Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
iPhone állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Tanszéki mérnök
 Félig szoftverfejlesztő, félig egyetemi oktató leszel. A szoftverfejlesztéseinkben dominálnak a webes technológiák és mobil fejlesztésben is nyomulunk. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
2. Szoftverfejlesztő
 A fejlesztéseinkben dominál a szoftverfejlesztés, webes technológiákban és mobil fejlesztésben nyomulunk, natív és cross-platform alapon is. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
3. Rendszergazda
 Rendszergazda pozíció
4. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
5. iOS fejlesztő (mobil game)
 Tapasztalt ios fejlesztőt keresünk a Foosio-hoz, ami egy online, élő adatokon alapuló foci manager / fantasy football játék.
6. IOS fejlesztőt keresünk 2015. november 1. kezdéssel
 A világ egyik legelterjedtebb média alkalmazásának fejlesztésére keresünk jó csapatba IOS fejlesztőt.Amit kínálunk- Nemzetközi csapat- Kiválló munkakörnyezet, profi csapat- Gyors fejlődési lehetőség
7. Drupal/Joomla/Wordpress Programozó azonnali Kezdéssel
 [nincs megadva leírás]
1. Ruby developer
 [releváns találat] We are planning to strengthen our professional Ruby on Rails team with enthusiastic and experienced Ruby Developers in Hungary.
2. iOS fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] A Tamber Group egy fiatal digitális ügynökség, európai és közel-keleti ügyfeleinknek és saját termékeinknek készítünk izgalmas alkalmazásokat iPhone-ra, iPad-re és Androidra. Tapasztalt iOS fejlesztőt keresünk állandó, vagy projektmunkára.
3. iPhone és Android fejlesztő
 [releváns találat] Bitnet.hu Kft Webes és Mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozó cég keres munkatársat iPhone és Android fejlesztőmunkakörbe.
4. iPhone alkalmazás fejlesztőt keresünk főállásba
 [releváns találat] Canadian Startup Company is looking for a full-time iPhone developer. Must have adeqaute experience in objective C and Cocoa and in application process with Apple is a must as well. The job can be done remotely from home.
5. Fiatal webfejlesztőt keresünk startup projektekbe
 [releváns találat] Fiatalos, innovatív vállalat keres webfejlesztő munkatársat.Ha szereted a pörgést, és szívesen foglalkozol internetes startupokkal, illetve érdekelnek az innovatív technológiák, és a munkától sem ijedsz meg, akkor köztünk a helyed!
6. Junior iOS fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Cégünk mobiltelefonos navigációs alkalmazás iPhone kliensének fejlesztésében való részvételre keres munkatársat junior iOS fejlesztői pozícióba.
7. Unity 3D
 [releváns találat] iPhone fejlesztőt keresünk, aki min. 2 éves aktív tapasztalattal rendelkezik és jól ismeri a unity 3D-t. Játékok fejlesztésére keressük emberünket.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Tapasztalt 2D/3D iphone fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Tapasztalt programozót keresünk 2D/3D játékok fejlesztéséhez iPhone-ra.
9. IT RENDSZERELEMZŐ/FEJLESZTŐ
 [releváns találat] FELADATOK: Új rendszermegoldások felkutatása, fejlesztése implementálása elsősorban mobil eszközökhöz kapcsolódóan. Projektmenedzsment, kapcsolattartás. IS rendszerek monitorozása, fejlesztése, támogatása (2nd level)
10. Programozot keresünk
 [releváns találat] Software Engineer wanted, employment 20-40%, offices based in Zürich, remote working possible Employment as: Student Assistant, payment on hourly base. Range: Programming Web and iPhone Skills: php, html, mysql javascript, objective-c, cocoa, content mana
11. iPhone játékfejlesztőt keresünk
 [releváns találat] 2 éve fejlesztünk iPhone-ra. Több mint egy éve intézményesült formában vagyunk jelen az AppS.-on egy tucatnyi játékkal a hátunk mögött. (Alpine Crawler s.) Csapatunkat szeretnénk bővíteni és tapasztalt programozóra van szükségünk! Ha érdekel, írj!
