Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Google Android állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Android fejlesztő
 Ha szeretnél tagja lenni egy dinamikusan növekvő cégnek és egy lehetetlent nem ismerő web-, és mobilfejlesztőkből álló csapatnak, akkor jelentkezz! Innovatív és érdekes, kihívásokkal teli projektek várnak.
2. Tanszéki mérnök
 Félig szoftverfejlesztő, félig egyetemi oktató leszel. A szoftverfejlesztéseinkben dominálnak a webes technológiák és mobil fejlesztésben is nyomulunk. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
3. Szoftverfejlesztő
 A fejlesztéseinkben dominál a szoftverfejlesztés, webes technológiákban és mobil fejlesztésben nyomulunk, natív és cross-platform alapon is. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
4. Rendszergazda
 Rendszergazda pozíció
5. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
6. Android Developer London
 We have been asked to find a professional, proactive, enthusiastic Android developer for a forward thinking, fast growing, m-commerce business based In London.
7. Senior Android Developer
 Nemzetközi IT cég keres fejlesztőket saját csapatába
8. Drupal/Joomla/Wordpress Programozó azonnali Kezdéssel
 [nincs megadva leírás]
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

1. React Native Developer (remote)
 [releváns találat] Earn €1750-3070 as a regular developer or €4100-6300 as a senior developer. Our team of 650+ allows us to deliver well-designed and optimized custom mobile app development solutions for both iOS and Android mobile platforms.
2. Unity programozó távmunka
 [releváns találat] Hello!Magyar full stack programozót keresek egy társasjáték apphoz:Szükséges:- unity programozó tapasztalat (iOS, android, web, de akár steam-es verziót is kellhet, de ha más javaslatod van a crossplatformra az is érdekel)- legalább 25 óra/hét rendelkezés
3. Full stack fejlesztő
 [releváns találat] Budapesti székhelyű vállalat, digital signage rendszereinek továbbfejlesztéséhez full stack fejlesztő munkatársakat keres.
4. Experienced mobile application developer
 [releváns találat] We are looking for a native application developer who will be creating applications for mobile devices including mobile phones and tablet computers, both on iOS and Android devices the same extent.
5. Android módosítás
 [releváns találat] Projekt alapú munkára keresünk olyan külsős munkatársat, aki Android alapú SetTopBox-on egyedi módosításokat végrehajt. (Pl. Android menürendszerből bizonyos menü elemek törlése, APK automata indítása, boot animáció kicserélése, stb.).
6. Junior Mobil fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. Webes applikációk fejlesztésében jártas szakembert keresünk
 [releváns találat] Új, egyedülálló webes szolgáltatás fejlesztéséhez tapasztalt fejlesztőt, vagy fejlesztőket keresünk tulajdoni részesedés fejében. A szolgáltatás ötlete világszerte egyedülálló, igen jelentős piaci hasznosíthatóság és jövedelmezőség várható.
8. Mobil programozó
 [releváns találat] iOS Swift és Objective C, valamint Android Native Java fejlesztésben jártas tapasztalt szakembereket keresünk folyamatban lévő projektünkhöz távmunkában. Részidős rendelkezésre állás is érdekel. Óradíjas vagy havidíjas elszámolás
9. Gyakornoki pozíciók, Pécs
 [releváns találat] Nemzetközi piacon is ismertté váló, egyedi fejlesztésű rendszerek készítésével foglalkozó, szoftverfejlesztő megbízónk számára keresünk munkatársat.
10. JUNIOR RENDSZERGAZDA
 [releváns találat] Junior rendszergazda pozícióba keresünk munkatársat. Az új kolléga feladata 6 telephelyen 70 felhasználó támogatása, a folytonos üzletmenet biztosításához szükséges informatikai eszközök, rendszerek üzemeltetése és fejlesztése.
11. Android fejlesztő
 [releváns találat] Most induló applikációfejlesztõ cégünkhöz Android Studio fejlesztõt keresünk.
12. Junior C# .NET fejlesztői állás a Konzolvilágnál!
 [releváns találat] Junior C# .NET fejlesztői állásra keresünk jelentkezőt Magyarország vezető videójáték áruházának fejlesztő részlegére.
13. Játékfejlesztő, programozó kollégát keresünk
 [releváns találat] Feltörekvő StartUp cég már működő cégszimulációs játékának továbbfejlesztéséhez, újragondolásához főállású fejlesztő csapattagot keres. A cégünk már most jelentős külföldi ügyfélkörrel rendelkezik, az új kolléga egy sikeres csapatba érkezik.Irodánk a váro
14. Android fejlesztő
 [releváns találat] "Elkötelezettség a fenntarthatóság, a tudatosság, az etikus és felelős pénzügyi gondolkodásmód iránt."
15. mobil CAD szoftver fejlesztő, nemzetközi sikerek
 [releváns találat] Mobilalkalmazás fejlesztõt - programozót keresünk multiplatform 3D mobil CAD App továbbfejlesztéséhez. Az app már 5 éve igen sikeres az AppStore-ban, nemrégiben kiadtuk az Android verziót is. Professzionális CAD program profi felhasználóknak.
16. Frontend Developer
 [releváns találat] We are looking for an experienced Frontend Developer!!!
17. Junior (Android, Windows Phone vagy iOS) fejlesztő
 [releváns találat] Diákmunka: 18 év feletti, aktív, nappali tagozatos tanulók jelentkezését várjuk junior (Android, Windows Phone vagy iOS) fejlesztői munkakörre. Részletes leírás a http://www.mads.hu/work/category/informatikai oldalon érhető el.
18. IOS fejlesztőt keresünk 2015. november 1. kezdéssel
 [releváns találat] A világ egyik legelterjedtebb média alkalmazásának fejlesztésére keresünk jó csapatba IOS fejlesztőt.Amit kínálunk- Nemzetközi csapat- Kiválló munkakörnyezet, profi csapat- Gyors fejlődési lehetőség
19. Android fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Keresünk igényes, ambiciózus, Android app fejlesztõt.
20. Android és/vagy C++ fejlesztőt keresünk Egerben
 [releváns találat] Egri irodánkba keresünk C++ és/vagy Android fejlesztőt Eger belvárosi munkahelyünkre. Érdekes feladatokat, gyors fejlődési lehetőséget kapsz köszönhetően komoly megrendelőinknak és motivált kollégáinknak. Kínálunk még: grillparti és hasonló csapatépítés.
21. webprogramozó
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes és az újdonságokra nyitott PROGRAMOZÓ munkatársat.
22. Fejlesztési csoportvezető (C++ v. Java v. Web alkalmazások)
 [releváns találat] Feladat:- projektek vezetése- a fejlesztési folyamat koordinálása- Minimum két éves tapasztalat, legalább két területen az alábbiakból: C++, Java, HTML5, angular.js, Android fejlesztés, JSON, IOS, SQL és nem SQL adatbázisok
23. senior Android/IOS fejlesztő
 [releváns találat] Senior Android/IOS szabadúszó/fejlesztőt keresünk mobilalkalmazások fejlesztésére.
24. Ruby developer
 [releváns találat] We are planning to strengthen our professional Ruby on Rails team with enthusiastic and experienced Ruby Developers in Hungary.
25. Gyakornok / junior programozói álláslehetőség
 [releváns találat] Gyakornokot, illetve junior programozót keresünk, részmunkaidőben. PHP, MySql, HTML5, CSS3, jQuery ismerete szükséges. Előny: OOP, MVC szemlélet, Android, GIT ismerete, NetBeans vagy Eclipse,Photoshop. info@tapirx.com
26. iPhone és Android fejlesztő
 [releváns találat] Bitnet.hu Kft Webes és Mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozó cég keres munkatársat iPhone és Android fejlesztőmunkakörbe.
