Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
ISA állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. GIDA Database Subject Matter Expert
 [releváns találat] Function is a part of Global Database Identity Administration (GIDA) team which belongs to Operations & Technology Risk Management (OTRM).
2. GIDA Database Subject Matter Expert -Spanish is an advantage
 [releváns találat] Function is a part of Global Database Identity Administration (GIDA) team which belongs to Operations & Technology Risk Management (OTRM).
3. Microsoft üzemeltető/rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
2. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
3. IT Biztonságtechnikus
 [nincs megadva leírás]
4. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
5. Windows rendszergazda
 Mint rendszergazda: 11 éve felügyelek, kezelek Windows alapú hálózatokat, rendszereket. Perifériák, felhasználói support nyújtása, hibakezelés, telepítések, stb. Biztosan van új a nap alatt, de Én már sok mindent láttam és tapasztaltam. Egy biztos, minden
6. CV
 [nincs megadva leírás]
7. Adatbázisgazda, adatbázis fejlesztő
 Adatbázisokkal foglalkozó csapatban középvezető szintig szeretnék eljutni, ahol azért még nem távolodom el kedvenc adatbázisaimtól.
8. vezető fejlesztő, projektmenedzser
 térinformatika, GIS, mobil alkalmazások
9. Microsoft rendszermérnök
 Microsoft, VMware rendszermérnök, MCITP - Enterprise Administrator, Database Administrator, Database Developer, Enterprise Messaging, Vmware VCP-410
10. IT Manager, ERP fejlesztő
 Több mint 10 éve foglalkozom Microsoft alapú infrastruktúra üzemeltetésével, tervezésével valamint több mint 6 éve ERP rendszerekkel és vezetõi információs rendszer tervezéssel fejlesztéssel.
11. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
12. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
13. Rendszermérnök
 Linux, Windows átfogó ismerete, VMware vitrualizáció ismerete, HP szerver/storage portfólió átfogó ismerete.
14. Rendszerinformatikus, 7 éves tapasztalattal
 2004-ben végeztem ELTÉ-n Rendszerinformatikusként. Azóta ebben dolgozom.
15. informatikus mernok, ECDL oktató
 Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
16. IT manager
 [nincs megadva leírás]
17. Delphi,SQL,Access,Excel,C++,Assembler
 Termelésirányítás program fejlesztéseMikrokontrollerek programozásaRendszergazda MS Windows környezetben
18. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
19. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
20. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
21. 15 éves szakmai múlttal rendelkező informatikus
 [nincs megadva leírás]
22. C# fejlesztő
 ASP, ASP.Net, C#, DHTML, JavaScript, SQL, VBScript, WCF, WPF, Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, Visual Studio 6.0, -.Net, -.Net 2003, -2005, -2008, Rational Rose, Enterprise Architect, MCP, MCAD
23. Nagy vállalati rendszergazda (MS)
 MS alapú infrastruktúra teljeskörű üzemeltetése, fejlesztése nagyvállalti környezetből hozott tapasztalatok alapján. Részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
24. Informatikai Vezető
 [nincs megadva leírás]
25. Rendszergazda
 Pályakezdő vagyok, START kártyára jogosult, rendszergazdai állást szeretnék betölteni, de egyéb informatikához kapcsolódó állások is érdekelnek.
26. SharePoint, IT Manager
 12 éves IT vezetői tapasztalat nagyvállalati környezetben. Microsoft, Symantec, EMC, Cisco, Citrix, VMWare rendszerekben szerzett üzemeltetési gyakorlattal. A SOX előírások ismerete. SharePoint gyakorlatom a munkafolyamatok automatizálásában adhat segítsé
27. IT vezető
 Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezem az informatika területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem.
28. rendszermérnök
 windows hálózatok, ad, exchange, dpm, isa/iis. antivírus megoldások, blackberry enterprise server, virtualizációs megoldások. üzemeltetési gyakorlat.
29. Rendszermérnök (MCSE, MCITP, MCTS)
 Microsoft alapú infrastruktúra üzemeltetésével tervezésével foglalkozom közel 10 éve. Windowsos domain, ISA szerver, Exchange, Sharepoint, Project, Hyper-V üzemeltetésében, telepítésében van tapasztalatom.
30. Microsoft Engineer
 Microsoft rendszermérnök.Kompetenicák: Hyper-V virtualizáció- OCS 2007 R2/Lync 2010- Exchange 2010- Windows Server- Windows Clients- Sytem Center termékcsalád (SCOM, SCCM, DPM), Forefront TMG, Active Directory
31. Szenior Microsoft Rendszermérnök
 Szenior Microsoft Rendszermérnök
Exchange, alapinfrastruktúra, virtualizáció, security
32. Rendszergazda, IT szakember
 Több éve dolgozom az IT szektorban Microsoft környezetben (Server 2003/2008) mint: IT szakember, Rendszergazda. Több rendszerüzemeltetési projectben is részt vettem, közép illetve multi válalatoknál.
