Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
IBM állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Rendszermérnök, rendszerfelügyeleti szakértő
 Rendszer, illetve hálózatfelügyeleti kompetencia (minimálisan Nagion/Zabbix, MS SCOM), lehetőség szerint IBM technológia ismeretek (IBM Netcool/OMNIbus, IBM Tivoli Monitoring)
1. Blue Prism - IT Analyst, IT Developer, Senior IT Team Lead
 [releváns találat] New HOT IT job opportunities at IBM
2. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Szeretnél egy magyar tulajdonú, stabil ügyfélkörrel rendelkező cégnél dolgozni? Motiválnak a kihívások? Szívesen dolgoznál egy fiatalos, családias hangulatú cégnél? AKKOR JELENTKEZZ!! Szoftverfejlesztőket keresünk! (C/C++/ Delphi/ Java)
3. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] A CNW Zrt. budapesti irodájába LOTUS NOTES FEJLESZTŐ munkatársat keres
4. Linux Operator Application Administrator
 [releváns találat] Feladatok:Magento webáruházak infrastruktúrájával kapcsolatos üzemeltetési feladatok (telepítés,mentés,monitorozás).Hibakeresés a felmerülő problémák esetén.Új technológiák felkutatása,tesztelése.Üzemelési, üzemeltetési kockázatok felismerése, felmérése.
5. Embedded Software Engineer - Lighting Controls
 [releváns találat] Beágyazott rendszer fejlesztőket keresünk a kontroll csapatunkba indoor és outdoor világítási kontroll rendszerek fejlesztésére. Bővebb info: ge.com/careers - Pozíció ref. szám: 1927161
6. SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK (JAVA / .NET)
 [releváns találat] JAVA és/vagy .Net környezet és/vagy mobil fejlesztési platformok nem ismeretlenek számodra, szeretsz alkotni, nyitott vagy az újdonságok iránt, mindezt egy családias-baráti hangulatú társaságban valósíthatod meg! Nálunk :-)
7. Java fejlesztő
 [releváns találat] A Groupama Garancia Biztosító Zrt. szoftverfejlesztőt keres budapesti csapatába. Főbb feladatok: a rendszerszervezők által elkészített specifikációnak megfelelő programok fejlesztése, tesztelése, egyéb fejlesztői feladatok.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. JAVA FEJLESZTŐ (SENIOR/JUNIOR/ ALKALMAZOTT/PROJEKT MUNKA)
 [releváns találat] Ha rendelkezel minimum 2 éves JAVA fejlesztői tapasztalattal és szívesen dolgoznál egy fiatalos csapatban különleges ügyfeleknél, külföldi projekten vagy akár külföldön is jeletkezz hozzánk. Nyitottak vagyunk projekt szerződéssel és alkalmazotti státuszra
9. IT System Engineer IBM WebSphere - Németországi állás
 [releváns találat] FElsőfokú végzettség WebSphere-Application-Server, Portal Server, HTTP, WPS/ESB, Deployment Manager ismeretek valamint TSA, SAP Adapter und Node Agent tudás DB2-, Linux RedHat-Know-how Jó angol és német nyelvtudás
10. Rendszergazda (rendszerfelügyelet)
 [releváns találat] Különböző adatmentési megoldások kidolgozása és üzemeltetése, illetve mentési és rendszer visszaállítási pontok létrehozása. Citrix és IBM rendszerfelügyelet továbbá forgalmi adatok mérése.
11. Beágyazott rendszerekhez szoftverfejlesztő mérnök
 [releváns találat] A kormányrendszerek fejlesztésének egyik csoportja felelős a beágyazott rendszerekért. Ez a csapat látja el a hardver közeli fejlesztéseket. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik beágyazott rendszerek fejlesztését végezték C nyelven.
12. Linux Rendszergazda
 [releváns találat] Megüresedő Linuxos - és Windows szerverekhez is értő - pozícióba keresünk multifunkciós, azonnal bevethető több éves gyakorlattal rendelkező szakembert, Budapesten működő jellemzően nagyvállalati környezetbe tevékenykedő céghez.
13. IBM Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] IBM Lotus Notes fejlesztőt keresünk meglévő programunk továbbfejlesztéséhez.
14. LibreOffice és/vagy Linux szakértő, fejlesztő
 [releváns találat] Irodai szoftverek/Linux desktop magas fokú ismerete, fejlesztés/üzemeltetés (Windows szerver környezetben is). Specifikációk kidolgozása, OOo build fejlesztés, eszköztár készítés és egyedi sablonok szerkesztése, fejlesztése.
15. IBM Lotus Notes szakembert keresünk távmunkára
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. IT Technical Analyst (Gödöllő)
 [releváns találat] Provide technical implementation, configuration, documentation and support for databases and technical applications in order to ensure availability and resilience Support service management processes in change, incident and problem management issues Par
17. Java developers / Senior developers / Architects
 [releváns találat] As a Java developer you will be responsible for the implementations of different type of functionalities described in design documents.
