Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
LDAP állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Szerverközpontba rendszergazda
 Dinamikusan növekvő hosting szolgáltatóhoz Cpanel, XEN/KVM virtualizáció, LAMP, scripting, OpenStack - vagy hasonló stack rendszerek - HA rendszerek, és erős Linux - esetleg Windows - tudássa rendszergazdát keresünk bővülő csapatunkba.
2. Kihívást kereső J2EE fejlesztőket keresünk
 Nagyvállalati környezetben futó webes és vastag klienses alkalmazások fejlesztéséhez keresünk Java fejlesztőket. A projektek mind jellegükben, mind a felhasznált technológiák terén változatosak.
3. Ügyviteli webalkalmazás vezető fejlesztő
 Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál vezető fejlesztő munkakörbe.
1. Application Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Alkalmazás Rendszeradmininsztrátor
 [releváns találat] A GIRO Zrt., a hazai pénzforgalom meghatározó szereplőjeként, elkötelezett munkatársat keres ALKALMAZÁS RENDSZERADMINISZTRÁTOR munkakörbe
3. Senior Java fejlesztő
 [releváns találat] Üzleti alkalmazások fejlesztésében való közreműködés (frontend és backend oldalon egyaránt): fejlesztési feladatok szakmai vezetése, megvalósítása, meglévő fejlesztések támogatása, hibák felderítése és javítása, alkalmazás-verziók kezelése.
4. IT ARCHITEKT UNIX TERÜLETEN
 [releváns találat] Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő, fiatal csapatába!
5. Linux System Administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Hálózatos rendszermérnök
 [releváns találat] Egy évtizede a hazai középvállalatok egyik meghatározó telekommunikációs és IP telefóniás rendszer és eszköz szállítója. Magyar tulajdonú középvállalkozás vagyunk - kollégáink barátaink is egyben.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Full stack fejlesztő (PHP backend)
 2008 óta foglalkozom webfejlesztéssel. Ez idő alatt számos nyelvet, technológiát, libraryt és szoftvert kipróbáltam.
2. Senior Java fejlesztő, PHP tanuló
 Java fejlesztőként keresek alkalmi projektmunkákat. PHP sem áll messze tőlem, jelenleg ismerkedek a fortélyaival.
3. php full-stack fejlesztő
 Full stack fejlesztőként dolgozom 2,5 éve.
4. software engineer(C++, Java)
 I gained most of my workexperience in C++ and Java. I am open, even to program microcontrollers or mobile platforms. https://www.linkedin.com/in/zolt%C3%A1n-sz%C5%B1cs-15a419147/
5. Fullstack fejlesztő
 10+ év fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Főleg HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL nyelvekben vagyok járatos.Elsődlegesen frontend fejlesztőnek tartom magam, de nem jelent gondot a backend fejlesztés sem.
6. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
7. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
8. Projektvezető
 IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
9. Rendszergazda,C# fejlesztő,PHP fejlesztő
 ASP.NET alapú egyedi weboldalak fejlesztésével, és CMS - PHP alapú weboldalak fejlesztésével, karbantartásával foglalkozunk.
10. Xamarin és MonoGame fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
11. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
12. .Net fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
13. Senior PHP, Magento fejlesztő
 Gyakorlott PHP OOP, MySQL, jQuery, MVC, Python, Magento
14. Java fejlesztő
 20 éve fejlesztek üzleti vállalati szoftvereket fejlesztőként, középvezetőként, projektvezetőként.(Könyvelés, Banki, biztosítási értékpapír szoftverek). Fejlesztő eszközök: Java, Powerbuilder.Adatbázis: Oracle, MSSQL, Mysql Alk szerver: Jboss,
15. Javascript/React/Nodejs/PHP/iOS/Android fejlesztő
 Custom development, pre-development planning, focusing on real value and usability.
16. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
17. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
18. Tapasztalt java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
19. Senior .NET fejlesztő (C#, ASP.NET, WinForms)
 A .NET megjelenése óta aktívan használom a keretrendszert és a C# nyelvet, adatbázisok közül a Microsoft SQL szerverrel van a legnagyobb tapasztalatom. Vállalom ASP.NET és WinForms alkalmazások készítését tervezéstõl a fejlesztésig. Számlaképes vag
20. Front-End Web Developer
 [nincs megadva leírás]
21. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
22. it rendszerszervező
 [nincs megadva leírás]
23. Oracle adattárház fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
24. IT vezető
 Fejlesztési vezető 12 év banki tapasztalattal.
25. Szoftverfejlesztő
 Sokat látott vén lókötő: C/C++, PHP, ASP.NET, MySQL, Sql Server, Linux, beágyazott rendszerek
26. Senior C#.Net, Asp.Net, Windows, WinCE, Java, HTML fejlesztő
 Számlaképes szoftverfejlesztőként, a legelterjedtebb desktop, web, adatbázis és szerver technológiák ismeretével, 15+ év gyakorlati tapasztalattal, Microsoft minősítésekkel (MCP, MCAD, MCSD, MCDBA) állást vagy projektmunkát keresek.
27. webfejlesztő
 1997-től követem az internet fejlődését, 2001-től aktívan részt veszek webes alkalmazások készítésében. Első sorban egyedi fejlesztésű CMS rendszereket készítek és tartok karban. A fejlesztéseim nagy része PHP, MYSQL, MSSQL, VB, VBA, JS és újabban UPS.
28. PHP fejlesztő
 Ismereteim:- PHP 4/5,- MySQL- PostgreSQL- LDAP- HTML- CSS 2.1/3- Javascript- jQuery- CodeIgniter 1.7/2.0- Adobe Photoshop- Adobe Fireworks- Adobe Illustrator
29. Unix Rendszergazda
 Linux és BSD rendszerekkel 5+ éves tapasztalat.Bash és Perl scriptelés magas szintű ismerete.Veszprém környéke, vagy jelenleg távmunkát válalok. Mivel nappali tagozatos hallgató vagyok.
30. Solaris, Linux szakértő
 Solaris és Linux rendszerek üzemeltetése, fejlesztése. Biztonsági tanácsadás, fejlesztés, audit előkészítés. Real-Time Linux és Unix rendszerek, mikrokontrollerek. Arm alapú mikrokontrollerek programozása C-ben. RTOS.
31. Senior .Net C# fejlesztő
 5 éve fogalkozom .Net C# fejlesztésel egy piacvezető pénzintézetnél. Nemzetközi és magyarországi IT Architect és fejlesztési tapasztalattal
32. C fejlesztő
 Magas rendelkezésre állású, idõkritikus szerver oldali telekommunikációs(VoIP) applikációk fejlesztése
33. webes alkalmazás fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
34. Senior ASP.NET architect
 [nincs megadva leírás]
35. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
36. Advenced-Senior PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
37. C# fejlesztő
 ASP, ASP.Net, C#, DHTML, JavaScript, SQL, VBScript, WCF, WPF, Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, Visual Studio 6.0, -.Net, -.Net 2003, -2005, -2008, Rational Rose, Enterprise Architect, MCP, MCAD
38. Nagy vállalati rendszergazda (MS)
 MS alapú infrastruktúra teljeskörű üzemeltetése, fejlesztése nagyvállalti környezetből hozott tapasztalatok alapján. Részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
39. Tapasztalt webfejlesztő (PHP ASP.NET c# Javascript SQL)
 Számlaképes alválllakozó. Microsoft és OpenSource világ is vonz.Egy a lényeg. A fejlődés!
40. Webfejlesztő (PHP, MySql, JavaScript, Ajax, CMS)
 [nincs megadva leírás]
41. Java fejlesztő
 Java / JavaEE fejlesztő 5 év tapasztalattal.
