Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Smarty állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. PHP backend webfejlesztő
 PHP backend webfejlesztőket keresünk, közepesnél erőssebb PHP/JavaScript/AJAX tudással, távmunkára.
2. Webfejlesztőt keresünk
 A Dating Central Europe Zrt. WEBFEJLESZTŐ munkatársat keres közösségi és e-kereskedelmi weboldalainak fejlesztéséhez.
3. Senior PHP fejlesztő
 Az alábbiaknak megfelelően keresünk csapatunkba Senior PHP fejlesztőket: Feladatok: - Webes alkalmazások tervezése, fejlesztése, tesztelése- Alkalmazások dokumentálása- Projektek menedzselése
4. frontend fejlesztő - piacvezető szállásfoglalási weboldalhoz
 A Szallas.hu rendszereinek fejlesztéséhez, azok folyamatos optimalizálásához keresünk gyakorlott webfejlesztőt.
5. Gyere Webfejlesztőnek egy remek reklámügynökséghez!
 A részletekért keresd fel a Karrier oldalunkat: http://www.progressive.hu/karrier/webfejleszto ! Várunk :)
6. PHP Programozói állás Debrecenben
 Debreceni irodánkba akár AZONNALI kezdéssel munkatársakat keresünk
7. webfejlesztő - Szallas.hu
 A Szallas.hu rendszereinek fejlesztéséhez, azok folyamatos optimalizálásához keresünk gyakorlott webfejlesztőt.
8. Webdesigner/ Programmierer
 Unsere Shopsoftware gehört zu den verbreitetsten im deutschsprachigen Raum. Wir sind stetig wachsendes Unternehmen und arbeiten mit allen bekannten Unternehmen der Branche zusammen - und wir wollen mehr und dafür benötigen wir Sie!
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Senior php programozó
 Multinacionális partnerünk 5 fős fejlesztői csapatába keresünk tapasztalt php programozót! kellemes környezet, remek hangulat, Izgalmas feladatok, előrelépési lehetőség, kedvező fizetés!
1. Junior PHP fejlesztő
 [releváns találat] Az alábbiaknak megfelelően keresünk csapatunkba Junior PHP fejlesztőket: Feladatok: - Weboldalak, webes alkalmazások fejlesztése- Alkalmazások tesztelése és dokumentálása
2. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Hogy tartani tudjuk a nemzetközi piac tempóját, jelenleg egy tapasztalt frontend fejlesztőre van szükségünk, állandó vagy projektmunkára. A legújabb frontend technológiák ismerete mellett legyél precíz, hatékony és érzékeny a részletekre.
3. Webfejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Cégünk, az OL Munkaidő Kft. junior webfejlesztő munkatársat keres teljes munkaidőben történő munkavégzésre. Fő weboldalainkhoz illetve a www.olmunkaido.hu – Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer cloud szolgáltatás fejlesztésére.
4. Webfejlesztő
 [releváns találat] Magyar tulajdonú cég keres WEBFEJLESZTŐ munkatársat!
5. Developer Manager-t keresünk!
 [releváns találat] Sokoldalú fejlesztő csapatunk széles perspektívával rendelkező irányítót keres. Ha legalább olyan jól tudsz delegálni, mint megvalósítani, türelmes vagy, és ujjal mutogatás helyett felelősséget vállalsz, kellesz nekünk!
6. Webfejlesztő
 [releváns találat] Magyarország vezető online kereskedelmi és közösségi portál csoportjához, a Habostorta Kft-hez (brands.hu, citybrands.hu, liners.hu, klassz.hu, addel.hu) keresünk PROGRAMOZÓ munkatársat.
7. PHP szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Elvárások: PHP5, Ajax, Javascript,HTML, CSS, XML, Smarty, Postgresql, Mysql, angol nyelvismeret. Előnyt jelent:SEO ismeretek, Debian Linux ismeret,verziókövető rendszerek ismerete (svn, git, stb...)
