Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Novell állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Kereskedelmi cég, azonnali kezdéssel felvesz rendszergazdát, Budapest X. kerületi munkahelyre!
2. Technikai támogató mérnök
 [releváns találat] Cégünkhöz desktop menedzselési tapasztalatokkal rendelkező informatikus kollegát keresünk.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Webfejlesztő frontend/backend
 30+ éves programozási ismeretek, kb. 15 év webfejlesztés.
2. Delphi fejlesztő
 Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
3. Önéletrajz
 [nincs megadva leírás]
4. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
5. fizikus-informatikus
 [nincs megadva leírás]
6. Rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
7. Delphi, C# fejlesztő
 Ipari kommunikációs és adatgyűjtő (SCADA) rendszerek fejlesztéseSiemens WinCC specialistaWonderware IntouchBorland, Embarcadero Delphi fejlesztésSoros és TCP/IP alapú ipari kommunikációs modulok fejlesztése (Modbus, Adam)
8. Nyíregyházi rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda Bsc mérnökinformatikus, CCNA és Novell Certified Linux Administrator képesítésekkel, Ruby on Rails fejlesztői tapasztalattal és felsőfokú angol nyelvtudással.
9. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
10. Gazdasági Informatikus állást keres
 [nincs megadva leírás]
11. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
12. Informatikus, rendszergazda
 számítógéppark karbantartása, felügyelete, informatikai rendszer működtetése, jogosultságok, jelszavak kiosztása, adatmentés, programok telepítése,segítségnyújtás a felhasználóknak, hibaelhárítás
13. VBapp, VB
 [nincs megadva leírás]
14. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
15. IT Support / System Administrator
 Ügyfelek informatikai támogatása - kliens üzemeltetés. PC-k és notebookok, valamint Microsoft Windows szerverek üzemeltetése. Active Directory és Microsoft Exchange management, továbbá Web, FTP, DNS, DHCP, File Server, VPN management. Hálózat felügyelet.
16. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
17. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
18. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
19. IT üzemeltetési szakértő
 IT kliens infrastruktúra tervezés, kivitelezés, üzemeltetés nagyvállati környezetben. Csoport- és projektvezetés.
20. Rendszergazda
 Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
21. Rendszergazda
 Hardver és szoftver hiba elhárítás, tanácsadás, tesztelések
22. Mérnök Informatikus
 Friss diplomásként aktív álláskereső vagyok.Mérnök informatikusként végeztem a Gábor Dénes főiskola.Főként hálózati és rendszermérnöki tevékenységekben tudom elképzelni magam, de nyitott vagyok kezdő fejlesztői és tesztelői álláslehetőségekre is.
23. IT projekt menedzser
 [nincs megadva leírás]
24. Rendszerszervező, Programozó
 ERP - BI bevezetési tapasztalatokkal rendelkező gazdasági informatikus vagyok, akitől nem áll messze a mérésautomatizálás és a programozás sem.
25. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
26. Tapasztalt rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
 20 éve dolgozom IT területen, ezalatt igen sokféle informatikai rendszerel találkoztam és üzemeltettem. Fő tevékenységem rendszergazda, de hasonló nagy tapasztaltokkal rendelkezem alkalmazások üzemeltetésében is. Segédgeztem továbbá Sharepoint és BI rends
27. Üzemeltető, programozó
 Windows hálozatok üzemeltetése, munkaállomások menedzselése, szerverek karbantartása, biztonsági mentés készítése, jogosultságok kezelése...
28. Mérnök informatikus
 [nincs megadva leírás]
29. Általános rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
30. Junior Rendszergazda állást keres!
 Jó hardver, program és (szerver) operációs rendszer ismeretek, tapasztalat ezek kezelésében. Pontos, precíz munka, magamra és munkámra is igényes vagyok. Informatika érettségi, és felősokú OKJ-s rendszergazda végzetséggel rendelkezem.
