Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Apple állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. iOS fejlesztő (mobil game)
 Tapasztalt ios fejlesztőt keresünk a Foosio-hoz, ami egy online, élő adatokon alapuló foci manager / fantasy football játék.
2. JavaScript/ActionScript fejlesztőket keresünk
 Webtopjaink fejlesztéséhez keresünk hosszútávra, komponens orientált fejleztésekben jártas, javascript és/vagy action script -ben profi szakembereket. Szakmai önéletrajzokat a job.hr.core@gmail.com email címre várunk.
3. Engine programozó
 Induló szoftverfejlesztő cég ENGINE PROGRAMOZÓ munkatársakat keres. Elvárt képességek: JAVASCRIPT és C# programnyelvekben való jártasságelőnyt jelent Boo ismerete, 3d grafikai affinitás, informatikus mérnök végzettség, precizitás
1. Senior Java Developer (cloud, full stack, remote work)
 [releváns találat] Have you ever wanted to help Amazon, Apple, Google, Lego, NASA and 5,000+ other teams in transforming how they collaborate? If so, come join us at Midori! (Compensation: 800,000 - 1,600,000 HUF depending on demonstrated experience!)
2. Experienced mobile application developer
 [releváns találat] We are looking for a native application developer who will be creating applications for mobile devices including mobile phones and tablet computers, both on iOS and Android devices the same extent.
3. Rendszergazda kerestetik!
 [releváns találat] Ha valaha is álmodtál arról, hogy egy látványos eredményeket elérő csapat része legyél, akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj!
4. iPhone alkalmazás fejlesztőt keresünk főállásba
 [releváns találat] Canadian Startup Company is looking for a full-time iPhone developer. Must have adeqaute experience in objective C and Cocoa and in application process with Apple is a must as well. The job can be done remotely from home.
5. 3D Artist, Location: Budapest
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Lovasi Reklám - PHP/CSS programozót keres XT-Commerce-hez
 [releváns találat] A feladat meglévő design beépítése XT-Commerce shop-rendszerbe CSS-ben és PHP-ben. A rendszer szerverre való feltöltése, valamint böngészőkre történő optimalizálása (Firefox 3.0, Explorer 6-7.0, Safari 2-3.0, Opera 9.0 és Apple 2-3.0)
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. informatikus, rendszergazda
 Kisebb rendszerek, MS, Linux, enyhe AppleRendszertervezés, telepítés, üzemeltetésMySQL, PostgreSQL, PHP, bash, powershell
3. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
4. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
5. IT Manager, Microsoft Dynamics NAV,ERP,CRM,KKV
 IT Manager, Microsoft Dynamics NAV
6. IT Support/Junior Linux admin
 Specialized and general IT support in a Windows/OS X based environment; intermediate Linux administration skills
7. C++ fejlesztő
 Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Több éve foglalkozom modern C++ kóddal különböző platformokon, ami egyben az erősségem és preferenciám is, de mögöttem vannak már iOS (Objective-C), valamint egyszerűbb webes (frontend és backend) project-ek is.
8. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
9. profil leírása majd
 profil bővebb leírása majd később...
10. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
11. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
12. rendszermérnök, rendszergazda
 Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
13. Informatikus Rendszergazda
 Nagyvállalati rendszerek üzemeltetésében szerzett 10 éves tapasztalat.
14. Rendszergazda
 Vállalkozó rendszergazdaként állok rendelkezésére.Referenciák : Conflex Kft, Selfstore Kft, Gumex Kft, Móra Könyvkiadó Zrt és sokan mások.
15. Senior Principal Oracle Consultant, Technical Architect, OCP
 General Profile:Team leader and senior principal technical consultant for over 17 years focusing on Oracle product implementations, customisations and upgrade projects as Principal Technical Consultant
16. Rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
17. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
18. rendszergazda
 kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
19. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő vagyok. PHP, JavaScript, HTML5, MySQL, Linux ismeretekkel rendelkezem. Felsőfokú szakképzést végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán, webprogramozó szakon. OOP-t, MVC modellt és frameworköket is nap mint nap használok.
20. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
21. IT/telekom tanácsadó/fejlesztő Call center szakértő
 Mérnök, fejlesztő, architekt, tanácsadó, 15+ év a telekom/it szakmában.Alkalmazásfejlesztés. Telefonos Ügyfélszolgálati rendszerek mély ismerete.
22. Javascript/React/Nodejs/PHP/iOS/Android fejlesztő
 Custom development, pre-development planning, focusing on real value and usability.
23. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
24. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
25. Kreatív szakmunkás
 Dolgozom a webes és az audio-videó vonalon. Kreatív vénával, modern szemlélettel, gyorsan és precízen. Az ötleteléstől a teljes megvalósításig
26. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
27. online marketing és seo specialista
 Online marketinggel és keresőoptimalizálással foglalkozom. Tapasztalattal rendelkezem marketing kampányok tervezésében és lebonyolitásában, továbbá jól ismerem a szociális médiumokat és a google rendszerét (analitics, adwords).
28. mérnök informatikus
 Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán végeztem infokommunikáció szakirányon. Pályakezdőként keresek munkát.
29. Junior Linux / Windows rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
30. flash, design, anim�ci�
 Grafikus és animátor vagyok, jelenleg fõállásban egy tévécsatornánál dolgozom grafikusként. Portfólióm webcíme: https://www.behance.net/molnarka
31. PHP MVC fejlesztés, front-end, GEOM
 Otthonról végezhető távmunkát, esetleg bejelentett főállást keresek. PHP OOP MVC módszertan ismeretével egyedi fejlesztésekhez, MySQL vagy PostgreSQL adatbázis tervezés és fejlesztés (PDO) PostGIS és Spatial (térképészeti) kiegészítések használatával.
32. programozó, architect
 Web (php, mysql, javascript), Mobil (iOS), projektvezető, senior programozó
33. Tapasztalt, tanulékony supportos
 Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
34. PHP, Ruby, Ruby on Rails, HTML5, CSS3, WAI
 [nincs megadva leírás]
35. Hálózat telepítő, üzemeltető és rendszergazda
 olyan munkahelyen szeretnék dolgozni, ahol gyakorlatban is hasznosíthatom az eddigi tanulmányaimat, jó szakember váljon belőlem és hogy továbbfejlesszem a tudásomat egyetemi szintre.
36. Rendszergazda
 Hardver és szoftver hiba elhárítás, tanácsadás, tesztelések
37. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
38. IT projekt menedzser
 [nincs megadva leírás]
39. Rendszergazda, Informatikai rendszerüzemeltető
 Több éves jártságom van,Microsoft Windows, szerver és kliens oldali üzemeltetésben, különbözõ Linux disztribúciók üzemeltetésében és adminisztrációjában mind kliens, mind szerver oldalon, informatikai hálózatok építésében és üzemeltetésében.
40. IT Project Manager
 Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
41. Rendszergazda, Webfejlesztő
 Alapos hálózati ismeretekkel és nagyon jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, hamar beilleszkedő, jó kommunikációs készséggel rendelkező társasági ember vagyok.hardware-ek és software-ek magas fokú ismerte.
42. Rendszergazda
 Több éves gyakorlattal rendelkezem Windows és Macintosh rendszereken. Szerver illetve kliens oldali üzemeltetési gyakorlat.
43. Web fejlesztő
 Grafikai tevekből vállalom komplett honlapok elkészítését, saját fejlesztésű CMS rendszerrel.Technológiák:PHP, AJAX, MySQL, jQuery, CSS.
44. C++, Qt, iOS fejleszto
 iOS (iPhone, iPad), Mac és Ruby on Rails rendszerekre fejlesztek jelenleg. Ezen felül Qt (C++), .Net (C#) fejlesztéssel is foglalkoztam 3 évig, illetve 3D-s grafikai programozással is (OGRE 3D motor-t használva). About.Me: http://about.me/viktorbenei
45. IT rendszergazda, hardver és szoftver karbantartás, PHP+MYSQ
 Számítógépek szoftveres és hardveres javításával, fejlesztésével, karbantartásával, valamint egyedi online és offline szoftverek fejlesztésével foglalkozom. Hálózatokat építésével, javításával és karbantartásával foglalkozom.
46. PHP Fejlesztő
 Szakmai tapasztalat:HTML/CSS, PHP, SQL, Symfony, CMS rendszerek, UNIX, SVN.
47. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
48. Általános rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
49. Webfejlesztő
 ASP.NET, PHP, CodeIgniter, (X)HTML, CSS, JavaScript jártasság, jQuery ismeret
50. programtervező, szoftverfejlesztő, PHP
 Többféle programozási nyelvet és technikát ismerek. Jártas vagyok a programtervezési és fejlesztési technológiákban. ( SVN, Tervezési technikák, UML ) Ismert nyelvek: PHP( CodeIgniter, OOPHP ), Java, C/C++, Webes nyelvek és technikák. ( AJAX, JQuery, Java
51. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
52. Tapasztalt C++ fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
53. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
54. Villamosmérnök / Linux prof.
 [nincs megadva leírás]
55. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
56. hardware,op. rendszerek
 Végzettségem mûszerész,jelenleg hw-rel,desktop OS-ekkel,hálózatokkal foglalkozom,felhasználókkal való közvetlen kapcsolattartás/helpdesk,általuk használt rendszerek telepítése,beállítása,karbantartása.
