Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Domain Controller-ek állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Windows IT system administrator
 KKV és Enterprise cégeknek remote és on-site rendszergazdai szolgáltatásokat végző cég keres MS Windows 2012-2016 Server administratort.
2. Rendszergazda
 Rendszergazda pozíció
3. Linux Rendszergazda
 Megüresedő Linuxos - és Windows szerverekhez is értő - pozícióba keresünk multifunkciós, azonnal bevethető több éves gyakorlattal rendelkező szakembert, Budapesten működő jellemzően nagyvállalati környezetbe tevékenykedő céghez.
4. L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda)
 Cégünk munkatársat keres L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda) munkakörbe.
5. Rendszergazda főállás
 Kis- és középvállalatokat támogató informatikai cég munkatársat keres rendszergazda pozícióra, budapesti munkavégzéssel!
6. Rendszergazda
 A Fotexnet IT csapatába keresünk munkatársat. Cégszintű IT üzemeltetés, Windows domain környezet, Debian Linux szerverek, Citrix XenServer alapú virtualizáció. Fiatal csapat, jó munkahelyi légkör, versenyképes fizetés.
7. Rendszer üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
8. Microsoft rendszermérnök, oktató
 Keressük a tehetségeket és oktatókat az alábbi témákban: Windows 7 és/vagy Windows Server 2008 üzemeltetés (hálózat, AD, Hyper-V, infrastruktúra tervezés), SharePoint Server 2007/2010, System Center (http://szamalk.hu/Altalanos/allasajanlatok.aspx)
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. BT Meetings Support Analyst 167507
 Owning, driving, communicating, updating and proactively representing BT in all domains of activities Helping the users with the establishment of Conferencing service connection and guide them on how ...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

1. Development Lead / Senior Frontend Developer
 [releváns találat] Our Client is working to replace an online portal/internet client with wide customer base in the public transport domain and require a Development Lead and a Senior Frontend Developer to complete the Team.
2. PHP programozó / Webfejlesztő PHP programozót keresünk
 [releváns találat] PHP programozó / Webfejlesztő PHP programozót keresünk.Napi 4-8 órában, akár otthonról is végezhető munka. Fizetés megegyezés szerint.
3. IT cég Informatikus - rendszergazda munkatársat keres
 [releváns találat] KisvállalatiRendszergazda.hu – Gyere hozzánk dolgozni! Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk kiszolgálására keresünk új rendszergazda kollégát a csapatunkba.
4. Experienced mobile application developer
 [releváns találat] We are looking for a native application developer who will be creating applications for mobile devices including mobile phones and tablet computers, both on iOS and Android devices the same extent.
5. Java Background & Web Developer
 [releváns találat] Our esteemed client, BlackRock, market-leader in investment and risk-management is looking for Java developers! If you’re looking for an intellectually stimulating position in an open and innovative environment, this one is for you!
6. PHP programozó / Webfejlesztő
 [releváns találat] PHP programozót keresünk többnyire wordpress / woocommerce oldalak készítésére. Saját fejlesztéső oldalak készítésére is szükség lehet, ezért elengedhetetlen a PHP, HTML, CSS, Javascript kiváló ismerete. Otthonról végezhető munka, napi 8 órában.
7. JavaEE Deputy Product Architect/Lead Developer
 [releváns találat] JAVA EE Deputy Product Architect/ Lead Developer- SW Dev. Team in Budapest -unique in-house designed and built products-ALM domain-full product lifecycle; from brainstorming through development until implementation at client site (Americas/EME/Asia)
8. Application Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Tapasztalt php fejlesztő kollégát keresünk
 [releváns találat] Fejlesztő, rendszergazda és hoszting cégünk többéves tapasztalattal rendelkező php fejlesztőt keres budapesti munkahelyre.
10. Informatikus - rendszergazda
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás Informatikus - rendszergazda munkatársat keres
11. IT Support
 [releváns találat] IT Support (telefonos és online helpdesk) munkakörbe keresünk munkatársat. Domain és tárhely szolgáltatásokkal foglalkozunk.
12. Rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Leszel az "ájtísünk" húsz órában? Szükségünk lenne egy rendszergazdára. Ha az időd nagy részében nem csinálsz semmit, csak megbizonyosodsz róla, hogy nem is kell, nem fogunk haragudni. Ha a felsorolt feladatokat el tudod látni és még jó arc is vagy...
