Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
J2EE állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
2. Java illetve React/Angular fejlesztő
 Érdekes projektek : Java 8, SpringBoot, Angular 6-9, React, Typscript, SQL
3. Szoftverfejlesztő | 800 000 - 1 000 000 Ft/hó | Bp.
 A munkanapokban a Java alapú alkalmazások fejlesztése, karbantartása és támogatása tartozik majd a teendőid közé, valamint az üzleti funkciók műszaki tervezése, kialakítása.
4. ügyes Java fejlesztők
 Erős és érdekes projekthez kereünk Java fejlesztőket.Megtörjük az ingatlan.com egyeduralmát.
5. Java Alkalmazásüzemeltető
 Telekommunikációs területen ismert megbízónk számára keresünk Java Alkalmazásüzemeltető pozícióba munkatársat. Az alkalmazásüzemeltetési tapasztalat, a Java nyelv ismerete, illetve középszintű angol nyelvtudás elengedhetetlen a megbízás betöltéséhez.
6. Távmunkában végezhető Java fejlesztői állás
 Minimum 5 év tapasztalattal rendelkező Java fejlesztők jelentkezését várjuk az job@idya.hu email címre.
7. Java Background & Web Developer
 Our esteemed client, BlackRock, market-leader in investment and risk-management is looking for Java developers! If you’re looking for an intellectually stimulating position in an open and innovative environment, this one is for you!
8. JAVA fejlesztő (junior/senior)
 Új profillal megújuló vállalkozás keres pályakezdő illetve gyakorlattal rendelkező JAVA fejlesztő, alkalmazás támogató munkatársakat.Feladat: Részvétel a meglévő alkalmazások továbbfejlesztésében, támogatásában Megoldási koncepciók kialakítása Új
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Tanszéki mérnök
 Félig szoftverfejlesztő, félig egyetemi oktató leszel. A szoftverfejlesztéseinkben dominálnak a webes technológiák és mobil fejlesztésben is nyomulunk. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
10. Szoftverfejlesztő
 A fejlesztéseinkben dominál a szoftverfejlesztés, webes technológiákban és mobil fejlesztésben nyomulunk, natív és cross-platform alapon is. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
11. JAVA project
 Java 1.8 mellett a következő fő platformok / keretrendszer ismeretek szükségesek a projektben: Spring 4 / Spring Integration / Spring WS / Spring data; JPA2 / Hibernate; Továbbá jó ha van ismeret: Primefaces (JSF); JUnit; Oracle; SQL
12. Java Development Team Leader
 Software Developer turned into IT Consultant / Lead Engineer to provide consulting on Java/JEE6 development and to lead the Developers Work Place team.
13. Software Engineer / Java
 Exciting opportunity to gain experience working with Hadoop, understand big data use cases at world’s largest deployments of Hadoop.
14. Oktatót keresünk
 Szakterületi megkötés nélkül, olyan informatikai szakemberek jelentkezését várjuk, akik képesek tudásokat átadni a kezdő és középhaladó tanulók részére. Témakör és státusz igény (főállás, óraadó, stb.) megjelölésével.
15. Java fejlesztő - Termékfejlesztési projekt
 Java fejlesztőket keresünk keresünk az IT Services Hungary-hez egy új termékfejlesztési projetkbe.
16. Tapasztalt java és c# fejlesztőket keresünk
 Tapasztalt Java fejlesztőket keresünk hosszú távra nívós projektek kivitelezésére.
17. (Senior) Java Developer (f/m) wanted!
 We are a brand new, stealth mode SaaS startup backed by VC funds and business angels. We are looking for (Senior) Java Developers (f/m) who enjoy working in an enthusiastic working environment and who like to build a great software from the scratch.
18. Java fejlesztő / Java
 Partnerünk egy közismert It cég, egy jól ismert amerikai vállalat, aki vezetőnek számít pénzügyi beruházások, banki szolgáltatások és üzleti tanácsadás terén.
19. Senior Java fejlesztő
 Üzleti alkalmazások fejlesztésében való közreműködés (frontend és backend oldalon egyaránt): fejlesztési feladatok szakmai vezetése, megvalósítása, meglévő fejlesztések támogatása, hibák felderítése és javítása, alkalmazás-verziók kezelése.
20. J2EE fejlesztőt keresünk
 25 ország...60 bank...1500 fejlesztő...7 csapatépítési tréning évente...1500 nap külföldi projekt utazás évente...Bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó alkalmazások fejlesztésére keresünk J2EE fejlesztőt.ElvárásokSzakirányú végzettség
21. Webfejlesztő
 Teljes munkaidős webfejlesztőt keresünk dinamikus csapatunkba, azonnali kezdéssel.
22. Szenior Architect/Java fejlesztő
 Magyarországon egyedülálló mobil fizetési megoldások fejlesztésével foglalkozó stabil hátterű partnerünk dinamikusan bővülő csapatába keres munkatársat Szenior Architect/JAVA fejlesztő pozícióba.
23. JAVA fejlesztői állás Brüsszelben!
 Application Developer (ADV)Job description: http://yourtopjob.net/index.php/en/open-positions/82-application-developer-adv-l5-3841
24. Junior Java fejlesztő
 Java nyelv alapos ismerete. Pár hónap fejlesztési tapasztalat vagy komolyabb (demózható) egyetemi/otthoni projektmunka Java nyelv használatával.
25. Senior fejlesztő vagy Tech Lead (Java)
 Senior és vezető Java fejlesztőt keresünk 2014 elején nyílt irodánkba. A cégről röviden: a Pactera kínai piacon szerzett jelentős múlttal és amerikai befektetői gárdával rendelkező cég. Elsősorban IT outsourcing és tanácsadás a vállalat fő profilja, világ
26. Java fejlesztő
 Partnerünk a magyar informatikai piac meghatározó szereplője. Fiatalos, dinamikus csapatukba keresünk JAVA FEJLESZTŐT az alábbi feladatokra.:Meglévő J2EE alkalmazások fejlesztése, alkalmazások fejlesztő oldali tesztelése, folyamatos tájékoztatás a feladat
27. PL/SQL senior programozó - csoportvezető
 Az olaszországi cégközpontú TRASSET cégcsoport magyarországi leányvállalatának fejlesztői csapatába kollégákat keres PL/SQL senior programozó - csoportvezető munkakörbe.
28. Junior JAVA fejlesztő
 Junior JAVA fejlesztő munkatársat keres egyedülálló, mobilfizetési alkalmazás létrehozásához az OTP Mobil Kft. (az OTP csoport mobilfejlesztésre specializálódott leányvállalata).
29. Java EE fejlesztö
 Budapesti (2.ker) irodába, fialatalos,családias légkörü magyar tulajdonú középvállalat új technológiák iránt elkötelezett fejlesztöi csapatába keresünk tapasztalattal rendelkezö Java EE fejlesztöt.
30. Software Developer
 Junior developers are welcome. We are looking for a software developer with 1-3 years experience in C# or Java, having 1-3 years of database development background (Microsoft SQL Server or Oracle DB).
31. Szoftverfejlesztő AstridBio
 A kanadai székhelyű Astridbio Technologies Inc. budapesti fejlesztő irodájába keres tapasztalattal rendelkező Java fejlesztőt.
32. Java alkalmazás fejlesztő
 Az IVM Zrt Ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik egész Európában. Rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, stabil háttérrel. Haladunk a korral és a technológiával.
33. Kihívást kereső J2EE fejlesztőket keresünk
 Nagyvállalati környezetben futó webes és vastag klienses alkalmazások fejlesztéséhez keresünk Java fejlesztőket. A projektek mind jellegükben, mind a felhasznált technológiák terén változatosak.