27. Android és/vagy iOS fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. Android mobilalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Android mobilalkalmazás programozókat keresünk Debrecenbe, akik annyira elhivatottak a programozás iránt, hogy már zöldülnek #A4C739 kód szerint és növekszik a robot antennájuk.További információ a http://jobs.ozeki.hu/index.php?owpn=217 oldalon.
29. Lelkes (és képzett) .NET fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Budapesti székhelyű IT cég nemzetközi kapcsolatokkal, érdekes projektekkel keres Microsoft vonalon mozgó informatikusokat.
30. SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK (JAVA / .NET)
 [releváns találat] JAVA és/vagy .Net környezet és/vagy mobil fejlesztési platformok nem ismeretlenek számodra, szeretsz alkotni, nyitott vagy az újdonságok iránt, mindezt egy családias-baráti hangulatú társaságban valósíthatod meg! Nálunk :-)
31. SZOFTVERTESZTELŐ / QA
 [releváns találat] High-sclae, e-commerce rendszer fejlesztése amerikai ügyfelünk részére. Ezen a projekten funkcionális tesztelőként előnyödre válik, ha JIRA környezetben már dolgoztál.
32. Játékszoftver fejlesztő
 [releváns találat] Dinamikusan növekvő, nemzetközi piacra alkotó játékfejlesztő cég budapesti és szegedi irodájába tapasztalt programozó munkatársakat keresünk. Fő feladatok:C/C++ nyelven játékfejlesztés IOS/Android/Flash paltformokon
33. Goroid = mobile gamer community >> C++ fejlesztőket ker
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. UI-UX Designer
 [releváns találat] Participate in creating consistent user interfaces for web and other devices (phone, tablets etc.). Design of consistent information architectures, taxonomies, visual standards, interaction patterns, and use cases across multiple applications within a pro
35. Tapasztalt UI/UX designer
 [releváns találat] Olyan tapasztalt UI/UX designert keresünk, aki nem ma kezdte a szakmát, erős fejlesztői háttérrel rendelkezik, aki szóban és írásban egyaránt magabiztosan kommunikál angolul és aki szívesen részt venne webes, social és mobil alkalmazásfejlesztési projekte
36. Android fejlesztő tanfolyam indul júliusban! Ne hagyd ki!!!
 [releváns találat] Tematika https://docs.google.com/document/d/1bg1I41s3q9L4IiU1ujMOZY2hfyIXuelmK6fXZY7U_SQ/edit ___Jelentkezni itt: https://docs.google.com/forms/d/1TjCRPoLTa5y4Ms6Y4YEJLHOv_CvYq0S2P9naFNW6pRI/viewform?usp=send_formf
37. Webfejlesztő gyakornok
 [releváns találat] Webfejlesztő gyakornokot keres bővülő magyarországi csapatába az amsterdami székhelyű The Widget Company, budapesti munkavégzéssel. Cégünk fő profilja SmartTV alkalmazások fejlesztése, illletve weboldalak és Facebook alkalmazások
38. Fiatal webfejlesztőt keresünk startup projektekbe
 [releváns találat] Fiatalos, innovatív vállalat keres webfejlesztő munkatársat.Ha szereted a pörgést, és szívesen foglalkozol internetes startupokkal, illetve érdekelnek az innovatív technológiák, és a munkától sem ijedsz meg, akkor köztünk a helyed!
39. Tehetséges, fiatal iOS / Android fejlesztő kerestetik
 [releváns találat] Innovatív, internetes start-up projektek elindítására szakosodott informatikai fejlesztő vállalat keres iOS / Android fejlesztőt.
40. Android/iOS fejlesztő nemzetközi projekthez
 [releváns találat] Egy folyamatban lévő nemzetközi projekthez keresünk csapatunkba meglévő fejlesztőink mellé iOS és/vagy Android programozókat.A feladat jól specifikált, a határidők tarthatóak, a munka távmunkában és helyszínen egyaránt végezhető.K
41. Android és iOS fejlesztőket keresünk Berlinbe
 [releváns találat] Android és iOS fejlesztőket keresünk Berlinbe.
42. Php programozó / fejlesztő
 [releváns találat] Online fejlesztésekkel foglalkozó divíziónkba PHP programozókat / fejlesztõket keresünk egyedi projektek megvalósítására! Ha szereted a kihívásokat, érdekelnek az innovatív technológiák, várunk fiatal, lendületes csapatunkba!
43. Flash/C++ Programozó
 [releváns találat] Játékfejlesztés Adobe Flash és mobile (iOS és Android) platformokra.
44. Android fejlesztőt és grafikust keresünk
 [releváns találat] Cégünk számlaképes Android fejlesztőt és grafikust keres távmunkára, kisebb-nagyobb projektekhez. Angol nyelvtudás szükséges. Bővebb információ: vracz@viselabs.com
45. Android fejlesztő
 [releváns találat] Android alkalmazás fejlesztőt (alvállalkozót) keresünk budapesti belvárosi irodába.
46. Android fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Dolphin Technology Kft Android fejlesztőt keres csapatába.
47. Webfejlesztőt keresünk mobil app integrációs tapasztalattal
 [releváns találat] Cégünk mobilalkalmazások fejlesztésével foglalkozik, melyeknek gyakran része a webes megjelenés is. Csapatunk bővítéséhez, teljes munkaidőre, tapasztalt webfejlesztőt keresünk.
48. iOS és Android fejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. dolog
 [releváns találat] ruby on rails és/vagy ios és/vagy android fejlesztőket keresünk távmunkára
50. Java (Android) fejlesztő
 [releváns találat] Java fejlesztőket keresünk Android fejlesztéshez a győri HelloAndroid csapatába
51. IT RENDSZERELEMZŐ/FEJLESZTŐ
 [releváns találat] FELADATOK: Új rendszermegoldások felkutatása, fejlesztése implementálása elsősorban mobil eszközökhöz kapcsolódóan. Projektmenedzsment, kapcsolattartás. IS rendszerek monitorozása, fejlesztése, támogatása (2nd level)
52. Mobil csoport vezető fejlesztő Android, IOS
 [releváns találat] Cégünk mobil csoportjába keresünk vezető fejelsztő kollegát. Az állás betöltéséhez Android, IOS platformok ismerete szükséges.
53. Android / iPhone fejlesztő
 [releváns találat] Állás leírása: Android és iPhone fejlesztő, hálózat programozási tapasztalattal
54. Fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Budapesti informatikai cég keres távmunkára fejlesztőket iPhone és Android alkalmazásokhoz.Jelentkezni fényképes,word formátumú önéletrajzzal és referenciákkal lehet a hr@kimsoft.at e-mail címen.A jelentkezés tárgyában kérjük feltüntetni : fejlesztő !
55. Facebook Platform fejlesztő
 [releváns találat] A Next Wave Europe stratégiai márkaügynökség Facebook Platform programozó-fejlesztőt keres. Az ideális jelölt min. 2-3 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezik, otthonosan mozog a social média világában, ambiciózus, szeret új dolgokat tanulni.
56. Budapesti szoftverfejlesztő Delphi vagy C# programozót keres
 [releváns találat] Budapesti szoftverfejlesztő cég Delphi (vagy C#) programozó(ka)tkeres állandó programozói állás betöltésére. Feltétel: minimum 5 év programozási gyakorlat (nem feltétlenül munkaviszonyban),amelyből minimum 3 év folyamatos Delphi (vagy C#) programozás.