42. Rendszermérnök, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
43. webfejlesztő, unix rendszeradminisztráció
 Operation systems Linux, Solaris, FreeBSD, OpenBSD, WindowsProgramming unix shell scripting,PHP, Smarty, SQL, AdoDB,Borland Pascal, Borland DelphiNetwork TCP/IP protocols (internet technologies),Linux or Windows system and services man
44. ASP.NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
45. Java/Jee fejlesztő
 Java, Jee rendszerek fejlesztése. Ejb3, web servicek, oracle, adatbázis tervezés.
46. alap
 [nincs megadva leírás]
47. Senior Java
 1 éves munkahelyi tapasztalattal junior Java fejlesztő vagyok, ezalatt főként szerver oldali fejlesztéssel foglalkoztam. J2EE technológiákat alkalmazó teljes munkaidős állást keresek.
48. Szoftverfejlesztési divízió vezető
 [nincs megadva leírás]
49. Python fejlesztő, Adatbázis manager
 Bármi jöhet, ami kihívást jelent, sablon weboldalak készítése nem vonz. :)
50. Rendszergazda
 Windows és Linux rendszereket menedzselek
51. IT Manager, Fejlesztés vezető, IT projekt manager
 5 éves tapasztalattal rendelkezem, 3 év web illetve windows alkalmazások fejlesztésében és 2 év vezetés IT területen.
52. Tapasztalt PHP fejlesztő (8+ éves tapasztalattal)
 [nincs megadva leírás]
53. 2009-03-25
 [nincs megadva leírás]
54. Tapasztalt rendszerszervező - üzleti elemző
 [nincs megadva leírás]
55. python, javascript, java fejlesztő
 11 éves java fejlesztõi gyakorlattal elsõsorban távmunkát keresek.ismertek:J2SE, JEE5-JEE7 (CDI, BeanValidation, JPA2), Struts, Spring, JSF(RichFaces, PrimeFaces), JSP, servlet, tag-ek, Jasper Reprts, LDAP/AD, Hibernate, multi threading
56. PHP, Delphi Fejlesztő
 Tapasztalatom van adatbázis szerverek adminisztrálásában, kioszk alkalmazások programozásában delphi és php környezetben.
57. IBM Lotus Notes/Domino tapasztalattal
 IBM Lotus Notes/Domino fejlesztõi, rendszerszervezõi illetve rendszergazdai tevékenységet vállalok.Számomra fontos, az önálló munkavégzés és a fejlesztési tevékenységben való részvétel.
58. Webfejlesztő
 Php, Mysql, (X)HTML, JavaScript. AJaX, Google termékek (Apps, Maps, Adsense, Adwords, Webmaster Tools)
59. Java/J2EE senior fejlesztő,rendszerszervező,architekt
 Java,J2EE Senior, vezető fejlesztő, architeckt. Követelmény elemzéstől, a rendszertervezésen át, megvalósítás, tesztelés üzemeltetés. Tapasztalatok a főbb platformokon: BEA(Oracle) WebLogic, IBM WebSphere, App server, Oracle AppServer, Glassfish, JBoss
60. C++, Java
 [nincs megadva leírás]
61. webprogramozó
 Több mint 5 éves webprogramozói tapasztalat, mely idő alatt kis weboldalaktól kezdve komplett oldalakat programoztam le. Kérésre küldök referenciákat. Az alábbi nyelveket használom munkám alatt. Nyelvek/Eszközök: PHP, HTML, XHTML, HTML5, JAVASCRIPT, jQuer
62. Java/PHP fejlesztő, SQL, HTML, JSP, Servlet, Struts, Hiberna
 [nincs megadva leírás]
63. Java, SQL, Adobe flex,
 [nincs megadva leírás]
64. Informatikus
 Szoftver technológus
65. Rendszerszer és adatbázis tervető és szervező, Delphi, PHP
 [nincs megadva leírás]
66. java , C++ fejlesztő
 Tapasztalt Java fejlesztő hazai vagy külföldi projektben bedolgozói állást keres.
