Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Actionscript állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Játékszoftver fejlesztő
 Dinamikusan növekvő, nemzetközi piacra alkotó játékfejlesztő cég budapesti és szegedi irodájába tapasztalt programozó munkatársakat keresünk. Fő feladatok:C/C++ nyelven játékfejlesztés IOS/Android/Flash paltformokon
2. Flash/C++ Programozó
 Játékfejlesztés Adobe Flash és mobile (iOS és Android) platformokra.
3. Php programozó
 Webes alkalmazásfejlesztéshez programozót keresünk, online tesztfelveveő alkalmazás fejlesztésére. Hosszabb távra (legalább 1 év), Budapest, Mammuthoz közeli irodába, esetleg távmunkában.
4. senior flash programozó
 Az EOS INSTITUTE EC Kft. Senior Flash programozó pozícióba Munkatársat keresünk
1. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Feladatok Meglévő oldalak fejlesztése és karbantartása Új weboldalak tervezése Meglévő rendszereken új funkciók tesztelése, programozás Keresőbarát kódok írása Együttműködni az online marketing, design és IT csapattal Mit várunk el Minimum 2-3 é
2. Sitebuilder
 [releváns találat] Programozókat/sitebuildereket keresünk azonnali munkakezdéssel. Elvárások: felelősségvállalás, önálló és csapatban való munkavégzés, kifinomult szépérzék, proaktivitás, HTML, XHTML, DHTML, CSS3, MySQL, JavaScript, XSL, Flash ActionScript.
3. Oktató állás
 [releváns találat] Részletes leírás: http://www.topschool.hu/allas.html
4. Webfejlesztő munkatárs – Budapest
 [releváns találat] A Hinora Global Marketing Kft. az alábbi munkakörben 2 munkatársat keres:
5. Webfejlesztő munkatárs – Budapest
 [releváns találat] Marketing ügynökségi piacon tevékenykedő cég a fenti munkakörben 2 munkatársat keres
6. PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Az iStudio Online budapest irodájába gyakorlott PHP fejlesztőt keres. Online és klasszikus marketinggel foglalakozunk. Ha szeretnél egy őrült csapatban dolgozni, akik nem félnek a kihívásoktól, és kreatív szabadságot adnak, ha szeretnéd megmutat
7. Webfejlesztőt keresünk budapesti irodánkba
 [releváns találat] A Rawdesign Informatika az alábbi pozíció betöltésére keres munkatársat: Webprogramozó, webfejlesztőCégünk nagy tapasztalattal rendelkező webprogramozót keres komplett weboldalak, CMS rendszerek tervezésére és kivitelezésére.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Programozó / Webfejlesztő (azonnali kezdéssel)
 [releváns találat] Programozókat/sitebuildereket keresünk azonnali munkakezdéssel. Elvárások: felelősségvállalás, önálló és csapatban való munkavégzés, kifinomult szépérzék, proaktivitás, HTML, XHTML, DHTML, CSS3, MySQL, JavaScript, XSL, Flash ActionScript.
9. JavaScript/ActionScript fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Webtopjaink fejlesztéséhez keresünk hosszútávra, komponens orientált fejleztésekben jártas, javascript és/vagy action script -ben profi szakembereket. Szakmai önéletrajzokat a job.hr.core@gmail.com email címre várunk.
10. Budapesti fejlesztő cég keres Flash programozót
 [releváns találat] Feladat: flash kliens oldali appletek és Red5 alapú szerver programozása
11. Flash Developer - AS3
 [releváns találat] Our company has 10 years experience in IT sector in Hungary. Our Web-Development activities, exclusively for foreign clients, covers different kind of projects. For one of our projects including an e-commerce part, we want to recruit a new colleague.
Szakemberek
1. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
2. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
3. Tadasys - Szoftverfejlesztés, webfejlesztés
 Egyedi ügyviteli szoftverek, portálrendszerek, ipari alkalmazások, weboldalak fejlesztésével foglalkozom szoftverfejlesztő mérnökként. Referenciák: http://tadasys.com
4. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
5. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
6. sitebuilder
 Wordpress alapú oldalak front-és backend fejlesztésében több év tapasztalat; PHP, JS, CSS/LESS/SASS, HTML(5), PhoneGap, TypeScript nyelvekben és platformokban jártasság, többek közt.