57. Mobil alkalmazásfejlesztés
 [releváns találat] Előzetesen keresünk Android alkalmazásfejlesztésében jártas szakembereket, megbízási szerződéssel történő, önálló munkavégzésre. Referenciát kérünk megadni. Jelentkezni: budai@dcs.uni-pannon.hu címen, referenciákkal és önéletrajzzal lehet.
58. Android fejlesztő
 [releváns találat] Amennyiben szereted a kihívásokat, ha szeretnél részt venni egy olyan nemzetközi piacra szánt, világsikerű termék fejlesztésében, mely sok ezer cég működését megkönnyítheti, csatlakozz cégünk kutatás-fejlesztési csapatához!
59. iPhone és Android platformra fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Induló projektjeinkhez, lelkiismeretes, tapasztalt (minimum 1 év) fejlesztőket keresünk Android és iPhone fejlesztésekhez távmunkában (későbbiekben bejelentett is lehet). Min. középfokú angol szükséges. Jelentkezés: info@infocom.hu Blaha Krisztián
60. IT szakember - webfejlesztés
 [releváns találat] Fő feladata az on-line hirdetési portál fejlesztése, programozása, a tartalom menedzsment szerviz valamint a felhasználói adatbázisrendszer fejlesztése, és és az új beszállítói igények lekezelése.
61. web alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] A Digital Natives Kft. innovatív webes szolgáltatásokat fejlesztő csapatába keres web alkalmazás fejlesztőket.
62. iPhone & Android
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
63. Frontend fejlesztőt keresünk iOS/Android webalkalmazásokhoz
 [releváns találat] Integrált on-line webapplikációk fejlesztéséhez keresünk elsősorban XHTML/CSS, JavaScript, AJAX technológiákat alaposan ismerő, jQuery környezetben jártas fejlesztőket. Előnyt jelent: HTML5 eszközök, webapplikációk ismerete
64. Web Developer / Mobile Application - Juni
 [releváns találat] Boschung EJT Kft.- Web Developer / Mobile Application - Junior
65. Programozó
 [releváns találat] Új fejlesztési feladatok tervezése és kivitelezése, meglévő rendszerek továbbfejlesztése Backend (.NET) és frontend (JS/CSS/HTML) fejlesztési feladatok elvégzése Egyéb projekt fázisokban való részvétel - tesztelés, hibajavítás,üzemeltetés
66. Android fejlesztő (JAVA/c++)
 [releváns találat] A Nav N Go Kft. C++ fejlesztői gyakorlattal rendelkező Java szoftverfejlesztőt keres.
67. A ShiwaForce.com Zrt. PHP fejlesztő munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas PHP fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást.
68. Senior .NET fejlesztő – Media streaming • PBS-37
 [releváns találat] Meglévő koncepciók, specifikációk alapján szerver oldali (Üzleti logika, Facade réteg, REST API) funkcionalitások fejlesztése.
Szakemberek
1. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. C++/C#/Python/JS developer with international experience
 Senior Developer and Team Leader with 10 years of international experience and a special focus on performance-sensitive applications and network programming.
3. AS400, RPG, RPGLE, SQL, COBOL, CL, JAVA
 Alkalmazás fejlesztés, rendszer szervezés. AS400-as platformon RPG, COBOL, CL, SQL, JAVA
4. Tapasztalt PHP / Symfony fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
5. Hardver fejlesztő
 Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
6. IT Servicetechniker / Software Spezialist / Android Speziali
 IT Adminisztrator/Webshop/Weblap fejlesztesMásodállásban Vállalok Webáruházak és Egyéb CMS webrendszerektelepítését/karbantartását és az azzal Kapcsolatos Teljes Adminisztratívmunkát.Megbízható Web es Domainszolgáltatóval Németországból.• Prestashop&
7. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
8. Rendszergazda
 Rendszergazdaként dolgozom főállásban és szeretnék egy mellékállást vagy távmunkát biztosító lehetőséget.
9. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
10. Fejlesztő
 Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
11. Delphi, C# fejlesztő, SQL
 Medior szintű SW Dev állást keresek 16 év Delphi, 2 év C# .NET, 20+ év SQL tapasztalattal. Egyéb: Xamarin, Java, Android fejlesztés.
12. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
13. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
14. IT üzemeltető, Junior PHP fejlesztő
 Több éve tevékenykedek Windows/Linux hibrid szerver/kliens környezetben. Kisebb PHP fejlesztési projektek és felhasználói support mellett jelenleg is aktívan dolgozom bennük.Windows kompetenciák:- AD adminisztráció- Exchange- SharePoint- RDS- HYPER-VLinux
15. .NET fejlesztő, Java szerver fejlesztő, Android fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
16. Informatikus
 Telephone systems, Avaya Contact Center, Management System (Zabbix), Junior Web developer
17. C# Fejlesztő
 Pályakezdõ C# fejlesztõ-ként keresnék állást. Nagyon sok minden érdekel az informatika világában és több mindent meg szeretnék tanulni, elsajátítani.
18. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
19. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
20. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
21. Xamarin és MonoGame fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
22. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
23. Informatikus Rendszergazda
 Nagyvállalati rendszerek üzemeltetésében szerzett 10 éves tapasztalat.
24. Webfejlesztő
 PHP alapú webalkalmazások fejlesztéseSymfony2 keretrendszer alapszintű ismereteWordpress, Drupal alapszintű ismerete.CodeIgniter, YII2 minimális ismeret
25. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
26. Gór Lóránd
 [nincs megadva leírás]
27. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
28. Hálózati rendszergazda, Programozó, Számítógép szerelő
  Hálózat kiépítés, üzemeltetés, hibaelhárítás(CCNP tudásszint) Rendszergazdai ismeretek Proramozás (PHP, MySQL, JQuery, JAVA, C++) Számítógépek szervizelése, szerelése és javítása szoftveresen és hardveresen is.
29. Android,PHP fejlesztő
 Fõként android és php alapokon végzem a fejlesztéseket. Több éves tapasztalat: android,php,postgressql,sqlite,mysql,javascript,html. Szerencsés embernek mondom magam, mivel a szakmám egyben a hobbim is :-).
30. Széleskörű, általános számítástechnika
 Széleskörű szoftver, hardware ismeretek, üzemeltetése, karbantartása - Windows rendszerek telepítése, karbantartása, rendszergazdai feladatok ellátása - Office programcsalád (ECDL vizsga) - alapszintű programozás (C#, MQL) - autodidakta
31. rendszergazda
 kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
32. Android, alapszintű PL/SQL, Apex, C#, WPF, Hardverismeretek,
 2013-ban végeztem az Eszterházy Károly Főiskola Programtervező-informatikus szakán, azóta egy cégnél fejlesztőként dolgozom, ahol már több programozási nyelvvel is sikerült megismerkednem
33. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő 11 év szakmai tapasztalattal, Drupal 5-6-7, Symfony 2, PostgreSQL, MySQL képességekkel.
34. Minden problémát megoldó programozó
 [nincs megadva leírás]
35. Software engineer / System Analyst
 [nincs megadva leírás]
36. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
37. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
38. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
39. ERP, SAP
 Vállalati információs rendszerek: ERP rendszerek konfigurációja, fejlesztése, javítása, támogatása, programozásNyelvek: angol és svéd
40. Javascript/React/Nodejs/PHP/iOS/Android fejlesztő
 Custom development, pre-development planning, focusing on real value and usability.
41. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
42. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
43. PHP fejlesztő
 6 éve foglalkozom a webfejlesztéssel. Ismereteim: PHP (OOP szemlélettel is), MySQL, JavaScript (AJAX is), CSS3, HTML, XML.
44. Rendszerszervező, Projectvezető, programozó
 Főleg banki informatikában, illetve egyéni vállalkozóként rendszerszervező, projectvezető, architektúra tanácsadó, és programozó.
45. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
46. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
47. PHP, JAVA, Android fejlesztő
 Egészségügyi szervezőként egészségügyi alkalmazásokkal foglalkozom, utóbbi időben kiemelten Androidra fejlesztek.
48. Junior Linux / Windows rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
49. MS SQL szakértő
 Microsoft technológiák(Visual Basic, MS SQL, stb) alapú rendszerek támogatása, fejlesztése
50. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
51. Senior Android / Mobil fejlesztő
 Android (6 év tapasztalat), iOS, Xamarin, Backend. Nyelvek: Java, Kotlin, Go, C#, Swift, C++ (több mint 10 év programozási tapasztalat). Egyéb ismertek: RxJava, MVP, DI, Git, Unit Test, Android Instrumentation Test. Elérhetőség: marcee5@gmail.com
52. Android fejlesztő
 Majd' 3 éves fejelsztői tapasztalattal rendelkezem. Hozzám legközelebb a mobil fejelsztés áll, ami nemcsak a munkám, hanem a hobbim, a szenvedélyem is. Ebben a gyorsan fejlődő szakmában fontosnak tartom a kreativitást és az innovatív személetmódot.
53. Informatikai Hálózattelepítő és -Üzemeltető Rendszergazda
 Szeretem a munkám nyújtotta kihívásokat.
54. SAP ABAP programozó
 MSC diplomával rendelkezõ 2 éves Olajipari cégnél szerzett fejlesztõi tapasztalattal. 4 év tanácsadói SAP ABAP tapasztalat
55. Linux, Windows, SQL üzemeltetés, szoftverfejlesztés
 Linux rendszerekkel 1998 óta foglalkozom (preferált disztribúciók: RedHat, CentOS, Fedora). Windows szerver, kliens ismeretek. Programozással is foglalkozom: Delphi, Lazarus, PHP/Drupal, Java, (C).Android fejlesztés 2013-tól. 15 éves IT tapasztalat.
56. linux / web / Android / java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
57. Tapasztalt, tanulékony supportos
 Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
58. Hálózat telepítő, üzemeltető és rendszergazda
 olyan munkahelyen szeretnék dolgozni, ahol gyakorlatban is hasznosíthatom az eddigi tanulmányaimat, jó szakember váljon belőlem és hogy továbbfejlesszem a tudásomat egyetemi szintre.
59. CV
 [nincs megadva leírás]
60. Informatikai munkatárs
 Informatikus
61. Rendszergazda
 Hardver és szoftver hiba elhárítás, tanácsadás, tesztelések
62. Rendszerelemző
 Szenior rendszerelemző, ügyviteli alkalmazások üzemeltetése. Webes / mobil technológiák ismeretével.
63. Specialista szakemberek
 - Szakmai díjas Silverlight/WPF szakértő és további, tapasztalt Silverlight/WPF szakemberek korábbi nagyvállalati és QA tapasztalatokkal, mobil alkalmazásfejlesztéshez értő szakemberek (akár közös alap kódbázissal mindhárom nagy OS alá), MVC2/3 szakember,
64. Programozó és IT technikus
 AVR mikrokontrollerek c és c++ nyelvű programozásával foglalkoztam, ahol hardware tervezést is végeztem. Korábban IT technikusként dolgoztam a Lukoil olajtársaságnál, ahol a kasszarendszer és Petrovend üzemanyag szintmérő telepítését végeztem.
65. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
66. Informatikus, Webprogramozo
 Önéletrajz.: http://bit.ly/hjcva00tm1500x - Referencia.: http://bit.ly/reference-johaq
67. Kczadam
 [nincs megadva leírás]
68. Frontend fejlesztő
 Programozási nyelvek: Napi szinten: Javascript (Dojo, Ext JS), NodeJS, HTML, CSS, XML, XSD, XSLT, Python, (Selenium, Sikuli, Jasmine) Havi szinten: Java (Android, JavaFx). Egyéb (nem aktívan használt): PHP, JQuery, MySQL, MongoDb, C++, C, C#, .NET
69. debian linux windows server szerver kvm vmware hyperv hálóza
 Számítástechnikai technikus vagyok. Hat év rendszergazdai - üzemeltetési gyakorlattal.4 évig windows szervereket üzemeltettem. Pl.:2003, 2008, AD, hyper-v, terminals., exchange.Kb. másfél éve "szerelmesedtem bele" a debian alapú linuxba. Azóta ezen tudáso
70. Rendszergazda, Informatikai rendszerüzemeltető
 Több éves jártságom van,Microsoft Windows, szerver és kliens oldali üzemeltetésben, különbözõ Linux disztribúciók üzemeltetésében és adminisztrációjában mind kliens, mind szerver oldalon, informatikai hálózatok építésében és üzemeltetésében.
71. rendszerinformatikus, számítógéprendszer-karbantartó
 Hardveres, szoftveres feladatok ellátása; számítógépes rendszerek/hálózatok tervezése, fizikai kiépítése, munkaállomások telepítése, számítógépes szerverek telepítése, konfigurálása windows és Linux környezetben, biztonsági mentések..
72. hálózatok, IPTV, HFC, Digitális televíziózás,VoIP, Wireless
 Már az egyetemi évek alatt is sikerült telekommunikációs területen tapasztalatot szereznem több neves cégnél, valamint egy doktori kutatásban is részt vettem.Most, az egyetem elvégzése után szeretnék egy jól működő, dinamikus cég aktív tagja lenni.
73. IT Project Manager
 Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
74. Rendszergazda, Webfejlesztő
 Alapos hálózati ismeretekkel és nagyon jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, hamar beilleszkedő, jó kommunikációs készséggel rendelkező társasági ember vagyok.hardware-ek és software-ek magas fokú ismerte.
75. Java fejlesztő sql, php és tesztelési ismeretekkel
 Fõbb munkakörök: Villamos ipari szoftverek tesztelése, Java ill GWT alapú fejlesztés, weboldal tervezése és megvalósítása php nyelven. kép szerkesztés, minõség javítás Gimp segítségével... Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok mérnök informatik
76. Rendszergazda, szerverüzemeltető
 Teljes IT infrastruktúra üzemeltetés 50 gépig (windows serverek nt-2008ig), CMS rendszerek használata (joomla, drupal) webes infrastruktúra kiépítése, üzemeltetése (LAMP, WAMP, debian webszerver telepítés, üzemeltetés)
77. Műszaki menedzser
 IT support munkát keresek Budapesten.
78. Senior C#.Net, Asp.Net, Windows, WinCE, Java, HTML fejlesztő
 Számlaképes szoftverfejlesztőként, a legelterjedtebb desktop, web, adatbázis és szerver technológiák ismeretével, 15+ év gyakorlati tapasztalattal, Microsoft minősítésekkel (MCP, MCAD, MCSD, MCDBA) állást vagy projektmunkát keresek.
79. rendszergazda, informatikus, support
 Eddigi munkahelyeimen rendszergazda, informatikus munkakörben dolgoztam, és ezt a pályát szeretném folytatni.
80. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
81. Rendszerszervező informatikus
 Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
82. 2011_szept
 BME-VIK mérnök informatikus MSc hallgató vagyok, egyetem mellett (heti 3 napban) végezhető állást keresek Java EE, illetve Android témakörben
83. Linux rendszermérnök...
 Körülbelül 10 éves tapasztalattal, szívesen dolgozom be projektekbe.
84. IT rendszergazda, hardver és szoftver karbantartás, PHP+MYSQ
 Számítógépek szoftveres és hardveres javításával, fejlesztésével, karbantartásával, valamint egyedi online és offline szoftverek fejlesztésével foglalkozom. Hálózatokat építésével, javításával és karbantartásával foglalkozom.
85. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
86. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
87. IT rendszergazda
 Rendszergazda; Hálózattelepítõ; IT biztonságtechnikus; Számítógép szerelõ; Helpdesk; Játékfejlesztõ (modellezés,textúrázás, low poly); GSM szakember.
88. cobol,pl/I,clipper, xbase, php, sql, js, html, linux
 Ügyviteli alkalmazások fejlesztése kb 30 éve
89. Linux/Windows rendszergazda
 Rendszergazdai álást keresek Komárom-Esztergom, vagy Pest megyei székhellyel.
90. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
91. Web Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló
 Web,Android Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló, FBML FQL Facebook Android alkalmazásfejlesztés
92. Android fejlesztő, PHP fejlesztő, J2EE fejlesztő
 Több éves vezető fejlesztői tapasztalat Java, PHP, C# alapú rendszerek és webes fejlesztések területén. 2009 óta szabadúszó fejlesztőként dolgozom a saját cégemben. Alapvetően allvállakozóként távmunkában végezhető fejlesztői munkát keresek.
93. Java/Web/Php Fejlesztő
 Tapasztalt fejlesztőnként mindig keresem a legjobb megoldásokat, legyen bármiről is szó. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat. Kedvenc mondásom: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
94. Linux rendszergazda
 A puppylinux.hu alapító tagja, üzemeltetője.
95. MS Axapta fejlesztő, Flash Actionscript programozó
 MS Axapta vállalatirányítási rendszer üzemeltetése, fejlesztése, ASP.NET fejlesztés, WCF, BI development, riportolás MS SQL adatbázisból.
96. c#.net java.android fejlesztő
 nagy tapasztalattal rendelkező nagy teljesítményű programozó vagyok
97. Java, Ruby, PHP fejlesztő
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezem szoftverfejlesztés területén. Első sorban Java, Ruby és PHP nyelveken fejlesztek.
98. C/C++, PHP, Java, C#, JavaScript, CSS, HTML, MySQL, SQLite f
 Különböző platformokon számos programozási környezetben jártas szoftverfejlesztő vagyok.
99. rendszertervezés, fejlesztés, tesztelés, dokumentálás, oktat
 Közel 30 éves tapasztalat az alábbi vezérfogalmak mentén: PC, Windows, .Net, ASP, C#, SQL, VBScript, MS Office fejlesztés, CRM, ERP, tesztelés, dokumentáció írás, kiadvány készítés, oktatás
100. Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
1. Backend fejlesztő
 [releváns találat] Oracle, mySQL, Postrgres, PHP, Codeigniter, Laravel, Java: Spring BootHa szükséges, mint többtagú KFT fullstack szolgáltatást is tudok nyújtani. (angular, jquery, vue, android, ios)
2. Kozári László senior android developer
 [releváns találat] Senior android developer (10+ ev), kotlin, java, flutter (1+ ev)
3. Android fejlesztő
 [releváns találat] 2016 szeptember óta fejlesztek Android alkalmazásokat.
4. Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. Java programozó, Web fejlesztő
 [releváns találat] Java programozási ismeretek: Java SE, Java EE, Apache Tomcat, MySQL, Hibernate, Swing, Java FX, Android
WEB fejlesztési ismeretek: HTML, HTML5, PHP, MySQL, CSS, Javascript, jQuery, Bootstrap, Joomla!, Adobe Photoshop, WordPress
6. REMOTE only - sw design and development: Java, REST, GCP/AWS
 [releváns találat] With 10+ years software design/development experience interested in Java, REST api, grpc api design and development deployed in GCP/AWS cloud. Also have: IT security, docker, SQL, Android experience, worked in and managed agile teams.
7. Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
 [releváns találat] 2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
8. Data scientist, Android, Java, JavaScript developer
 [releváns találat] Data scientist állást keresek
9. Java, JavaScript, PHP fejelsztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. Manuális Tesztelő
 [releváns találat] Web, mobil, android, iOS (4 év tapasztalat)
11. Játékfejlesztő / Unity / C# / JAVA / ANDROID / C++
 [releváns találat] Tapasztalt játékfejlesztő vagyok, jelenleg Unity-ben, ezelőtt foglalkoztam Java-val és Android-dal
12. Full stack fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. C#, PHP, Java, Android, MySQL
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Android,Java
 [releváns találat] Fiatal elkötelezett, motivált, tudásra szomjas céltudatos
16. C++, C#, Java és Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Android fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 1 éve foglalkozom Android alkalmazásfejlesztéssel. Applikációmban REST API-t alkalmazok, melynek megvalósításához alapvetően PHP-t és MySQL-t használok. Követem a Clean Code alapelveket, folyamatosan fejlesztem tudásomat. Gyakornok szoftverfejle
18. Android, java fejlesztő
 [releváns találat] ÓE-KVK-n végeztem villamos mérnökként. Android fejlesztőként dolgozom jelenleg.
19. Android / Java backend fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Megszerzett szoftverfejlesztő tudásomat szeretném valamely vállalatnál, vagy vállalkozásnál kamatoztatni. C# 1 év (OOP, LINQ, MVC), MySql, MSSQL 1 év, VBA 8 év fejlesztés +7 év támogatás, Delphi 3 év
21. Rendszergazda
 [releváns találat] A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
22. Android + Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. Senior fejlesztő, szoftvertervező
 [releváns találat] Adatbázis tervezés és fejlesztés, szoftver tervezés és fejlesztés, projektmenedzsment, ügyfélkapcsolatok.Visual Studio, C#, ASP.Net, Java, Javascript, Delphi, Android Studio, Oracle, Microsoft SQL Server, SQLite, MongoDB, SQL, PL/SQL, XML, JSON, UML
24. Asztali alkalmazás (vb.net)
 [releváns találat] 20 év Visual Basic tapasztalat,SOAP, MySql, vezérléstechnika.Android fejlesztés (B4A), kiegészítő modulok írása, bluetooth, Udp vezérlés.Z-Wave szabvány ismerete felszínesen.Microcontrollerek programozása (PicBasic, Arduino)
25. junior szoftver tesztelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. iOS és Android fejlesztő
 [releváns találat] 2011 óta foglalkozom mobilfejlesztéssel. iOS és Android platformon egyaránt van tapasztalatom. Távmunka érdekel, számlaképes vagyok.
27. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
28. Delphi, Android, JAVA, PHP
 [releváns találat] Delphi 10 év tapasztala; tAndroid, JAVA 4 év tapasztalat; PHP 1,5 év tapasztalat; Objective-c 1 évOracle, Access, MySql, SQLite ismerete
29. játékfejlesztő
 [releváns találat] Unity/Android fejlesztő.Játékok/alkalmazások teljeskörű megvalósítása a tervezéstől a publikálásig.Programozási, 3D/2D grafikai feladatok ellátása.
