Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Macromedia termékek állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Kreatív designer állás
 Kreatív designert keresünk!
2. Digitális média szolgáltatások fejlesztési projektvezető
 Digitális média szolgáltató nemzetközi Partnereinek megbízásából web és média szolgáltatások fejlesztésében járatos, angolul folyékonyan beszélő projektvezetőt keres. Innovatív, változatos munkakör, versenyképes bér és juttatási rendszer, világszinten ism
3. UI-UX Designer
 Participate in creating consistent user interfaces for web and other devices (phone, tablets etc.). Design of consistent information architectures, taxonomies, visual standards, interaction patterns, and use cases across multiple applications within a pro
4. Frontend developer
 Társaságunk fejlesztõi csapatába, (budapesti munkahelyre) keresünk fõállású SITEBUILDER (FRONTEND FEJLESZTÕ) munkatársakat.
5. Webfejlesztő, PHP programozó, SEO szakember (Kecskemét)
 Webfejlesztőt keresünk kecskeméti székhelyű informatikai céghez.
1. Programozó
 [releváns találat] Multimédia Holding Zrt egy programozó kollégát keres multimédiás oktatószoftverek és webes fejlesztésekhez. Elvárások: PHP, MySQL, HTML továbbá Macromedia Director vagy ezzel kompatíbilis nyelv. Minden további programtudás előny.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
2. senior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
3. Grafikus webdesigner
 See my Porfolio on Behance: https://www.behance.net/-br-
4. IT vezető
 Informatikai üzemeltetés, projekt vezetés, analízis, stratégiai tervezés, budget management
5. Flash fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
6. designer
 [nincs megadva leírás]
7. Php fejlesztő
 Php fejlesztő, weboldal készítő és Wordpress fejlesztő vagyok. Erőségem a gyors weboldalak fejlesztése és a keresőoptimalizálás.
8. PHP fejlesztő
 Több mint 4 éve foglalkozom PHP programozással. Több weboldal elkészítésében volt részem.
9. PHP fejlesztő, Magento fejlesztő
 Webáruház fejlesztések Magento 2 és egyedi weboldal fejlesztések Symfony 3-4 alapon: https://www.newsweb.hu/
10. sitebuilder, webfejlesztő
 2006 óta dolgozom szünetmentesen sitebuilderként.Ezalatt sok tapasztalatra és rutinra tettem szert a fejlesztés és a csapatmunka terén is.Otthonosan mozgok html, a css és a javascript nyelvek között, de a flashtől vagy a photoshoptól sem riadok meg.
11. e-learning szakember
 LMS-ek (ILIAS, Moodle) bevezetése intézményi szinten, oktatási, pedagógiai módszertani szakértő. Adobe eLearning Suite, Articulate, Lectora
12. Térképész, geográfus, grafikus, kiadványszerkesztő
 Térképész diplomás pályakezdő, aki otthonosan mozog a kiadványszerkesztés és a grafika területén.
13. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
14. html/css, php, fejlesztďż˝
 A webfejlesztďż˝s mellet webdesign-ban is jďż˝rtas vagyok.
15. Delphi és web fejlesztő, rendszerszervező, rendszeradmin
 [nincs megadva leírás]
16. UX Designer
 Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
17. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
18. PHP fejlesztő
 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, tanulékonynak, jó felfogásúnak tartom magam. Szeretem a kihívásokat. Referenciákat kérésre küldök.
19. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
20. Grafikus és Webdesigner. Adobe, FLASH, Creative....
 PhotoShop, InDesign, Illustrator, stb. Értek az offline és a webes ergonómiához + a FLASH-hez is.14 éves korom óta vagyok a szakmában, ez 10 éves szaktudást jelent és azt, hogy szeretem a munkámat. Részt vettem Kylie Minoque parfümjének brand építésében.
21. Rendszergazda-Webmester
 22 Éves Rendszergazda/Webmester vagyok. Munkahelyi tapasztalattal rendelkezem (1év) illetve Start kártyával.
22. PHP programozó
 [nincs megadva leírás]
23. tervezőgrafikus, webdesigner, IT helpdesk
 A végzettségem tervezőgrafikus, azonban el tudok látni alapvető IT feladatokat, például helpdesk (angol nyelven is), és értek a HTML és CSS programozáshoz, mellyel egyszerűbb weblapokat a design kialakításával együtt össze tudok állítani.
