Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Python állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Senior backend webfejlesztő
 Tapasztalt PHP fejlesztő vagy; vagy más nyelvekben vagy járatos, de nyitott vagy az újra és bebizonyítanád, hogy ebben is profi lehetsz? Akkor a Szallas.hu fejlesztői csapatában a helyed!
2. Senior Java Developer (cloud, full stack, remote work)
 Have you ever wanted to help Amazon, Apple, Google, Lego, NASA and 5,000+ other teams in transforming how they collaborate? If so, come join us at Midori! (Compensation: 800,000 - 1,600,000 HUF depending on demonstrated experience!)
3. Infrastructure and Automation Engineer
 Automate everything: making mobile developers life easier with automating build and testing cycles.
4. DevOps mérnök
 DevOps mérnököt keresünk távmunkára. A pozíció leírása a https://nxlog.co/careers oldalon megtekinthető
5. Tanszéki mérnök
 Félig szoftverfejlesztő, félig egyetemi oktató leszel. A szoftverfejlesztéseinkben dominálnak a webes technológiák és mobil fejlesztésben is nyomulunk. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
6. Szoftverfejlesztő
 A fejlesztéseinkben dominál a szoftverfejlesztés, webes technológiákban és mobil fejlesztésben nyomulunk, natív és cross-platform alapon is. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
7. Developer
 Szeretnél IT területen dolgozni? Fontos számodra a jó csapat? Csatlakozz Magyarország piacvezető média- és kommunikációs ügynökségéhez Fejlesztőként!
8. Java Development Team Leader
 Software Developer turned into IT Consultant / Lead Engineer to provide consulting on Java/JEE6 development and to lead the Developers Work Place team.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. Full stack fejlesztő
 Fejlesztések közös definiálása és priorizálása Új funkciók, szolgáltatások fejlesztése Ügyfélszolgálatra beérkező visszajelzések alapján debug és hibajavítás Backend programozás Laravel, Python, Bash ...
2. Software Test Engineer in R&D
 Development of automated software tests unit tests and software system tests in Qt Test and Python Specification and execution of manual tests including documentation in Polarion reports Continuous im...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Senior backend fejlesztő
 ¿Hola señor? Mi keresni senior backend fejlesztő! Ön señor Backend?
10. Customer Operations Engineer
 Cloudera is looking for a Customer Operations Engineer who has a passion for making customers successful. You will join a team of highly skilled engineers who are responsible for delivering Cloudera's support services.
11. Senior Software Engineer
 Our Client is an international software engineering company, we are looking for a SENIOR SOFTWARE ENGINEER for them
12. Python programozó nyári munkára
 Előismeret ajánlott kombinatorikus optimalizálás algoritmusok területén. Munkalehetőség Pesten vagy Kaposváron. Fizetés: 500.000 forint/hónap Munkaidő: 1 hónap Jelentkezés: Önéletrajzzal vaphab@gmail.com
13. Threat Researcher
 SophosLabs is recruiting a Threat Researcher to join our global team of highly skilled security experts protecting millions of users worldwide from threats such as malware, exploits, spam and phishing.
14. Senior PHP és webfejlesztő
 Az elmúlt 10 évben sikeresen és maximálisan elláttuk ügyfeleink igényeit, viszont a mára már megnövekedett igények miatt ezt nem tudjuk teljesíteni létszámbeli fejlődés nélkül. Ezért nemzetközi cégünk fejlesztőket keres a következőkben megf
15. FTE architect - web/mobil applications Java, Ruby, Object C
 US company is looking for an architect that thrives on designing, coding and maintaining web and mobile applications written in Ruby, Objective-C and Java.
16. Software Developer
 iWebMa, an analytical marketing company, is looking for a server-side developer for Hungarian and EU projects. Experiences welcome: NOSQL(mongodb|redis|etc...), c|c++|python|java|go (at least two), redhat|windows|centos|ubuntu|debian|xBSD based server o
17. Noispot developer
 Ilyen hirdetést ritkán látsz.
18. Python programozó
 Feladatok: Open ERP vállalatirányítási rendszer moduljainak fejlesztése, a fejlesztések dokumentálása, tesztelése Elvárások: - Python programnyelv ismerete vagy másik 3 programnyelv ismerete + motiváció a Python megtanulására - Internetes technológ
19. Web alkalmazásfejlesztő
 A Joobili.com utazással foglalkozó web integrátor es közösségi portál keres különböző, internetes alkalmazások készítésében járatos programozókat, különböző programozási nyelveken és szinteken. Jelentkezőknek ajánlott 3+ év gyakorlat Java, Python, Ruby. .
