Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Adobe Photoshop, GoLive, Illustrator állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. UX/UI Designer
 UX/UI Designert keresünk saját termékeink felületeinek megtervezéséhez! B2B Licence és SaaS alapú termékeket fejlesztünk, vállalatirányítási és egyéb ügyviteli rendszereket.
2. DRUPAL Website and database specialist
 A full-time DRUPAL Web and Database Specialist is responsible for maintaining the organization’s website and its membership/contact database, its web interface, the interface with web transactions and software, and the quality and data integrity.
3. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
4. Webfejlesztő munkatársat keresünk
 A Vermis Production (www.vermis.hu) online reklámügynökség webfejlesztő munkatársat keres.
5. Sitebuilder / webdesigner munkatársat keresünk
 Egy új weboldalra tévedve elõbb nézed meg a forrást, mint a tartalmat?Feldobja a napodat, ha egy jó dizájnra bukkansz?Fejbõl tudod, hogy egy css-property melyik böngészõben nem fog mûködni?Akkor pont téged keresünk. Leendő
6. Javascript fejlesztő, webfejlesztő, webalkalmazás
 [nincs megadva leírás]
7. Németországi webáruház üzemeltetéséhez munkatársat keresünk
 Online marketing eszközök professzionális használata: o Google AdWords kampányok kivitelezése ( erős keresőmarketing, SEO,)o webáruház kezeléseo honlap karbantartása, aktualizálásao közösségi média használata (facebook, twitter, instagram, stb.)o hírlevé
8. Front-End Developert keresünk - Graphworks Creative
 Feladatkör:- weboldalak felületének tervezése és fejlesztése- JQuery ill. JS elemek beágyazása, fejlesztése (content rotatorok, animaciok, parallax..)- API-k hasznalata (pl.: Google, Facebook, Mailchimp...) Elvárások:- legalább 1-2 éves front-end tapasz
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. WEB-FEJLESZTŐT keresünk reklámügynökségünk csapatába
 [nincs megadva leírás]
10. Kreatív designer állás
 Kreatív designert keresünk!
11. Web tanácsadó, Projekt menedzser
 Olyan munkatársat keresünk, aki több éves tapasztalattal rendelkezik webes fejlesztések területén, de nem fejlesztőként, hanem inkább tanácsadóként szeretne tevékenykedni.
12. Graphic and User Experience Designer
 Az Oriana Kft. (www.oriana.hu) Graphic and User Experience Designert keres. Effector nevű termékünk továbbfejlesztése és a nemzetközi piac igényeinek megfelelően optimalizált kialakításához!
13. Frontendes - Most! Reklámügynökség
 Kódolj velünk, MOST! Frontendes ninját keresünk!
14. Senior frontend fejlesztőt keresünk (Budapest)
 Budapesti digitális ügynökségünk, az OANDER rutinos, tapasztalt frontend fejlesztőt keres szakmai vezetői pozícióba, főállásban. Elsősorban Magento és Wordpress alapú komplex site fejlesztési projektekkel foglalkozunk.
15. Sitebuilder wanted
 Looking for a self-motivated, detail oriented individual to become the member of our development team. In this role, you will work with the team to plan, design, and build new sites for our clients, and the role also include a fair amount of maintenance
16. Front-End Developer
 Fő feladatok: Web áruházak és az ehhez kapcsolódó egyedi fejlesztésű funkciók HTML sablonjainak elkészítése, JS front-end funkciók fejlesztése, HTML 5 animációk készítése
17. Php programozó / fejlesztő
 Online fejlesztésekkel foglalkozó divíziónkba PHP programozókat / fejlesztõket keresünk egyedi projektek megvalósítására! Ha szereted a kihívásokat, érdekelnek az innovatív technológiák, várunk fiatal, lendületes csapatunkba!
18. Sitebuildert keresünk
 Budapest XI. kerületi webfejlesztő cég keres sitebuildert munkatársat. A munka jellege alkalmazotti, heti 5 nap, 40 óra.
19. Site builder / Front end developer
 Külföldi cég Sitebuildereket keres. Feladat: Egyedi Photoshop file-ok konvertálása HTML, CSS -é magas szinvonalon, szabványokat követve.Otthonról dolgozó alvállalkozókat keresünk.
20. UI-UX Designer
 Participate in creating consistent user interfaces for web and other devices (phone, tablets etc.). Design of consistent information architectures, taxonomies, visual standards, interaction patterns, and use cases across multiple applications within a pro
21. Jó Ízlésű Designert keresünk
 Képek retusálására, weboldalak designolására / tartalmának frissen tartására keresünk kifejezetten jóízlésű designert.
22. UI/UX designer sitebuild-tapasztalattal
 Az Onyx Média Kft. budapesti irodájába keres kifejezetten sitebuilder tapasztalattal rendelkező webdesignert teljes munkaidejű irodai munkára. Az ideális jelölt képes önálló munkavégzésre, de egyben csapatjátékos is, munkájában precíz. A jelentk
23. Frontend webfejlesztő (sitebuilder)
 A Seethaler Consulting Kft. 2007-ben alakult full service online ügynökség. Ügyfeleink elégedettségét a profi és ambíciózus szakembergárda garantálja, akik hatékony és egyedi megoldásokkal biztosítják a sikeres online jelenlétet.
24. Webfejlesztőt keresünk mobil app integrációs tapasztalattal
 Cégünk mobilalkalmazások fejlesztésével foglalkozik, melyeknek gyakran része a webes megjelenés is. Csapatunk bővítéséhez, teljes munkaidőre, tapasztalt webfejlesztőt keresünk.
25. Grafikust keres a Nail Shop Bt
 Amit elvárunk- Felhasználó barát design készítése, webergonómia- Több éves tapasztalat- Önálló és csapatban munkavégzésAmi előny:- Angol nyelvtudás- HTML/CSS ismeretAmit nyújtunk- Fiatal, dinamikus csapat- Szakmai fejlődési lehetőség- Versenyképes fizetés
26. web és facebook alkalmazás fejlesztőt keresünk
 HTML, CSS, PHP, MySQL, Flash programozásban jártas fejlesztőt keresünk statikus és dinamikus oldalak, Facebook alkalmazások és játékok fejlesztésére. Frissen végzett diplomások jelentkezését is várjuk!
27. Webszerkesztő / tartalomfejlesztő
 Partner cégünk, az Ügyfélgyár, kiszervezve látja el ügyfelei on-line marketing tevékenységét. Szolgáltatásainak eredményeként partnereinek több ügyfele és több bevétele lesz.
28. Webfejlesztő, PHP programozó, SEO szakember (Kecskemét)
 Webfejlesztőt keresünk kecskeméti székhelyű informatikai céghez.
29. ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKMENEDZSER
 Olyan munkatársat keresünk, aki irányítja és felügyeli üzleti alkalmazásaink (termékeinek) jelenlegi (www.projektmappa.hu, www.profiszerzodes.hu) és jövőbeni fejlesztéseit.

Részletek: http://www.redmark.hu/onlinetermekmenedzser/
30. Wbes dizájnert Keresünk
 Internetes Alkalmazásokhoz Dizájnert keresünk!
31. PHP-programozót keresünk
 Feladatok: Meglévő PHP keretrendszer továbbfejlesztése (rendszerkövetés), Ajax felületek kialakítása (adminisztrációs felület)Szakmai feltételek: Több éves programozói tapasztalat PHP Portál-keretrendszer fejlesztésében és üzemeltetésébenElőny: Linux rend
1. Frontend developer
 [releváns találat] >> sitebuild és JavaScript fejlesztés SPA technológián alapuló innovatív portál projektjében, user és admin oldali reszponzív sitebuild, Jira task management, agilis projektmódszertan (daily stand-up, sprint review, demo) Jelentkezés: https://talent
2. 2D/3D kompozitor
 [releváns találat] 2D Compositor Az Amego Film stúdió alvállalkozót keres Adobe After Effects compositor munkakörben, azonnali kezdéssel. Amit kínálunk: nagyjátékfilmben referenciajó hangulatú fiatal csapatkomoly szakmai tudás elsajátításának és a szakmában elisme
3. Weblapfejlesztőt, programozót keresünk
 [releváns találat] Feladat: Ügyfeleink weblapjainak elkészítése, módosítása, javítása
4. Flash/C++ Programozó
 [releváns találat] Játékfejlesztés Adobe Flash és mobile (iOS és Android) platformokra.
5. Sitebuilder Főállás
 [releváns találat] Sitebuilder munkatársat keresünk. Munkavégzés helye: Budapest. Cég profilja: e-kereskedelem. Elvárások: html5, CSS magas szintű, Adobe alapszintű, szorgalmasság, alap php ismeretek. Fő feladat: html + css fájlok készítése kész dizájn alapján.
6. Web specialista
 [releváns találat] A HR Partner Consulting Kft. nemzetközi nagyvállalati ügyfele számára új munkatársat keres, marketing és kommunikációs csapatába, az alábbi pozíció betöltésére: Web specialista
7. Java/Abap Software Engineer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. INTERAkTIV FLASH es ATION SCRIPT PROGRAMOZAS
 [releváns találat] ADOBE FLASH CREATIVE SUITE 5 programban járatos profi szakembert keresünk gyerekek számára készülő több országban is forgalmazott játékok készítéséhez.
9. SENIOR ADOBE FLEX DEVELOPER
 [releváns találat] Szoftverfejlesztéssel foglalkozó multinacionális vállalat - keres új munkatársat

SENIOR ADOBE FLEX DEVELOPER

pozícióba.
10. Budapesti fejlesztő cég keres Flash programozót
 [releváns találat] Feladat: flash kliens oldali appletek és Red5 alapú szerver programozása
Szakemberek
1. Webfejlesztő
 Webes fejlesztések: PHP, Javascript(jQuery), Mysql, Git, CSS, HTML, Bootstrap, Wordpress
2. Webfejlesztő frontend/backend
 30+ éves programozási ismeretek, kb. 15 év webfejlesztés.
3. Szoftverfejlesztő
 Unity, C#, mobil és asztali játékfejlesztés területen vagyok otthon leginkább, de Java, PHP, webes, adatbázis és szerver technológiákkal is dolgoztam már.
4. Frontend Webdeveloper, Webdesigner
 Frontend webfejlesztői készségekkel rendelkezem. (HTML5,CSS3,JQuery...) Megbízható, becsületes, pontos, kihívásokat könnyen leküzdő egyéniség vagyok. Szeretem a minőségi munkavégzést, különösen ha valamit kreatív módon alkothatok.
5. 3D Modellező
 3D Modellező állást vagy egyéb grafikai állást keresek!
6. nodejs fullstack fejlesztő
 Backend, frontend, fullstack node.js projektekben dolgozom sok éve. Nestjs, Express, Hapi backend oldalon, Angular, React frontendben a leggyakoribb, amiket használok. Szívesen építek fel teljesen új projekteket, de bekapcsolódom meglévőekbe is.
7. 2d/3d grafikus, animátor
 Szeretek alkotni, legyen az 2d, 3d de akár egy bútor felújítás is.
8. Grafikus, weboldal szerkesztő/weboldal épitő
 Évek óta weboldalakat létrehozásával, azoknak szerkesztésével és grafikai tervezéssel foglalkozom.
9. 3D modellező
 Portfolio:https://frajnasdesign.space/
10. 2D és 3D grafikus, designer
 Elsősorban fotórealisztikus renderek készítése, objektumok modellezése és textúrázása.
11. 3d modellező
 [nincs megadva leírás]
12. 3D modeling
 Modelleket készítek játékaimhoz. Erre az alábbi szoftvereket használom: Blender Maya3D ZBrush Marvelus Designer Texturák valamint további VFX-ek előállításához: Substance Painter Adobe Photoshop Substance Designer Az aalcsony poligonszámú mo
13. php fejlesztő, rendszerüzemeltető, informatikus
 Php fejlesztés laravel keretrendszerben, valamint informatikai üzemeltetés és segítség nyújtás
14. Kiss Szebasztián
 Weboldal készítéssel foglalkozom magánvállalkozóként wordpressben, garfikai munkák, logotervezés, márkaépités, online marketing
15. 3D Grafikus
 3D Studio Maxban dolgozom, Vray és Corona render enginnel.Tapasztalatom van az alábbi szoftverek használatában: Substance Painter, Marvelous Designer, ZbrushPortfólióm megtekinthető az alábbi linken:https://lanceharth.wixsite.com/portfolioharth
16. Java programozó és 3D modellező
 [nincs megadva leírás]
17. 3D Generalist, Kezdő C# játékfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
18. wordpress, joomla
 Wordpress, Joomla webdesigner több mint 15 éve. Kérésre referencia munkákat küldök.
19. HTML, CSS, Javascript, Joomla
 [nincs megadva leírás]
20. web designer, webfejlesztő
 Web designer, webfejlesztő. Egy évtizedes tapasztalattal a webes világban dolgoztam már ügynökségekkel és segítettem kis cégeknek elérni a céljaikat. Jobbá akarok tenni minden weboldalt, legyen szó egy kis portfólió oldal vagy egy nagy portálról.
21. Full stack fejlesztő (PHP backend)
 2008 óta foglalkozom webfejlesztéssel. Ez idő alatt számos nyelvet, technológiát, libraryt és szoftvert kipróbáltam.