13. Rendszertámogató
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Üzleti elemzőket keresünk
 [releváns találat] Üzleti elemzési feladatok ellátása Kapcsolattartás az ügyfél szakembereivel, egyeztető megbeszélések szervezése, bonyolítása, szakmai tanácsadás Igényfelmérés: igény- és követelményspecifikációk készítése.
15. Help Desk/Desktop Support álláslehetőség
 [releváns találat] IT felhasználói támogató (Help Desk/Desktop Support) csapatunkba keressük legújabb kollégánkat, aki segíteni fogja ügyfeleink felhasználóit a napi munkavégzésük során.
16. Web fejlesztő (rész munkaidős állás)
 [releváns találat] Az anestico egy új angol digitális ügynökség, aki rész munkaidős magyar webfejlesztőt keres hosszútávra. A munka távmunkában végzendő, ezért ez egy jó lehetőség egyetemi hallgatóknak is. Budapestiek előnyben. Díjazás: nettó 1 200 Ft / óra
Szakemberek
1. IT Vezető, Üzemeltetés
 25 éves szakmai gyakorlat vállalati Windows alapú rendszerek IT üzemeltetésében és IT csoport vezetésében.
2. Business Intelligence rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
3. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
4. informatikus, rendszergazda
 Kisebb rendszerek, MS, Linux, enyhe AppleRendszertervezés, telepítés, üzemeltetésMySQL, PostgreSQL, PHP, bash, powershell
5. Linux rendszeradminisztrátor
 Üzemeltetési feladatokat vállalok első sorban Linux rendszereken, akár helyben, akár távoli munkavégzéssel.
6. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
7. Cisco hálózati rendszermérnök, Windows szerver üzemeltet!
 Cisco és HP aktív hálózati eszközök konfigurálása, felügyelete.MPLS alapú hálózat aktív eszközeinek (routerek switchek) felügyelete,konfigurációja,Domain Controlller, Exchange szerverek üzemeltetéseActive Directory kezelése, Postafiókok kezeléseAlap HTML
8. SQL, BI, Windows
 windows, sql, erp szakértő
9. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
10. Rendszergazda
 A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
11. IT üzemeltető, Junior PHP fejlesztő
 Több éve tevékenykedek Windows/Linux hibrid szerver/kliens környezetben. Kisebb PHP fejlesztési projektek és felhasználói support mellett jelenleg is aktívan dolgozom bennük.Windows kompetenciák:- AD adminisztráció- Exchange- SharePoint- RDS- HYPER-VLinux
12. Renszergazda
 Rendszergazda, Windows és Linux szerverek beállitása, üzemeltetése,gépek szervizelése -szoftver vagy hardver stb.
13. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
14. rendszergazda
 Rendszergazda , 2 éves kliens illetve hálózati tapasztalattal , Certificates: Microsoft Azure Expert Track Stormshield Network Administrator
15. IT Manager, Microsoft Dynamics NAV,ERP,CRM,KKV
 IT Manager, Microsoft Dynamics NAV
16. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
17. Windows Infrastruktúra Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
18. Technical Support Specialist
 [nincs megadva leírás]
19. Informatikus - rendszergazda
 Több mint 10 év tapasztalat. Windows/linux szerver/desktop környezet. Hálózat építés.
20. Software Fejlesztő
 I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
21. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
22. Tapasztalt fejlesztő
 Kiemelt területeim: c# .net, MSSQL, php, delphiEgyéb kompetenciák: asp .net, c++, vb, rendszerüzemeltetés, komplex rendszerek tervezése kivitelezése, üzembe helyezése. Alkalmazás életútkövetés.
23. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
24. Informatikus Rendszergazda
 Nagyvállalati rendszerek üzemeltetésében szerzett 10 éves tapasztalat.
25. Rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
26. IT vezető
 Teljes körű Informatikai rendszerüzemeltetés és vezetés, adatbázis-gazda, alkalmazás üzemeltetés, ERP rendszer üzemeltetés
27. Consultant - virtualisation
 Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
28. Informatikus - rendszergazda
 Tapasztalt munkaerő vagyok az alkalmazás üzemeltetés és rendszerüzemeltetés területeken.
