Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
JavaServer Pages (JSP) állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Csatlakozz programozóként StartUp projektünkhez
 Elvárások:Java,Javascript,webfejlesztésA feladat elsősorban Apach Lucene és Solr alapon működő webkereső kialakítása, testreszabása, és egyéb már meglévő weblap továbbfejlesztésével kapcsolatos programozói feladatok.
2. SENIOR JAVA FEJLESZTŐ
 SENIOR JAVA FEJLESZTŐ Seacon Europe székesfehérvári székhelyére munkatársat keres az alábbi pozícióra: SENIOR JAVA FEJLESZTŐ
3. Frontedest keresünk
 Egy nemzetközi fitnesz és egészségügyi online platform fejlesztéséhez keresünk teljes munkaidős frontend fejlesztőket.
4. JAVA fejlesztő
 Java fejlesztőket keresünk egy bővülő cégbe, ahol Magyarország egyik legprofibb Java fejlesztő csapatát szeretnénk létrehozni és fenntartani.
5. JAVA programozót keresünk
 Dinamikus fejlődő csapathoz JAVA programozó keresünk. Team-ben végzett fejlesztési tapsztalat előny. Jó kereseti lehetőség,
6. Java alkalmazás fejlesztő
 Az IVM Zrt Ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik egész Európában. Rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, stabil háttérrel. Haladunk a korral és a technológiával.
7. Gyakorlattal rendelkező java fejlesztőket keresünk
 Teljes munkaidőbe kersünk miskolci irodánkba, legalább 1-2 éves tapasztalattal rendelkező java fejlesztőket, azonnali kezdéssel.
8. JAVA FEJLESZTŐ (SENIOR/JUNIOR/ ALKALMAZOTT/PROJEKT MUNKA)
 Ha rendelkezel minimum 2 éves JAVA fejlesztői tapasztalattal és szívesen dolgoznál egy fiatalos csapatban különleges ügyfeleknél, külföldi projekten vagy akár külföldön is jeletkezz hozzánk. Nyitottak vagyunk projekt szerződéssel és alkalmazotti státuszra
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. SENIOR JAVA fejlesztőt keresünk
 Senior Java fejlesztőt keresünk, 40 órás főállásban, Budapesten. Hosszú távú együttműködést, szakmai fejlődést, versenyképes jövedelmet, kiváló hangulatot kínálunk. Az állásról részletesen és jelentkezés itt: http://www.webtown.hu/senior-java-fejleszto .
10. JAVA fejlesztő
 Feladatok: java programnyelvre épülő web-es alapú üzleti alkalmazások fejlesztése, szoftverkódok dokumentálása, tesztelése, együttműködés a cég más területeivel.
11. Java programozo, Szaud-Arábia
 Java fejlesztöket keresek egy Szaud-Arábiában induló banki projekthez.
12. JAVAslat: kódolj Németországban!
 JAVA - Drezdai székhelyû cég keres a JAVA rejtelmeiben min. 3 év tapasztalattal bíró, németül beszélõ munkatársakat, akiknek nem okoz gondot az utazás.Developer, tester, architect...
13. Java fejlesztő
 Java alkalmazások fejlesztése
14. Java Webdeveloper
 We are looking for an experienced Webdeveloper for our Attribution programming team.
15. IT Rendszerfejlesztő
 Pénzintézetek számára informatikai megoldásokat szállító, magyar tulajdonban lévő, induló ügyviteli és informatikai szolgáltató vállalkozás fejlesztő csapatába keresünk senior és junior munkatársakat IT rendszerfejlesztő munkakörbe.
16. Java fejlesztő, bioinformatikai kutatás-fejlesztés
 Bioinformatikai rendszerek fejlesztéséhez keresünk tapasztalt informtikust Feladat: Java, JSP, JSF, Axis2 technológiákkal fejlesztett webes és webszervízes rendszer továbbfejlesztése Cloud infrastruktúrán, magas rendelkezésre állás biztosításával.
17. JAVA fejlesztőket keresünk
 Cégünk magyarországi partneréhez keresünk tapasztalt JAVA, J2EE fejlesztőket.