12. Android / iPhone fejlesztő
 [releváns találat] Állás leírása: Android és iPhone fejlesztő, hálózat programozási tapasztalattal
13. Fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Budapesti informatikai cég keres távmunkára fejlesztőket iPhone és Android alkalmazásokhoz.Jelentkezni fényképes,word formátumú önéletrajzzal és referenciákkal lehet a hr@kimsoft.at e-mail címen.A jelentkezés tárgyában kérjük feltüntetni : fejlesztő !
14. 3D Artist, Location: Budapest
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. iPhone és Android platformra fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Induló projektjeinkhez, lelkiismeretes, tapasztalt (minimum 1 év) fejlesztőket keresünk Android és iPhone fejlesztésekhez távmunkában (későbbiekben bejelentett is lehet). Min. középfokú angol szükséges. Jelentkezés: info@infocom.hu Blaha Krisztián
16. web alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] A Digital Natives Kft. innovatív webes szolgáltatásokat fejlesztő csapatába keres web alkalmazás fejlesztőket.
17. iPhone & Android
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. iPhone fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Jelenlegi projektjeinkhez iPhone alkalmazás fejlesztőket keresünk.Tapasztalat előny, de az se baj ha még nem rendelkezel vele. Legyen Mac-ed a fejlesztéshez és ismerd az iPhone-t.
19. Android fejlesztő (JAVA/c++)
 [releváns találat] A Nav N Go Kft. C++ fejlesztői gyakorlattal rendelkező Java szoftverfejlesztőt keres.
Szakemberek
1. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. C++/C#/Python/JS developer with international experience
 Senior Developer and Team Leader with 10 years of international experience and a special focus on performance-sensitive applications and network programming.
3. PHP fejlesztő
 PHP, MySQL, CSS, Javascript, Drupal. Referenciák, kompetenciák: kovacskornel.hu
4. IT üzemeltető, Junior PHP fejlesztő
 Több éve tevékenykedek Windows/Linux hibrid szerver/kliens környezetben. Kisebb PHP fejlesztési projektek és felhasználói support mellett jelenleg is aktívan dolgozom bennük.Windows kompetenciák:- AD adminisztráció- Exchange- SharePoint- RDS- HYPER-VLinux
5. Tapasztalt Windows rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
6. IT Manager, Microsoft Dynamics NAV,ERP,CRM,KKV
 IT Manager, Microsoft Dynamics NAV
7. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
8. IT Support/Junior Linux admin
 Specialized and general IT support in a Windows/OS X based environment; intermediate Linux administration skills
9. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
10. C++ fejlesztő
 Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Több éve foglalkozom modern C++ kóddal különböző platformokon, ami egyben az erősségem és preferenciám is, de mögöttem vannak már iOS (Objective-C), valamint egyszerűbb webes (frontend és backend) project-ek is.
11. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
12. Xamarin és MonoGame fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
13. Informatikus Rendszergazda
 Nagyvállalati rendszerek üzemeltetésében szerzett 10 éves tapasztalat.
14. Rendszergazda
 Vállalkozó rendszergazdaként állok rendelkezésére.Referenciák : Conflex Kft, Selfstore Kft, Gumex Kft, Móra Könyvkiadó Zrt és sokan mások.
15. Freelance Software Engineer
 Alkalmazások tervezése, készítése, meglévõ alkalmazások javítása és továbbfejlesztése. iOS és UWP valamint Windows és macOS desktop alkalmazások. Webalkalmazás node.js, React és Typescript használatával. C/C++, C#, Objective-C, Swift, JS, TS
16. Gór Lóránd
 [nincs megadva leírás]
17. rendszergazda
 kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
18. Banki informatikus
 [nincs megadva leírás]
19. Software engineer / System Analyst
 [nincs megadva leírás]
20. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
21. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
22. Javascript/React/Nodejs/PHP/iOS/Android fejlesztő
 Custom development, pre-development planning, focusing on real value and usability.
23. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
24. L2 support
 On-Site support Windows rendszerekhez
25. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
26. Kreatív szakmunkás
 Dolgozom a webes és az audio-videó vonalon. Kreatív vénával, modern szemlélettel, gyorsan és precízen. Az ötleteléstől a teljes megvalósításig
27. rendszeszervező, tesztelő
 [nincs megadva leírás]
28. online marketing és seo specialista
 Online marketinggel és keresőoptimalizálással foglalkozom. Tapasztalattal rendelkezem marketing kampányok tervezésében és lebonyolitásában, továbbá jól ismerem a szociális médiumokat és a google rendszerét (analitics, adwords).
29. Junior Linux / Windows rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
30. Senior Android / Mobil fejlesztő
 Android (6 év tapasztalat), iOS, Xamarin, Backend. Nyelvek: Java, Kotlin, Go, C#, Swift, C++ (több mint 10 év programozási tapasztalat). Egyéb ismertek: RxJava, MVP, DI, Git, Unit Test, Android Instrumentation Test. Elérhetőség: marcee5@gmail.com
31. Hálózati informatikus, rendszergazda
 Hálózattelepítő és üzemeltető informatikus, Cisco CCNA, Microsoft MTA certification. Számos hálózati és szerver szolgáltatás ismerete mely szükséges egy kis illetve közepes méretű vállalatnak informatikai működéséhez.
32. programozó, architect
 Web (php, mysql, javascript), Mobil (iOS), projektvezető, senior programozó
33. Tapasztalt, tanulékony supportos
 Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
34. C/C++, Qt, iOS, PHP, Ruby, Nodejs fejlesztő
 Qt, C++, iOS és Ruby fejlesztő - ezeket használom az utóbbi időben rendszeresen.
35. Hálózat telepítő, üzemeltető és rendszergazda
 olyan munkahelyen szeretnék dolgozni, ahol gyakorlatban is hasznosíthatom az eddigi tanulmányaimat, jó szakember váljon belőlem és hogy továbbfejlesszem a tudásomat egyetemi szintre.
36. CV
 [nincs megadva leírás]
37. Rendszergazda
 Hardver és szoftver hiba elhárítás, tanácsadás, tesztelések
38. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
39. IT projekt menedzser
 [nincs megadva leírás]
40. Rendszergazda, Informatikai rendszerüzemeltető
 Több éves jártságom van,Microsoft Windows, szerver és kliens oldali üzemeltetésben, különbözõ Linux disztribúciók üzemeltetésében és adminisztrációjában mind kliens, mind szerver oldalon, informatikai hálózatok építésében és üzemeltetésében.
41. IT Project Manager
 Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
42. Rendszergazda, Webfejlesztő
 Alapos hálózati ismeretekkel és nagyon jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, hamar beilleszkedő, jó kommunikációs készséggel rendelkező társasági ember vagyok.hardware-ek és software-ek magas fokú ismerte.
43. Rendszergazda
 Több éves gyakorlattal rendelkezem Windows és Macintosh rendszereken. Szerver illetve kliens oldali üzemeltetési gyakorlat.
44. C++, Qt, iOS fejleszto
 iOS (iPhone, iPad), Mac és Ruby on Rails rendszerekre fejlesztek jelenleg. Ezen felül Qt (C++), .Net (C#) fejlesztéssel is foglalkoztam 3 évig, illetve 3D-s grafikai programozással is (OGRE 3D motor-t használva). About.Me: http://about.me/viktorbenei
45. rendszergazda, informatikus, support
 Eddigi munkahelyeimen rendszergazda, informatikus munkakörben dolgoztam, és ezt a pályát szeretném folytatni.
46. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
47. IT Üzemeltetés
 Microsoft alapú rendszer üzemeltetés.
48. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
49. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
50. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
51. IT rendszergazda
 Rendszergazda; Hálózattelepítõ; IT biztonságtechnikus; Számítógép szerelõ; Helpdesk; Játékfejlesztõ (modellezés,textúrázás, low poly); GSM szakember.
52. Tapasztalt C++ fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
53. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
54. Project manager
 12 éves informatikai és marketing munkatapasztalatproject manageri állást keresek, számos referenciával, amit nem félek megmutatni. Magyar, angol nyelveken. Alvállalkozóként is.
55. Nyári munkát keresek
 Cisco INTRO tanfolyam - Apple MacBook szervíz tapasztalatok - Informatika érettségi - B2 szintű angol nyelvvizsga - B kategóriás jogosítvány (saját gépjármű) - Apple Mac OS mély ismerete - 2007ben iStyleban eladó nyáron
56. rendszergazda, projekt vezető, sales, support, kiadvány
 Windows, Mac OSX, Novell- és Windows-hálóza, Linux, TCP/IP, informatikai-biztonság, grafika (PS, InDesign, Corel), levelezés, web, Office
57. Tapasztalt Java fejlesztő, szakmai vezető
 11 év Java (SE, EE) és fél év Objective-C (iPhone SDK) fejlesztõi tapasztalat. 3 év Liferay fejlesztői tapasztalat. 4 év szakmai vezetői tapasztalat.
58. rendszergazda
 Webes alkalmazások üzemeltetésében gyakorlott rendszergazda
59. Java fejlesztő
 Java fejlesztő 5 év tapasztalattal
60. Flash fejlesztő
 Flash / AS3 fejlesztő 5 év tapasztalattal
61. Designer, Grafikus, Webdesigner
 Designer, Grafikus, Webdesigner, Weboldal tervező. Elsősorban plakátok, szórólapok, webes arculatok valamint logók készítésével foglalkozok. Magas szintű Photoshop, Flash, Joomla, Wordpress és Dreamweaver ismeret. Angolul tárgyalási szinten beszélek.
62. Junior Android és iOS programozó
 [nincs megadva leírás]
63. Content Manager frontend fejlesztői tudással állást keres
 Főleg Drupal rendszerekben szerzett Content Managment és Frontend fejlesztői ismeretekkel rendelkezem.
64. Rendszermérnök, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
65. IT biztonsági tanácsadó
 [nincs megadva leírás]
66. php fejlesztő, mobil fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
67. PHP fejlesztďż˝
 [nincs megadva leírás]
68. Python fejlesztő, Adatbázis manager
 Bármi jöhet, ami kihívást jelent, sablon weboldalak készítése nem vonz. :)
69. alap
 [nincs megadva leírás]
70. linux rendszergazda, vmware certified professional (VCP-4)
 [nincs megadva leírás]
1. Unity fejleszto (AR, VR) es Machine Learning szakerto
 [releváns találat] Unity, C#, AR, VR, AI, machine learning (Python, Matlab, Java, C#), image processing. Interested in freelance projects and remote work.
2. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
3. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
4. Iphone, Android, C++, opengl fejlesztő
 [releváns találat] Mobilfejlesztő vagyok kb 3 éves tapasztalattal. Van alkalmazásom az appstore-ban is. Fejlesztettem játékokat navigációs rendszert és sok mást is. Szívesen dolgoznék valami izgalmas innovatív projecten, egy fiatalos, modern cégnél, kompetens emberek között
5. C++/Flash/Java játék fejlesztő
 [releváns találat] Főleg játékfejlesztéssel kapcsolatos állást keresek iPhone-ra vagy Androidra
6. kreatív, designer, iphone grafikus fejlesztő, szövegíró
 [releváns találat] www.sampilampi.net
7. Game/level designer/balancer/tester mobil játékokhoz
 [releváns találat] Sok éves tapasztalattal rendelkező designer munkát keresek, pályaépités, játékdesign, tesztelés területen szereztem jártasságokat. Csapatmunkában-irányitásban sok gyakorlatot szereztem.
