Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Assembly állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Embedded Software Engineer - Lighting Controls
 Beágyazott rendszer fejlesztőket keresünk a kontroll csapatunkba indoor és outdoor világítási kontroll rendszerek fejlesztésére. Bővebb info: ge.com/careers - Pozíció ref. szám: 1927161
2. C++ nyelvben jártas szoftverfejlesztő
 A MattaKis Consulting Kft. felvételt hirdet C++ nyelvben jártas szoftverfejlesztők számára. A munka távmunkában végezhető.
1. C++ Programozó
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő, világ szinten elismert szoftvereket fejlesztő partnercégünk számára keresünk szakembereket C++ Programozó munkakörbe
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. Asset Management Technician
 Supports technical activities such as test, check-out, fabrication, and assembly of prototype electromechanical systems, experimental design circuitry, or specialized test equipment. Works from schema...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
2. Delphi, PHP, Java, SQL, VBA
 Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem Delphi, VBA, C programok fejlesztésében, egyedi szoftverek és mikrovezérlős HW rendszerek fejlesztésében. Vezetői tapasztalat, csapatmunka, analitikus szemlélet.
3. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
4. Hardver- és szoftver fejlesztőmérnök
 [nincs megadva leírás]
5. Senior Microsoft Developer, Architect (MCPD, Web/full-stack)
 Mihály has 15 years of experience in Microsoft application development. He has worked for Hungarian and Swiss companies as a developer, software architect, technical team lead and project manager.
6. C/C++ beágyazott rendszer fejlesztő
 Beágyazott rendszerek fejlesztése, beágyazott Linux, Qt, mikrokontrolleres szoftverek fejlesztése
7. Alkalmazás fejlesztés és automatizálás
 [nincs megadva leírás]
8. Szenior Szoftver- és Webfejlesztő, Release Engineer
 C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
9. Tapasztalt fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
10. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
11. .NET, ASP.NET fejlesztő
 10+ éves tapasztalat .NET Framework WinForms és ASP.NET WebForms/MVC alapokon, C#. SQL Server, ADO.NET, EntityFramework, WCF. 3 éves szakmai tapasztalat MS VSX fejlesztési területen. 5 év C/C++ fejlesztési tapasztalat.
12. C/C++/Delphi programozó
 Főállás mellett keresek távmunkát. Szívesen részt vennék bedolgozásban (akár egyszeri, pár napos is!), kisebb-nagyobb projectecben. A határidőket igyekszem betartani, munkámra igényes vagyok, addig nem nyugszom, amíg egy probléma megoldását teljes mértéki
13. Webfejlesztő
 Kezdő webfejlesztő vagyok.
14. Natív kódú szoftverfejlesztés (C, pascal, assembly)
 Egyedi natív kódú szoftverek, adatbázis kezelők, sebesség kritikus programok, hardver közeli programozást igénylő alkalmazások fejlesztése DOS és Windows rendszerekhez. http://falcosoft.hu
15. CV
 [nincs megadva leírás]
16. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
17. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
18. Szoftverfejlesztő (C és Java), tesztelő
 Jelenleg vállalkozói formában, megbízásos fejlesztéseket végzek C és Java/Android területeken. Elsősorban hosszú távú project munkát keresek, de alkalmazotti pozíciót is vállalok.
19. php, javascript, html fejlesztő
 Érdekelnek az online fejlesztések és megoldások fõként php és javascript (JQuery) nyelveken, de gyorsan tanulok, ha arról van szó.
20. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
21. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
22. c# és java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
23. C#, Visual C/C++, VB.Net Szoftverfeljesztő
 Szoftverfejlesztõi munkát/távmunkát/távmunkában végezhetõ projektet keresek. C#(.Net 4.0), Visual C/C++, VB.Net tapasztalat PC-n. Android, Windows Mobile és bada -s tapasztalat mobil fejlesztésben.
24. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
25. Projectmanager, Business analyst, C/C++; Delphi programmer
 [nincs megadva leírás]
26. Java és Php programozó
 [nincs megadva leírás]
27. informatikus/informatika tanár
 Az IT területen 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem (közoktatás, webfejlesztés, programozás). Szeretem a kihívásokat és előnyben részesítem a csapatmunkát.