18. LAB Service Consultant
 [releváns találat] Storage megoldásokkal kapcsolatos projektekben való tanácsadói feladatok ellátása egy növekvő, innovatív szervezetben. Technikai konzulensi feladatok ellátása storage megoldások területén.
19. Java developers / Senior developers / Architects are needed
 [releváns találat] We are looking for Java / J2EE developers at various skills level working to our Hungarian based client. We are open for freelancers, contractors also for permanent employment.
20. ETL developer
 [releváns találat] EPAM System is a multinational software developer company. For our London site we are currently looking for ETL developers and architects.
21. Java fejlesztő
 [releváns találat] Epam Systems Ltd. is looking for Java/J2EE developers at various skills levels. As Java developer you will have to pragram in pure Java, and implement business objects using Java 2 Enterprise Edition/EJB framework technology.
22. IT sales
 [releváns találat] Ügyfelünk, aki IBM premier business partner, bővülés céljából keres új munkatársat.
23. C++ és/vagy Java fejlesztő
 [releváns találat] Az Interactive Brokers Group tőzsdei kereskedési rendszerének fejlesztése. Ez magában foglalja többek közt a megbízások továbbításáért, piaci adatok disztribúciójáért, tőzsdékkel való kapcsolattartásért felelős alrendszereket.
24. Java developer/architect - Debrecen
 [releváns találat] Our partner, a multinational company with a leading position in the field of innovative software-development is looking for a colleague for the position of Java Developer/Architect
25. Java fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Megbízónk egy 1993-ban alapított, Közép- és Kelet-Európában vezető informatikai szoftver-outsourcing és fejlesztő cég.
26. Java / Python Developer
 [releváns találat] Egy dinamikusan fejlődő, adattárházakkal és üzleti intelligenciával foglalkozó tanácsadó / fejlesztő cég keres munkatársat
27. C++ fejlesztő
 [releváns találat] IT tanácsadás és outsourcing területén működő nemzetközi ügyfelünk részére keresünk legalább 1 éves tapasztalattal rendelkező C++ programozókat juniortól senior szintig.
Szakemberek
1. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. AS400, RPG, RPGLE, SQL, COBOL, CL, JAVA
 Alkalmazás fejlesztés, rendszer szervezés. AS400-as platformon RPG, COBOL, CL, SQL, JAVA
3. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
4. Application és IT Helpdesk munkatárs
 [nincs megadva leírás]
5. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
6. Mainframe alkalmazás elemző / fejlesztő
 Mainframe alkalmazás üzemeltető, elemzői, fejlesztői tapasztalattal (z/OS, Cobol, JCL, DB2, IMS, OPC)
7. Office programozás, oktatás
 [nincs megadva leírás]
8. Java, Delphi, SQL Programozó
 szoftverfejlesztés, adatbázis-kezelés, rendszertervezés
9. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
10. rendszermérnök
 Szoftver kompetencia MainConcept Reference 1.1- 2.0 - felső Microsoft Power Shell, Bash Script – felső IBM Tivoli Storage Managment – HSM vezérlés - alap Adobe Flash Media Streaming Server Interactive 3.5 - felső Adobe Liv
11. PL1 programozó
 több évtizedes mainframe PL1 programozási tapasztalattal rendelkezem gazdálkodási és nyilvántartási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése területén
12. powerbuilder fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
13. IBM POWERi szakértő, Vision HA, IT Project management
 16 éves IT rendszerszintű tapasztalat, AS/400, iSeries, POWER rendszerek ismerete. ITIL vizsga, ISO27001 Auditori tapasztalat, COBIT, CISA
14. Tapasztalt szoftverfejlesztő
 Specifikálás, tervezés, szerverzés, fejlesztés, adatbázis ismeretek, sokéves IT tapasztalat, Delphi nyelven történõ fejlesztés, ORACLE, MYSql, MSSql, DB2 adatbázis ismeretek, PL/SL, SQL nyelvek ismerete
15. DB2 for z/OS system programmer
 Mainframe rendszereken (z/OS) végzek jelenleg DB2 system programmer munkát. Régebben DBAdministratorként, valamint RACF administratorként dolgoztam.
16. IT rendszermérnök / rendszergazda
 15 év szakmai tapasztalat IT rendszerek üzemeltetésében, bevezetésében. MS szerverek, MS SQL szerver, MS Exchange, virusvédelmi rendszerek, spam szűrők, MS Sharepoint, MS ISA szerver, VMWare virtualizációs környezet, Netapp storage, mentési rendszerek, b
17. Rendszergazda
 Rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
18. Unix rendszergazda
 Aix, linux üzemeltetéssel foglalkozom.
