Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
3D állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
2. Kreatív designer állás
 Kreatív designert keresünk!
3. Graphic and User Experience Designer
 Az Oriana Kft. (www.oriana.hu) Graphic and User Experience Designert keres. Effector nevű termékünk továbbfejlesztése és a nemzetközi piac igényeinek megfelelően optimalizált kialakításához!
1. 3D modellező
 [releváns találat] Our purpose at beam is to transform high-end furniture sales through digitization. We drive the digital transformation for high-end furniture brands & retailers and provide powerful new ways to generate more revenue.
2. C++ fejlesztő
 [releváns találat] C++ programozót keresünk új generációs adásgrafikai 3D szoftver fejlesztéséhez, dinamikusan fejlődő céghez.
3. Senior 3D Animátor
 [releváns találat] Játékprojectekben 3D-s modellek animációjának elkészítése, valamint koordináció a fejlesztő programozókkal és game design.
4. Unity 3D Programozókat
 [releváns találat] Budapesti székhelyű innovatív, fiatalos mobil játékfejlesztő csapatunkba keresünk Unity 3D Programozókat.
5. 3D modellező és pályaszerkesztő
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő mobil játékfejlesztő csapat keres 3D modellező és pályaszerkesztő munkatársat.
6. 2D/3D kompozitor
 [releváns találat] 2D Compositor Az Amego Film stúdió alvállalkozót keres Adobe After Effects compositor munkakörben, azonnali kezdéssel. Amit kínálunk: nagyjátékfilmben referenciajó hangulatú fiatal csapatkomoly szakmai tudás elsajátításának és a szakmában elisme
7. 3D modellezőt keresünk
 [releváns találat] Gyakorlott ügyes kezű 3D modellezőt / tervezőt keresünk kőbányai irodánkba 06.29-től 07.10-ig helyettesítés céljából megegyezés szerinti órabérben. Várjuk jelentkezésed néhány referencia munkával kiegészítve és néhány sorban írva eddigi 3D modellezői szak
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Senior 3D Artist
 [releváns találat] A colormass egy fiatal, innovatív cég, amely célja professzionális képi élmények létrehozása a legújabb vizualizációs technológiák használatával, különös hagsúlyt fektetve a valósághű ábrázolásmódra. Munkáink témája főként bútorok és egyéb beren
9. mobil CAD szoftver fejlesztő, nemzetközi sikerek
 [releváns találat] Mobilalkalmazás fejlesztõt - programozót keresünk multiplatform 3D mobil CAD App továbbfejlesztéséhez. Az app már 5 éve igen sikeres az AppStore-ban, nemrégiben kiadtuk az Android verziót is. Professzionális CAD program profi felhasználóknak.
10. 3D programozás
 [releváns találat] Budapesti cég programozásban és 3D fejlesztésben jártas programozót keres, stabil hosszú távú munkára. Távmunka is lehetséges! Önéletrajzokat, motivációs levelet fizetési igénnyel megjelölve várjuk!
11. 3D grafikus
 [releváns találat] Sziasztok!Szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégünkbe keresünk számlaképes, 3D modellek készítésében jártas szakembereket, karakter animációs tapasztalattal. (egyszerű feladat, nem rajzfilm szintű)Ha érdekel a lehetőség, kérem jelentkezz a fehervari.anita@v
12. Goroid = mobile gamer community >> C++ fejlesztőket ker
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. C++ fejlesztő
 [releváns találat] Feladatok:3D virtualreality szoftver fejlesztésében való részvétel,új algoritmusok kidolgozása és leprogramozása,kapcsolódó kutatások elvégzéseMunkavégzés helye:Budapest
14. Unity3d programozó
 [releváns találat] Programozót keresünk 3d-s alkalmazások fejlesztéséhez, Unity környezetben.
15. 3D C++ fejlesztő
 [releváns találat] Feladatok:- 3D virtualreality szoftver fejlesztésében való részvétel- Új algoritmusok kidolgozása és leprogramozása- Önálló megoldások keresése- Kapcsolódó kutatások elvégzése
16. Unity 3D
 [releváns találat] iPhone fejlesztőt keresünk, aki min. 2 éves aktív tapasztalattal rendelkezik és jól ismeri a unity 3D-t. Játékok fejlesztésére keressük emberünket.
17. Design-nal foglalkozó tervezőiroda 3D-s munkatársakat keres
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. C++ Programozó
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő, világ szinten elismert szoftvereket fejlesztő partnercégünk számára keresünk szakembereket C++ Programozó munkakörbe
19. Játékfejlesztő programozó
 [releváns találat] Artery Studios is looking for game developer programmers to strengthen it’s team in Budapest. This position is for a game development role to work on an MMO title as well as other games. Ideal for any programmer who would like to work on games.
20. Tapasztalt 2D/3D iphone fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Tapasztalt programozót keresünk 2D/3D játékok fejlesztéséhez iPhone-ra.
21. 3D Artist, Location: Budapest
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. Senior C#/.NET fejlesztő, architect
 [releváns találat] Tapasztalt C# fejlesztőt, rendszerfejlesztőt keresünk, 3D geometriai modellezési ismeretek előnyt jelentenek
23. 3D-s munkatársat keresünk
 [releváns találat] Maya gyakorlattal munkatársat keresünk grafikai stúdiónkba.
