Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
WordPress állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. WordPress gurukat keresünk
 Fiatal fejlesztői vállalkozás növekvő ügyféligényeinek kiszolgálására keres új kollégákat. Téged keresünk, ha szereted a home office-t és a rugalmas munkaidőt. Ha pontos és precíz vagy, ha gyorsan, jól és önállóan tudsz dolgozni.
2. Reklámügynökség keresi online fejlesztőjét
 Reklámügynökség keresi online projektjeinek felelősét. Önálló projektvezetés, webfejlesztés, support, kapcsolattartás
3. Webfejlesztőt keresünk - Digitális ügynökséghez
 Dinamikusan fejlődő budapesti digitális marketing ügynökség keresi csapata legújabb tagját. Cégünk változatos ügynökségi feladatokat lát el, amelyhez kapcsolódóan számos izgalmas fejlesztési munkát is elvégzünk. Egyedi fejlesztésű weboldalakat készítünk.
4. Webfejlesztő kerestetik
 Web fejlesztőt keresünk meglévő csapatunkba, azonnali kezdéssel. Szórakozóhelyekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozunk, úgyhogy az unalmas feladatokat nyugodtan elfelejtheted.
5. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
6. Webfejlesztő munkatársat keresünk
 A Vermis Production (www.vermis.hu) online reklámügynökség webfejlesztő munkatársat keres.
7. Frontedest keresünk
 Egy nemzetközi fitnesz és egészségügyi online platform fejlesztéséhez keresünk teljes munkaidős frontend fejlesztőket.
8. Pályakezdő webfejlesztőt keresünk akár távmunkába is
 Ügyfeleink megnövekedett egyedi fejlesztési igényei miatt pályakezdő és fiatal alvállalkozó fejlesztőket keresünk.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Back-end fejlesztő
 Munkavégzés helye: Budapest Munkavégzés időtartama: Határozatlan Munkarend: részmunkaidő
10. Front-end fejlesztő
 Munkavégzés helye: Budapest Munkavégzés időtartama: Határozatlan Munkarend: részmunkaidő
11. Webfejlesztő
 Cégünk tapasztalt munkatársaink mellé további webfejlesztőket keres!
12. Webfejlesztő - web programozó
 Olyan tapasztalt webfejlesztőt keresünk, aki képes specifikációból önállóan dolgozni, motivált és gyors tanulási készséggel rendelkezik. Az első és legfontosabb feladatod Magyarország legnagyobb XYZ (üzleti titok) webáruházának a továbbfejlesztése lesz Ma
13. Web tanácsadó, Projekt menedzser
 Olyan munkatársat keresünk, aki több éves tapasztalattal rendelkezik webes fejlesztések területén, de nem fejlesztőként, hanem inkább tanácsadóként szeretne tevékenykedni.
14. Webes,- Üzleti-informatikai fejlesztő, Livevideótól a PHP-ig
 Webfejlesztő,- Üzleti-informatikai fejlesztőt keresünk, Amennyiben kedveled a informatika akár egymástól távoli területein jelentkező kihívásokat, akkor olvass tovább!Amennyiben alkalmasnak találod magad, jelentkezz hozzánk!
15. Web programozó - backend
 Erős PHP tudással rendelkező programozót keresünk projektjeinkhez
16. Webfejlesztőt keresünk!
 Cégünk, az OL Munkaidő Kft. junior webfejlesztő munkatársat keres teljes munkaidőben történő munkavégzésre. Fő weboldalainkhoz illetve a www.olmunkaido.hu – Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer cloud szolgáltatás fejlesztésére.
17. Symfony
 Webfejlesztőt keresek alkalmi munkákra.Jelentkezni az info@4info.hu email címen lehet. A jelentkezéshez mellékeljen kérem 10 saját referencia munkát.
18. Sitebuildert keresünk
 Budapest XI. kerületi webfejlesztő cég keres sitebuildert munkatársat. A munka jellege alkalmazotti, heti 5 nap, 40 óra.
19. Programozó online marketing ügynökséghez
 Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes PROGRAMOZÓ munkatársat. Nekünk nem fontos, hogy tapasztalt róka vagy-e, vagy egy lelkes junior, egy a lényeg; szeresd és bírd a kemény munkát.
20. Web Designert keresünk veszprémi munkahelyre
 Web Designert keresünk veszprémi munkahelyre, kiváló PHP, Javascript, AJAX, MySQL, HTML, CSS ismeretekkel.
21. Kreatív ügynökség in-house Web-fejlesztőt keres
 Feladatok: - statikus és dinamikus web-oldalak készítése PSD terv alapján - CMS portálok fejlesztése - Nyílt forráskodú CMS rendszerek testreszabása, módosításajelentkezés: allas@kreativmuhely.hu
22. honlapkészítés, programozás
 Több sikeres vállalkozást vezető csoport keres ambiciózus honlapfejlesztőt azonnali kezdéssel.
1. Senior és Junior PHP fejlesztő
 [releváns találat] Hosszútávú webfejlesztői állás Veszprémben, versenyképes fizetéssel.
2. PHP programozó / Webfejlesztő
 [releváns találat] PHP programozót keresünk többnyire wordpress / woocommerce oldalak készítésére. Saját fejlesztéső oldalak készítésére is szükség lehet, ezért elengedhetetlen a PHP, HTML, CSS, Javascript kiváló ismerete. Otthonról végezhető munka, napi 8 órában.
3. PHP fejlesztő állás Székesfehréváron
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő székesfehérvári digitális marketing ügynökség keresi csapata legújabb lelkes tagját. Cégünk változatos ügynökségi feladatokat lát el, amelyhez kapcsolódóan számos izgalmas fejlesztési munkát is elvégzünk. Jelentkezz most!