29. System engineer
 Data manager, BCP/DRP, Data Backup system,IT operation, Microsoft, Linux, Cisco, XenServer, XenApp, Arcserve
30. IT Biztonságtechnikus
 [nincs megadva leírás]
31. Hálózatinformatikus
 Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
32. Linux/Unix/Windows üzemeltető rendszergazda
 Linux szerverek, cluster-ek, azokon futó szolgáltatások, vékonykliens rendszerek kiépítése, üzemeltetése/fejlesztése.
33. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
34. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
35. munka
 [nincs megadva leírás]
36. Junior Rendszergazda
 Mindennapi munkám során Linux rendszereken dolgozok, tudásom napi szinten bővítem. Virtualizációt használok különféle környezetek kialakítására és tesztelésére.
37. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
38. Linux rendszergazda, VoIP admin
 Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
39. Delphi fejlesztő
 CodeGear, XE3,4,5,Android,IOS,OSX,MSSQL,Iterbase,Firebird,Oracle,Vonalkód rendszerek,teljes ERP rendszerek (Nokia európai garanciális központ)Linux DC, Parallels, VMware
40. Rendszergazda, System manager
 [nincs megadva leírás]
41. Windows rendszergazda/rendszeradminisztrátor
 MCITP EA/MCSA minősítésű windows rendszergazda.
42. rendszergazda
 Szakmai tapasztalat: 2006 - Banco Popolare Hungary Zrt. (korábban IC Bank Zrt.), rendszergazda Munkaköri feladatok: Windows 2000/2003/2008 és Lotus Notes rendszer üzemeltetése (szerver és kliens) – több mint száz számítógépes hálózat 1996 - 2006.
43. Rendszeradminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
44. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
45. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
46. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
47. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
48. IT Support / System Administrator
 Ügyfelek informatikai támogatása - kliens üzemeltetés. PC-k és notebookok, valamint Microsoft Windows szerverek üzemeltetése. Active Directory és Microsoft Exchange management, továbbá Web, FTP, DNS, DHCP, File Server, VPN management. Hálózat felügyelet.
49. Linux rendszergazda
 Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
50. System Administrator
 Windows server, Active Directory, Linux, Lan services, Virtualization, Hyper-V, Vmware, MCITP, Sharepoint
51. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
52. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [nincs megadva leírás]
53. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
54. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
55. Sitebuilder, grafikus, Drupal sminkmester
 2008 óta foglakozom a Drupal CMS-sel, építek oldalakat, igény szerint a designt is megcsinálom. Készítek még online és print hirdetésket is.
56. Voip System Operator
 Voip rendszerek üzemeltetése, kiépítése, Távközlés területén szerzett tapasztalat
57. Rendszergazda
 Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
58. IT üzemeltető, rendszergazda
 10-15 éves üzemeltetői tapasztalat windows és linux környezetben. Kis és középvállalati ügyfeleknél, pü. szolgáltatóknál.
59. Microsoft rendszergazda
 Microsoft Server 2003 / 2008 üzemeltetés, adminisztráció, hálózatépítés (LAN, WAN kapcsolatok), telefonközpont telepítés üzemeltetés.Hálózat építés, hardver beszerzés, felügyelet, karbantartás
60. system administrator
 [nincs megadva leírás]
61. Linux rendszermérnök/rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
62. Web designer, IT helpdesk
 Webáruházak teljeskörű tervezésében, üzemeltetésében és IT helpdesk területen tapasztalt designer vagyok.Referencia:http://akai-atd.com (fejlesztés alatt, még nem él)http://getminers.eu (fejlesztés alatt)https://www.facebook.com/AkaiMagyarorszag (menedzse
63. IT üzemeltető
 Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
64. Linux
 Hosting operátori tapasztalattal, hasonló vagy rendszergazdai munkakörök érdekelnek, angol illetve magyar nyelvű munkakörben is.
65. Rendszergazda
 Windows/Linux szerverüzemeltetés, support, nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem
66. Informatikai Hálózattelepítő és -Üzemeltető Rendszergazda
 Szeretem a munkám nyújtotta kihívásokat.