22. Webfejlesztčs , webdesign home office
 [nincs megadva leírás]
23. Webfejlesztő
 Az elmúlt 5 évben webdesigner és webfejlesztő munkakörben dolgoztam.
24. önéletrajz
 Tanulmányaim során számos gyakorlati készséggel gazdagodtam. Különösen a szakdolgozatom megírása közben tapasztalatot szereztem a dokumentálásban és az ismeretlen területek gyors áttekintésében, értelmezésében és szükséges lépések alkalmazásában. Erő
25. Back-end, front-end és Sitebuilder
 [nincs megadva leírás]
26. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
27. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
28. Okleveles média tervező-művész
 [nincs megadva leírás]
29. Front-end fejlesztő
 2018 nyarán végeztem a CodeBerry Programing School online képzésén front-end fejlesztőként! Jellenleg munkát keresek ahol tapasztalatot,új ismereteket szerezhetek! Roppant szorgalmas,ambiciózus,munkájára igényes ember vagyok!
30. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
31. Tapasztalt Grafikus
 Érdeklődés: UI/UX design, wordpress, webdesign, marketinges anyagok, animáció, 2d 3d modellezés játék grafika,bármilyen kreativitást igénylő feladat Miskolcon vagy távmunkában. szemanorsi@gmail.com
32. webdesigner
 Gyakorlatom nagy részét reklámgrafika, képszerkesztés, webdesign, reklámszövegírás, webshopok megjelenésének karbantartása révén szereztem. Kreatív vagyok és agilis. Mindig olyan megoldásokra törekszem, ami egyedi.Jelenleg vállalkozóként dolgo
33. PHP, SQL, HTML, CSS, JavaScript
 [nincs megadva leírás]
34. Grafikus, webdesigner
 3 éves tapasztalattal rendelkezem marketing, grafika, 1 éves tapasztalattal webdesign területén. Szeretnék a jövőben a grafika, webdesign irányába specializálódni, ezen a területen elhelyezkedni, tapasztalatokat szerezni.
35. Csak távmunka érdekel
 Távmunka keretében fejlesztés, tesztelés egyaránt érdekel:Amikkel eddig dolgoztam: php, html, xml, javascript, mysql, oracle, pl/sql, jira, squish, photoshop
36. Senior Microsoft Developer, Architect (MCPD, Web/full-stack)
 Mihály has 15 years of experience in Microsoft application development. He has worked for Hungarian and Swiss companies as a developer, software architect, technical team lead and project manager.
37. Level designer, modellező, üzletvezető
 Utóbbi 3 évben üzletvezetőként dolgoztam egy webshopban, de otthagytam hogy a hobbim lehessen a hivatásom. Főként 3d modellezés, level design, textúrázás, VR fejlesztés, Unity munkák érdekelnek elsősorban.
38. Full stack fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
39. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
40. Fullstack fejlesztő
 10+ év fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Főleg HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL nyelvekben vagyok járatos.Elsődlegesen frontend fejlesztőnek tartom magam, de nem jelent gondot a backend fejlesztés sem.
41. grafikus, webdesigner, wordpress oldalépítő
 grafikus, webdesigner, designer, wordpress oldalépítő
42. ASP.NET C# fejlesztő
 ASP.NET C# fejlesztő, CRM/ERP tanácsadó, informatikai vezető
43. Full Stack Developer
 Weblap fejlesztéssel foglalkozok már több mint 5 éve.
44. Frontend és Drupal fejlesztő
 Körülbelül 1 éve tanulom a Drupalt és a Frontendet. Képességeim: Drupal7, css3, html5, git, drush, grunt, stb. Referenciák: tarsolykiado.hu (egész oldal), angolnyelvstudio.no-ip.org (responsive design), kosditrade.hu (responsive design)
45. Wordpress webdesigner, grafikus, online marketinges
 Egyedi wordpress oldalak készítése rövid határidõvel, SEO, Adwords, Analitics, Online marketing, tanácsadás, oktatás, weboldal karbantartás, webshop készítése, 6 év tapasztalattal, referenciával
46. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
47. Projektvezető
 IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
48. Szoftvertesztelő
 [nincs megadva leírás]
49. senior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
50. Java fejlesztő
 Nagy tapasztalattal rendelkezem webes alkalmazások fejlesztésében. Több évet dolgoztam banki területen, ezen kívül kormányzati és telekommunikációs projektekben vettem részt, mint programozó, vezetõ fejlesztõ, architect pozíciókban.
51. Informatikus
 Telephone systems, Avaya Contact Center, Management System (Zabbix), Junior Web developer
52. Szabadúszó web programozó (PHP, MySQL)
 Webfejlesztést vállalok HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL és kapcsolódó környezetekben kizárólag távmunkában! Vállalom a cégbemutató weblapoktól, személyes honlapoktól kezdve az egészen komplex weboldalrendszerek kivitelezését és karbantartását.
53. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
54. Junior Online marketing manager
 Jelenlegi munkahelyemen lehetőségem nyílt megismerkedni az online marketing alapjaival. Keresőoptimalizálással, facebook és adwords hirdetésekkel is volt alkalmam foglalkozni, ezeknek is sikerült az alapjait elsajátítani.
55. Delphi - Firebird fejlesztő
 Delphi/InterBase/Firebird fejlesztő 15 éves tapasztalattal
56. Grafikus
 Branding, Design, Marketing - hellozen.hu Arculat készítés, logo, névjegy, plakát, illusztrációk, prospektusok, étlapok tervezése.Online marketing, reklámkampányok, SEO, tartalommarketing, közösségi média és kampányok.Fotózás: Interior, gasztro, termék.
57. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
58. Profil
 [nincs megadva leírás]
59. Grafikus webdesigner
 See my Porfolio on Behance: https://www.behance.net/-br-
60. C++ fejlesztő
 Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Több éve foglalkozom modern C++ kóddal különböző platformokon, ami egyben az erősségem és preferenciám is, de mögöttem vannak már iOS (Objective-C), valamint egyszerűbb webes (frontend és backend) project-ek is.
61. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
62. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
63. profil leírása majd
 profil bővebb leírása majd később...
64. Webdesigner
 Webdesigner
65. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
66. szerkesztő grafikus, webdizájner
 Vektor-/raszter-grafikai szerkesztés.HTML/CSS programnyelvek.
67. Online marketing specialista
 Online marketing (ppc, edm, content, analitika), akár growth hacking területen keresek részmunkaidős, távmunkában is végezhető feladatokat 4+ év ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal. Részletek: krtecekist.atw.hu
68. Marketing / PR / Kommunikáció
 Tapasztalt Marketing/PR/Kommunikációs szakember több mint 17 év IT szakmai tapasztalattal állást keres!