18. Java / Python Developer
 Egy dinamikusan fejlődő, adattárházakkal és üzleti intelligenciával foglalkozó tanácsadó / fejlesztő cég keres munkatársat
19. Java/JSP fejlesztő
 Java/JSP (web)fejlesztő
20. JAVA FEJLESZTŐ
 JAVA FEJLESZTŐ
1. JAVA fejlesztő
 [releváns találat] Elvárások:alapos Java GUI, Swing, JSP, AWT tudás, legalább 2 év munkatapasztalat, kiváló probléma megoldó képesség, proaktivitás, képesség az önálló munkavégzésre
2. Senior Java fejlesztő / Java architect
 [releváns találat] A munkakörről részletesen itt (is) olvashatsz: http://www.webtown.hu/senior-java-fejleszto
3. Information Retrieval Expert
 [releváns találat] Job Purpose: Being a team member, who can look at the huge data stored in a various multiple data stores (DWH, SQL, NoSQL) and can build solutions to extract the information from it and inject into search system. Responsibilities:• Extending and ma
4. Senior Web Front-End Developer
 [releváns találat] We are looking for an experienced Senior Web Front-End Developer
5. Programozót keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Java developer
 [releváns találat] We are currently looking for enthusiastic applicant(s) with fluent English knowledge to fill our Java developer positon.
7. JAVA fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] JAVA szoftverfejlesztő Feladat: Különböző JAVA alapú fejlesztésekben való részvétel a saját és a partnercégeinkkel közös fejlesztőcsapatban.
8. Onsite Java developers needed
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Javascript, CSS, HTML fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Tapasztalt fejlesztőt keresünk budapesti irodánkba (13.kerület, metró mellett).
10. Rendszerüzemeltető
 [releváns találat] Információvédelemmel foglalkozó cég programozói ismeretekkel rendelkező rendszergazdát keres rendszerüzemeltetési feladatok ellátására.
11. Java fejlesztő
 [releváns találat] Információvédelmemel foglalkozó cég keres programozót naplógyűjtő- és értékelő rendszer továbbfejlesztéséhez.
12. Java developer/architect - Debrecen
 [releváns találat] Our partner, a multinational company with a leading position in the field of innovative software-development is looking for a colleague for the position of Java Developer/Architect
13. Integration Engineers for J2EE
 [releváns találat] Technical:Strong hands-on Java development experience, 3+ years preferred (Java 1.5 a bonus) Experience of Web Services and use of ESB infrastructures (use of Cape Clear a bonus) Recent JSP and Servlet experience ideally on Apache / Tomcat OO Development
14. Java Web Developer (Ref.466)
 [releváns találat] Join the Lufthansa Family!Lufthansa Systems Hungária is looking for new employees, and offers you great challenges to develop your skills.
Szakemberek
1. Java és PHP Backend Fejlesztő
 Adatbázis alapú applikációk tervezését, fejlesztését és továbbfejlesztését vállalom, PHP/Java backenddel, Vállalom továbbá frontend fejlesztését design vagy meglévő html alapján React rendszerben.
2. Senior Java fejlesztő, PHP tanuló
 Java fejlesztőként keresek alkalmi projektmunkákat. PHP sem áll messze tőlem, jelenleg ismerkedek a fortélyaival.
3. java full stack fejlesztő
 Java technológiákban (JEE, Spring, REST), de nem kizárólag van erős tapasztalatom (17 év). De webes (JS, HTML, Angular) felületeket is fejlesztettem.
4. Oracle, Java fejlesztő
 Sok éves UNIX, Oracle, Java, Perl tapasztalat, német, angol nyelvtudással.
5. Junior Java fejlesztő
 Alvállalkozóként keresek projektmunkákat.
6. Java/Python/PHP fejleszto
 Tavmunkaban, budapesti konzultaciokkal fejlesztoi munkakat vallalok. 15+ eves tapasztalattal rendelkezem Java, Scala, Python, PHP rendszerekkel, a startup projektektol a telekommunikacios es banki projektekig.
7. Fejlesztő
 Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
8. Java fejlesztő
 http://marfoldi.github.io
9. Seasoned developer
 I’m certain that everything can be improved. I strive to work out creative solution an enforce innovation to make things better. My core programming skills are Java (J2EE, Spring), PHP, and my biggest interest is Web development, frontend.
10. .NET fejlesztő, Java szerver fejlesztő, Android fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
11. Java fejlesztő
 Nagy tapasztalattal rendelkezem webes alkalmazások fejlesztésében. Több évet dolgoztam banki területen, ezen kívül kormányzati és telekommunikációs projektekben vettem részt, mint programozó, vezetõ fejlesztõ, architect pozíciókban.
12. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
13. Senior Principal Oracle Consultant, Technical Architect, OCP
 General Profile:Team leader and senior principal technical consultant for over 17 years focusing on Oracle product implementations, customisations and upgrade projects as Principal Technical Consultant
14. Programozás
 Windows programozás: C#,C++,C,VB.NET, Delphi, MSSQL, mySQL WEB programozás:PHP, mySQL Kommunikációs protokollok írása: (ModbusTCP, SiemensTCP, ModbusRTU)
15. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
16. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
17. JavaEE fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
18. Senior Java fejlesztő
 Főállásban Senior Java fejlesztőként dolgozom Spring Boot alapú micorosrveice-ek tervezésén, kialakításán, üzemeltetésén AWS Cloud Platform-ra. Szabadidőmben szívesen próbálok ki új technológiákat (akár nem Java-sat is).
