Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Játékfejlesztés állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. JUNIOR (UNITY) MOBIL JÁTÉKFEJLESZTŐ PROGRAMOZÓ
 > TÉGED KERESÜNK, HA- Van C++ programozói tapasztalatod- Van Mobiljáték fejlesztési tapasztalatod (ios)- Jól ismered a Unity-t- Alapos vagy, átgondoltan és precízen dolgozol- Jó csapatjátékos vagy, de önállóan is tudsz feladatokat megoldani- Jó logikai
2. Unity programozó távmunka
 Hello!Magyar full stack programozót keresek egy társasjáték apphoz:Szükséges:- unity programozó tapasztalat (iOS, android, web, de akár steam-es verziót is kellhet, de ha más javaslatod van a crossplatformra az is érdekel)- legalább 25 óra/hét rendelkezés
3. JUNIOR JÁTÉKFEJLESZTŐ PROGRAMOZÓ
 Független játékfejlesztőként, a NeocoreGames Junior Játékfejlesztő Programozót keres! A feladat: fejlesztés Xbox és PS platformokon, C++ban.
4. mobil CAD szoftver fejlesztő, nemzetközi sikerek
 Mobilalkalmazás fejlesztõt - programozót keresünk multiplatform 3D mobil CAD App továbbfejlesztéséhez. Az app már 5 éve igen sikeres az AppStore-ban, nemrégiben kiadtuk az Android verziót is. Professzionális CAD program profi felhasználóknak.
5. set-to bet
 állást szeretnél? kötött munkaidőt? munkahelyet? főnököt? akkor ezt ne is olvasd végig, mert nálunk ilyet nem találsz! Budapesten megvalósuló start-up !csapatot épít!
6. Játékszoftver fejlesztő
 Dinamikusan növekvő, nemzetközi piacra alkotó játékfejlesztő cég budapesti és szegedi irodájába tapasztalt programozó munkatársakat keresünk. Fő feladatok:C/C++ nyelven játékfejlesztés IOS/Android/Flash paltformokon
7. 3D C++ fejlesztő
 Feladatok:- 3D virtualreality szoftver fejlesztésében való részvétel- Új algoritmusok kidolgozása és leprogramozása- Önálló megoldások keresése- Kapcsolódó kutatások elvégzése
8. Flash/C++ Programozó
 Játékfejlesztés Adobe Flash és mobile (iOS és Android) platformokra.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Tapasztalt 2D/3D iphone fejlesztőt keresünk
 Tapasztalt programozót keresünk 2D/3D játékok fejlesztéséhez iPhone-ra.
10. Programozot keresünk
 Software Engineer wanted, employment 20-40%, offices based in Zürich, remote working possible Employment as: Student Assistant, payment on hourly base. Range: Programming Web and iPhone Skills: php, html, mysql javascript, objective-c, cocoa, content mana
11. iPhone játékfejlesztőt keresünk
 2 éve fejlesztünk iPhone-ra. Több mint egy éve intézményesült formában vagyunk jelen az AppS.-on egy tucatnyi játékkal a hátunk mögött. (Alpine Crawler s.) Csapatunkat szeretnénk bővíteni és tapasztalt programozóra van szükségünk! Ha érdekel, írj!
12. Játékfejlesztőknek Munkát Kínálok
 3d online Póker, ulti, snapszer játékhoz keresünk Játékfejlesztőt (a játék 60%ban kész van) Olyan programozókat keresünk, akik szeretnek programozni és tudnak önállóan dolgozni!Az alábbiak szükségesek:-Alapos Delphi tudás-Alapos SQL ismeret-Új ismeretek g
13. Engine programozó
 Induló szoftverfejlesztő cég ENGINE PROGRAMOZÓ munkatársakat keres. Elvárt képességek: JAVASCRIPT és C# programnyelvekben való jártasságelőnyt jelent Boo ismerete, 3d grafikai affinitás, informatikus mérnök végzettség, precizitás
1. Unity 3D Programozókat
 [releváns találat] Budapesti székhelyű innovatív, fiatalos mobil játékfejlesztő csapatunkba keresünk Unity 3D Programozókat.
2. 3D modellező és pályaszerkesztő
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő mobil játékfejlesztő csapat keres 3D modellező és pályaszerkesztő munkatársat.