69. IT vezető
 Informatikai üzemeltetés, projekt vezetés, analízis, stratégiai tervezés, budget management
70. java,javascript,c++,c#,html,css fejlesztő
 Jelenleg az ELTE programfejlesztő informatikus szakán tanulok, ahol több programnyelv alapját már elsajátítottam. Photoshopot,Unity3d-t,Eclipse-et,NetBeans-t használni tudom, kész vagyok új dolgokat megtanulni. Csapatban és önállóan is tudok dolgozni.
71. It rendszergazda, projektmanager
 Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, rendszergazda, projekt manager 5 év releváns középvezetői munkatapasztalattal, értékesítői szemlélettel.
72. 3d grafikus
 3d grafikus, unity szerkesztő, animátor
73. vba, php, mysql, html programozás, e-learning fejlesztés
 VBA szkriptek és "miialkalmazások" készítése office környezetben. PHP programozás MySQL adatbázis kapcsolattal, interaktív online felületek tervezése és kivitelezése igények szerint. PHP alapú CMS fejlesztés (Drupal, Joomla, e107), HTML szerkesztés.
74. Frontend fejlesztő
 Üdvözlöm! Több éves tapasztalattal foglalkozom web-alkalmazások frontend fejlesztésével. Projekt-munkában és egyedi fejlesztésben egyaránt megállom a helyem! Keressen bizalommal, további információért nézze meg profilomat!
75. .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
76. PHP programozó
 Webfejlesztéssel foglalkozom, azon belül PHP programozásal.
77. grafikus, designer, látványtervező
 Corel alkalmazások, Adobe termékek, Photoshop, Indesign, Illustrator, 3d Studio Max - Vray, Flash - Dreamweaver, Zbrush, Mudbox...
78. IT Projektmenedzser
 Jelenleg egy multinacionális cégnél vagyok IT projektvezető, illetve BA feladatokat is ellátok. Korábban EU társfinanszírozású projektek menedzselésével is foglalkoztam.
79. Sitebuilder
 HTML, CSS, PHP, AJAX és Wordpress theme készítési ismeretekkel építek egyedi fejlesztésű és wordpress alapú weblapokat, illetve meglévő weboldlalk átalakítását, átprogramozását végzem grafikustól kapott Key Visual alapján.
80. Web fejlesztő
 6 éve dolgozom főállásban webdesignerként, webfejlesztőként és keresőoptimalizálóként. Több, mint 6 éves HTML/CSS, valamint 2 éves PHP/MySQL és JavaScript/jQuery tapasztalattal rendelkezem. Joomla és Wordpress CMS-eket átfogóan ismerem.
81. Szabadúszó webfejlesztő / designer
 Pályám kezdetekor cégeknél dolgoztam. Ahogy telt az idő szembesültem azzal, hogy a legtöbb cég elérhetetlen áron kínál megoldásokat az emberek problémáira, igényeire. Szabadúszóként jobban, gyorsabban és elérhetőbb áron tudok az embereknek segíteni.
82. programtervező, programozó, informatikus, rendszergazda
 Programtervező matematikusként végeztem. Jelenleg programozóként, informatikusként dolgozom.
83. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő vagyok. PHP, JavaScript, HTML5, MySQL, Linux ismeretekkel rendelkezem. Felsőfokú szakképzést végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán, webprogramozó szakon. OOP-t, MVC modellt és frameworköket is nap mint nap használok.
84. java, javascript fejlesztő
 Tapasztalt Java és Javascript, SQL fejlesztő vagyok. Frontend: Extjs, Richfaces, Backend: Spring, EJB, Hibernate, JDBC. JIRA, HP Quality Center feladatkezelőket, Verziókövetéses programok közül SVN, CVS, GIT-et használtam. Nyelvek: német, angol.
85. webfejlesztő
 full-stack webfejlesztő, http://www.matyasgerocs.com/
86. Sitebuilder / CMS, HTML5, CSS3
 Sziasztok! Vállalom weboldalak sitebuildjét. Főleg HTML5 és CSS3 alapokon dolgozom. Jól ismerem a javascriptet és az ajaxot is, szeretem az animált megoldásokat. A PHP kódolás sem okoz problémát ha szükség van rá. Garanciát vállalok és számlát adok!
87. Graphic Designer - Adobe pack.
 Designer mely Logot , Bannert , Icont , barmit ami vectoroialisban van es Adobe pack -be tartozik.Freelance- munkavalalo ( Ithonrol ) ; Freelance munkavalalo kent hatarido betartasa nem akadaly!Kreativ megbizhato.
88. sitebuilder
 meglévő dizájn (.psd fájl) alapján reszponzív oldalak szerkesztése kedvező áron, rövid határidővel (alkalmazott technológiák: HTML5, XHTML, CSS3, Bootstrap, Javascript, JQuery, Photoshop)
89. Web fejlesztő, HTML, CSS, jQuery, PHP, MySQL, SEO, Phot
 Web fejlesztő, HTML, CSS, jQuery, PHP, MySQL, SEO, Phot
90. Hálózatinformatikus
 Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
91. CV
 Szeretnék fejlődni
92. 3D animátor, modellező, web programozó
 Autodesk Maya modellek és animációk készítése, weboldalak design-ja és programozása (html,jQuery,php,mysql)
93. tapasztalt szoftverfejlesztő
 15 éves tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő vagyok. Különböző projektekben elsősorban ERP/ügyviteli rendszerek tervezésében, fejlesztésében vettem részt. Ismert fejlesztőeszközök, nyelvek, adatbázisok: Delphi, C++, C#, .NET, PHP, Firebird stb.
94. Megbízható munkaerő távmunkában
 Távmunkában keresek 4 órás online tartalommenedzseri,marketing asszisztensi, webdesigner és wordpress webfejlesztői pozíciót.Program ismereteim: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe Dreamweaver Microsoft Office Wordpress tartalomkezelő
95. designer
 [nincs megadva leírás]
96. webdesigner
 Grafikusi, designer feladatok
97. Rendszermérnök, Support, Rendszerfelügyelet
 A francia Euronews budapesti irodával bővült. Feladataim: rendszerfelügyelet, az újságírók supportálása, hibaelhárítás, Elő adások előkészítése és az Edius programmal nyers videó anyag előkészítése
98. Full-stack Developer
 Keress bátran ha az alábbi felsorolásból legalább egy igaz rád!- Munkád van a számomra :)- Ha gondod van a már meglévő weboldaladdal.- Olyan talpraesett embert keresel egy webes szoftver ráncfelvarrására ami inkább csak porosodik a tárhelyen mert nem tudj
99. Sitebuilder
 Vállalom weboldalak böngészõ-független, mobilbarát elkészítését, meglévõ design tervek (psd) alapján. HTML és CSS ismeretek mellett rendelkezem JavaScript, Jquery, Vue, AJAX ismeretekkel. Valamint PHP és MYSQL ismereteim is vannak. Ismerem a
100. Joomla sitebuilder/fejlesztő
 6 év tapasztalat Joomla CMS-re épülő honlapok és webáruházak készítésében, egyedi arculat kialakításában, valamint meglévő rendszerek továbbfejlesztésében.