4. JUNIOR RENDSZERGAZDA
 [releváns találat] Junior rendszergazda pozícióba keresünk munkatársat. Az új kolléga feladata 6 telephelyen 70 felhasználó támogatása, a folytonos üzletmenet biztosításához szükséges informatikai eszközök, rendszerek üzemeltetése és fejlesztése.
5. Webfejlesztő
 [releváns találat] Nemzetközi projektekre főállású webfejlesztőket illetve gyakornokokat keresünk.
6. wordpress fejlesztő és sitebuilder
 [releváns találat] Távmunkában keresünk Wordpress fejlesztőt.
7. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Feladatok Meglévő oldalak fejlesztése és karbantartása Új weboldalak tervezése Meglévő rendszereken új funkciók tesztelése, programozás Keresőbarát kódok írása Együttműködni az online marketing, design és IT csapattal Mit várunk el Minimum 2-3 é
8. Sitebuilder munkatársakat keresünk azonnali belépéssel.
 [releváns találat] Budapest (13.ker)Fix munkaidő: 9-17igMin. 1 év programozási tapasztalatElvárásaink:-HTML alapos ismerete, PHP minimális ismerete frontend részhez-tartalomkezelő rendszer ismerete (wordpress, joomla)érdekel jelentkezz:diana@wpro.hu-ra
9. Frontend Developer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. WEB-FEJLESZTŐT keresünk reklámügynökségünk csapatába
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Frontendes - Most! Reklámügynökség
 [releváns találat] Kódolj velünk, MOST! Frontendes ninját keresünk!
12. PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] PHP fejlesztőt keresünk teljes munkaidőben.Minimum 1 munkanap személyesen budapesti irodánkban, a fennmaradó időben akár távmunkában is dolgozhatsz.
13. Tapasztalt WordPress Sitebuildert keresek portál projekt
 [releváns találat] Meglévő webportál tartalmának és funkcióinak átültetése WordPress alapra, adott grafikai koncepció és grafikai támogatás mellett. Szükség esetén sablon választás. http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/tapasztalt-site-buildert-keresek-portal-projektre
14. Balatonfüredre keres frontend fejlesztőt a Virgo!
 [releváns találat] Balatonfüredi irodánkba frontend fejlesztőt keresünk!
15. Sitebuildert keresünk!
 [releváns találat] Sitebuildert keresünk! Egy webdesign-nal és online fejlesztésekkel foglalkozó, dinamikusan fejlődő, genfi központú cég vagyunk, és ezúttal magyarországi csapatunkat szeretnénk tehetséges szakemberekkel bővíteni.
16. Webfejlesztő gyakornok
 [releváns találat] Webfejlesztő gyakornokot keres bővülő magyarországi csapatába az amsterdami székhelyű The Widget Company, budapesti munkavégzéssel. Cégünk fő profilja SmartTV alkalmazások fejlesztése, illletve weboldalak és Facebook alkalmazások
17. Unity3d programozó
 [releváns találat] Programozót keresünk 3d-s alkalmazások fejlesztéséhez, Unity környezetben.
18. Webfejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Szeretnéd megtudni, hogy milyen egy olyan weboldalt programozni, amit havonta több mint 3 milliószor látogatnak? Ha igen, akkor jelentkezz hozzánk, az Amarone Kft. debreceni irodájába webfejlesztő pozícióba!
19. PHP fejlesztő, programozó
 [releváns találat] Budapest XI. kerületi fejlesztő cég keres Webfejlesztő/PHP programozó munkatársat, webfejlesztési feladatok ellátására. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Weboldalak, portálok, webes alkalmazások, webshopok fejlesztése, módosítása, karbantartása ...
20. Photoshop minták responsive HTML/CSS-re való alakitása
 [releváns találat] Londoni cég számlaképes web designereket keres projekt alapú munkákra.A feladat meglévő psd minták responsive HTML/CSS-é alakítása, és JavaScript/jQuery fejlesztés főleg meglévő jQuery plugin-ok használatával.
21. Drupal/Joomla/Wordpress Programozó azonnali Kezdéssel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. Pályakezdő webfejlesztőknek gyakornoki állás
 [releváns találat] Kezdő vagy a webfejlesztésben? Nem rég fejezted be a programozói iskolát vagy tanfolyamot, és kezdőként, gyakorlat, szakmai tapasztalat és referenciák nélkül nem akarnak alkalmazni téged? A WebBit most megoldást kínál Neked!
23. Webfejlesztőt keresünk budapesti irodánkba
 [releváns találat] A Rawdesign Informatika az alábbi pozíció betöltésére keres munkatársat: Webprogramozó, webfejlesztőCégünk nagy tapasztalattal rendelkező webprogramozót keres komplett weboldalak, CMS rendszerek tervezésére és kivitelezésére.
24. Java, Html, Php programozót keresünk Wordpress ismeretekkel
 [releváns találat] Megbízható, korrekt programozót keresünk!Fő területek: Wordpress, Java, Html, php
25. Webdesignert keresünk
 [releváns találat] WEBDESIGNERT KERESÜNK! Budapesti cég keres webdesignert részmunkaidőre.Elvárások: WordPress és CSS ismerete. Jelentkezni word formátumú önéletrajzzal lehet a hr@kimsoft.at e-mail címen.A jelentkezés tárgyában kérjük feltüntetni: webdesigner!