34. Industrial Internet | GE Heathcare
 Lenne kedved Scrum csapatban dolgozni? Mi GE-vel egy globális framework projekt megszervezésén dolgozunk, ami 100+ fejlesztőt hív munkába. Katt a linkre infókért: https://www.hippocrates.hu/001/opening_industrial_internet_2014/oii.php
35. SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK (JAVA / .NET)
 JAVA és/vagy .Net környezet és/vagy mobil fejlesztési platformok nem ismeretlenek számodra, szeretsz alkotni, nyitott vagy az újdonságok iránt, mindezt egy családias-baráti hangulatú társaságban valósíthatod meg! Nálunk :-)
36. Senior Java/JEE fejlesztő új megoldások létrehozására
 Termékfejlesztő csapatunkba keresünk jó képességű, szakmai munkájára igényes, tanulni vágyó senior Java fejlesztőt új megoldások létrehozására, 3-5 év fejlesztői tapasztalattal.
37. Gyakorlattal rendelkező java fejlesztőket keresünk
 Teljes munkaidőbe kersünk miskolci irodánkba, legalább 1-2 éves tapasztalattal rendelkező java fejlesztőket, azonnali kezdéssel.
38. Java Developer
 [nincs megadva leírás]
39. JAVA FEJLESZTŐ (SENIOR/JUNIOR/ ALKALMAZOTT/PROJEKT MUNKA)
 Ha rendelkezel minimum 2 éves JAVA fejlesztői tapasztalattal és szívesen dolgoznál egy fiatalos csapatban különleges ügyfeleknél, külföldi projekten vagy akár külföldön is jeletkezz hozzánk. Nyitottak vagyunk projekt szerződéssel és alkalmazotti státuszra
40. Java Developer (Junior and Senior)
 Main job prupose to work in a development team consisting of web, JEE and working closely wiht business analysts and testing team to deliver a variety of projects, small business changes and 3rd line support.
41. SENIOR JAVA fejlesztőt keresünk
 Senior Java fejlesztőt keresünk, 40 órás főállásban, Budapesten. Hosszú távú együttműködést, szakmai fejlődést, versenyképes jövedelmet, kiváló hangulatot kínálunk. Az állásról részletesen és jelentkezés itt: http://www.webtown.hu/senior-java-fejleszto .
42. JAVA programozót keresünk
 Stabil hátterű, dinamikusan fejlődő informatikai nagyvállalat keres JAVA programozót. Feladatok: Új, komplex, integrált vállalati alkalmazás fejlesztése szigorú módszertan alapján.Az új alkalmazás fejlesztésének folyamatos dokumentálása.
43. JAVA fejlesztő
 Feladatok: java programnyelvre épülő web-es alapú üzleti alkalmazások fejlesztése, szoftverkódok dokumentálása, tesztelése, együttműködés a cég más területeivel.
44. Senior Java Developer
 Nemzetközi IT céghez keresünk fejlesztőket
45. Senior és Junior JAVA fejlesztő
 A magyarországi piac 2. legnagyobb pénzintézete Senior és Junior JAVA J2EE fejlesztő munkatársakat keres.
46. Java programozo, Szaud-Arábia
 Java fejlesztöket keresek egy Szaud-Arábiában induló banki projekthez.
47. JAVA fejlesztő
 JAVA fejlesztőt keresünk, egy banki, biztosítási szoftverfejlesztő multinacionális céghez, német nyelvtudással.
48. Senior JAVA fejlesztő
 Térfigyeléshez, biztonságtechnikához és forgalomirányításhoz kapcsolódó szoftverek fejlesztésével foglalkozó Adaptive Recognition Hungary cégcsoport szoftverfejlesztőt keres ( www.adaptiverecognition.com ) a téma iránt elkötelezett és tapasztalatot szerz
49. junior Java / Grails developer
 We are looking for someone to join our team in developing e-learning applications for international companies. In this capacity you could actively contribute to devising and implementing creative solutions for our customers.
50. JAVAslat: kódolj Németországban!
 JAVA - Drezdai székhelyû cég keres a JAVA rejtelmeiben min. 3 év tapasztalattal bíró, németül beszélõ munkatársakat, akiknek nem okoz gondot az utazás.Developer, tester, architect...
51. Java developers / Senior developers / Architects
 As a Java developer you will be responsible for the implementations of different type of functionalities described in design documents.
52. Interface Designer (JEE, ADF), Brüsszel
 We are looking for an Interface Designer with JEE and Oracle ADF knowledge to the European Commission's Directorate General for Research and Innovation in Brussels.
53. Java fejlesztő
 Java alkalmazások fejlesztése
54. Java fejlesztő
 Java alapú szerver oldali és interaktív Web-es alkalmazások fejlesztése, meglévő Java alkalmazások karbantartása, továbbfejlesztése, újabb technológiák, megoldások felderítése, bevezetése
55. JUNIOR JAVA FEJLESZTŐ
 Cégünk számlázási, ügyfélkezelési, ügyviteli rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Minőségi IT szállítóként a hazai piac egyik meghatározó szereplője, de külföldi projectek szintén jellemzőek. Jelenleg induló projectünkhöz JUNIOR AJAVAfejlesztőt keresünk
56. Java (J2EE) fejlesztő
 Gazdasági rendszer Java fejlesztése
57. Java Developer for the Netherlands
 Sector Information Within our client the sector Development & Engineering is responsible for the specification and the design of the products. The department Measurement and Performance Control is the Development and Engineering organization.
58. Noispot developer
 Ilyen hirdetést ritkán látsz.
59. Java developer for Equity index software
 The candidate will be primarily in charge of developing extensions to the calculation and product generation systems of MSCI, using state of the art technologies (Java 6, JMS, Spring etc…).
60. IT Rendszerfejlesztő
 Pénzintézetek számára informatikai megoldásokat szállító, magyar tulajdonban lévő, induló ügyviteli és informatikai szolgáltató vállalkozás fejlesztő csapatába keresünk senior és junior munkatársakat IT rendszerfejlesztő munkakörbe.
61. Java/ J2EE fejlesztő
 Aktív részvétel a fejlesztési feladatok, hibakeresés és javítások végrehajtásában, egy dinamikus, célorientált csapat tagjaként Érdemi közreműködés a projekttervben meghatározott feladatok elvégzésében.
62. J2EE Developer
 Web application development; Database modelling; Integration of new components and technologies within existing application and service infrastructures
63. programozó, CMS fejlesztéshez
 Budapesti cég programozót keres kreatív munkára
64. Architect (Java)
 Technikai tervező és szakmai irányító szerep
65. java fejlesztő
 Az EOS INSTITUTE EC Kft. Senior Java programozó pozícióba Munkatársakat keresünk
66. Java fejlesztő - BP (Spring,Liferay)
 Java fejlesztő munkatársat keresünk azonnali kezdéssel napi 8 órás budapesti munkavégzésre. Jelentkezni a következő oldalon lehet: http://www.gvorntech.com/liferay-fejleszto.html
67. J2SE
 Cégünk J2SE fejlesztőket keres, budapesti munkavégzéssel, telco, pénzintézeti és ipari fejlesztési projektekre. Fontos, hogy - rendelkezzen legalább 5 év ALAPOS Java tapasztalattal - gyakorlott legyen kliens-szerver architektúrák fejlesztésében
68. J2EE
 Cégünk J2EE szerver-oldali fejlesztőket keres, budapesti munkavégzéssel, telco, pénzintézeti és ipari fejlesztési projektekre. Alapvető angol nyelvtudás elvárás, valamint rendelkezzen legalább 5 év ALAPOS Java tapasztalattal.