24. Engine programozó
 [releváns találat] Induló szoftverfejlesztő cég ENGINE PROGRAMOZÓ munkatársakat keres. Elvárt képességek: JAVASCRIPT és C# programnyelvekben való jártasságelőnyt jelent Boo ismerete, 3d grafikai affinitás, informatikus mérnök végzettség, precizitás
25. Oktató videó készítés (AutoCAD, CDRAW, Delphi, PHP5, 3d max)
 [releváns találat] Szeretnél egy figyelemfelkeltő pontot az önéletrajzodba? Készíts oktató videót! Témakörök: AutoCAD, CorelDRAW, Delphi, PHP5, 3ds max, AJAX.
26. Játékfejlesztőknek Munkát Kínálok
 [releváns találat] 3d online Póker, ulti, snapszer játékhoz keresünk Játékfejlesztőt (a játék 60%ban kész van) Olyan programozókat keresünk, akik szeretnek programozni és tudnak önállóan dolgozni!Az alábbiak szükségesek:-Alapos Delphi tudás-Alapos SQL ismeret-Új ismeretek g
Szakemberek
1. 3D Modellező
 3D Modellező állást vagy egyéb grafikai állást keresek!
2. nodejs fullstack fejlesztő
 Backend, frontend, fullstack node.js projektekben dolgozom sok éve. Nestjs, Express, Hapi backend oldalon, Angular, React frontendben a leggyakoribb, amiket használok. Szívesen építek fel teljesen új projekteket, de bekapcsolódom meglévőekbe is.
3. 3d designer
 5 + éves tervezői tapasztalt. Solidworksben. 10+ éve foglalkozom a 3ds max-al.
4. 2d/3d grafikus, animátor
 Szeretek alkotni, legyen az 2d, 3d de akár egy bútor felújítás is.
5. 3D Generalist
 [nincs megadva leírás]
6. 3D modellező
 Portfolio:https://frajnasdesign.space/
7. 2D és 3D grafikus, designer
 Elsősorban fotórealisztikus renderek készítése, objektumok modellezése és textúrázása.
8. 3d modellező
 [nincs megadva leírás]
9. 3D Grafikus
 3D Studio Maxban dolgozom, Vray és Corona render enginnel.Tapasztalatom van az alábbi szoftverek használatában: Substance Painter, Marvelous Designer, ZbrushPortfólióm megtekinthető az alábbi linken:https://lanceharth.wixsite.com/portfolioharth
10. Java programozó és 3D modellező
 [nincs megadva leírás]
11. 3D Generalist, Kezdő C# játékfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
12. junior 3d artist, graphic designer
 3d modellezés, textúrázás, 3ds max, substance painter
13. Okleveles média tervező-művész
 [nincs megadva leírás]
14. Front-end fejlesztő
 2018 nyarán végeztem a CodeBerry Programing School online képzésén front-end fejlesztőként! Jellenleg munkát keresek ahol tapasztalatot,új ismereteket szerezhetek! Roppant szorgalmas,ambiciózus,munkájára igényes ember vagyok!
15. hálózat, windows, debian user, elektro/hang/fény tech
 Több éves elektrotechnikai tapasztalattal rendelkezem, de több potenciált látok a hálózati / rendszerkonfigurációs készségeim és tudásom kamatoztatásában. Elsősorban alkalmi vagy részmunkaidő érdekel
16. Tapasztalt Grafikus
 Érdeklődés: UI/UX design, wordpress, webdesign, marketinges anyagok, animáció, 2d 3d modellezés játék grafika,bármilyen kreativitást igénylő feladat Miskolcon vagy távmunkában. szemanorsi@gmail.com
17. Számlaképes FullStack php fejlesztő projektmunkát keres
 Több éves webfejlesztő tapasztalat. HTML5, CSS, Javascript, JQuery, Bootstrap, PHP, MySQLTapasztalat: webáruházak és vállalatirányítási rendszerek fejlesztésében való aktív részvétel.
18. Senior Microsoft Developer, Architect (MCPD, Web/full-stack)
 Mihály has 15 years of experience in Microsoft application development. He has worked for Hungarian and Swiss companies as a developer, software architect, technical team lead and project manager.
19. Level designer, modellező, üzletvezető
 Utóbbi 3 évben üzletvezetőként dolgoztam egy webshopban, de otthagytam hogy a hobbim lehessen a hivatásom. Főként 3d modellezés, level design, textúrázás, VR fejlesztés, Unity munkák érdekelnek elsősorban.
20. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
21. C++ fejlesztő
 Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Több éve foglalkozom modern C++ kóddal különböző platformokon, ami egyben az erősségem és preferenciám is, de mögöttem vannak már iOS (Objective-C), valamint egyszerűbb webes (frontend és backend) project-ek is.
22. Xamarin és MonoGame fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
23. 3d grafikus
 3d grafikus, unity szerkesztő, animátor
24. .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
25. grafikus, designer, látványtervező
 Corel alkalmazások, Adobe termékek, Photoshop, Indesign, Illustrator, 3d Studio Max - Vray, Flash - Dreamweaver, Zbrush, Mudbox...
26. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
27. CV
 Szeretnék fejlődni
28. 3D animátor, modellező, web programozó
 Autodesk Maya modellek és animációk készítése, weboldalak design-ja és programozása (html,jQuery,php,mysql)
29. Minden problémát megoldó programozó
 [nincs megadva leírás]
30. designer
 [nincs megadva leírás]
31. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
32. Webfejlesztő
 PHP, MySQL, MsSQL, HTML, JavaScript, Ajax, CSS, Laravel ismeretek
33. webdesigner, grafikus, php fejlesztő, seo, vb.net programozá
 2008 óta érdekel az IT világ. 2008-ban kezdtem el tanulni a css, javascript, html nyelvet. 1.5 év alatt szinte teljesen kitanultam. Majd ezek után nekiálltam php, vb.net és c# programozásnak. Nagyon tetszenek, ezekben szinte otthon érzem magam.
34. UX Designer
 Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
35. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
36. Enterprise Online Architect, Entrepreneur
 MSc / MBA / Business Analyst / Web Architect / Strategic Management & Entrepreneurship
37. Tapasztalt 2D 3D grafikus
 Több mint 11 éves tapasztalatt rendelkező 2d 3d grafikus vagyok! Főállású távmunkát keresek!
38. Llotus domino fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
39. Web designer, IT helpdesk
 Webáruházak teljeskörű tervezésében, üzemeltetésében és IT helpdesk területen tapasztalt designer vagyok.Referencia:http://akai-atd.com (fejlesztés alatt, még nem él)http://getminers.eu (fejlesztés alatt)https://www.facebook.com/AkaiMagyarorszag (menedzse
40. Rendszergazda, Informatikus
 Szerverkonfigurálás (MS SBS2008, Linux CentOS (Red Hat Enterprise), Linux IP-Cop (tűzfalszerver) Cisco,VPN hálózatok kiépítése,felügyelete (openvpn), VoIP ismeretek,IP-kamera-szerver rendszer kiépítése,Virtual Server,VMware, hálózatépítés
41. Webdesigner, Sitebuilder, PHP fejlesztő
 Elsősorban sitebuild, és webfejlesztés területén keresek olyan céget, ahol kreativitást igénylő feladatokban mind egyénileg, mind csapatban érvényesülni lehet.
42. site builder, grafikus, 3D grafikus
 [nincs megadva leírás]
43. Grafikus és Webdesigner. Adobe, FLASH, Creative....
 PhotoShop, InDesign, Illustrator, stb. Értek az offline és a webes ergonómiához + a FLASH-hez is.14 éves korom óta vagyok a szakmában, ez 10 éves szaktudást jelent és azt, hogy szeretem a munkámat. Részt vettem Kylie Minoque parfümjének brand építésében.
44. 3D Artist / Animator
 Több éves szakmai tapasztalattal 3D Grafikus állást keres. Modellezést (Low-poly, High-poly), textúrázást, animálást, bevilágítást, renderelést, illetve építészeti látványtervezést vállalok.
45. C++/Flash/Java játék fejlesztő
 Főleg játékfejlesztéssel kapcsolatos állást keresek iPhone-ra vagy Androidra
46. 2d-3d Grafikus
 1998-tól a játékfejlesztésben dolgozom, mint Lead artist-generalist és art supervisor.
47. Designer, Fejlesztő
 Széles körű ismeretekkel rendelkezem kezdve a kiadványszerkesztéstől, különféle designeri munkáktól, szoftverfelület tervezésen át a .net alapú alkalmazás- illetve webfejlesztésig bezárólag.
48. PHP MVC fejlesztés, front-end, GEOM
 Otthonról végezhető távmunkát, esetleg bejelentett főállást keresek. PHP OOP MVC módszertan ismeretével egyedi fejlesztésekhez, MySQL vagy PostgreSQL adatbázis tervezés és fejlesztés (PDO) PostGIS és Spatial (térképészeti) kiegészítések használatával.
49. HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL
 [nincs megadva leírás]
50. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
51. Pályakezdő szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
52. rendszerinformatikus, számítógéprendszer-karbantartó
 Hardveres, szoftveres feladatok ellátása; számítógépes rendszerek/hálózatok tervezése, fizikai kiépítése, munkaállomások telepítése, számítógépes szerverek telepítése, konfigurálása windows és Linux környezetben, biztonsági mentések..
53. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
54. Webfejlesztő (Front-end / Back-end)
 Webfejlesztésben (Front-end / Back-end) szerzett több mint 5 éves tapasztalat. Hybrid Mobile technológiában szerzett 1,5 év tapasztalat. ● Iparágak: Egészségügy, Gyógyszer ipar, Kereskedelem
55. Online Offline grafikus
 2004. óta távmunkával foglalkozom külsősként grafikai területen.
56. objective-c és c# programozó
 iOS és c# programozó...
57. Programozó
 Mensa HungarIQa tag
58. Elektronikus grafikus - képanimátor
 Pályakezdő: http://szkata.blogspot.com/
59. rendszergazda, webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
60. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
61. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
62. flash designer
 flash design , banner , 3d animáció látványtervezés , webgrafikai kivitelezés , oktatás , GUI tervezés
63. PHP Fejlesztő
 Szakmai tapasztalat:HTML/CSS, PHP, SQL, Symfony, CMS rendszerek, UNIX, SVN.
64. 3D grafikus, akkreditált autodesk maya oklevéllel
 [nincs megadva leírás]
65. Web és dtp Designer
 Dtp munkák és online megjelenítések sokrétű szakmai tapasztalattal.