26. A 42 Digital fejlesztőt keres ügynökségi háttérrel
 [releváns találat] Fejlesztőt keresünk legalább 3 éves PHP tapasztalattal. Alapelvárás: a relációs adatbázisok, MySql, Javascript, AJAX, JSON ismeret és xHtml, CSS, HTML5 webes szabványok. Előny: Drupal, Wordpress, mobil és FB app, After v. Premiere tapasztalat.
27. Tapasztalt PHP programozót, szoftverfejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Folyamatosan fejlődő fejlesztési üzletágunk bővítésére keresünk Symfony2 programozó, szoftverfejlesztő munkatársat, elsősorban teljes munkaidőre.
28. Senior PHP programozót keresünk
 [releváns találat] Folyamatosan fejlődő online kommunikációs üzletágunk bővítésére keresünk Senior PHP programozó, szoftverfejlesztő munkatársat, teljes munkaidőre.
29. Senior frontend fejlesztőt keresünk (Budapest)
 [releváns találat] Budapesti digitális ügynökségünk, az OANDER rutinos, tapasztalt frontend fejlesztőt keres szakmai vezetői pozícióba, főállásban. Elsősorban Magento és Wordpress alapú komplex site fejlesztési projektekkel foglalkozunk.
30. A ShiwaForce.com Zrt. PHP fejlesztő munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas PHP fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást.
Szakemberek
1. Full stack fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
2. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
3. Fejlesztő
 Elsősorban távmunka érdekel mellékesként. Teljes munkaidős állást akkor váltok a jelenlegiről, ha minimum 3 napot lehet otthonról dolgozni.
4. Fullstack fejlesztő
 10+ év fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Főleg HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL nyelvekben vagyok járatos.Elsődlegesen frontend fejlesztőnek tartom magam, de nem jelent gondot a backend fejlesztés sem.
5. Komplex webes megjelenés készítés, tanácsadás
 [nincs megadva leírás]
6. webprogramozó, webdesigner
 PHP, CSS, jQuery, Ajax, JavaScript, MySQL használatával landing page-ek, weboldalak és webáruházak létrehozása, karbantartása és reszponzív nézetük kialakítása Codeigniter keretrendszerben.
7. ASP.NET C# fejlesztő
 ASP.NET C# fejlesztő, CRM/ERP tanácsadó, informatikai vezető
8. PHP, Codeigniter, Bootstrap
 2006 óta foglalkozom PHP fejlesztéssel, emellett: Codeigniter, HTML, CSS, Bootstrap, JQuery, MySQL, PostgreSQL, Photoshop, Wordpress, Prestashop, Windows környezetben helpdesk, gépösszeállítás, telepítés.
9. Full Stack Developer
 Weblap fejlesztéssel foglalkozok már több mint 5 éve.
10. PHP fejlesztő
 Webfejlesztő vagyok, és egy éve magánvállalkozó, szakterületek: CSS3, HTML5, PHP5. Nyolc éves szakmai múlttal és több tucat referenciával rendelkezek! Kérésre részletes önéletrajzot küldök.
11. Wordpress webdesigner, grafikus, online marketinges
 Egyedi wordpress oldalak készítése rövid határidõvel, SEO, Adwords, Analitics, Online marketing, tanácsadás, oktatás, weboldal karbantartás, webshop készítése, 6 év tapasztalattal, referenciával
12. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
13. Webprogramozó
 Wordpress keretrendszerben, html5, css3, php ismerettel, oldalak készítése, szerkesztése, feltöltése. A megbeszélt határidőre.
14. Projektvezető
 IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
15. PHP fejlesztő
 Egy tapasztalt PHP fejlesztő keresi álmai állását, aki jelenleg is fejleszti tudását.
16. Webfejlesztő DebrecenWeb
 Weboldalak fejlesztése megrendelés szerint, Dinamikus, Statikus weboldalak elkészítése, Webshopok fejlesztése, Webes alkalmazások elkészítése.Technológiák:HTML5,CSS3,PHP,JavaScript,SQL,Angular2
17. Sitebuilder, frontend fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
18. Full Stack Developer (Webfejlesztő)
 3 éve webfejlesztő. Megrendeléseket vállalok. Elsősorban kisebb projekteket (pl. weboldal készítése)Szakmai tudásom:-HTML5-CSS3-JavaScript (jQuery,AngularJS,NodeJS)-PHP (CodeIgniter,Laravel,Lumen)-SQL (MySQL)-GIT-Canvas-SASS-Bootstrap-Windows-Li
19. Rendszergazda,C# fejlesztő,PHP fejlesztő
 ASP.NET alapú egyedi weboldalak fejlesztésével, és CMS - PHP alapú weboldalak fejlesztésével, karbantartásával foglalkozunk.
20. Informatikus
 Telephone systems, Avaya Contact Center, Junior Android developer, Junior Web developer
21. Junior web és Java SE programozó
 2-3 év webes tanulmány/tapasztalat (HTML, CSS (+ Bootstrap), PHP(Laravel), MySQL, JS
1-2 év Java SE desktop tanulmány/tapssztalat
22. online marketing szakember
 Google Adword kampány kezelés, Facebook kampány kezelés, WordPress weboldal készítés, weboldal tartalom management
23. php, laravel, javascript, html, mysql,
 [nincs megadva leírás]
24. Szabadúszó web programozó (PHP, MySQL)
 Webfejlesztést vállalok HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL és kapcsolódó környezetekben kizárólag távmunkában! Vállalom a cégbemutató weblapoktól, személyes honlapoktól kezdve az egészen komplex weboldalrendszerek kivitelezését és karbantartását.
25. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
26. Tadasys - Szoftverfejlesztés, webfejlesztés
 Egyedi ügyviteli szoftverek, portálrendszerek, ipari alkalmazások, weboldalak fejlesztésével foglalkozom szoftverfejlesztő mérnökként. Referenciák: http://tadasys.com
27. PHP fejlesztő
 Windows alapú és webes fejlesztés. DELPHI,VISUAL STUDIO,FIREBIRD,PHP,MYSQL,JQUERY,AJAX,HTML,CSS,WORDPRESS... Több évtizedes tapasztalat, maximalista, korrekt, pontos és gyors fejlesztés, önállóan és csapatban.
28. Grafikus
 Branding, Design, Marketing - hellozen.hu Arculat készítés, logo, névjegy, plakát, illusztrációk, prospektusok, étlapok tervezése.Online marketing, reklámkampányok, SEO, tartalommarketing, közösségi média és kampányok.Fotózás: Interior, gasztro, termék.
29. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
30. Profil
 [nincs megadva leírás]
31. Sitebuilder, webfejlesztő
 Elsõsorban sitebuild munkákat szeretnék elvállalni, de kisebb-nagyobb webfejlesztésben is örömmel részt vennék, mint pályakezdõ.
32. Grafikus webdesigner
 See my Porfolio on Behance: https://www.behance.net/-br-
33. Ismertebb CMS-ek,Weboldalak készítése
 Joomla,WP,Drupal CMS - rendszerek ismerete ,SEO,PHP,MySQL ismeret.
34. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
35. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
36. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.
37. C/C++Programozó, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
38. Webfejlesztő
 PHP alapú webalkalmazások fejlesztéseSymfony2 keretrendszer alapszintű ismereteWordpress, Drupal alapszintű ismerete.CodeIgniter, YII2 minimális ismeret
39. Online marketing specialista
 Online marketing (ppc, edm, content, analitika), akár growth hacking területen keresek részmunkaidős, távmunkában is végezhető feladatokat 4+ év ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal. Részletek: krtecekist.atw.hu
40. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
41. PHP programozó
 Webfejlesztéssel foglalkozom, azon belül PHP programozásal.
42. sitebuilder
 Wordpress alapú oldalak front-és backend fejlesztésében több év tapasztalat; PHP, JS, CSS/LESS/SASS, HTML(5), PhoneGap, TypeScript nyelvekben és platformokban jártasság, többek közt.
43. .NET, Flash, PHP és front-end fejlesztő
 ASP.NET, PHP, MySQL, HTML, JavaScript (jQuery), CSS, Flash és egy kis Java, C++ illetve SEO tapasztalattal inkább junior mint senior pozíciót keresek
44. rendszergazda
 Informatikus rendszergazda 14 év közigazgatási, 7 év oktatási tapasztalattal.
45. IT Projektmenedzser
 Jelenleg egy multinacionális cégnél vagyok IT projektvezető, illetve BA feladatokat is ellátok. Korábban EU társfinanszírozású projektek menedzselésével is foglalkoztam.
46. Hálózati rendszergazda, Programozó, Számítógép szerelő
  Hálózat kiépítés, üzemeltetés, hibaelhárítás(CCNP tudásszint) Rendszergazdai ismeretek Proramozás (PHP, MySQL, JQuery, JAVA, C++) Számítógépek szervizelése, szerelése és javítása szoftveresen és hardveresen is.
47. Sitebuilder
 HTML, CSS, PHP, AJAX és Wordpress theme készítési ismeretekkel építek egyedi fejlesztésű és wordpress alapú weblapokat, illetve meglévő weboldlalk átalakítását, átprogramozását végzem grafikustól kapott Key Visual alapján.
48. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
49. Web fejlesztő
 6 éve dolgozom főállásban webdesignerként, webfejlesztőként és keresőoptimalizálóként. Több, mint 6 éves HTML/CSS, valamint 2 éves PHP/MySQL és JavaScript/jQuery tapasztalattal rendelkezem. Joomla és Wordpress CMS-eket átfogóan ismerem.
50. Wordpress fejlesztés, keresőoptimalizálás
 Wordpress fejlesztés bemutatkozó honlaptól a komplex portálig, akár teljes körű keresőoptimalizálással, marketinggel is.
51. Szabadúszó webfejlesztő / designer
 Pályám kezdetekor cégeknél dolgoztam. Ahogy telt az idő szembesültem azzal, hogy a legtöbb cég elérhetetlen áron kínál megoldásokat az emberek problémáira, igényeire. Szabadúszóként jobban, gyorsabban és elérhetőbb áron tudok az embereknek segíteni.
52. PHP és Frontend fejlesztő
 Webfejlesztő vagyok több mint 6 évnyi munkatapasztalattal. Rengeteg fejlesztésben részt vettem PHP nyelven de ezen felül járatos vagyok a Frontend technológiákban, a CSS2/3 használata számomra nem jelent problémát, sem pedig a responsive design.
53. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő vagyok. PHP, JavaScript, HTML5, MySQL, Linux ismeretekkel rendelkezem. Felsőfokú szakképzést végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán, webprogramozó szakon. OOP-t, MVC modellt és frameworköket is nap mint nap használok.
54. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
55. Banki informatikus
 [nincs megadva leírás]
56. Frontend / PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
57. CV
 Szeretnék fejlődni
58. MySQL,C#,PHP
 Szeretnék tapasztalatokat,referenciákat. Sikeresebb szeretnék lenni. Szeretem az informatikát,és a kihívásokat.
