6. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
7. Informatikai rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
8. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
9. Rendszergazda
 A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
10. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
11. IT support munkatárs
 Több, mint 8 év IT support-ban eltöltött munkaidő a nagyvállalati és kkv szektorban egyaránt.Elsősorban Windows kliens support, rendszerüzemeltetés, projekt-menedzsment támogatás.Kérésre részletes szakmai önéletrajzot küldök.
12. Technical Support Specialist
 [nincs megadva leírás]
13. Software Fejlesztő
 I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
14. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
15. Senior Principal Oracle Consultant, Technical Architect, OCP
 General Profile:Team leader and senior principal technical consultant for over 17 years focusing on Oracle product implementations, customisations and upgrade projects as Principal Technical Consultant
16. IT vezető
 Informatikai üzemeltetés, projekt vezetés, analízis, stratégiai tervezés, budget management
17. Rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
18. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
19. Consultant - virtualisation
 Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
20. Banki informatikus
 [nincs megadva leírás]
21. Rendszerfelügyelet
 7 év rendszerfelügyelet, projekt menedzsment, szerver menedzsment és hálózat építés.
22. IT manager
 [nincs megadva leírás]
23. Rendszergazda, System manager
 [nincs megadva leírás]
24. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
25. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
26. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
27. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
28. Linux rendszergazda
 Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
29. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
30. Műszaki koordinátor - projektvezető
 Műszaki koordinátor - kábelezési projektvezető.Stuktúrált és optikai, valamint erősáramú és UPS hálózatok tervezése/terveztetése és kivitelezése.
31. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [nincs megadva leírás]
32. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
33. IT üzemeltető
 Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
34. Rendszergazda
 Windows/Linux szerverüzemeltetés, support, nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem
35. IBM POWERi szakértő, Vision HA, IT Project management
 16 éves IT rendszerszintű tapasztalat, AS/400, iSeries, POWER rendszerek ismerete. ITIL vizsga, ISO27001 Auditori tapasztalat, COBIT, CISA
36. Rendszergazda
 Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
37. IT vezető - szakmai háttérrel
 Webes technológiák üzemeltetése és fejlesztése
38. tapasztalt IT szakember
 IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
39. Windows admin, level 3
 [nincs megadva leírás]
40. MS rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
41. alap
 [nincs megadva leírás]
42. Rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
43. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
44. Oracle database administrator
 Tapasztalt Oracle adatbázis adminisztrátor vagy Oracle 10g, 11g ismeretekkel, unix/linux/windows környezetekben.
45. MS rendszer üzemeltető
 Microsoft alapú rendszerek üzemeltetése, SQL szerverfarmok üzemeltetése
46. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
47. Rendszergazda / Műszaki informatikus
 2000 óta informatikával foglalkozom. (hardver hibakeresés; karbantartás/ üzemeltetés/ support; rendszergazdai tevékenységek; információ- és hálózatbiztonság)
48. Microsoft rendszermérnök
 Microsoft, VMware rendszermérnök, MCITP - Enterprise Administrator, Database Administrator, Database Developer, Enterprise Messaging, Vmware VCP-410
49. rendszermérnök
 Főleg wintel területen dolgozom, mint rendszermérnök. Össze Microsoft OS és egyéb termékek tervezése,implementációja és üzemeltetése (SCCM,SCOM,SCVMM,MOM) Rendelkezem Citrix és Appsense tudással, HyperV és ESX továbbá XenServer ismeretekkel is.
50. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
51. Windows és hálózati szakember
 Alapos, intenzív hálózati ismeretek (Cisco és egyéb hálózati eszközök konfigurálásában szerzett tapasztalat, IP rendszerek tervezése, megvalósítása), nagy teljesítményű szerverek beüzemelése, MS Windows adminisztrátori ismerete (Windows Server 2003 is).