66. Webdesigner, Grafikus, flash animátor
 Weboldalkészítés tervezéstől a kivitelezésig, szabad szoftver (cms rendszerek) segítségével. Flash bannerek készítése, online marketing anyagok kivitelezése saját, egyedi kreatívok alapján is! E-learning flash alapú tananyagok kivitelezésében szerzett 5 é
67. Java, PHP fejlesztő
 Weboldalak szerkesztése, programozása Java-ban, PHP-ban. Ezen kívül Flash, 3ds Max, PhotoShop, Sony Vegas ismerete.
68. Webdesigner, webszerkesztő, 3D-modellező
 Webdesigner, webszerkesztő, sitebuilder, valamint 3D-modellezés területeken keresek főállást.
69. 3D tervezés, modellezés
 Microsoft Office programcsalád ismerete. 3D-s szoftverek ismerete
70. 3d grafikus, tervezőgrafikus
 Tervezõgrafukusi diplomával rendelkezem, ezen kívûl az IMMI-nél elvégeztem egy 3ds max és V-ray kurzust. Leginkább a 3d grafika azon belül a látványtervezés érdekel és napi szinten fejlesztem magam.
71. Alkalmazás-, webfejl., makró programozás
 [nincs megadva leírás]
72. Linux rendszeradminisztárció, CMS fejlesztés, IT tanácsadás
 [nincs megadva leírás]
73. Unity - C# - WPF fejlesztő
 Unity, C# és WPF szenior programozó, nagy gyakorlattal referenciamunkákkal. .NET átfogó ismerete. Nagy kreativitás jellemez.
74. PHP,MySql,Javascript fejlesztő,3D modellező
 Öt éve foglalkozom webprogramozással. Azon belül HTML-el,PHP-el,Javasciptel,MySql-el és Ajax-al. Továbbá 3D-s témában is jártas vagyok immár 5 éve.
75. 3d artist, webdesigner, grafikus
 3d animációk készítésével foglalkozok, továbbá webgrafikákat és bármilyen egyéb grafikai munkát szívesen elvállalok.
76. PHP/MySQL/JavaSE/JavaEE fejlesztő, SAP PS/IM
 SAP PS/IM modul bevezetésben vettem részt, üzemeltetés 3 év. Syteline rendszer bevezetés, üzemeltetés 5 év. PHP/MySQL jelentéskészítő modul kifejlesztése, és üzemeltetése 2 évig.
77. Web Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló
 Web,Android Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló, FBML FQL Facebook Android alkalmazásfejlesztés
78. szoftver fejlesztő (Flash)
 Több mint 7 éve fejlesztek online elérhető egyéni, testre szabott szoftvereket, modulokat Flash alapon, javascript(JQUERY), PHP, MYSQL támogatásával önállóan és kis csapatot irányítva is.Munkáim során az Actionscript nyújtotta dinamizmust nem csak az a
79. 3D látványtervező
 3D szerkesztés elsősorban Archicad, autocad, google sketchup programokban.Épületek látványtervének készítése, ezenfelül bármilyen 3D munka, ill látványkészítés. Autodesk inventor 2011, gépkocsi alkatrészek rajzolása és 3D látványkészités.
80. Sitebuilder, Web designer
 Tapasztalt Sitebuilder és Drupal szakember. Portfolio: www.mentalpixel.hu
81. tomgraphy.com
 Művészeti egyetemi végzettségem mellett több mint három éves tapasztalatot szereztem grafikai tervezésben és 3D-s animációk készítésében (PixelWorx, Gastroyal, Holografika, kapu.hu cégeknek dolgoztam). Referenciák: (CSS, HTML, flash: tomgraphy.com
82. Project manager
 12 éves informatikai és marketing munkatapasztalatproject manageri állást keresek, számos referenciával, amit nem félek megmutatni. Magyar, angol nyelveken. Alvállalkozóként is.
83. Informatikai Hálózatépítő és -üzemeltető
 CISCO, Linksys, 3COM és egyéb hálózati eszközök programozása (routerek és switchek is), WiFi és VoIP kommunikáció kiépítése.
84. Webfejlesztés, Szoftverfejlesztés, 3D tervezés, 3D nyomtatás
 Webfejlesztés, szoftverfejlesztés, 3D tervezés, 3D nyomtatás. www.toomweb.hu
85. Szoftverfejlesztő C/C++/Java nyelven
 Szoftverfejlesztés C/C++/Java nyelven
86. 3D grafikus
 3D grafika (3ds Max) tapasztalat, 3ds Max oktatási tapasztalat (IMMI- Nemzetközi Multimédia Intézet), alapszintű PHP, HTML ismeret Portfólió: http://padosp3d.korexnet.hu/
87. Linux rendszergazda
 Végzős OKJ-s Rendszergazda vagyok. 5 éve Linux rendszerekkel foglalkozom. Folyamatosan képzem magam.
88. grafikus, webdesigner
 Nagyon jó ismerettel rendelkezem az Adobe termékek, a CorelDraw, és a 3DS MAX terén.