67. Informatikai hálózattelepítő és –üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
68. Hálózati informatikus, rendszergazda
 Hálózattelepítő és üzemeltető informatikus, Cisco CCNA, Microsoft MTA certification. Számos hálózati és szerver szolgáltatás ismerete mely szükséges egy kis illetve közepes méretű vállalatnak informatikai működéséhez.
69. Java fejlesztő
 J2EE fejlesztõ.
70. Rendszergazda
 Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
71. hadara
 [nincs megadva leírás]
72. IT rendszermérnök / rendszergazda
 15 év szakmai tapasztalat IT rendszerek üzemeltetésében, bevezetésében. MS szerverek, MS SQL szerver, MS Exchange, virusvédelmi rendszerek, spam szűrők, MS Sharepoint, MS ISA szerver, VMWare virtualizációs környezet, Netapp storage, mentési rendszerek, b
73. CV
 [nincs megadva leírás]
74. .NET/C# fejlesztő
 2-3 éve foglalkozom fejlesztéssel, főállású üzemeltető vagyok, emellett keresek elsősorban távmunkában fejlesztési feladatokat.
75. IT manager
 IT manager és Windows System Administrator munkakörben kivánok tovább lépni, a meglévő szaktudásomat (Windows- Exchange Server, AD szolg., felhasználók kezelése, hálózati eszközök, routerek, switchek konfigurálása és karbantartása) felhasználásával.
76. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
77. Windows admin, level 3
 [nincs megadva leírás]
78. Kczadam
 [nincs megadva leírás]
79. MS rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
80. rendszermérnök
 rendszermérnök, támogatás mindhárom szinten
81. alap
 [nincs megadva leírás]
82. debian linux windows server szerver kvm vmware hyperv hálóza
 Számítástechnikai technikus vagyok. Hat év rendszergazdai - üzemeltetési gyakorlattal.4 évig windows szervereket üzemeltettem. Pl.:2003, 2008, AD, hyper-v, terminals., exchange.Kb. másfél éve "szerelmesedtem bele" a debian alapú linuxba. Azóta ezen tudáso
83. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
84. Rendszergazda
 Közel 6 éves Rendszergazdai tapasztalattal rendelkezem főként Microsoft alapú rendszerek üzemeltetésében.
85. alap
 [nincs megadva leírás]
86. Rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
87. PHP fejlesztő, MS rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
88. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
89. Tapasztalt Windows, Linux rendszerüzemeltető
 Hálózati és rendszerüzemeltetési feladatokat keresek elsősorban távmunkában, megfelelő ajánlat esetén főmunkaidőben távoli munkavégzéssel. GNU/Linux, Windows szerverek, VOIP ( asterisk ), nemzetközi hálózatok, Cisco, Cisco Asa...
90. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
91. Rendszergazda, szerverüzemeltető
 Teljes IT infrastruktúra üzemeltetés 50 gépig (windows serverek nt-2008ig), CMS rendszerek használata (joomla, drupal) webes infrastruktúra kiépítése, üzemeltetése (LAMP, WAMP, debian webszerver telepítés, üzemeltetés)
92. IP telefónia rendszermérnök
 3 éves gyakorlattal rendelkező Linux és Voip technológiákban jártas informatikus
93. Tapasztalt rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
 20 éve dolgozom IT területen, ezalatt igen sokféle informatikai rendszerel találkoztam és üzemeltettem. Fő tevékenységem rendszergazda, de hasonló nagy tapasztaltokkal rendelkezem alkalmazások üzemeltetésében is. Segédgeztem továbbá Sharepoint és BI rends
94. Rendszermérnök, rendszergazda
 Linux és windows rendszerek építése, üzemeltetése alvállalkozóként vagy részidőben.
95. MS rendszer üzemeltető
 Microsoft alapú rendszerek üzemeltetése, SQL szerverfarmok üzemeltetése
96. windows rendszergazda
 Magas szintű Windows XP, 7 ismeret. Jártasság DOS alapú scriptek írásában.
97. rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
98. Senior C#.Net, Asp.Net, Windows, WinCE, Java, HTML fejlesztő
 Számlaképes szoftverfejlesztőként, a legelterjedtebb desktop, web, adatbázis és szerver technológiák ismeretével, 15+ év gyakorlati tapasztalattal, Microsoft minősítésekkel (MCP, MCAD, MCSD, MCDBA) állást vagy projektmunkát keresek.
99. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
100. Üzemeltető, programozó
 Windows hálozatok üzemeltetése, munkaállomások menedzselése, szerverek karbantartása, biztonsági mentés készítése, jogosultságok kezelése...
1. IT Servicetechniker / Software Spezialist / Android Speziali
 [releváns találat] IT Adminisztrator/Webshop/Weblap fejlesztesMásodállásban Vállalok Webáruházak és Egyéb CMS webrendszerektelepítését/karbantartását és az azzal Kapcsolatos Teljes Adminisztratívmunkát.Megbízható Web es Domainszolgáltatóval Németországból.• Prestashop&
2. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztés-vezető
 [releváns találat] Több, mint 30 éves C++ fejlesztői és ~5 év fejlesztésvezetői tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztőként mind hardver közeli, mind GUI-s és adatbázissal kapcsolt fejlesztésben, vezetőként 10-15 fős csoport irányításában van tapaszta
3. Webdesign
 [releváns találat] Weboldal-, webshop készítés és üzemeltetés. Online marketing, ezen belül blogvezetés és szövegírás. Kampányok bonyolítása, hatékony keresőoptimalizálás. Grafikai munkák, termékfotózás.
4. Szabadúszó web programozó (PHP, MySQL)
 [releváns találat] Webfejlesztést vállalok HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL és kapcsolódó környezetekben kizárólag távmunkában! Vállalom a cégbemutató weblapoktól, személyes honlapoktól kezdve az egészen komplex weboldalrendszerek kivitelezését és karbantartását.
5. IT manager, IT architect
 [releváns találat] IT support 1-2-3 level, hálózatépítés, peer-, cloud-, (windows domain) hálózat üzemeltetés;szakmai angol, haladó német - önálló, team és global IT gyakorlat
6. helyi támogatású rendszergazda
 [releváns találat] Több, mint 7 év tapasztalattal kis- és nagyvállalati környezetben is bizonyítottam a terhelhetőségemet.
7. senior .net fejlesztő
 [releváns találat] .NET C#, ASP. MVCWEB API, WPF, TSQL, jártasság csapatmunkában, modellező rendszerek ismerete, sok évnyi munkatapasztalat.
8. support mérök
 [releváns találat] Oracle DBA, Aruba, FortiNet, Linux, Networking, SAP bázis, Asterisk, APEX, VmWare
9. Office IT administrator, programozó
 [releváns találat] 3 év szakmai tapasztalat Office IT téren (munkaállomások, irodai eszközök konfigurálása, karbantartása, rendszerfelügyelet, hibajegyek feldolgozása, domain userek). Junior szintű programozó PHP (Symfony 2, WordPress), Java, HTML5, CSS, JavaScript, My
10. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP fejlesztő 11 év szakmai tapasztalattal, Drupal 5-6-7, Symfony 2, PostgreSQL, MySQL képességekkel.
11. rendszergazda
 [releváns találat] 20 éves IT tapasztalat, Microsoft Windows rendszerű Domaines hálózatok fenntartásában, mind software, mind hardware szinten. Military Standard Encrypted hálózat tervezés, építés,Microsoft application support, illetve hazai könyvelő programok Kulcs-Soft
12. rendszergazda, VB(A) programozó,
 [releváns találat] Windows domain,SQL admin, rendszergazda, VB és VBA programozó
13. C# fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli szoftverek fejlesztésében jártas programozó vagyok.
14. IT vezető - szakmai háttérrel
 [releváns találat] Webes technológiák üzemeltetése és fejlesztése
15. Informatikus, Webprogramozo
 [releváns találat] Önéletrajz.: http://bit.ly/hjcva00tm1500x - Referencia.: http://bit.ly/reference-johaq
16. Hajdu István - Rendszergazda és Webmester
 [releváns találat] Hardver, Szoftver, HTML, CSS, PHP, Linux, Windows
17. Tapasztalt PHP fejlesztő, vezető fejlesztő
 [releváns találat] Több éves üzemeltetõi és fejlesztõi tapasztalattal rendelkezem. http://j.mp/RnEfmA
18. Rendszergazda, webfejlesztő.
 [releváns találat] Üzemeltetés: W2K3-W2K12 szerverek, XP - W10 kliensek. (AD,DHCP,DNS,WSUS)Fejlesztés: MySQL,Apache,PhP
19. PHP fejlesztő, Sitebuilder
 [releváns találat] A Pannon Egyetem mérnök informatikus szakos hallgatója vagyok. PHP programozói, webfejlesztői állást vállalnék távmunkában vagy Szombathelyen. Esetleg az informatikai biztonság is szóba jöhet.