33. IT Rendszermérnök
 Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
34. rendszergazda
 - heterogén, tobb száz munkaállomás üzemeltetése
- it hálózattervezés és üzemeltetés
- webes ismeretek
- tűzfalak (zorp gpl) ismerete
- egyéb hálózati szoftverek ismerete (microsoft és linux alapokon egyaránt)
35. MCP/CCNA mérnök
 IT szakmérnök. Windows, HP Server, VMWare, IT biztonság és külföldi munkavégzési tapasztalattal
36. microsoft rendszermérnök
 több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező MCSE vagyok
37. Rendszergazda windows, linux
 Rendszergazda, kis és középvállalatoknál. Windows, linux szerver operációs tendszerek felügyelete.
38. IT Project Manager
 Teljeskörű IT/IS tapasztalat. Network, SAP, end user és back office management.
39. RF-CV-01
 [nincs megadva leírás]
40. rendszergazda 10 év tapasztalattal, win/linux
 rendszergazda sokrétű tapasztalatokkal állást keres, Baranya megyében
41. Informatika
 [nincs megadva leírás]
42. I&AM Specialist
 MCSE, Azure Solutions Architect, AWS Solutions Architect, Google Qualified Developer
43. windows rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
44. webdesigner, sitebuilder
 [nincs megadva leírás]
45. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
46. IT infrastruktúra tanácsadó
 IT infrastruktúra tanácsadó
47. rendszergazda, hálózatok, virtualizálás
 [nincs megadva leírás]
48. Tapasztalt rendszeradminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
49. IT Tanácsadó, VMWare (VCP) , Microsoft (MCSE 2008)
 MCSE, MCP, Windows Server 2003, Mcrosoft Office Sharepoint Server 2007, MOSS 2007, Citrix Presentation Server, Terminal Server, VMWare ESX, Data Protection Manager, Active Directory
50. rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
51. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
52. Microsoft System Administrator
 MS Windows 2003 Serverekkel foglalkozom (E.E.;R2;SBS), AD,DHCP,DNS. E mellett Exchange 2003 szervert és egy ISA 2004 szervert is üzemeltetek vállalati környezetben.
53. Szakmai profil
 Győri György szakmai profilja - oktató, informatikai szakember
54. CsT
 windows hálózat, linux támogatással, windowsés mac kliensekkel, java programokkal
55. Csutorás Péter
 Rendszerinformatikus
56. Tapasztalt rendszergazda
 Rendszergazda vagyok, többéves hálózati, hálózatbiztonsági tapasztalattal, fejlesztői célokkal, kezdő fejlesztői ismeretekkel.
57. Gyakorló rendszergazda MCSE minősítéssel
 Több éves Windows Server és SBS 2000, 2003, 2008, EXCHANGE Server 2000, 2003, 2007, 2010, SQL Server 2000, 2005, 2008 és Perimeter tűzfalak (Astaro, Endian, ISA) szakmai és üzemeltetői gyakorlattal rendelkezem. Terveztem és részt vettem több migrációs és
58. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
59. MCSE 2003 szakember
 1998-óta az IT területen dolgozom, kiemelt területem a Microsoft alapú rendszerüzemeltetés.
60. .NET, Orace PL/SQL Szakember
 [nincs megadva leírás]
61. Microsoft rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
62. Sós Attila
 [nincs megadva leírás]
63. rendszerüzemeltető sok éves szakmai gyakorlattal
 Microsoft rendszerek üzemeltetése, AD,Exchange,ISA,MSSQL,ORACLEMagas szintű PHP/MySQL programozói gyakorlat, MCP, SBS specialist
64. Minden (PHP Mysql Windows Server Rendszergazda)
 Szoftverfejlesztés (C#/VB .Net, PHP) Rendszertervezés, rendszer mérnők (Microsoft)
65. vezető rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
66. Tapasztalt .Net fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
67. Akosh
 [nincs megadva leírás]
68. Profil1
 Microsoft AD, MS SQL, Exchange, Microsoft Server 2003/2008R2 UNIX/LINUX, hálózatok, VPN, Wireless technológiák, VMware, Citrix
1. rendszermérnök, rendszergazda
 [releváns találat] Számítástechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, Oracle adatbázis és applikációs szerverek, Windows és UNIX operációs rendszerek, hálózati eszközök, Windows és Linux kliensek telepítése, üzemeltetése.
2. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
3. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
4. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [releváns találat] 15 év szakmai tapasztalat IT rendszerek üzemeltetésében, bevezetésében. MS szerverek, MS SQL szerver, MS Exchange, virusvédelmi rendszerek, spam szűrők, MS Sharepoint, MS ISA szerver, VMWare virtualizációs környezet, Netapp storage, mentési rendszerek, b
5. IT szakértő
 [releváns találat] informatikai rendszermérnök, hálózati rendszermérnök, rendszergazda
6. IT manager
 [releváns találat] IT manager és Windows System Administrator munkakörben kivánok tovább lépni, a meglévő szaktudásomat (Windows- Exchange Server, AD szolg., felhasználók kezelése, hálózati eszközök, routerek, switchek konfigurálása és karbantartása) felhasználásával.