19. szakmai profil - Google Apps admin
 Google Apps Business admin, manager Google Apps Certification - Qualified Individuals
20. Rendszerfejlesztő mérnök
 [nincs megadva leírás]
21. RPG, CL fejlesztő
 AS/400 iSeries fejlesztő (RPGLE, CLLE)
22. Rendszergazda (unix/linux)
 Rendszerüzemeltetés (unix/linux, Windows), szoftver és hardver support, vállalatokhoz szükséges megoldások kialakítása és üzemeltetése (samba, ftp, email, web, mysql ...stb), fejlesztések (PHP, shell-script ... stb.), CMS ismeret (Drupal)
23. IT vezető
 Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
24. cobol,pl/I,clipper, xbase, php, sql, js, html, linux
 Ügyviteli alkalmazások fejlesztése kb 30 éve
25. Linux admin
 [nincs megadva leírás]
26. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
27. Grafikus, webprogramozó
 Graphic & web designer
28. IT specialista
 Tranzakció kezelő rendszerek, vállalati felügyeleti rendszerek, pénzügyi rendszerek, nagy, érzékeny adatokat tartalmazó adatbázisok üzemeltetése, automatikus MSI/MST telepítőkészletek készítése
29. IT Specialist
 Rendszerüzemeltetõ, szerver/kliens-rendszerek adminisztrátora, PenTester
30. IT Vezető, Üzemeltetési Vezető, Szaktanácsadó
 Üzlethálózatok informatikai rendszerének (ERP) üzemeltetése, Informatikai projektek koordinálása, vezetése, IT osztály vezetése
31. IT Specialist / Grafikus
 www.elektronistan.com/adamszabo/cv_eng.pdf
32. Alap
 [nincs megadva leírás]
33. Linux rendszergazda, php programozó
 Több mint 10 éves Linux rendszergazdai, UNIX szerver üzemeltetési tapasztalat, számos Linux és UNIX operációs rendszer ismerete, gyakorlat. Magas rendelkezésre állású Linux szerverek üzemeletetése, konfigurálása, Linux cluster rendszerek tervezése, üzemel
34. Junior C#, java fejlesztő (végzős főiskolás)
 szabadúszó java developer & devOps expert (15+ years as sysadmin)
35. IT projektvezetés, szervezés, programozás
 [nincs megadva leírás]
36. alap
 [nincs megadva leírás]
37. Oracle DBA
 adatbazis es alkalmazasszerver uzemeltetes, hibafeltaras, performancia-analizis, portolasok, install, upgrade, klonozas, backup/restore; RMAN, TSM, RAC, ASM, GridControl, rdbms 8.1.7.2-10.2.0.4, IAS 6i, 9i, 10g...
38. IT Specialist, z/OS és SAP
 IT Specialist, programozói ismeretekkel, z/OS, z/VM és SAP rendszerismeretekkel
39. Rendszergazdai és rendszerüzemeltetési szolgáltatások
 Vállaljuk irodai és ipari informatikai rendszerek teljes körű felügyeletét, üzemeltetését. LAN hálózatok tervezését, kivitelezését, utólagos bevizsgálását mérési jegyzőkönyvvel igazolva. Weboldalak, webportálok elkészítését.
40. multimédia-fejlesztő/grafikus
 fiatal, kreatív budapesti pályakezdő fiatal, dtp-s vagy webes grafikusi munkát keres.
41. AS/400, RPG, számlázás, adatmigráció
 AS/400-as környezetben, outsourcing számlázással, RPG fejlesztéssel, adatmigrációval foglalkozó szakember
42. iSeries/AS400 (ILE)RPG developer and Aldon expert
 AS400 RPG, ILE RPG, CL, DB2, Aldon, Analyzer, Kapiti Equation System, MQ, SQL, CVS, RDi, Bank, Biztosító, Teleko
43. Delphi,Oracle,HTML,PHP,Java,JSP,JavaScript,VisualFoxpro,C++,
 Delphi,Oracle,HTML,PHP,ASP,Java,JSP,JavaScript,VisualFoxpro,C++,J.D.Edwards,Clipper (24 év tapasztalat)
44. Informatikus - Rendszergazda
 Informatikus Rendszergazda - Windows rendszerek
45. It alkalmazásfejlesztés, oracle, bpm
 30 év gyakorlat alkalmazásfejlesztésben, mindenféle környezetekben és eszközökkel az IBM 360-tól az IMs-en át az oracle-ig
46. IBM Lotus Domino / Notes / Workflow / XPages fejlesztő
 2003 óta foglalkozok Lotusos üzemeltetéssel és fejlesztéssel.Banki és biztosítói tapasztalattal is rendelkezem.Lotus Domino R5-R8.Alkalmazások:Csoportmunka,Munkafolyamt kezelõ,Iktató rendszerek,Periféria kezelõk,SMS küldõ
47. IT
 Leinformálható, lelkismeretes
48. Profi ERP tanácsadó Finance, Logistic
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem ASW, BPCS , Baan és Coda Financials rendszerek bevezetésében pénzügy-számvitel és logisztika-disztribúciós területen. Különféle IT projekteket is menedzselek (interface fejlesztések, adat integráció...s
49. programozó, rendszerszervező, IT fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
50. IBM AS/400, iSeries, POWER 5, 6, 7 Server Expert