24. Máger Ede
 SZEMÉLYI ADATOK:Születési dátum: 1986. január. 30.Születési hely: TatabányaLakcím: 2045 Törökbálint Szőlő utca 5.Állampolgárság: magyarCsaládi állapot: nőtlenTelefon: 0670-365-93-29
25. C#,WPF Fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
26. Honlap készítés, adatelemzés
 [nincs megadva leírás]
27. Tapasztalt, tanulékony supportos
 Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
28. platform project manager, web programmer
 Worked 5 years for Intel Co. as technical project manager covering CEE ICT in education markets. As a freelancer I developed end-to-end web apps using PHP, MySql, Ajax, JS, Flash+AS & Adobe CS). I speak fluent EN, PL, native HU and passive RU.
29. CV
 [nincs megadva leírás]
30. webprogramozó és tartalomfejlesztő
 PHP, MySql, HTML, CSS, Javascript, AJAX, Flash, ActionScript AS2/AS3, Joomla, PhotoShop, tartalomfejlesztõ (online oktatási alkalmazás, játék), multimédia-fejlesztő
31. Szejoweb - weboldalkészítés, webfejlesztés, honlapkészítés
 Reszponzív honlapkészítés mobilra, tabletre - szejoweb.hu Mobil barát weboldal készítés. Drupal / WordPress alapú céges weboldalak, webáruházak, blogok, programozás. Online tanfolyam, WordPress tanfolyam, Exel tanfolyam, Adobe Photoshop tanfolyam.Távmunka
32. Programozó és IT technikus
 AVR mikrokontrollerek c és c++ nyelvű programozásával foglalkoztam, ahol hardware tervezést is végeztem. Korábban IT technikusként dolgoztam a Lukoil olajtársaságnál, ahol a kasszarendszer és Petrovend üzemanyag szintmérő telepítését végeztem.
33. Informatikus, Webprogramozo
 Önéletrajz.: http://bit.ly/hjcva00tm1500x - Referencia.: http://bit.ly/reference-johaq
34. Kczadam
 [nincs megadva leírás]
35. Informatikai rendszergazda, Informatika tanár
 [nincs megadva leírás]
36. Gazdasági informatikus, Rendszerszervező, Projekt manager
 Rendszerszervezői, pénzügyi szektorral kapcsolatos IT porjekt manager állások érdekelnek, ahol kezdőként a pénzügyi és IT tanulmányaimat, esetleg eddigi médiás/marketing munkatapasztalotamat is tudom kamatoztatni.
37. php és html fejlesztő
 Leginkább PHP programozással foglalkozom.Emelett értek a Photoshophoz, Webdesignhez, CSS-hez.
38. Hajdu István - Rendszergazda és Webmester
 Hardver, Szoftver, HTML, CSS, PHP, Linux, Windows
39. IT-Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
40. rendszerinformatikus, számítógéprendszer-karbantartó
 Hardveres, szoftveres feladatok ellátása; számítógépes rendszerek/hálózatok tervezése, fizikai kiépítése, munkaállomások telepítése, számítógépes szerverek telepítése, konfigurálása windows és Linux környezetben, biztonsági mentések..
41. Webprogramozó
 2008-óta foglalkozok weboldalak készítésével és webes alkalmazások fejlesztésével. PHP, JavaScript, jQuery, HTML, CSS, MySQL
42. Rendszergazda, Webfejlesztő
 Alapos hálózati ismeretekkel és nagyon jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, hamar beilleszkedő, jó kommunikációs készséggel rendelkező társasági ember vagyok.hardware-ek és software-ek magas fokú ismerte.
43. web, flash grafikus, animátor
 Szabadkézi és vektorgrafika, banner és film animáció, dtp, internetes oldalak, játékok grafikai tervezése, kivitelezése (Photosop, Flash, Ilustrator, Premiere, Anime Studio Pro,) www.egyszervolt.hu
44. HTML,PHP fejlesztő
 Referenciák: http://adamokesevak.jokaiszinhaz.hu http://breky.eu HTML-el 2001 óta. PHP-vel 2006 óta (2010től OOP )MySQL,Javascript,jQuery,CSS3.
45. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
46. webfejlesztő
 Statikus és dinamikus weboldalak, webáruházak készítése, Joomla CMS magas szintű ismerete. Normál és Flash bannerek készítése.
47. Egyedi látványok egy tapasztalt webdesignertől.
 Hosszú ideje foglalkozom weboldalak fejlesztésével. Kezdetben, mint HTML szerkesztő, majd érdeklődésemnek és a folyamatos technikai képzésnek köszönhetően webdesignerként fejlődtem tovább. www.innovo.hu
48. informatika oktató
 [nincs megadva leírás]
49. Java, Visual Basic, Photoshop, php alap, Mysql alap
 Minden nyelvnek ugyanaz az alapja, így könnyen elsajátítható
50. tananyagfejlesztő, flash programozó
 Oktatás informatikus és tanár szakmákkal rendelkezem. Elsõsorban flash tananyagok fejlesztését, tananyagelemek, egyéb flash animációk készítését vállalom, AS2 ill. AS3-ban is.
51. Elektronikus grafikus - képanimátor
 Pályakezdő: http://szkata.blogspot.com/
52. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
53. webdesigner grafikus
 Tapasztalt webdesigner, grafikus, gui fejlesztő. A szükséges képalkotó szoftverek valamint html / css / flash ismerete, külföldi és magyarországi munkatapasztalat, felsőfokú grafikusi végzettség. online portfolió.
54. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
55. webdesign, Site Build, Flash
 Esztétikus webdesign, Professzionális web programozás ,Hatékony kereső optimalizálás és online marketing megoldások.
56. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
57. flash designer
 flash design , banner , 3d animáció látványtervezés , webgrafikai kivitelezés , oktatás , GUI tervezés
58. CMS, némi PHP, MySQL, C# , Flash és Photoshop ismeret
 Frissen végzett, felsőfokú OKJ - webprogramozó szakiránnyal állást keresek.
59. Web és dtp Designer
 Dtp munkák és online megjelenítések sokrétű szakmai tapasztalattal.
60. Flash programozó, website builder
 Flash programozást (animációk, játék, microsite stb.), banner készítést, html és css programozást vállalok. Rengeteg referenciamunka, gyors, pontos munkavégzés, kreatív problémamegoldás, 11 év munkatapasztalat a web terén!
61. Internetes alkalmazásfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
62. IT oktató, web, grafika, multimédia, 3D, CAD
 Több, mint hat éve oktatok a felnőttképzésben, csoportos tanfolyamokat vezetek, illetve felkészítéseket OKJ, ECDL és szakmai vizsgákra. Oktatás mellett magam is készítek honlapokat statikusan, illetve Drupal rendszerben.
63. Flash, Site Builder,
 Flash / Action Script 3 / Dreamweaver/ Premier Pro/ html / -szaktudás!
64. Rendszergazda / Webfejlesztő
 Rendszergazdai feladatok ellátása, windows server felügyelete, beállítása, jogosultságok kezelése, a rendszer fejlesztése, kapcsolattartás a felhasználókkal, a hibák kijavítása, webfejlesztői, webprogramozói feladatok ellátása.
65. Grafikus, webdesigner, e-learning
 Fő tevékenységem a grafikai munkák elvégzése, kivitelezése. Weboldalak és e-learning anyagok tervezése, kivitelezése.
66. front-end developer, sitebuilder
 [nincs megadva leírás]
67. XHTLM, CSS, Photosop, Illustrator
 Webdesign, sitebuilder munkát vállalnék akár fő- vagy mellékállásban vagy külsőskén itthonról. Szabadidőm rengetek.
68. Java fejlesztő, architekt
 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
69. gazdaságinformatikus
 [nincs megadva leírás]
70. Rendszerinformatikus, 7 éves tapasztalattal
 2004-ben végeztem ELTÉ-n Rendszerinformatikusként. Azóta ebben dolgozom.