59. Megbízható munkaerő távmunkában
 Távmunkában keresek 4 órás online tartalommenedzseri,marketing asszisztensi, webdesigner és wordpress webfejlesztői pozíciót.Program ismereteim: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe Dreamweaver Microsoft Office Wordpress tartalomkezelő
60. webdesigner
 Grafikusi, designer feladatok
61. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
62. Php fejlesztő
 Php fejlesztő, weboldal készítő és Wordpress fejlesztő vagyok. Erőségem a gyors weboldalak fejlesztése és a keresőoptimalizálás.
63. honlap és vps karbantartás
 [nincs megadva leírás]
64. Backend és Frontend fejlesztő
 Frontend és backend fejlesztés.
65. PHP, Oracle fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
66. C#/.NET fejlesztő, Java fejlesztő, Mobil alkalmazá
 [nincs megadva leírás]
67. Full Stack Developer
 Front End developer with significant PHP skills and experience.
68. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
69. Sitebuilder, web-programozó, wordpress
 A sitebuild az erõsségem, psd alapján készítem a weboldalakat, egyéni, vagy wordpress alapon. Számlaképes szabadúszó web-programozó vagyok. Emellett egy kis csapatot vezetek, akik a backend feladatokat ellátják.
70. website builder
 Szabadúszó website builder, CMS rendszer kezelő (installálástól a tartalom kezeléséig), ezekhez nagyszerű (reszponzív) téma készítő vagyok
71. logo designer,
 Logó tervezéssel és névjegykártya tervezéssel foglalkozom már egy ideje. Ismereteimet külföldi design versenyeken szereztem és fejlesztettem, a portfólióm megtekinthető az alábbi címen: http://postimg.org/gallery/86dmhtj8/b7c2ede2/
72. sitebuilder, webfejlesztő
 2006 óta dolgozom szünetmentesen sitebuilderként.Ezalatt sok tapasztalatra és rutinra tettem szert a fejlesztés és a csapatmunka terén is.Otthonosan mozgok html, a css és a javascript nyelvek között, de a flashtől vagy a photoshoptól sem riadok meg.
73. Senior Frontend fejlesztő
 Közel 7 éves frontend fejlesztői, több mint 3 éves vezetői és széles platform fejlesztői tapasztalattal (desktop, mobil, tablet, smart tv) rendelkező fejlesztő.
74. Információ védelem
 Adatszivárgás felkutatása, Biztonsági felelős tevékenysége, IT biztonság, Vállalati Rendszer Paradigma Vizsgálat
75. Windows rendszergazda
 Mint rendszergazda: 11 éve felügyelek, kezelek Windows alapú hálózatokat, rendszereket. Perifériák, felhasználói support nyújtása, hibakezelés, telepítések, stb. Biztosan van új a nap alatt, de Én már sok mindent láttam és tapasztaltam. Egy biztos, minden
76. PHP fejlesztő, webdesinger, it szakember
 PHP fejlesztő, webdesinger, it szakemberReferenciák: www.juhaszraymond.eu
77. Pályakezdő Informatikai Hálózattelepítő és Üzemeltető
 Fiatal, pályakezdő Informatikai Hálózattelepítő és Üzemeltető vagyok, középfokú német nyelvvizsgával, valamint angoltudással.
78. sitebuilder
 [nincs megadva leírás]
79. Kreatív szakmunkás
 Dolgozom a webes és az audio-videó vonalon. Kreatív vénával, modern szemlélettel, gyorsan és precízen. Az ötleteléstől a teljes megvalósításig
80. VFP, PHP, Java fejlesztő
 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
81. Delphi és web fejlesztő, rendszerszervező, rendszeradmin
 [nincs megadva leírás]
82. Webfejlesztő
 PHP, HTML, MySQL, JavaScript, JQuery, XML
83. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
84. online marketing és seo specialista
 Online marketinggel és keresőoptimalizálással foglalkozom. Tapasztalattal rendelkezem marketing kampányok tervezésében és lebonyolitásában, továbbá jól ismerem a szociális médiumokat és a google rendszerét (analitics, adwords).
85. PHP fejlesztő
 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, tanulékonynak, jó felfogásúnak tartom magam. Szeretem a kihívásokat. Referenciákat kérésre küldök.
86. Enterprise Online Architect, Entrepreneur
 MSc / MBA / Business Analyst / Web Architect / Strategic Management & Entrepreneurship
87. Front-End Web Developer
 [nincs megadva leírás]
88. Program és webfejlesztő
 Program- és webfejlesztés iránt érdeklődöm.
89. Webfejlesztő
 Kezdő webfejlesztő vagyok.
90. Informatikus, Linux, Windows, Drupal webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
91. IT tanácsadó
 Web projekt tervezése, kifejlesztése - lassú szerver, lassú rendszerek javítása - szerverek teljes körű migrációja, Cloud-tanácsadás költségoptimalizációhoz, VPN tervezés- és menedzsment.
92. InDesign, Illustrator, Photoshop, website-build, Wordpress,
 Könyvek és kiadványok tördelése, nyomdai és e-pub elõkészítése. (InDesign, Photoshop, Illustrator) Weboldal grafikai tervének készítése, Wordpresses megvalósítása, a szükséges modern interakciók applikálásával. (HTML+CSS, jQuery, WordPress, BigCart
93. Webparagon, webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
94. Senior Java Developer
 Több mint 10 éves projekt-tapasztalat, multinacionális környezetben. Fluent English.
95. Webdesigner tíz év tapasztalattal
 Tíz éves tapasztalattal rendelkezem webdesign és webfejlesztés, valamint DTP területeken.
96. Webfejleszďż˝, Sitebuilder, SEO/SEM
 Webfejlesztő (PHP,MYSQL,CSS) - Sitebuilding főként Wordpress,Opencart , továbbá SEO/SEM 5év tapasztalat.
97. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
98. PHP,CSS,HTML,MySQL
 [nincs megadva leírás]
99. PHP fejlesztő
 Szívesen támogatom projektjeiteket webdesign, sitebuild és / vagy PHP/MySQL területen. Éjszakázás vagy a teljes munkaidős foglalkoztatás nem probléma.
100. Online fejlesztési projektvezető, SEO és SEM szakértő
 Webes, mobilos projektek irányítása. Költség és határidő tartás. Sales és marketing kommunikáció, SEO és Adwords, Analytics
1. Weboldal készítő
 [releváns találat] Wordpress weboldalak készítése és keresőoptimalizálása.
2. Front-end, WordPress, Sitebuild
 [releváns találat] Teljes munkaidős, távmunkában végezhető állást keresek.

JavaScript (ES6), CSS (PostCSS, Sass, Less), Git, WordPress, PHP és MySQL alapismeretek, Linux, Vagrant, grafikai programok, tárgyalóképes angol nyelvismeret.
3. grafikus, webdesigner, wordpress oldalépítő
 [releváns találat] grafikus, webdesigner, designer, wordpress oldalépítő
4. Front-end, Sitebuild
 [releváns találat] webkatey.hu
5. webdesigner, wordpress, joomla
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Rendszergazda
 [releváns találat] Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem server és munkaállomás üzemeltetés terén, Windows Server 2003. 2008, 2012 R2. Windows xp, 7, 8, 8.1, 10. Linux debian, ubuntu, suse.
7. Wordpress fejlesztő és web designer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. Rendszergazda
 [releváns találat] Informatikai Rendszergazda(OKJ)CISCO CCNA R&S kurzus elvégezveCISCO IT ESSENTIALS kurzus elvégezveNDG LINUX I kurzus elvégezvewebfejlesztés: HTML,CSS,PHP középhaladó szint
9. hobbi weblap készítő
 [releváns találat] Wordpress illetve HTML weblapkészítés
10. .NET fejlesztő, Java szerver fejlesztő, Android fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Joomla, WordPress, CMS, HTML5, CSS
 [releváns találat] webmester, webfejlesztő
12. Sharepoint fejlesztő, .NET fejlesztő, HTML, SEO
 [releváns találat] SharePoint, Microsoft technológiák fejlesztésével 7 éve foglalkozom. Főállású munkavállalóként Magyarország egyik meghatározó, SharePoint fejlesztéssel foglalkozó vállalatánál.A főállású munkám mellett heti kb. 15-20 óra kapacitással rendelkezem amit Sha
13. Wordpress
 [releváns találat] Weboldalak, webshopok készítése
14. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
15. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. wordpress
 [releváns találat] Wordpress alapú weboldalak készítésével foglalkozom 2008 óta.
18. Office IT administrator, programozó
 [releváns találat] 3 év szakmai tapasztalat Office IT téren (munkaállomások, irodai eszközök konfigurálása, karbantartása, rendszerfelügyelet, hibajegyek feldolgozása, domain userek). Junior szintű programozó PHP (Symfony 2, WordPress), Java, HTML5, CSS, JavaScript, My
19. wordpress fejlesztő
 [releváns találat] W O R D P R E S S - ben jártas informatikus vállal igényes weblapkészítést!
20. WordPress fejlesztő
 [releváns találat] WordPress fejlesztő és designer
21. PHP fejlesztőknek szerzek munkákat
 [releváns találat] Symfony, Zend, Magento, Wordpress
22. Webmester, Rendszergazda
 [releváns találat] Több mint fél éves tapasztalat weboldalak készítésében.
-HTML,
-CSS,
-PHP,
-Jquery,
-Javascript,
-Photoshop,
-Opencart, Wordpress CMS rendszerek ismerete.

Továbbá rendszergazdai ismeretekkel is rendelkezem.
23. Wordpress fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. webdesigner, grafikus
 [releváns találat] Joomla, Wordpress, Photoshop, InDesign, Illustrator, Edius, fotózás, videó
26. webfejlesztő
 [releváns találat] Amivel foglalkozom: cms rendszerek (joomla, drupal, wordpress), statikus honlapok (html, css). Mellékállásban szoftveres és harveres hibakeresés, szerviz és üzemeltetés (MS és Linux operációs rendszereken). Szerverüzemeltetés (linux) is megy.
27. Webdesigner - Sitebuilder
 [releváns találat] 4 év tapasztalattal rendelkezem Wordpress alapú weboldalak fejlesztésében.
28. Wordpress fejlesztő
 [releváns találat] 3,5 éves wordpress fejlesztői gyakorlat css, html, photoshop, seo ismeretek 1 hónapos drupal fejlesztői gyakorlat
29. Tapasztalt .NET fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. Keresőoptimalizálás és weboldal(joomla) készítés
 [releváns találat] Több éve foglalkozom weboldal készítésssel,linképítéssel és keresőoptimalizálással.Referenciákat tudok adni. Ha a keresőoptimalizálási tudásom érdekli szívesen küldök egy kissebb tananyagot melyet én írtam.
31. alap php, profi wordpress, marketing, üzleti véna, kereskede
 [releváns találat] Programozó vagyok. Wordpressben építek oldalakat, értek a keresőoptimalizáláshoz, a korrekt ügyfélkezeléshez. Voltam kereskedő, volt KFT-m. Érdekel minden ami újdonság.
32. Webfejlesztő
 [releváns találat] Joomla, Wordpress oldalak fejlesztése, webáruházak készítése, HTML-CSS, grafikai munkák
33. web designer
 [releváns találat] Web design, HTML5/CSS3,JS/jQuery, PHP, középhaladó WordPress és responsive CSS.