8. PHP senior programozó
 [releváns találat] PHP senior programozókat kereüsnk, akár azonnali belépéssel.
9. PHP Fejlesztő állás
 [releváns találat] Budapesti székhelyű, egyedi weblapok és webes alkalmazások fejlesztésével foglalkozó cég PHP programozót keres főállásba. Feladatod: webes alkalmazások tervezése, fejlesztése, tesztelés, meglévő rendszerek továbbfejlesztése.
10. Backend fejlesztő (Php, MySql, Ajax, Js...)
 [releváns találat] Távmunkás csapatban működő, önálló problémamegoldásra képes kódert keresünk CMS rendszerünk, valamint ügyfélprojektjeink kellékeinek folyamatos fejlesztésére, akár fix, akár projektalapú elszámolásban.
11. Front-end developer (PHP5/JavaScript/Usability/SEO)
 [releváns találat] We’re looking for an experienced front-end developer to join our team. You will be building complex web applications based on PHP on top of a custom JavaScript framework and implement HTML markup and CSS across our sites.
12. Webfejlesztő kollégát keresünk
 [releváns találat] Specifikáció alapján weboldalak, webalkalmazások fejlesztése.
13. PHP, MySQL fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Template készítő / Site builder
 [releváns találat] Feladat: Meglévő layout (psd fájl) vágása, illetve kiegészítése (CSS, Javascript, Ajax, PHP-Smarty beillesztés)Szakmai feltételek: Több éves webdesign vagy template készítési tapasztalat, PHP-Smarty profi szintű alkalmazásaElőny: Flash programozás, graf
15. Webfejlesztő
 [releváns találat] Egy újszerű projekt fejlesztéséhez tapasztalt webes (php/MySQL) programozót keresünk távmunkára.
Szakemberek
1. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
2. Tapasztalt PHP fejlesztő
 tapasztalat: 15 év PHP, OOP szemlélet, számlaképesség
3. Java/Python/PHP fejleszto
 Tavmunkaban, budapesti konzultaciokkal fejlesztoi munkakat vallalok. 15+ eves tapasztalattal rendelkezem Java, Scala, Python, PHP rendszerekkel, a startup projektektol a telekommunikacios es banki projektekig.
4. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
5. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
6. Fejlesztő
 Elsősorban távmunka érdekel mellékesként. Teljes munkaidős állást akkor váltok a jelenlegiről, ha minimum 3 napot lehet otthonról dolgozni.
7. Szoftverfejlsztő
 C/C++; web backend / frontend; user support
8. PHP fejlesztő
 Webfejlesztő vagyok, és egy éve magánvállalkozó, szakterületek: CSS3, HTML5, PHP5. Nyolc éves szakmai múlttal és több tucat referenciával rendelkezek! Kérésre részletes önéletrajzot küldök.
9. PHP fejlesztő
 Egy tapasztalt PHP fejlesztő keresi álmai állását, aki jelenleg is fejleszti tudását.
10. PHP fejlesztőként heti 8 órás másodállást keresek
 Heti 8 órában keresek PHP fejlesztő állást. A komentenciám hosszú, megereksésre részletezm.
11. profil leírása majd
 profil bővebb leírása majd később...
12. PHP programozó
 Webfejlesztéssel foglalkozom, azon belül PHP programozásal.
13. sitebuilder
 Wordpress alapú oldalak front-és backend fejlesztésében több év tapasztalat; PHP, JS, CSS/LESS/SASS, HTML(5), PhoneGap, TypeScript nyelvekben és platformokban jártasság, többek közt.
14. Webfejlesztő
 10+ év PHP, 4 év Ruby tapasztalat, nagy látogatottságú rendszerek fejlesztése
15. Android,PHP fejlesztő
 Fõként android és php alapokon végzem a fejlesztéseket. Több éves tapasztalat: android,php,postgressql,sqlite,mysql,javascript,html. Szerencsés embernek mondom magam, mivel a szakmám egyben a hobbim is :-).
16. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő vagyok. PHP, JavaScript, HTML5, MySQL, Linux ismeretekkel rendelkezem. Felsőfokú szakképzést végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán, webprogramozó szakon. OOP-t, MVC modellt és frameworköket is nap mint nap használok.
17. webprogramozó
 [nincs megadva leírás]
18. Frontend / PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
19. Freelancer Fullstack Developer
 [nincs megadva leírás]
20. PHP fejlesztő
 Több év tapasztalattal keresek fõállást vagy project munkát. 2001-ben kezdtem el foglalkozni a webes programozással. Tudok csapatban dolgozni, nem riadok vissza a kihívásoktól.
21. Linux rendszergazda, VoIP admin
 Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
22. Full Stack Developer
 Front End developer with significant PHP skills and experience.
23. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
24. PHP, ajax, jQuery, c# .net, delphi fejlesztő
 Szoftver fejlesztő vagyok. Back- és frontend részen tapasztalt. (php, ajax, jquery, delphi, c# .net; Oracle, MySql, Interbase/Firebird, MS Sql) Jelenleg java-t tanulok és portolok php alkalmazásokat alá.
25. Senior Frontend fejlesztő
 Közel 7 éves frontend fejlesztői, több mint 3 éves vezetői és széles platform fejlesztői tapasztalattal (desktop, mobil, tablet, smart tv) rendelkező fejlesztő.
26. Microsoft.NET, PHP, Android, iOS fejlesztő vagyok
 2006 óta dolgozom szoftverfejlesztőként, munkáltatóim, megrendelőim megelégedésére.
27. Webfejlesztő
 PHP, HTML, MySQL, JavaScript, JQuery, XML
28. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
29. Linux, ANSI C, PHP, BASH fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
30. Front-End Web Developer
 [nincs megadva leírás]
31. Webfejlesztő
 Html, Xhtml, Xml, Php, MySql, JavaScript, Jquery (Ajax), Css, Photoshop, Apache, Social networks api
32. Webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
33. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
34. PHP fejlesztő
 2012-ben végzett PHP, fejlesztő, nemsokkal tanulmányaim után már dolgoztam a szakmában!
35. PHP fejlesztő
 Tapasztalatok: - PHP - JSON,AJAX - CSS - JavaScript - SEO Gyakorlat 7 hónap, ebből 3 cégnél gyakornok ként! Pályakezdő, és "Első munkahely biztosításra" jogosult vagyok (kb. mint a start kártya csak más a neve...)
36. IT tanácsadó
 Web projekt tervezése, kifejlesztése - lassú szerver, lassú rendszerek javítása - szerverek teljes körű migrációja, Cloud-tanácsadás költségoptimalizációhoz, VPN tervezés- és menedzsment.
37. Webfejleszďż˝, Sitebuilder, SEO/SEM
 Webfejlesztő (PHP,MYSQL,CSS) - Sitebuilding főként Wordpress,Opencart , továbbá SEO/SEM 5év tapasztalat.
38. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
39. PHP fejlesztő
 Szívesen támogatom projektjeiteket webdesign, sitebuild és / vagy PHP/MySQL területen. Éjszakázás vagy a teljes munkaidős foglalkoztatás nem probléma.
40. PHP, Ruby, Ruby on Rails, HTML5, CSS3, WAI
 [nincs megadva leírás]
41. Webprogramozó
 [nincs megadva leírás]
42. PHP és JavaScript fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
43. Tapasztalt PHP fejlesztő, vezető fejlesztő
 Több éves üzemeltetõi és fejlesztõi tapasztalattal rendelkezem. http://j.mp/RnEfmA
44. nyikozoli
 [nincs megadva leírás]
45. IT vezető
 Fejlesztési vezető 12 év banki tapasztalattal.