31. Rendszergazda
 Windows - Novell hálózat üzemeltetése. Szoftver - hardver karbantartás. Hálózatmonitorozás. Felhasználók támogatása. Word makrók készítése, Turbo Pascal, Visual Basic, Borland Delphi programok készítése. Gépek összeszerelése, konfigurálása, installálása.
32. Informatikai munkák,rendszergazda,help-desk stb
 [nincs megadva leírás]
33. Rendszergazda
 Rendszegazda, hardver, szoftver üzemeltési, fejlesztői, adatbázis adminisztrátori tapasztalattal
34. Tapasztalt Java, PHP Feljesztő,Tesztelő, Rendszergazda
 Tapasztalt Java,PHP Feljesztõ,Tesztelõ,Rendszergazda. Önállõ és csapatban való munkavégzés. Kreativitás, szorgalom precíz, pontos munkavégzés. Informatikusként állást keresek , Fejlesztés,Tesztelésben,Üzemeltetés,Rendszergazda pozíció
35. IT vezető
 Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
36. cobol,pl/I,clipper, xbase, php, sql, js, html, linux
 Ügyviteli alkalmazások fejlesztése kb 30 éve
37. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
38. Java fejlesztő, architekt
 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
39. informatikus mernok, ECDL oktató
 Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
40. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
41. rendszermérnök
 Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
42. Rendszergazda
 Rendszermenedzsment (Windows, Linux); telepítés, üzemben tartás; Lan/Wlan ismeretek etc.Pályakezdő vagyok így gyakorlati (szakmai) tapasztalatot szeretnék szerezni
43. informatikus, rendszergazda hálózati terület
 [nincs megadva leírás]
44. Linux rendszergazda
 A puppylinux.hu alapító tagja, üzemeltetője.
45. informatikus / rendszergazda
 Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
46. C/C++, PHP, Java, C#, JavaScript, CSS, HTML, MySQL, SQLite f
 Különböző platformokon számos programozási környezetben jártas szoftverfejlesztő vagyok.
47. IT specialista, számítástechnikus, tanácsadó
 Rendszer-adminisztráció, üzemeltetés, support, számítógépes/hálózati problémák MEGOLDÁSA, adat-helyreállítás, adatbiztonság - 15 év NEMZETKÖZI tapasztalattal.
48. Informatikus
 Windows, Novell, Linux, hardware, software, rendszergazdai ismeretekkel, HTML, CSS, PHP, CMS fejlesztői ismertekkel rendelkezem.
49. IT-inas
 Egyetemista. Linux, Windows, NetWare. OKJ:rendszerinformatikus, rendszerprogramozó. Pascal, Delphi, C, C++, C#, Java, Php, Bash, ABAP. MySQL, MSSQL, Oracle. Webbiztonság.
50. SharePoint, IT Manager
 12 éves IT vezetői tapasztalat nagyvállalati környezetben. Microsoft, Symantec, EMC, Cisco, Citrix, VMWare rendszerekben szerzett üzemeltetési gyakorlattal. A SOX előírások ismerete. SharePoint gyakorlatom a munkafolyamatok automatizálásában adhat segítsé
51. kezdő informatikai rendszergazda
 2009 decemberében végeztem. Be szeretném bizonyítani, hogy könnyen, gyorsan tanulok és imádom ezt a szakmát. Önmagamra is igényes vagyok. Pontos és precíz munkát szeretek kiadni a kezem alól. B kat.jogosítvánnyal rendelkezem.
52. rendszergazda, projekt vezető, sales, support, kiadvány
 Windows, Mac OSX, Novell- és Windows-hálóza, Linux, TCP/IP, informatikai-biztonság, grafika (PS, InDesign, Corel), levelezés, web, Office
53. rendszergazda
 Webes alkalmazások üzemeltetésében gyakorlott rendszergazda
54. Kereskedelmi igazgató
 VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
55. MAGIC programozó
 MAGIC programozásban ügyviteli rendszerek fejlesztésében 17 éves tapasztalat.