3. Profi játékfejlesztőt/ programozót keresünk
 [releváns találat] Részletes leírás: http://www.jofogas.hu/budapest/Profi_Jatekfejleszto_programozo_kerestetik_33704886.htm?ma=1
4. Játékfejlesztő, programozó kollégát keresünk
 [releváns találat] Feltörekvő StartUp cég már működő cégszimulációs játékának továbbfejlesztéséhez, újragondolásához főállású fejlesztő csapattagot keres. A cégünk már most jelentős külföldi ügyfélkörrel rendelkezik, az új kolléga egy sikeres csapatba érkezik.Irodánk a váro
5. Junior C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Számítógépes játékfejlesztő csapat keres tagokat (fizetett)
 [releváns találat] Játékfejlesztő csapat keres fizetett munkára programozókat. Az Art részlegünk és a marketing osztály már összeállt. Bővebb információ a projecteam01@hotmail.com címen.
7. Goroid = mobile gamer community >> C++ fejlesztőket ker
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. C++ Programozó
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő, világ szinten elismert szoftvereket fejlesztő partnercégünk számára keresünk szakembereket C++ Programozó munkakörbe
9. Játékfejlesztő programozó
 [releváns találat] Artery Studios is looking for game developer programmers to strengthen it’s team in Budapest. This position is for a game development role to work on an MMO title as well as other games. Ideal for any programmer who would like to work on games.
10. iOS játékprogramozót keresünk.
 [releváns találat] Külföldi megrendelésre dolgozó, stabil hátterű játékfejlesztő cég keres iOS programozókat.
11. Unity játékfejlesztés
 [releváns találat] Unity-ben jártas játékfejlesztőt keresek. A játékot IOS platformon publikáljuk ezért az IOS területén való jártasság fontos. C++ ismerete előnyt jelent.
12. VFX állásajánlat
 [releváns találat] Budapesti székhelyű utómunka stúdió amerikai nagyjátékfilm utómunkájához szakembereket keres. Filmes utómunkában és játékfejlesztésben gyakorlatot szerzett munkatársak jelentkezését várjuk. Jelentkezéseket a következő címen fogadunk: janos@oberon.hu
Szakemberek
1. 3D Generalist, Kezdő C# játékfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
2. C++/C#/Python/JS developer with international experience
 Senior Developer and Team Leader with 10 years of international experience and a special focus on performance-sensitive applications and network programming.
3. önéletrajz
 Tanulmányaim során számos gyakorlati készséggel gazdagodtam. Különösen a szakdolgozatom megírása közben tapasztalatot szereztem a dokumentálásban és az ismeretlen területek gyors áttekintésében, értelmezésében és szükséges lépések alkalmazásában. Erő
4. C++ fejlesztő
 Bármire képes, szabadon gondolkodó, újdonságokra fogékony, kihívást kereső, önmagát megteremtő álláskereső.
5. C++ fejlesztő
 Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Több éve foglalkozom modern C++ kóddal különböző platformokon, ami egyben az erősségem és preferenciám is, de mögöttem vannak már iOS (Objective-C), valamint egyszerűbb webes (frontend és backend) project-ek is.
6. C++ programozó
 [nincs megadva leírás]
7. Freelance Software Engineer
 Alkalmazások tervezése, készítése, meglévõ alkalmazások javítása és továbbfejlesztése. iOS és UWP valamint Windows és macOS desktop alkalmazások. Webalkalmazás node.js, React és Typescript használatával. C/C++, C#, Objective-C, Swift, JS, TS
8. java,javascript,c++,c#,html,css fejlesztő
 Jelenleg az ELTE programfejlesztő informatikus szakán tanulok, ahol több programnyelv alapját már elsajátítottam. Photoshopot,Unity3d-t,Eclipse-et,NetBeans-t használni tudom, kész vagyok új dolgokat megtanulni. Csapatban és önállóan is tudok dolgozni.
9. Microsoft .NET, XNA fejlesztő vagyok
 [nincs megadva leírás]
10. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
11. Iphone, Android, C++, opengl fejlesztő
 Mobilfejlesztő vagyok kb 3 éves tapasztalattal. Van alkalmazásom az appstore-ban is. Fejlesztettem játékokat navigációs rendszert és sok mást is. Szívesen dolgoznék valami izgalmas innovatív projecten, egy fiatalos, modern cégnél, kompetens emberek között
12. programozó, architect
 Web (php, mysql, javascript), Mobil (iOS), projektvezető, senior programozó
13. C/C++, Qt, iOS, PHP, Ruby, Nodejs fejlesztő
 Qt, C++, iOS és Ruby fejlesztő - ezeket használom az utóbbi időben rendszeresen.
