Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
CorelDraw állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
2. Graphic and User Experience Designer
 Az Oriana Kft. (www.oriana.hu) Graphic and User Experience Designert keres. Effector nevű termékünk továbbfejlesztése és a nemzetközi piac igényeinek megfelelően optimalizált kialakításához!
1. Grafikus munkakör
 [releváns találat] Global Partners System Kft grafikus munkakörbe keres azonnali kezdéssel munkatársat (Photoshop,Flash,Corel ismeret) allas@sokprofit.hu
2. Oktató videó készítés (AutoCAD, CDRAW, Delphi, PHP5, 3d max)
 [releváns találat] Szeretnél egy figyelemfelkeltő pontot az önéletrajzodba? Készíts oktató videót! Témakörök: AutoCAD, CorelDRAW, Delphi, PHP5, 3ds max, AJAX.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. 3D Modellező
 3D Modellező állást vagy egyéb grafikai állást keresek!
2. wordpress, joomla
 Wordpress, Joomla webdesigner több mint 15 éve. Kérésre referencia munkákat küldök.
3. Junior programozó állást keresek!
 Neumann János Egyetem GAMF karán vagyok végzős programozó informatikus hallgató. Keresek junior programozó állást (teljes munkaidő, részmunkaidő másodállásban, távmunka is szóba jöhet!)
4. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
5. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
6. Tapasztalt Grafikus
 Érdeklődés: UI/UX design, wordpress, webdesign, marketinges anyagok, animáció, 2d 3d modellezés játék grafika,bármilyen kreativitást igénylő feladat Miskolcon vagy távmunkában. szemanorsi@gmail.com
7. webdesigner
 Gyakorlatom nagy részét reklámgrafika, képszerkesztés, webdesign, reklámszövegírás, webshopok megjelenésének karbantartása révén szereztem. Kreatív vagyok és agilis. Mindig olyan megoldásokra törekszem, ami egyedi.Jelenleg vállalkozóként dolgo
8. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
9. Delphi - Firebird fejlesztő
 Delphi/InterBase/Firebird fejlesztő 15 éves tapasztalattal
10. Profil
 [nincs megadva leírás]
11. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
12. szerkesztő grafikus, webdizájner
 Vektor-/raszter-grafikai szerkesztés.HTML/CSS programnyelvek.
13. C/C++Programozó, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
14. Marketing / PR / Kommunikáció
 Tapasztalt Marketing/PR/Kommunikációs szakember több mint 17 év IT szakmai tapasztalattal állást keres!
15. It rendszergazda, projektmanager
 Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, rendszergazda, projekt manager 5 év releváns középvezetői munkatapasztalattal, értékesítői szemlélettel.
16. grafikus, designer, látványtervező
 Corel alkalmazások, Adobe termékek, Photoshop, Indesign, Illustrator, 3d Studio Max - Vray, Flash - Dreamweaver, Zbrush, Mudbox...
17. programtervező, programozó, informatikus, rendszergazda
 Programtervező matematikusként végeztem. Jelenleg programozóként, informatikusként dolgozom.
18. Hálózatinformatikus
 Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
19. designer
 [nincs megadva leírás]
20. Delphi fejlesztő
 Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
21. Térképész, geográfus, grafikus, kiadványszerkesztő
 Térképész diplomás pályakezdő, aki otthonosan mozog a kiadványszerkesztés és a grafika területén.
22. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
23. multimédia-fejlesztő
 Több mint három éves tapasztalattal rendelkezem számítástechnikai, nyomdai és irodai vonalon. Ez alatt az idő alatt elsődleges feladatom a nyomtatási, másolási és kötészeti munkák mellett adminisztratív feladatok elvégzése.
24. Windows rendszergazda
 Mint rendszergazda: 11 éve felügyelek, kezelek Windows alapú hálózatokat, rendszereket. Perifériák, felhasználói support nyújtása, hibakezelés, telepítések, stb. Biztosan van új a nap alatt, de Én már sok mindent láttam és tapasztaltam. Egy biztos, minden
25. tapasztalt grafikus referenciákkal
 [nincs megadva leírás]
26. Webfejlesztő projektmenedzser
 Elősorban Drupal alapú projekteket menedzselek.