56. adatbázis adminisztrátor - fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
57. .net Web fejlesztďż˝, .net fejlesztďż˝, DBA, ERP Engineer
 Elhivatott, szakmailag kitünőre diplomázott, kihívásokat kereső, senior fejlesztő, és ERP mérnök
58. PHP programozó
 PHP, MySQL, MS SQL, HTML/CSS, JavaScript, AJAX, Photoshop
59. informatika tanár, programozó
 középiskolai matematika-informatika szakos tanári végzettség középiskolai, szakiskolai, felsőoktatási, felnőttképzési tapasztalatnemzetközi nagyvállalatnál szerzett 3 éves programozói tapasztalat (Java)
60. Rendszergazda
 Felsőfokú rendszergazdai végzettséggel, pályakezdőként állást keresek, Budapest területén is.
61. rendszergazda a-z-ig
 Rendszergazdának miért kell programozni,
programozónak, miért kell hálózatot üzemeltetni?
62. rendszergazda-számlaképesen is
 Nagy tapasztalattal rendelkező rendszergazda, rendszerüzemeltető.
63. IT Support
 Budapesten és környékén keresek IT Support területen állást.
64. IT Rendszermérnök
 Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
65. IT manager
 IT manager közel 6 év közép-európai regionális informatikai vezetői tapasztalattal multinacionális környezetben
66. Rendszergazdai és rendszerüzemeltetési szolgáltatások
 Vállaljuk irodai és ipari informatikai rendszerek teljes körű felügyeletét, üzemeltetését. LAN hálózatok tervezését, kivitelezését, utólagos bevizsgálását mérési jegyzőkönyvvel igazolva. Weboldalak, webportálok elkészítését.
67. rendszergazda
 Hálózatkezelés, kiépítés, hardver és szoftver telepítése és karbantartása
68. tapasztalt Linux rendszergazda
 RedHat Enterprise Linux / Oracle Linux 6.x; 7.x; 8.x & CentOS & Fedora Linux & Debian / Ubuntu LTS magas szintû adminisztrátori ismerete, valamint a MySQL/MariaDB adminisztrátori ismereteivel is rendelkezem. Docker konténer image-ek kész
69. Webfejlesző, programozó
 Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
70. IT vezető
 IT stratégia, IT budget tervezése, fejlesztési irányok meghatározása, megtervezése, koordinálása.
71. Rendszergazda
 Windows és Linux rendszereket menedzselek
72. tapasztalt rendszergazda, vfp programozó, EDI
 Windows szerver, munkaállomás üzemeltetés, LAN menedzsment, Script írás, EDI üzemeltetés-illesztő program készítés,IT menedzser,
73. VB6, SQL, ADO fejlesztő. Junior .Net
 5 éves VB6 és SQL Server gyakorlattal, PHP és MySQL, Access alkalmazásfejlesztési ismeretekkel.Junior .Net (ASP.Net, C#, Silverlight és WPF ismeretek)
74. Hálózati és szerveres szakértő, CCNP, CCIE
 Halozati (Cisco CCIE, CCNP, CCDP, 3Com CSE) es szerveres (Novell MCNE, linux, loadbalancer, Apache, Lighttpd, mysql, oracle), valamint K+F (uC-es HW fejlesztes, beagy. rendszerek) temakban jartas, vezetesi tapasztalatokkal rendelkezo csavo munkat keres
75. Webprogramozó
 CMS rendszerek doktora
76. rendszerüzemeltető, programozó
 Többéves tapasztalat a programozás, rendszerfelügyelet és karbantartás terén
77. Linux rendszergazda
 Fiatal lelkes rendszergazda vagyok , alapos rendszer , és hálózati ismeretekkel . Főbb erősségeim a bash , ruby programozás , és az iptables konfigurálás . Szeretem az új dolgokat és ami a tudásomat illeti eléri a Linux Professional 101 és 102-es szintet.
78. Általános webfejlesztő
 Jól átekinthető, "sallangmentes"-mentes weblapok készítése.