14. C++ Fejlesztő, .NET Fejlesztő, Javascript Fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
15. C++, Qt, iOS fejleszto
 iOS (iPhone, iPad), Mac és Ruby on Rails rendszerekre fejlesztek jelenleg. Ezen felül Qt (C++), .Net (C#) fejlesztéssel is foglalkoztam 3 évig, illetve 3D-s grafikai programozással is (OGRE 3D motor-t használva). About.Me: http://about.me/viktorbenei
16. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
17. Tapasztalt C++ fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
18. PHP, Java, C/C++/C# fejlesztő
 Informatikai fejlesztőmérnök vagyok. Jelenleg főként internetes alkalmazások fejlesztése köt le, de időnként desktop, és/vagy beágyazott alkalmazásokat is fejlesztek Java és C/C++/C# nyelven.
19. C/C++, Java, C#, .NET fejlesztő
 magas szintű C/C++ tapasztalatok, haladó szintű Java, C#, .NET, PHP, SQL nyelvismeret. UML magas szintű ismerete
20. kreatív / innovációs fejlesztések (hw és sw)
 c, c++, Qt, openCV, Android (Java), (AS3, JavaME, Python), arduino, nyáktervezés, mikrokontrollerek, szenzorok, touch, stb...
21. Tapasztalt webfejlesztő (PHP ASP.NET c# Javascript SQL)
 Számlaképes alválllakozó. Microsoft és OpenSource világ is vonz.Egy a lényeg. A fejlődés!
22. Grafikus, webfejlesztő, fotográfus
 Több mint 10 éve dolgozom kreatívként. Tervezőgrafikus vagyok, tanultam programozást, fotográfiát, és webfejlesztést. Nyomdai grafikai tervezéstől weboldalak tervezéséig, sok mindenben a segítségére tudok lenni. www.designcraft.hu/portfolio.pdf
23. PHP / Python / C / C++ fejlesztő
 Specialitásom a platform-független hálózati vagy ügyviteli szoftverek fejlesztése.
24. C/C++ programozó, PHP, JavaScript, ASM, Linux rendszer-gazda
 Több éves programozói tapasztalattal rendelkezem Windows és Linux platform alatt, valamint a szakmai feladatokhoz szükséges angol nyelvtudással.ismereteim:ECDL vizsga (2005)Linux szerver üzemeltetésC/C++ programnyelv ismerete többéves gyakorlati tapasztal
25. rendszergazda, programfejlesztő
 Linux szerverek telepítése, üzemeltetése, scriptnyelvek használata, programfejlesztés
26. C/C++, .NET, PHP, RDBMS, HTML, JAVA, embedded enviropment
 13 éves szakmai tapasztalat, Okl. Mérnök Informatikus, Logisztikus
27. C++, MFC, PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript, AJAX
 [nincs megadva leírás]
28. C/C++ fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
29. Játékfejlesztő ( C++)
 [nincs megadva leírás]
30. 3D Artist Concept Artist
 Lassan 10 éve foglalkozom grafikusi programokkal. 4 éve pedig dolgozom is ezen a területen. Első sorban játékfejlesztés terén szereztem magas szintű tapasztalatokat. Itt 3dmax 09 és PS-CS4 szoftvereket használtam. Később kiadvány szerkesztéssel is foglalk
31. Tapasztalt szoftverfejlesztő
 10 évnyi tapasztalat a szoftverfejlesztésben.
32. 2009-03-25
 [nincs megadva leírás]
33. Profi Android fejlesztő
 Profi Android fejlesztõ 3 éves aktív tapasztalattal. Mobil fejlesztési elõzmények ~2001 óta: wm, symbian, blackberry, palm
34. Web-developer, Web-security, Rendszergazda, Rendszertervezo
 *Basic*;Pascal, Delphi;c, c++;Java;Perl;Python;PHP;MySQL;PostgreSQL;JavaScript [Ajax is ide tartozik, mert az JavaScript specifikacio];Flex, Flash AS2, AS3;Bash, sh, tcsh;BitchX script;BrainFuck;Ez a lista amihez ertek.Van meg mit fejlodni... pl fortran
35. C#, DirectX, OpenGL, PHP, MySQL, Delphi, Java programozó
 A profilom nevében felsorolt nyelvek (C#, Visual C/C++, DirectX, OpenGL, PHP, MySQL, Delphi, Java) mindegyikében van gyakorlatom, többet (C#, C++, Delphi) tanárként tanítottam is évekig.Több éves rendszergazdai gyakorlatom is van (Linux, Win2003).