19. Java fejlesztő
 20 éve fejlesztek üzleti vállalati szoftvereket fejlesztőként, középvezetőként, projektvezetőként.(Könyvelés, Banki, biztosítási értékpapír szoftverek). Fejlesztő eszközök: Java, Powerbuilder.Adatbázis: Oracle, MSSQL, Mysql Alk szerver: Jboss,
20. Tapasztalt java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
21. Java SE/EE
 Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
22. java developer
 j2ee, spring, rest, oop, design patterns.
23. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
24. Java fejlesztő
 Főként web alkalmazások fejlesztésével foglalkoztam az elmúlt években java nyelven.
25. Senior Java Developer
 Több mint 10 éves projekt-tapasztalat, multinacionális környezetben. Fluent English.
26. mérnök informatikus, C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
27. SAP ABAP programozó
 MSC diplomával rendelkezõ 2 éves Olajipari cégnél szerzett fejlesztõi tapasztalattal. 4 év tanácsadói SAP ABAP tapasztalat
28. Java fejlesztő
 J2EE fejlesztõ.
29. linux / web / Android / java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
30. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
31. Java fejlesztő
 tapasztalt Java/J2EE Webes alkalmazás fejlesztő
32. PHP, Javascript, Jquery , HTML , MYSQL
 [nincs megadva leírás]
33. Java / J2EE fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
34. Java architekt, senior fejlesztő, vezető fejlesztő
 Minden, ami Java. Web alkalmazások a specialitásom. Szerver oldal: EJB, Spring,JPA,JDBC, Kliens oldal: GWT, JSP,JQuery
35. JAVA fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
36. java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
37. .Net fejlesztő/Java fejlesztő
 Több éves .Net és java fejlesztői tapasztalat
38. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
39. Senior C#.Net, Asp.Net, Windows, WinCE, Java, HTML fejlesztő
 Számlaképes szoftverfejlesztőként, a legelterjedtebb desktop, web, adatbázis és szerver technológiák ismeretével, 15+ év gyakorlati tapasztalattal, Microsoft minősítésekkel (MCP, MCAD, MCSD, MCDBA) állást vagy projektmunkát keresek.
40. Java fejlesztő
 Java (J2EE v1.7, reflection JSP), JavaScript (OOPJS, jquery), adatbázisok (MySQL, PostgreSQL, DB2 PL/SQL) HTML5, CSS3, XML, JSON, Ajax, SVN
41. Webprogramozó
 - Sitebuild, webdesign: arculattervezés, tartalomépítés, CSS level 3-4. - HTML 4.01 / 5, Javascript, JSP, PHP, XML, XSL, XSD.- Adatbázis kezelés: Oracle, MySQL. - Programozási nyelvek: C++, Java SE- Grafikus programok: Adobe Photoshop, Gimp
42. php, javascript, html fejlesztő
 Érdekelnek az online fejlesztések és megoldások fõként php és javascript (JQuery) nyelveken, de gyorsan tanulok, ha arról van szó.
43. Rendszerszervező informatikus
 Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
44. 2011_szept
 BME-VIK mérnök informatikus MSc hallgató vagyok, egyetem mellett (heti 3 napban) végezhető állást keresek Java EE, illetve Android témakörben
45. Junior J2EE fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
46. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
47. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
48. Web & Desktop Fejlesztő 12 Éves Tapasztalattal (Java, C++)
 A legtöbb tapasztalatot webes fejlesztésben szereztem: Java (JSP, J2EE), Ruby on Rails. Magabiztos gyakorlati tudásom van kliens oldali AJAX programozás (jQuery, EXT-JS) területén is. Legjobban a kreatív és gondolkodást igénylő munkákat szeretem.
49. Java, PHP fejlesztő
 Weboldalak szerkesztése, programozása Java-ban, PHP-ban. Ezen kívül Flash, 3ds Max, PhotoShop, Sony Vegas ismerete.
50. java fejlesztő
 java, Postgresql, Hibernate, Ajax, JavaScript, HTML, CSS, JSP, JSF, Servlet, web, alkalmazás
51. Java és Php programozó
 [nincs megadva leírás]
52. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
53. Java, .Net developer
 Több éves .Net és Java fejlesztői tapasztalat.
54. Java SE / Java EE fejlesztő
 Java EE fejlesztõ Két éve az AstridResearch-nél gyakornokként kezdtem pályafutásomat. Kezdeti idõkben fõként Java SE fejlesztõi tapasztalatot szereztem. Késõbb webes projektek kapcsán elsajátítottam a JPA, Hibernate, t
55. PHP, C# fejlesztő
 Több mint 10 éve foglalkozom informatikával, ebből az 8-at már hivatásból. Eleinte főként weboldalak fejlesztésével, és a hozzájuk kapcsolódó rendszerek kiépítésével. Az két éve csatlakoztam a DR csapatához, ahol eszközök készítése volt a feladatom.
