Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Drupal állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Senior Webfejlesztőt keresünk
 Ügyfeleink meglévő weboldalainak kezelése, módosítása, új weboldalak, webes alkalmazások készítése, fejlesztése. Elsősorban backend feladatok végzése.
2. Frontend fejlesztőt keresünk
 Csapattársat keresünk Drupal front-end fejlesztő pozícióba, akit boldogsággal tölt el a pixelek rendezgetése komplex, izgalmas projektek keretén belül.
3. Drupal fejlesztőt keresünk
 Csapattársat keresünk Drupal fejlesztői pozícióba, akit egyformán inspirálnak a magas szintű szakmai kihívások és a jó hangulatú csapatmunka.
4. Software fejlesztő
 Dinamikusan fejlődő, főként ügyviteli területen tevékenykedő szoftverfejlesztő cégünk munkatársat keres webfejlesztő pozícióba. Új kollégánkkal szembeni alapvető elvárás az önálló munkavégzési képesség és a rendszerszemléletű gondolkodás.
5. A 42 Digital fejlesztőt keres ügynökségi háttérrel
 Fejlesztőt keresünk legalább 3 éves PHP tapasztalattal. Alapelvárás: a relációs adatbázisok, MySql, Javascript, AJAX, JSON ismeret és xHtml, CSS, HTML5 webes szabványok. Előny: Drupal, Wordpress, mobil és FB app, After v. Premiere tapasztalat.
6. Tapasztalt Drupal fejlesztő projekt munkára
 Tapasztalt Drupal fejlesztőket keresek 4 hónapos projekt munkára az egyik partnerünkhöz. Részletekért érdeklődni a peter.foldes@kellyservices.hu e-mail camen vagy a +3613017854-es telefonszámon lehet.
7. Drupal programozó
 Drupal rendszerek fejlesztésével foglalkozó cégünk tapasztalt fejlesztőt keres teljes munkaidős állásban
8. Frontend webfejlesztő (sitebuilder)
 A Seethaler Consulting Kft. 2007-ben alakult full service online ügynökség. Ügyfeleink elégedettségét a profi és ambíciózus szakembergárda garantálja, akik hatékony és egyedi megoldásokkal biztosítják a sikeres online jelenlétet.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Drupal/Joomla/Wordpress Programozó azonnali Kezdéssel
 [nincs megadva leírás]
10. Hamarosan induló startup fejlesztési hátterének ellátására k
 Drupalban járatos fiatal programozót keresünk, aki szereti az ígéretes projektek kihívásait és szeretne egy inspriáló csapat tagjaként nyomot hagyni a hazai startup világban.
11. Java developer for Equity index software
 The candidate will be primarily in charge of developing extensions to the calculation and product generation systems of MSCI, using state of the art technologies (Java 6, JMS, Spring etc…).
12. Kreatív ügynökség in-house Web-fejlesztőt keres
 Feladatok: - statikus és dinamikus web-oldalak készítése PSD terv alapján - CMS portálok fejlesztése - Nyílt forráskodú CMS rendszerek testreszabása, módosításajelentkezés: allas@kreativmuhely.hu
13. honlapkészítés, programozás
 Több sikeres vállalkozást vezető csoport keres ambiciózus honlapfejlesztőt azonnali kezdéssel.
1. DRUPAL Website and database specialist
 [releváns találat] A full-time DRUPAL Web and Database Specialist is responsible for maintaining the organization’s website and its membership/contact database, its web interface, the interface with web transactions and software, and the quality and data integrity.
2. PHP fejlesztő, Drupal tapasztalattal
 [releváns találat] Távmunka lehetőséggel, szakmai tréning, nyelvtanulás támogatással
3. PHP backend developer
 [releváns találat] We are looking for senior PHP developers for who will be dedicated to work on various PHP based projects for International Sports Federations. Good OOP knowledge is required, and experience in Symphony, Drupal or Laravel is an added value.
4. Játékfejlesztő, programozó kollégát keresünk
 [releváns találat] Feltörekvő StartUp cég már működő cégszimulációs játékának továbbfejlesztéséhez, újragondolásához főállású fejlesztő csapattagot keres. A cégünk már most jelentős külföldi ügyfélkörrel rendelkezik, az új kolléga egy sikeres csapatba érkezik.Irodánk a váro
5. Webprogramozó Állás - Triun Magyarország Kft.
 [releváns találat] Szegedi irodánkba (opcionálisan távmunka) keresünk több év tapasztalattal rendelkező munkatársat PHP programozói pozícióba. A feladat a triun.hu portál és a hozzá tartozó csatolt szolgáltatások fejlesztése.
6. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Feladatok Meglévő oldalak fejlesztése és karbantartása Új weboldalak tervezése Meglévő rendszereken új funkciók tesztelése, programozás Keresőbarát kódok írása Együttműködni az online marketing, design és IT csapattal Mit várunk el Minimum 2-3 é
7. PHP feljesztő - Zigi
 [releváns találat] Megbízható PHP fejlesztõt keresünk hosszú távra, akár részmunkaidõben is! Előnyt jelent Drupal, CI2, Laravel, CSS, HTML5, Javascript, MySQL ismeretekkel rendelkezel. Legyél precíz, rugalmas, és teszteld is a kódot...
8. WEB-FEJLESZTŐT keresünk reklámügynökségünk csapatába
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Pronovix is looking for a project manager
 [releváns találat] We are recruiting a project manager colleague for our team in Szeged. (Partial or fully remote work is possible). For more information please visit: http://pronovix.com/jobs
10. Weblapfejlesztőt, programozót keresünk
 [releváns találat] Feladat: Ügyfeleink weblapjainak elkészítése, módosítása, javítása
11. Balatonfüredre keres frontend fejlesztőt a Virgo!
 [releváns találat] Balatonfüredi irodánkba frontend fejlesztőt keresünk!
12. Sitebuildert keresünk!
 [releváns találat] Sitebuildert keresünk! Egy webdesign-nal és online fejlesztésekkel foglalkozó, dinamikusan fejlődő, genfi központú cég vagyunk, és ezúttal magyarországi csapatunkat szeretnénk tehetséges szakemberekkel bővíteni.
13. Webfejlesztő gyakornok
 [releváns találat] Webfejlesztő gyakornokot keres bővülő magyarországi csapatába az amsterdami székhelyű The Widget Company, budapesti munkavégzéssel. Cégünk fő profilja SmartTV alkalmazások fejlesztése, illletve weboldalak és Facebook alkalmazások
14. Unity3d programozó
 [releváns találat] Programozót keresünk 3d-s alkalmazások fejlesztéséhez, Unity környezetben.
15. Drupal fejlesztő munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Unod már a cinkes melóhelyeket, ahol az ígéretek még véletlenül sem materializálódnak? Úgy érzed elhivatott vagy, tehetséges, ennek ellenére nem becsülnek meg?
16. Javascript programozót keresünk
 [releváns találat] Amire szükségünk van: Extjs, Drupal
17. Pályakezdő webfejlesztőknek gyakornoki állás
 [releváns találat] Kezdő vagy a webfejlesztésben? Nem rég fejezted be a programozói iskolát vagy tanfolyamot, és kezdőként, gyakorlat, szakmai tapasztalat és referenciák nélkül nem akarnak alkalmazni téged? A WebBit most megoldást kínál Neked!
18. Webfejlesztőt keresünk mobil app integrációs tapasztalattal
 [releváns találat] Cégünk mobilalkalmazások fejlesztésével foglalkozik, melyeknek gyakran része a webes megjelenés is. Csapatunk bővítéséhez, teljes munkaidőre, tapasztalt webfejlesztőt keresünk.
19. Junior projekt menedzser munkatárs jelentkezését várjuk!
 [releváns találat] Információvédelem területére junior projekt menedzser munkatársat keresünk egy meglehetősen összetett és önálló munkakörbe, profi szakmai munkát végző magyar kisvállalkozáshoz.
20. Webfejlesztőt keresünk: LAMP, Symfony, CakePHP, jQuery
 [releváns találat] Fiatal, tehetséges munkatársakat keresünk. Főállás, részmunkaidő, távmunka.
21. Webfejlesztőt keresünk budapesti irodánkba
 [releváns találat] A Rawdesign Informatika az alábbi pozíció betöltésére keres munkatársat: Webprogramozó, webfejlesztőCégünk nagy tapasztalattal rendelkező webprogramozót keres komplett weboldalak, CMS rendszerek tervezésére és kivitelezésére.
22. Drupal fejlesztőt, karbantartót keresünk
 [releváns találat] Az epiteszforum.hu 10 éve működő online építészeti napilap. Drupal fejlesztőt és karbantartót keresünk, aki egyrészt megbízhatóan és pontosan ellátja a problémák megoldását, részt vesz az oldal fejlesztésében, új felület, szolg., meglévők frissítése, stb
23. Senior PHP programozó állás, bér 130-200 nettó
 [releváns találat] Senior PHP programozó állás, bér 130-200 nettó.