20. UNIX & Web Application Developer
 Joobili is a new Travel startup that is looking for talented UNIX developers of various levels that will be able to help us with our ongoing development. Candidates should have 5+ years experience using and administrating UNIX and 3+ years of Java, Python
21. Engine programozó
 Induló szoftverfejlesztő cég ENGINE PROGRAMOZÓ munkatársakat keres. Elvárt képességek: JAVASCRIPT és C# programnyelvekben való jártasságelőnyt jelent Boo ismerete, 3d grafikai affinitás, informatikus mérnök végzettség, precizitás
22. Fejlesztő - partner
 Ruby on rails és Django eszközöket ismerő, nagyon kíváncsi és szorgalmas, angolul jól beszélő kollégát keresünk.
23. Alkalmazásfejlesztés (részmunkaidőben, egyetem mellett)
 Feladat: részvétel objektumorientált alkalmazások (web alapú is) fejlesztésében
1. PYTHON / DJANGO fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Egy tehetséges és ambíciózus Python / Django fejlesztőt keresünk aki a csapathoz csatlakozva segít továbbfejleszteni a gyógyszerkutatási platformunkat.
2. Tapasztalt manuál tesztelőt keresünk az Epamhoz Pythonnal!
 [releváns találat] Hirdetés szövege: https://www.facebook.com/notes/anita-tur%C3%B3czi/manual-testersenior-manual-tester/116094252156815Írj: Turoczi_Anita@epam.com *Szuper munkahely, egyénre szabott fejlődési lehetőségek, jó fizetés+extrák, nemzetközi környezet
3. senior & junior JS developer
 [releváns találat] We’re looking for both junior and senior JS (primarily React and React Native) developers to join a small and flexible team. We design and develop custom web, mobile and desktop apps, as well as software for industrial automation solutions.
4. Software Engineer
 [releváns találat] A Gravity R&D egy 2007-ben alakult magyar B2B startup, ami több nemzetközi startup díjat is nyert (köztük a 2007-es Netflix Prize-t). Ajánlórendszerek fejlesztésével foglalkozunk, hazai és nemzetközi ügyfeleink részére.
5. Java Professionals
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. QA Build Engineer
 [releváns találat] A passionate individual with focus on software QA.
7. Application administrator – Jira/Atlassian tools prof
 [releváns találat] IT Infrastructure engineer to administer, maintain and support Atlassian products mainly Jira in Developers Work Place team. This team provides the infrastructure and tools needed for Developers. The job involves maintaining the Atlassian products like Ji
8. senior Android/IOS fejlesztő
 [releváns találat] Senior Android/IOS szabadúszó/fejlesztőt keresünk mobilalkalmazások fejlesztésére.
9. C++ Fejlesztő / Tesztelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. Rendszergazda
 [releváns találat] A Virgo Systems rendszergazdát keres a seven24 üzletágának jelenlegi csapatába!
11. PHP, Java, Python, iOS fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Tapasztalt PHP, Java, Python, iOS fejlesztőket keresünk németországi munkavégzésre (különböző városokba). Versenyképes fizetés.Részletes információk a konkrét lehetőségekről:http://confabs.de/en/jobs.html
12. Senior System Administrator (Berlin, Germany)
 [releváns találat] 2+ years of experience as Sys Admin, Linux, Internet Protocols (HTTP or TCP/ IP or SMTP), Bash, Perl or Python, MySQL, Tomcat, Nagios, PostgreSQL
13. PHP Developer (Berlin, Germany)
 [releváns találat] At least 2+ years of professional exp, PHP, MVC, Zend, Magento, XML, JavaScript, MySQL, Ajax, ERP (e.g. Pixi, OpenERP, CAO-Faktura, SAP oder Microsoft Dynamics NAV), experience in 1 additional programming language (e.g. Java .NET, C, Python, visual basic,
14. Java Fejlesztő
 [releváns találat] Külföldi tulajdonban levő multinacionális ügyfelünk budapesti irodájába keresünk JAVA FEJLESZTŐKET a folyamatosan bővülő csapatukba.
15. Webfejlesztő (PHP)
 [releváns találat] Számítástechnikai rendszerek kialakításával, meglévő rendszerek bővítésével, átalakításával és teljes körű informatikai üzemeltetéssel foglalkozó megbízónk számára Webfejlesztő munkatársat keresünk.
16. C++ developer
 [releváns találat] Be part of revolutionizing search technology! One of the world’s largest Internet companies offers you the opportunity to join their mission!
17. Linux Engineer (System administrator)
 [releváns találat] Are you full of ideas and just waiting for the possibility to actualize them? You don’t want to just follow Information Technology, but help drive it?
18. web alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] A Digital Natives Kft. innovatív webes szolgáltatásokat fejlesztő csapatába keres web alkalmazás fejlesztőket.