56. Java fejlesztő, architekt
 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
57. informatikus / szoftverfejlesztő
 Tapasztalataim nagy részét szoftverfejlesztőként szereztem, de kipróbáltam a szervezői szerepet is. Ennek köszönhetően informatikusnak vallom magam, aki egy-egy problémát szeret jobban körüljárni és így kiválasztani a megfelelő megoldást.
58. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
59. Szoftverfejlesztő (PL/SQL, SQL)
 Tapasztalt SQL, PL/SQL programozó pénzügyi-, kontrolling- és számviteli ismeretekkel
60. Programtervező-informatikus hallgató
 Jeleneg Lead System and Security Administrator-ként dolgozom a Szilícium völgyben egy kisebb IT cégnél. Rendelkezem OpenStack Professional Level Adiministrator és CEHv7 certificate-ekkel.Korábban 3 évid dolgoztam, mint Oracle DBA konzultánsa Webváltó Kft
61. Java architect
 Az rendszer tervezéstõl a tesztelésig mindennel foglalkozom. A legnagyobb álltalam fejlesztett alakalmazásnak 25 millio felhasználója van. Amit használok: JEE, Spring MVC, Spring Web Flow, Spring Security, SOAP, REST, JMS, jQuery, AJAX, TeamCity, M
62. Android fejlesztő, PHP fejlesztő, J2EE fejlesztő
 Több éves vezető fejlesztői tapasztalat Java, PHP, C# alapú rendszerek és webes fejlesztések területén. 2009 óta szabadúszó fejlesztőként dolgozom a saját cégemben. Alapvetően allvállakozóként távmunkában végezhető fejlesztői munkát keresek.
63. Webfejlesztés
 Weblapok, portálok készítése, nyilvántartó rendszerek fejlesztése, egyedi igényeknek megfelelõ programozási feladatok elvégzése PHP, MySQL, HTML, CSS, Ajax, jQuery, Smarty, web2.0, SEO
64. .net fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
65. PHP Fejlesztő / .NET Fejlesztő
 Friss diplomás álláskereső vagyok, kb. 7-8 éve foglalkozom PHP alapú webes fejlesztésekkel, 2-3 éve .NET alkalmazásfejlesztéssel (C#). Nyitott vagyok új technológiák megismerésére, agilis szoftverfejlesztési módszertan gyakorlására.
66. Tapasztalt Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
67. számviteli-pénzügyi rendszerszervező, webfejlesztő
 https://hu.linkedin.com/in/zsoltdezso
68. Java fejlesztő
 Java EE (Spring, Hibernate) fejlesztõ
69. Java, GWT, SQL fejlesztő
 Több mint 5 éve veszek részt nagyvállalati Java alapú projektekben. További kompetenciák: J2SE, J2EE, GWT, Ext GWT, SQL (Oracle, MS SQL), Eclipse, CVS, SVN, Hibernate, Ibatis, Html, CSS, Windows, Linux, Apache Tomcat, Ant
70. Java fejlesztő
 Jelenleg Java/PHP webes munkákkal foglalkozom // = 0) { this.isIE = true; this.version = parseFloat(ua.substr(i + s.length)); return; } s = "Netscape6/"; if ((i = ua.indexOf(s)) >= 0) {
71. Web fejlesztő, több éves JAVA, PHP, ASP tapasztalat
 Web fejlesztői munkát vállalnék, főállásban vagy távmunkában, angol középfokú beszéd gyakorlattal.
72. Szoftverfejlesztő
 Több mint tíz éves programozói tapasztalattal rendelkezem, a szakma legkülönbözőbb területein (Bank, térinformatika, chip kártya fejlesztés) szereztem alapos gyakorlatot.Tapasztalatok: Java, C++, C#, Asp.Net,PHP,PowerBuilder,Oracle,MySql,Linux,AutoCAD
73. Tapasztalt Java fejlesztő, szakmai vezető
 11 év Java (SE, EE) és fél év Objective-C (iPhone SDK) fejlesztõi tapasztalat. 3 év Liferay fejlesztői tapasztalat. 4 év szakmai vezetői tapasztalat.
74. PHP5, html, css, mysql, JavaScript, Java SE, EE
 Informatikus programozói és/vagy tesztelői távmunkát munkát vállal. Ha havonta pár alkalommal személyesen meg kell jelenni, azt meg tudom oldani!
75. Senior Java / JEE fejlesztő
 Több éves gyakorlattal rendelkezem Java technológiákkal, elsősorban Java Enterprise Edition témakörben. Fejlesztési valamint tervezési, architektúra gyakorlattal is rendelkezem.