52. Üzleti Intelligencia, adatbázis szakértő
 BI / DWH / ETL tanácsadó, fejlesztő
53. MS rendszermérnök
 Minden, ami Microsoft-orientált IT - tervezés, fejlesztés, üzemeltetés akár nagyvállalati szinten is
54. linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
55. Rendszergazda
 Microsoft szerverek telepitése, karbantartása, kliensek telepítése, felhasználói hardver - szoftver problémák megoldása, hálózat üzemeltetés, routerek beállítása, teszt környezetek kialakítássa, virtualizáció
56. Profil
 [nincs megadva leírás]
57. IT rendszermérnök
 Windows szerverek és kliensek üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése
58. rendszeradminsztrátor/rendszergazda
 IT üzemeltetés,tervezés,fejlesztés
59. Site Services Lead
 8 év informatikai, 2 év távközlési tapasztalat.8 fős volt a legnagyobb csapat, melyet irányítottam, jelenleg 3 ember munkáját koordinálom.
60. Információbiztonsági szakember
 információbiztonsági audit, tanácsadási, szabályozási és oktatási gyakorlat (ISO 27001, Ibtv.);vezetői tapasztalat;sokoldalú informatikai és biztonsági tapasztalat (üzemeltetési gyakorlat, adatbáziskezelés, programozási ismeretek, web fejlesztés, biztonsá
61. informatikus mernok, ECDL oktató
 Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
62. Server és hálózati infrastruktúra
 Windows, Linux, LAN/WAN/SAN,WLAN, hálózat és serverfelügyelet, tűzfalak, adatbiztonság, AD, DNS, proxy, tartalomszűrők, levelezőserverek, virtualizáció,...
63. cv
 [nincs megadva leírás]
64. rendszermérnök
 Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
65. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
66. MS SQL / Access fejlesztő
 MCDBA, MCSE, minősítésekkel rendelkezem, évtizedes rendszergazdai és programozási gyakorlat. Elsősorban távmunka vagy másodállás lehetőséget keresek, de más konstrukció is érdekelhet. Beszéljük meg...
67. Linux/Windows rendszergazda oktatási tapasztalattal
 Az utóbbi 10 évben Windows 2000, Windows 2003 valamint többféle Linux (SuSE, Mandriva, Ubuntu) szerver illetve XP, Windows 7, NComputing kliens környezetben dolgoztam 600 fős intézmény önálló rendszergazdájaként.
68. Gazdasági informatikus, rendszergazda felsőfokú végzettség
 Gyakorlott windows rendszergazda, osztályvezetõi tapasztalattal. Informatikai, gazdasági felsõfokú végzettségek.
69. Linux Rendszermérnök RHCE
 RedHat és CentOS linux rendszerek üzemeltetése, integrációja, RHCT, RHCSA és RHCE képesítéssel. Üzemeltessen MS Windows liszensz mentes informatikai infrastruktúrát vírusmentes környezetben.
70. Rendszergazda
 Rendszergazdai feladatokat látok el, 300 fős informatikai hálózatot üzemeltetek és tartok karban. Munkám során MS Windows szerverekkel és operációs rendszerekkel foglakozom; AD és GP felügyeletét végzem.
71. Rendszergazda/Infrastruktúra/Üzemeltetés
 Informatikus szerű valami lennék 10+ éve.Infrastruktúra tervezés, rendszer üzemeltetés és hasonló dolgokkal a puttonyban.
72. IT Szakértő & Iroda Vezető
 IT Expert / Leader with 10 years of experience.
73. Nagy vállalati rendszergazda (MS)
 MS alapú infrastruktúra teljeskörű üzemeltetése, fejlesztése nagyvállalti környezetből hozott tapasztalatok alapján. Részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
74. IT vezető
 IT üzemeltetési és fejlesztési területek irányításában 12 év tapasztalatom van. IT rendszerek bevezetése és üzemeltetése a napi feladatom. Közbeszerzésesben jártas vagyok. Az IT terület működtetését szabványosítottam.
75. programozó matematikus, IT Professional
 [nincs megadva leírás]
76. Unix adminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
77. SharePoint, IT Manager
 12 éves IT vezetői tapasztalat nagyvállalati környezetben. Microsoft, Symantec, EMC, Cisco, Citrix, VMWare rendszerekben szerzett üzemeltetési gyakorlattal. A SOX előírások ismerete. SharePoint gyakorlatom a munkafolyamatok automatizálásában adhat segítsé
78. innovatív platformfüggetlen üzemeltető rendszergazda
 rendszerüzemeltetés,weboldalkészítés, szerver telepítés, it tanácsadás, video-audiodigitalizálás, oktatás,hálózatervezés, távfelügyeleti rendszerek kiépítése, hálózatkiépítés, google apps megoldások , üzemeltetés multinacionális környezetben, üzemeltetés
79. IT vezető
 Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezem az informatika területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem.