34. Webtervező
 [releváns találat] Honlap készítés, karbantartás, felújítás. Wordpress rendszerben. Keresőoptimalizálás.
35. SQL, Access, VBA, ERP, migrálás, tsztelés
 [releváns találat] SQL (MSSQL, mySql) ismeret, 10 év access vba programozási tapasztalat, ERP bevezetési tapasztalat, számlaképesség. Fotózási, grafikai tervezési, web/CMS ismeret/gyakorlat.
36. hálózat, wlan, wifi, wired, vezetékes, windows, szerver, lin
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. CMS
 [releváns találat] PSCS5, ADLR, CSS, HTML, xHTML, Joomla, e107, Wordpress
38. rendszergazda(linux(debian,ubuntu)windowsserver)
 [releváns találat] Rendszergazda!
Window és linux ismeretekel debian,ubuntu,suse,windows 95-win7, win sever 2003-2008,
webfejlesztés joomla, drupal,wordpress,moodle.
39. SEO és Usability Sitebuilder
 [releváns találat] [HTML5 Sitebuild] [SEO sitebuild elemzés és tanácsadás] [UX elemzés és tanácsadás]
40. Rendszerszervező informatikus
 [releváns találat] Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
41. Webdesigner
 [releváns találat] Adobe Photoshop magas szintű ismereteHTML, CSS, Javascript ismeret
42. webdesigner, designer, sitebuilder
 [releváns találat] (web)designer/sitebuilder állást keres

Ismeretek:
Adobe progik, CSS, WordPress, JS libraryk, 3D progi alapok

Munkák és kontakt: http://10px.eu
43. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Wordpress, Joomla, Javacript, Jquery
44. IT rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda; Hálózattelepítõ; IT biztonságtechnikus; Számítógép szerelõ; Helpdesk; Játékfejlesztõ (modellezés,textúrázás, low poly); GSM szakember.
45. PHP fejleszt�, CSS, HTML, SEO, webdiz�jn, social m�dia
 [releváns találat] Oktatďż˝s mellett tďż˝bb ďż˝ve foglalkozom weboldalak kďż˝szďż˝tďż˝sďż˝vel, keresďż˝optimalizďż˝lďż˝ssal, kďż˝zďż˝ssďż˝gďż˝pďż˝tďż˝ssel. Szďż˝vesen tanulnďż˝k ďż˝s dolgoznďż˝k egy jďż˝l mďż˝kďż˝dďż˝ csapattal, ajďż˝nlom tudďż˝somat ďż˝s kďż˝pessďż˝geimet
46. PHP fejlesztő, SiteBuilder
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. Wordpress telepítő, sablonkészítő
 [releváns találat] Wordpress telepítést és sablonkészítést és módosítást vállalok.
48. Senior ASP.NET architect
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Web-programozó
 [releváns találat] Web-programozó, főként Joomla, Drupal, WordPress bulider, PHP, HTML,
Referencia.: http://szinfoltpozitiv.hu
50. html, css, php, flash, cms (joomla, wordpress)
 [releváns találat] 1998 ďż˝ta vannak jelen ďż˝ltalam elkďż˝szďż˝tett weblapok a cybertďż˝rben. Nemcsak kďż˝szďż˝tem, hanem sok esetben felďż˝gyelem is azokat.
51. webgrafikus, site builder, grafikus
 [releváns találat] 2 éves tapasztalattal rendelkezem. Emeltszintű multimédiafejlesztői végzettséggel. Wordpress, Joomla, Drupal cms rendszerekhez egyedi designt is tudok készíteni, magas szinten értek a Photoshophoz. Flash. Gyors, precíz, megbízható, pontos munkaerő vagyok.
52. SEO tanácsadó
 [releváns találat] 6 éves tapasztalat keresoptimalizálás területén. HTML, CSS ismeretek. Joomla, drupal, wordpress weboldalak optimalizálásában szerzett tapasztalat. Google Analytics ismerete.Programismeret: Dreamweaver, Seo Administrator, SEO Studio. Referenciákat kérésre
53. Junior C#, java fejlesztő (végzős főiskolás)
 [releváns találat] szabadúszó java developer & devOps expert (15+ years as sysadmin)
54. webdesigner, fejlesztő
 [releváns találat] Főleg különböző CMS alapú weboldalak készítése, arculattervezés, logotervezés. Referenciák: http://pannarajzol.hu/referenciak-weboldal-grafika/ Számlaképes vagyok.
55. Szakmai Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
56. .NET UI fejlesztő
 [releváns találat] .NET UI fejlesztő Windows Desktop/Mobil rendszerekre specializálódva.Önéletrajzom elérhető a következő linken:http://sdrv.ms/1clOl3q
57. webfejlesztő
 [releváns találat] XHTML,CSS,PHP, MYSQL, (php-pdf-ben elmélyedés), linux lamp fejlesztői környezet alapos ismerete. (Debian).
Egyéb oprendszerek felhasználói szinten: suse, mandriva, ubuntu, fedora, centos, stb.