76. Tapasztalt webfejlesztő (PHP ASP.NET c# Javascript SQL)
 Számlaképes alválllakozó. Microsoft és OpenSource világ is vonz.Egy a lényeg. A fejlődés!
77. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
78. PHP fejlesztés, db, web, c#, java, android
 6 éves PHP fejlesztõi tapasztalatom van, elvégeztem iPhone alkalmazásfejlesztõi tanfolyamot, ismerem továbbá a C++, C#, Java, Pascal, Delphi programozási nyelveket, JavaScript, Perl script nyelveket.
79. JAVA fejlesztő
 fõként webes alkalmazások fejlesztése (3-tier)
80. Java fejlesztő
 Java / JavaEE fejlesztő 5 év tapasztalattal.
81. Vállalkozó - Fullstack Developer
 Contractor! - Senior Java Developer/DevOps engineer
82. Java, J2EE, JSP, JQuery, GSA
 Senior java programozóTechnológiák: J2EE, Spring, JPA, JSP, JQuery, SQL, XML, XSLT, Lucene, HIbernate, Google Custom Search, Google Search Applience
83. java fejlesztő
 2010 januárban végeztem a BME-n informatikusként. Körülbelül egy éves egyetemi gyakorlattal, és hét hónapos java szoftverfejlesztői munkatapasztalattal rendelkezem.
84. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
85. java fejlesztő
 java - jsp - css - html - sql struct technológia alapján dinamikus honlap készítése, ajax ismerete, Java, Spring, JSF, Hibernate, PosgresSQL, RichFaces, Swing, JS, Ant, SVN, Eclipse, Tomcat, Jboss
86. php
 [nincs megadva leírás]
87. pl/sql fejlesztő
 Oracle tárolt eljárások készítése, frissítő patch-ek összeállítása, kiküldése, Transact SQL <-> PL/SQL átírások elvégzése, helyi DBA feladatok ellátása. Ritkábban lekérdezés-optimalizálás.
88. informatika tanár, programozó
 középiskolai matematika-informatika szakos tanári végzettség középiskolai, szakiskolai, felsőoktatási, felnőttképzési tapasztalatnemzetközi nagyvállalatnál szerzett 3 éves programozói tapasztalat (Java)
89. Java, C# fejlesztő
 Fõként Java fejlesztõként, adatbázis tervezõként és karbantartóként tevékenykedem 2008 óta. Utóbbi idõben elmélyedtem a php/mysql joomla világában, de fõként a vastag kliensre írt alkalmazások a területem. Leginkább a já
90. Java fejlesztő
 SCJP, SCWCD és SCBCD vizsgákkal rendelkező Java fejlesztő 4 éves gyakorlattal munkát/projectet keres Budapesten.
91. java & java EE fejlesztő & android fejlesztő
 Kedves Érdeklõdõ, Tisztelt Olvasó ! Holczhauser Károly Zsoltnak hívnak, jelenleg a PPKE - ITK-n MSc-n vagyok I.éves hallgató.Várhatóan 2012 Júniusában diplomázok, mint szoftverfejlesztõ. BSc diplomatémámat az IBM Magyarországnál írt
92. Java, PHP, MySQL, design, sok éves tapasztalattal
 Publikus és zárt, Intra- és internetes, web-böngésző vagy kliens alapú megoldások fejlesztése, főként Java, JPA/EJB/EclipseLink, valamint natív MySQL alapokon, sok éves gyakorlattal. 1,5 év Spanyolország után jelenleg Magyarországi projektek kivitelezését
93. Fejlesztő (Oracle, MSSql, Java)
 Fejlesztõ, elsõsorban RDBMS ismeretekkel (Teradata, Oracle, MSSQL), DW tapasztalatokkal (ETL: DataStage, kisebb mértékben OWB, script alapon), valamint kissé kopott Java szerver oldali (servlet, JSP, JDBC ismeretekkel)
94. Java fejlesztő
 Java, SQL, HTML, JSP SCJP vizsga 2007.Angol C 1999.
95. Java/Jee fejlesztő
 Java, Jee rendszerek fejlesztése. Ejb3, web servicek, oracle, adatbázis tervezés.
96. Java EE fejlesztő
 Több éves J2EE területen szerzett tapasztalattal állást keresek Budapesten. Néhány mozaik: EJB (3.0-3.1), Hibernate, EclipseLink, JPA(2), JSF, JSP, Spring, GWT, Liferay, ESB, SQL, Oracle, MySQL, GlassFish, JBoss, Tomcat, JMS, WS, Ant, Maven
97. Java fejlesztő
 Sokféle platformon, sokféle projektben sokféle nyelven programoztam. Három éve kizárolag Java-val foglalkozom, Sok technológiát ismerek.