69. Web alkalmazásfejlesztő
 A Joobili.com utazással foglalkozó web integrátor es közösségi portál keres különböző, internetes alkalmazások készítésében járatos programozókat, különböző programozási nyelveken és szinteken. Jelentkezőknek ajánlott 3+ év gyakorlat Java, Python, Ruby. .
70. UNIX & Web Application Developer
 Joobili is a new Travel startup that is looking for talented UNIX developers of various levels that will be able to help us with our ongoing development. Candidates should have 5+ years experience using and administrating UNIX and 3+ years of Java, Python
71. AJAX EXT JS programozót keresünk
 EXT JS/Postgres alapokra épített CRM rendszer továbbfejlesztésére keresünk kollégát. Távmunka vagy helyszíni munkavégzés. (Új fejlesztések: naptár, imap email kliens frontend)
72. Tapasztalt Java fejlesztő - DRS
 A Digital Reality teljes munkaidős, tapasztalt java fejlesztő kollégát keres hosszútávú vagy időszakos (3 hónap) munkára.
73. Java fejlesztő
 Epam Systems Ltd. is looking for Java/J2EE developers at various skills levels. As Java developer you will have to pragram in pure Java, and implement business objects using Java 2 Enterprise Edition/EJB framework technology.
74. JAVA fejlesztőt keresünk
 JAVA szoftverfejlesztő Feladat: Különböző JAVA alapú fejlesztésekben való részvétel a saját és a partnercégeinkkel közös fejlesztőcsapatban.
75. IT Tervező-Elemző (IT Projekt Tervező)
 Partnerünk megbízásából keresünk telekommunikáció szakterületén, nagyvállalati projektekben üzleti tervezés területén tapasztalt szakembert! Feladatok: Telekommunikáció szakterületén nagyvállalati projektekben üzleti tervezés;Rendszertervezés;Archi
76. Nagyvállalati JAVA szoftverfejlesztő
 Információtechnológia és telekommunikáció területén tevékenykedő partnerünk számára keresünk munkatársat!
77. J2EE fejlesztő - kontraktor
 J2EE fejlesztõt keresünk 2-3 éves tapasztalattal.Feladatok csapatban vanló fejlesztés Munkavégzés helye: Buda (teljes idős, bejárással)
78. JAVA fejlesztőket keresünk
 Cégünk magyarországi partneréhez keresünk tapasztalt JAVA, J2EE fejlesztőket.
79. JavaScript/ActionScript fejlesztőket keresünk
 Webtopjaink fejlesztéséhez keresünk hosszútávra, komponens orientált fejleztésekben jártas, javascript és/vagy action script -ben profi szakembereket. Szakmai önéletrajzokat a job.hr.core@gmail.com email címre várunk.
80. JAVA - J2EE - JD Edwards fejlesztők kerestetnek!
 Világhírű, multinacionális partnereink megbízásából keresünk többszintű pozíciókba JAVA FEJLESZTŐKET! Minimális elvárások:- társalgási szintű angol nyelvtudás + 1 év JAVA területén szerzett tapasztalat. csarno.nelli@grafton.hu
81. Java fejlesztőt keresünk
 Megbízónk egy 1993-ban alapított, Közép- és Kelet-Európában vezető informatikai szoftver-outsourcing és fejlesztő cég.
82. Java/JSP fejlesztő
 Java/JSP (web)fejlesztő
83. JAVA FEJLESZTŐ
 JAVA FEJLESZTŐ
84. Junior B2B tanácsadó (EDI, EAI)
 informatikai tanácsadás - B-to-B integrációs megoldások bevezetésére és alkalmazására, üzleti folyamatok integrációja szabványos dokumentumokkal EDIFACT, XML,stb. Mappingek fejlesztése, testreszabása
1. Java Professionals
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Java backend fejlesztő
 [releváns találat] "Elkötelezettség a fenntarthatóság, a tudatosság, az etikus és felelős pénzügyi gondolkodásmód iránt."
3. Jira/Atlassian tools professional
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. Java fejlesztő
 [releváns találat] 6 hó időtartamú projectre 2 fő JAVA fejlesztőt keresünk 05 25-től. Java, J2EE, előny: JAva Swing, WebSphere. nyelv: magyar
5. Android és/vagy iOS fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Java Fejlesztő
 [releváns találat] Külföldi tulajdonban levő multinacionális ügyfelünk budapesti irodájába keresünk JAVA FEJLESZTŐKET a folyamatosan bővülő csapatukba.
7. Java fejlesztő
 [releváns találat] A Groupama Garancia Biztosító Zrt. szoftverfejlesztőt keres budapesti csapatába. Főbb feladatok: a rendszerszervezők által elkészített specifikációnak megfelelő programok fejlesztése, tesztelése, egyéb fejlesztői feladatok.
8. Information Retrieval Expert
 [releváns találat] Job Purpose: Being a team member, who can look at the huge data stored in a various multiple data stores (DWH, SQL, NoSQL) and can build solutions to extract the information from it and inject into search system. Responsibilities:• Extending and ma
9. Android és iOS fejlesztőket keresünk Berlinbe
 [releváns találat] Android és iOS fejlesztőket keresünk Berlinbe.
10. Junior Fejlesztő
 [releváns találat] Junior fejlesztőt keresünk. Java tapasztalat előny. Munkavégzés helye: Pécs
11. JAVA ARCHITECT
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
12. JAVA Developer - London
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. Gyakorlott Java fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Ezen pozícióra J2EE, Hibernate, JBOSS, EJB, GWT fejlesztõi tapasztalattal, web alapú rendszer fejlesztéshez, open-source alkalmazások integrálásához keresünk több éves gyakorlattal rendelkezõ JAVA fejlesztõt.
14. Senior Java fejlesztő (Netbeans, MSSQL)
 [releváns találat] Egyedi fejlesztésû Java alapú rendszer fejlesztéséhez kapcsolódó specifikus feladatok ellátása; Elvárások: J2EE, Netbeans, MSSQL (WebService ismeretek elõny); 3 hónapos fejlesztõi projektmunka Budapesten; Kezdés: 2011. jún.20/27/jul4
15. Java/Abap Software Engineer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. Alfresco(/JAVA) fejlesztő
 [releváns találat] Open source alapú rendszerek fejlesztésére és professzionális támogatására specializálódva 2012-ben önálló munkacsoportot indítunk Alfresco alapú megoldások fejlesztésére
17. JAVA, J2EE FEJLESZTŐ
 [releváns találat] Advisesoft Információtechnológiai Zrt.
18. Java developers / Senior developers / Architects are needed
 [releváns találat] We are looking for Java / J2EE developers at various skills level working to our Hungarian based client. We are open for freelancers, contractors also for permanent employment.
19. java fejlesztőt felveszünk
 [releváns találat] Internetes, Intranetes Java alkalmazások tervezésében, fejlesztésében való részvétel Webservice-k tervezésében, fejlesztésében való részvétel Az alkalmazások működésének támogatása Java-ban történő kódfejlesztés
20. IT ARCHITEKT UNIX TERÜLETEN
 [releváns találat] Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő, fiatal csapatába!
21. Banki szervezői projektmunka
 [releváns találat] Banki szervezői projektmunkára keresünk embert azonnali kezdéssel alvállalkozói státuszban
22. Senior Java fejlesztő
 [releváns találat] 2-3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Senior Java fejlesztőt keresünk Budapestre
23. Vezető fejlesztő
 [releváns találat] Nemzetközi IT cég munkatársat keres budapesti irodájába Vezető fejlesztő munkakörbe. Cégünk az európai e-Finance piac egyik vezető tranzakciós és biztonsági megoldások szállítója.