80. Microsoft rendszermérnök
 MCITP 2008 Enterprise,(MCSE NT4/W2K/W2K3) Exchange,Sharepoint, TMG/ISA tapasztalatHálózat, SAN technológia, storage és mentési rendszerek
81. rendszermérnök
 HP ASE/Mase; MS MCSE/MCTS; Vmware VCP
82. itse
 [nincs megadva leírás]
83. OmnIT
 [nincs megadva leírás]
84. rendszermérnök
 windows hálózatok, ad, exchange, dpm, isa/iis. antivírus megoldások, blackberry enterprise server, virtualizációs megoldások. üzemeltetési gyakorlat.
85. Operations Manager
 Interface between SC OPM/SDM/Service Owner (Customer) and operation in defined field in order to keep quality of the production.
86. Rendszermérnök (MCSE, MCITP, MCTS)
 Microsoft alapú infrastruktúra üzemeltetésével tervezésével foglalkozom közel 10 éve. Windowsos domain, ISA szerver, Exchange, Sharepoint, Project, Hyper-V üzemeltetésében, telepítésében van tapasztalatom.
87. Windows rendszermérnök (MCSE)
 Windows Server 2003 Active Directory domain üzemeltetése (2000 felhasználó), MS Exchange 2003 üzemeltetési tapasztalat, MS SQL 2000-2005 üzemeltetési tapasztalat, IIS üzemeltetés, SharePoint üzemeltetés. ASP.NET fejlesztési tapasztalat.
88. Szenior Microsoft Rendszermérnök
 Szenior Microsoft Rendszermérnök
Exchange, alapinfrastruktúra, virtualizáció, security
89. Hardware, szerviz, karbantartás, telepites, L2 support
 Tobb ezer fós multik, hardware karbantartás csere szerviz, hálózat, Office, avaya, oracle, sap, teljes körű felhasználói támogatás.
90. szoftvermérnök, rendszermérnök
 8 év szakmai tapasztalat rendszerfelügyelet és -integráció szakterületen multinacionális környezetben
91. Microsoft rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
92. Rendszergazdai és rendszerüzemeltetési szolgáltatások
 Vállaljuk irodai és ipari informatikai rendszerek teljes körű felügyeletét, üzemeltetését. LAN hálózatok tervezését, kivitelezését, utólagos bevizsgálását mérési jegyzőkönyvvel igazolva. Weboldalak, webportálok elkészítését.
93. tapasztalt Linux rendszergazda
 RedHat Enterprise Linux / Oracle Linux 6.x; 7.x; 8.x & CentOS & Fedora Linux & Debian / Ubuntu LTS magas szintû adminisztrátori ismerete, valamint a MySQL/MariaDB adminisztrátori ismereteivel is rendelkezem. Docker konténer image-ek kész
94. microsoft rendszermérnök
 több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező MCSE vagyok
95. rendszermérnök, c++/java fejlesztő, OCA
 Többéves tapasztalat nagyvállalati rendszermérnökként, illetve egyedi, specializált szoftverek fejlesztésében.
96. Tapasztalt nemzetközi IT Manager
 IT Operations, IT Security, Project management
97. Linux rendszergazda
 Fiatal lelkes rendszergazda vagyok , alapos rendszer , és hálózati ismeretekkel . Főbb erősségeim a bash , ruby programozás , és az iptables konfigurálás . Szeretem az új dolgokat és ami a tudásomat illeti eléri a Linux Professional 101 és 102-es szintet.
98. hálózati rendszermérnök, cisco
 IP hálózat üzemeltetés, fejlesztés, főként Cisco eszközökkel. HP OV NNM felügyeleti rendszer, Wireless, stb.
99. rendszergazda
 15 év szakmai tapasztalat, Microsoft, Linux, FreeBSD alapokon, TCP/IP hálózati technológiák, szerverüzemeltetés, desktop management, remote control, stb...
100. Tapasztalt rendszerinformatikus
 informatikus, hálózati szakember, linux rendszergazda
1. Junior java fejlesztő
 [releváns találat] Junior java fejlesztő 2 év tapasztalattal.