27. Webes fejlesztő, IT specialista
 Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
28. tapasztalt siteépítő
 [nincs megadva leírás]
29. Delphi és web fejlesztő, rendszerszervező, rendszeradmin
 [nincs megadva leírás]
30. UX Designer
 Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
31. Java SE/EE
 Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
32. PHP fejlesztő
 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, tanulékonynak, jó felfogásúnak tartom magam. Szeretem a kihívásokat. Referenciákat kérésre küldök.
33. Llotus domino fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
34. Rendszergazda, Informatikus
 Szerverkonfigurálás (MS SBS2008, Linux CentOS (Red Hat Enterprise), Linux IP-Cop (tűzfalszerver) Cisco,VPN hálózatok kiépítése,felügyelete (openvpn), VoIP ismeretek,IP-kamera-szerver rendszer kiépítése,Virtual Server,VMware, hálózatépítés
35. Grafikus és Webdesigner. Adobe, FLASH, Creative....
 PhotoShop, InDesign, Illustrator, stb. Értek az offline és a webes ergonómiához + a FLASH-hez is.14 éves korom óta vagyok a szakmában, ez 10 éves szaktudást jelent és azt, hogy szeretem a munkámat. Részt vettem Kylie Minoque parfümjének brand építésében.
36. PHP, SQL, HTML, CSS, JQuery, AJAX, C/C++
 [nincs megadva leírás]
37. PHP programozó
 [nincs megadva leírás]
38. Grafikus
 [nincs megadva leírás]
39. Informatikai Hálózattelepítő és -üzemeltető
 Informatikai hálózat kiépítése, iinformatikai problémák megoldása, számítógépek karbantartása, javítása, rendszeradminisztráció, jogosultságok kiosztása.
40. SEO és online közösség építés
 Jelenleg egy ügynökséget vezetek. Fő profilunk a weboldal készítés, felügyelet, fejlesztés, karbantartás és keresőoptimalizálás.
41. térképész
 [nincs megadva leírás]
42. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
43. Delphi, PHP fejlesztő, Linux rendszergazda
 Több éves szoftverfejlesztői és rendszergazdai tapasztalat
44. PHP MVC fejlesztés, front-end, GEOM
 Otthonról végezhető távmunkát, esetleg bejelentett főállást keresek. PHP OOP MVC módszertan ismeretével egyedi fejlesztésekhez, MySQL vagy PostgreSQL adatbázis tervezés és fejlesztés (PDO) PostGIS és Spatial (térképészeti) kiegészítések használatával.
45. CV
 [nincs megadva leírás]
46. Web-designer
 [nincs megadva leírás]
47. HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL
 [nincs megadva leírás]
48. weblapfejlesztő (php, html, css, flash)
 Céges arculattervezés, cégbemutató weboldal készítése, felújítása, módosítása gyorsan, szakszerűen megfizethető áron!
49. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
50. Programozó, fejlesztő csapat (PHP, AJAX, HTML5, CSS, JA
 Távmunkában dolgozunk, számlaképesen az alábbiak stabil tudásával: PHP, AJAX, HTML5, CSS, JAVASCRIPT, jQuery, Komplett webdesignHa egy komplex és minőségi megoldásra van szüksége arra mi vagyunk a legalkalmasabbak.
51. Honlap / Webdesign / Logó / Arculattervezés
 6 éve szabadúszóként dolgozom vektorgrafikai és webes projecteken.HTML, CSS, jquery, bootstrap, php, mysql használatával készítem.Referenciák megtekinthetõk a http://koanhungary.hu weboldalon.
52. Egyedi látványok egy tapasztalt webdesignertől.
 Hosszú ideje foglalkozom weboldalak fejlesztésével. Kezdetben, mint HTML szerkesztő, majd érdeklődésemnek és a folyamatos technikai képzésnek köszönhetően webdesignerként fejlődtem tovább. www.innovo.hu
53. informatika oktató
 [nincs megadva leírás]
54. Programervező matematikus
 C++, Java, Matlab programnyelvek ismerete
55. Webmester, Rendszergazda, Webdesigner
 20 éves, tanulmányaival frissen végzett álláskereső vagyok.