8. tapasztalt iPhone / iPad fejlesztő
 [releváns találat] Szakmai ismeretek:

-programnyelvek: C, C++, C#, Objective-C, JavaSE, JavaEE (EJB3), SOA (Open-ESB), XML alapú technológiák (XML,XSD,XSLT)

-alkalmazás szerverek: Glassfish, BEA Weblogic

-adatbázis: MySQL, PostgreSQL, Oracle, JPQL (EJB3
9. Java, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Weboldalak szerkesztése, programozása Java-ban, PHP-ban. Ezen kívül Flash, 3ds Max, PhotoShop, Sony Vegas ismerete.
10. iPhone/iPad fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. iPhone fejlesztő
 [releváns találat] iPhone fejlesztő, PHP, Visual Basic fejlesztő
12. Delphi, Iphone , C++,Forth fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. ObjC/C++/C fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. iPhone fejlesztö
 [releváns találat] 2008-ban kezdtem el az iPhone programozást xcode-ban
15. Webdesign, webgrafika
 [releváns találat] Távmunkában vállalom iPhone, iPad, Android vagy Windows Phone 7 eszközökre szánt programok UI/UX design tervezését, weboldalak grafikai megtervezését, illetve céges facebook oldalának megtervezését, karbantartását, céges blogjának elkészítését...
16. PHP fejlesztés, db, web, c#, java, android
 [releváns találat] 6 éves PHP fejlesztõi tapasztalatom van, elvégeztem iPhone alkalmazásfejlesztõi tanfolyamot, ismerem továbbá a C++, C#, Java, Pascal, Delphi programozási nyelveket, JavaScript, Perl script nyelveket.
17. .NET és iOS fejlesztő
 [releváns találat] 2008 óta foglalkozom alkalmazástervezéssel és fejlesztéssel, elsõsorban .NET (C#), MS SQL és iOS platformon. Fõ érdeklõdési területem ezek összekapcsolása.
18. C++ és matlab fejlesztő
 [releváns találat] C++, Matlab tapasztalok űrkutatásban és az autóiparban, windows alkalmazások. - Rosetta űrprogram (KFKI - RMKI) Budapest, - ABS controller fejlesztés - tesztelés (Continental Teves fejlesztőközpont) Veszprém. - UDP alapú megbízható multicast - (LogMeIn)
Cégprofilok
1. Inflex Studio Kft.
 A digital agency from Budapest, handcrafting tailor-made web and mobile applications, on a mission to help Startups and SME's to innovate in their industry.
2. IoT Kutatóintézet, Eszterházy Károly Egyetem
 Az IoT Kutatóintézet egyetemen belüli K+F egység, mely külső cégeknek végez piaci alapú fejlesztéseket. Fő területe a szoftverfejlesztés, főleg IoT, web+mobil, frontend+backend. Hardverfejlesztés területén IoT és ipari/agrárcélú felhasználások.
3. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
4. Attadev Digital Kft
 Az Attadev Digital-t több, mint 10 éves online tapasztalattal azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy ügyfeleinket igazán professzionális megoldásokhoz segítsük az online megjelenésük területén.
5. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
6. Devhub Kft
 Cegunk a Sved Accedo Broadband partnerekent nemzetkozi broadband media operatoroknak, keszulekgyartoknak illetve tartalom tulajdonosoknak keszit mobil keszulekeken, jatekkonzolokon, set-top-box-okon illetve televizio keszuleken futo alkalmazasokat.
7. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
8. Project Control Expert Kft.
 Founded in 1996, Procon-X is a Hungary-based company with branches in USA, Czech & India. We offer a proven project controlling methodology, proprietary IT tools and construction industry specialists. Pls visit us at www.procon-x.com
9. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
10. AlbaSys Informatikai Kft.
 - Alkalmazás fejlesztés, Adattárház és Üzleti inteligencia megoldások, Informatikai és szervezési konzultáció, Projekt vezetés, Oktatás
11. PrestonPartner Kft.
 Mobilalkamzások fejlesztése iPhone/iPad (iOS), Android és Windows Mobile eszközökre, egyedi igények alapján.
12. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
13. Nova Prompt Kft
 Amivel foglalkozunk: webdesign, smartphone fejlesztés, webfejlesztés, webalkalmazások, online- és offline arculattervezés, marketingmegoldások, egyedi megoldások fejlesztése. Akik ezt csinálják: nem csak fiatalos, de fiatal, mégis képzett és naprakész srá
14. More Than 2 Weeks
 Budapesti iPhone fejlesztéssel foglalkozó csapat, több házon belüli, és alvállalkozói referenciával.
15. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
1. Vamosi Milano
 [releváns találat] A Vamosi elhozza a vadonatúj, eredeti olasz bútorokat Önnek, melyeket kizárólag az Európai Unió területén, kézzel készít. Design kanapék, franciaágyak és kiegészítő termékek, testre szabható bútorok több ezer szövetkombinációból álló választékkal!
2. Ranowski
 [releváns találat] Fiatal fejlesztő csapat, teli kreatív energiával.
3. Navigation-Info Kft
 [releváns találat] IOS (Iphome/Ipad/Ipod) / PHP / SQL fejlesztés , piacvezető IOS referencia anyaggal
4. Dimension Technics Kft.
 [releváns találat] Iphone játékfejlesztéssel foglalkozunk. Cégünk egy tucatnyi kiadott játékot tudhat magáénak. Külön kiemelve az Alpine Crawler sorozatot, mellyel világszinten sikereket értünk el. A pécsi ill. budapesti irodánkba várjuk iphonefejlesztők jelentkezését!
5. Navigation-Info Kft.
 [releváns találat] 2009 óta fejlesztünk alakalmazásokat okostelefonokra, kezdetben iPhone-ra, majd Androidos készülékekre is.
6. Aquila Solutions
 [releváns találat] Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
7. Viking.tm
 [releváns találat] Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
8. 3D Magic Kft.
 [releváns találat] A 3D Magic fö profilja az iPhone és Android mobil eszközökre való fejlesztés.
9. Trendency Online Zrt.
 [releváns találat] A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
Termék és megoldás profilok
1. OpenBioMaps mobil app
 Az OpenBioMaps egy biológiai adatbázis keretrendszer, melyet természetvédelemmel kapcsolatos intézmények használnak. Az IoT Kutatóintézet OBM Android appját, illetve a jelenleg fejlesztett cross-platform alkalmazását terepi adatrögzítésre használják.
2. Smartphone alkalmazás fejlesztés
 iPhone, Google Android alkalmazások és smartphone-okra optimalizált webes megoldások fejlesztése
1. App fejlesztés
 [releváns találat] Elsősorban iPad-re és IPhone-ra, de most már Androidra is gyártunk applicatiókat. Elsősorban digitális könyveket, epub és applicatio formátumban is. Elsősorban nemzetközi partnerekkel együttműködésben.
2. Alkalmazás Fejlesztés
 [releváns találat] Cégünk, a Navigation-Info Kft. 2009 óta fejlesztünk alakalmazásokat okostelefonokra, kezdetben iPhone-ra, majd Androidos készülékekre is.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. iOS / HTML5 fejlesztő
 Digitális lapkiadó alkalmazáshoz tapasztalt iOS (Objective-C) fejlesztőt keresünk, aki rendelkezik HTML5 ismeretekkel is.
1. eventize Iphone app portolása Androidra
 [releváns találat] 1 fő fejlesztőt keresünk Eventize Iphone app portolására! www.eventize.it