57. rendszermérnök
 Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
58. Linux rendszergazda
 Számomra fontos a csapatban való dolgozás és a másokkal való jó együtt mükődés. Mindig törekszem a leggyorsabb és legprofibb munkára. Sok helyen sikerült már tapasztalatot gyűjtenem különböző területeken.8 éve foglalkozom Linux alapú szerve
59. Informatikus
 Rendszerüzemeltetés, Windows.
60. Informatikus mérnök
 Informatikus mérnök projektvezetői, rendszerintegrátor, konzulensi, rendszergazda és oktatási tapasztalattal.
61. Webdisgner- Multimédia fejlesztő, PHP, Flash, JavaScript, My
 [nincs megadva leírás]
62. Linux rendszergazda
 A puppylinux.hu alapító tagja, üzemeltetője.
63. sysadmin
 [nincs megadva leírás]
64. Project manager
 12 éves informatikai és marketing munkatapasztalatproject manageri állást keresek, számos referenciával, amit nem félek megmutatni. Magyar, angol nyelveken. Alvállalkozóként is.
65. Nyári munkát keresek
 Cisco INTRO tanfolyam - Apple MacBook szervíz tapasztalatok - Informatika érettségi - B2 szintű angol nyelvvizsga - B kategóriás jogosítvány (saját gépjármű) - Apple Mac OS mély ismerete - 2007ben iStyleban eladó nyáron
66. java, j2ee freelancer
 Programtervezõ Informatikusi diplomát szereztem. J2SE, J2EE és J2ME platformokon programozok, szükség szerint C/C++, PHP-ben is. 2009-ben tagja voltam a Sun & Ricoh Java Developer Challange (Europe) nyertes csapatának. Oracle Certified.
67. kreatív / innovációs fejlesztések (hw és sw)
 c, c++, Qt, openCV, Android (Java), (AS3, JavaME, Python), arduino, nyáktervezés, mikrokontrollerek, szenzorok, touch, stb...
68. Webdesigner, Flash programozó, HTML hírlevél készítő
 Számítógépes ismeret: • XP/Vista/7 • OSX • Photoshop • Dreamweaver • Flash • SoundForge • Sony Vegas • Microsoft Office/OpenOffice Programozási ismeret: • ActionScript 2.0 • HTML/CSS • C/C+
69. Linux rendszergazda
 Végzős OKJ-s Rendszergazda vagyok. 5 éve Linux rendszerekkel foglalkozom. Folyamatosan képzem magam.
70. rendszergazda, IT karbantartó
 -hardver és szoftver eszközök karbantartása, javítása -új gépek és egyéb hardver eszközök beállításainak elvégzése számítógépes hálózat kiépítése
71. rendszergazda, projekt vezető, sales, support, kiadvány
 Windows, Mac OSX, Novell- és Windows-hálóza, Linux, TCP/IP, informatikai-biztonság, grafika (PS, InDesign, Corel), levelezés, web, Office
72. Tapasztalt Java fejlesztő, szakmai vezető
 11 év Java (SE, EE) és fél év Objective-C (iPhone SDK) fejlesztõi tapasztalat. 3 év Liferay fejlesztői tapasztalat. 4 év szakmai vezetői tapasztalat.
73. rendszergazda
 Webes alkalmazások üzemeltetésében gyakorlott rendszergazda
74. eati
 [nincs megadva leírás]
75. .net Web fejlesztďż˝, .net fejlesztďż˝, DBA, ERP Engineer
 Elhivatott, szakmailag kitünőre diplomázott, kihívásokat kereső, senior fejlesztő, és ERP mérnök
76. Önéletrajz
 10 éves rendszerüzemeltetői tapasztalattal rendelkezem. Ügyfélkezelésben, helpdesk jellegű munkában, hardver- és szoftverismeretben jártas vagyok. Önállóan és csapatban is szívesen és jól dolgozom.
77. Designer, Grafikus, Webdesigner
 Designer, Grafikus, Webdesigner, Weboldal tervező. Elsősorban plakátok, szórólapok, webes arculatok valamint logók készítésével foglalkozok. Magas szintű Photoshop, Flash, Joomla, Wordpress és Dreamweaver ismeret. Angolul tárgyalási szinten beszélek.