36. Tapasztalt Java, C++, PHP fejlesztő
 Többéves szoftverfejlesztői és tervezői tapasztalat (9év) Java, C++, PHP és a hozzá kapcsolódó területeken.
37. Játék fejleszto
 [nincs megadva leírás]
38. Delphi, C++, php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
39. c++, delphi, php, c# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
40. Weblapkészítés webprogramozás, egyedi alkalmazás fejlesztés
 [nincs megadva leírás]
41. Tapasztalt (főleg back-end) fejlesztő
 10 éves fejlesztõi tapasztalat fõleg back-end fejlesztések területén (C++ és C#), fõállás mellett távmunkában végezhetõ projektmunkákat keresek.
42. PHP fejlesztő, Delphi/C/C++/Game programozó
 [nincs megadva leírás]
43. ORACLE developer (forms, reports), PL/SQL, html, php, mysql
 15+ év ORACLE tapasztalat (PL/SQL, Oracle Forms), VBA, VBScript, SAP
44. Ügyviteli rendsz. fejlesztő; felh.felület tervező; TérKépező
 Munkámban ügyviteli rendszereket fejlesztek. Szabadidőmben vektorgrafikus, 2D animációs szoftvereket.
45. C++ programozó, játékfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
46. Steve's profile
 [nincs megadva leírás]
47. Szakmai
 [nincs megadva leírás]
1. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Unity, C#, mobil és asztali játékfejlesztés területen vagyok otthon leginkább, de Java, PHP, webes, adatbázis és szerver technológiákkal is dolgoztam már.
2. 3d modellező gyakornok
 [releváns találat] Gyakornoki pozíciót keresek 3d modellezés, pályatervezés, játékfejlesztés területeten.
3. 3D Animátor, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. Unity és c# plusz php
 [releváns találat] 2016 óta dolgozok Magyarország egyik legrégebbi játékfejlesztő cégénél. Hobbym a játékfejlesztés.
5. 3d/2d grafikus + webfejlesztő (php,sql,css)
 [releváns találat] Leginkább játékfejlesztési munka érdekelne, abban is 3d modellezés. (animálásban nem vagyok jártas), van némi programozási ismeretem is.
6. Tapasztalt Grafikus
 [releváns találat] Érdeklődés: UI/UX design, wordpress, webdesign, marketinges anyagok, animáció, 2d 3d modellezés játék grafika,bármilyen kreativitást igénylő feladat Miskolcon vagy távmunkában. szemanorsi@gmail.com
7. Játékfejlesztő / Unity / C# / JAVA / ANDROID / C++
 [releváns találat] Tapasztalt játékfejlesztő vagyok, jelenleg Unity-ben, ezelőtt foglalkoztam Java-val és Android-dal
8. Mérnökinformatikus-Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Dunaújvárosi egyetemen vagyok végzős jelenleg szakmai gyakorlatot keresek. Programozóként azon belül játékfejlesztőként (Unity3D + C#)
9. játékfejlesztő
 [releváns találat] Unity/Android fejlesztő.Játékok/alkalmazások teljeskörű megvalósítása a tervezéstől a publikálásig.Programozási, 3D/2D grafikai feladatok ellátása.
10. 3D Generalist
 [releváns találat] https://kristiantot.carbonmade.com/
11. Tesztelő, level designer
 [releváns találat] Több évig a játékfejlesztésben dolgoztam mint tesztelő, level desginer, és team leader.
12. Front-end (AngularJS) fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalat: AngularJS, Angular 2, RxJS, TypeScript, E2E Testing, Node.js, Gulp, Sass+Compass, Bootstrap, REST, SEO, Scrum, Ruby on Rails, PHP (OOP, MVC), MySQL
13. FlyOrDie.com
 [releváns találat] játékfejlesztés
14. Flash Actionscript Fejlesztő
 [releváns találat] Game desing, Game development
15. játékfejlesztő
 [releváns találat] 6 év tapasztalat a játékfejlesztésben. Korábban PC-s játékok fejlesztése, majd mobil platformokra történő játékfejlesztés Unity3D használatával C# nyelven.