24. Senior J2EE fejlesztőt keresünk Németországba
 [releváns találat] Bundesagentur für die Arbeit sucht einen Senior Entwickler J2EE.
25. JAVA fejlesztő
 [releváns találat] Java fejlesztőket keresünk! A Trendency Online Zrt. Outsourcing divíziójába keres jelölteket Budapesti munkavégzésre. Elvárások: 3-4 éves J2EE tapasztalat 3-4 éves szakmai tapasztalat Java fejlesztésbenJó angol nyelvtudás
26. Fejlesztési csoportvezető (Java, J2EE, JSE)
 [releváns találat] Több országban is jelenlévő, budapesti központját fejlesztő informatikai megbízónk, aki leginkább a bankszektor részére kínálja professzionális szolgáltatásait, szabadalmaztatott termékeit, és megoldásokat, az alábbi pozícióba keres munkatársat:
27. Java Fejlesztő
 [releváns találat] Több országban is jelenlévő, budapesti központját fejlesztő informatikai megbízónk, aki leginkább a bankszektor részére kínálja professzionális szolgáltatásait, szabadalmaztatott termékeit, és megoldásokat, az alábbi pozícióba keres munkatársat:
28. JAVA fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Önálllóan dolgozni tudó, megbízható, korrekt J2SE/J2EE tapasztalattal rendelkező fejlesztőt keresünk főállású munkára.
29. JAVA fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Elvárások: Erős Java tudás, lehetőleg legalább 1-2 év fejlesztési tapasztalat Jó kommunikációs készség Teherbírás Előny: J2EE Hibernate EJB3 Web-service Mysql Jboss alkalmazásszerver OOP tapasztalat Eclipse ismeret.
30. Rendszerszervező
 [releváns találat] Rendszerszervező, elemző banki, pénzintézeti környezetbe
31. JEE architect
 [releváns találat] Magyar tulajdonú dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő partnercégünk részére keresünk jelölteket JEE architect pozícióba
32. IT ARCHITECT
 [releváns találat] Magyar tulajdonú, az informatikai piacon meghatározó szerepű partnercégünk számára keresünk jelöltekeket IT ARCHITECT pozícióba.
33. Java developer/architect - Debrecen
 [releváns találat] Our partner, a multinational company with a leading position in the field of innovative software-development is looking for a colleague for the position of Java Developer/Architect
34. Java fejlesztési csoportvezető munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Feladat: ? 6-8 fős szoftverfejlesztői csapat kialakítása, betanítása és vezetése? a fejlesztés architektúrális döntéseinek meghozatala? a fejlesztők szakmai támogatása
35. Szoftver fejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] Partnercégünk számára szoftver fejlesztő munkatársat keresünkFeladat: ? csapattagként való részvétel XP stílusú fejlesztésben? többrétegű, objektumorientált szoftver fejlesztése és unit tesztelése
36. Szoftver fejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] ? csapattagként való részvétel XP stílusú fejlesztésben? többrétegű, objektumorientált szoftver fejlesztése és unit tesztelése
37. Java fejlesztési csoportvezetőt keresünk!
 [releváns találat] Partnerünk számára Fejlesztési csoportvezető munkatársat keresünk Feladat: ? 6-8 fős szoftverfejlesztői csapat kialakítása, betanítása és vezetése? a fejlesztés architektúrális döntéseinek meghozatala? a fejlesztők szakmai támogatása
38. Integration Engineers for J2EE
 [releváns találat] Technical:Strong hands-on Java development experience, 3+ years preferred (Java 1.5 a bonus) Experience of Web Services and use of ESB infrastructures (use of Cape Clear a bonus) Recent JSP and Servlet experience ideally on Apache / Tomcat OO Development
39. Fejlesztői és szakértői állások
 [releváns találat] Tapasztalt fejlesztőket keresünk főleg PHP, JAVA területre, valamint SAP szakértői állásra is várunk jelentkezőket.
Szakemberek
1. Szoftverfejlesztő
 Unity, C#, mobil és asztali játékfejlesztés területen vagyok otthon leginkább, de Java, PHP, webes, adatbázis és szerver technológiákkal is dolgoztam már.
2. Szoftverfejlesztő
 Backend és frontend fejlesztésben egyaránt van munkatapasztalatom. Leginkább Java + Spring és a Vue.js áll közel hozzám
3. Java és PHP Backend Fejlesztő
 Adatbázis alapú applikációk tervezését, fejlesztését és továbbfejlesztését vállalom, PHP/Java backenddel, Vállalom továbbá frontend fejlesztését design vagy meglévő html alapján React rendszerben.
4. Full-stack fejlesztő
 Angular / Nodejs fejlesztő vagyok. Mind a a ui és backend oldalon typescriptet szoktam használni.
5. Senior Java fejlesztő, PHP tanuló
 Java fejlesztőként keresek alkalmi projektmunkákat. PHP sem áll messze tőlem, jelenleg ismerkedek a fortélyaival.
6. Java fejlesztő
 Munkám és egyben hobbim Java EE, ill. Spring projektek fejlesztése, alkalmazások üzemeltetése. 4 éve veszek részt szerver oldali kódok fejlesztésében. Elsősorban otthon elvégezhető távmunkák érdekelnének.
7. java full stack fejlesztő
 Java technológiákban (JEE, Spring, REST), de nem kizárólag van erős tapasztalatom (17 év). De webes (JS, HTML, Angular) felületeket is fejlesztettem.
8. Oracle, Java fejlesztő
 Sok éves UNIX, Oracle, Java, Perl tapasztalat, német, angol nyelvtudással.
9. Junior Java fejlesztő
 Alvállalkozóként keresek projektmunkákat.
10. Java, JavaScript, PHP fejelsztő
 [nincs megadva leírás]
11. Java/Python/PHP fejleszto
 Tavmunkaban, budapesti konzultaciokkal fejlesztoi munkakat vallalok. 15+ eves tapasztalattal rendelkezem Java, Scala, Python, PHP rendszerekkel, a startup projektektol a telekommunikacios es banki projektekig.
12. Seasoned developer
 I’m certain that everything can be improved. I strive to work out creative solution an enforce innovation to make things better. My core programming skills are Java (J2EE, Spring), PHP, and my biggest interest is Web development, frontend.
13. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
14. c#, .NET fejlesztő, MVC
 c#, .NET fejlesztõ, MVC és webes technológiák ismerete (HTML, CSS, jQuery, JS, JSON, AJAX, stb.)
15. Java fejlesztő
 Nagy tapasztalattal rendelkezem webes alkalmazások fejlesztésében. Több évet dolgoztam banki területen, ezen kívül kormányzati és telekommunikációs projektekben vettem részt, mint programozó, vezetõ fejlesztõ, architect pozíciókban.
16. Java , J2EE, J2SE
 [nincs megadva leírás]
17. p0ck3r
 Experienced JEE developer
18. Alkalmazás fejlesztő
 Adatbázis alapú és egyéb Windows alkalmazások fejlesztése.
19. Java fejlesztő
 Java fejlesztő, több mint 3 éves szakmai tapasztalattal
20. Szoftver fejlesztő
 5+ éve az IT területen dolgozó proaktív, agilis szakemberként ajánlom magam informatikai megoldások szállítására
21. Szoftverfejlesztő
 Java EE, EJB, JPA, Servlet, JSF, ADF, WebLogic,C++, C#, PHP
22. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
23. J2EE & Oracle Professional
 I'm a senior developer having experience in building business applications mainly using J2EE technologies, speaking both English and German (native Hungarian). I'm interested both in part and full time projects as a contractor.
24. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
25. Java developer
 Java J2SE 1.4-8 and J2EE 5-7 developer with 13 years of learning experience and 2 years of commercial experience looking for remote work
26. java, javascript fejlesztő
 Tapasztalt Java és Javascript, SQL fejlesztő vagyok. Frontend: Extjs, Richfaces, Backend: Spring, EJB, Hibernate, JDBC. JIRA, HP Quality Center feladatkezelőket, Verziókövetéses programok közül SVN, CVS, GIT-et használtam. Nyelvek: német, angol.
27. JavaEE fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
28. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
29. Senior Java fejlesztő
 Főállásban Senior Java fejlesztőként dolgozom Spring Boot alapú micorosrveice-ek tervezésén, kialakításán, üzemeltetésén AWS Cloud Platform-ra. Szabadidőmben szívesen próbálok ki új technológiákat (akár nem Java-sat is).
30. Java fejlesztő
 20 éve fejlesztek üzleti vállalati szoftvereket fejlesztőként, középvezetőként, projektvezetőként.(Könyvelés, Banki, biztosítási értékpapír szoftverek). Fejlesztő eszközök: Java, Powerbuilder.Adatbázis: Oracle, MSSQL, Mysql Alk szerver: Jboss,
31. Java, Delphi, SQL Programozó
 szoftverfejlesztés, adatbázis-kezelés, rendszertervezés
32. c++ fejlesztő
 Rokkant nyugdíjas C++ fejlesztő több mint 30 éves gyakorlattal részmunkaidős vagy otthonról végezhető munkát keres.
33. Tapasztalt java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
34. Java fejlesztő
 Java és Java EE fejlesztés
35. Rendszerszervező, Projectvezető, programozó
 Főleg banki informatikában, illetve egyéni vállalkozóként rendszerszervező, projectvezető, architektúra tanácsadó, és programozó.
36. IT szakértő
 Öt év - fejlesztési és üzemeltetési területeken egyaránt szerzett - tapasztalattal rendelkező informatikus.
37. VFP, PHP, Java fejlesztő
 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
38. Java SE/EE
 Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
39. java developer
 j2ee, spring, rest, oop, design patterns.
40. PHP fejlesztő
 2012-ben végzett PHP, fejlesztő, nemsokkal tanulmányaim után már dolgoztam a szakmában!
41. Java fejlesztő
 Főként web alkalmazások fejlesztésével foglalkoztam az elmúlt években java nyelven.
42. profil
 Projekt vezető, java fejlesztő
43. mérnök informatikus, C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
44. SAP ABAP programozó
 MSC diplomával rendelkezõ 2 éves Olajipari cégnél szerzett fejlesztõi tapasztalattal. 4 év tanácsadói SAP ABAP tapasztalat
45. IT Projektmenedzser
 Erősségemnek tartom, hogy mind az üzleti terület, mind pedig az informatika nyelvét beszélem és értem.Több mint 4 éves projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezem, amit főként a bankszektor területre specializálódott nagyvállalati projektek keretében sze
46. Junior Java fejlesztő és tesztelő
 Programtervező informatikus diplomával rendelkező ambíciózus és kihívásokat kedvelő-kereső ember lennék. A iskola mellett folyamatosan dolgoztam kis és nagyvállalatoknál egyaránt, ezért rengeteg tapasztalatot szereztem az informatika m
47. Java fejlesztő
 J2EE fejlesztõ.
48. Java, Delphi, SQL
 [nincs megadva leírás]
49. junior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
50. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
51. Java fejlesztő
 tapasztalt Java/J2EE Webes alkalmazás fejlesztő
52. PHP, javascript, html/html5, css fejlesztő
 Másodéves mérnök informatikus egyetemista, keres webfejlesztő állást. Korepetál középiskolai informatikát, oktat webfejlesztést.
53. Java / J2EE fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
54. Java architekt, senior fejlesztő, vezető fejlesztő
 Minden, ami Java. Web alkalmazások a specialitásom. Szerver oldal: EJB, Spring,JPA,JDBC, Kliens oldal: GWT, JSP,JQuery
55. JAVA fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
56. SG
 [nincs megadva leírás]
57. Java, C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
58. Pályakezdő szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
59. java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
60. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
61. IT Project Manager
 Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
62. Java fejlesztő sql, php és tesztelési ismeretekkel
 Fõbb munkakörök: Villamos ipari szoftverek tesztelése, Java ill GWT alapú fejlesztés, weboldal tervezése és megvalósítása php nyelven. kép szerkesztés, minõség javítás Gimp segítségével... Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok mérnök informatik
63. .Net fejlesztő/Java fejlesztő
 Több éves .Net és java fejlesztői tapasztalat
64. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
65. Web fejlesztő
 Grafikai tevekből vállalom komplett honlapok elkészítését, saját fejlesztésű CMS rendszerrel.Technológiák:PHP, AJAX, MySQL, jQuery, CSS.
66. Java, Flex Developer
 Java, Responsive, NoSQL, REST
67. Senior C#.Net, Asp.Net, Windows, WinCE, Java, HTML fejlesztő
 Számlaképes szoftverfejlesztőként, a legelterjedtebb desktop, web, adatbázis és szerver technológiák ismeretével, 15+ év gyakorlati tapasztalattal, Microsoft minősítésekkel (MCP, MCAD, MCSD, MCDBA) állást vagy projektmunkát keresek.
68. Java fejlesztő
 Java (J2EE v1.7, reflection JSP), JavaScript (OOPJS, jquery), adatbázisok (MySQL, PostgreSQL, DB2 PL/SQL) HTML5, CSS3, XML, JSON, Ajax, SVN
69. Rendszerszervező informatikus
 Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
70. PHP MYSQL C#
 Több mint 7 éve foglalkozok weboldalak, webshopok karbantartásával fejlesztéssével. Ezenkívül SAP val és rendszerüzemeltetéssel.Már 1 éve JAVA fejlesztőként és Sitebuildereként dolgozom.
71. 2011_szept
 BME-VIK mérnök informatikus MSc hallgató vagyok, egyetem mellett (heti 3 napban) végezhető állást keresek Java EE, illetve Android témakörben
72. Junior J2EE fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
73. Mucsicska Igor
 [nincs megadva leírás]
74. php, java fejlsztő
 [nincs megadva leírás]
75. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
76. java fejlesztő
 java, Postgresql, Hibernate, Ajax, JavaScript, HTML, CSS, JSP, JSF, Servlet, web, alkalmazás
77. Java és Php programozó
 [nincs megadva leírás]
78. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
79. Java, .Net developer
 Több éves .Net és Java fejlesztői tapasztalat.
80. web fejlesztő, grafikus
 1999-óta dolgozom web tervezői, grafikus-tördelői munkakörben, ezen időalatt megfelelő tapasztalatra sikerült szert tennem ahhoz, hogy afelmerülő igényeket megbízhatóan és pontosan meg tudjam oldani. Tapaszatlataim: PHP, SQL, ACT. SCRIPT, JS, CSS, JSP
81. Windows Server 2008 admin, Java programozó
 6 év oktatási területen tevékenykedem, szakterületeim között szerepel Java SE(haladó)/EE(alap) programozás, a Windows Server adminisztráció - 70-290, 70-291, 70-640. Alkalmazott technológiák: AD, RRAS, IAS, IIS6-7. 3.1-es CCNA minősítés.