71. PHP fejlesztő
 programozó (PHP, jQuery, JavaScript, MySQL, Ajax, CSS, Html, Smarty, CMS); api összekötések (simple, bigfish, szamlazz.hu, kulcs-soft, mygls, registry.eu, nmfr);webdesign (adobe grafikai termékek: illustrator, photoshop; corel draw)
72. Szoftverfejlesztő (PL/SQL, SQL)
 Tapasztalt SQL, PL/SQL programozó pénzügyi-, kontrolling- és számviteli ismeretekkel
73. Flash fejlesztő (AS3)
 Fejlesztés: Flash AS3 fejlesztés (2 év szakmai tapasztalat), FlashDevelop keretrendszer, XML, Flash Remoting (AMFPHP), Flex 3/4 SDK (alap szinten), Pure MVC framework, Flash Media Interactive Server / SSAS (alap szinten), Grafika: Photoshop, Corel, AI
74. KKv online marketinges
 Mikro, kis- és középvállalatok online marketingjének tervezésében, kivitelezésében, és mérésében rendelkezem széles látókörrel. Folyamatos önképzésemből fakadóan a tudásom napre kész,és versenyképes, legyen szó akár CPC kampányokról, On-page SEO-ról, kamp
75. PHP fejlesztő
 Mindenféle PHP feladatot képes vagyok megoldani, ezáltal teljes weboldalakat designal együtt készítek egyetem mellett.
76. Web Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló
 Web,Android Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló, FBML FQL Facebook Android alkalmazásfejlesztés
77. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
78. PHP/MySQL, JavaScript/Ajax fejlesztő
 HTML/CSS webfelület tervezés, JavaScript, Ajax fejlesztés, PHP/MySQL fejlesztés, relációs adatbázis tervezés
79. Design, média, grafika, grafikus
 Adobe, HTML, MS Office/OpenOffice (irodai alkalmazások), Oracle, SQL, Photoshop, CorelDraw, Delphi/C++/Visual Basic
80. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
81. Webmester (OKJ)
 Pályakezdő
82. Webdisgner- Multimédia fejlesztő, PHP, Flash, JavaScript, My
 [nincs megadva leírás]
83. webdesigner, webfejlesztő
 21 éves pályakezdő Médiatechnológus Asszisztens vagyok. Webdesign-t és webprogramozás-t vállalok
84. szoftver fejlesztő (Flash)
 Több mint 7 éve fejlesztek online elérhető egyéni, testre szabott szoftvereket, modulokat Flash alapon, javascript(JQUERY), PHP, MYSQL támogatásával önállóan és kis csapatot irányítva is.Munkáim során az Actionscript nyújtotta dinamizmust nem csak az a
85. Flash (AS2-3), PHP, MySQL, Flex fejlesztő, grafikus
 Webes fejlesztések a design-tól a működő oldalig, kliens és szerver oldalon. Webes applikációk, animációk, játékok, videó streaming, web konferenciák és egyéb interaktív tartalmak fejlesztése egyaránt.
86. Webdesign, App Design, Sitebuild
 [nincs megadva leírás]
87. Designer, Flash
 Évek óta foglalkozom grafikával és flash oldalakkal. Adobe CS csomagot használom, elsõsorban Flash, Photoshop, Illustrator, Dreamwaver. Html, CSS ismeretekkel is rendlekezem.
88. Webfejlesztő
 Webfejlesztés: Java, php, html, css, javaScript, flash (as3), MySql, PostgreSQL,Oracle db-vel. Oldalak optimalizálása (SEO). Egyedi szoftverek fejlesztése Java-ban is. wedev.hu
89. tomgraphy.com
 Művészeti egyetemi végzettségem mellett több mint három éves tapasztalatot szereztem grafikai tervezésben és 3D-s animációk készítésében (PixelWorx, Gastroyal, Holografika, kapu.hu cégeknek dolgoztam). Referenciák: (CSS, HTML, flash: tomgraphy.com
90. webdesign, weblapszerkesztés
 Egyéni vállalkozóként vállalom weblapjának elkészítését, webdesign feladatokat korrekt áron. Referenciák megtekinthetők: www.harangozo.hu
91. Fejelsztő,Rendszergazda,teszter,szervező
 Banki tapasztalattal rendelkező fejlesztő,adminisztrátor,helpdesk,szervező
92. Informatikai Vezető
 [nincs megadva leírás]
93. Project manager
 12 éves informatikai és marketing munkatapasztalatproject manageri állást keresek, számos referenciával, amit nem félek megmutatni. Magyar, angol nyelveken. Alvállalkozóként is.