16. C++, UE4 játékfejlesztés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Android/Desktop szoftverfejlesztés java vagy c++ nyelven. Opengl, shader nyelvek mélyebb ismerete, gpgpu technológiák, opencl. Játékfejlesztés, adat vizualizálás, animációk.
18. C# és .NET fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő álláskereső vagyok. .NET technológiából szeretnék még több tapasztalatot szerezni, mert úgy gondolom, hogy ez a technológiai háttér hozzám közelebb áll.
19. 3D Artist / Animator
 [releváns találat] Több éves szakmai tapasztalattal 3D Grafikus állást keres. Modellezést (Low-poly, High-poly), textúrázást, animálást, bevilágítást, renderelést, illetve építészeti látványtervezést vállalok.
20. C++/Flash/Java játék fejlesztő
 [releváns találat] Főleg játékfejlesztéssel kapcsolatos állást keresek iPhone-ra vagy Androidra
21. 2d-3d Grafikus
 [releváns találat] 1998-tól a játékfejlesztésben dolgozom, mint Lead artist-generalist és art supervisor.
22. C/C++/Java
 [releváns találat] főként játékfejlesztés + kisebb kreatív projectek (forex robot, poker algoritmusok)
23. concept artist
 [releváns találat] Játékfejlesztő cégerknél szerzett karakter tervezési gyakorlattal, sok éves 2D animátori múlttal játékfejlesztő cégnél grafikusi állást keresek.
24. 3D karakter animátor
 [releváns találat] Tapasztalt 3D karakteranimátor, több mint 10 éves 3D animációs film és játékfejlesztői tapasztalattal. Maya, XSI, 3D Studio Max, Vegas stb.
25. Flash, Actionscript 3 fejlesztő
 [releváns találat] Felsőfokú webprogramozó végzettség (2011), flash grafikák rajzolása, animációkészítés, Actionscript 3 programozás, játékfejlesztés, MySQL, XML ismeretek, multimédiás anyagok szerkesztése.
26. Webprogramozó
 [releváns találat] - Sitebuild, webdesign: arculattervezés, tartalomépítés, CSS level 3-4. - HTML 4.01 / 5, Javascript, JSP, PHP, XML, XSL, XSD.- Adatbázis kezelés: Oracle, MySQL. - Programozási nyelvek: C++, Java SE- Grafikus programok: Adobe Photoshop, Gimp
27. Mobil/Desktop/Web
 [releváns találat] Fejlesztési kvalitások: - Flex 4.6 Professzionális - AS3 Professzionális - AIR 3.2 Professzionális - C# Középhaladó - HTML, CSS3, Javascript Középhaladó - Unity3D Haladó - CMS (Wordpress, Joomla) Haladó - OOP Professzionális - Flex Mobile Profess
28. flash designer
 [releváns találat] flash design , banner , 3d animáció látványtervezés , webgrafikai kivitelezés , oktatás , GUI tervezés
29. Web & Desktop Fejlesztő 12 Éves Tapasztalattal (Java, C++)
 [releváns találat] A legtöbb tapasztalatot webes fejlesztésben szereztem: Java (JSP, J2EE), Ruby on Rails. Magabiztos gyakorlati tudásom van kliens oldali AJAX programozás (jQuery, EXT-JS) területén is. Legjobban a kreatív és gondolkodást igénylő munkákat szeretem.
30. Flash programozó, website builder
 [releváns találat] Flash programozást (animációk, játék, microsite stb.), banner készítést, html és css programozást vállalok. Rengeteg referenciamunka, gyors, pontos munkavégzés, kreatív problémamegoldás, 11 év munkatapasztalat a web terén!
31. 3D animátor, grafikus
 [releváns találat] 3D modellezés, textúrázás, animálás, játékfejlesztés, filmkészítés professzionális szinten. Kedvelt programok: 3DS Max, XSI, Mudbox, Vue, Topogun, Photoshop, stb...
32. IT rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda; Hálózattelepítõ; IT biztonságtechnikus; Számítógép szerelõ; Helpdesk; Játékfejlesztõ (modellezés,textúrázás, low poly); GSM szakember.