56. Elektronikus grafikus - képanimátor
 Pályakezdő: http://szkata.blogspot.com/
57. Sitebuilder, Webgrafikus
 5 éve foglalkozom HTML szerkesztéssel, kezdetben csak hobbi szintjén. Először csak autodidakta módon majd egy webdesigner tanfolyam keretén belül. 2010-2012 között sitebuilder,grafikusként dolgoztam egy magyar cégnél. Ezután szabadúszóként tevékenykedtem
58. Site Builder, PHP fejlesztő, Yii, Worpress CSS, xHTML,jQuery
 CMS programozóként Site Builder munkát keresek. Azt a céget keresem ahol kreatívan és hatékonyan vehetek részt weboldal készítõ csapatban. Wordpress vagy Yii(PHP) site-ok készítése, sablon (theme), pluginek php szintû átalakításában van a leg
59. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
60. flash designer
 flash design , banner , 3d animáció látványtervezés , webgrafikai kivitelezés , oktatás , GUI tervezés
61. IT szakember
 [nincs megadva leírás]
62. Web és dtp Designer
 Dtp munkák és online megjelenítések sokrétű szakmai tapasztalattal.
63. informatika tanító, web-programozó
 [nincs megadva leírás]
64. PHP fejlesztő (PHP, Mysql) Távmunkát keresek.
 Webprogramozó vagyok, 4 éves tapasztalattal, webáruházak programozásával foglalkoztam. Ismereteim: HTML, PHP, Mysql, OOP, MVC, codeigniter keretrendszer,CMS rendszerek(Joomla,Wordpress) CSS, CSV, Photoshop, Coreldraw, Facebook API programozás. Mottóm ninc
65. Projectmanager, Business analyst, C/C++; Delphi programmer
 [nincs megadva leírás]
66. Web designer, ASP.Net webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
67. Internetes alkalmazásfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
68. Flash, Site Builder,
 Flash / Action Script 3 / Dreamweaver/ Premier Pro/ html / -szaktudás!
69. web fejlesztő, grafikus
 1999-óta dolgozom web tervezői, grafikus-tördelői munkakörben, ezen időalatt megfelelő tapasztalatra sikerült szert tennem ahhoz, hogy afelmerülő igényeket megbízhatóan és pontosan meg tudjam oldani. Tapaszatlataim: PHP, SQL, ACT. SCRIPT, JS, CSS, JSP
70. Grafikus, webdesigner, e-learning
 Fő tevékenységem a grafikai munkák elvégzése, kivitelezése. Weboldalak és e-learning anyagok tervezése, kivitelezése.
71. Grafikus, tördelőszerkesztő
 Szabadúszó, profi grafikus várja grafikai, csomagolás, weboldal desig tervezési, kiadványszerkesztői feladatait. Kreatív, gyors rugalmas pontos megoldásokkal.
72. Logó / Arculat / Web
 Logó / Arculat / Webdesign / Webprogramozás6 év webfejlesztõi tapasztalat referencia munkák megtekinthetõk a http://koanhungary.hu oldalon Egyéb referenciákért írjon üzenetet.
73. Alkalmazás-, webfejl., makró programozás
 [nincs megadva leírás]
74. Számítógéprendszer - karbantartó
 Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
75. Linux rendszeradminisztárció, CMS fejlesztés, IT tanácsadás
 [nincs megadva leírás]
76. HTML/CSS, Design, WebDesign
 A weboldalak külső felépítésével foglalkozom. A grafikai elemek megtervezése, és összeállítása HTML/CSS alapokkal. Természetesen rész-emelek megtervezésével is foglalkozom (pl.: banner, logo stb.)
77. felhasználóbarát tervező
 Alkalmazásgyártás tapasztalat tervezéstõl a támogatásig
78. gazdaságinformatikus
 [nincs megadva leírás]
79. Rendszerinformatikus, 7 éves tapasztalattal
 2004-ben végeztem ELTÉ-n Rendszerinformatikusként. Azóta ebben dolgozom.