7. .NET, Flash, PHP és front-end fejlesztő
 ASP.NET, PHP, MySQL, HTML, JavaScript (jQuery), CSS, Flash és egy kis Java, C++ illetve SEO tapasztalattal inkább junior mint senior pozíciót keresek
8. Flash fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
9. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
10. Flash Actionscript Fejlesztő
 Game desing, Game development
11. C# .NET fejlesztő
 Az informatika területén több mint 15 éve tevékenykedem. Jelenleg szabadúszó szoftverfejlesztőként dolgozom és az alábbi technológiákat használom: C# .NET, Javascript/JQuery, MSSQL , Oracle eBS - PLSQL/Forms/Reports, Delphi
12. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
13. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
14. Flash design és programozás
 [nincs megadva leírás]
15. Enterprise Online Architect, Entrepreneur
 MSc / MBA / Business Analyst / Web Architect / Strategic Management & Entrepreneurship
16. ASP.NET / C# fejlesztő, Front End fejlesztő
 2010 január óta dolgozom ASP.NET / C# fejlesztőként, egy budapesti cégnél.
17. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
18. Webdesigner tíz év tapasztalattal
 Tíz éves tapasztalattal rendelkezem webdesign és webfejlesztés, valamint DTP területeken.
19. C++/Flash/Java játék fejlesztő
 Főleg játékfejlesztéssel kapcsolatos állást keresek iPhone-ra vagy Androidra
20. Designer, Fejlesztő
 Széles körű ismeretekkel rendelkezem kezdve a kiadványszerkesztéstől, különféle designeri munkáktól, szoftverfelület tervezésen át a .net alapú alkalmazás- illetve webfejlesztésig bezárólag.
21. Multimédia és webfejlesztő
 Flash, AS3 Flex SDK-val vagy Haxe-el, html, css, javascript, php és mysql. Weboldalak, online és offline játékok, prezentációk és facebook alkalmazások valamint tab oldalak készítése.
22. PHP, Ruby, Ruby on Rails, HTML5, CSS3, WAI
 [nincs megadva leírás]
23. platform project manager, web programmer
 Worked 5 years for Intel Co. as technical project manager covering CEE ICT in education markets. As a freelancer I developed end-to-end web apps using PHP, MySql, Ajax, JS, Flash+AS & Adobe CS). I speak fluent EN, PL, native HU and passive RU.
24. CV
 [nincs megadva leírás]
25. webprogramozó és tartalomfejlesztő
 PHP, MySql, HTML, CSS, Javascript, AJAX, Flash, ActionScript AS2/AS3, Joomla, PhotoShop, tartalomfejlesztõ (online oktatási alkalmazás, játék), multimédia-fejlesztő
26. Mérnök Informatikus
 Friss diplomásként aktív álláskereső vagyok.Mérnök informatikusként végeztem a Gábor Dénes főiskola.Főként hálózati és rendszermérnöki tevékenységekben tudom elképzelni magam, de nyitott vagyok kezdő fejlesztői és tesztelői álláslehetőségekre is.
27. x
 x
28. php fejlesztő
 Portálok weboldalak fejlesztése, php, mysql, javascript, jquery,flash, actionscript bármilyen cms-hez alkalmazkodok
29. Senior 2D/3D mobile game developer - unity, haxe, html5
 [nincs megadva leírás]
30. Programozó, fejlesztő csapat (PHP, AJAX, HTML5, CSS, JA
 Távmunkában dolgozunk, számlaképesen az alábbiak stabil tudásával: PHP, AJAX, HTML5, CSS, JAVASCRIPT, jQuery, Komplett webdesignHa egy komplex és minőségi megoldásra van szüksége arra mi vagyunk a legalkalmasabbak.