79. Tapasztalt rendszerinformatikus
 informatikus, hálózati szakember, linux rendszergazda
80. unix/linux/mac/windows rendszergazda
 Munámban a megbízhatóság, magas fellelősségtudat jellemez.
81. IT Project Manager
 Teljeskörű IT/IS tapasztalat. Network, SAP, end user és back office management.
82. PHP, Delphi Fejlesztő
 Tapasztalatom van adatbázis szerverek adminisztrálásában, kioszk alkalmazások programozásában delphi és php környezetben.
83. Tördelő szerkesztő, grafikus, weblapkészítő, rendszergazda
 Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, QuarkXpress, Mac ismeret, flash, dreamweaver, Adobe premier -- Referencia: www.peter.hajzso.hu
84. ORACLE DBA & AppServer Admin
 [nincs megadva leírás]
85. Linux, Novell, BSD rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
86. php és adatbázis fejlesztő
 Több mint tizenöt évnyi tapasztalat a programozás és az alkalmazásfejlesztés terén, több mint ötven, adatbázisra épülő alkalmazás C++ Builder, Delphi, vagy Clipper fejlesztőeszközzel készítve, hat éves webes fejlesztői tapasztalat html css, php, mysql nye
87. Tapasztalt IT munkát keres, akár linux akár MS környezetben.
 [nincs megadva leírás]
88. rendszergazda 10 év tapasztalattal, win/linux
 rendszergazda sokrétű tapasztalatokkal állást keres, Baranya megyében
89. Rendszergazda, Help-Desk
 Tapasztalt informatikus mérnők hosszútávú állást keres, rendszergazda, Help-Desk support munkakörben. Elsősorban Windows területen van tapasztalatom. Windows / 95, 98, NT, 2000, XP, 7 /, Windows Server / NT, 2000, 2003, / MSSQL, MSOOFFICE. Lotus Notes.
90. 1
 [nincs megadva leírás]
91. SAP-EDI konzultáns, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
92. programozó, rendszerszervező, IT fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
93. Rendszergazda, Rendszerinformatikus
 [nincs megadva leírás]
94. IT Manager, IT rendszergazda, MS-Szerverek,13 év főállásban
 IT Manager, Rendszergazda, IT rendszermérnök, MS szerver specialista, Hálózati szakértő, Adatbiztonság, Storage, Kommunikációs hálózatok, Support
95. Rendszergazda tapasztalattal(Linux,Novell,W 2003 szerver)
 Rendszergazdaként 2éves szakmai gyakorlaton vettem részt, ahol kitünővel végeztem Egerben.A képzés ideje alatt szert tettem a Linux,Novell, Windows 2003 telepítésére,beállításaira és konfigurációira.(Levelező szerver, ftp,DHCP,DNS, aktív hálózati eszközök
96. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
97. Php/mysql 5 éves tapasztalattal
 Több mint 5 éve foglalkozok weboldalak, portálok fejlesztésével, kivitelezésével. Tapasztalatot szereztem már több nagyobb portál kivitelezésében is.
98. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
99. rendszerinfós
 [nincs megadva leírás]
100. rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
1. rendszerszervező, számítógép programozó, adatbázis fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban PC kompatibilis számítógépekre és hálózatokra fejlesztett adatbázis
kezelő, mérésadatgyűjtő, folyamatirányító, képfeldolgozó rendszerek Firebird, Oracle,
Ms Acces, Pascal, Assembly, Delphi C, Clipper, Lazarus és R stb. eszközökkel.