82. Java SE / Java EE fejlesztő
 Java EE fejlesztõ Két éve az AstridResearch-nél gyakornokként kezdtem pályafutásomat. Kezdeti idõkben fõként Java SE fejlesztõi tapasztalatot szereztem. Késõbb webes projektek kapcsán elsajátítottam a JPA, Hibernate, t
83. Java fejlesztő, architekt
 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
84. felhasználóbarát tervező
 Alkalmazásgyártás tapasztalat tervezéstõl a támogatásig
85. gazdaságinformatikus
 [nincs megadva leírás]
86. PHP, MySQL, HTML, CSS, Java
 [nincs megadva leírás]
87. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
88. Java fejlesztő, Flash/ActionScript3 fejlesztő
 2011-ben államvizsgáztam a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai karán mérnök informatikusként. Álláskereső vagyok, Java (SE, EE) fejlesztőként szeretnék elhelyezkedni.
89. kreatív fejelsztő
 kreatív web és alkalmazásfejlesztés, rendeszertervezés ... technológiai ismeretek széles tárháza: C++, Qt4, OpenCV, C#, JAVA (SE), PHP, Flash AS3, JavaScript, jquery, mySQL, PL/SQL
90. Gazdaságinformatikus
 [nincs megadva leírás]
91. hálózatok kezdő szinten
 [nincs megadva leírás]
92. szoftverfejlesző
 [nincs megadva leírás]
93. PHP/MySQL/JavaSE/JavaEE fejlesztő, SAP PS/IM
 SAP PS/IM modul bevezetésben vettem részt, üzemeltetés 3 év. Syteline rendszer bevezetés, üzemeltetés 5 év. PHP/MySQL jelentéskészítő modul kifejlesztése, és üzemeltetése 2 évig.
94. Java architect
 Az rendszer tervezéstõl a tesztelésig mindennel foglalkozom. A legnagyobb álltalam fejlesztett alakalmazásnak 25 millio felhasználója van. Amit használok: JEE, Spring MVC, Spring Web Flow, Spring Security, SOAP, REST, JMS, jQuery, AJAX, TeamCity, M
95. Android fejlesztő, PHP fejlesztő, J2EE fejlesztő
 Több éves vezető fejlesztői tapasztalat Java, PHP, C# alapú rendszerek és webes fejlesztések területén. 2009 óta szabadúszó fejlesztőként dolgozom a saját cégemben. Alapvetően allvállakozóként távmunkában végezhető fejlesztői munkát keresek.
96. Webfejlesztés
 Weblapok, portálok készítése, nyilvántartó rendszerek fejlesztése, egyedi igényeknek megfelelõ programozási feladatok elvégzése PHP, MySQL, HTML, CSS, Ajax, jQuery, Smarty, web2.0, SEO
97. .net fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
98. Flash (AS2-3), PHP, MySQL, Flex fejlesztő, grafikus
 Webes fejlesztések a design-tól a működő oldalig, kliens és szerver oldalon. Webes applikációk, animációk, játékok, videó streaming, web konferenciák és egyéb interaktív tartalmak fejlesztése egyaránt.
99. gazdaságinformatikus(MSc) Java, C#, Adhoc hálózatok
 2011 januárjában fogok végezni gazdaságinformatikus (Msc) szakon, A BSc-t kiválló eredménnyel végeztem, eddig az MSc-n is így néz ki. Egyetemen demonstrátorként és több projektben is dolgoztam. Nyitott vagyok az új technológiák iránt.
100. PHP Fejlesztő / .NET Fejlesztő
 Friss diplomás álláskereső vagyok, kb. 7-8 éve foglalkozom PHP alapú webes fejlesztésekkel, 2-3 éve .NET alkalmazásfejlesztéssel (C#). Nyitott vagyok új technológiák megismerésére, agilis szoftverfejlesztési módszertan gyakorlására.
1. Java fejlesztő
 [releváns találat] java, psotgres, hibernate, j2ee, ejb, cdi, rest api, stb
2. Software engineer / System Analyst
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
3. Java J2EE developer
 [releváns találat] I'm looking for part time Java J2EE Struts/JSP jobs ,working remotely, with 3 years experience.
4. J2EE fejlesztő
 [releváns találat] J2EE, hibernate, Richfaces, Oracle, JSF
5. Android fejlesztő
 [releváns találat] Majd' 3 éves fejelsztői tapasztalattal rendelkezem. Hozzám legközelebb a mobil fejelsztés áll, ami nemcsak a munkám, hanem a hobbim, a szenvedélyem is. Ebben a gyorsan fejlődő szakmában fontosnak tartom a kreativitást és az innovatív személetmódot.
6. j2se, j2ee (EJB3, JPA, JMS,WS), c, c++,php
 [releváns találat] Fejlesztések tervezése, vezetése, fejlesztésben való részvétel.
7. Java fejlesztő
 [releváns találat] 12 év Java/J2EE fejlesztési tapasztalat banki, biztosítói környezetben
8. Senior Java/J2EE fejlesztő, architect, JBoss szakértő
 [releváns találat] 11 éves tapasztalat a szoftverfejlesztés/tervezés területén, 9 év Java/J2EE területen és 9 év webfejlesztés területén4 éves JBoss szakértői tapasztalat
9. Junior Java fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő java - J2SE és J2EE - fejlesztő vagyok némi PHP tapasztalattal
10. c# és java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Web & Desktop Fejlesztő 12 Éves Tapasztalattal (Java, C++)
 [releváns találat] A legtöbb tapasztalatot webes fejlesztésben szereztem: Java (JSP, J2EE), Ruby on Rails. Magabiztos gyakorlati tudásom van kliens oldali AJAX programozás (jQuery, EXT-JS) területén is. Legjobban a kreatív és gondolkodást igénylő munkákat szeretem.
12. Php, java, jsp, assembly coder
 [releváns találat] Haladónál picit gyengébb programozó : OOP, MVC.
13. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java/J2EE
14. sap basis tanácsadó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Java munkás melót keres
 [releváns találat] Újabb projektet, esetleg fix állást keresek Budapesten J2EE fejlesztői pozícióban, napi 8 órás elfoglaltságban. Tapasztalatom alapján senior vagyok, némi architect tapasztalattal.
16. Oracle fejlesztő
 [releváns találat] Oracle Warehouse Builder, PL/SQL, Oracle 10g, OWB, APEX, Linux shell, perl, python scripts, Oracle 9i,Java, JSP, HTML, Oracle Designer 6i, Oracle Forms / Reports 6i, Java , JSP , HTML, Broadwision, AIX , J2EE
17. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java/J2EE területen 2 év tapasztalat
Java/J2EE, Servlet, JSP, JSF, SQL, UML, XML, PHP, HTML
18. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java/J2EE trületen 2 év tapasztalat
Servlets, JSP, JSF, EJB, JDBC, JUnit, Eclipse, NetBeans, SVN, SQL, UML, XML, PHP, HTML
19. j2ee fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. Kezdő JAVA szakember
 [releváns találat] Amivel foglalkoztam:

- Főleg Java SE,
- AWT-s, Swinges ismeretek (Desktop alkalmazások)
- Kevés J2EE (szervletek, jsp-k, egyszerűbb weboldalak)
- Javascript, HTML
- Adatbáziskezelés (mySQL)

Elvégeztem egy egy éves Java Tanfolyamo
21. ObjC/C++/C fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. java, j2ee freelancer
 [releváns találat] Programtervezõ Informatikusi diplomát szereztem. J2SE, J2EE és J2ME platformokon programozok, szükség szerint C/C++, PHP-ben is. 2009-ben tagja voltam a Sun & Ricoh Java Developer Challange (Europe) nyertes csapatának. Oracle Certified.