31. Egyedi látványok egy tapasztalt webdesignertől.
 Hosszú ideje foglalkozom weboldalak fejlesztésével. Kezdetben, mint HTML szerkesztő, majd érdeklődésemnek és a folyamatos technikai képzésnek köszönhetően webdesignerként fejlődtem tovább. www.innovo.hu
32. Java, Flex Developer
 Java, Responsive, NoSQL, REST
33. tananyagfejlesztő, flash programozó
 Oktatás informatikus és tanár szakmákkal rendelkezem. Elsõsorban flash tananyagok fejlesztését, tananyagelemek, egyéb flash animációk készítését vállalom, AS2 ill. AS3-ban is.
34. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
35. webdesigner grafikus
 Tapasztalt webdesigner, grafikus, gui fejlesztő. A szükséges képalkotó szoftverek valamint html / css / flash ismerete, külföldi és magyarországi munkatapasztalat, felsőfokú grafikusi végzettség. online portfolió.
36. PHP fejlesztő, webfejlesztő, programtervező informatikus
 ELTE IK-n végzett programtervező informatikus webfejlesztői specializációval.
37. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
38. internetes alkalmazásfejlesztő
 Internetes alkalmazásfejlesztőként tudok rendszert felépíteni és átlátni, valamint ismerem a mai weboldal alkalmazásfejlesztő nyelveket és alkalmazásokat. Jelenleg dolgozom a Lomidi Software alkalmazotjaként.
39. webdesign, Site Build, Flash
 Esztétikus webdesign, Professzionális web programozás ,Hatékony kereső optimalizálás és online marketing megoldások.
40. Mobil/Desktop/Web
 Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
41. pályakezdő php fejlesztő, adatbázis menedzser
 [nincs megadva leírás]
42. Informatikus
 [nincs megadva leírás]
43. Webdesigner, PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
44. IT oktató, web, grafika, multimédia, 3D, CAD
 Több, mint hat éve oktatok a felnőttképzésben, csoportos tanfolyamokat vezetek, illetve felkészítéseket OKJ, ECDL és szakmai vizsgákra. Oktatás mellett magam is készítek honlapokat statikusan, illetve Drupal rendszerben.
45. Flash, Site Builder,
 Flash / Action Script 3 / Dreamweaver/ Premier Pro/ html / -szaktudás!
46. Rendszergazda / Webfejlesztő
 Rendszergazdai feladatok ellátása, windows server felügyelete, beállítása, jogosultságok kezelése, a rendszer fejlesztése, kapcsolattartás a felhasználókkal, a hibák kijavítása, webfejlesztői, webprogramozói feladatok ellátása.
47. HTML, CSS, JAVASCRIPT, PHP, MySQL, Ajax, Jquery, FBML, Faceb
 Tapasztalt PHP (+Ajax, JQuery, HTML, CSS, Javascript, MySQL, Facebook alkalmazások, Google Maps) fejlesztõ vagyok, eddig egy marketing- és design cégnél voltam webfejlesztési csoportvezetõ. Legfõbb referencia: Norbi Update teljes web+
48. informatikus / szoftverfejlesztő
 Tapasztalataim nagy részét szoftverfejlesztőként szereztem, de kipróbáltam a szervezői szerepet is. Ennek köszönhetően informatikusnak vallom magam, aki egy-egy problémát szeret jobban körüljárni és így kiválasztani a megfelelő megoldást.
49. informatikus mernok, ECDL oktató
 Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
50. Java fejlesztő, Flash/ActionScript3 fejlesztő
 2011-ben államvizsgáztam a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai karán mérnök informatikusként. Álláskereső vagyok, Java (SE, EE) fejlesztőként szeretnék elhelyezkedni.