46. PHP fejlesztő, MS rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
47. Szoftverfejlesztő
 Sokat látott vén lókötő: C/C++, PHP, ASP.NET, MySQL, Sql Server, Linux, beágyazott rendszerek
48. PHP fejlesztő
 PHP FejlesztőPHP 5.6, OOP, Design patterns, MYSQL, MemCache, Redis, RabbitMQ, Linux/DevOps, Jenkins, ContinousIntegration, jQuery, Smarty, Yii, Yii2
49. szoftverfejlesztő (EDI,web)
 Experienced full stack developer
50. php fejlesztő, rendszergazda
 PHP-mysql-smarty 3 év tapasztalatRendszergazdai tapasztalat ( Linux, Windows szerver és kliens) üzemeltetés 6 év tapasztalat.
51. PHP Fejlesztő (Front-end / Back-end)
 Webfejlesztésben (Front-end / Back-end) szerzett több mint 5 éves tapasztalat. Hybrid Mobile technológiában szerzett 1,5 év tapasztalat. ● Iparágak: Egészségügy, Gyógyszer ipar, Kereskedelem
52. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
53. Tapasztalt PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
54. webfejlesztő
 Sok éves PHP, mySQL, Smarty, jQuery és Zend fejlesztésében jártas webprogramozó vagyok.
55. Webfejlesztő
 (x)HTML, CSS, JS, Jquery, PHP, MySQL környezetben jártasság. Adszerverek (főleg Google DFP), adsense alapos ismerete. Nagy látogatottságú weboldalak kódszintű tehermentesítésében tapasztalat.
56. Frontend -, Backend Developer
 Frontend -, Backend Developer
57. internetes alkalmazásfejlesztő
 Internetes alkalmazásfejlesztőként tudok rendszert felépíteni és átlátni, valamint ismerem a mai weboldal alkalmazásfejlesztő nyelveket és alkalmazásokat. Jelenleg dolgozom a Lomidi Software alkalmazotjaként.
58. Frontend fejlesztő, Vezető frontend / sitebuilder
 I work as a web developer since 2000. Currently I'm the Lead Frontend Developer at a multi national company.
59. Webfejlesztés PHP, JS, AJAX, MySQL.
 33 éves vagyok, végzettségemet tekintve felsőfokú programozó és rendszer-informatikus. Portfolio: www.web-fejleszto.hu
60. Webfejlesztő, rendszergazda
 PHP fejlesztésHTML(5)CSS(3)JQuery
61. Gáll András profilja
 [nincs megadva leírás]
62. Webfejlesztő
 Webes munkák, vagy olyan állásajánlatokat várok melyeknél a következőkben felsorolt kompetenciák megfelelőek! PHP OOP, CSS3, HTML5, JQUERY, MOOTOOLS, SQL, SVN ismerete. Lelkiismeretes munkavégzés, terhelhetőség jellemez.
63. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
64. PHP fejleszt�, CSS, HTML, SEO, webdiz�jn, social m�dia
 Oktatás mellett több éve foglalkozom weboldalak készytésével, keresőoptimalizálással, közösségépítéssel. Szívesen tanulnék és dolgoznék egy jól működő csapattal, ajánlom tudásomat és képességeimet
65. PHP, Javascript, Sitebuilding, JQUERY, WORDPRESS
 Több mint 10 éves webes tapasztalat, elsősorban PHP, MySQL alapú fejlesztések, Javascript, JQUERY, Sitebuilding feladatok végzése
66. Rendszermérnök
 Linux, Windows átfogó ismerete, VMware vitrualizáció ismerete, HP szerver/storage portfólió átfogó ismerete.
67. PHP fejlesztő
 programozó (PHP, JavaScript, MySQL, Ajax, CSS, Html, jQuery, Smarty, CMS); webdesign (adobe grafikai termékek: fireworks, illustrator, photoshop; corel draw)
68. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
69. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
70. PHP fejlesztő
 Ismereteim: PHP MySQL CSS XHTML XML HTML5 CSS3
71. Web Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló
 Web,Android Programozó, Grafikus, Programozó, Kereső Optimalizáló, FBML FQL Facebook Android alkalmazásfejlesztés
72. Android fejlesztő, PHP fejlesztő, J2EE fejlesztő
 Több éves vezető fejlesztői tapasztalat Java, PHP, C# alapú rendszerek és webes fejlesztések területén. 2009 óta szabadúszó fejlesztőként dolgozom a saját cégemben. Alapvetően allvállakozóként távmunkában végezhető fejlesztői munkát keresek.