23. Architekt,
 [releváns találat] Oracle adatbázisok, J2EE és rendszerintegrációs munkák
24. Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. PHP frontend / backend fejlesztő
 [releváns találat] Kb. 6 éve foglalkozom főállásban webfejlesztéssel, korábban főleg WordPress ill. Drupal alapokon, majd CodeIgniterben.
26. Access, VBA, Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. J2EE fejlsztő
 [releváns találat] CRM rendszer fejlesztő
28. Java fejlesztő,Oracle DBA
 [releváns találat] Programozás,és adatbázis adminisztrátori területen keresek munkát.Java(JSE,J2EE),PL/SQL nyelvekben.
29. JAVA, J2EE, PHP, Smarty, MySQL, Oracle, Photoshop, etc...
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. ORACLE, PLSQL, SQL, Java
 [releváns találat] Ügyfélkiszolgáló rendszerek fejlesztése Oracle alapokon, PLSQL, SQL fejlesztés.
31. Java fejlesztő
 [releváns találat] Sokféle platformon, sokféle projektben sokféle nyelven programoztam. Három éve kizárolag Java-val foglalkozom, Sok technológiát ismerek.
32. Java, J2EE fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. Java/J2EE fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. Java, J2SE, J2EE
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. Tapasztalt .Net fejlesztő, vezető fejlesztő
 [releváns találat] 9 év szoftver fejlesztési tapasztalat elsősorban üzleti alkalmazás fejlesztésben, különböző platformokon és technológiákkal, 2,5 év csoportvezetői tapasztalat
36. java, j2ee, php
 [releváns találat] 8+ éve java fejlesztések, komponensek, rendszerek tervezése (UML), főleg j2ee környezetben (weblogic server, portal, BPM, ALSB, oracle, mysql, apache), kisebb 3 vagy 2 rétegű web-es (JSP, servlet, jnlp, php) vagy vastag (swing) alkalmazások fejlesztése.
37. J2EE Fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. java, j2EE, c++, webdesign
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Senior C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. J2EE, Flex 3, ActionScript 3, PHP, XHTML, CSS, PostgreSQL,
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Oracle fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. Programozó foxpro,java,c##
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. Fejlesztő (Oracle, MSSql, Java)
 [releváns találat] Fejlesztõ, elsõsorban RDBMS ismeretekkel (Teradata, Oracle, MSSQL), DW tapasztalatokkal (ETL: DataStage, kisebb mértékben OWB, script alapon), valamint kissé kopott Java szerver oldali (servlet, JSP, JDBC ismeretekkel)
44. Senior Programmer
 [releváns találat] Java vagy C# fejlesztésbe szívesen vennék részt főleg modell vezérelt fejlesztésben A számítástechinka több területén is rendelkezem tapasztalattal így a szervezés, fejlesztés, iternet szolgáltatás, stb. Fejlesztőként jól ismerem az OOP-t és ...
45. Android, Java fejlesztő
 [releváns találat] 2 év Android, 8 év Java, J2EE, front-end fejlesztési tapasztalat.
Cégprofilok
1. R-Szoft Kft
 Egyedi nagyvállalati szoftverfejlesztés partnereknek, megbízásra Projekt vagy T&M alapokon. Java, Angular, AWS, Oracle alapokon is! 4-5 fős (akár) dedikált agilis csapatok. Komplett ALM és L3 támogatással. Helyszíni jelenlét és támogatás.
2. Trilobita Informatikai Zrt.
 A Trilobita Zrt. 1997-es alapítása óta a magyarországi közép- és nagyvállalatok meghatározó megoldás szállítójaként működik.
3. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
4. Kvikwin Kft.
 Kiemelkedő szerepet játszunk egy agilis, ügyfélközpontú informatikai cégnél egy német-magyar partner-felhőben. Magán tulajdonban lévő vállalkozás ami jelentős profil és termék változáson ment keresztül a közelmúltban.
5. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
6. Pixel Oktatási Kft.
 A Webler Oktatóstúdió informatikai tanfolyamokat kínál grafikai, Office, programozó és rendszergazda szakterületeken. Kihelyezett céges képzéseket is vállalunk az egyéni igények teljes mértékű figyelembe vételével.
7. VeN-IT Consulting Kft
 Vállalkozásunk üzleti folyamatok automatizálásával, folyamattervezési tanácsadással és szabványos technológiákon alapuló egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik.
8. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
9. ECO Dynamic Kft.
 Java fejlesztőket keresünk egy bővülő cégbe, ahol Magyarország egyik legprofibb Java fejlesztő csapatát szeretnénk létrehozni és fenntartani.
10. Scyt Consulting Kft.
 [nincs megadva leírás]
11. Grafton Recruitment Kft.
 [nincs megadva leírás]
12. Experit Services Kft.
 Közelmúltban alakult, fiatalos és lelkes, informatikai fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó startup vállalkozás vagyunk.
13. Profixnet Bt
 [nincs megadva leírás]
14. OTP Mobil Kft.
 Mobilfizetés az, ha küldök egy SMSt a parkolóautomatának? Szerintünk nem! Az OTP Mobil olyan innovatív okostelefonos alkalmazások kifejlesztésén dolgozik, melyek segítenek bebizonyítani, hogy a fizetős SMSen túl van a mobilfizetés!
15. INBUSS Kft
 [nincs megadva leírás]
16. ArgonSoft Kft.
 Az ArgonSoft Kft. a magyarországi nagyvállalati és államigazgatási szegmens szereplői számára szállít nagy komplexitású egyedi szoftveres megoldásokat. A SOA architektúra alapú, modellvezérelt tervezéssel kivitelezett rendszerek Microsoft .Net és Java JEE
17. Sonrisa Informatikai Kft.
 SONRISA: spanyolul mosolyt jelent. A SONRISA: mi vagyunk :-) Cégünket független magyar IT szakemberek alapították, hogy ügyfeleinket valódi üzleti értékhez jutassuk, az informatikai fejlesztéseinkben felhasznált legmodernebb technológiáik révén.
18. R&R Software Zrt.
 Az R&R Software 100 %-ban magyar, 1991-es alapítása óta mindvégig nyereségesen mûködõ cég. Független piackutatók a legnagyobb hazai ERPS szállító és szoftverfejlesztõ vállalatok közé sorolják. Karrier ajánlataink: http://www.rrsoft
19. Infoson Kft
 [nincs megadva leírás]
20. Loxon Solutions Zrt.
 A Loxon banki risk management területen működő, nemzetközi piacon dinamikusan fejlődő magyar szoftvercég. A cég ügyfelei vezető bankok a CEE, CIS és MEA régió 25+ országában.
21. Netavis Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft
 Nomen est omen. Tevékenységünk rövidítése maga a Netavis név, azaz Network Audio-Video Services. Cégünk immár 12 éve foglalkozik kamerák képének, hangjának továbbításával, tárolásával, analizálásával.
22. InnovITech Kft.
 [nincs megadva leírás]
23. Dss Consulting Kft.
 1998-ban alakult középméretű informatikai vállalkozás.Egyedi alkalmazásfejlesztésekkel (főként .NET, Java), szoftverrel támogatott adatminőség-biztosítással (adattisztítással) és az ún. „intelligens alkalmazások” fejlesztésével
24. NXLog Kft.
 Az NXLog Kft naplógyűjtő és logmenedzsment termékek fejlesztésével foglalkozik. https://nxlog.org
25. Technologix Systems
 A Technologix Systems egyedi igényekre szabott webes üzleti rendszerek fejlesztésében szerzett több éves tapasztalatát kamatoztatva szállít szoftveres és IT infrastruktúra megoldásokat, nemzetközi és hazai ügyfelek számára.