89. Rendszertervező
 [nincs megadva leírás]
90. 3D grafikus
 3D grafikus 3 év tapasztalattal
91. Non Linear Vide�v�g�, CMS programoz�
 Reklám és referenciafilmek, valamint komplex CMS weboldalak készítésével foglalkozom. (Joomla, Drupal, WordPress, e107) Arculat és logótervezés, webes grafikai munkák, banner készítés, CSS programozás, szövegírás, tartalom feltöltés, SEO
92. Grafikus, webfejlesztő, fotográfus
 Több mint 10 éve dolgozom kreatívként. Tervezőgrafikus vagyok, tanultam programozást, fotográfiát, és webfejlesztést. Nyomdai grafikai tervezéstől weboldalak tervezéséig, sok mindenben a segítségére tudok lenni. www.designcraft.hu/portfolio.pdf
93. DTP, CAD
 Kiadványszerkesztés, tördelés, 2D és 3D CAD-es, valamint általános informatikai munkák.
94. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
95. .net Web fejlesztďż˝, .net fejlesztďż˝, DBA, ERP Engineer
 Elhivatott, szakmailag kitünőre diplomázott, kihívásokat kereső, senior fejlesztő, és ERP mérnök
96. Designer, Grafikus, Webdesigner
 Designer, Grafikus, Webdesigner, Weboldal tervező. Elsősorban plakátok, szórólapok, webes arculatok valamint logók készítésével foglalkozok. Magas szintű Photoshop, Flash, Joomla, Wordpress és Dreamweaver ismeret. Angolul tárgyalási szinten beszélek.
97. webmester
 [nincs megadva leírás]
98. Graphic/Interactive designer
 Teljes online és offline grafikai arculat tervezése.Website-ok grafikai tervezése, flash site-ok, bannerek, animációk tervezése, készítése, flash-programozás.http://www.rp-lines.com
99. Senior Java Software Engineer
 Senior Java fejlesztőként, ill. IT-Architectként keresek állást.Senior java szoftverfejlesztőként, 3 éves szakmai és 6 éves technikai tapasztalattal. Vállalatirányítási szoftvert fejlesztésében jelentős tapasztalatokat szereztem, sok technikát elsajátítot
100. 3D Artist Concept Artist
 Lassan 10 éve foglalkozom grafikusi programokkal. 4 éve pedig dolgozom is ezen a területen. Első sorban játékfejlesztés terén szereztem magas szintű tapasztalatokat. Itt 3dmax 09 és PS-CS4 szoftvereket használtam. Később kiadvány szerkesztéssel is foglalk
1. 3D Generalist
 [releváns találat] Sziasztok, munkát keresek 3D modellezés terén, Maya-ban dolgozom
Munkáim: https://www.artstation.com/martinban32
2. 3D modellező
 [releváns találat] Körülbelül 1 éve használok Blendert hobbi szinten, de nagyon szeretnék ebben dolgozni,l ugyanis nagyon érdekel a 3D modelelzés és imádom csinálni. Itt egy kis portfolio a munkáimról
https://www.behance.net/gallery/113526035/portfolio
3. 3D Artist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. 3D generalist
 [releváns találat] Frissen végzett, angliában diplomázott pályakezdő modellező vagyok. Programok amiket használok: 3DsMax, Maya, Zbrush, Substance painter/designer, Photoshop.
5. 3D grafikus, animátor
 [releváns találat] Több mint 2 év hobbi szintű tapasztalat 3D-s programokkal (modellezés, animáció, UV textúrázás, bevilágítás, renderelés), 5 év 2D-s programokkal (design, animáció).
6. 3d generalist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. Autodesk Certified 3D Generalist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. 3d modellező gyakornok
 [releváns találat] Gyakornoki pozíciót keresek 3d modellezés, pályatervezés, játékfejlesztés területeten.
9. 3D modellező
 [releváns találat] Pályakezdő 3D modellező vagyok, főleg modellezéssel és textúrázással foglalkozom.
10. 3d generalist
 [releváns találat] https://www.behance.net/gallery/47856003/Cat-Wizard-Zbrush-Sculpt
11. 3D modellező , Animátor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
12. 3d grafikus
 [releváns találat] 3d modellezés, textúrázás, rigging, animáció
13. 3D és 2D grafikus, game designer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Junior 3D Generalist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. 2d, 3d grafikus, designer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. Kezdő 3D grafikus (3Ds Max)
 [releváns találat] 3D grafikusként kezdő szinten tartok, így legfőképp olyan munkát keresek, ahol nem probléma, ha nincs munkatapasztalatom és van tanulási lehetőségem.
17. C++, OpenGL fejlesztő
 [releváns találat] Szabadidőmben OpenGL grafikus könyvtárra épülő játékmotor fejlesztésével és 3D modellezéssel foglalkozom.
18. 3D Artist
 [releváns találat] Cinema 4D szoftverben jártas, 3D Látványtervező tanfolyammal (3dhome) rendelkező személy vagyok. Kapcsolódó programismereteim: Octane Render, Substance Painter, Substance Designer, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator.
19. grafikus, 3d grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. 3D modeling
 [releváns találat] Modelleket készítek játékaimhoz. Erre az alábbi szoftvereket használom: Blender Maya3D ZBrush Marvelus Designer Texturák valamint további VFX-ek előállításához: Substance Painter Adobe Photoshop Substance Designer Az aalcsony poligonszámú mo
21. 3d modellezés és animáció
 [releváns találat] 3d modellezés, animáció, 3d nyomtatás, stb.