78. rendszergazda
 Tízéves tapasztalattal rendelkező rendszergazda vagyok. Fő tevékenységi területeim közé eddig a Microsoft-munkaállomások telepítése, karbantartása, hibaelhárítása, helpdesk, segítségnyújtás telefonon, távloi eléréssel vagy személyesen tartoztak.
79. Junior Android és iOS programozó
 [nincs megadva leírás]
80. Content Manager frontend fejlesztői tudással állást keres
 Főleg Drupal rendszerekben szerzett Content Managment és Frontend fejlesztői ismeretekkel rendelkezem.
81. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
82. Rendszermérnök, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
83. Web - Flash developer
 Web and Application development - Flash, Social Media, Games, RIA
84. rendszerüzemeltető, e-learning development, training
 MS rendszerüzemeltetés, e-learning megoldások, fejlesztés, képzés, tréning
85. rendszergazda
 Informatikus- rendszergazda
86. rendszergazda a-z-ig
 Rendszergazdának miért kell programozni,
programozónak, miért kell hálózatot üzemeltetni?
87. PHP, Html, CSS fejlesztő. Grafikus, videoszerkesztő.
 Végzős Informatikus, webfejlesztés és grafika területén szakmai tapasztalattal rendelkező budapesti férfi állást keres. PHP, CSS-ben 2 éves, grafikai téren (Photoshop, Coreldraw, Freehand) 10 éves munkahelyi tapasztalattal rendelkezem.
88. Rendszergazda
 Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
89. IT Rendszermérnök
 Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
90. Tapasztalt PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
91. PHP fejlesztő több éves tapasztalattal
 PHP fejlesztésben több éves szakmai tapasztalat, irodai és távmunkában egyaránt. Jártasság objektum-orientált programozás, keret és templaterendszerek használatában.
92. Webfejlesző, programozó
 Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
93. PHP fejlesztďż˝
 [nincs megadva leírás]
94. rimo
 [nincs megadva leírás]
95. BigBalla
 [nincs megadva leírás]
96. Python fejlesztő, Adatbázis manager
 Bármi jöhet, ami kihívást jelent, sablon weboldalak készítése nem vonz. :)
97. IT consultant,Bankkártyás Rendszergazda, rendszer programozó
 IT consultant, Rendszergazda,IT alkalmazás üzemeltetési szakértő, rendszerprogramozó, KTC, B24, ATM, POS, Java SE/ME
98. szoftverfejlesztďż˝
 [nincs megadva leírás]
99. IT
 Leinformálható, lelkismeretes
100. Tapasztalt rendszerinformatikus
 informatikus, hálózati szakember, linux rendszergazda
1. rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazdai végzettség, IT rajongó, Apple felhasználó 10éve, okosotthon tervező és kivitelező
2. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
3. Software Fejlesztő
 [releváns találat] I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
4. Apple rendszer üzemeltetö
 [releváns találat] Grafikai ès mèdia stúdiók rendszere.
5. objective-c és c# programozó
 [releváns találat] iOS és c# programozó...
6. Apple rendszergazda
 [releváns találat] Kiadványszerkesztési ismeretekkel Apple rendszer üzemeltetés
7. IT Director
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Shield Informatics Kft.
 [nincs megadva leírás]
2. Hands On Consulting Kft.
 For over 12 years Hands On has been an IT consulting and support services provider in Hungary and the ECE region. A Hands On – mint IT tanácsadó és támogatási szolgáltató – több mint 12 éve tevékenykedik Magyarországon és az ECE régióban.
3. Inflex Studio Kft.
 A digital agency from Budapest, handcrafting tailor-made web and mobile applications, on a mission to help Startups and SME's to innovate in their industry.
4. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
5. Attadev Digital Kft
 Az Attadev Digital-t több, mint 10 éves online tapasztalattal azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy ügyfeleinket igazán professzionális megoldásokhoz segítsük az online megjelenésük területén.
6. Devhub Kft
 Cegunk a Sved Accedo Broadband partnerekent nemzetkozi broadband media operatoroknak, keszulekgyartoknak illetve tartalom tulajdonosoknak keszit mobil keszulekeken, jatekkonzolokon, set-top-box-okon illetve televizio keszuleken futo alkalmazasokat.
7. Project Control Expert Kft.
 Founded in 1996, Procon-X is a Hungary-based company with branches in USA, Czech & India. We offer a proven project controlling methodology, proprietary IT tools and construction industry specialists. Pls visit us at www.procon-x.com
8. MiniCRM
 [nincs megadva leírás]
9. More Than 2 Weeks
 Budapesti iPhone fejlesztéssel foglalkozó csapat, több házon belüli, és alvállalkozói referenciával.
10. Viking.tm
 Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
11. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
12. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
13. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.