 IBM POWER szerverek mély ismerete, alkalmazásgazda szerepkörökben tapasztalat. IBM Certified iSeries Expert, Vision, MQ admin, Solution Sales ITIL V3 F. Certification 2010, ITIL 27001 Certification 2010, IT Project management tapasztalat 5 év Change Manag
51. IT tanácsadó, vezető (AIX,Linux körny.), 15+ év tapasztalat
 [nincs megadva leírás]
52. Timci profil
 [nincs megadva leírás]
53. AS400 és WIN2003 üzemeltetö
 [nincs megadva leírás]
54. Java/J2EE senior fejlesztő,rendszerszervező,architekt
 Java,J2EE Senior, vezető fejlesztő, architeckt. Követelmény elemzéstől, a rendszertervezésen át, megvalósítás, tesztelés üzemeltetés. Tapasztalatok a főbb platformokon: BEA(Oracle) WebLogic, IBM WebSphere, App server, Oracle AppServer, Glassfish, JBoss
55. Adatbázis fejlesztó / administrator
 [nincs megadva leírás]
56. Tapasztalt IT fejlesztési vezető
 [nincs megadva leírás]
57. IPPBX
 IPPBX, Asterisk, IP phone, softswitch, callcenter, call-center, IP telefon, gateway, softphone, telefonközp. programozás, archiválás, nagy terhelésű rendszerek tervezése, gyártása, hangolása, üzemeltetése, továbbfejlesztése, bővítése, átalakítása, karbant
58. Rendszergazda - rendszerinformatikus
 [nincs megadva leírás]
59. Rendszergazda, IT Projektvezető, Hálózatüzemeltető, Wordpres
 [nincs megadva leírás]
60. PHP, Java, RPG III fejlesztő, rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
61. MKE-n végzett tervezőgrafikus
 [nincs megadva leírás]
62. Önéletrajz
 [nincs megadva leírás]
63. Szakmai Profil
 Több, mint10 éves vezetõi tapasztalat. Projektmenedzsment és szervezetési tapasztalat. Különbözõ módszertanok ismerete és bevezetésükben szerzett tapasztalat.
64. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
65. IT manager / Project manager
 SAP basis Consultant for MySap ERP Unix/Oracle
66. IT oktató, rendszergazda, fejlesztő
 IT rendszergazda, fejlesztő, oktató
67. alap
 Tapasztalt windows sysadmin múlt, vezetõi kvalitásokkal és ambíciókkal jelenleg IT auditor.
68. Szakma
 Széles látókörű univerzális műszaki szakember vagyok. Vezetői gyakorlattal, jó tárgyalási készséggel. Területeim: IT, energetika, elektronika, oktatás, biztonságtechnika, gép-berendezésgyártás, telekommunikáció
69. IT Manager, ERP specialista
 IT Manager különféle iparágakban és kereskedelemben szerzett erõs ERP és egyéb projektvezetõi tapasztalattal munkát keres.
70. informatikus szakkönyvíró, szakfordító és oktató
 14 éve foglalkozom informatikával. Első saját könyvem 2004-ben jelent meg, Dreamweaver 4 kézikönyv címmel. Jelenleg is újabb könyve(i)men dolgozom...
71. Informatikus
 [nincs megadva leírás]
72. Profi IT szakember, 10+ év tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
73. SAP ABAP Developer
 [nincs megadva leírás]
74. P1
 [nincs megadva leírás]
75. Gordán Kornél
 [nincs megadva leírás]
1. IBM Host, z/OS
 [releváns találat] Pénzintézet, nagyipar
2. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
3. Business Analyst
 [releváns találat] Business Analyst, Product owner,
4. Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
 [releváns találat] 2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
5. Szenior IT Biztonsági szakértő
 [releváns találat] 16 év IT biztonsági tapasztala, ebből több év külföldön, tanácsadás és technológiai tudás. CISA, CISSP, Prince2.
6. MSSQL fejlesztő, üzemeltető
 [releváns találat] MSSQL, .Net fejlesztő, üzemeltető
7. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 [releváns találat] 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
8. SW Developer
 [releváns találat] SW Developer, mainly with:C, C++ (Knows ISO 26262) - Used as Automotive embedded system | C# - Internal tool developments (Frontend, Backend, Overall development). | I am a Technical and Management leader next to these.
9. Szoftverfejlsztő
 [releváns találat] C/C++; web backend / frontend; user support
10. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 [releváns találat] Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
11. Seasoned developer
 [releváns találat] I’m certain that everything can be improved. I strive to work out creative solution an enforce innovation to make things better. My core programming skills are Java (J2EE, Spring), PHP, and my biggest interest is Web development, frontend.