7. Windos rendszergazda
 [releváns találat] Windows rendszerek üzemeltetése, mind asztali és szerver oldalon. Active Directory ,Exchange, TMG/ISA (WSUS)ismeret.
8. Rendszergazda, Web fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. kobala
 [releváns találat] IT Service Operation
10. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] MCITP 2008 Enterprise,(MCSE NT4/W2K/W2K3) Exchange,Sharepoint, TMG/ISA tapasztalatHálózat, SAN technológia, storage és mentési rendszerek
11. linux, windows rendszerüzemeltető
 [releváns találat] 10 éves leinformálható rendszergazdai tapasztalattal, webszerkesztõi referenciával, tanítási gyakorlattal rendelkezem.Vállalok üzemeltetést, tanítást, weboldal szerkesztést.
12. Tapasztalt MS rendszergazda
 [releváns találat] Windows2003,Windows2008SBS,ISA,SQL,Share Point,Microsoft Exchange,Citrix,VPN,WMvare,Fidelio,Hostware szállodai programok,Octopus, Infomatrix könyvelő programok,Babér, Nexon, Piramis bérszámfejtő programok, GFI faxszerver, Panasonic telefonközpont.
13. MS Rendszermérnök
 [releváns találat] WIndows serverek üzemeltetése (2003,2008)
ISA 2004,2006
Exchange 2003,2007
SBS 2003, 2008
Cisco
Linux
14. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 [releváns találat] Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
15. Webfejlesző, programozó
 [releváns találat] Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
16. MES product manager / analyst
 [releváns találat] Nemzetközi környezetben, MES, AMS és Reverse Logistics rendszerek területén tapasztalatokat szerzett szakember.
17. Misrosoft, linux IT inrastruktúra, üzemeltetés, Hardware
 [releváns találat] Rendszergazdai, üzemeltetési tapasztalat Microsoft és Linux platformon. Ms 2003, exchange, isa, apache, sqlErős folyékony angol, szóban-írásban.
18. Microsoft System administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
19. rendszergazda,programozó
 [releváns találat] Iskolák: 1999-2003 Széchenyi István Egyetem, Győr Műszaki informatika szak Szoftverfejlesztő szakirány1995-1999 Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola, Székesfehérvár Elektronika-elektrotechnika szak
20. rendszergazda, informatikus, hálózatfelügyelet
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. rendszergazda,helpdesk
 [releváns találat] Windows 2003 2008 server exchange 2007 active directory üzemeltetés
22. Rendszergazda
 [releváns találat] Fiatal rendszergazda állást keres.
23. IT Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. Kiss Tibor System Administrator
 [releváns találat] Windows Server 2003/2008 technológiák, ActiveDirectory, Exchange Server 2003/2007, ISA 2004/2006, SQL Server 2000/2005 szervereket üzemeltetek jelenleg is.
25. Zsolteey
 [releváns találat] Februárban végeztem az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán, mint mérnök-informatikus. MCITP:SA, MCSA, MCTS, MCP és CCNA minősítésekkel rendelkezem. Elsősorban Microsoft alapú infrastruktúrákat szeretnék üzemeltetni.
26. Profi IT szakember, 10+ év tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Royal Education & Technology Kft.
 Megbízható informatikai partner és hatékony informatikai megoldásszállító
2. Eastelcom kft
 Megbízható, korszerü informatikai és telekommunikációs szolgáltatások nyújtása megrendelőinknek.
3. Cobra Computer Kft.
 100%-ban magyar tulajdonban lévő, 1986-ban alapított vállalatirányítási rendszert fejlesztő és értékesítő cég, mely több mint 30 éve az ügyviteli piac meghatározó szereplője.
4. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
5. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
6. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
7. EmB-SySTeM Rendszerház Kft.
 EmB-SySTeM Rendszerház Kft. Informatikai Megoldások Minden Esetben!
8. Shield Computer Kft
 Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
9. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
10. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
11. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
12. Netacademia Oktatóközpont
 A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
13. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
14. Mestercom
 [nincs megadva leírás]
15. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Netfabrik Hungary
 [releváns találat] A Netfabrik Hungary Kft. dinamikusan fejlődő hazai vállalkozás, amely teljes körű IT fejlesztési és üzemeltetés szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.
Csapatunkba önállóan dolgozni tudó Senior rendszergazdát keresünk.
Termék és megoldás profilok
1. Royal Solutions
 [nincs megadva leírás]
2. Microsoft szerver
 Szerverek és szerverrendszerek telepíése
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.