1. Junior Front End fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalataim:
Gatsby, React, GraphQL, HTML5, CSS3, Bootstrap 4, Git, responsiv design UI, Adobe XD.
2. 3D Artist
 [releváns találat] Cinema 4D szoftverben jártas, 3D Látványtervező tanfolyammal (3dhome) rendelkező személy vagyok. Kapcsolódó programismereteim: Octane Render, Substance Painter, Substance Designer, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator.
3. E-learning oktatás, tananyagkészítés
 [releváns találat] Moodle LMS, Adobe Captivate. Több éves e-learning oktatási és tananyagkészítési tapasztalat. E-learning rendszer adminisztráció, folyamatos tartalomszolgáltatás. Oktatási portál telepítés, oktatás segítő tevékenység.
4. WordPress honlapszerkesztő
 [releváns találat] Divi WordPress honlapok szerkesztése, Indesign kiadványszerkesztés.
5. Pályakezdő webdesigner, WP weboldal és webshop készít&#
 [releváns találat] Pályakezdő webdesigner ként dolgozom, WordPress alapú weboldalakat, webshopokat készítek. Értek az Adobe Photoshop, Illustrator és InDesign programokhoz. Szeretnék tapasztalatot gyűjteni, és fix munkát találni, itthonról dolgozni. www.weband1sty
6. Junior PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP OOP, HTML, reszponzív CSS, MySQL, Photoshop ismeretek.
7. Java programozó, Web fejlesztő
 [releváns találat] Java programozási ismeretek: Java SE, Java EE, Apache Tomcat, MySQL, Hibernate, Swing, Java FX, Android
WEB fejlesztési ismeretek: HTML, HTML5, PHP, MySQL, CSS, Javascript, jQuery, Bootstrap, Joomla!, Adobe Photoshop, WordPress
8. 3D modellező, grafikus
 [releváns találat] Leginkább a 3D világában érzem otthon magam de az adobe grafikus programjait is tudom kezelni. Van tapasztalatom videóvágásban és effektelésében.
9. 3d modellező, grafikus
 [releváns találat] 3d modellezés, textúrázás, Autodesk Maya, ZBrush, Substance Painter, Adobe Photoshop
10. Webfejlesztő & Grafikus & Informatikus
 [releváns találat] Alapfokú HTML, CSS, SCSS, PHP ismeretek, valamint Adobe Ps, Lr, Ai, Pr, Ae programok használatában való jártasság.

Tapasztalat:
Weboldalak készítése, üzemeltetése
Arculat, logó, online grafikák, reklámanyagok, videók & effektek szerkesztése.
11. Visual Foxpro Programozó
 [releváns találat] MySQL adatbázist alkalmazó, Visual Foxpro-ban fejlesztett, ügyviteli szoftverek terén évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Ezzel párhuzamosan gyakran végeztem rendszergazdai feladatokat is és egy kis Adobe PhotoShop és Illustrator ismerettel is bírok.
12. web designer
 [releváns találat] Ismerem az Adobe Photoshop, Illustrator és Flash alkalmazásokat, valamint a HTML, CSS és PHP programnyelveket.
13. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
14. helyi támogatású rendszergazda
 [releváns találat] Több, mint 7 év tapasztalattal kis- és nagyvállalati környezetben is bizonyítottam a terhelhetőségemet.
15. Software Fejlesztő
 [releváns találat] I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
16. .NET, Flash, PHP és front-end fejlesztő
 [releváns találat] ASP.NET, PHP, MySQL, HTML, JavaScript (jQuery), CSS, Flash és egy kis Java, C++ illetve SEO tapasztalattal inkább junior mint senior pozíciót keresek
17. Flash fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. Javascript fejlesztő (node.js, php)
 [releváns találat] Webfejlesztésben 15 éves tapasztalattal rendelkezem, dolgoztam a netrisk.hu-nál (php), majd egy közösségi portálon (javascript), nagy-terhelésű rendszerekben jártas vagyok.
19. Actionscript programozó, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. Pályakezdő webfejlesztő
 [releváns találat] Front end: HTML5, CSS3, Bootstrap, JQuery. Back end: PHP5, Mustache, MySQL, XAMPP. Design: Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Inkscape. Egyéb: OOP szemlélet, UML, NetBeans, SEO, AdWords, Social Marketing.
21. Számítógépes grafikus
 [releváns találat] Tervezőgrafikus szakot végzek. Következő programokkal dolgozom: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Lightroom, Premier Pro, InDesign. E mellett: fotózás, videózás, videó vágás, lap szerkesztés.
22. webdesign, webmarketing, Adobe Illustrator, Photoshop szerke
 [releváns találat] Logo tervezés, nyomdai anyagok tervezése: névjegy, cimke, szórólap, plakát, webdesign, Szindinamika, Adobe Illustrator, Photoshop programok, hírlevelek szerkesztése
23. UI UX designer
 [releváns találat] Adobe® Photoshop® - Test Engineer
24. rendszermérnök
 [releváns találat] Szoftver kompetencia MainConcept Reference 1.1- 2.0 - felső Microsoft Power Shell, Bash Script – felső IBM Tivoli Storage Managment – HSM vezérlés - alap Adobe Flash Media Streaming Server Interactive 3.5 - felső Adobe Liv
25. Projektmenedzser
 [releváns találat] Joomla és PrestaShop alapú weboldalak fejlesztésének koordinálását vállalom.
26. Senior Java Developer
 [releváns találat] Több mint 10 éves projekt-tapasztalat, multinacionális környezetben. Fluent English.
27. windows rendszergazda, adobe photoshop
 [releváns találat] Windows rendszerüzemeltetés, office rendszerszintű alklamazása, share point üzemeltetés
Adobe photoshop grafikai munkák
28. Alkalmazásfejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő programozó vagyok, Msc diplomával rendelkezem, ezt az ELTE Informatikai karán szereztem.