94. Informatikai Hálózatépítő és -üzemeltető
 CISCO, Linksys, 3COM és egyéb hálózati eszközök programozása (routerek és switchek is), WiFi és VoIP kommunikáció kiépítése.
95. Webfejlesztés, Szoftverfejlesztés, 3D tervezés, 3D nyomtatás
 Webfejlesztés, szoftverfejlesztés, 3D tervezés, 3D nyomtatás. www.toomweb.hu
96. grafikus, designer
 [nincs megadva leírás]
97. Web-programozó
 Weboldal szerkesztés.Egyetemi végzettség IT és angol nyelvből.
98. webfejlesztő, webdesigner, sitebuilder, seo
 XHTML-valid cross browser, CSS valid, XML, JavaScript jQuery PHP-OOP, MYSQL-tervezés, SEO, FLASH(AS3), rendszerfejlesztés, 5 éves tapasztalatom van webfejlesztésben.
99. HTML, PHP, MySQL, SQL, CorelDraw, Gimp, Flash, Photoimpressi
 Weboldal-fejlesztéssel kapcsolatos munkákat vállalok! Programismeret:HTML, PHP, MySQL, SQL, CorelDraw, Gimp, Flash, Photoimpression, Dreamweaver, Director, Adobe Elements, Edius
100. PHP programozó, alkalmazás fejlesztő
 Főleg webes alkalmazásokat készítek PHP nyelven. Érdeklődöm még a Java programozás, a modern webes és hálózati technológiák, virtualizációs megoldások iránt.
1. Javascript fejlesztő (node.js, php)
 [releváns találat] Webfejlesztésben 15 éves tapasztalattal rendelkezem, dolgoztam a netrisk.hu-nál (php), majd egy közösségi portálon (javascript), nagy-terhelésű rendszerekben jártas vagyok.
2. programozó matematikus, IT Professional
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
3. teszter, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. php,mysql, ajax, css programozás több éves tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. webdesigner, grafikus
 [releváns találat] Olyan grafikus szakmát szeretnék találni, ahol továbbfejleszthetem a Photoshopot. Ezenkívül értek a honlapkészítéshez (Xara Webdesigner 7, Dreamweaver MX 2004) és a Flash használatához is (alapok). Elérhető honlapom: www.tolgyesiart.hu
6. Kiss Tibor System Administrator
 [releváns találat] Windows Server 2003/2008 technológiák, ActiveDirectory, Exchange Server 2003/2007, ISA 2004/2006, SQL Server 2000/2005 szervereket üzemeltetek jelenleg is.
7. önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. flash animátor
 [releváns találat] interaktív animációk
9. hivatalos végzettség
 [releváns találat] Designer -Adobe Photoshop, Illustrator, Corel, Macromedia Flash
Cégprofilok
1. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
2. Ozeki System Kft.
 Az Ozeki Systems telekommunikációs szofverek fejlesztésével foglalkozik. Főbb területek, amivel foglalkozunk: hálózatos mobil alkalmazás fejlesztés, mobil SDK, android app.
3. ROMLEX Company Kft
 [nincs megadva leírás]
4. First Voice Kft. | Stilldesign Üzletág
 A Stilldesign a First Voice & Media legfőbb üzletága, ahol komplex web- és mobilfejlesztéssel, teljeskörű online marketinggel és arculattervezéssel foglalkozunk.
5. Factory Creative Studio Kft.
 A Factory Creative Studio Kft szegedi székhelyű integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalkozás
6. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
7. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
8. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
9. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
10. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
11. Freeart Stúdió
 Webdesign, egyedi arculattervezés több éves tapasztalattal. - Freeart Stúdió - www.freeart.hu
12. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
13. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
14. Progos Kft.
 Cég 10 éve foglalkozik on-line szoftverfejlesztéssel, leginkább a kereskedelmi szektorban.
15. R-med Kft.
 E-commerce, video integrálás,
16. Lippert Software and Consulting Kft.
 A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
17. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
18. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
19. Mestercom
 [nincs megadva leírás]
20. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
21. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
22. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
23. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Harasoft Kft.
 [releváns találat] A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.