12. Cisco hálózati rendszermérnök, Windows szerver üzemeltet!
 [releváns találat] Cisco és HP aktív hálózati eszközök konfigurálása, felügyelete.MPLS alapú hálózat aktív eszközeinek (routerek switchek) felügyelete,konfigurációja,Domain Controlller, Exchange szerverek üzemeltetéseActive Directory kezelése, Postafiókok kezeléseAlap HTML
13. Delphi, C# fejlesztő, SQL
 [releváns találat] Medior szintű SW Dev állást keresek 16 év Delphi, 2 év C# .NET, 20+ év SQL tapasztalattal. Egyéb: Xamarin, Java, Android fejlesztés.
14. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 [releváns találat] bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
15. Projektvezető
 [releváns találat] IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
16. senior java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
18. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
19. sysadmin
 [releváns találat] Windows xp, 7, 8, 10 kliens támogatásWindows 2003, 2008, 2012 szerver támogatásLinux (Debian, Ubuntu, kliens, szerver)Cisco CCNA, ITESSENTIAL, ASA , VOIP ismeretekVMWARE, IBM BLADEGriffsoft (Forrás program menedzselése)
20. rendszermérnök, rendszergazda
 [releváns találat] Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
21. IT Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. Üzleti intelligenca (BI ) Adattárház (DWH) Oracle,OWB,OBIEE,
 [releváns találat] 10+ év tapasztalat üzleti intelligencia, adattárház területén (oracle ), banki/biztosítási/gyógyszeripari/állami projektekben.
23. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. .Net fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. Banki informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. Java, SQL programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. Hálózatinformatikus
 [releváns találat] Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
28. c# gyakornok
 [releváns találat] A főiskolai tanulmányaim során ezeket a területeket tanultam: c#(ADO.NET,ASP.NET webshop) MS Visual Studio 2008 2010, SQL nyelv, IBM Cognos, Power Pivot, MS Office.
29. Adatbázis tervezés Oracle MSSQL,szerver oldali programozás
 [releváns találat] Ügyviteli szoftverek fejlesztése Oracle Mssql adatbázisok tervezése PLSQL programozás szerver oldali kiszolgáló programok írása, kapcsolat más rendszerekkel ( MQSeries stb ) 20 év szakmai tapasztalat pénzügyi szoftverek fejlesztésében
30. Notes alkalmazásfejlesztő
 [releváns találat] 17 év Notes alkalmazásfejlesztői gyakorlattal vállalok fejlesztői munkát akár saját vállalkozásom nevében szolgáltatóként, akár alkalmazottként.
31. SAP PM / MM Modul támogató
 [releváns találat] SAP PM modul oktatása, Műszaki támogatás SAP felhasználóknak. Layoutok beállítása, (üzemzavarjelentések, műszaki helyek, hibajegyek,munkahelyek, karbantarási tervek) létrehozása, módosítása és visszajelentése. Karbantartási anyagtörzs kezelése SAP-ban.
32. Szoftver tesztelő
 [releváns találat] Üzleti követelmények megismerése, teszttervek, tesztesetek elkészítéseTesztadatok, tesztkörnyezet kialakítása Tervezőkkel, fejlesztőkkel folyamatos kommunikáció
33. IT szervező
 [releváns találat] Sok éves tervezői tapasztalattal rendelkezem rendszerterv, fejlesztői és felhasználói dokumentáció készítésében. Kiemelkedő ismeretekkel rendelkezem a Magyar Posta üzleti folyamatairól és technológiai rendszereiről.
34. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
35. Informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] számítógéppark karbantartása, felügyelete, informatikai rendszer működtetése, jogosultságok, jelszavak kiosztása, adatmentés, programok telepítése,segítségnyújtás a felhasználóknak, hibaelhárítás
36. Tapasztalt java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. Webes fejlesztő, IT specialista
 [releváns találat] Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
38. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
39. System Administrator
 [releváns találat] Windows server, Active Directory, Linux, Lan services, Virtualization, Hyper-V, Vmware, MCITP, Sharepoint
40. Tapasztalt projektvezető
 [releváns találat] Értékesítési és implementációs projektekben tapasztalatokkal rendelkező IT szakember vagyok. 20 év ügyfél oldalon eltöltött idő után váltottam át a szolgáltatói oldalra, ahol csoportvezetőként, projektvezetőként és értékesítőként is dolgoztam már. Kiterje
41. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 [releváns találat] Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
42. IT projektvezető, IT középvezető
 [releváns találat] ERP (MFG-PRO, SAP) rendszerek bevezetése, verzióváltása, supportálása, Teljes körű projektvezetés. Fejlesztő és támogató csoportok vezetése. 15 év tapasztalat szolgáltatási és gyártási területeken.
43. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
44. programozó, szoftverfejlesztő mérnök
 [releváns találat] SW tesztelés, manuális teszt, automatizált tesztelésBugZilla, Mantis, Windows, Linux, subversion, git, IBM Rational TeamconcertC, C++, Perl, telecom
45. Front-End Web Developer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. PHP, JAVA, Android fejlesztő
 [releváns találat] Egészségügyi szervezőként egészségügyi alkalmazásokkal foglalkozom, utóbbi időben kiemelten Androidra fejlesztek.
47. szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Unix, Linux, Windows, BaaN Tools, Informix, Oracle, GraphTalk, C, Java, Informix 4GL, PL/SQL
48. Webfejlesztő
 [releváns találat] Kezdő webfejlesztő vagyok.
49. projektvezető
 [releváns találat] Rendkívül széleskörű ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkező informatikai szakember vagyok. Üzleti elemzői, rendszergazdai, kereskedelmi, marketing-, minőségbiztosítási, projektvezetői és felsővezetői tapasztalataim is vannak, az infokommunikáció nagyon
50. IT üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
51. Linux rendszermérnök / Hálózati mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. SAP Basis admin
 [releváns találat] A fő profilom SAP Basis adminisztráció (3rd level), DB2 & Oracle adatbázis rendszerekkel Aix & Unix alapon. (3rd level: sap install, system copy, restore/recovery, performance optimalization, troubleshooting...)
53. Senior Java Developer
 [releváns találat] Több mint 10 éves projekt-tapasztalat, multinacionális környezetben. Fluent English.
54. mérnök informatikus, C# fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
55. outsourcing ; junior projekt managger
 [releváns találat] ITIL v2 vizsgával rendelkező tapasztalt supportos keres rendszerfejlesztő végzettségéhez passzoló project manager munkát.
56. Java fejlesztő
 [releváns találat] J2EE fejlesztõ.
57. c# .net, silverlight fejlesztő, oracle sql, pl/sql, ape
 [releváns találat] 3 éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok. Fejlesztési tapasztalataim az alábbi területeken vannak: C# .NET, Silverlight, WCF, WPF, MVVM, továbbá Oracle SQL, PL/SQL, APEX és Spatial. Némi Java, Javascript, C++, KML ismerettel is rendelke
58. Fejlesztési szakértő/Project manager
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
59. IT assistant
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. z/VM rendszerprogramozó
 [releváns találat] - 5 éves tapasztalattal rendelkezem z/VM last level support területen. UserID menedzsment, application support, patch menedzsment, z/VM upgrade tartozik a jelenlegi munkakörömbe. 3 éves Windows szerver üzemelteési tapasztalat, AD, IIS. 6 éves webfejleszt&
62. IT szakértő
 [releváns találat] informatikai rendszermérnök, hálózati rendszermérnök, rendszergazda
63. SQL, Access, VBA, ERP, migrálás, tsztelés
 [releváns találat] SQL (MSSQL, mySql) ismeret, 10 év access vba programozási tapasztalat, ERP bevezetési tapasztalat, számlaképesség. Fotózási, grafikai tervezési, web/CMS ismeret/gyakorlat.
64. .NET/C# fejlesztő
 [releváns találat] 2-3 éve foglalkozom fejlesztéssel, főállású üzemeltető vagyok, emellett keresek elsősorban távmunkában fejlesztési feladatokat.
65. SG
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. SQL reportozó, Windows Server mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. tapasztalt IT szakember
 [releváns találat] IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
68. Lotus Notes, PHP
 [releváns találat] Lotus Notes fejlesztés és üzemeltetés. PHP programozás, Windows, Linux rendszergazda
69. Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. MSSQL/MySQL DBA
 [releváns találat] Jelenleg MSSQL és MySQL DBA ként dolgozom. Emelett a munkafolyamatok autómatizálását elõsegítõ tool-okat is fejlesztek, valamit dokumentációkat a folyamatok leírásáról. Team Lead-je vagyok 5 DBAnak.
71. IT Project Manager
 [releváns találat] Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
72. szoftverfejlesztő (EDI,web)
 [releváns találat] Experienced full stack developer
73. Tapasztalt rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] 20 éve dolgozom IT területen, ezalatt igen sokféle informatikai rendszerel találkoztam és üzemeltettem. Fő tevékenységem rendszergazda, de hasonló nagy tapasztaltokkal rendelkezem alkalmazások üzemeltetésében is. Segédgeztem továbbá Sharepoint és BI rends
74. Rendszermérnök, rendszergazda
 [releváns találat] Linux és windows rendszerek építése, üzemeltetése alvállalkozóként vagy részidőben.