29. ZTBoxX
 [releváns találat] Tanulmányok: 2004-2008 Liska József Erősáramú Gimnázium – Rendvédelmi szak 2008-2010 Liska József Erősáramú Gimnázium – Hálózattelepítő és üzemeltető informatikai technikum 2010-2011 Duna Tv – Mozgókép Szerkesztői és Rendezői mesterku
30. pályakezdő grafikus, informatikus
 [releváns találat] tapasztalat Adobe Photoshop, Illustrator és InDesign programok használatában; szabadkézi rajztudás; HTML5, CSS3 programozási, honlapkészítési ismeretek; Microsoft Office szoftverek használata; jó angol nyelvtudás; kedves, barátságos személyiség, megbízh
31. Webdesigner (HTML, CSS), Web-programozó (PHP)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. SAP ABAP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. IT Helpdesk
 [releváns találat] I master in general: Ms. Office 2007/2003: Word, Excel, Outlook, Power Point, Access, Front Page, Adobe Photoshop CS 4, Adobe Flash CS4, Sony Vegas 10.0, and Technical Software as well, as: DOS, Windows Remote Assistance, Windows XP, Windows 7, SAP, Remed
34. PHP, MySQL, ExtJs, Jquery fejlesztések
 [releváns találat] Több éves tapasztalattal vállalom PHP és Javascript alapú rendszerek készítését, továbbfejlesztését.
35. Alkalmazott grafikus
 [releváns találat] Az ügyfél által igényelt, és vele folyamatosan egyeztetett design munkák kivitelezése, Adobe Illustrator és/vagy Photoshop szoftware-k felhasználásával.
36. elektronikus tananyag fejlesztő, oktató
 [releváns találat] Tapasztalati területeim részletesebb ismertetése LinkedIn profilomon (alább 'Egyéb/általános megjegyzések' mezőben).
37. webdesigner
 [releváns találat] MŰVÉSZETI MUNKATÁRS, WEB-TERVEZŐ (HTML, CSS), GRAFIKUS, VIDEÓ-VÁGÓ
38. rendszergazda
 [releváns találat] Alapvető rendszergazdai feladatok ellátása windowsos környezetben. Sql, java és Adobe Illustrator ismeret. CAD/CAM rendszerek alkalmazása.
39. webdesigner, designer, sitebuilder
 [releváns találat] (web)designer/sitebuilder állást keres

Ismeretek:
Adobe progik, CSS, WordPress, JS libraryk, 3D progi alapok

Munkák és kontakt: http://10px.eu
40. multimédia-fejlesztő, szoftver-üzemeltető
 [releváns találat] Molnár Erik vagyok, és multimédia-fejlesztő, vagy szoftverüzemeltető területen keresek állást.
41. Rendszergazda , delphi fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. PHP,AJAX,MYSQL,JAVASRIPT JQUERY,SEO,HTML5,CSS3,Adobe PS, Ind
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. Adobe CS4
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. 3D Grafikus
 [releváns találat] Szabadúszó 3D Grafikus, 8 év 3ds max használattal, Brazil, V-Ray ismeretekkel főként modellezési, de bármilyen egyéb területen (animáció, textúrázás) alkalmi, vagy állandó megbízást vállal. Referenciával. (Egyéb: Adobe Photoshop, After Effects, stb.)
45. Grafikai Designer
 [releváns találat] Grafikai munkákat vállalok! Ismeretek: Adobe Photosop, Illustrator, Indesign; Corell; Quark. Fotós, és egyébb számítógépes ismeretekkel is rendelkezem.
46. Grafikus, Elektroniskus grafikus
 [releváns találat] Weboldalak, kiadványok, reklámanyagok készítésével, tervezésével, nyomdai előkészítésével foglakkozom. Az adobe cs5 grafikai szoftvereit magas szinten ismerem(Photoshop, Illustrator, Indesign)illetve részleges Flash action script 2 ismerettel rendelkezem.
47. PHP fejlesztő, MySql, aspx, C# Adobe Photoshop ismeretek.
 [releváns találat] Magas szintű html és php ismeretek, továbbá az ismereteim között szerepelnek még a C#, ASP és a MySQL adatbázis ismeretek is. Szívesen készítek egyedi weblapokat, a programozást és a designt is beleértve.
48. PHP fejlesztő, grafikus
 [releváns találat] CMS oldalak létrehozása, karbantartása, egyéni modulok írása. Grafikai munkák, DTP előkészítés. Adobe programcsalád ismerete.
49. flash programozó
 [releváns találat] Flash AS2-AS3 programozás, alapvető photoshop ismeret
50. Flash/Flex fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP (OOP, PDO, PHPMailer,..)(x)html, javascript, css, mysql
52. webdesinger, fénykép retusálás
 [releváns találat] Minden ami web érdekel, az általam használt programok: HTML, CSS, PHP, JavaScript, Sony Vegas
Adobe: Photoshop, Illustrator, Flash
53. C#, C++ fejlesztő
 [releváns találat] Szoftverfejlesztőként dolgozom 2007-től. Home office állások érdekelnek.
54. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows XP, VISTA, 7, S2003, S2008, ActiveDirectory, Debian Linux, Office '03, '07, Vmware, Kerio, VPN, FTP, LAN, WLAN, WS/SRV Hardware, high reliability, desktop support, own car.
55. adobe photoshop képszerkesztés
 [releváns találat] Adobe photoshop-al képeket szerkesztek, ezekből slide show-kat készítek ulead video studio programmal (és egyéb programokkal). Autididakta módon tanultam meg a programok használatát.
56. Nagy gyakorlattal rendelkező Magic, eDeveloper fejlesztő
 [releváns találat] Magic fejlesztésben szerzett 15 éves programozási és 7 éves rendszerszervezői tapasztalattal rendelkezem.
57. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. css, php, mysql, adobe, corel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
59. Designer, HTML/CSS fejlesztő
 [releváns találat] CSS HTML alapismeretek, Adobe Photoshop, CorelDRAW, GIMP, Paint.net ismeretek
60. Multimédia fejlesztő
 [releváns találat] Microsoft Office és Adobe csomag felhasználói szintű ismerete
61. Delphi, Flex Bulider, CorelDraw
 [releváns találat] '99 óta vagyok Delphi fejlesztő, a felkészültségi szintem ezért haladónak mondható :) Szorgalmas vagyok, nem ismerek lehetetlent, bármit leprogramozok! A Flex Builderrel Flash-alapú weboldalakat készítettem. A Corel meg a PS meg csak úgy jött.
62. PHP, Flash fejlesztő
 [releváns találat] Nem pályakezdő, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok az alábbi területeken: - PHP 4/5 alapú OOP CMS-ek, frameworkök - Adobe Flash ActionScript 2/3 OOP - MySQL, PostgreSQL - Javascript frameworkök- CSS, XHTML, XML
63. Delphi, Flex Builder, php programozó
 [releváns találat] Delphi - bármit leprogramozok!