19. Open source fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] ? partnerek számára webes alkalmazások tervezése, fejlesztése, karbantartása? szotverfejlesztési projektekben való részvétel
20. Programozó/webfejlesztő
 [releváns találat] ? partnerek részére történő webes alkalmazások tervezése, fejlesztése, karbantartása? szoftverfejlesztési projektekben való részvétel
21. Linux System Administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. C/C++ fejlesztő munkatársakat keresünk !
 [releváns találat] Keressük azokat a C/C++ fejlesztő munkatársakat akik lendületes személyiségükkel, és segítőkész hozzáállásukkal szeretnének csatlakozni egy stabil, tőkeerős, folyamatosan fejlődő céghez, egy fiatal csapathoz!


23. Tesztmérnök munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Keressük azokat a TESZTMÉRNÖK munkatársakat, akik lendületes személyiségükkel, és segítőkész hozzáállásukkal szeretnének csatlakozni egy stabil, tőkeerős, folyamatosan fejlődő céghez, egy fiatal csapathoz!
24. Java / Python Developer
 [releváns találat] Egy dinamikusan fejlődő, adattárházakkal és üzleti intelligenciával foglalkozó tanácsadó / fejlesztő cég keres munkatársat
25. BI / ETL Developer
 [releváns találat] STARSCHEMA is looking for experienced: BI/ETL DEVELOPER TASKS: Report development with Bl and ETL tools; Dally written and oral communication with customers; Independent ETL process implementation.
Szakemberek
1. Szoftverfejlesztő
 Unity, C#, mobil és asztali játékfejlesztés területen vagyok otthon leginkább, de Java, PHP, webes, adatbázis és szerver technológiákkal is dolgoztam már.
2. nodejs fullstack fejlesztő
 Backend, frontend, fullstack node.js projektekben dolgozom sok éve. Nestjs, Express, Hapi backend oldalon, Angular, React frontendben a leggyakoribb, amiket használok. Szívesen építek fel teljesen új projekteket, de bekapcsolódom meglévőekbe is.
3. Junior programozó
 Frissen diplomázott pályakezdő szoftverfejlesztő állást keres. C#, C++, .NET, SQL, JavaScript, HTML, CSS, Python, Haskell ismeretekkel.
4. C++/C#/Python/JS developer with international experience
 Senior Developer and Team Leader with 10 years of international experience and a special focus on performance-sensitive applications and network programming.
5. REMOTE only - sw design and development: Java, REST, GCP/AWS
 With 10+ years software design/development experience interested in Java, REST api, grpc api design and development deployed in GCP/AWS cloud. Also have: IT security, docker, SQL, Android experience, worked in and managed agile teams.
6. C++ fejlesztő
 Bármire képes, szabadon gondolkodó, újdonságokra fogékony, kihívást kereső, önmagát megteremtő álláskereső.
7. Tapasztalt PHP / Symfony fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
8. Norbert Cseh
 [nincs megadva leírás]
9. Oracle, Java fejlesztő
 Sok éves UNIX, Oracle, Java, Perl tapasztalat, német, angol nyelvtudással.
10. Hardver fejlesztő
 Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
11. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
12. Etikus hacker penetration tester
 Penetration tester, ethical hacker munkát keresek (home-office eőny) CEH képesítéssel, elsősorban web és infrastruktúra teszelés érdekelne, "learn by doing" elven, gyorsan tanulok. Elhivatott vagyok a szakmám iránt.
13. Java/Python/PHP fejleszto
 Tavmunkaban, budapesti konzultaciokkal fejlesztoi munkakat vallalok. 15+ eves tapasztalattal rendelkezem Java, Scala, Python, PHP rendszerekkel, a startup projektektol a telekommunikacios es banki projektekig.
14. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
15. Fejlesztő
 Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
16. front-end fejlesztő
 Stack: HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Angular2+, AngularJS, CSS Preprocessor-ok (LESS, Stylus, SASS), task runner-ek (Webpack, Gulp). Hobbi: digitális rajz, Node.js, Python3, Docker, SQLite3, Flask, Express.js.
17. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
18. C/C++ beágyazott rendszer fejlesztő
 Beágyazott rendszerek fejlesztése, beágyazott Linux, Qt, mikrokontrolleres szoftverek fejlesztése
19. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
20. PHP fejlesztő
 Egy tapasztalt PHP fejlesztő keresi álmai állását, aki jelenleg is fejleszti tudását.
21. mérnök informatikus
 [nincs megadva leírás]
22. Tadasys - Szoftverfejlesztés, webfejlesztés
 Egyedi ügyviteli szoftverek, portálrendszerek, ipari alkalmazások, weboldalak fejlesztésével foglalkozom szoftverfejlesztő mérnökként. Referenciák: http://tadasys.com
23. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
24. PHP fejlesztőként heti 8 órás másodállást keresek
 Heti 8 órában keresek PHP fejlesztő állást. A komentenciám hosszú, megereksésre részletezm.
25. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
26. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
27. Senior PHP, Magento fejlesztő
 Gyakorlott PHP OOP, MySQL, jQuery, MVC, Python, Magento
28. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
29. webfejlesztő
 full-stack webfejlesztő, http://www.matyasgerocs.com/
30. Android, alapszintű PL/SQL, Apex, C#, WPF, Hardverismeretek,
 2013-ban végeztem az Eszterházy Károly Főiskola Programtervező-informatikus szakán, azóta egy cégnél fejlesztőként dolgozom, ahol már több programozási nyelvvel is sikerült megismerkednem
31. Minden problémát megoldó programozó
 [nincs megadva leírás]
32. Senior Java fejlesztő
 Főállásban Senior Java fejlesztőként dolgozom Spring Boot alapú micorosrveice-ek tervezésén, kialakításán, üzemeltetésén AWS Cloud Platform-ra. Szabadidőmben szívesen próbálok ki új technológiákat (akár nem Java-sat is).
33. ERP, SAP
 Vállalati információs rendszerek: ERP rendszerek konfigurációja, fejlesztése, javítása, támogatása, programozásNyelvek: angol és svéd
34. Szenior Szoftver- és Webfejlesztő, Release Engineer
 C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
35. Tapasztalt fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
36. IT szakértő
 Öt év - fejlesztési és üzemeltetési területeken egyaránt szerzett - tapasztalattal rendelkező informatikus.
37. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
38. mérnök informatikus, C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
39. php, rails, C, Java fejlesztő
 A korszerű MVC technológiákat ismerő webalkalmazás fejlesztésben jártas programozó vagyok.
40. C++/Flash/Java játék fejlesztő
 Főleg játékfejlesztéssel kapcsolatos állást keresek iPhone-ra vagy Androidra
41. C++/Java Fejlesztő
 Az ELTE Informatikai karán végeztem, Programtervező Informatikusi szakon. Jelenleg Tesztmérnöki pozícióban (Python) dolgozom, illetve közel 1 éves Java fejlesztői tapasztalattal rendelkezem.
42. linux / web / Android / java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
43. PHP fejlesztő
 Irodai alkalmazások magas fokú ismerete, adatbázis kezelés, haladó Linux ismeretek, modern WEB-es technológiák ismerete, Drupal, MySQL, Apache2, Nginx, PHP5, jQuery
44. Mérnök informatikus tanuló
 [nincs megadva leírás]
45. IT vezető, kutató, szoftverfejlesztő (C#, Python, Assembly)
 Többéves vezetõi tapasztalat, kis- és nagylétszámú csoportok irányítása. Önálló kutatási tevékenységek mesterséges-intelligencia, gépi látás-hallás, spektroszkópiai, interferometriai, ellipszometriai területen. Speciális matematikai objektumok fejl
46. Játékprogramozó (python)
 Casual játékokon dolgoztam az utóbbi években, elsősorban játéklogikán, szigorúan 2d ben és pc re(hidden object, match-3.)
47. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
48. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
49. .NET C# senior fejlesztő, szoftvertervező
 .NET FW 4.0 és kapcsolódó technológiák, C# 4 nyelv alapos ismerete, adatbáziskezelés, sok egyéb programozási nyelv közép szintű ismerete, szoftverarchitektúra ismeretek, Programtervező Matematikus MSC
50. rendszergazda, webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
51. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
52. php, java fejlsztő
 [nincs megadva leírás]
53. Unix Rendszergazda
 Linux és BSD rendszerekkel 5+ éves tapasztalat.Bash és Perl scriptelés magas szintű ismerete.Veszprém környéke, vagy jelenleg távmunkát válalok. Mivel nappali tagozatos hallgató vagyok.
54. Solaris, Linux szakértő
 Solaris és Linux rendszerek üzemeltetése, fejlesztése. Biztonsági tanácsadás, fejlesztés, audit előkészítés. Real-Time Linux és Unix rendszerek, mikrokontrollerek. Arm alapú mikrokontrollerek programozása C-ben. RTOS.
55. PHP fejlesztő (10 év tapasztalat)
 Webfejlesztő 10 év tapasztalattal, elsősorban külföldi munkavégzés érdekel. Szakmai ismeretek: PHP-MySQL-Apache, OOP/agile/scrum, html/css, js/json/ajax, python, linux. Gyakorlati ismeretek: backend/keretrendszer fejlesztés, alkalmazás tervezés/modell
56. informatikus / szoftverfejlesztő
 Tapasztalataim nagy részét szoftverfejlesztőként szereztem, de kipróbáltam a szervezői szerepet is. Ennek köszönhetően informatikusnak vallom magam, aki egy-egy problémát szeret jobban körüljárni és így kiválasztani a megfelelő megoldást.