73. Webfejlesztés
 Weblapok, portálok készítése, nyilvántartó rendszerek fejlesztése, egyedi igényeknek megfelelõ programozási feladatok elvégzése PHP, MySQL, HTML, CSS, Ajax, jQuery, Smarty, web2.0, SEO
74. PHP fejlesztő, Designer, Sitebuilder, Debugger
 A webes platformmal 13 éves korom óta foglalkozok, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a webes technológiák és a webes trendek területén. Nélkülönözhetetlennek tartom a folyamatos technikai felzárkózottságot, hiszen az informatika hihetetlen ira
75. php fejlesztő, sitebuilder
 [nincs megadva leírás]
76. WordPress szakértő
 Több mint 10 éve webfejlesztőként dolgozok, ebből már majdnem 5 éve egyéni vállalkozóként. Fő specializációm a WordPress lett. Ha bármilyen egyedi igényed, problémád merül fel én szinte biztos, hogy tudok megoldást rá. Nem hiszed? Tegyél eg
77. PHP fejlesztő
 PHP programozás, webfejlesztés, sitebuilder feladatok
78. PHP Fejlesztő / .NET Fejlesztő
 Friss diplomás álláskereső vagyok, kb. 7-8 éve foglalkozom PHP alapú webes fejlesztésekkel, 2-3 éve .NET alkalmazásfejlesztéssel (C#). Nyitott vagyok új technológiák megismerésére, agilis szoftverfejlesztési módszertan gyakorlására.
79. PHP Fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
80. Rendszergazda/Infrastruktúra/Üzemeltetés
 Informatikus szerű valami lennék 10+ éve.Infrastruktúra tervezés, rendszer üzemeltetés és hasonló dolgokkal a puttonyban.
81. Web-programozó (php fejlesztő, sitebuilder)
 [nincs megadva leírás]
82. Tapasztalt programozó, rendszerinformatikus
 Szakmai ismeretem több mint 20 évre nyúlik vissza...
83. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
84. Java, Ruby, PHP fejlesztő
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezem szoftverfejlesztés területén. Első sorban Java, Ruby és PHP nyelveken fejlesztek.
85. C/C++, PHP, Java, C#, JavaScript, CSS, HTML, MySQL, SQLite f
 Különböző platformokon számos programozási környezetben jártas szoftverfejlesztő vagyok.
86. Web fejlesztő: PHP, JS. (Backend, Frontend)
 Webfejlesztés. LAMP (PHP, MySQL) környzetben (MVC, OOP). Tapasztalat milliós látogatottságú webshopok folyamaos fejlesztésében, egyedi cms, keretrendszerek fejlesztésben.Kliens oldali programozás JavaScript, Ajax, jQuery.
87. Php, JavaScript, Java fejlesztő
 Webalkalmazás fejlesztés, MySql, PostgreSQL adatbázisra, általában Php, idõnként JAVA szolgáltatásréteggel, HTML+Javascript GUI-val. Zend Framework, Symfony, Spring Framework, Struts2, Joomla, Drupal, Smarty, JQuery, stb.
88. webfejlesztő, webdesigner, sitebuilder, seo
 XHTML-valid cross browser, CSS valid, XML, JavaScript jQuery PHP-OOP, MYSQL-tervezés, SEO, FLASH(AS3), rendszerfejlesztés, 5 éves tapasztalatom van webfejlesztésben.
89. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
90. PHP fejlesztő
 Fényképes szakmai önéletrajz
91. Online project manager, seo, senior frontend szakember
 16 éve foglalkozom site-ok, portálok kialakításával, tervezésével. Referenciáim között szerepel több hazai ismert portál is. (jobline.hu, hvg.hu, vasnepe.hu, stb) Emellet számos projekt során freelancer frontendfejelsztõként dolgoztam. További isme
92. Linux rendszergazda, php programozó
 Több mint 10 éves Linux rendszergazdai, UNIX szerver üzemeltetési tapasztalat, számos Linux és UNIX operációs rendszer ismerete, gyakorlat. Magas rendelkezésre állású Linux szerverek üzemeletetése, konfigurálása, Linux cluster rendszerek tervezése, üzemel
93. webfejlesztő, szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
94. PHP fejlesztő
 Szeretek webes alkalmazásokat fejleszteni PHP-ban, ill. Javascript-tel.
95. PHP fejlesztő, Sitebuilder
 PHP fejlesztő, Sitebuilder 6 év tapasztalattal
96. Grafikus, webfejlesztő, fotográfus
 Több mint 10 éve dolgozom kreatívként. Tervezőgrafikus vagyok, tanultam programozást, fotográfiát, és webfejlesztést. Nyomdai grafikai tervezéstől weboldalak tervezéséig, sok mindenben a segítségére tudok lenni. www.designcraft.hu/portfolio.pdf
97. SQL fejlesztő, linux rendszergazda
 Profil: Linux szerverek üzemeltetése. Adatbázisok tervezése, felépítése, üzemeltetése MySQL, PostgreSQL, MSSQL, Firebird, Cache'
98. Rendszermérnök, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
99. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
100. webfejlesztlés (php, java), asztali alkalmazés fejlesztés (c
 Átfogó ismereteket a következõ területeken szereztem:web fejlesztés (JAVA, PHP)wap oldalalak, CMS rendszerek fejlesztése (PHP)asztali alkalmazások fejlesztése LINUX környezetben (JAVA, C++ (QT))hálózati alkalmazások fejlesztése (Python, C)
1. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
2. PHP programozó, frontend/backend fejlesztő
 [releváns találat] Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező PHP fejlesztő vagyok, csapatmunkában és távmunkában is van gyakorlatom. Főbb ismeretek a szakma terén: (x)HTML(5), CSS3, LESS, SQL, Smarty, SVN, MVC, MySQL, APACHE, Linux shell(alap), jQuery, Java
3. PHP fejlesztő
 [releváns találat] 6 éve foglalkozom a webfejlesztéssel. Ismereteim: PHP (OOP szemlélettel is), MySQL, JavaScript (AJAX is), CSS3, HTML, XML.
4. PHP/Web fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. 2d-3d Grafikus
 [releváns találat] 1998-tól a játékfejlesztésben dolgozom, mint Lead artist-generalist és art supervisor.
6. Webalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Immár fél évtizede fejlesztek webalkalmazásokat, ez időszak alatt a kövezkező dolgokbaan szereztem tapasztalatot.Rendszer tervezés (UML).PHP progrmozás.MVC és egyébb objektim minták.Smarty.JQUERYSVN
7. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] OOP PHP,MVC,MySql,Postgre Sql,CSS,HTML,JavaScript, jQuery,Prototype,Ajax,Smarty,Zend framework,Magento, E-commerce tapasztalatokkal rendelkezem. Jelenleg nem keresek alkalmazotti munkaviszonyt, de órabéres elszámolásban szívesen állok rendelkezésére
8. PHP fejlesztő
 [releváns találat] - php (oop)
- html/xhtml + alap css
- seo
- smarty (alap)
- photoshop
- flash
9. java, php, smarty
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. PHP programozó, alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Főleg webes alkalmazásokat készítek PHP nyelven. Érdeklődöm még a Java programozás, a modern webes és hálózati technológiák, virtualizációs megoldások iránt.