51. kreatív fejelsztő
 kreatív web és alkalmazásfejlesztés, rendeszertervezés ... technológiai ismeretek széles tárháza: C++, Qt4, OpenCV, C#, JAVA (SE), PHP, Flash AS3, JavaScript, jquery, mySQL, PL/SQL
52. webes alkalmazás fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
53. PHP fejlesztő
 Ismereteim: PHP MySQL CSS XHTML XML HTML5 CSS3
54. Gazdaságinformatikus
 [nincs megadva leírás]
55. Flash fejlesztő (AS3)
 Fejlesztés: Flash AS3 fejlesztés (2 év szakmai tapasztalat), FlashDevelop keretrendszer, XML, Flash Remoting (AMFPHP), Flex 3/4 SDK (alap szinten), Pure MVC framework, Flash Media Interactive Server / SSAS (alap szinten), Grafika: Photoshop, Corel, AI
56. 3d artist, webdesigner, grafikus
 3d animációk készítésével foglalkozok, továbbá webgrafikákat és bármilyen egyéb grafikai munkát szívesen elvállalok.
57. Webfejlesztő (PHP, Javascript, Flash)
 [nincs megadva leírás]
58. Webdisgner- Multimédia fejlesztő, PHP, Flash, JavaScript, My
 [nincs megadva leírás]
59. szoftver fejlesztő (Flash)
 Több mint 7 éve fejlesztek online elérhető egyéni, testre szabott szoftvereket, modulokat Flash alapon, javascript(JQUERY), PHP, MYSQL támogatásával önállóan és kis csapatot irányítva is.Munkáim során az Actionscript nyújtotta dinamizmust nem csak az a
60. Java/Web/Php Fejlesztő
 Tapasztalt fejlesztőnként mindig keresem a legjobb megoldásokat, legyen bármiről is szó. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat. Kedvenc mondásom: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
61. asam9
 [nincs megadva leírás]
62. C# .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
63. PHP Fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
64. Webfejlesztő
 Webfejlesztés: Java, php, html, css, javaScript, flash (as3), MySql, PostgreSQL,Oracle db-vel. Oldalak optimalizálása (SEO). Egyedi szoftverek fejlesztése Java-ban is. wedev.hu
65. MS Axapta fejlesztő, Flash Actionscript programozó
 MS Axapta vállalatirányítási rendszer üzemeltetése, fejlesztése, ASP.NET fejlesztés, WCF, BI development, riportolás MS SQL adatbázisból.
66. Informatikai Vezető
 [nincs megadva leírás]
67. Java, Ruby, PHP fejlesztő
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezem szoftverfejlesztés területén. Első sorban Java, Ruby és PHP nyelveken fejlesztek.
68. Informatikai Hálózatépítő és -üzemeltető
 CISCO, Linksys, 3COM és egyéb hálózati eszközök programozása (routerek és switchek is), WiFi és VoIP kommunikáció kiépítése.
69. Webfejlesztés, Szoftverfejlesztés, 3D tervezés, 3D nyomtatás
 Webfejlesztés, szoftverfejlesztés, 3D tervezés, 3D nyomtatás. www.toomweb.hu
70. IT-inas
 Egyetemista. Linux, Windows, NetWare. OKJ:rendszerinformatikus, rendszerprogramozó. Pascal, Delphi, C, C++, C#, Java, Php, Bash, ABAP. MySQL, MSSQL, Oracle. Webbiztonság.
71. Tapasztalt programozó
 Elsõ sorban desktop programozó vagyok, de PHP-val is boldogulok.Jelenleg játék fejlesztõként tevékenykedem. Elõzõ munkahelyemen gyártás irányítási programot fejlesztettem, így otthon vagyok az adatbázisokban is.
72. kreatív / innovációs fejlesztések (hw és sw)
 c, c++, Qt, openCV, Android (Java), (AS3, JavaME, Python), arduino, nyáktervezés, mikrokontrollerek, szenzorok, touch, stb...
73. flash programozó
 Flash AS2-AS3 programozás, alapvető photoshop ismeret
74. PHP programozó, alkalmazás fejlesztő
 Főleg webes alkalmazásokat készítek PHP nyelven. Érdeklődöm még a Java programozás, a modern webes és hálózati technológiák, virtualizációs megoldások iránt.