57. C fejlesztő
 Magas rendelkezésre állású, idõkritikus szerver oldali telekommunikációs(VoIP) applikációk fejlesztése
58. webes alkalmazás fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
59. Advenced-Senior PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
60. Java, Ruby, PHP fejlesztő
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezem szoftverfejlesztés területén. Első sorban Java, Ruby és PHP nyelveken fejlesztek.
61. Php, JavaScript, Java fejlesztő
 Webalkalmazás fejlesztés, MySql, PostgreSQL adatbázisra, általában Php, idõnként JAVA szolgáltatásréteggel, HTML+Javascript GUI-val. Zend Framework, Symfony, Spring Framework, Struts2, Joomla, Drupal, Smarty, JQuery, stb.
62. IT-inas
 Egyetemista. Linux, Windows, NetWare. OKJ:rendszerinformatikus, rendszerprogramozó. Pascal, Delphi, C, C++, C#, Java, Php, Bash, ABAP. MySQL, MSSQL, Oracle. Webbiztonság.
63. kreatív / innovációs fejlesztések (hw és sw)
 c, c++, Qt, openCV, Android (Java), (AS3, JavaME, Python), arduino, nyáktervezés, mikrokontrollerek, szenzorok, touch, stb...
64. Linux rendszergazda
 Végzős OKJ-s Rendszergazda vagyok. 5 éve Linux rendszerekkel foglalkozom. Folyamatosan képzem magam.
65. PHP / Python / C / C++ fejlesztő
 Specialitásom a platform-független hálózati vagy ügyviteli szoftverek fejlesztése.
66. Alk. mat-os C/C++/Java programozo
 ELTE alkalmazott matematikus (Bsc) hallgato (2. ev), korabban merevtest szimulaciokkal (innov. verseny), most a vegeselem-modszerrel foglalkozom. OpenGL vizualizacio szintu ismerete. Egyeb library-k: Boost C++, STL, Sqlite, SWING, JOGL,...
67. webfejlesztlés (php, java), asztali alkalmazés fejlesztés (c
 Átfogó ismereteket a következõ területeken szereztem:web fejlesztés (JAVA, PHP)wap oldalalak, CMS rendszerek fejlesztése (PHP)asztali alkalmazások fejlesztése LINUX környezetben (JAVA, C++ (QT))hálózati alkalmazások fejlesztése (Python, C)
68. Webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
69. Junior Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
70. igazságügyi szakértő, fejlesztő
 30 éves múlttal rendelkezõ fejlesztõ, rendszergazda - informatikai igazságügyi szakértõ vagyok. Sokféle fejlesztõi környezetben dolgoztam már. Részmunkaidős feladatot keresek .
71. C++, MFC, PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript, AJAX
 [nincs megadva leírás]
72. Senior Java Software Engineer
 Senior Java fejlesztőként, ill. IT-Architectként keresek állást.Senior java szoftverfejlesztőként, 3 éves szakmai és 6 éves technikai tapasztalattal. Vállalatirányítási szoftvert fejlesztésében jelentős tapasztalatokat szereztem, sok technikát elsajátítot
73. Webfejlesző, programozó
 Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
74. Erki Ferenc
 [nincs megadva leírás]
75. php, python, ruby, js, as, sql, jelölőnyelvek
 webes technológiák programozása linux platformon, drupal, symphony, ruby on rails, sinatra, nodejs, jquery agile development, scrum http://robthot.herokuapp.com/curriculumvitae
76. PHP fejlesztő
 PHP, Javascript, JQuery, SQL, Visual Basic 6.0, Android
77. c/c++ fejlesztő
 c/c++, sql/pgsql
78. Python fejlesztő, Adatbázis manager
 Bármi jöhet, ami kihívást jelent, sablon weboldalak készítése nem vonz. :)
79. rendszermérnök, c++/java fejlesztő, OCA
 Többéves tapasztalat nagyvállalati rendszermérnökként, illetve egyedi, specializált szoftverek fejlesztésében.
80. Programozó
 [nincs megadva leírás]
81. �gyvitelszervez�s, KKV megold�sok, .NET fejleszt�s
 Ügyviteli rendszer szállítás, testreszabás, továbbfejlesztés, bevezetés. Egyedi fejlesztések (.NET, Python, pl/SQL). UNIX/LINUX rendszergazdai feladatok.