11. PHP fejlesztő
 [releváns találat] tapasztalat nagyterhelésű rendszerek fejlesztésében, magas szintű PHP ismeretek, mysql, svn, smarty, ajax
12. Senior Php programozó
 [releváns találat] MySQL,MSSQL , AJAX , CODEIGNITER,SMARTY ,PDO ,mysqli PHP5 OOP ,transactions,yii , codeigniter , zend redis ,Symfony2
13. webfejlesztő, unix rendszeradminisztráció
 [releváns találat] Operation systems Linux, Solaris, FreeBSD, OpenBSD, WindowsProgramming unix shell scripting,PHP, Smarty, SQL, AdoDB,Borland Pascal, Borland DelphiNetwork TCP/IP protocols (internet technologies),Linux or Windows system and services man
14. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Budapesti PHP fejlesztő 6 éves szakmai tapasztalattal főállású munkát keres. (HTML, XHTML, CSS, Javascript, PHP (OOP), Smarty, XML, AJAX, MySql, AdoDB)
15. Web account/IT projekt menedzser
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. PHP, MySQL, HTML, XHTML, DHTML, WML, CSS, Ajax, JavaScript,
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP fejlesztő vagyok, keretrendszerekkel is dolgozom. Célom a kliens elégedettsége.
18. webfejlesztő, designer
 [releváns találat] php, mysql, AS2, html, css, js, codeigniter, smarty, photoshop (stb)
19. JAVA, J2EE, PHP, Smarty, MySQL, Oracle, Photoshop, etc...
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. Rendszergazda, PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, MySQL, JavaScript, Smarty, Linux, Apache, Tűzfal, Routing, MikrotikOS, WebServer, MailServer, Radius, Routing, Xen virtualizáció, Asterisk, VoIP, EoIP, Cacti, Load Balance, WiFi, Ethernet, stb ....
21. PHP fejlesztő több éves tapasztalattal
 [releváns találat] PHP fejlesztésben több éves szakmai tapasztalat, irodai és távmunkában egyaránt. Jártasság objektum-orientált programozás, keret és templaterendszerek használatában.
22. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, JavaScript programozó. Smarty template rendszer ismerete, 2002 óta foglalkozok webfejlesztéssel.Tudok segíteni még: tárhely és domain regisztrációval.Honlapom: http://webhold.hu
23. PHP fejlesztő,HTML,Javascript,CSS,MySQL,Smarty
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP fejlesztéssel (MySQL adatbáziskapcsolattal) foglalkozom több mint 6 éve. Portálok, vállalatirányítási rendszerek fejlesztésében vettem eddig részt. További tapasztalatok: Symfony 1.4, Unit/Integrációs tesztek, Tortoise SVN, Mongo DB, Redis, JavaScript
25. Tapasztalt Java, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Saját PHP alapú keretrendszer fejlesztése, Nyitottság az új dolgokra, tanulékonyság, csapatjátékos
26. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP nyelvű fejlesztésekkel és template rendszerek használatával foglalkozó fiatal munkatárs egyetemi diplomával munkát keres.Kulcsszavak: PHP, Smarty,Codeigniter, Jquery, MYsql, HTML, XHTML, javascript, SVN, Fireworks, eclipse Változatos referenciák
27. php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. Tapasztalt programozó (Web, C++, Linux - Mono)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. PHP, MySQL fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. webfejlesztő
 [releváns találat] XHTML, css, javascript (jquery, extjs), php, smarty, mysql, pgsql ismeret
31. php, mysql, fejlesztő, sitebuilder
 [releváns találat] webfejlesztés az alábbi nyelveken és technikákkal: php5-oop, smarty, mysql5, sitebuild: html5, javascript, jquery+ui, ajax, css3 egyéb: svn-git, facebook api, iwiw api, osapi, activecollab, mongodb, doctrine, nosql
Cégprofilok
1. Professoftware Kft
 Cégünk webarculatfejlesztéssel, weblapkészítéssel és egyedi webalkalmazások fejlesztésével foglalkozik,immár több mint 10 éve. Válallunk közös munkát hasonló tárgyú projektekben, imádjuk a csapatmunkát!
2. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
3. Westline Webworks Kft
 Online tartalom szolgáltatás
4. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
5. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
1. delta broker internet Kft
 [releváns találat] Deltabróker Internet Kft
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.