98. Senior Java Software Engineer
 Senior Java fejlesztőként, ill. IT-Architectként keresek állást.Senior java szoftverfejlesztőként, 3 éves szakmai és 6 éves technikai tapasztalattal. Vállalatirányítási szoftvert fejlesztésében jelentős tapasztalatokat szereztem, sok technikát elsajátítot
99. Senior Java
 1 éves munkahelyi tapasztalattal junior Java fejlesztő vagyok, ezalatt főként szerver oldali fejlesztéssel foglalkoztam. J2EE technológiákat alkalmazó teljes munkaidős állást keresek.
100. Szoftverfejlesztési divízió vezető
 [nincs megadva leírás]
1. PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Delphi, Android, JAVA, PHP
 [releváns találat] Delphi 10 év tapasztala; tAndroid, JAVA 4 év tapasztalat; PHP 1,5 év tapasztalat; Objective-c 1 évOracle, Access, MySql, SQLite ismerete
3. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
4. projekt-, product manager
 [releváns találat] Projektmenedzser, business analyst, scrum master, product owner, rendszerszervezõ szerepkörök iránt érdekelõdöm elsõsorban.
5. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java fejlesztő, 2 éves szakmai tapasztalattal.EE, Oracle, JSF, JSP, Hibernate, Eclipse, és több féle alkalmazászerver üzelmeltetési tapasztalattal.
6. JAVA fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő Java fejlesztő vagyok.A főiskola mellett szereztem fél év szakmai tapasztalatot, webfejlesztőként.JAVA, HTML, JSP, GWT, CSS, MySql, Tomcat, JBoss, Jira, SVN, Apache JMeter.
7. Javascript fejlesztő (node.js, php)
 [releváns találat] Webfejlesztésben 15 éves tapasztalattal rendelkezem, dolgoztam a netrisk.hu-nál (php), majd egy közösségi portálon (javascript), nagy-terhelésű rendszerekben jártas vagyok.
8. java, javascript fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalt Java és Javascript, SQL fejlesztő vagyok. Frontend: Extjs, Richfaces, Backend: Spring, EJB, Hibernate, JDBC. JIRA, HP Quality Center feladatkezelőket, Verziókövetéses programok közül SVN, CVS, GIT-et használtam. Nyelvek: német, angol.
9. Java J2EE developer
 [releváns találat] I'm looking for part time Java J2EE Struts/JSP jobs ,working remotely, with 3 years experience.
10. Szoftverfejlesztés, Ügyfél kommunikáció
 [releváns találat] 3 év tapasztalat, Bankinformatika szektor, front-end fejlesztés mobil eszközökre @ IND kft. : Raiffeisen Zuno, Alior Sync projektek. Support, csapatvezetés, incidens kezelés, CR kezelés, specifikáció írás. Jelenleg : JAVA alkalmazásfejlesztés @ GYEMSZI
11. Php, java, jsp, assembly coder
 [releváns találat] Haladónál picit gyengébb programozó : OOP, MVC.
12. web fejlesztő, grafikus
 [releváns találat] 1999-óta dolgozom web tervezői, grafikus-tördelői munkakörben, ezen időalatt megfelelő tapasztalatra sikerült szert tennem ahhoz, hogy afelmerülő igényeket megbízhatóan és pontosan meg tudjam oldani. Tapaszatlataim: PHP, SQL, ACT. SCRIPT, JS, CSS, JSP
13. Oracle fejlesztő
 [releváns találat] Oracle Warehouse Builder, PL/SQL, Oracle 10g, OWB, APEX, Linux shell, perl, python scripts, Oracle 9i,Java, JSP, HTML, Oracle Designer 6i, Oracle Forms / Reports 6i, Java , JSP , HTML, Broadwision, AIX , J2EE
14. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java/J2EE területen 2 év tapasztalat
Java/J2EE, Servlet, JSP, JSF, SQL, UML, XML, PHP, HTML
15. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java/J2EE trületen 2 év tapasztalat
Servlets, JSP, JSF, EJB, JDBC, JUnit, Eclipse, NetBeans, SVN, SQL, UML, XML, PHP, HTML
16. Kezdő JAVA szakember
 [releváns találat] Amivel foglalkoztam:

- Főleg Java SE,
- AWT-s, Swinges ismeretek (Desktop alkalmazások)
- Kevés J2EE (szervletek, jsp-k, egyszerűbb weboldalak)
- Javascript, HTML
- Adatbáziskezelés (mySQL)

Elvégeztem egy egy éves Java Tanfolyamo
17. J2EE és webfejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalat J2EE, J2ME és J2SE javas környezetben. GWT, Ext Gwt, Struts JSF ismeret. Swing, JPA, JMS, Oracle, SQL, Derby, SVN, Git magas szintû ismerete. NetBeans és Eclipse haladó szintû ismerete.