30. IT szakértő fejlesztő
 [releváns találat] Szakterületek: Java, OSGi, JavaEE, C++0x, OpenGL, linux, bash, git, Android NDK, AR/VR, Hololens, fordítóprogramok stb.

Egyéb erősségek: Scrum master készségek, Stratégiai tervezés, K+F pályázatírás (GINOP, VEKOP), felvételi versenyfeladatok k
31. Android fejlesztő
 [releváns találat] 8 eves android multtal ujabb projecteket vallalok. Kb jovohet kozepetol teljes kapacitassal rendelkezem. Oradijam egyeni vallalkozasban remote 5000 ft/ora. Kerem hogy csak mar letezo es indithato projecttel keressetek meg.Stack: MVP, retrofit, glide, even
32. Tapasztalt Windows, Web, Android(JAVA) fejlesztő
 [releváns találat] Windows alapú, webes és Android fejlesztés. Delphi, RAD Stúdió, Visual Stúdió, Andriod Stúdió, Firebird, MySQL, JAVA, PHP, JQuery, Ajax, Html, CSS, Wordpress, SOAP, GIT,... Több évtizedes tapasztalat, maximalista, korrekt, pontos és gyors fejlesztés, önál
33. Android, Java fejlesztő
 [releváns találat] Jelenleg kezdő programozó vagyok, Androidban készítettem pár programot. idén végeztem mint Gazdaságinformatikus Szegeden.
34. Friss dimplomás programozó (Java)
 [releváns találat] Friss diplomás programtervező informatikus, stabil általános programozói alapismeretekkel. Szoftverfejlesztői állást keresek, és nyitott vagyok az új technológiák elsajátítására.
35. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
36. Dephi, SQL, PHP, Android fejlesztő
 [releváns találat] Vállalatirányítási rendszerek, desktop- és webes alkalmazások fejlesztése
37. Full stack web fejlesztő
 [releváns találat] PHP, JS, HTML, CSS, Android fejlesztő
38. Freelance Software Engineer
 [releváns találat] Alkalmazások tervezése, készítése, meglévõ alkalmazások javítása és továbbfejlesztése. iOS és UWP valamint Windows és macOS desktop alkalmazások. Webalkalmazás node.js, React és Typescript használatával. C/C++, C#, Objective-C, Swift, JS, TS
39. .NET C#, ASP.NET, Android, MS SQL
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. Programozó
 [releváns találat] C#, Java, JavaScript, Silverlight, JSF, Delphi, SQL, Android, Windows Phone, Windows Mobil
43. Mobilalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] iOS, Android, Python, Node.js alapú pozíciókat preferálom
44. Freelancer Fullstack Developer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Android/Desktop szoftverfejlesztés java vagy c++ nyelven. Opengl, shader nyelvek mélyebb ismerete, gpgpu technológiák, opencl. Játékfejlesztés, adat vizualizálás, animációk.
46. Android projekt manager
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] CodeGear, XE3,4,5,Android,IOS,OSX,MSSQL,Iterbase,Firebird,Oracle,Vonalkód rendszerek,teljes ERP rendszerek (Nokia európai garanciális központ)Linux DC, Parallels, VMware
48. junior android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Microsoft.NET, PHP, Android, iOS fejlesztő vagyok
 [releváns találat] 2006 óta dolgozom szoftverfejlesztőként, munkáltatóim, megrendelőim megelégedésére.
50. Android programozó
 [releváns találat] Pályakezdő programozó/rendszergazda vagyok (OKJ-s végzettség mindkettőből). Diákként szeretnék szakmai tapasztalatot szerezni nyári- és/vagy alkalmi munkák formájában. Java nyelv (Android) és Linux szerver (Debian) az erősségeim.
51. Beágyazott rendszerek, Android, Mikrovezérlők
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. C# fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli szoftverek fejlesztésében jártas programozó vagyok.
53. Iphone, Android, C++, opengl fejlesztő
 [releváns találat] Mobilfejlesztő vagyok kb 3 éves tapasztalattal. Van alkalmazásom az appstore-ban is. Fejlesztettem játékokat navigációs rendszert és sok mást is. Szívesen dolgoznék valami izgalmas innovatív projecten, egy fiatalos, modern cégnél, kompetens emberek között
54. mobil alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] több éves iOS, plusz egy kevés Android, C++ és WP7 tapasztalat
55. Szoftver fejlesztő
 [releváns találat] mobil alkalmazás fejlesztés (Android, Windows Phone)
56. java, android fejlesztő
 [releváns találat] Android fejlesztő
57. Szoftvertesztelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. C++, Java, hardware
 [releváns találat] C++ Windows fejleszto, Java Android és beágyazott szoftvér, 2D 3D grafika
59. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. Intermediate c# and beginner android developer.
 [releváns találat] I'm interested in new technologies, and i would like to be better in those.
61. Senior 2D/3D mobile game developer - Unity3D
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. Szoftverfejlesztő (C és Java), tesztelő
 [releváns találat] Jelenleg vállalkozói formában, megbízásos fejlesztéseket végzek C és Java/Android területeken. Elsősorban hosszú távú project munkát keresek, de alkalmazotti pozíciót is vállalok.
63. Java, OpenGL, ASM, C++, PHP, SQL, HTML
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. Game/level designer/balancer/tester mobil játékokhoz
 [releváns találat] Sok éves tapasztalattal rendelkező designer munkát keresek, pályaépités, játékdesign, tesztelés területen szereztem jártasságokat. Csapatmunkában-irányitásban sok gyakorlatot szereztem.
65. Webfejlesztő (PHP, javascript, html5, CSS3)
 [releváns találat] Programnyelvek: PHP, javascript, MYSQL, html5, CSS3. (Codeigniter, jQuery/jQuery ui/jQuery mobile) LINUX (Redhat, Ubuntu, OSX, stb.)
66. Qa automation engineer
 [releváns találat] I am interested in obtaining a position in QA which will allow me to utilise my Automation development capabilities and build on this knowledge with the goal of becoming a good QA leader.
67. C#, Visual C/C++, VB.Net Szoftverfeljesztő
 [releváns találat] Szoftverfejlesztõi munkát/távmunkát/távmunkában végezhetõ projektet keresek. C#(.Net 4.0), Visual C/C++, VB.Net tapasztalat PC-n. Android, Windows Mobile és bada -s tapasztalat mobil fejlesztésben.
68. friss diplomás, Android/Java fejlesztő
 [releváns találat] 2 év Java SE, fél év Java EE és 1 év Android fejlesztői tapasztalattal rendelkezem. Android fejlesztői területen szeretnék elhelyezkedni.
69. Webfejlesztő, rendszergazda
 [releváns találat] PHP fejlesztésHTML(5)CSS(3)JQuery
70. Java fejlesztő
 [releváns találat] Tisztelt érdeklődő! Orosz Levente vagyok és mérnök informatikus diplomával rendelkezem. Java programozási nyelvben 1,5 év tapasztalattal rendelkezem.
71. PHP fejleszt�, CSS, HTML, SEO, webdiz�jn, social m�dia
 [releváns találat] Oktatás mellett több éve foglalkozom weboldalak készytésével, keresőoptimalizálással, közösségépítéssel. Szívesen tanulnék és dolgoznék egy jól működő csapattal, ajánlom tudásomat és képességeimet
72. Szoftver fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. java, android
 [releváns találat] Java nyelv és ahhoz kapcsolódó technológiák (SE, EE).
Android mobilplatform.