22. 3D generalist
 [releváns találat] Hard-surface and architecture visualization spec.
23. 3D Generalist
 [releváns találat] Az utóbbi években 3D Generalist-ként dolgoztam egy VFX stúdióban. Korábban több reklámügynökségeknél voltam webes fejlesztőként és 3D-s grafikusként. 
24. 3D Animátor, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. CAM/CAD programozó, modellező
 [releváns találat] 3D modellező vagyok, Solidworksben dolgozom. Gépésztechnikusi végzettséggel, 5 év munkatapasztalattal. Jelenleg 3 és 4 tengelyes marógépekre, készítek modelleket, autó alkatrészeket összeszerelő cégnek készítek összeszerelő szerszámokat.
26. 3d artist
 [releváns találat] modellezés, textúrázás
27. 3D Modellező
 [releváns találat] 3D modellek készítése, tervezése, retopologizálása, textúrázása és renderelése.
28. 3D modellező, grafikus
 [releváns találat] Leginkább a 3D világában érzem otthon magam de az adobe grafikus programjait is tudom kezelni. Van tapasztalatom videóvágásban és effektelésében.
29. Animátor, PS, 3D
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. 3d modellező, grafikus
 [releváns találat] 3d modellezés, textúrázás, Autodesk Maya, ZBrush, Substance Painter, Adobe Photoshop
31. 3d/2d grafikus + webfejlesztő (php,sql,css)
 [releváns találat] Leginkább játékfejlesztési munka érdekelne, abban is 3d modellezés. (animálásban nem vagyok jártas), van némi programozási ismeretem is.
32. 3D artist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. 3D Artist
 [releváns találat] 3D látványtervezés, karakter modellezés
34. 3D modellező, grafikus,
 [releváns találat] Modellezés, riggelés, Studio Max-ban,Zbrush-ban. Textúra keszités Photoshop-ban. Karakterek, épületek, jarművek, hátterek tervezése. Storyboard rajzok.
35. Szabadúszó szoftverfejlesztő
 [releváns találat] 13 éve dolgozom fejlesztőként, jelenleg szabadúszóként tevékenykedem.Webes, beágyazott, mobil, továbbá szerver oldali többszálú, illetve elosztott alkalmazásokat tervezek, fejlesztek, optimalizálok.
36. 3ds max rigger, modellező
 [releváns találat] Több mint 3 éves tapasztalat a 3D-s szakmában. Riggelés, modellezés, uv-zás, scriptelés. http://nagytlaszlo95.wixsite.com/bredtd
37. 3D modellező, gépészmérnök hallgató
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. Műszaki rajzoló, 3D rajzoló, Grafikus
 [releváns találat] Inventor, SolidEdge, Catia, AutoCAD, DraftSight,
39. Térinformatikus
 [releváns találat] Geográfus/térinformatikus MSC, Esri ArcGIS, QGIS, Erdas Imagine, AutoCad Map 3D, Programozási alapismeretek (C, Python, Javascript, SQL), Front-end fejlesztés ~ 3 hónap (HTML5, CSS)
40. játékfejlesztő
 [releváns találat] Unity/Android fejlesztő.Játékok/alkalmazások teljeskörű megvalósítása a tervezéstől a publikálásig.Programozási, 3D/2D grafikai feladatok ellátása.
41. 3D Generalist
 [releváns találat] https://kristiantot.carbonmade.com/
42. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
43. 3D CAD tervező
 [releváns találat] 3D tervezéssel foglalkozom, SOLID EDGE ST8 CAD tervező programmal.
Számlaképes vagyok!
44. 3D
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. Képszerkesztő / 3D modellező
 [releváns találat] Képszerkesztés PS használattal néhány éves tapasztalattal, valamint kezdő 3D modellező.
46. Grafikus, 3D modellező
 [releváns találat] Minden, ami grafika: 2D, 3D,valamint hagyományos technika.
47. 3d artist
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. 3D animáció készítő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Grafikus, 3D grafikus, Webdesigner
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. 2d 3d játék ipar
 [releváns találat] 2d 3d játikipar, koncepciórajz, modellezés
51. unity 3d
 [releváns találat] unity 3dunity 3dunity 3dunity 3d
52. 3d modellező
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. Arc GIS, QGIS elemző, térkép digitalizálás
 [releváns találat] Keresek térinformatikai állást: QGIS, Arc GIS, Map Info, Autocad Map 3D, 3D digitális domborzatmodellezés témakörben
54. 3D látványtervezés, modellezés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
55. 3D grafikus
 [releváns találat] 3D modellek és animációk készítése. Modellezés, textúrázás, animálás.
56. Microsoft .NET, XNA fejlesztő vagyok
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Junior C++, 3D fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. Szenior Szoftver- és Webfejlesztő, Release Engineer
 [releváns találat] C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
59. multimédia manager
 [releváns találat] Photoshop és Illustrator magas szintű ismerete.3d-s grafika, Flash, HTML alap szint
60. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 [releváns találat] Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
61. grafikus, designer
 [releváns találat] Több, mint 10 éve foglalkozom grafikával. Komoly tapasztalatot sikerült szereznem mind vektoros, mind raszteres szoftverek területén, valamint 3D modellezésben is. Komolyabban 3D Studio Max-el dolgozom, főként karaktereket készítek és animálok.