2. Szenior IT Biztonsági szakértő
 [releváns találat] 16 év IT biztonsági tapasztala, ebből több év külföldön, tanácsadás és technológiai tudás. CISA, CISSP, Prince2.
3. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
4. rendszergazda
 [releváns találat] Windows Server 2008/2012 AD,GP, SCCM 2012, McAfee ePO 4.6/5.1.1, VSE, McAfee EE 6.2, DE 7.1, Symantec PGP, Kaspersky KSC/KES 10, Novell Groupwise adminisztrálás, felhasználó támogatás, tapasztalat 20.000 gépes környezetben
5. IT üzemeltető
 [releváns találat] Helpdesk, on site support, hibaelhárítás, rendszergazdai feladatok, telepítés, patch management, Budapesti munkavégzés
6. Linux Alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. z/VM rendszerprogramozó
 [releváns találat] - 5 éves tapasztalattal rendelkezem z/VM last level support területen. UserID menedzsment, application support, patch menedzsment, z/VM upgrade tartozik a jelenlegi munkakörömbe. 3 éves Windows szerver üzemelteési tapasztalat, AD, IIS. 6 éves webfejleszt&
8. ORACLE 10g OCE, 11g OCP
 [releváns találat] Career Objective:To constantly strive towards learning new skills and improving existing ones as an Oracle DBA and in term provide with efficient and productive service of good quality. I am currently living in Vác, Hungary.
9. ABAP fejlesztő
 [releváns találat] 14. éve dolgozom SAP fejlesztőként. Ebben az időben főleg SAP Core modulok fejlesztésében vettem részt, SAP bevezetések és upgrade-k során. Emellett kisebb mértékben ISU projektekben, ÁHSZ-es, illetve SRM bevezetésben voltak fejlesztési feladataim.
10. linux rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] Magas rendelkezésre állású rendszerek üzemeltetése
12. pl/sql fejlesztő
 [releváns találat] Oracle tárolt eljárások készítése, frissítő patch-ek összeállítása, kiküldése, Transact SQL <-> PL/SQL átírások elvégzése, helyi DBA feladatok ellátása. Ritkábban lekérdezés-optimalizálás.
13. Oracle DBA
 [releváns találat] adatbazis es alkalmazasszerver uzemeltetes, hibafeltaras, performancia-analizis, portolasok, install, upgrade, klonozas, backup/restore; RMAN, TSM, RAC, ASM, GridControl, rdbms 8.1.7.2-10.2.0.4, IAS 6i, 9i, 10g...
14. Tapasztalt Oracle DBA (erős Unix/Linux háttérrel)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. RPG fejlesztő AS/400
 [releváns találat] Több mint 10 év tapasztalat banki szoftverfejlestésben a teljes szoftver életciklust felölve tervezéstől kezdve amegvalósításon át a “Live” rendszerek támogatásig.Több funcionalitásában is különböző banki rendszer ismerete.
16. Oracle DBA (adatbázis adminisztrátor)
 [releváns találat] Oracle adatbázis adminisztráció 10g,11g (akár 8,9i is). Adatbázis méretezés, hangolás, upgrade, javítócsomagok telepítése (patch/CPU), általános üzemeltetési feladatok. SQL és PL/SQL feljesztés, fejleszői támogatás. Alkalmazás szerver üzemeltetés (Oracle
17. ORACLE DBA & AppServer Admin
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. Oracle DBA, AIX admin, Oracle Apps admin, Linux admin
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Royal Education & Technology Kft.
 Megbízható informatikai partner és hatékony informatikai megoldásszállító
2. biztributor Kft.
 A biztributor modern, független, 17 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági, hálózati és virtualizációs disztribútor cég.
3. EU Tűzfal – Gravicom Kft.
 Kis- és középvállalatoknak a következő IT biztonsági szintjük eléréséhez automatikusan működő vállalati kezelőfelületeket-, felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati kibervédelemet adunk.
4. Itex Solutions Kft
 Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
5. OfficeIT Kft.
 Cégünk szolgáltatásai: Informatikai rendszerek üzemeltetése, IT támogatás, IT Outsource, hardver-szoftver licensz értékesítés, hálózat építés, szoftver fejlesztés
6. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
7. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
8. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
9. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
10. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
11. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
12. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
13. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
14. Cégprofil
 szoftverfejlesztés, IT management
15. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.