18. programozó matematikus, IT Professional
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
19. Java, Ruby, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezem szoftverfejlesztés területén. Első sorban Java, Ruby és PHP nyelveken fejlesztek.
20. Java fejlesztő
 [releváns találat] Junior Java fejlesztő SCJP 6 vizsgával.Ismeretek:Java EE: Servlet, JSP, JPA, Spring, JSF, EJB, MySQL, Tomcat, JBoss
21. Webprogramozó
 [releváns találat] XHTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX, JSP, ...
22. Access, VBA, Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. Oracle fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. szoftvertesztelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. Mérnök informatikus
 [releváns találat] Mérnök informatikus, fejlesztői, kutatói és projekt vezetői tapasztalattal, informatikai és üzleti alkalmazásoknál.
26. RPG fejlesztő AS/400
 [releváns találat] Több mint 10 év tapasztalat banki szoftverfejlestésben a teljes szoftver életciklust felölve tervezéstől kezdve amegvalósításon át a “Live” rendszerek támogatásig.Több funcionalitásában is különböző banki rendszer ismerete.
27. Tapasztalt .Net fejlesztő, vezető fejlesztő
 [releváns találat] 9 év szoftver fejlesztési tapasztalat elsősorban üzleti alkalmazás fejlesztésben, különböző platformokon és technológiákkal, 2,5 év csoportvezetői tapasztalat
28. IT
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. java oracle siebel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. java, j2ee, php
 [releváns találat] 8+ éve java fejlesztések, komponensek, rendszerek tervezése (UML), főleg j2ee környezetben (weblogic server, portal, BPM, ALSB, oracle, mysql, apache), kisebb 3 vagy 2 rétegű web-es (JSP, servlet, jnlp, php) vagy vastag (swing) alkalmazások fejlesztése.
31. Tapasztalt PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. webprogramozó
 [releváns találat] Több mint 5 éves webprogramozói tapasztalat, mely idő alatt kis weboldalaktól kezdve komplett oldalakat programoztam le. Kérésre küldök referenciákat. Az alábbi nyelveket használom munkám alatt. Nyelvek/Eszközök: PHP, HTML, XHTML, HTML5, JAVASCRIPT, jQuer
33. Delphi,PHP,ASP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. Oracle, VB, web programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. Informatikai rendszertervezés, üzemeltetés
 [releváns találat] 1999 óta dolgozom informatikai pályán, 2006 óta vállalkozóként (Algae Bt). Linux/Unix alapú, illetve platformfüggetlen technológiákkal foglalkozom, vállalok rendszertervezési, üzemeltetési, alkalmazástámogatási munkákat, Java, C/C++ fejlesztést.
36. Java, C# fejlesztő
 [releváns találat] 2001 óta dolgozom fejlesztõként, fõleg Java-val, C#-pal, PHP-vel és mobil fejlesztéssel (iOS, Android) foglalkozom.
37. Programozó foxpro,java,c##
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. mérnök informatikus, projektvezető, fejlesztési vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Szabó Csaba
 [releváns találat] Tapasztalt PL/SQL és iOS fejlesztő
Cégprofilok
1. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
2. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
3. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
4. ECO Dynamic Kft.
 Java fejlesztőket keresünk egy bővülő cégbe, ahol Magyarország egyik legprofibb Java fejlesztő csapatát szeretnénk létrehozni és fenntartani.
5. Profixnet Bt
 [nincs megadva leírás]
6. INBUSS Kft
 [nincs megadva leírás]
7. ArgonSoft Kft.
 Az ArgonSoft Kft. a magyarországi nagyvállalati és államigazgatási szegmens szereplői számára szállít nagy komplexitású egyedi szoftveres megoldásokat. A SOA architektúra alapú, modellvezérelt tervezéssel kivitelezett rendszerek Microsoft .Net és Java JEE
8. Infoson Kft
 [nincs megadva leírás]
9. Netavis Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft
 Nomen est omen. Tevékenységünk rövidítése maga a Netavis név, azaz Network Audio-Video Services. Cégünk immár 12 éve foglalkozik kamerák képének, hangjának továbbításával, tárolásával, analizálásával.
10. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
11. InnovITech Kft.
 [nincs megadva leírás]
12. MSCI
 Cégünk pénzügyi döntéstámogató eszközök fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az ügyfeleink között a világ legnagyobb intézményi befektetőit tartjuk számon, így termékeink meghatározó szerepet töltenek be a pénzügyi világban; index-üzletágunk ped
13. INFOTO-SOFT Kft
 [nincs megadva leírás]
14. GreenDoc Systems Kft.
 Elektronikus archiválási megoldások fejlesztése. Szerver oldali és elosztott alkalmazások fejlesztése. http://greendoc.hu
15. WebLib Kft.
 A WebLib intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési és szövegbányászati megoldások kutató fejlesztője.