74. SEO, SEM, SMO
 [releváns találat] 5+ év online marketing tapasztalat 4-8óra/projektmunka. Erősség: analitikus látásmód, Google AdWords, Analytics, Optimizer, stb. magasszintű ismeret, site struktúra tervezés, új SEO technikák (pl. Rich Snippet) gyors alkalmazása.
75. Junior C# fejlesztő / game designer
 [releváns találat] Hobbi projektjeim C# nyelven futnak, van egy kliens oldali JavaScript is, illetve jelenleg Android és Windows Phone fejlesztést próbálgatom.
76. webdesign, grafika
 [releváns találat] Webdesign, és design területén keresek munkát távmunkában, alkalmazottként elsősorban, de külsős, projerkt munka is érdekel. Online, - és offline design területén van gyakorlatom, illetve Wordpress oldalak készítését is vállalom. Web: http://www.cristal-d
77. ObjC/C++/C fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. Android és iOS-fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
80. Android fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalt Android fejlesztő. Komoly cégnél és magán projecteken szerzett kiterjedt Androidos ismeretekkel.
81. Webdesign, webgrafika
 [releváns találat] Távmunkában vállalom iPhone, iPad, Android vagy Windows Phone 7 eszközökre szánt programok UI/UX design tervezését, weboldalak grafikai megtervezését, illetve céges facebook oldalának megtervezését, karbantartását, céges blogjának elkészítését...
82. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több éves szakmai gyakorlattal rendelkező php fejlesztő vagyok. Területem inkább a frontend, de a backend fejlesztésektől riadok meg :)Kulcsszavakban: Symfony, Dql, MySql, jquery, ajax, html5, css3, twig
83. PHP fejlesztés, db, web, c#, java, android
 [releváns találat] 6 éves PHP fejlesztõi tapasztalatom van, elvégeztem iPhone alkalmazásfejlesztõi tanfolyamot, ismerem továbbá a C++, C#, Java, Pascal, Delphi programozási nyelveket, JavaScript, Perl script nyelveket.
84. C#, C++ fejlesztő
 [releváns találat] Szoftverfejlesztőként dolgozom 2007-től. Home office állások érdekelnek.
85. .NET fejlesztő
 [releváns találat] ASP.NET, MVC, c#, SQL, Silverlight, JavaScript, JQuery, HTML5, CSS, WCF, WPF, EF, Android, iOS, WP, 20 éves tapasztalat Csak alvállalkozóként vállalok munkát.
86. java & java EE fejlesztő & android fejlesztő
 [releváns találat] Kedves Érdeklõdõ, Tisztelt Olvasó ! Holczhauser Károly Zsoltnak hívnak, jelenleg a PPKE - ITK-n MSc-n vagyok I.éves hallgató.Várhatóan 2012 Júniusában diplomázok, mint szoftverfejlesztõ. BSc diplomatémámat az IBM Magyarországnál írt
87. C++ és matlab fejlesztő
 [releváns találat] C++, Matlab tapasztalok űrkutatásban és az autóiparban, windows alkalmazások. - Rosetta űrprogram (KFKI - RMKI) Budapest, - ABS controller fejlesztés - tesztelés (Continental Teves fejlesztőközpont) Veszprém. - UDP alapú megbízható multicast - (LogMeIn)
88. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, Javascript, JQuery, SQL, Visual Basic 6.0, Android
89. szofverfejlesztő
 [releváns találat] Szoftverfejlesztő szakirányon néhány éve végzett 41 éves Informatikus Mérnök vagyok.
90. Tapasztalt php fejlesztőm (ügyvitel), Kezdő Android
 [releváns találat] Ügyviteli rendszerek fejlesztésében és tervezésében vettem részt az elmúlt 9 évben. Napi szintem használom: MySQL PHP illetve JavaScript (jQuery,jqGrid). JAVA alapfokú ismeretekkel rendelkezem (szakdolgozatom illetve netbeans plugin írása).
91. Android Developer
 [releváns találat] Android fejlesztő több év tapasztalattal...
92. Android fejlesztés
 [releváns találat] Android programok írását vállalom távmunkában, másodállásban. Referencia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Dzsi2.Nszotar
93. Alvállalkozó/Főállás, IT support, Microsoft rendszergazda
 [releváns találat] IT support, Microsoft alapú szerverek üzemeltetése, rendszergazda feladatok, local IT vagy onite support multiknál, project munkák (kliens hardver-softver átállás)
94. Tapasztalt Unity programozó, indie fejlesztő
 [releváns találat] - Szoftvertesztelés, tesztcsapatvezetés- Videojáték fejlesztés, mobilra, 6 év Unity C# programozói tapasztalat - Adobe: Photoshop, Premiere Pro, Encore, Dreamweaver, Flash szakmai tapasztalatok.- TV/Film: reklámfilm, riportfilm készítési tapasztalatok, op
95. android,c/c++,php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
96. HAXE / Flash / (Android/iOS) alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
97. Unity 3D Application and Game developer, AR/VR
 [releváns találat] Unity 3D Game & Application development, Augmented Reality / Virtual Reality development, Target platforms: iOS, Android, Windows, Mac, Web
98. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Megszerzett szoftverfejlesztő tudásomat szeretném valamely vállalatnál, vagy vállalkozásnál kamatoztatni, minkét fél számára. VBA 8 év fejlesztés +7 év támogatás, Delphi 3 év, C# 1 év (OOP, LINQ, MVC), MySql, MSSQL ½ év
99. UX Designer
 [releváns találat] Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
100. Informatikus, python programozó, rendszergazda
 [releváns találat] Több, mint tíz éve foglalkozom programfejlesztéssel. Rendszergazda és tanárként megtanúltam az emberekkel bánni. Készségszinten használom a generátorokat (nem csak az áramfejlesztõket :) Szeretem az érdekes feladatokat.
Cégprofilok
1. Inflex Studio Kft.
 A digital agency from Budapest, handcrafting tailor-made web and mobile applications, on a mission to help Startups and SME's to innovate in their industry.
2. IoT Kutatóintézet, Eszterházy Károly Egyetem
 Az IoT Kutatóintézet egyetemen belüli K+F egység, mely külső cégeknek végez piaci alapú fejlesztéseket. Fő területe a szoftverfejlesztés, főleg IoT, web+mobil, frontend+backend. Hardverfejlesztés területén IoT és ipari/agrárcélú felhasználások.
3. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
4. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
5. Attadev Digital Kft
 Az Attadev Digital-t több, mint 10 éves online tapasztalattal azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy ügyfeleinket igazán professzionális megoldásokhoz segítsük az online megjelenésük területén.
6. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
7. ArgonSoft Kft.
 Az ArgonSoft Kft. a magyarországi nagyvállalati és államigazgatási szegmens szereplői számára szállít nagy komplexitású egyedi szoftveres megoldásokat. A SOA architektúra alapú, modellvezérelt tervezéssel kivitelezett rendszerek Microsoft .Net és Java JEE
8. eSpirit Kft.
 Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, jellemzően .Net alapokon. Cégünket legjobban a Senior csapat, a zöldmezős projektek, jó munkahelyi környezet és légkör jellemzik. TE MIÉRT NEM NÁLUNK DOLGOZOL MÉG?
9. Devhub Kft
 Cegunk a Sved Accedo Broadband partnerekent nemzetkozi broadband media operatoroknak, keszulekgyartoknak illetve tartalom tulajdonosoknak keszit mobil keszulekeken, jatekkonzolokon, set-top-box-okon illetve televizio keszuleken futo alkalmazasokat.