82. 2009-03-25
 [nincs megadva leírás]
83. Web-developer, Web-security, Rendszergazda, Rendszertervezo
 *Basic*;Pascal, Delphi;c, c++;Java;Perl;Python;PHP;MySQL;PostgreSQL;JavaScript [Ajax is ide tartozik, mert az JavaScript specifikacio];Flex, Flash AS2, AS3;Bash, sh, tcsh;BitchX script;BrainFuck;Ez a lista amihez ertek.Van meg mit fejlodni... pl fortran
84. PHP-fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
85. Senior fejlesztő/ dev lead C#
 [nincs megadva leírás]
86. CV
 [nincs megadva leírás]
87. Linux rendszermérnök / IT vezető
 [nincs megadva leírás]
88. Tapasztalt (főleg back-end) fejlesztő
 10 éves fejlesztõi tapasztalat fõleg back-end fejlesztések területén (C++ és C#), fõállás mellett távmunkában végezhetõ projektmunkákat keresek.
89. Rendszerszer és adatbázis tervető és szervező, Delphi, PHP
 [nincs megadva leírás]
90. HTML,CSS, PHP fejlesztő, Flash, Delphi, VB programozó
 [nincs megadva leírás]
91. Tapasztalt web fejlesztő / PHP, Java, Python/Django
 Tapasztalt web fejlesztõ több mint 10 éves gyakorlattal PHP, SQL témában, valamint több mint 4 éves gyakorlattal Java, ASP.Net és Pyton ( Django) web fejlesztés területén
92. Profil
 [nincs megadva leírás]
93. egy
 [nincs megadva leírás]
94. Ügyviteli rendsz. fejlesztő; felh.felület tervező; TérKépező
 Munkámban ügyviteli rendszereket fejlesztek. Szabadidőmben vektorgrafikus, 2D animációs szoftvereket.
95. informatikai vezető, rendszerépítő
 szerver és hálózat üzemeltető
96. Informatikus, python programozó, rendszergazda
 Több, mint tíz éve foglalkozom programfejlesztéssel. Rendszergazda és tanárként megtanúltam az emberekkel bánni. Készségszinten használom a generátorokat (nem csak az áramfejlesztõket :) Szeretem az érdekes feladatokat.
97. Projektmenedzser, technikai vezető
 Megbízható, cél- és csapatorientált, sok éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező technikai vezető és projektmenedzser vagyok. Szeged és környékén végezhető munkavégzés érdekel.
1. keres: python programozót rövid projekthez
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Cad applications, plugins developer
 [releváns találat] c;c++;c#;python
3. Python programozó
 [releváns találat] Természettudományos érdeklődésű vagyok és szeretek programozni.
4. SQL, SSIS, SSMS, DWH, BO webi, SPSS, data science, python
 [releváns találat] senior reporting, mid-level dwh fejlesztő, mid-level BI ccross solution advisor, junior data scientist területeken vagyok jártas
5. Network Mgmt & Security, Linux
 [releváns találat] CCNA R&S, CCNAS, Linux, C, Python, Nagios,, Cacti
6. Szoftver-fejlesztés programozó matematikus végzettséggel
 [releváns találat] Eddig használt és ismert rendszerek:Oracle, MySQL MSSQL, PostgreSQL,Oracle PL/SQL, PHP, Python, Delphi, JavaScript,ERP, DMS, CRM,Microsoft Windows, Linux,Jelenleg: iot, robotika, Raspberry Pi, Ipar 4.0, AI, Brain-Computer Interfaces
7. Python, SQL fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. fizikus
 [releváns találat] Python kezdő szintű ismerete
9. Pályakezdő Számítógépes rendszerkarbantartó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. Unity fejleszto (AR, VR) es Machine Learning szakerto
 [releváns találat] Unity, C#, AR, VR, AI, machine learning (Python, Matlab, Java, C#), image processing. Interested in freelance projects and remote work.
11. PHP,Java,JavaScript,Python,C#,HTML,CSS -fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő Rendszerüzemeltető vagyok. Az Agilis Szoftverfejlesztés híve vagyok.
12. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Frontend fejlesztő vagyok, a következő nyelveket és keretrendszereket ismerem:- html, css, scss- Javascript, Angular, jQuery- Java- Python
13. Szoftverfejlsztő
 [releváns találat] C/C++; web backend / frontend; user support
14. entry level python developer
 [releváns találat] python és vba fejlesztő
15. Térinformatikus
 [releváns találat] Geográfus/térinformatikus MSC, Esri ArcGIS, QGIS, Erdas Imagine, AutoCad Map 3D, Programozási alapismeretek (C, Python, Javascript, SQL), Front-end fejlesztés ~ 3 hónap (HTML5, CSS)
16. Linux rendszergazda, Etichal Hacker
 [releváns találat] Elsősorban home officebol végezhető lehetőségeket keresek 5 éves angliai gyakorlattal.LINUX GURU
17. Java, SQL, Python
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. C/C++/J2SE/Python fejlesztő
 [releváns találat] SCADA, beágyazott rendszerek, orvosi képfeldolgozás, archiválás, általános fejlesztési feladatok
19. Python programozó
 [releváns találat] Matematika hallgató vagyok a BME-n, emellett másfél éve programozok python-ban.