75. Médiatechnológus asszisztens
 [nincs megadva leírás]
76. Szoftverfejlesztő
 Webfejlesztő, PLC programozó, Folyamatirányítás és Épületfelügyeleti rendszerfejlesztő
77. Webdesigner, Flash programozó, HTML hírlevél készítő
 Számítógépes ismeret: • XP/Vista/7 • OSX • Photoshop • Dreamweaver • Flash • SoundForge • Sony Vegas • Microsoft Office/OpenOffice Programozási ismeret: • ActionScript 2.0 • HTML/CSS • C/C+
78. Linux rendszergazda
 Végzős OKJ-s Rendszergazda vagyok. 5 éve Linux rendszerekkel foglalkozom. Folyamatosan képzem magam.
79. Flash/Flex fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
80. Actionscript (AS3) Flash fejlesztő és programozó
 Flash fejlesztő és programozó, 4 éves tapasztalat, élő referencia munkák, Actionscript 3 nyelv preferálása. Egyéb ismeretek: PHP, Javascript, HTML, CSS. Továbbá némi szépérzék és precizitás, ill. alkalmazkodóképesség.
81. PHP fejlesztő
 Szeretek webes alkalmazásokat fejleszteni PHP-ban, ill. Javascript-tel.
82. Rendszertervező
 [nincs megadva leírás]
83. PHP fejlesztő
 PHP (OOP, PDO, PHPMailer,..)(x)html, javascript, css, mysql
84. Java fejlesztő
 Java fejlesztő 5 év tapasztalattal
85. Grafikus, webfejlesztő, fotográfus
 Több mint 10 éve dolgozom kreatívként. Tervezőgrafikus vagyok, tanultam programozást, fotográfiát, és webfejlesztést. Nyomdai grafikai tervezéstől weboldalak tervezéséig, sok mindenben a segítségére tudok lenni. www.designcraft.hu/portfolio.pdf
86. .NET, PHP, Flash fejlesztő
 OO programokat (C# - ban), valamint weboldalakat szoktam tervezni (PHP - ban). :-)
87. eati
 [nincs megadva leírás]
88. PHP fejlesztés, db, web, c#, java, android
 6 éves PHP fejlesztõi tapasztalatom van, elvégeztem iPhone alkalmazásfejlesztõi tanfolyamot, ismerem továbbá a C++, C#, Java, Pascal, Delphi programozási nyelveket, JavaScript, Perl script nyelveket.
89. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
90. Senior Elemző, Portál Vezető
 Hatékony, céltudatos, erős online szakmai háttérrel rendelkező vezető, aki nyitott az online világ fejlődési üteme által megkövetelt "out of the box" szemléletre.
91. Flash fejlesztő
 Flash / AS3 fejlesztő 5 év tapasztalattal
92. Java fejlesztő
 Java / JavaEE fejlesztő 5 év tapasztalattal.
93. >> Grafikus, webdesigner <<
 Pontosan és jól végzem a rám bízott munkát.Hatékonyan dolgozok, gyorsan fejlődök.Szeretem amit csinálok, imádok problémákat megoldani.
94. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
95. web grafikus
 [nincs megadva leírás]
96. Front-end developer, UX & Interaction designer
 Kulfoldon elek es foallassal rendelkezem, igy keves szabadidom hasznos eltoltesehez vagyok nyitott erdekes, esetleg kihivasokkal teli ajanlatokra.
97. PHP frontend / backend fejlesztő
 Kb. 6 éve foglalkozom főállásban webfejlesztéssel, korábban főleg WordPress ill. Drupal alapokon, majd CodeIgniterben.
98. Delphi, Flex Bulider, CorelDraw
 '99 óta vagyok Delphi fejlesztő, a felkészültségi szintem ezért haladónak mondható :) Szorgalmas vagyok, nem ismerek lehetetlent, bármit leprogramozok! A Flex Builderrel Flash-alapú weboldalakat készítettem. A Corel meg a PS meg csak úgy jött.