33. Flash játékfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. 3D grafikus, modellező
 [releváns találat] A 3D grafika és animáció mindig is érdekelt, és szerencséremár 2004-től ebben a szakmában van alkalmam dolgozni. Hol grafikaistúdióban, hol játékfejlesztésben, hol televíziós bedolgozásban.
35. Qt/C++/Linux fejlesztő
 [releváns találat] jelenleg főállásban foglalkozom Linux platformon Qt/C++ fejlesztéssel, hobbim a multiplatformos játékfejlesztés (C++/SDL) Linux, OSX, ARM processzoros kézikonzolokra
36. informatikus / szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalataim nagy részét szoftverfejlesztőként szereztem, de kipróbáltam a szervezői szerepet is. Ennek köszönhetően informatikusnak vallom magam, aki egy-egy problémát szeret jobban körüljárni és így kiválasztani a megfelelő megoldást.
37. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Jelenleg elsõsorban C++ fejlesztõ, de több más nyelvben is járatos vagyok. Elsõsorban a megoldandó probléma érdekel, nem a megoldásához használt technológia. Volt egy saját szoftverfejlesztõ cégem is.
38. .NET/C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. grafikus
 [releváns találat] Concept artist és digitális festő vagyok. Elsősorban számítógépes játékfejlesztés a profilom. Digitális és hagyományos technikákkal is dolgozom. Fantasy és sci-fi témakörökben dolgozom leginkább. De nyitott vagyok bármire...
40. 3d modellező, textúrázó
 [releváns találat] Közel 3 éves tapasztalat játékfejlesztésben. Külföldi nagy játékprojecteken dolgoztam, modelleztem, textúráztam.
41. Jatékfejlesztő Grafikus-Illustrator-Matte Painter.
 [releváns találat] Több mint 15 éves jatékfejlesztõi tapasztalat.
42. teszter, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. C#, .NET developer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. Java, PHP, Javascript, SQL, C, C++
 [releváns találat] 11 éves szakmai tapasztalatom van elsősorban C, C++, JAVA területen, egyetemi végzettség után. Újabban cégemben webfejlesztéssel foglalkozom (PHP, Javascript, SQL, CSS, DHTML, Flash). Angol nyelvismeret van.Alvállalkozóként keresek távmunkákat.
45. Játékfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. Kreatív designer.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. UX Designer
 [releváns találat] Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
Cégprofilok
1. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
2. Catmoon Productions
 Mobil fókuszú videojáték fejlesztés és kiadói tevékenység, üzleti mobil alkalmazások fejlesztése
3. Goroid Kft
 Goroid is an avid mobile gamer community.
4. P & Bert Management Consulting
 IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
5. Web2Marketing Online Kft.
 Facebook alkalmazás fejlesztés, online marketing, egyedi közösségi megoldások, kampányok
6. Navigation-Info Kft
 IOS (Iphome/Ipad/Ipod) / PHP / SQL fejlesztés , piacvezető IOS referencia anyaggal
7. Dimension Technics Kft.
 Iphone játékfejlesztéssel foglalkozunk. Cégünk egy tucatnyi kiadott játékot tudhat magáénak. Külön kiemelve az Alpine Crawler sorozatot, mellyel világszinten sikereket értünk el. A pécsi ill. budapesti irodánkba várjuk iphonefejlesztők jelentkezését!
8. DR Software Kft
 Digital Reality - a hazai játékszoftver-fejlesztés legnagyobb múltra visszatekintő, nemzetközi hírű képviselője, stabil hátteret és változatos kihívásokat kínál.
9. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
10. Spiller László IT Fejvadász
 Spiller László IT Fejvadász Blogja
1. XDS Kft.
 [releváns találat] Széleskőrű megbízásaink biztosítják a változatos és folyamatosan új kihívást jelentő szakmai projekteket az autóipartól a játékfejlesztésig számos innovatív területen.
2. 3D Magic Kft.
 [releváns találat] A 3D Magic fö profilja az iPhone és Android mobil eszközökre való fejlesztés.
Termék és megoldás profilok
1. App fejlesztés
 Elsősorban iPad-re és IPhone-ra, de most már Androidra is gyártunk applicatiókat. Elsősorban digitális könyveket, epub és applicatio formátumban is. Elsősorban nemzetközi partnerekkel együttműködésben.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Tapasztalt Flash fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] A Digital Reality csapatába teljes munkaidős, tapasztalt flash programozót keres hosszútávú vagy időszakos (3 hónap) munkára.