75. MS rendszer üzemeltető
 [releváns találat] Microsoft alapú rendszerek üzemeltetése, SQL szerverfarmok üzemeltetése
76. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 [releváns találat] 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
77. Rendszergazda / Műszaki informatikus
 [releváns találat] 2000 óta informatikával foglalkozom. (hardver hibakeresés; karbantartás/ üzemeltetés/ support; rendszergazdai tevékenységek; információ- és hálózatbiztonság)
78. KL profil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Rendszerszervező informatikus
 [releváns találat] Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
80. SAP IS-U tanácsadó és operatív vezető
 [releváns találat] Több, mint 10 év munkatapasztalat különböző iparágakban (szotverfejlesztés, logisztika, pénzügy, SSC, energetika), mint IT szakértő. ERP és adattárház renszerismeret (Baan, JBA, CLS-FDW, SAP IS-U), senior analyst, junior manager.
81. Tapasztalt COBOL programozó
 [releváns találat] COBOL programozóként, tervezőként, tanácsadóként, elemzőként dolgoztam eddigi pályafutásom nagyrészében (AS/400, Tandem gépeken) (CEUS, Life/400, OSS, TMIS rendszerek fejlesztését végeztem). Jó képességű, alapos és megbízható munkatársnak tartanak.
82. Számítógép hálózatok
 [releváns találat] Hálózati rendszerek tervezése, eszközök ttelepítése
83. Lotus Domino rendszergazda, fejlesztő
 [releváns találat] 15 éves Lotus Domino gyakorlattal rendelkezem, és számlaképes, saját céggel. Az IBM hivatalos partnere, és alvállalkozója vagyok 10 éve. Rendszergazdai feladatok-, fejlesztések-, migrációk-, szakmai konzultációkban állok rendelkezésre.
84. illestamas
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
85. szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Lotus Notes fejlesztő. Banki szoftverek fejlesztésében, tervezésében jártas.
86. Üzleti Intelligencia, adatbázis szakértő
 [releváns találat] BI / DWH / ETL tanácsadó, fejlesztő
87. Rendszergazda , delphi fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
88. adatbázis, adattárház, BI
 [releváns találat] Tapasztalat:
- DB: MS SQL, Oracle, DB2, Sybase, Access;
- ETL: DataStage, SSIS;
- Reporting, elemzés: Business Objects, SSRS
89. .NET fejlesztő
 [releváns találat] .NET fejlesztőként több mint hét év tapasztalattal
90. Adatbázis tervező és fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
91. It Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
92. Windows-Linux rendszergazda, üzemeltető
 [releváns találat] 15 éves IT tapasztalat, haladó Windows, kezdő Linux rendszergazda, professionális IT Support, helpdesk szint.
93. Site Services Lead
 [releváns találat] 8 év informatikai, 2 év távközlési tapasztalat.8 fős volt a legnagyobb csapat, melyet irányítottam, jelenleg 3 ember munkáját koordinálom.
94. Java fejlesztő, architekt
 [releváns találat] 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
95. IT support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
96. IT-beszerző, IT-helpdesk, Windows üzemeltető
 [releváns találat] PC távoli elérés, VMWare üzemeltetés, Windows rendszerek karbantartása, Üzletvezetés-beszerzés
97. UNIX rendszergazda
 [releváns találat] HP-UX, AIX, Linux szerverek, SAN és Storage (Hitachi, IBM, EVA) üzemeltetésével, hálózat konfigurálásával (CCNA) 1998 óta foglalkozom. Solaris ismeretekkel, és gyakorlattal rendelkezem.
98. webes alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. SAP ABAP fejlesztő
 [releváns találat] 7+ years SAP Abap development: 7 implementations (full life-cycle), 1 re-implementation, 2 roll-outs, 1 technical upgrade, 1 Euro conversion, onsite and offsite support for several companies
100. Programtervező-informatikus hallgató
 [releváns találat] Jeleneg Lead System and Security Administrator-ként dolgozom a Szilícium völgyben egy kisebb IT cégnél. Rendelkezem OpenStack Professional Level Adiministrator és CEHv7 certificate-ekkel.Korábban 3 évid dolgoztam, mint Oracle DBA konzultánsa Webváltó Kft
Cégprofilok
1. R&R Software Zrt.
 Az R&R Software 100 %-ban magyar, 1991-es alapítása óta mindvégig nyereségesen mûködõ cég. Független piackutatók a legnagyobb hazai ERPS szállító és szoftverfejlesztõ vállalatok közé sorolják. Karrier ajánlataink: http://www.rrsoft
2. iAGE Informatika Kft.
 Küldetés-kritikus alkalmazások tervezése, fejlesztése, fővállalkozóként történő bevezetése nagygépes, jelentős tranzakció-számot bonyolító környezetben.
3. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
4. AGE Bt.
 Microcompany dealing with translation, translation support, linguistic and functional testing, verification and bugfixing activities for corporative clients.