99. Graphic/Interactive designer
 Teljes online és offline grafikai arculat tervezése.Website-ok grafikai tervezése, flash site-ok, bannerek, animációk tervezése, készítése, flash-programozás.http://www.rp-lines.com
100. Programozó
 Pályakezdő programozó vagyok.JavaScript, MySQL, CSS, PHP, AS2, HTML ismeretekkel.
1. Actionscript programozó, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. designer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
3. PHP/MySql/JavaScript/Actionscript fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. C#, Delphi, C++
 [releváns találat] C#, Delphi, C++ nyelvek ismerete, MSSQL és MySQL ismeretek. Ezen kivül script nyelvek ismerete(ActionScript, MQL4 script)
5. Gazdasági informatikus, Rendszerszervező, Projekt manager
 [releváns találat] Rendszerszervezői, pénzügyi szektorral kapcsolatos IT porjekt manager állások érdekelnek, ahol kezdőként a pénzügyi és IT tanulmányaimat, esetleg eddigi médiás/marketing munkatapasztalotamat is tudom kamatoztatni.
6. Flash, Actionscript 3 fejlesztő
 [releváns találat] Felsőfokú webprogramozó végzettség (2011), flash grafikák rajzolása, animációkészítés, Actionscript 3 programozás, játékfejlesztés, MySQL, XML ismeretek, multimédiás anyagok szerkesztése.
7. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, mysql, javascript, actionscript/flash, html, xml, css,
8. Flash (AS2-3), PHP, MySQL, Flex fejlesztő, grafikus
 [releváns találat] Webes fejlesztések a design-tól a működő oldalig, kliens és szerver oldalon. Webes applikációk, animációk, játékok, videó streaming, web konferenciák és egyéb interaktív tartalmak fejlesztése egyaránt.
9. Flash, ActionScript 3 fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban Flash-es, ActionScript 3-as munkákat vállalok. Egyéb ismeretek: PHP, MySQL, Joomla, HTML, CSS, Javascript.
10. Web - Flash developer
 [releváns találat] Web and Application development - Flash, Social Media, Games, RIA
11. ActionScript 3.0, PHP, Java fejlesztő
 [releváns találat] elsősorban webes alkalmazásfejlesztéssel, honlapkészítéssel foglalkozom, de desktop alkalmazások fejlesztésében is szívesen részt vállalnék
12. PHP, Flash fejlesztő
 [releváns találat] Nem pályakezdő, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok az alábbi területeken: - PHP 4/5 alapú OOP CMS-ek, frameworkök - Adobe Flash ActionScript 2/3 OOP - MySQL, PostgreSQL - Javascript frameworkök- CSS, XHTML, XML
13. kliens oldali fejlesztő
 [releváns találat] Főleg kliens oldali fjlesztéssell foglalkozom, flex, javascript, sitebuild. Ismeretek: flex, AS3, javascript, xm-xslt, php
14. Webfejlesző, programozó
 [releváns találat] Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
15. webdesigner, illustrator
 [releváns találat] Sitebuilding(HTML,CSS) – Flash(Actionscript) – Grafikai programok(Illustrator,Photoshop) professzionális ismerete. 5 év önálló munkatapasztalat.
16. Graphics and complex web solutions
 [releváns találat] ActionScript, HTML, PHP, SQL, PS - design, arculatterv, webalkalmazások
17. flash 9, ActionScript 3.0 programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. cisco , actionscript, flash
 [releváns találat] Programozói végzettséggel rendelkező , CISCO papíros , jelenleg BMF-NIK en tanuló diák vagyok.
19. Junior fejlesztő PHP, JScrip, HTML CSS, C#, MySql, Flex
 [releváns találat] OKJ vizsgával rendelkező webes alkalmazásfejlesztő vagyok. Elsősorban gyakornoki és távmunkát keresek. Szeretném magamat kipróbálni, és bebizonyítani, hogy értékes tagja lehetek egy fejlesztői
20. web-szerkesztő, -programozó, -grafikus, -animátor és tanár
 [releváns találat] HTML, XHTML, CSS, Flash, Photoshop, CorelDraw, PHP, MySQL. Vállalom még ezek oktatását is több éves tapasztalattal.