CMS: drupal, joomla, e107,wordpress
58. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 10 éve foglalkozom webfejlesztéssel, ebből 3 évet távmunkában dolgoztam. Az elmúlt két évben webáruházakat, ERP rendszereket fejlesztettem. Az alábbi ismeretekkel rendelkezem: PHP5 (OOP) HTML, XHTML, HTML5, XML, CSS, WML Smarty Wordpress Java
59. wordpress, flash szakember
 [releváns találat] Flash programozással, wordpress, css alapú honlapok készítésével, webdesignal foglalkozom. Nagyon szeretnék ezekkel kapcsolatos távmunkát/bedolgozást kapni. Honlapom munkáimmal: http://wydesign.hu E-mail: info@wydesign.hu
60. Frontend fejlesztő (sitebuilder) több éves tapasztalattal
 [releváns találat] Csapatjátékos, mániákusan precíz, reszponzív tesztelésre perverz vágyat érző jobbára front-, de eltökélt backend developer vagyok, megfelelő angoltudással és erős akcentussal.
61. Tapasztalt fejlesztő (php,jquery,#c,msql,db2,linux,css)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. Projekt menedzser
 [releváns találat] Webes alkalmazás fejlesztési projekt koordináció: Üzleti igények felmérése, megvalósíthatóság vizsgálata, projekt tervezése specifikálása és menedzselése: riportok, mérföldkövek, UAT menedzselése.
Cégprofilok
1. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
2. ARVO Tanácsadó
 [nincs megadva leírás]
3. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
4. Professoftware Kft
 Cégünk webarculatfejlesztéssel, weblapkészítéssel és egyedi webalkalmazások fejlesztésével foglalkozik,immár több mint 10 éve. Válallunk közös munkát hasonló tárgyú projektekben, imádjuk a csapatmunkát!
5. DomainTank Informatikai Kft.
 Domain regisztrátor, tárhely szolgáltató, fejlesztő és Linux rendszer üzemeltető
6. BPC Support Kft.
 Teljes körű IT üzemeltetés és virtuális szerverszolgáltatást biztosítása Vállaltok részére.
7. Grafton Recruitment Kft.
 [nincs megadva leírás]
8. GlobalWeb Consulting Kft
 A Globalweb Consulting Kft. egy dinamikusan fejlődő weboldal készítő, on-line marketing tanácsadó cég. Ügyfeleink közé tartozik a Fővárosi Nagycirkusz, a Csodák Palotája, a Miniversum, és más vállalat. Weboldalunk: www.globalweboldal.hu
9. Webergoline Kft.
 A weboldal készítés és webfejlesztés, kreativitást és precizitást megkövetelő tevékenység. Folyamatosan törekszünk arra, hogy érzékenyen és nyitottan forduljunk Ügyfeleink irányába és azokat az elgondolásokat valósítsuk meg, amelyeket tőlük érkeznek. Mind
10. Napi Tipp Kft.
 Piacvezető e-commerce/marketing cégcsoport vagyunk. Ruby on Rails "Software Engineer" pozícióra keresünk munkatársat.
11. Pixel-Lab Kft.
 Egy kis budapesti cég vagyunk, akik kis- és középvállalkozásoknak segítenek céges arculatot, weboldalakat, webáruházakat építeni.
12. Webergoline - weboldal készítés
 Minőségi weboldal készítés kedvező áron! Bízza ránk cége bemutatkozó weboldalának elkészítését.
13. First Voice Kft. | Stilldesign Üzletág
 A Stilldesign a First Voice & Media legfőbb üzletága, ahol komplex web- és mobilfejlesztéssel, teljeskörű online marketinggel és arculattervezéssel foglalkozunk.
14. Djeremy Kft.
 [nincs megadva leírás]
15. Web2Marketing Online Kft.
 Facebook alkalmazás fejlesztés, online marketing, egyedi közösségi megoldások, kampányok
16. ywesee GmbH
 ywesee GmbH is an OpenSource Software company with a bias for OpenStandards and a dedicated focus on the HealthCare industry. We strive to bring HealthCare costs down and we try to communicate as open as possible.
17. HND Online Kft.
 A HND Online kreatív ügynökség csapata a kreatív megjelnésű, minőségi, és precízen működő weboldalak elkötelezettje, célunk az ügyfeleink számára legmegfelelőbb megoldások megálmodása és formába öntése. Legyen szó portálról, mi
18. glaDOS Laboratories
 [nincs megadva leírás]
19. Nova Prompt Kft
 Amivel foglalkozunk: webdesign, smartphone fejlesztés, webfejlesztés, webalkalmazások, online- és offline arculattervezés, marketingmegoldások, egyedi megoldások fejlesztése. Akik ezt csinálják: nem csak fiatalos, de fiatal, mégis képzett és naprakész srá
20. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
21. Szirtech Bt.
 [nincs megadva leírás]
22. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
1. New Wave Hungary Kft.
 [releváns találat] Küld el önéletrajzod és fizetési igényed a nagy.laszlo@nwh.hu e-mail címre.Jelentkezz most!
2. Creative Management Kft.
 [releváns találat] Fiatal szakembergárda, akik mindíg a legújabb technológiai eljárásokkal oldják meg a felmerülő feladatokat, ezenkívül türelmesek ügyfeleikkel. :)
3. AionNEXT Kft.
 [releváns találat] Az AionNEXT Kft. közel 10 éve mûködõ fõleg webáruházakra specializálódott webfejlesztõ és webhosting cég. Jelenleg 25 munkatárs dolgozik nálunk. A cég 2010 évi árbevétele közel 200 millió forint volt.
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Wordpress oldal témára/bővítményekre építve
 Egy konferenciához szeretnék Wordpress alapú weboldalt, megvásárolt témák/bővítmények alapján.
2. WordPress Theme testre szabása
 WordPress Theme testre szabás
1. WP alapú webshop javítás, befejezés
 [releváns találat] (Sajnos) Wordpress alapú webáruház bejezése. 1.egyedi számlázási űrlap, fejléc javítása, deepzoom installálás. stb Itt tekinthető meg: your-vector-maps.com