62. profi látványtervező
 [releváns találat] Szabadúszó 3d grafikus vagyok, professzionális 3d modellezés és fotorealisztikus renderelés a fő szakirányultságom. Építőipari vizualizációval foglalkozom a legmagasabb minőségi követelményekhez.
63. 3D modellező
 [releváns találat] Budapesten végeztem el az Autodesk Maxer Unlimited képzést, a 3D Home iskolában.Szeretek modellezni, texturázni, UW mapot készíteni, és fényekkel dolgozni. Folyamatosan képzem magam 3ds max-ban és különböző játék motorokkal ismerkedem.Jelenleg az UE3-mal.
64. C++ fejlessztő
 [releváns találat] Orvosi, gyógyszerpiaci feladatok mellett folyamatos informatikai projektek, fejlesztések. 2011 nyara óta főállásban szoftverfejlesztés. Érdekel a grafika, 3D, adatbázis kezelés, bármi amiből tanulhatok.
65. Webdesigner tíz év tapasztalattal
 [releváns találat] Tíz éves tapasztalattal rendelkezem webdesign és webfejlesztés, valamint DTP területeken.
66. Máger Ede
 [releváns találat] SZEMÉLYI ADATOK:Születési dátum: 1986. január. 30.Születési hely: TatabányaLakcím: 2045 Törökbálint Szőlő utca 5.Állampolgárság: magyarCsaládi állapot: nőtlenTelefon: 0670-365-93-29
67. C/C++, Qt, iOS, PHP, Ruby, Nodejs fejlesztő
 [releváns találat] Qt, C++, iOS és Ruby fejlesztő - ezeket használom az utóbbi időben rendszeresen.
68. 3D karakter animátor
 [releváns találat] Tapasztalt 3D karakteranimátor, több mint 10 éves 3D animációs film és játékfejlesztői tapasztalattal. Maya, XSI, 3D Studio Max, Vegas stb.
69. Építész - látványtervező
 [releváns találat] okleveles építész, születési idő, hely: 1984.09.06, Szentes.
70. C++, Java, hardware
 [releváns találat] C++ Windows fejleszto, Java Android és beágyazott szoftvér, 2D 3D grafika
71. elso
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. Senior 2D/3D mobile game developer - Unity3D
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. C++, Qt, iOS fejleszto
 [releváns találat] iOS (iPhone, iPad), Mac és Ruby on Rails rendszerekre fejlesztek jelenleg. Ezen felül Qt (C++), .Net (C#) fejlesztéssel is foglalkoztam 3 évig, illetve 3D-s grafikai programozással is (OGRE 3D motor-t használva). About.Me: http://about.me/viktorbenei
74. 3D modell készítés; méretezés, végeselem analízis; műhelyraj
 [releváns találat] 3D modellek készítése; méretezés hagyományos numerikus módon illetve ellenőrzés végeselemes analízissel elektronikus úton; illetve műhelyrajzok készítése alkatrészmodellek alapján rövid határidővel (tartalomtól függően akár egy nap is lehetséges)!
75. 3D grafikus
 [releváns találat] Építészeti látványtervezés a fő profilom, de a modellezés termék bemutatás ugyanúgy a szakterületem.
76. Térinformatikus
 [releváns találat] Térinformatikai alkalmazások fejlesztése, ArcGIS, MapInfo, Geomedia, AutoCad map 3D
77. Java, OpenGL, ASM, C++, PHP, SQL, HTML
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. 2D / 3D grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. webdesigner, designer, sitebuilder
 [releváns találat] (web)designer/sitebuilder állást keres

Ismeretek:
Adobe progik, CSS, WordPress, JS libraryk, 3D progi alapok

Munkák és kontakt: http://10px.eu
80. 3D grafikus
 [releváns találat] 3D grafikus, akkreditált autodesk 3dsmax oklevéllel, modellező textúrázó animátor, PS és ZBrush ismerettel, több éves tapasztalattal.
81. Grafikus, 3D Grafikus, Vágó, Operatőr, Zeneszerző
 [releváns találat] http://scrabopptix.daportfolio.com/
http://vimeo.com/user5099746/videos
82. 3d grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
83. Web design, pixel, vektor és 3D grafika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
84. IT oktató, web, grafika, multimédia, 3D, CAD
 [releváns találat] Több, mint hat éve oktatok a felnőttképzésben, csoportos tanfolyamokat vezetek, illetve felkészítéseket OKJ, ECDL és szakmai vizsgákra. Oktatás mellett magam is készítek honlapokat statikusan, illetve Drupal rendszerben.
85. 3D Grafikus , Animátor , Videomapping Artist
 [releváns találat] A CGI legtöbb területén belül otthonosan mozgok mint a Broadcast Animációk készítése , látványtervezés , Videomapping , WEB és vektoros grafikák készítésében.
86. 3D animátor, grafikus
 [releváns találat] 3D modellezés, textúrázás, animálás, játékfejlesztés, filmkészítés professzionális szinten. Kedvelt programok: 3DS Max, XSI, Mudbox, Vue, Topogun, Photoshop, stb...
87. 3D grafikus, modellező
 [releváns találat] A 3D grafika és animáció mindig is érdekelt, és szerencséremár 2004-től ebben a szakmában van alkalmam dolgozni. Hol grafikaistúdióban, hol játékfejlesztésben, hol televíziós bedolgozásban.