28. Villamosmérnök / Linux prof.
 [nincs megadva leírás]
29. Delphi,SQL,Access,Excel,C++,Assembler
 Termelésirányítás program fejlesztéseMikrokontrollerek programozásaRendszergazda MS Windows környezetben
30. IT specialista
 Tranzakció kezelő rendszerek, vállalati felügyeleti rendszerek, pénzügyi rendszerek, nagy, érzékeny adatokat tartalmazó adatbázisok üzemeltetése, automatikus MSI/MST telepítőkészletek készítése
31. Elektronikában jártas programozó
 [nincs megadva leírás]
32. C/C++ programozó
 C/C++, Linux szoftverfejlesztő, matlab algoritmusfejlesztő
33. Pályakezdő informatikus
 [nincs megadva leírás]
34. Ruby on Rails fejlesztő
 Több mint 10 éves webfejlesztői, programozói tapasztalattal rendelkezem.
35. C/C++, PHP, Java, C#, JavaScript, CSS, HTML, MySQL, SQLite f
 Különböző platformokon számos programozási környezetben jártas szoftverfejlesztő vagyok.
36. IT-inas
 Egyetemista. Linux, Windows, NetWare. OKJ:rendszerinformatikus, rendszerprogramozó. Pascal, Delphi, C, C++, C#, Java, Php, Bash, ABAP. MySQL, MSSQL, Oracle. Webbiztonság.
37. kreatív / innovációs fejlesztések (hw és sw)
 c, c++, Qt, openCV, Android (Java), (AS3, JavaME, Python), arduino, nyáktervezés, mikrokontrollerek, szenzorok, touch, stb...
38. Szoftverfejlesztő
 Webfejlesztő, PLC programozó, Folyamatirányítás és Épületfelügyeleti rendszerfejlesztő
39. PHP fejlesztő
 Szeretek webes alkalmazásokat fejleszteni PHP-ban, ill. Javascript-tel.
40. IT projektvezetés, szervezés, programozás
 [nincs megadva leírás]
41. .net Web fejlesztďż˝, .net fejlesztďż˝, DBA, ERP Engineer
 Elhivatott, szakmailag kitünőre diplomázott, kihívásokat kereső, senior fejlesztő, és ERP mérnök
42. ANSI C fejlesztő
 UNIX, Adatbázisok, hálózat programozás.Logelemzés, felügyeleti rendszerek.Végzettségek:- Vegyész- Számítógép-programozó- Információrendszer-szervező- Informatikus-mérnök (Rendszertechnika szak.)
43. php/mySQL/Firebird/Postgre/C/C++/C#+M$W+Linux
 Folyamatok tervezése + kereskedelmi, áruforgalmi, szolgáltatási+nyilvántartási és crm rendszer fejlesztésében van tapasztalatom.Egy olyan vállalkozásnál dolgozom, ahol a partner kapcsolatok kezelése, a szolgáltatások kezelése és a vevői megrendelések keze
44. programozó (több nyelven), rendszergazda
 Ismeretek: assembly (80x86, 8051, PIC), php, ajax, lamp, c, c++, qt, és még sokegyéb.
45. Senior c++/c# fejlesztő, vezetési tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
46. C/C++ programozó, PHP, JavaScript, ASM, Linux rendszer-gazda
 Több éves programozói tapasztalattal rendelkezem Windows és Linux platform alatt, valamint a szakmai feladatokhoz szükséges angol nyelvtudással.ismereteim:ECDL vizsga (2005)Linux szerver üzemeltetésC/C++ programnyelv ismerete többéves gyakorlati tapasztal
47. rendszergazda, programfejlesztő
 Linux szerverek telepítése, üzemeltetése, scriptnyelvek használata, programfejlesztés
48. Rendszergazda
 Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
49. C++ fejlesztő
 Tesztelést és fejlesztést végzek Visual C++ alatt (x86, x64), de tapasztalatom van C# programozásban is, és több egyéb platformon/környezetben/nyelven: MinGW/GCC (Linux is), Eclipse (C, Java). Az audio jelfeldolgozásban erős vagyok.
50. ASP.NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
51. Rendszergazda, programozó
 Win Server 2003/2008, Exchange 2003/2007, rendszertervezés és -építés, programozás (C++, PHP, Java), programtervezés, UML
52. PHP fejlesztő referenciákkal
 PHP, MySQL, Javascript, HTML, mikrokontroller assembly magasszintű ismerete, angol középfok
53. C++, MFC, PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript, AJAX
 [nincs megadva leírás]
54. Senior Java Software Engineer
 Senior Java fejlesztőként, ill. IT-Architectként keresek állást.Senior java szoftverfejlesztőként, 3 éves szakmai és 6 éves technikai tapasztalattal. Vállalatirányítási szoftvert fejlesztésében jelentős tapasztalatokat szereztem, sok technikát elsajátítot
55. Webfejlesző, programozó
 Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
56. Programozó
 [nincs megadva leírás]
57. Webdesigner, Webprogramozó (PHP)
 Alapvetően grafikai vénám van, többnyire webgrafikával foglalkozom, de értek a programozási oldalához is, adatbázis tervezés, keretrendszer fejlesztés.