64. Videó, fotó, DVD, utómunka
 [releváns találat] Adobe Premiere, After Effects, Photoshop, Encore, Ultra, operatőr, rendezvény fotózás. Pályakezdő, főiskolai informatika végzettséggel.
65. ötletes multimédia-fejlesztő
 [releváns találat] Flash alapú weblapok, bannerek, animációk, Photoshop vagy CorelDraw programmal logók, szórólapok, arculatok készítésével foglalkozom. Ezen kívül nyitott vagyok az új programok és ismeretek elsajátítására, szívesen vennék részt projektmunkákban, fejleszt
66. műszaki informatikus
 [releváns találat] Média stúdió építésében szerzett tapasztalat. Adásbonyolító rendszer üzembe állítása vágó állomásokkal. (Mac, Pc - media100, adobe premiere, after effects) Grafikai programok magas szintű ismerete (Photoshop). Weboldal tervezés dinamikus felülettel is.
67. Grafikus, kiadványszekesztő, webdesign
 [releváns találat] 10 év tapasztalat újság (napi-heti-havilap) tördelésében és egyéb kiadványok szerkesztésében (DTP)Adobe termékek, Corel draw, Quark Xpress teljes körű ismerete
68. hardver/szoftverüzemeltető
 [releváns találat] -4év számítástechnika középiskola-szoftverüzemeltetői OKJ bizonyítvány-ms office project, ms office excel, ms office word, ms office powerpoint, adobe photoshop, adobe dreamweaver, adobe flash mx
69. Szilikát designer
 [releváns találat] Felsőfokú tanulmányaimat végzem, Számítógépes ismereteim : Solidworks, 3d Max, Adobe programok ( Photoshop, Illustrator, Flash)
70. fejlesztő és grafikus
 [releváns találat] Ismerteim a web programozás és grafikai munkák köré összpontosul. Fejlesztés: PHP, MySql, HTML, CSS, Silverlight, Flash CS3, Actionscript3, C# - ASP.NET. Grafika: Adobe PhotoshopCS4, Illustrator, CorelDrawX4.
71. Grafikus
 [releváns találat] Alkalmazott grafikus vagyok, Adobe programok ismerete, használata, jelenleg flasht tanulok, manuális munkák precíz kivitelezése
72. DTP operátor
 [releváns találat] Adobe, Corel termékek
HTML, CSS
73. grafikus
 [releváns találat] Grafika, kiadványszerkesztés, webdesign, multimédia fejlesztés
74. teszter, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Multimédia-fejlesztő
 [releváns találat] Multimédia-fejlesztő
76. Adobe Photoshop, Illustrator és CorelDRAW
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. Java, SQL, Adobe flex,
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. Webdesigner: CSS, HTML, Adobe Dreamweaver CS3, Adobe Firewor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Adobe, Corel Draw, Office, 3DSMAX felhasználó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
80. Kiss Tibor System Administrator
 [releváns találat] Windows Server 2003/2008 technológiák, ActiveDirectory, Exchange Server 2003/2007, ISA 2004/2006, SQL Server 2000/2005 szervereket üzemeltetek jelenleg is.
81. Szakmai
 [releváns találat] Többéves éves gyakorlatom van Microchip mikrokontroller programozásban, szabályzó és irányító rendszerek tervezésében, kivitelezésében. Jelenleg grafikus, WEB felületű kliens oldali alkalmazást fejlesztek HTML5, PHP, JavaScript, Canvas, prototype.js felh
82. hivatalos végzettség
 [releváns találat] Designer -Adobe Photoshop, Illustrator, Corel, Macromedia Flash
Cégprofilok
1. Itent Kft.
 [nincs megadva leírás]
2. Kiss Szebasztián e.v.
 Weboldalak készítésével foglalkozom wordpressben, arculat tervezés, logo készités....
3. InfoBase
 Energikus friss vállalkozás, lehetőség szerint távmunkában alkalmazott "ráérő" szakembereket keres. Szolgáltatások, prestashop, joomla, wordpress, magenta, kész frameworkok alkalmazása. Átmeneti pufferszerverre feltöltve, megrendelő elfogadja, fizetés,
4. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
5. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
6. Pixel Oktatási Kft.
 A Webler Oktatóstúdió informatikai tanfolyamokat kínál grafikai, Office, programozó és rendszergazda szakterületeken. Kihelyezett céges képzéseket is vállalunk az egyéni igények teljes mértékű figyelembe vételével.
7. Cégprofil
 Az elmúlt 10 évben olyan világcégek részére fejlesztünk folyamatosan, mint az RR Donnelly, Pearson, Oxford University Press, Moderna, Johnes and Bartlet stb... fejlesztőink 4 országban dolgoznak - nem csak megrendelésre - saját projektjeiken is.
8. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
9. Professoftware Kft
 Cégünk webarculatfejlesztéssel, weblapkészítéssel és egyedi webalkalmazások fejlesztésével foglalkozik,immár több mint 10 éve. Válallunk közös munkát hasonló tárgyú projektekben, imádjuk a csapatmunkát!
10. BRAINSUM
 Online üzleti alkalmazások, portálok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó, élvonalbeli Drupal fókuszú cég vagyunk. Hosszú távú projektek (1-3 év) dedikált csapattal, agilisan; Nagyvállalati projektek nyugat-európai és hazai ügyfeleknek
11. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
12. Webergoline Kft.
 A weboldal készítés és webfejlesztés, kreativitást és precizitást megkövetelő tevékenység. Folyamatosan törekszünk arra, hogy érzékenyen és nyitottan forduljunk Ügyfeleink irányába és azokat az elgondolásokat valósítsuk meg, amelyeket tőlük érkeznek. Mind
13. WebTrend Media
 Korszerű,hatékony és nemzetközi szinten is versenyképes webes jelenlétet biztosítunk ügyfeleink számára
14. ROMLEX Company Kft
 [nincs megadva leírás]
15. Napi Tipp Kft.
 Piacvezető e-commerce/marketing cégcsoport vagyunk. Ruby on Rails "Software Engineer" pozícióra keresünk munkatársat.
16. Penceo Hungary Kft
 Cégünk külföldi ügyfelekeket szolgál ki weboldal fejlesztéssel és grafikai tervezéssel.
17. Webergoline - weboldal készítés
 Minőségi weboldal készítés kedvező áron! Bízza ránk cége bemutatkozó weboldalának elkészítését.