21. PHP, MySql, CSS, HTML, Actionscript fejlesztő, programozó
 [releváns találat] Szálaképes cégként tudok, alvállalkozóként részt venni kisebb-nagyobb projektekben.
22. php,mysql, ajax, css programozás több éves tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. J2EE, Flex 3, ActionScript 3, PHP, XHTML, CSS, PostgreSQL,
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. Webfejlesztő
 [releváns találat] 13-éves fejlesztési tapasztalatom van.Programnyelv ismereteim: PHP, MYSQL, HTML/CSS, JavaScript, AJAX, Jquery, Rtmp, LightStreamer, Actionscript,Open Suse Enterprise server, WML, WMLS, ActionScript.....Referencia: www.bzzs.com (saját)Saját készítésû
25. webdesigner
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. 2007.10.09
 [releváns találat] Számítógépes ismeretek: Word Excel Access profi szinten. Tízujjas gépírás.Programozási nyelvek: Pascal C Web: HTML Flash Actionscript PHP MySQL. Jelenleg másodéves programtervező-informatikus hallgató vagyok a Debreceni Egyetem Informatikai Karán.
27. Haladó szintű tlash/html+php oldal késtítő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. Web fejlesztés
 [releváns találat] Számos webes projektben vettem részt a személyes oldalaktól a portálokig. Feladatom volt az oldal keretrendszerének tervezése, az oldalak kódolása, tesztelése (unit/gui), profile-olása, telepítése. Szeretnék minél több mindent kipróbálni.
29. informatikus szakkönyvíró, szakfordító és oktató
 [releváns találat] 14 éve foglalkozom informatikával. Első saját könyvem 2004-ben jelent meg, Dreamweaver 4 kézikönyv címmel. Jelenleg is újabb könyve(i)men dolgozom...
30. Általános
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. ToomWeb Kft.
 Webes fejlesztések WordPress alapokon, mobil alkalmazások fejlesztése, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés.
2. 2Bits Creative Websolutions Kft
 Korunk informatikai problémáira, igényeire manapság számos általános, gyorsan beszerezhető szoftver vagy rendszer létezik. A mi célunk ezzel szemben más. Munkáink, feladataink során minden esetben a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt.
3. ROMLEX Company Kft
 [nincs megadva leírás]
4. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
5. Westline Webworks Kft
 Online tartalom szolgáltatás
6. HND Online Kft.
 A HND Online kreatív ügynökség csapata a kreatív megjelnésű, minőségi, és precízen működő weboldalak elkötelezettje, célunk az ügyfeleink számára legmegfelelőbb megoldások megálmodása és formába öntése. Legyen szó portálról, mi
7. Pannonjob Kft.
 A Pannonjob Kft. egyik fő szakterülete az IT szektor, amelynek keretében számos hazai és nemzetközi informatikai partnercégünk számára végezünk toborzás-kiválasztást budapesti, vidéki és külföldi IT pozíciók betöltése céljából.
8. Digital Natives
 A Digital Natives egy startup vállalkozás, ami innovatív internetes szolgáltatások kialakítására, projektek megvalósítására jött lére 2006-ban. Agilis fejlesztési módszertanokat használunk és elsősorban Ruby on Rails-ben fejlesztünk.
9. In4 Ltd.
 [nincs megadva leírás]
10. DR Software Kft
 Digital Reality - a hazai játékszoftver-fejlesztés legnagyobb múltra visszatekintő, nemzetközi hírű képviselője, stabil hátteret és változatos kihívásokat kínál.
11. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
Termék és megoldás profilok
1. Smartphone alkalmazás fejlesztés
 iPhone, Google Android alkalmazások és smartphone-okra optimalizált webes megoldások fejlesztése
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Tapasztalt Flash fejlesztőt keresünk
 A Digital Reality csapatába teljes munkaidős, tapasztalt flash programozót keres hosszútávú vagy időszakos (3 hónap) munkára.