58. Programtervező Informatikus, Szoftverfejlesztő Informatikus
 C#, ASP.NET, HTML, PHP, SQL, Microsoft Word®, Excel®, Power Point®, internet teljes körű használata.2F Diploma (Dreamweaver, Fireworks, Flash) és online szerepjátékban NPC készítésPhotoshop ismerete
59. C/C++ fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
60. IT Manager, Fejlesztés vezető, IT projekt manager
 5 éves tapasztalattal rendelkezem, 3 év web illetve windows alkalmazások fejlesztésében és 2 év vezetés IT területen.
61. PHP fejlesztő
 8 éves fejlesztői, vezetői tapasztalatok, PHP, SOAP, OOP, JS, CSS, HTML, XHTM, memcached, C/C++, MySQL, MSSQL, MVC ismeretekkel. Banki és egyéb fizetési rendszerek ismerete. Linux / FreeBSD gyakorlati használattal.
62. rendszermérnök, c++/java fejlesztő, OCA
 Többéves tapasztalat nagyvállalati rendszermérnökként, illetve egyedi, specializált szoftverek fejlesztésében.
63. Tapasztalt szoftverfejlesztő
 10 évnyi tapasztalat a szoftverfejlesztésben.
64. .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
65. 2009-03-25
 [nincs megadva leírás]
66. ASP.NET, C/C++, Oracle PLSQL fejlesztő
 Microsoft Windows platformra épülő web és forms alkalmazás tervező és fejlesztő. Adatbázis ismeretek: Oracle (11 év), MSSQL 2012, MySQL(5 év), ASP.NET 2.0-4.5, C#, C++, IIS 7.5, Windows 2008 Server, WPF, WCF, Windos Phone 7.1-8.0 fejlesztés, XAML, HTML5,
67. Profi Android fejlesztő
 Profi Android fejlesztõ 3 éves aktív tapasztalattal. Mobil fejlesztési elõzmények ~2001 óta: wm, symbian, blackberry, palm
68. Delphi, MySQL, PHP, HTML, Grafila
 Több éves tapasztalattal rendelkezem Delphi környezetben való programozással. Több nagy projektet készítettem, készletnyilvántartó rendszereket, internetes projekteket. Ezen kívül PHP, és webes felületeket. Keresőoptimalizálásban is jártas vagyok.
69. VB, VB.net programozó
 41 éves informatikus VB6, VB.net, C#, MS SQL, PC hardver ismeretekkel, B kategóriás jogosítvánnyal, gépkocsival munkát keres.
70. RF-CV-01
 [nincs megadva leírás]
71. Nagy tapasztalatú Delphi, SQL fejlesztő
 Delphi, C++ Builder, inline assembly fejlesztő. Elsősorban Interbase/Firebird SQL ismeretekkel, de dolgoztam Oracle, MySQL adatbázisokkal is.
72. IBM Lotus Notes/Domino tapasztalattal
 IBM Lotus Notes/Domino fejlesztõi, rendszerszervezõi illetve rendszergazdai tevékenységet vállalok.Számomra fontos, az önálló munkavégzés és a fejlesztési tevékenységben való részvétel.
73. Android fejlesztés
 Android programok írását vállalom távmunkában, másodállásban. Referencia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Dzsi2.Nszotar
74. informatika tanár, váltás előtt
 [nincs megadva leírás]
75. webes fejlesztő (php, mysql, ajax, c/c++, delphi, assembly)
 [nincs megadva leírás]
76. szakmai
 [nincs megadva leírás]
77. C#, DirectX, OpenGL, PHP, MySQL, Delphi, Java programozó
 A profilom nevében felsorolt nyelvek (C#, Visual C/C++, DirectX, OpenGL, PHP, MySQL, Delphi, Java) mindegyikében van gyakorlatom, többet (C#, C++, Delphi) tanárként tanítottam is évekig.Több éves rendszergazdai gyakorlatom is van (Linux, Win2003).
78. cisco rendszergazda
 Számítógép-hálózati rendszermérnök, munkatapasztalat 2001-től, főként Cisco gyártmányú eszközökkel.