Hál
2. rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
3. rendszergazda
 [releváns találat] Windows Server 2008/2012 AD,GP, SCCM 2012, McAfee ePO 4.6/5.1.1, VSE, McAfee EE 6.2, DE 7.1, Symantec PGP, Kaspersky KSC/KES 10, Novell Groupwise adminisztrálás, felhasználó támogatás, tapasztalat 20.000 gépes környezetben
4. sysadmin
 [releváns találat] Windows xp, 7, 8, 10 kliens támogatásWindows 2003, 2008, 2012 szerver támogatásLinux (Debian, Ubuntu, kliens, szerver)Cisco CCNA, ITESSENTIAL, ASA , VOIP ismeretekVMWARE, IBM BLADEGriffsoft (Forrás program menedzselése)
5. support mérök
 [releváns találat] Oracle DBA, Aruba, FortiNet, Linux, Networking, SAP bázis, Asterisk, APEX, VmWare
6. rendszergazda
 [releváns találat] kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
7. Hálózati rendszergazda
 [releváns találat] Hálózati üzemeltető szakember:CCNA, CCNAS, Windows Szerverek, routerek, switchek, SAN hálózat, Fibre Channel, iSCSI, NAS, Storage, blade...
8. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. it infrasztuktúra üzemeletető
 [releváns találat] server, munkaállomás, hálózat, alkalmazások üzemeltetési tapasztalatok, ms és hp vizsgák
10. ERP rendszerek bevezetése, rendszergazda, üzemeltető
 [releváns találat] Mérnök Informatikai képesítés, több éves, széleskörű gyakorlat ERP rendszerek bevezetésében, IT rendszerek üzemeltetésében vezetőként is.
11. rendszergazda
 [releváns találat] Szakmai tapasztalat: 2006 - Banco Popolare Hungary Zrt. (korábban IC Bank Zrt.), rendszergazda Munkaköri feladatok: Windows 2000/2003/2008 és Lotus Notes rendszer üzemeltetése (szerver és kliens) – több mint száz számítógépes hálózat 1996 - 2006.
12. Webfejlesztő, tapasztalt PHP fejlesztő
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal vállalok rendszerkarbantartást, felügyeletet, tanácsadást, továbbképzést heti max. 3 egymást követő nap, alkalmanként hosszabb időben is (akár hétvégén is), alkalmi és rendszeres feladatokat térinformatikai területen is (pl. QGIS)
13. VFP, PHP, Java fejlesztő
 [releváns találat] 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
14. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Rendszergazda, IT biztonság technikus
 [releváns találat] Rendszergazda, IT biztonság technikus, It hálozat üzemeltetö, novell rendszergazda
16. Tapasztalt szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Specifikálás, tervezés, szerverzés, fejlesztés, adatbázis ismeretek, sokéves IT tapasztalat, Delphi nyelven történõ fejlesztés, ORACLE, MYSql, MSSql, DB2 adatbázis ismeretek, PL/SL, SQL nyelvek ismerete
17. Hálózatelepítő-üzemeltető
 [releváns találat] Informatikai hálózatelepítő és üzemeltető szakon végezetem. Főleg Cisco, de novell és linux alapismeretekkel is rendelkezem
18. SQL, Access, VBA, ERP, migrálás, tsztelés
 [releváns találat] SQL (MSSQL, mySql) ismeret, 10 év access vba programozási tapasztalat, ERP bevezetési tapasztalat, számlaképesség. Fotózási, grafikai tervezési, web/CMS ismeret/gyakorlat.
19. tapasztalt IT szakember
 [releváns találat] IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
20. Lotus Notes, PHP
 [releváns találat] Lotus Notes fejlesztés és üzemeltetés. PHP programozás, Windows, Linux rendszergazda
21. PHP fejlesztő, MS rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. rendszerszervező
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 [releváns találat] Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
24. rendszergazda
 [releváns találat] 15 éves szakmai tapasztalatom van informatikai feladatok ellátásában, szerverek, munkaállomások felügyeletében, karbantartásában, mentésében, felhasználók ügyfélorientált, magas-szintű támogatásában. Microsoft és Novell alapú fájl és levelező szerverek,
25. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 [releváns találat] 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
26. oktató, rendszergazda
 [releváns találat] Több éves felnőttoktatói tapasztalattal rendelkezem.A jelenlegi munkahelyem 76 gépes számítógépparkjának rendszergazdája vagyok. Két iskola Joomla rendszerű honlapját én készítettem.
27. fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban Web-es technológiákkal foglalkozom (ASP.NET, C#, Html, Javascript, PHP), de az adatbázis-oldali programozás sem áll távol tőlem (MS-SQL, Sqlite MySQL, ORACLE)
28. It Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. Rendszergazdai másodállás
 [releváns találat] Másodállásban keresek rendszergazdai munkát. MSExchange, Windows szerverek, Novell szerverek, Linux szerverek, Windows munkaállomások. Több évnyi tapasztalattal rendelkezem.
30. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] Főként „üzemeltetési” informatikusi munkákat végeztem. Sokféle számítógéppel, operációs rendszerrel dolgoztam. A műszaki karbantartás és javítás is a munkaköröm része volt. A rendszerek mélyreható ismeretét alapszükségletnek tartom!
32. Rendszergazdai Másodállás.
 [releváns találat] Microsoft környezetben (Windows Server , SBS, Active Directory...etc ) keresek másodállást.
33. SAP ABAP fejlesztő
 [releváns találat] 7+ years SAP Abap development: 7 implementations (full life-cycle), 1 re-implementation, 2 roll-outs, 1 technical upgrade, 1 Euro conversion, onsite and offsite support for several companies
34. programozó
 [releváns találat] Programoztam FORTRAN-ban, dBase-ben, mikroISIS-ben, Centura/Gupta nyelven. ORACLE adatbázis bányászatában, építésében van gyakorlatom. Foglalkoztam régi rendszer dokumentálásával, feldrítésével, új rendszer szervzésével.
35. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
36. Linux/Windows rendszergazda oktatási tapasztalattal
 [releváns találat] Az utóbbi 10 évben Windows 2000, Windows 2003 valamint többféle Linux (SuSE, Mandriva, Ubuntu) szerver illetve XP, Windows 7, NComputing kliens környezetben dolgoztam 600 fős intézmény önálló rendszergazdájaként.
37. Rendszerszervező
 [releváns találat] Senior Oracle RDBMS, OODB rendszerszervező, SQL tuning, Back End, Kliens/szerver, 3 rétegű alkalmazások, PL/SQL, Delphi, Környezetvédelmi szoftverek-OKIR
38. Sitebuilder, Web designer
 [releváns találat] Tapasztalt Sitebuilder és Drupal szakember. Portfolio: www.mentalpixel.hu
39. innovatív platformfüggetlen üzemeltető rendszergazda
 [releváns találat] rendszerüzemeltetés,weboldalkészítés, szerver telepítés, it tanácsadás, video-audiodigitalizálás, oktatás,hálózatervezés, távfelügyeleti rendszerek kiépítése, hálózatkiépítés, google apps megoldások , üzemeltetés multinacionális környezetben, üzemeltetés
40. rendszergazda, informatikus
 [releváns találat] Linux szerverek készítése ( postfix, samba, mars-nwe, squid) vegyes hálózatok(Linux/Windows) üzemeltetése, távfelügyelet, scriptek írása UTP hálózat építése.
41. IT vezető
 [releváns találat] Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezem az informatika területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem.
42. Nativescript és webes fejlesztés (JS, PHP, MYSQL)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. Rendszergazda, IT Project vezető, Informatikai vezető
 [releváns találat] Multinacionális környezetben eltöltött több éves munkatapasztalat. Informatikai, gazdasági felsőfokú végzettségek.
44. rendszerüzemeltető, integrátor
 [releváns találat] Nagyvállalati rendszerek tervezésében, bevezetésében és üzemeltetésében szerzett többéves tapasztalat.
45. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] OKJ-s rendszerinformatikus, Windows, Linux, Novell ismeretekkel, HTML alapismeretekkel, MS Office professzionális ismerete, szakmai angol nyelv
46. rendszergazda, hálózat
 [releváns találat] windows, novell, linux rendszerek, hálózati eszközök kezelése
47. Informatikus - Közgazdász
 [releváns találat] Oracle SQL,PL/SQL, Reports, Forms, Delphi fejlesztés, projekt vezetés, tervezés, minőségbiztosítás, szaktanácsadás, pénzügy és egészségügy területén. Multinacionális nemzetközi környezetben szerzett gyakorlat, angol nyelvismeret.
48. fejlesztési és üzemeltetési igazgató
 [releváns találat] Integrált alkalamazások fejlesztése, üzemeltetése, ügyfél kapcsolatok ápolása, projekt vezetés
49. software tesztelő
 [releváns találat] tesztelés, automatizálás - automatizált tesztelés, teszt vezető
50. IT szerviz technikus
 [releváns találat] Számítógépekkel kapcsolatos hardware illettve software problémák megoldása. Istallálások, telepítések, upgrade-k készítése.OPerációs rendszerek ismerete.
51. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
52. Informatikus (és hobby fotós)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. Rendszergazda (főleg Linux/Unix)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
54. Rendszergazda
 [releváns találat] Kliens oldali mélyreható hardverismeretek, MS Office termékek alapos ismerete. Aktív és passzív hálózati elemek kiépítése és kezelése. Novell NetWare és Microsoft alapú kliens és kiszolgálói környezet ismerete, címtárak kezelése és karbantartása.
55. delphi, php
 [releváns találat] pályakezdő, végzős mérnök informatikus hallgató
56. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] Windows Server és Novell Netware konfigurációk részletes ismerete. Telepítés, konfigurálás, üzemeltetés.
57. rendszerinformatikus (OKJ)
 [releváns találat] Pályakezdő vagyok sajnos a szakmában nem sikerült elhelyezkednem WEBszerk,AutoCAD,Novell érdekel leginkább de gyorsan tanulok
58. Linux, Cisco, Microsoft, Novell, Network Specialist, sysadmi
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
59. Rendszergazda, rendszermérnök
 [releváns találat] Windows, és Novell szoftverek magas szintű ismerete
60. MCTS, MCP, MCSA, MCT MS szakember
 [releváns találat] Senior MS rendszergazda (MCSA, MCT, MCP, MCTS) több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, rendszerépítés, tervezés, több telephelyes hálózatok kialakíása, LAN to LAN VPN, MS Serverek installációja, karbantartása, távfelügyelet, eseti és átalánydías megoldá
61. Linux, Windows, SQL szerver adminisztrátor
 [releváns találat] Linux web, mail, ftp, file, firewall, VPN szerverek telepítése, felügyelete.Virtualizációs rendszerek telepítése, felügyelete. MS szerverek telepítése, felügyelete. SQL szerverek felügyelete, SQL fejlesztés. Delphi, Java programozás. Hálózat kiépítés
62. ERP tanácsadó,fejlesztő
 [releváns találat] Több tiz éves fejlesztő, programozó, tanácsadó és sales tapasztalat!
63. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows rendszergazda, 20 éves tapasztalattal keres külsős rendszergazdai munkát. Windows 2003-2012 szerverek teljes körű adminisztrációja ActiveDirectory felépítése üzemeltetése, Exchange adminisztráció valamint MS Sql és My Sql admin tapasztal
64. web-szerkesztő, -programozó, -grafikus, -animátor és tanár
 [releváns találat] HTML, XHTML, CSS, Flash, Photoshop, CorelDraw, PHP, MySQL. Vállalom még ezek oktatását is több éves tapasztalattal.
65. informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. Informatikai szakember
 [releváns találat] 23 éve tevékenykedem az informatika, különböző területein. Ez idő alatt Microsoft és Novell hálózatokban láttam el rendszerüzemeltetői teendőket, IT tanácsadóként segítettem munkaadóimat. Microsoft SQL, Oracle, Sybase adatbázis szerverek és környezeteik t
68. Szerviz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
69. általános informatikus több éves gyakorlattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. IT renszeradminisztráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
71. RF-CV-01
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. Tapasztalt vezető rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. Tapasztalt Senior IT projekt vezető, IT vezető, menedzser
 [releváns találat] Tapasztalt IT projektvezetõ, IT vezetõ szakmai kihívásokkal, fejlõdési- és elõrelépési lehetõséggel teli munkát keres akár bejelentett, akár alvállalkozói alkalmazásban.
74. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Rendszergazda, CCNA szakember
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
76. CCNP
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. rendszergazda, rendszermérnök, oktató, üzemeltetö, help desk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. php, linux szerverek
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. webmaster,PHP,IT,rendszergazda,Novell-Windows-Linux szerver
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
80. Fiatal Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
81. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
82. rendszergazda (linux/unix,windows,novell)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
83. Távközlési mérnök
 [releváns találat] Az akkori SZIF-en végeztem villamosmérnökként és azóta is egy távközlési cég alkalmazásában állok.
84. IT Specialista
 [releváns találat] Magas szintű technikai csapat irányítása, ahol hasznosíthatom a meglévő technikai tapasztalatomat. Kifejezetem szeretem a mozgalmas munkahelyeket, ahol a külső ügyfelekkel is kommunkálni kell, ahol a napi gyakorlat része a döntések hozatala.
85. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
86. IT Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
87. Novell, ZenWorks, GrpWise, W2k31, Terminalserver, WEB
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
88. Novell, Linux, Windows rendszergazda
 [releváns találat] Novell , linux és Microsoft szerver környezetben keresek rendszergazdai állást.
89. Profil
 [releváns találat] With more than 8 years in the IT industry I have spent so far, picked up a broad range of technical experiences, besides got to know how to work within an international environment and how to coordianate a team by making decisions and taking responsibilit
90. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
91. Bakacsi Gábor
 [releváns találat] MS Windows alapú hálózatok üzemeltetése, fejlesztése.
92. IT vezető, több mint 10 éves gyakorlattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
93. Rendszergazda, hálózatüzemeltető
 [releváns találat] Hálózatépítés, hibaelhárítás, üzemeltetés, kiszolgálók és munkaállomások telepítése és konfigurálása, Windows / Netware / Linux környezetben.
94. Haladó rendszergazda és Műszaki Informatikai Mérnökassziszte
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
95. Tapasztalt fejlesztő
 [releváns találat] Sok év programfejlesztési és üzemeltetési tapasztalat, folyamatos feljődés.
96. Informatikus, hardver, szoftver ismerettel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
97. szakmai
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
98. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] Novell Netware üzemeltetési ismeretek.(Nowell Netware 4, Nowell Netware 6.5)Windows Server üzemeltetési ismeretek.(Windows 2003)Hibadiagnosztika.Alapszintű programozási ismeretek. (c++, java, pascal, delphi)
99. Informatikai tanácsadó
 [releváns találat] I am a projekt manager and consultant extensive management background (Hungary Government (public sector), ING bank, ABN Amro investment, Coca Cola, TATA, www.sepconsulting.hu, KATO-Online) mainly for PMI processes and enterprise best practise with wide
100. EDI Expert
 [releváns találat] E-mail: kraj@freemail.hu
Cégprofilok
1. Maxint Kft
 [nincs megadva leírás]
2. Harasoft Kft.
 A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
3. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
4. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
1. Lansystem Kft.
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
2. IT Services Hungary Kft.
 [releváns találat] Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
3. ProData Consult Hungary Kft.
 [releváns találat] A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
4. Computer Contact Bt.
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés könyvel? (apeh általl elfogadott), iktató, korházi költségelszámoló, bérrendszer, tárgyieszközkezel? , Hálozat építés-üzemeltetés, teljes-részleges rendszerfelügyelet.És minden ami Informatika.
Termék és megoldás profilok
1. LINUX szerver adminisztráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.