80. informatikus mernok, ECDL oktató
 Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
81. Szoftverfejlesztő (PL/SQL, SQL)
 Tapasztalt SQL, PL/SQL programozó pénzügyi-, kontrolling- és számviteli ismeretekkel
82. Delphi,SQL,Access,Excel,C++,Assembler
 Termelésirányítás program fejlesztéseMikrokontrollerek programozásaRendszergazda MS Windows környezetben
83. Grafikus, webprogramozó
 Graphic & web designer
84. Flash fejlesztő (AS3)
 Fejlesztés: Flash AS3 fejlesztés (2 év szakmai tapasztalat), FlashDevelop keretrendszer, XML, Flash Remoting (AMFPHP), Flex 3/4 SDK (alap szinten), Pure MVC framework, Flash Media Interactive Server / SSAS (alap szinten), Grafika: Photoshop, Corel, AI
85. PHP/MySQL/JavaSE/JavaEE fejlesztő, SAP PS/IM
 SAP PS/IM modul bevezetésben vettem részt, üzemeltetés 3 év. Syteline rendszer bevezetés, üzemeltetés 5 év. PHP/MySQL jelentéskészítő modul kifejlesztése, és üzemeltetése 2 évig.
86. Web Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló
 Web,Android Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló, FBML FQL Facebook Android alkalmazásfejlesztés
87. Rendszergazda, hardver technikus, grafikus
 Több mint 15 éves rendszergazdai tapasztalattal, illetve grafikusi tapasztalattal munkát, ügyfeleket keresek - akár távmunkában is - az ország területéről. Amivel jelenleg foglalkozom: notebookok, számítógépek javítása (használt eszközök adás-vétele)
88. Design, média, grafika, grafikus
 Adobe, HTML, MS Office/OpenOffice (irodai alkalmazások), Oracle, SQL, Photoshop, CorelDraw, Delphi/C++/Visual Basic
89. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
90. Szabadúszó webdesigner, css, php, html ismeretekkel
 Szabó Tibor vagyok több mint 7 éve foglalkozom szabadúszóként honlap és webfejlesztéssel. Az elmúlt évek során hasznos ismeretekre tettem szert az on-line marketing és a keresőoptimalizálás területén is.
91. szoftver fejlesztő (Flash)
 Több mint 7 éve fejlesztek online elérhető egyéni, testre szabott szoftvereket, modulokat Flash alapon, javascript(JQUERY), PHP, MYSQL támogatásával önállóan és kis csapatot irányítva is.Munkáim során az Actionscript nyújtotta dinamizmust nem csak az a
92. 3D látványtervező
 3D szerkesztés elsősorban Archicad, autocad, google sketchup programokban.Épületek látványtervének készítése, ezenfelül bármilyen 3D munka, ill látványkészítés. Autodesk inventor 2011, gépkocsi alkatrészek rajzolása és 3D látványkészités.
93. grafikus, dekoratőr, rajz tanár
 Kreatív munkát szeretnék végezni, ahol kamatoztatni tudom az eddig megtanult tapasztalataimat.PORTFÓLIÓM: http://www.ponywork.eoldal.hu/
94. grafika, képszerkesztés,kiadványszerkesztés, videó vágás
 FullHD anyagok földolgozása, készítése, profi operatőri ismeretek, különböző formátumuk közötti konverzió és digitális archiválás. Magas színtű hardver és szoftver ismeret, Adobe programok, Avid vágóprogram, DVD authoring szoftverek, stb...
95. Flash (AS2-3), PHP, MySQL, Flex fejlesztő, grafikus
 Webes fejlesztések a design-tól a működő oldalig, kliens és szerver oldalon. Webes applikációk, animációk, játékok, videó streaming, web konferenciák és egyéb interaktív tartalmak fejlesztése egyaránt.
96. Designer, Flash
 Évek óta foglalkozom grafikával és flash oldalakkal. Adobe CS csomagot használom, elsõsorban Flash, Photoshop, Illustrator, Dreamwaver. Html, CSS ismeretekkel is rendlekezem.
97. tomgraphy.com
 Művészeti egyetemi végzettségem mellett több mint három éves tapasztalatot szereztem grafikai tervezésben és 3D-s animációk készítésében (PixelWorx, Gastroyal, Holografika, kapu.hu cégeknek dolgoztam). Referenciák: (CSS, HTML, flash: tomgraphy.com
98. Tapasztalt programozó, rendszerinformatikus
 Szakmai ismeretem több mint 20 évre nyúlik vissza...