20. Rendszergazda, fejlesztő
 [releváns találat] - Rendszergazdai tapasztalatok Windows és Linux környezetben: 9 év
- Hálózati tesztelés, környezetek építése hibakeresés céljából, főleg Linux: 3 év
- alapvető Bat, Bash, C/C++, Python, PHP, HTML, JS tudás
- Fejlesztés C# (.NET): 2 év
21. IT Biztonságtechnikus
 [releváns találat] Tanultam még HTML, PHP, CSS és Python programozást.
22.  Python  Powershel  MySQL  Oracle  Sas  C  C++  C# 
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. Mobilalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] iOS, Android, Python, Node.js alapú pozíciókat preferálom
24. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. linux sysop / devop
 [releváns találat] magas rendelkezésreállású, nagy forgalmú infrastuktúra tervezés, üzemeltetés, fejlesztői környezet kialakítása, CI, php, shellscript, mysql, python
26. .NET, C#, ASP.NET, MVC,SIlverlight, MVVM, C, Java, Python
 [releváns találat] Főként .NET területével foglalkozom, de nyitott vagyok bármilyen új technológia, nyelv, keretrendszer megismerésére.
27. IT tapasztalat szerzés
 [releváns találat] Jelengleg Magyar Telekom partnercégnél dolgozom, informatikai területen szeretnék dolgozni, szakmai tapasztalatokat szerezni.
28. python fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. python developer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. C++, Java, Python, PHP, HTML, Mysql
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. PHP Fejlesztő
 [releváns találat] ProgramozásiÉ PHP, HTML, CSS, JavaScript, Python (alapok)Nyelvek / módszerek: OOP, MVC, Object PatternsKeretrendszerek: Zend Framework, CakePHP, jQuery, Prototype, Django (alapok)Egyéb ismeretekÉ Doctrine, Dwoo, Subversion, Eclipse
32. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Programozási nyelvek: Napi szinten: Javascript (Dojo, Ext JS), NodeJS, HTML, CSS, XML, XSD, XSLT, Python, (Selenium, Sikuli, Jasmine) Havi szinten: Java (Android, JavaFx). Egyéb (nem aktívan használt): PHP, JQuery, MySQL, MongoDb, C++, C, C#, .NET
33. php, C, C++, common lisp, Delphi4, microC
 [releváns találat] Programozasi nyelvek, fejlesztoeszkozok: Delphi4, PHP, ANSI C, C++, x86 assembly, common lisp, emacs lisp, emacs(SQL(postgre, my), html, css, JavaScript, LATEX, bash, python, scheme, git, vi, stb...) microC: MCS-51, AVR, PIC altalam hasznalt rendszer: Deb
34. Junior Rendszergazda állást keres!
 [releváns találat] Jó hardver, program és (szerver) operációs rendszer ismeretek, tapasztalat ezek kezelésében. Pontos, precíz munka, magamra és munkámra is igényes vagyok. Informatika érettségi, és felősokú OKJ-s rendszergazda végzetséggel rendelkezem.
35. Python fejlesztő
 [releváns találat] Python, Webes technológiák, SQL, Linux

36. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Ismereteim: PHP MySQL CSS XHTML XML HTML5 CSS3
37. Android fejlesztő, PHP fejlesztő, J2EE fejlesztő
 [releváns találat] Több éves vezető fejlesztői tapasztalat Java, PHP, C# alapú rendszerek és webes fejlesztések területén. 2009 óta szabadúszó fejlesztőként dolgozom a saját cégemben. Alapvetően allvállakozóként távmunkában végezhető fejlesztői munkát keresek.
38. Oracle fejlesztő
 [releváns találat] Oracle Warehouse Builder, PL/SQL, Oracle 10g, OWB, APEX, Linux shell, perl, python scripts, Oracle 9i,Java, JSP, HTML, Oracle Designer 6i, Oracle Forms / Reports 6i, Java , JSP , HTML, Broadwision, AIX , J2EE
39. informatikus / rendszergazda
 [releváns találat] Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
40. Perl, Python dev. in linux environment
 [releváns találat] Developer with Perl and Python experience and fluent english, basic french. Experience with linux (Gentoo user for 8 years) and lighttpd, postgresql, ssl, ssh, log daemons, advanced routing, vsftpd. Knowledge of html, css2, can manage bash and php.
41. python,c,c++ fejlesztő
 [releváns találat] Kezdő programozó vagyok, mindenféle projektmunka érdekel, sok szabadidőm van
42. .NET, Firebird és Oracle (DB+Forms) fejlesztő
 [releváns találat] Széles látókörű, tapasztalt .NET, Firebird és Oracle (SQL, PL/SQL +Forms) fejlesztő és tervező vagyok ELTE progtervmat végzettséggel, némi Java, C++,Delphi, Python ismerettel.