20. SEO, SEM, SMO
 [releváns találat] 5+ év online marketing tapasztalat 4-8óra/projektmunka. Erősség: analitikus látásmód, Google AdWords, Analytics, Optimizer, stb. magasszintű ismeret, site struktúra tervezés, új SEO technikák (pl. Rich Snippet) gyors alkalmazása.
21. SZÁMÍTÓGÉP-ÜZEMELTETŐ, KARBANTARTÓ Microsoft XP/Vista/W
 [releváns találat] SZÁMÍTÓGÉP-ÜZEMELTETŐ, KARBANTARTÓ
Microsoft XP/Vista/Windows 7 Operációs rendszerek telepítése domain-es
rendszerkörnyezetben (110 felhasználói gép és 10 célszerver),
sérült géptelepítések helyrehozatala, azokról adatmentés,újra
22. Advenced-Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. Fejelsztő,Rendszergazda,teszter,szervező
 [releváns találat] Banki tapasztalattal rendelkező fejlesztő,adminisztrátor,helpdesk,szervező
24. IT/Telekom support, PHP/MYSQL/CSS fejlesztő
 [releváns találat] Eddig mellékállásban végeztem webes fejlesztői munkákat (PHP+MySQL+CSS), főállásként üfszolgálattal, tanfolyamszervezéssel foglalkoztam domain regisztrátor/webhosting cégnél , telefonalközpontok nagykereskedőjénél, telekommunikációs nagyvállalatnál.
25. Linux rendszergazda, php programozó
 [releváns találat] Több mint 10 éves Linux rendszergazdai, UNIX szerver üzemeltetési tapasztalat, számos Linux és UNIX operációs rendszer ismerete, gyakorlat. Magas rendelkezésre állású Linux szerverek üzemeletetése, konfigurálása, Linux cluster rendszerek tervezése, üzemel
26. .NET (Silverlight) Lead Developer
 [releváns találat] Silverlight fejlesztõ (C# .NET WPF/Silverlight (MVVM,MEF,PRISM), MS SQL)
27. webfejlesztő, kiadványszerkesztő
 [releváns találat] Honlapok grafikai tervezése, kivitelezése, programozása, teljes körű menedzselés a domain regisztrációtól a site közzétételéig. Könyvek, prospektusok, kiadványok (névjegykártyától az óriás poszterig) tervezése, nyomdai előkészítése.
28. webdesigner, fejlesztő
 [releváns találat] Főleg különböző CMS alapú weboldalak készítése, arculattervezés, logotervezés. Referenciák: http://pannarajzol.hu/referenciak-weboldal-grafika/ Számlaképes vagyok.
29. IT vezető, cégvezetés támogatása
 [releváns találat] Az előre mutató új megoldások felismerése, kidolgozása. A vezetői igények "lefordítása" és végig vitele az informatikai partnerek irányába (a kereskedők és cégvezetők nyelvét nem mindig értik az informatikusok, és fordítva).
30. grafika, design, online marketing, domain, tárhely, seo
 [releváns találat] imádom, amint csinálok, és nagyon kíváncsi vagyok azokra, akik azzal foglalkoznak, amivel én, mert tanulni konkrét munkákból, és másoktól lehet a legtöbbet.
31. PHP, AJAX, javascript, XHTML, CSS, mindez MVC felépítésben
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, JavaScript programozó. Smarty template rendszer ismerete, 2002 óta foglalkozok webfejlesztéssel.Tudok segíteni még: tárhely és domain regisztrációval.Honlapom: http://webhold.hu
33. Informatikai polihisztor állást keres
 [releváns találat] Informatikai polihisztor ugyan nem létezik, de széles kört lefedõ tapasztalattal és ismeretekkel informatikai állást keresek!