18. X-DEV Kft.
 Cégünk különböző webfejlesztési projekteket végez saját és külsős megbízások alapján.Innovatív megoldások mellett elkötelezve, mindig a kornak és projekteknek megfelelő technológiákat használunk.A webfejlesztéseket az IT munkáktól a webdesign elkészítésén
19. Internet Marketing Kft.
 Cégünk saját fejlesztésű honlapjai szakmai adatbázisok. Háttér-adminisztrációval, ügyfélkezelő rendszerrel, pénzügyi elszámoló modullal rendelkeznek. Folyamatosan igyekszünk naprakészen tartani adatainkat és szolgáltatásainkat is.
20. Webdice.hu
 A webdice.hu egy fejlesztői csapat, amely a webes technológiák útvesztőjében lelte meg ottonát. Célunk az ön által megálmodott weboldal időben és minőségben legjobban való elkészítése, fejlesztése.
21. AionNEXT Kft.
 Az AionNEXT Kft. közel 10 éve mûködõ fõleg webáruházakra specializálódott webfejlesztõ és webhosting cég. Jelenleg 25 munkatárs dolgozik nálunk. A cég 2010 évi árbevétele közel 200 millió forint volt.
22. INFOTO-SOFT Kft
 [nincs megadva leírás]
23. First Voice Kft. | Stilldesign Üzletág
 A Stilldesign a First Voice & Media legfőbb üzletága, ahol komplex web- és mobilfejlesztéssel, teljeskörű online marketinggel és arculattervezéssel foglalkozunk.
24. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
25. Djeremy Kft.
 [nincs megadva leírás]
26. Digitaldust
 We are professionals in every kind of CGI. We worked in production of games, films, short-films, commercials, architectural visualization, etc. We are also falmiliar with the creation of stereo content.
27. Web2Marketing Online Kft.
 Facebook alkalmazás fejlesztés, online marketing, egyedi közösségi megoldások, kampányok
28. HND Online Kft.
 A HND Online kreatív ügynökség csapata a kreatív megjelnésű, minőségi, és precízen működő weboldalak elkötelezettje, célunk az ügyfeleink számára legmegfelelőbb megoldások megálmodása és formába öntése. Legyen szó portálról, mi
29. Creative Management Kft.
 Fiatal szakembergárda, akik mindíg a legújabb technológiai eljárásokkal oldják meg a felmerülő feladatokat, ezenkívül türelmesek ügyfeleikkel. :)
30. glaDOS Laboratories
 [nincs megadva leírás]
31. Factory Creative Studio Kft.
 A Factory Creative Studio Kft szegedi székhelyű integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalkozás
32. SRG Group Kft.
 Webfejlesztéssel (honlapok, webáruházak, egyedi online rendszerek) és keresőmarketinggel foglalkozó, fiatal és gyorsan fejlődő cég keres munkatársat fejlesztő/programozó munkakörbe.Cégünk folyamatos honlapkészítési és egyedi fejlesztési projektekkel rend
33. Page-Master Kft.
 [nincs megadva leírás]
34. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
35. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
36. Nova Prompt Kft
 Amivel foglalkozunk: webdesign, smartphone fejlesztés, webfejlesztés, webalkalmazások, online- és offline arculattervezés, marketingmegoldások, egyedi megoldások fejlesztése. Akik ezt csinálják: nem csak fiatalos, de fiatal, mégis képzett és naprakész srá
37. In4 Ltd.
 [nincs megadva leírás]
38. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
39. Bit and Pixel Kft.
 Web alapú alkalmazások, egyedi, speciális üzleti igényeket kiszolgáló munkafolyamat vezérlők, dokumentum menedzsment rendszerek, SaaS alkalmazások tervezése, kivitelezése.
40. Szirtech Bt.
 [nincs megadva leírás]
41. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
42. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
43. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
44. AGE Bt.
 Microcompany dealing with translation, translation support, linguistic and functional testing, verification and bugfixing activities for corporative clients.
45. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
46. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
47. Trendency Online Zrt.
 A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
48. NetGo.hu Kft.
 Biztosan számíthat ránk weboldal és webáruház készítés, piackutatás és online marketing tanácsadás területén egyaránt. Olyan vállalatoknak ajánljuk megoldásainkat, akik az internetes megjelenést megalapozottan és átgondoltan akarják megvalósítani.
49. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
50. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
51. Freeart Stúdió
 Webdesign, egyedi arculattervezés több éves tapasztalattal. - Freeart Stúdió - www.freeart.hu
52. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
53. WEBBOSS Kft.
 [nincs megadva leírás]
54. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
55. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
56. E-Magic.Net
 Webes tendenciákkal lépést tartva kielégítse ügyfeleink igényeit, felhasználva a piacon megjelenő legújabb technológiákat. Kreatív, megbízható csapatunk segítségével felmérjük Ügyfeleink igényeit.
57. Progos Kft.
 Cég 10 éve foglalkozik on-line szoftverfejlesztéssel, leginkább a kereskedelmi szektorban.
58. R-med Kft.
 E-commerce, video integrálás,
59. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
60. IntelliMed Hungária Kft.
 Egészségügyi informatikai fejlesztéseket végzünk, On-line kommunikációs, marketing és PR szolgáltatásokat nyújtunk az egészségügyi szektor non-profit szervezetei és gyógyszeripari vállalatok részére.
61. Lippert Software and Consulting Kft.
 A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
62. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
63. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
64. Kreatiweb
 Egyedi szoftver tervezése/fejlesztése. Igényfelmérés és dokumentáció készítés. 10-15 fős projektméretig projektvezetés. Felhasznált technológiák jellemzően: (ASP).NET 1-2-3.5, WinForms, AJAX, WPF, Javascript, DHTML, MSSQL, PHP, HTML, DevEx komponensek
65. Flexibile Bt.
 IT Expert
66. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
67. Mestercom
 [nincs megadva leírás]
68. Web Hosting Kft.
 Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
69. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
70. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
71. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. SysPac Hungária Kft.
 [releváns találat] Cégünk 2001 óta van jelen a magyar IT piacon. Ügyfeleink részére értéknövelt szolgáltatásokat nyújtunk a napi működéséhez szükséges szoftverek területén. Szolgáltatásunk a tanácsadáson, bevezetésen és oktatáson át egészen a folyamatos támogatásig terjed.
Termék és megoldás profilok
1. Joomla oldalak karbantartása, fejlesztése, készítése
 Joomla, Virtuemart oldalak teljeskörű szolgáltatását nyújtjuk. Javítjuk, támogatjuk, on site SEO-zuk, hosztingoljuk. Egyedi fejlesztések, bővítmények készítését is vállaljuk.
2. 3D grafikai tervezés, interaktív webes megjelenítés
 Professzionális 3 dimenziós grafikák készítése, böngészőkben való interaktív megjelenítse
3. Smartphone alkalmazás fejlesztés
 iPhone, Google Android alkalmazások és smartphone-okra optimalizált webes megoldások fejlesztése
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.