43. C/C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. térnformatika, PHP, C ,Linux
 [releváns találat] térnformatika, PHP, C, Python, Linux
45. Kezdő PHP programozó
 [releváns találat] Nemzetközi és okj bizonyítvánnyal keresek munkát. Elsősorban az internetes adatbázisok témaköre érdekel és szeretnék továbbfejlődni a dinamikus weboldalak programozásában. SQL adatbázisokkal is szívesen foglalkoznék és Windowsos rendszerfelügyelő is volta
46. matematika-számítástechnika tanár
 [releváns találat] Python, html+css, java, delphi nyelvekben némileg jártas tanár.
47. python, javascript, java fejlesztő
 [releváns találat] 11 éves java fejlesztõi gyakorlattal elsõsorban távmunkát keresek.ismertek:J2SE, JEE5-JEE7 (CDI, BeanValidation, JPA2), Struts, Spring, JSF(RichFaces, PrimeFaces), JSP, servlet, tag-ek, Jasper Reprts, LDAP/AD, Hibernate, multi threading
48. Python, PHP, SQL expert
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Delocal Zrt.
 Innovatív termékek, szakmailag minőségi csapat. PHP backend fejlesztési feladatok - Webáruházak fejlesztése (Magento, Wordpress, egyedi igények alapján) - Integrációs feladatok elvégzése - ERP, CRM fejlesztés
2. lumio labs
 We design and develop custom desktop, web, iOS and Android apps, as well as software for industrial automation solutions.
3. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
4. IoT Kutatóintézet, Eszterházy Károly Egyetem
 Az IoT Kutatóintézet egyetemen belüli K+F egység, mely külső cégeknek végez piaci alapú fejlesztéseket. Fő területe a szoftverfejlesztés, főleg IoT, web+mobil, frontend+backend. Hardverfejlesztés területén IoT és ipari/agrárcélú felhasználások.
5. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
6. DomainTank Informatikai Kft.
 Domain regisztrátor, tárhely szolgáltató, fejlesztő és Linux rendszer üzemeltető
7. Grafton Recruitment Kft.
 [nincs megadva leírás]
8. Awatum Kft.
 At Awatum we produce state-of-the-art software solutions for business. We’ve worked on a variety of projects in the business sector of publishing, aviation, healthcare, education, accounting, finance, logistics, as well as many others.
9. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
10. NXLog Kft.
 Az NXLog Kft naplógyűjtő és logmenedzsment termékek fejlesztésével foglalkozik. https://nxlog.org
11. Technologix Systems
 A Technologix Systems egyedi igényekre szabott webes üzleti rendszerek fejlesztésében szerzett több éves tapasztalatát kamatoztatva szállít szoftveres és IT infrastruktúra megoldásokat, nemzetközi és hazai ügyfelek számára.
12. Noispot
 A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
13. ToolPart Team Kft.
 [nincs megadva leírás]
14. 3DHISTECH Kft.
 Digital Microscopy - Digital Pathology / A mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú cégünk hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik
15. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
16. In4 Ltd.
 [nincs megadva leírás]
17. WebRocket Kft.
 Weboldal készítés korszerűen és gyorsan? A WebRocket erőssége a weboldal, webáruház készítés és keresőoptimalizálás. Hatékony seo és keresőmarketing, szinvonalas programozás.
18. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
19. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
20. Netrix Kft
 [nincs megadva leírás]
21. Hexadigital Kft
 Magic alkalmazások fejlesztése, üzemeltetése.
22. Cégprofil
 Induló web2 -es szolgáltatásra kitalált cégforradalmasítjuk a ............. :)még pár hét és kiírjuk hogy mit :)
23. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
1. ReachIT kft
 [releváns találat] Webfejlesztés, egyedi oldalak, felhő Python-PHP-MySQL-HTML megoldások linux alapokon. ICT támogatás, üzemeltetés a beszerzéstől, telepítésen át a folyamatos supportig. Tárhely, domain értékesítés, support.
2. SRG Group Kft.
 [releváns találat] Webfejlesztéssel (honlapok, webáruházak, egyedi online rendszerek) és keresőmarketinggel foglalkozó, fiatal és gyorsan fejlődő cég keres munkatársat fejlesztő/programozó munkakörbe.Cégünk folyamatos honlapkészítési és egyedi fejlesztési projektekkel rend
Termék és megoldás profilok
1. Ipari végellenőrző kamerarendszer
 Az Aventics Hungary Kft. élesben használja az IoT Kutatóintézet által fejlesztett ipari kamerarendszert a kiszállítás előtt álló gyártmányok vizuális ellenőrzésére.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.