5. Harasoft Kft.
 A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
6. SZÁMALK Zrt.
 A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
7. EMIB Tanácsadó Kft.
 IT Tanácsadás, biztonsági megoldások, fejlesztés, projekt management OS/400,Java,Oracle, C#, MSSQL fejlesztés
1. Cégprofil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. CNW Rendszerintegrációs Zrt.
 [releváns találat] Cégünk a CNW Zrt. magyar tulajdonú üzleti vállalkozás, 1994 óta a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég.
3. Profixnet Bt
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. ArgonSoft Kft.
 [releváns találat] Az ArgonSoft Kft. a magyarországi nagyvállalati és államigazgatási szegmens szereplői számára szállít nagy komplexitású egyedi szoftveres megoldásokat. A SOA architektúra alapú, modellvezérelt tervezéssel kivitelezett rendszerek Microsoft .Net és Java JEE
5. Peet & Cook Kft.
 [releváns találat] Rendszerintegrátor
6. P & Bert Management Consulting
 [releváns találat] IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
7. Digitalhelp
 [releváns találat] Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
8. Petend Kft.
 [releváns találat] A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás magyar és külföldi partnerhálózattal.
9. Educatio Nonprofit Társ. Szolg. Kft.
 [releváns találat] Oktatási adatbázisok, intergált informatikai rendszerek fejlesztésével, és üzemeltetésével foglalkozó nonprofit cég.
10. Testing & Inspection
 [releváns találat] Komoly tesztelési kompetenciával rendelkező cég, outsourcing keretében megoldja az ön tesztelési feladat. Szolgáltatások: - Komplett tesztelési stratégia kialakítása és megvalósítása - Tesztesetek tervezése és kivitelezési minden tesztelési szinten
11. Prefero Humán Szerviz Kft.
 [releváns találat] "Szellemi munkatársak biztosítása: vezérigazgatótól a kifutófiúig." Többek között informatikai szakemberek közvetítése, kölcsönzése, projekt alapú biztosítása ügyfeleinknek.
12. Pannonjob Kft.
 [releváns találat] A Pannonjob Kft. egyik fő szakterülete az IT szektor, amelynek keretében számos hazai és nemzetközi informatikai partnercégünk számára végezünk toborzás-kiválasztást budapesti, vidéki és külföldi IT pozíciók betöltése céljából.
13. IT-Sphere Kft.
 [releváns találat] Az IT-Sphere Kft. 2010. márciusában alakult.Cégünk profilja a szakértői informatikai tanácsadás nyújtása, valamint egyedi fejlesztések elvégzése, szakértők rendelkezésre-állítása.
14. Antók Mérnöki Iroda Tanácsadó, Szakértő és Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Az Antók Iroda távközlés mérnöki és informatikai tevékenységgel-, kereskedelemmel-, igazságügyi szakértéssel-, műszaki tanácsadással-, oktatásszervezéssel-, technológiafejlesztéssel-, építésvezetéssel foglalkozik. Kiemelt szakmai területünk az FTTH.
15. Omnit Magyarország Kft.
 [releváns találat] Az Omnit Magyarország Kft. 2007-es megalapítása óta magas szintű informatika tanácsadással, megvalósításhoz kapcsolódó alkalmazásfejlesztéssel és infrastruktúra szolgáltatással foglalkozik.
16. ProData Consult Hungary Kft.
 [releváns találat] A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
17. AdmiNetwork Hungary Kft.
 [releváns találat] Professzionális IT megoldások mindekinek.
18. CodePlay Kft.
 [releváns találat] A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
19. Interactive Brokers Hungary Kft
 [releváns találat] Az Interactive Brokers Group LLC (IBG) egyéni és intézményi befektetőknek kínál pénzügyi szolgáltatásokat, közvetlen elektronikus hozzáférést biztosít a világ 60 tőzsdéjéhez.
20. DoctuSoft Kft.
 [releváns találat] Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
21. Spiller László IT Fejvadász
 [releváns találat] Spiller László IT Fejvadász Blogja
22. Gloster telekom Kft.
 [releváns találat] A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
23. Lippert Software and Consulting Kft.
 [releváns találat] A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
24. Tata Consultancy Services
 [releváns találat] Tata Consultancy Services helps businesses compete in the global marketplace with efficiency and certainty. We ease our clients' pressure points through IT Services, Business Solutions and Outsourcing.
25. Computer Contact Bt.
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés könyvel? (apeh általl elfogadott), iktató, korházi költségelszámoló, bérrendszer, tárgyieszközkezel? , Hálozat építés-üzemeltetés, teljes-részleges rendszerfelügyelet.És minden ami Informatika.
26. Mendax Informatika Kft.
 [releváns találat] Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
27. HyperTeam Üzleti és Informatikai Tanácsadó
 [releváns találat] A HyperTeam Kft. független működésfejlesztéi tanácsadó vállalkozás, ügyfeleink munkáját átfogóan támogatjuk a stratégiaalkotástól a működési folyamatok átvizsgálásáig, azok hatékonyságának javításáig, méréséig.
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.