88. Delphi fejlesztő, Ib+FIB
 [releváns találat] Delphi fejlesztő
89. 3D Grafikus
 [releváns találat] Szabadúszó 3D Grafikus, 8 év 3ds max használattal, Brazil, V-Ray ismeretekkel főként modellezési, de bármilyen egyéb területen (animáció, textúrázás) alkalmi, vagy állandó megbízást vállal. Referenciával. (Egyéb: Adobe Photoshop, After Effects, stb.)
90. computer grafika
 [releváns találat] 3d modellezés, textúrázás, animáció, render. Használt software-k: 3dsmax, Maya, Xsi, Mudbox, Photoshop
91. Webanalitika, online marketing, SEO, SEM
 [releváns találat] Trendek nyomon követése a Google Analytics segítségével a vállalat portfóliójában szereplő több, mint 20 weboldalon. A fent említett oldalak egy részének keresőoptimalizálása (SEO). Nagyobb Google Adwords hirdetési kampányok menedzselése 250e Ft napi kö
92. hálózattervező /linux rendszergazda /grafikus
 [releváns találat] Windows hálózat, Linux ismeretek. Felsőfokú végzettség (nem IT) + OKJ hálózattervező/üzemeltető végzettség. Grafikus/designer referenciák. Analóg elektronikai fejlesztési gyakorlat.
93. C# .NET fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
94. PHP, Java, C/C++/C# fejlesztő
 [releváns találat] Informatikai fejlesztőmérnök vagyok. Jelenleg főként internetes alkalmazások fejlesztése köt le, de időnként desktop, és/vagy beágyazott alkalmazásokat is fejlesztek Java és C/C++/C# nyelven.
95. Magányka
 [releváns találat] Elektronikus grafikus-képszerkesztő vagyok, OKJ végzettséggel.
96. 3D grafikus (ékszer, lowpoly, animációk, marekting anyagok)
 [releváns találat] Ékszermodellezésben, karakter modellezésben, kerttervezésben és mindennemű 3D látványtervezésben jártas vagyok. Alkalmi munkákat is vállalok! 3d szemüveggel nézhető anyagok is.
97. képzett, tapasztalt 2D/3D grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
98. MS Access,VBA,VB,AutoLisp,Autocad 3D
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. Web Designer, Logo, Banner, 2D-3D
 [releváns találat] Kezdő (most záróvizsgázok), ám rohamos léptekben fejlődő, fejlesztő webdesigner másodállásban. Főállásban Építész egyetemista, így a precizitás, pontosság, megbízhatóság nem kérdés!
100. 3d vizualizáció
 [releváns találat] 3d építészeti látványtervek, realtime animéció
Cégprofilok
1. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
2. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
3. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
4. 2Bits Creative Websolutions Kft
 Korunk informatikai problémáira, igényeire manapság számos általános, gyorsan beszerezhető szoftver vagy rendszer létezik. A mi célunk ezzel szemben más. Munkáink, feladataink során minden esetben a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt.
5. Goroid Kft
 Goroid is an avid mobile gamer community.
6. Webdice.hu
 A webdice.hu egy fejlesztői csapat, amely a webes technológiák útvesztőjében lelte meg ottonát. Célunk az ön által megálmodott weboldal időben és minőségben legjobban való elkészítése, fejlesztése.
7. First Voice Kft. | Stilldesign Üzletág
 A Stilldesign a First Voice & Media legfőbb üzletága, ahol komplex web- és mobilfejlesztéssel, teljeskörű online marketinggel és arculattervezéssel foglalkozunk.
8. Digitaldust
 We are professionals in every kind of CGI. We worked in production of games, films, short-films, commercials, architectural visualization, etc. We are also falmiliar with the creation of stereo content.
9. Factory Creative Studio Kft.
 A Factory Creative Studio Kft szegedi székhelyű integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalkozás
10. Page-Master Kft.
 [nincs megadva leírás]
11. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
12. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
13. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
1. OrthoGraph Kft.
 [releváns találat] Alaprajzi felmérő CAD szoftver iPad-re, 3D-s funkcionalitással. 2011 végén adtuk ki az OrthoGraph Architect szoftverünket, ami alig 3 év alatt több, mint 5000 professzionális felhasználó számára nyújt segítséget a világ számos országában.
2. VrWorks Kft.
 [releváns találat] 3D grafikával látványtervezéssel és 3D alapú fejlesztéssel foglakozunk.
3. Instait Informatika Kft.
 [releváns találat] 2010-ben alakult informatikai cég. Átlagosan 16+ évnyi, valós és releváns szakmai tapasztalattal, kompetencia vizsgákkal rendelkezõ és szakmai díjazott munkatársak több iparágon belüli szaktudással. Ellenõrizhetõ referenciák.
4. 3D Magic Kft.
 [releváns találat] A 3D Magic fö profilja az iPhone és Android mobil eszközökre való fejlesztés.
Termék és megoldás profilok
1. 3D grafikai tervezés, interaktív webes megjelenítés
 Professzionális 3 dimenziós grafikák készítése, böngészőkben való interaktív megjelenítse
2. Smartphone alkalmazás fejlesztés
 iPhone, Google Android alkalmazások és smartphone-okra optimalizált webes megoldások fejlesztése
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.