16. Geomant
 A Geomant Microsoft és Avaya hangtechnológiára szakosodott szoftverfejlesztő és konzultációs specialista. Dinamikus, fiatal csapattal dolgozunk nemzetközi projekteken Európa szerte és a tengerentúlon.
17. Petend Kft.
 A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás magyar és külföldi partnerhálózattal.
18. Tech People Kft.
 IT szakemberek közvetítése kontraktori vagy alkalmazotti lehetőségekre egyaránt.
19. EPAM Systems Kft.
 EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
20. Pannonjob Kft.
 A Pannonjob Kft. egyik fő szakterülete az IT szektor, amelynek keretében számos hazai és nemzetközi informatikai partnercégünk számára végezünk toborzás-kiválasztást budapesti, vidéki és külföldi IT pozíciók betöltése céljából.
21. IT-Sphere Kft.
 Az IT-Sphere Kft. 2010. márciusában alakult.Cégünk profilja a szakértői informatikai tanácsadás nyújtása, valamint egyedi fejlesztések elvégzése, szakértők rendelkezésre-állítása.
22. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
23. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
24. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
25. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
26. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
27. Trendency Online Zrt.
 A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
28. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
29. Interactive Brokers Hungary Kft
 Az Interactive Brokers Group LLC (IBG) egyéni és intézményi befektetőknek kínál pénzügyi szolgáltatásokat, közvetlen elektronikus hozzáférést biztosít a világ 60 tőzsdéjéhez.
30. NEw Experience Soft
 A New Experience Soft egy Székelyudvarhelyen fiatal ugyanakkor tapasztalt programozók által létrehozott cég, fő tevékenységi köre weblapok, webes alkalmazások készítése, ugyanakkor folyamatban van több desktop alkalmazás fejlesztése is. Célunk a folyama
31. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
32. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
33. Item Solutions
 Egy 30 fős belga-magyar fejlesztő cég vagyunk, specializációnk egyedi szoftverek fejlesztése C#.Net és Java nyelven.
34. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
35. Bluebird International Zrt.
 Bluebird az IT-erőforrás piac specialistája. IT fejvadászat, IT freelancerek, IT állások
36. Geotrace Kft
 A Geotrace Kft. jelentős szolgáltató a prémium informatikai szolgáltatás kihelyezésben (IT outsourcing), valamint számottevő szakértelmünk az üzleti, informatikai tanácsadás, a rendszer integráció, és az egyedi webalkalmazások fejlesztése területén.
37. Progos Kft.
 Cég 10 éve foglalkozik on-line szoftverfejlesztéssel, leginkább a kereskedelmi szektorban.
38. Spiller László IT Fejvadász
 Spiller László IT Fejvadász Blogja
39. Lippert Software and Consulting Kft.
 A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
40. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
41. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
42. Precognox
 Precognox intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati és big data megoldások kutató fejlesztője. Már 10 éve a keresési technológiák kérdéseivel kelünk és fekszünk.
1. ASP Kft.
 [releváns találat] Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
2. M.A.G. media Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Cégünk az informatikán belül válalja egyedi szoftverek fejlesztését, emellett hangsúlyos egyedi erőforrás outsourcingunk is. Fejlesztő környezetek, adatbázisok melyeket használunk:Java (J2EE, J2ME, JSP).NET (ASP, C#),PHP, SQL (MY, MS, Postgres)
Termék és megoldás profilok
1. Technológiák a gyakorlatban
 Magas szintű, intenzív, gyakorlatorientált informatikai képzések szoftverfejlesztők és cégek számára, profi oktatókkal.
Java, C#, .Net és SQL témákban.
1. Webfejlesztés
 [releváns találat] Egyszerű és összetett weboldalak fejlesztése
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.
Termék és megoldás profilok
1. JAVA és .NET fejlesztők
 Cégünk .NET és JAVA professzionális tudással rendelkezik. Tapasztalt (Banki, és államigazgatási rendszerekben is jártas), Itthon és külföldön is bizonyított fejlesztőkkel vállalunk gyors átfutási idővel egyedi alkalmazás-, és webes fejlesztéseket.
2. Projekt alapon együttműködő partnert keresünk.
 Szükséges alapok:java ismeret, servletek, jsp ismeret, tomcat ismeret, esql ismerete. Előny:tapasztalat oracle adatbázis-kezelővel ,tapasztalat postgre adatbázis-kezelővel, JBoss ismerete, E-Learning rendszer fejlesztésében tapasztalat.