79. Delphi és Pascal fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
80. c# fejlesztő
 szeretem az érdekes feladatokat, a kihívásokat. (persze értelmes keretek között)
81. Rendszergazda, C, ASM, Pascal, PHP programozó (PC/uC)
 [nincs megadva leírás]
82. Informatikus
 Szoftver technológus
83. ABAP szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
84. Rendszerszer és adatbázis tervető és szervező, Delphi, PHP
 [nincs megadva leírás]
85. PHP, MySQL fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
86. PHP fejlesztő, Delphi/C/C++/Game programozó
 [nincs megadva leírás]
87. x86ASM / PHP / J2EE / [etc] Engineer
 2000-ben kezdtem. Megtetszett. Azóta csinálom. Számos programozási nyelvvel és technológiával ismerkedtem meg az elmúlt években, melyekkel mind munka-, mind szabadidőmben szívesen foglalkozom.
88. VoIP, Asterisk, WEB, Linux, DEV
 Nyílt forráskódú VoIP rendszerek integrációja ticketing, CRM rendszerekhez. Least Cost Routing, Incoming Call Center tervezés. Asterisk, FreePBX, TrixBox, Vicidial. Voice Over IP. http://hu.linkedin.com/in/jozsefnagyvoipexpert/
89. Senior Java J2EE
 15 éves fejlesztõi, vezetõ fejlesztõi és rendszertervzõi tapasztalattal rendelkezem. Ma az elosztott rendszerek területén tevékenykedem, Java , J2EE , Oracle valamint Unix környezetben.
90. Project manager
 Szoftver fejlesztési vonalon project manager
91. alap
 [nincs megadva leírás]
92. ORACLE developer (forms, reports), PL/SQL, html, php, mysql
 15+ év ORACLE tapasztalat (PL/SQL, Oracle Forms), VBA, VBScript, SAP
93. Tapasztalt információs rendszer fejlesztő
 Tíz év feletti vállalatirányítási rendszer fejlesztési gyakorlattal rendelkezõ, valamint biztonságos hálózati szoftverfejlesztésben, beágyazott rendszerekben jártas informácós rendszer fejlesztõ. Néhány kulcsszó: TRON IVR, ISDK, sslproxy, SS
94. Szakmai profil
 Győri György szakmai profilja - oktató, informatikai szakember
95. Profil
 [nincs megadva leírás]
96. Delphi és Adatbázis fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
97. Önéletrajz
 [nincs megadva leírás]
98. Angyal Krisztián
 Villamosmérnök, műszaki tanár
99. Tapasztalt rendszergazda
 Rendszergazda vagyok, többéves hálózati, hálózatbiztonsági tapasztalattal, fejlesztői célokkal, kezdő fejlesztői ismeretekkel.
100. A
 [nincs megadva leírás]
1. mérnökinformatikus
 [releváns találat] IT vezető, csoportvezető
2. IT üzemeltető, IT szerelő
 [releváns találat] Windows, Linux, Mac OS rendszerismerettel rendelkezem, rendszerek, hardverek, programok karbantartásában vagyok jártas, kisebb hálózatok menedzselésében. Jó probléma megoldó vagyok, nem jelent akadályt, ha valamit még nem csináltam.
3. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több, mint 10 éve foglalkozom statikus weboldalak és dinamikus webportálok készítésével. Mérnök informatikus diplomámat 2009-ben szereztem. A szakmában eltöltött éveimet saját egyéni vállalkozásomban is kamatoztatom.
4. rendszerszervező, számítógép programozó, adatbázis fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban PC kompatibilis számítógépekre és hálózatokra fejlesztett adatbázis
kezelő, mérésadatgyűjtő, folyamatirányító, képfeldolgozó rendszerek Firebird, Oracle,
Ms Acces, Pascal, Assembly, Delphi C, Clipper, Lazarus és R stb. eszközökkel.
Hál
5. Full stack szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Programmer.C/C++, C#, PHP, JavaScript, MS SQL, MySQL, BASIC, Windows/Linux script, HTML, HTTP, CSS, MVC, Less, Perl, MS Access, DAO, ADO, MFC, NI LabWindows/CVI, NI LabView, Pascal, Assembly, Watcom C/C++, PCL 5, AngularJS.
6. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
7. Drupal tanácsadó
 [releváns találat] Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
8. c++ fejlesztő
 [releváns találat] Programfejlesztés, rendszertervezés, egyedi szoftverek készítése. SQL adatbázis tervezés, ipari folyamatszabályozási szoftverek készítése. Sok referenciával, 30 év szoftverfejlesztési tapasztalattal.
9. szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Unix, Linux, Windows, BaaN Tools, Informix, Oracle, GraphTalk, C, Java, Informix 4GL, PL/SQL
10. IT vezető, kutató, szoftverfejlesztő (C#, Python, Assembly)
 [releváns találat] Többéves vezetõi tapasztalat, kis- és nagylétszámú csoportok irányítása. Önálló kutatási tevékenységek mesterséges-intelligencia, gépi látás-hallás, spektroszkópiai, interferometriai, ellipszometriai területen. Speciális matematikai objektumok fejl
11. Delphi multimédia fejlesztő
 [releváns találat] DELPHI: több mint 15 éves napi szintű gyakorlat.
real time video keverés, sms-mms megjelenítés, tcpip&udp, assembly, SSE3 is ha szükséges

C#: csak metatrader forex robot fejlesztés!
12. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Sokat látott vén lókötő: C/C++, PHP, ASP.NET, MySQL, Sql Server, Linux, beágyazott rendszerek
13. php, C, C++, common lisp, Delphi4, microC
 [releváns találat] Programozasi nyelvek, fejlesztoeszkozok: Delphi4, PHP, ANSI C, C++, x86 assembly, common lisp, emacs lisp, emacs(SQL(postgre, my), html, css, JavaScript, LATEX, bash, python, scheme, git, vi, stb...) microC: MCS-51, AVR, PIC altalam hasznalt rendszer: Deb
14. Php, java, jsp, assembly coder
 [releváns találat] Haladónál picit gyengébb programozó : OOP, MVC.
15. C/C++ programozó
 [releváns találat] C-ben és C++ jártas, hardverközeli szemlélettel rendelkező programozó vagyok. Egyéb nyelvek ismerete: C#/Delphi/Assembly. Nagy munkabírással rendelkezem, precízen dolgozom, új ismeretek megszerzése nem okoz gondot.
16. software tesztelő
 [releváns találat] tesztelés, automatizálás - automatizált tesztelés, teszt vezető
17. FPGA fejlesztő
 [releváns találat] n FPGA developer engineer. Experience with both Xilinx and Altera platforms in the image processing field. n Development and testing experience with VHDL/Verilog, Quartus, QSys, ISE, XPS, Modelsim, ISim. n Experience with Xilinx Spartan-6, V
18. Szoftverfejlesztő.
 [releváns találat] Programozó.
19. C, C++, Visual Basic, Assembly, Mikrokontroller, Linux,
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. .NET fejlesztő (C#, wpf, desktop)
 [releváns találat] .net fejlesztő c# /ERP,CRM,CMS,WEBSHOP/
21. .Net/C++ vezető fejlesztő, architekt
 [releváns találat] C#.Net, C++, C, SQL, Linux fejlesztési tapasztalat
22. C/C++ fejlesztő
 [releváns találat] Jártas vagyok Windows rendszer alatti OOP-ban, vagy Atmel, PIC mikrokontrollerre történő beágyazott rendszerek programozásában is. Ez utóbbiban C vagy a megfelelő assembly nyelven is.Ismerem az Opengl API-t, és Perl nyelvet is.
23. Assembly, C++, PHP fejlesztő.
 [releváns találat] www.vekkerlaci.hu
24. C/C++/C#/Delphi/BASIC
 [releváns találat] C/C++/C#/Delphi/BASIC/Assembly/PHP
25. visual basic fejlesztés, sql fejlesztés, mikrokontroller fej
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] Assembly, Pascal, Delphi, Interbase SQL, ipari mérésadatgyűjtés, adatfeldolgozás, folyamatirányítás, mérlegtechnika, soros vonali kommunikáció.
Cégprofilok
1. Royal Education & Technology Kft.
 Megbízható informatikai partner és hatékony informatikai megoldásszállító
2. IoT Kutatóintézet, Eszterházy Károly Egyetem
 Az IoT Kutatóintézet egyetemen belüli K+F egység, mely külső cégeknek végez piaci alapú fejlesztéseket. Fő területe a szoftverfejlesztés, főleg IoT, web+mobil, frontend+backend. Hardverfejlesztés területén IoT és ipari/agrárcélú felhasználások.
3. Noispot
 A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
4. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
5. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
6. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
7. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
8. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
Termék és megoldás profilok
1. Royal Solutions
 [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.