99. webdesign, weblapszerkesztés
 Egyéni vállalkozóként vállalom weblapjának elkészítését, webdesign feladatokat korrekt áron. Referenciák megtekinthetők: www.harangozo.hu
100. Fejelsztő,Rendszergazda,teszter,szervező
 Banki tapasztalattal rendelkező fejlesztő,adminisztrátor,helpdesk,szervező
1. PPC specialista, Facebook kampánymanager, SEO, Joomla,
 [releváns találat] Joomla CMS, CSS, PPC (Google Ads Search & Display), Waze Ads Fundamentals, Facebook ( Oldal és hirdetési fiók kezelés), Google Analytics, Angol B1 & Német B1 nyelvtudás, Raszter ( Photoshop) és vektoros (Coreldraw) kreatívszerkesztés.
2. grafikus
 [releváns találat] Haladó szoftver kezelői ismeretek (Home programok, illetve haladó szinten Photoshop, CorelDraw, Indesign). Képszerkesztői ismeretek, arculat-tervezés. Számítógépes ismereteimet kreatívan felhasználom.
3. Szabó Gábor
 [releváns találat] Térinformatikus, CAD tervező, Grafikus
4. számítógépes (és hagyományos) grafikus
 [releváns találat] Hagyományos kézi és digitális grafikák készítése(2d)gyorsan,professzionálisan.Minden stílushoz azonnal alkalmazkodom.(korábban,gyerekkönyv,tankönyv,képregény)Akvarell,olaj,ceruza,tus-photoshop,painter,coreldraw.
5. PHP, MySQL, Delphi
 [releváns találat] Hálózati ismeretek, rendszergazdai üzemeltetési tapasztalat.
Kiadványszerkesztési tapasztalatok (CorelDraw, PhotoShop, PageMaker)
6. webszerkesztő, webdesigner
 [releváns találat] Honlaptervezés, -készítés, -karbantartás, videokészítés, -vágás (programok: Flash8, SoundForge, SonyVegas, PhotoShop, AfterEffects, DreamWeaver, CorelDraw)
7. földtudományi kutató/térképész geoinformatikus
 [releváns találat] ArcGIS, AutoCAD, Arc/Info, ArcMap, CorelDRAW, MapInfo, Freehand, ScapeToad, adatbázis szerkesztés/karbantartás, térképek (bármilyen tematika) készítése/javítása, MS Office, OpenOffice ismerete
8. SQL, Access, VBA, ERP, migrálás, tsztelés
 [releváns találat] SQL (MSSQL, mySql) ismeret, 10 év access vba programozási tapasztalat, ERP bevezetési tapasztalat, számlaképesség. Fotózási, grafikai tervezési, web/CMS ismeret/gyakorlat.
9. Delphi, Corel, Inventor, Pascal, Office
 [releváns találat] Főleg hardverközeli programozás, vezérlés tervezés
10. Elektronikus grafikus
 [releváns találat] CorelDraw, Photoshop
11. Grafikus
 [releváns találat] Photoshop,Corel Draw,Premier Pro,Webdesign,arculat,csomagterv,plakát,kiadványok megtervezése
12. multimédia-fejlesztő, szoftver-üzemeltető
 [releváns találat] Molnár Erik vagyok, és multimédia-fejlesztő, vagy szoftverüzemeltető területen keresek állást.
13. grafikus, webdesigner, dekoratőr
 [releváns találat] Hat éves grafikusi, DTP előkészítői tapasztalattal rendelkezem.Utóbbi 2 évben webdesignnal is foglalkozom. Vektoros és képszerkesztő programok kiváló ismerete (Coreldraw, Photoshop, Illustrator, Fireworks, Dreamweaver)
14. PHP fejlesztő
 [releváns találat] programozó (PHP, JavaScript, MySQL, Ajax, CSS, Html, jQuery, Smarty, CMS); webdesign (adobe grafikai termékek: fireworks, illustrator, photoshop; corel draw)
15. Grafikai Designer
 [releváns találat] Grafikai munkákat vállalok! Ismeretek: Adobe Photosop, Illustrator, Indesign; Corell; Quark. Fotós, és egyébb számítógépes ismeretekkel is rendelkezem.