10. Infoson Kft
 [nincs megadva leírás]
11. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
12. Project Control Expert Kft.
 Founded in 1996, Procon-X is a Hungary-based company with branches in USA, Czech & India. We offer a proven project controlling methodology, proprietary IT tools and construction industry specialists. Pls visit us at www.procon-x.com
13. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
14. AlbaSys Informatikai Kft.
 - Alkalmazás fejlesztés, Adattárház és Üzleti inteligencia megoldások, Informatikai és szervezési konzultáció, Projekt vezetés, Oktatás
15. PrestonPartner Kft.
 Mobilalkamzások fejlesztése iPhone/iPad (iOS), Android és Windows Mobile eszközökre, egyedi igények alapján.
16. Noispot
 A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
17. HND Online Kft.
 A HND Online kreatív ügynökség csapata a kreatív megjelnésű, minőségi, és precízen működő weboldalak elkötelezettje, célunk az ügyfeleink számára legmegfelelőbb megoldások megálmodása és formába öntése. Legyen szó portálról, mi
18. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
19. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
20. Viking.tm
 Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
1. Vamosi Milano
 [releváns találat] A Vamosi elhozza a vadonatúj, eredeti olasz bútorokat Önnek, melyeket kizárólag az Európai Unió területén, kézzel készít. Design kanapék, franciaágyak és kiegészítő termékek, testre szabható bútorok több ezer szövetkombinációból álló választékkal!
2. lumio labs
 [releváns találat] We design and develop custom desktop, web, iOS and Android apps, as well as software for industrial automation solutions.
3. TestMan Kft
 [releváns találat] Digitális Publikációval foglalkozunk. Projektjeink a nyomtatott lapok replikáinak kiadásáát és értékesítését végzi, webes, iOs és android platformokon.
4. OrthoGraph Kft.
 [releváns találat] Alaprajzi felmérő CAD szoftver iPad-re, 3D-s funkcionalitással. 2011 végén adtuk ki az OrthoGraph Architect szoftverünket, ami alig 3 év alatt több, mint 5000 professzionális felhasználó számára nyújt segítséget a világ számos országában.
5. Grafton Recruitment Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. OTP Mobil Kft.
 [releváns találat] Mobilfizetés az, ha küldök egy SMSt a parkolóautomatának? Szerintünk nem! Az OTP Mobil olyan innovatív okostelefonos alkalmazások kifejlesztésén dolgozik, melyek segítenek bebizonyítani, hogy a fizetős SMSen túl van a mobilfizetés!
7. Webapix Kft.
 [releváns találat] Budapest III. kerületi székhelyű informatikai cég keres Webfejlesztő-PHP, Android, iOS fejlesztőket.
8. Ozeki System Kft.
 [releváns találat] Az Ozeki Systems telekommunikációs szofverek fejlesztésével foglalkozik. Főbb területek, amivel foglalkozunk: hálózatos mobil alkalmazás fejlesztés, mobil SDK, android app.
9. Ranowski
 [releváns találat] Fiatal fejlesztő csapat, teli kreatív energiával.
10. Digitfilm
 [releváns találat] A digitfilm elsősorban broadcast informatikával foglalkozik,livestream, VoD, HLS streaming technológiák, transzkódolási eljársáok (MP4, MPEG-TS,, MPEG-DASH, MPEG-4, h.264, AAC, h.265) playout megoldások minden platforma (iOS, tablet, Android, WP7/8).
11. Innostart Kft.
 [releváns találat] Fiatal, dinamikusan növekedő fejlesztő cég vagyunk. Saját projekteket valósítunk meg és külföldi leányvállalataink (Svájc, Hollandia) ill. itthoni partnereink megrendeléseit teljesítjük.
12. Navigation-Info Kft.
 [releváns találat] 2009 óta fejlesztünk alakalmazásokat okostelefonokra, kezdetben iPhone-ra, majd Androidos készülékekre is.
13. EPAM Systems
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe. EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
14. Instait Informatika Kft.
 [releváns találat] 2010-ben alakult informatikai cég. Átlagosan 16+ évnyi, valós és releváns szakmai tapasztalattal, kompetencia vizsgákkal rendelkezõ és szakmai díjazott munkatársak több iparágon belüli szaktudással. Ellenõrizhetõ referenciák.
15. Aquila Solutions
 [releváns találat] Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
16. EPAM Systems Kft.
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
17. 3D Magic Kft.
 [releváns találat] A 3D Magic fö profilja az iPhone és Android mobil eszközökre való fejlesztés.
18. Trendency Online Zrt.
 [releváns találat] A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
19. Ozeki Informatikai Kft.
 [releváns találat] Ozeki Informatikai Kft. SMS/MMS és Chat szoftver fejlesztéssel és értékesítéssel foglalkozik. Főbb területek, amivel foglalkozunk: hálózatos mobil alkalmazás fejlesztés, mobil SDK, android app.
Termék és megoldás profilok
1. OpenBioMaps mobil app
 Az OpenBioMaps egy biológiai adatbázis keretrendszer, melyet természetvédelemmel kapcsolatos intézmények használnak. Az IoT Kutatóintézet OBM Android appját, illetve a jelenleg fejlesztett cross-platform alkalmazását terepi adatrögzítésre használják.
2. TradeCenter kereskedelmi információs rendszer
 Kereskedelmi információs rendszer, amely elsősorban a képviselõi hálózatok hatékonyságán kíván javítani.
3. Bugzi - Bugzilla client for Android
 Bugzilla kliens Androidra
4. Magyar Vöröskereszt Balatoni Elsősegély
 Balatoni elsősegélynyújtó pontok Androidon
5. Kútvadász
 A legolcsóbb benzinárak Androidon
6. Smartphone alkalmazás fejlesztés
 iPhone, Google Android alkalmazások és smartphone-okra optimalizált webes megoldások fejlesztése
1. Mobile and Frontent development
 [releváns találat] We are providing IT development service to our central company, Finno Consult Gmbh, to support various consulting and project management actvities in tha Banking and Insurance sector.
2. Zybex Secure Phone
 [releváns találat] Titkosított mobilkommunikációs megoldás. Megbízhatóan hosszútávra titkosítja telefonbeszélgetéseit. A rendkívül erõs 256bites tikosítás az NSA által "szigorúan titkos" információk védelmére is alkalmas. FIPS140-2 Compliant.
3. doki.NET Portálszerver
 [releváns találat] A doki.NET Portálszerver, mint alaprendszer több, mint 20 kiegészítő moduljával, mobil eszközökre optimalizált, illetve natív többplatformos mobil applikáció (iOS, Android, Windows Phone) megoldásaival egyedülálló, komplex elektronikus kommunikációs rends
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. IT üzemeltető
 Követelmények: - hivatásos szolgálati jogviszony, illetve ennek hiánya esetén a hivatásos állományba vételhez szükséges feltételeknek történő megfelelés, - felsőfokú szakirányú végzettség (informatikai diploma), - rendszerüzemel
1. Android módosítás
 [releváns találat] Projekt alapú munkára keresünk olyan külsős munkatársat, aki Android alapú SetTopBox-on egyedi módosításokat végrehajt. (Pl. Android menürendszerből bizonyos menü elemek törlése, APK automata indítása, boot animáció kicserélése, stb.).
2. mobil applikáció fejlesztési projekt
 [releváns találat] Mobil applikáció fejlesztésre (iOS; Android vagy Windows Phone) keresek szakembereket projekt-alapon.