26. Thesys Labs Kft
 A Thesys külföldre is terjesztedő, az adatbányászat, stratégiai tanácsadás és szakértői rendszerek fejlesztése terén Magyarországon piacvezető magyar középvállalat. Saját szoftvertermékek, több, mint 200 projekt, több, mint 30 állandó nemzetközi ügyfél.
27. MSCI
 Cégünk pénzügyi döntéstámogató eszközök fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az ügyfeleink között a világ legnagyobb intézményi befektetőit tartjuk számon, így termékeink meghatározó szerepet töltenek be a pénzügyi világban; index-üzletágunk ped
28. GreenDoc Systems Kft.
 Elektronikus archiválási megoldások fejlesztése. Szerver oldali és elosztott alkalmazások fejlesztése. http://greendoc.hu
29. Noispot
 A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
30. Geomant
 A Geomant Microsoft és Avaya hangtechnológiára szakosodott szoftverfejlesztő és konzultációs specialista. Dinamikus, fiatal csapattal dolgozunk nemzetközi projekteken Európa szerte és a tengerentúlon.
31. Petend Kft.
 A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás magyar és külföldi partnerhálózattal.
32. Educatio Nonprofit Társ. Szolg. Kft.
 Oktatási adatbázisok, intergált informatikai rendszerek fejlesztésével, és üzemeltetésével foglalkozó nonprofit cég.
33. Tech People Kft.
 IT szakemberek közvetítése kontraktori vagy alkalmazotti lehetőségekre egyaránt.
34. EPAM Systems Kft.
 EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
35. Prefero Humán Szerviz Kft.
 "Szellemi munkatársak biztosítása: vezérigazgatótól a kifutófiúig." Többek között informatikai szakemberek közvetítése, kölcsönzése, projekt alapú biztosítása ügyfeleinknek.
36. Pannonjob Kft.
 A Pannonjob Kft. egyik fő szakterülete az IT szektor, amelynek keretében számos hazai és nemzetközi informatikai partnercégünk számára végezünk toborzás-kiválasztást budapesti, vidéki és külföldi IT pozíciók betöltése céljából.
37. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
38. In4 Ltd.
 [nincs megadva leírás]
39. DR Software Kft
 Digital Reality - a hazai játékszoftver-fejlesztés legnagyobb múltra visszatekintő, nemzetközi hírű képviselője, stabil hátteret és változatos kihívásokat kínál.
40. IT-Sphere Kft.
 Az IT-Sphere Kft. 2010. márciusában alakult.Cégünk profilja a szakértői informatikai tanácsadás nyújtása, valamint egyedi fejlesztések elvégzése, szakértők rendelkezésre-állítása.
41. AtonIT Kft
 Az AtonIT Kft. fő profilja webes alkalmazások szerver és kliens oldali fejlesztése, üzemeltetése. További tevékenységek: 3D grafika, Interaktív webes 3D grafika, Smartphone alkalmazások( iPhone, Android )
42. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
43. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
44. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
45. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
46. Trendency Online Zrt.
 A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
47. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
48. Interactive Brokers Hungary Kft
 Az Interactive Brokers Group LLC (IBG) egyéni és intézményi befektetőknek kínál pénzügyi szolgáltatásokat, közvetlen elektronikus hozzáférést biztosít a világ 60 tőzsdéjéhez.
49. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
50. Item Solutions
 Egy 30 fős belga-magyar fejlesztő cég vagyunk, specializációnk egyedi szoftverek fejlesztése C#.Net és Java nyelven.
51. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
52. NiR Informatikai Megoldások Kft.
 [nincs megadva leírás]
53. Bluebird International Zrt.
 Bluebird az IT-erőforrás piac specialistája. IT fejvadászat, IT freelancerek, IT állások
54. Cégprofil
 Versenyképes fizetés, Stabil, megbízható vállalati háttér,Fiatal, dinamikus csapat,Önálló, kreatív feladatok,Rugalmas munkaidő,Szakmai perspektíva.
55. Geotrace Kft
 A Geotrace Kft. jelentős szolgáltató a prémium informatikai szolgáltatás kihelyezésben (IT outsourcing), valamint számottevő szakértelmünk az üzleti, informatikai tanácsadás, a rendszer integráció, és az egyedi webalkalmazások fejlesztése területén.
56. Progos Kft.
 Cég 10 éve foglalkozik on-line szoftverfejlesztéssel, leginkább a kereskedelmi szektorban.
57. Spiller László IT Fejvadász
 Spiller László IT Fejvadász Blogja
58. Business Process Consulting zRt
 [nincs megadva leírás]
59. Tata Consultancy Services
 Tata Consultancy Services helps businesses compete in the global marketplace with efficiency and certainty. We ease our clients' pressure points through IT Services, Business Solutions and Outsourcing.
60. arvato systems Hungary Kft.
 Az arvato systems Hungary Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, 1995 óta a Bertelsmann AG leányvállalataként nemzetközi szoftverfejlesztésekben veszünk részt.
61. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
62. Lippert Software and Consulting Kft.
 A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
63. Molaris Kft.
 Magyar tulajdonú, magyarországi szoftverfejlesztõ cég. Molaris Kft
64. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
65. SB-IT Informatikai és Szolgáltató
 Egyedi szoftverfejlesztés.
66. Precognox
 Precognox intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati és big data megoldások kutató fejlesztője. Már 10 éve a keresési technológiák kérdéseivel kelünk és fekszünk.
1. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
2. Kelly Services
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
3. Cégprofil
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
4. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
5. BookingShare
 [releváns találat] A cégünk web2.0-s közösségi rendszerű innovatív turisztikai webszolgáltatást üzemeltet az online szálláshelyfoglalási piacon.A szolgáltatásunk felhasználhatóságának fejlesztése teszi lehetővé számunkra a stabil, hosszú távú működést.
6. Hays
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. M.A.G. media Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Cégünk az informatikán belül válalja egyedi szoftverek fejlesztését, emellett hangsúlyos egyedi erőforrás outsourcingunk is. Fejlesztő környezetek, adatbázisok melyeket használunk:Java (J2EE, J2ME, JSP).NET (ASP, C#),PHP, SQL (MY, MS, Postgres)
Termék és megoldás profilok
1. Smartphone alkalmazás fejlesztés
 iPhone, Google Android alkalmazások és smartphone-okra optimalizált webes megoldások fejlesztése
2. Technológiák a gyakorlatban
 Magas szintű, intenzív, gyakorlatorientált informatikai képzések szoftverfejlesztők és cégek számára, profi oktatókkal.
Java, C#, .Net és SQL témákban.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. mobil applikáció fejlesztési projekt
 Mobil applikáció fejlesztésre (iOS; Android vagy Windows Phone) keresek szakembereket projekt-alapon.
2. eventize Iphone app portolása Androidra
 1 fő fejlesztőt keresünk Eventize Iphone app portolására! www.eventize.it
1. Bluebird International Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. JAVA és .NET fejlesztők
 Cégünk .NET és JAVA professzionális tudással rendelkezik. Tapasztalt (Banki, és államigazgatási rendszerekben is jártas), Itthon és külföldön is bizonyított fejlesztőkkel vállalunk gyors átfutási idővel egyedi alkalmazás-, és webes fejlesztéseket.
2. Projekt alapon együttműködő partnert keresünk.
 Szükséges alapok:java ismeret, servletek, jsp ismeret, tomcat ismeret, esql ismerete. Előny:tapasztalat oracle adatbázis-kezelővel ,tapasztalat postgre adatbázis-kezelővel, JBoss ismerete, E-Learning rendszer fejlesztésében tapasztalat.
1. Java, J2EE fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]