16. grafikus
 [releváns találat] 4 éves grafikai tapasztalattal corelben, illustratorban, photoshopban távmunkát keresek számlaképesen. Kiadványszerkesztés, arculattervezés, nyomdai munkák koordinálása.
17. Multimédiafejlesztő
 [releváns találat] Középfokú Photoshop, CorelDrow, Indesig, QuarkXpress végzettséggel munkát keresek. Megváltozott munkaképességű /jelenleg 50%/ Távmunka érdekel, de mobilis vagyok teljesen.
18. Kasszarendszer Projektvezető,C#, Delphi, Powebuilder - nyel
 [releváns találat] Pénztárgépes rendszerek (kapcsolódó szoftverek) fejlesztésével foglalkozom (rendszertervezésétől, a fejlesztési folyamat befejezésig). A fejlesztések során C#, Delphi, PowerBuilder programnyelveken dolgozok.
19. SEO, online tanácsadó
 [releváns találat] SEM/SEO/SMO tanácsadás, brand manager munkák, komplex online céges tanácsadás, 13 éves marketing gyakorlat, ebből 5 év online marketing tapasztalat.
20. webdesigner, fényképész, corel, photoshop artist okj.
 [releváns találat] több éves tapasztalat fényképészként és grafikusként
21. css, php, mysql, adobe, corel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. Designer, HTML/CSS fejlesztő
 [releváns találat] CSS HTML alapismeretek, Adobe Photoshop, CorelDRAW, GIMP, Paint.net ismeretek
23. PHP, Html, CSS fejlesztő. Grafikus, videoszerkesztő.
 [releváns találat] Végzős Informatikus, webfejlesztés és grafika területén szakmai tapasztalattal rendelkező budapesti férfi állást keres. PHP, CSS-ben 2 éves, grafikai téren (Photoshop, Coreldraw, Freehand) 10 éves munkahelyi tapasztalattal rendelkezem.
24. grafikus, designer
 [releváns találat] Olyan munkahelyet keresek (nyomdát és/vagy grafikai stúdiót), ahol adott a fejlődési lehetőség, sok a munka és lehet tanulni a "nagy öregektől", mert szívesen és gyorsan tanulok.Programismeret: Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDRAW, Rhino3D, Premi
25. Grafikus /Corel Draw/
 [releváns találat] A CorelDraw-val dolgozom nap mint nap. Címerek, Logók, Ábrák készítése a feladatom. Weblap készítést és logó tervezést vállalok.
26. ötletes multimédia-fejlesztő
 [releváns találat] Flash alapú weblapok, bannerek, animációk, Photoshop vagy CorelDraw programmal logók, szórólapok, arculatok készítésével foglalkozom. Ezen kívül nyitott vagyok az új programok és ismeretek elsajátítására, szívesen vennék részt projektmunkákban, fejleszt
27. Grafikus, CorelDrawban jártas (5év), HTML fejlesztés
 [releváns találat] régóta foglalkozok designal, érdekel is, több üzletnek én terveztem meg a kinézetét, és megnyerő volt mindenki számára.
28. Grafikus, kiadványszekesztő, webdesign
 [releváns találat] 10 év tapasztalat újság (napi-heti-havilap) tördelésében és egyéb kiadványok szerkesztésében (DTP)Adobe termékek, Corel draw, Quark Xpress teljes körű ismerete
29. Grafikus
 [releváns találat] 2D-3D Grafikus, Photoshop, Corel, 3DSMax
30. 3d modellező, látványtervező
 [releváns találat] Tárgymodellezés, látványtervkészítés belső, külső térről, bútortervezés. Használt programok: Solidworks, 3dmax, photoshop, coreldraw, archicad.
31. fejlesztő és grafikus
 [releváns találat] Ismerteim a web programozás és grafikai munkák köré összpontosul. Fejlesztés: PHP, MySql, HTML, CSS, Silverlight, Flash CS3, Actionscript3, C# - ASP.NET. Grafika: Adobe PhotoshopCS4, Illustrator, CorelDrawX4.