67. .NET+MSSQL fejlesztő, architekt, SCRUM master, projektvezető
 [nincs megadva leírás]
68. .NET, MS SQL, JAVA
 [nincs megadva leírás]
69. Biztonsági szakértő, rendszergazda
 IT biztonságtechnikai szakértés, hálózatépítés és tervezés, *nix, vírusok, programozás, tanítás, db2, sql. Szakirány: "OLDD MEG!" :)
70. C# ASP.NET fejlesztő
 In my professional career I'm a kind of software engineer with a keen sense of R&D and system integration, suited with more than a decade of experience working mostly with Microsoft .NET and Azure stack on server, web and desktop platforms while build
71. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
72. .NET, Orace PL/SQL Szakember
 [nincs megadva leírás]
1. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
2. Java fejlesztő
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal rendelkezem webes alkalmazások fejlesztésében. Több évet dolgoztam banki területen, ezen kívül kormányzati és telekommunikációs projektekben vettem részt, mint programozó, vezetõ fejlesztõ, architect pozíciókban.
3. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. C# programozó, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Gyorsaság, rugalmasság, kreativitás, széleskörű szakmai ismeret, valamint precíz munkavégzés jellemez. Célom egy olyan nagyhírű, biztos hátterű, sok lehetőséggel kecsegtető céghez elhelyezkedni, ahol a későbbiekben továbblépési, fejlődési lehetőségem is v
5. Linux
 [releváns találat] Hosting operátori tapasztalattal, hasonló vagy rendszergazdai munkakörök érdekelnek, angol illetve magyar nyelvű munkakörben is.
6. IT vezető - szakmai háttérrel
 [releváns találat] Webes technológiák üzemeltetése és fejlesztése
7. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 [releváns találat] C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
8. Rendszerszervező informatikus
 [releváns találat] Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
9. Rendszergazda, Webfejlesztő
 [releváns találat] Villamosmérnöki végzettséggel, távközlési- informatikai szakiránnyal rendszergazdaként, rendszer üzemeltetőként dolgozok.Linux kiszolgálók üzemeltetése a feladatom, de jól boldogulok Microsoft szerverekkel is.Informatikai hálózat tervezésében és üzem
10. IT Rendszermérnök
 [releváns találat] Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
11. tapasztalt Linux rendszergazda
 [releváns találat] RedHat Enterprise Linux / Oracle Linux 6.x; 7.x; 8.x & CentOS & Fedora Linux & Debian / Ubuntu LTS magas szintû adminisztrátori ismerete, valamint a MySQL/MariaDB adminisztrátori ismereteivel is rendelkezem. Docker konténer image-ek kész
12. Webfejlesztő
 [releváns találat] PHP5, Js (+Prototype, script.aculo.us, jQuery, Ext JS, Google Map Api, $fx(), Mootools), Ajax, CSS, xHTML, XML, GWT, MySQL, PostSQL, LDAP
13. PHP fejlesztő
 [releváns találat] WEB-programozásban 4 év tapasztalattal rendelkező, átgondolt és megbízható informatikus vagyok 1 éven belül levelezős diplomával. Jártasságok: - magas szinten: PHP, SQL (MySQL) - közép szinten: HTML, CSS, Flash, JS, Adobe pr. - alap szinten: Pascal, C
14. linux/hálózat szakember
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. Linux rendszermérnök / IT vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Linux adminisztr�tor �s php fejleszt�
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. Linux rendszergazda, VoIP admin
 [releváns találat] Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
19. Szklenar
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Rendszergazda.Programozó.Üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Bit and Pixel Kft.
 [releváns találat] Web alapú alkalmazások, egyedi, speciális üzleti igényeket kiszolgáló munkafolyamat vezérlők, dokumentum menedzsment rendszerek, SaaS alkalmazások tervezése, kivitelezése.
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.