34. Tapasztalt C#, VB6, .NET, SQL fejlesztő
 [releváns találat] CRM/ERP rendszer fejlesztése, vállalatirányítási rendszer fejlesztésében való részvétel, sms rendszer fejlesztése, adatbányász fejlesztése, ügyviteli rendszerhez egyedi fejlesztések
35. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. rendszergazda, hálózat építés üzemeletés
 [releváns találat] rendszergazda, hálózat építés üzemeletés, szerverek telepítése (failover cluster, server 2003, server 2008 ) Domain controller telepítés , Hyper V technológia, DNS,DHCP serever telepítés konfigurálás, active directory telepítés ,konfigurálás....
37. Informatikus agrármérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. PHP, MySQL, flash, sitebuild, tableless html, css
 [releváns találat] PHP5 (OOP, MVC) || MySQL || Tableless HTML4 + HTML5 || CSS2, CSS3 || JavaScript (Ajax, jQuery) || Flash (bannerek, AS3 programozás)
39. Linux Rendszergazda, Webfejlesztés, Tárhely szolgáltatás
 [releváns találat] Linux alapú rendszerek kialakítása, üzembe helyezése és üzemeltetése. Cégek komplett informatikai rendszerének üzemeltetése. Joomla, Wordpress weboldalak készítése, javítása, karbantartása, Ehhez biztosítok domain és tárhely szolgáltatást is.
40. Rendszergazda, IT szakember
 [releváns találat] Több éve dolgozom az IT szektorban Microsoft környezetben (Server 2003/2008) mint: IT szakember, Rendszergazda. Több rendszerüzemeltetési projectben is részt vettem, közép illetve multi válalatoknál.
41. Informatikai tanácsadó
 [releváns találat] I am a projekt manager and consultant extensive management background (Hungary Government (public sector), ING bank, ABN Amro investment, Coca Cola, TATA, www.sepconsulting.hu, KATO-Online) mainly for PMI processes and enterprise best practise with wide
42. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. alap
 [releváns találat] Tapasztalt windows sysadmin múlt, vezetõi kvalitásokkal és ambíciókkal jelenleg IT auditor.
44. Unger Ferenc
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. CV
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. webprogramozás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. Webprogramozó
 [releváns találat] Precíz, rugalmas és megbízható munkaerő. Ha honlapra van szükség, biztosan tudok segíteni.
Cégprofilok
1. Royal Education & Technology Kft.
 Megbízható informatikai partner és hatékony informatikai megoldásszállító
2. biztributor Kft.
 A biztributor modern, független, 17 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági, hálózati és virtualizációs disztribútor cég.
3. EU Tűzfal – Gravicom Kft.
 Kis- és középvállalatoknak a következő IT biztonsági szintjük eléréséhez automatikusan működő vállalati kezelőfelületeket-, felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati kibervédelemet adunk.
4. Emmo Systems Kft.
 Cégünk egy dinamikusan fejlődő kisvállalkozás, mely KKV-k részére nyújt teljeskörű informatikai szolgáltatásokat.
5. Itex Solutions Kft
 Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
6. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
7. Babilon Informatika Rendszerház Kft.
 Rendszergazda szolgáltatásunk folyamatos támogatást biztosít a napi informatikai teendők (szerverek, hálózatok és kliensek) ellátásától a bonyolult (cluster) rendszerek felépítéséig valamint szerverhosting szolgáltatást is biztosítunk.
8. OfficeIT Kft.
 Cégünk szolgáltatásai: Informatikai rendszerek üzemeltetése, IT támogatás, IT Outsource, hardver-szoftver licensz értékesítés, hálózat építés, szoftver fejlesztés
9. 2Bits Creative Websolutions Kft
 Korunk informatikai problémáira, igényeire manapság számos általános, gyorsan beszerezhető szoftver vagy rendszer létezik. A mi célunk ezzel szemben más. Munkáink, feladataink során minden esetben a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt.
10. madeIT.hu Informatika Kft.
 IT Security szakembert keresünk linux/unix tapasztalatokkal.
11. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
12. Exhelp Bt.
 Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
13. Egy nagy bankcsoport pénzügyi leányvállalat
 [nincs megadva leírás]
14. Technologix Systems
 A Technologix Systems egyedi igényekre szabott webes üzleti rendszerek fejlesztésében szerzett több éves tapasztalatát kamatoztatva szállít szoftveres és IT infrastruktúra megoldásokat, nemzetközi és hazai ügyfelek számára.
15. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
16. Lansystem Kft.
 Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
17. Digitalhelp
 Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
18. AQUIS Informatika Zrt.
 Tradicionális rendszerintegrátor, szoftver fejlesztő és kioszk gyártó vállalkozás.
19. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
20. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
21. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
22. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
23. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
24. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
25. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
26. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
27. Shield Computer Kft
 Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
28. SZÁMALK Zrt.
 A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
29. Info Station Kft.
 Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
30. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
31. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
32. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
33. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
34. Netacademia Oktatóközpont
 A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
35. Flexibile Bt.
 IT Expert
36. Cégprofil
 szoftverfejlesztés, IT management
37. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
38. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. ReachIT kft
 [releváns találat] Webfejlesztés, egyedi oldalak, felhő Python-PHP-MySQL-HTML megoldások linux alapokon. ICT támogatás, üzemeltetés a beszerzéstől, telepítésen át a folyamatos supportig. Tárhely, domain értékesítés, support.
2. Midori Global Consulting Kft.
 [releváns találat] Midori is a fast-growing independent software company. We are developing so-called apps for the Atlassian platform. At the moment, those apps are running on 5,000+ servers, serving millions of users worldwide.
3. Websas.hu Kft.
 [releváns találat] Tárhely, domain szolgáltatás /elsődleges Domain Regisztrátor/, szerverhosting valamint ingyenes statisztika rendszer szplgáltatás magánszemélyeknek és KKV-knak egyaránt.
4. DomainTank Informatikai Kft.
 [releváns találat] Domain regisztrátor, tárhely szolgáltató, fejlesztő és Linux rendszer üzemeltető
5. Tárhelypark Kft.
 [releváns találat] Internetes szolgáltatások, webhosting, domain regisztráció, weboldalak készítése és üzemeltetése
6. WebBit Informatika Kft.
 [releváns találat] A WebBit Informatika Kft. azért alakult meg, hogy ügyfelei részére könnyen kezelhető, kompromisszumok nélküli, egyedi megoldásokkal készült, átlátható rendszereket és weboldalakat hozzon létre.
7. Royal Computer Kft.
 [releváns találat] A Royal Computer Kft. szerteágazó informatikai tevékenységet folytat, célja az ügyfelek teljeskörű kiszolgálása.
8. Netfabrik Hungary
 [releváns találat] A Netfabrik Hungary Kft. dinamikusan fejlődő hazai vállalkozás, amely teljes körű IT fejlesztési és üzemeltetés szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.
Csapatunkba önállóan dolgozni tudó Senior rendszergazdát keresünk.
9. NetGo.hu Kft.
 [releváns találat] Biztosan számíthat ránk weboldal és webáruház készítés, piackutatás és online marketing tanácsadás területén egyaránt. Olyan vállalatoknak ajánljuk megoldásainkat, akik az internetes megjelenést megalapozottan és átgondoltan akarják megvalósítani.
10. Web Hosting Kft.
 [releváns találat] Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
Termék és megoldás profilok
1. Netgo.hu szolgáltatások
 [releváns találat] Webáruház készítés, weboldal készítés, egyedi szoftverfejlesztés, webdesign, online marketing tanácsadás, webtárhely biztosítás és domain regisztrációs ügyintézés, linux szervertelepítés és karbantartás, online és hagyományos piackutatás, offline grafika
2. Domain név regisztráció, WEB hosting, WEB oldal készítés
 [releváns találat] Nagy sávszélességű internetkapcsolattal rendelkező szerverparkban elhelyezett saját szerverünkön biztosítjuk ügyfeleink számára az általunk elkészített, vagy saját WEB oldalaiknak, e-mail postafiókjaiknak folyamatos és biztonságos üzemeltetését.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. IT üzemeltető
 Követelmények: - hivatásos szolgálati jogviszony, illetve ennek hiánya esetén a hivatásos állományba vételhez szükséges feltételeknek történő megfelelés, - felsőfokú szakirányú végzettség (informatikai diploma), - rendszerüzemel