32. Flash programozó és grafikus
 [releváns találat] Flash bannerek, honlapok és hozzájuk komplett grafikai háttér-> Photoshop, Coreldraw, Illustrator. Html és SEO ismeretek
33. DTP operátor
 [releváns találat] Adobe, Corel termékek
HTML, CSS
34. Flash fejlesztő
 [releváns találat] Actionscrip2, actionscript 3, php, mysql, html, xml programozásban dolgozok másfél éve. Érdekelne olyan, flash-ben íródó interaktív szoftver készítése, melyben részt vállalhatok bedolgozási formában.
35. Adobe Photoshop, Illustrator és CorelDRAW
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. a corel vektoros részében verhetetlen, 20 év tapasztalat
 [releváns találat] régi díszítőelemek korrekt! kézi vektorizálása-restaurálása-gyűjtése (több tízezer darab); logo, cégtábla, stb. tervezés/gyártás elsősorban „vintage” stílusban; plotteres fóliavágás, festő- és maratósablonok gyártása; és ami nem fér ide
37. CorelDrawban jártas grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. Adobe, Corel Draw, Office, 3DSMAX felhasználó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Önéletrajz -Felvidéki Mónika-
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Szakmai
 [releváns találat] Többéves éves gyakorlatom van Microchip mikrokontroller programozásban, szabályzó és irányító rendszerek tervezésében, kivitelezésében. Jelenleg grafikus, WEB felületű kliens oldali alkalmazást fejlesztek HTML5, PHP, JavaScript, Canvas, prototype.js felh
42. Rendszergazda
 [releváns találat] kjl
43. Photoshop-Corel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. hivatalos végzettség
 [releváns találat] Designer -Adobe Photoshop, Illustrator, Corel, Macromedia Flash
Cégprofilok
1. Cégprofil
 Az elmúlt 10 évben olyan világcégek részére fejlesztünk folyamatosan, mint az RR Donnelly, Pearson, Oxford University Press, Moderna, Johnes and Bartlet stb... fejlesztőink 4 országban dolgoznak - nem csak megrendelésre - saját projektjeiken is.
2. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
3. Webergoline - weboldal készítés
 Minőségi weboldal készítés kedvező áron! Bízza ránk cége bemutatkozó weboldalának elkészítését.
4. BCS Hungary Kft.
 A BCS Hungary az IBCS csoport tagja, amely Közép-Európában öt országban van jelen, immár 20 éve. Fő alkalmazási területek: raktár-logisztika, gyártási folyamatok, termékkövetés, szállítás és kézbesítés.
5. First Voice Kft. | Stilldesign Üzletág
 A Stilldesign a First Voice & Media legfőbb üzletága, ahol komplex web- és mobilfejlesztéssel, teljeskörű online marketinggel és arculattervezéssel foglalkozunk.
6. glaDOS Laboratories
 [nincs megadva leírás]
7. Factory Creative Studio Kft.
 A Factory Creative Studio Kft szegedi székhelyű integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalkozás
8. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
9. Szirtech Bt.
 [nincs megadva leírás]
10. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
11. AGE Bt.
 Microcompany dealing with translation, translation support, linguistic and functional testing, verification and bugfixing activities for corporative clients.
12. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
13. Trendency Online Zrt.
 A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
14. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
15. NEw Experience Soft
 A New Experience Soft egy Székelyudvarhelyen fiatal ugyanakkor tapasztalt programozók által létrehozott cég, fő tevékenységi köre weblapok, webes alkalmazások készítése, ugyanakkor folyamatban van több desktop alkalmazás fejlesztése is. Célunk a folyama
16. Freeart Stúdió
 Webdesign, egyedi arculattervezés több éves tapasztalattal. - Freeart Stúdió - www.freeart.hu
17. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
18. WEBBOSS Kft.
 [nincs megadva leírás]
19. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
20. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
21. Cégprofil
 Induló web2 -es szolgáltatásra kitalált cégforradalmasítjuk a ............. :)még pár hét és kiírjuk hogy mit :)
22. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
23. Flexibile Bt.
 IT Expert
24. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
25. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
26. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
27. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. SysPac Hungária Kft.
 [releváns találat] Cégünk 2001 óta van jelen a magyar IT piacon. Ügyfeleink részére értéknövelt szolgáltatásokat nyújtunk a napi működéséhez szükséges szoftverek területén. Szolgáltatásunk a tanácsadáson, bevezetésen és oktatáson át egészen a folyamatos támogatásig terjed.
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.