Szakemberek
1. Webfejlesztő és rendszergazda
 HTML, CSS, PHP, SQL, JAVA, Visual Basic (Acces, Excel, SolidWorks)
2. php fejlesztő, rendszerüzemeltető, informatikus
 Php fejlesztés laravel keretrendszerben, valamint informatikai üzemeltetés és segítség nyújtás
3. Full stack fejlesztő (PHP backend)
 2008 óta foglalkozom webfejlesztéssel. Ez idő alatt számos nyelvet, technológiát, libraryt és szoftvert kipróbáltam.
4. Önéletrajz
 [nincs megadva leírás]
5. Etikus hacker penetration tester
 Penetration tester, ethical hacker munkát keresek (home-office eőny) CEH képesítéssel, elsősorban web és infrastruktúra teszelés érdekelne, "learn by doing" elven, gyorsan tanulok. Elhivatott vagyok a szakmám iránt.
6. PHP fejlesztő
 PHP, MySQL, CSS, Javascript, Drupal. Referenciák, kompetenciák: kovacskornel.hu
7. Java/Python/PHP fejleszto
 Tavmunkaban, budapesti konzultaciokkal fejlesztoi munkakat vallalok. 15+ eves tapasztalattal rendelkezem Java, Scala, Python, PHP rendszerekkel, a startup projektektol a telekommunikacios es banki projektekig.
8. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
9. Fejlesztő
 Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
10. Fullstack fejlesztő
 10+ év fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Főleg HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL nyelvekben vagyok járatos.Elsődlegesen frontend fejlesztőnek tartom magam, de nem jelent gondot a backend fejlesztés sem.
11. Drupal fejlesztő
 5+ éves webes tapasztalat, amit leginkább Drupal fejlesztésekben szereztem
12. Rendszergazda
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem server és munkaállomás üzemeltetés terén, Windows Server 2003. 2008, 2012 R2. Windows xp, 7, 8, 8.1, 10. Linux debian, ubuntu, suse.
13. Frontend és Drupal fejlesztő
 Körülbelül 1 éve tanulom a Drupalt és a Frontendet. Képességeim: Drupal7, css3, html5, git, drush, grunt, stb. Referenciák: tarsolykiado.hu (egész oldal), angolnyelvstudio.no-ip.org (responsive design), kosditrade.hu (responsive design)
14. Webdesigner
 Informatikus mérnök vagyok. http://www.czviktor.hu/
15. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
16. Projektvezető
 IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
17. IT üzemeltető, Junior PHP fejlesztő
 Több éve tevékenykedek Windows/Linux hibrid szerver/kliens környezetben. Kisebb PHP fejlesztési projektek és felhasználói support mellett jelenleg is aktívan dolgozom bennük.Windows kompetenciák:- AD adminisztráció- Exchange- SharePoint- RDS- HYPER-VLinux
18. senior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
19. rendszergazda, webfejlesztő
 Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
20. Junior web és Java SE programozó
 2-3 év webes tanulmány/tapasztalat (HTML, CSS (+ Bootstrap), PHP(Laravel), MySQL, JS
1-2 év Java SE desktop tanulmány/tapssztalat
21. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
22. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
23. C/C++Programozó, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
24. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
25. vba, php, mysql, html programozás, e-learning fejlesztés
 VBA szkriptek és "miialkalmazások" készítése office környezetben. PHP programozás MySQL adatbázis kapcsolattal, interaktív online felületek tervezése és kivitelezése igények szerint. PHP alapú CMS fejlesztés (Drupal, Joomla, e107), HTML szerkesztés.
26. Delphi, VBA fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
27. Drupal szakértő
 Drupal alapú honlapok fejlesztése, üzemeltetése és karbantartása. Öt év tapasztalat a drupal-alapú honlapokkal.
28. IT Projektmenedzser
 Jelenleg egy multinacionális cégnél vagyok IT projektvezető, illetve BA feladatokat is ellátok. Korábban EU társfinanszírozású projektek menedzselésével is foglalkoztam.
29. Hálózati rendszergazda, Programozó, Számítógép szerelő
  Hálózat kiépítés, üzemeltetés, hibaelhárítás(CCNP tudásszint) Rendszergazdai ismeretek Proramozás (PHP, MySQL, JQuery, JAVA, C++) Számítógépek szervizelése, szerelése és javítása szoftveresen és hardveresen is.
30. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
31. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
32. Web fejlesztő
 6 éve dolgozom főállásban webdesignerként, webfejlesztőként és keresőoptimalizálóként. Több, mint 6 éves HTML/CSS, valamint 2 éves PHP/MySQL és JavaScript/jQuery tapasztalattal rendelkezem. Joomla és Wordpress CMS-eket átfogóan ismerem.
33. Webfejlesztő
 10+ év PHP, 4 év Ruby tapasztalat, nagy látogatottságú rendszerek fejlesztése
34. Szabadúszó webfejlesztő / designer
 Pályám kezdetekor cégeknél dolgoztam. Ahogy telt az idő szembesültem azzal, hogy a legtöbb cég elérhetetlen áron kínál megoldásokat az emberek problémáira, igényeire. Szabadúszóként jobban, gyorsabban és elérhetőbb áron tudok az embereknek segíteni.
35. programtervező, programozó, informatikus, rendszergazda
 Programtervező matematikusként végeztem. Jelenleg programozóként, informatikusként dolgozom.
36. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő vagyok. PHP, JavaScript, HTML5, MySQL, Linux ismeretekkel rendelkezem. Felsőfokú szakképzést végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán, webprogramozó szakon. OOP-t, MVC modellt és frameworköket is nap mint nap használok.
37. Rendszergazda, rendszerüzemeltető
 [nincs megadva leírás]
38. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő 11 év szakmai tapasztalattal, Drupal 5-6-7, Symfony 2, PostgreSQL, MySQL képességekkel.
39. Freelancer Fullstack Developer
 [nincs megadva leírás]
40. IT manager
 [nincs megadva leírás]
41. Tapasztalt rendszergazda
 Több éves tapasztalatom van iskolatitkári, illetve rendszergazdai feladatok elvégzésében.Számítógépes tudásom több területre is kiterjed. Érdekel a számítástechnika világa és a gasztronómia. Ismereteimet minden területen igyekszem kamatoztatni.
42. Webfejlesztő, tapasztalt PHP fejlesztő
 Nagy tapasztalattal vállalok rendszerkarbantartást, felügyeletet, tanácsadást, továbbképzést heti max. 3 egymást követő nap, alkalmanként hosszabb időben is (akár hétvégén is), alkalmi és rendszeres feladatokat térinformatikai területen is (pl. QGIS)
43. HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL
 Jelenleg az ELTE IK Programtervezői Informatikus szak hallgatója vagyok. Leginkább távmunkák érdekelnek. Ismereteim: HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL,C++ <- ezekben teljesen "otthon vagyok"
44. e-learning szakember
 LMS-ek (ILIAS, Moodle) bevezetése intézményi szinten, oktatási, pedagógiai módszertani szakértő. Adobe eLearning Suite, Articulate, Lectora
45. C# programozó, PHP fejlesztő
 Gyorsaság, rugalmasság, kreativitás, széleskörű szakmai ismeret, valamint precíz munkavégzés jellemez. Célom egy olyan nagyhírű, biztos hátterű, sok lehetőséggel kecsegtető céghez elhelyezkedni, ahol a későbbiekben továbblépési, fejlődési lehetőségem is v
46. Microsoft.NET, PHP, Android, iOS fejlesztő vagyok
 2006 óta dolgozom szoftverfejlesztőként, munkáltatóim, megrendelőim megelégedésére.
47. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
48. Webfejlesztő projektmenedzser
 Elősorban Drupal alapú projekteket menedzselek.
49. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [nincs megadva leírás]
50. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
51. Sitebuilder, grafikus, Drupal sminkmester
 2008 óta foglakozom a Drupal CMS-sel, építek oldalakat, igény szerint a designt is megcsinálom. Készítek még online és print hirdetésket is.
52. Sitebuilder
 Sitebuilder 5 éves tapasztalattal. HTML, CSS, SASS, Compass, jQuery, Photoshop, Drupal ismerettel. Néhány referencia: http://xemeti.com // sitebuild - responsive| http://amerika.hu // sitebuild | http://www.newcotrading.hu // tervezés - sitebuild
53. Front-End Web Developer
 [nincs megadva leírás]
54. Webfejlesztő
 Kezdő webfejlesztő vagyok.
55. Linux rendszermérnök / Hálózati mérnök
 [nincs megadva leírás]
56. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
57. Informatikus, Linux, Windows, Drupal webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
58. IT tanácsadó
 Web projekt tervezése, kifejlesztése - lassú szerver, lassú rendszerek javítása - szerverek teljes körű migrációja, Cloud-tanácsadás költségoptimalizációhoz, VPN tervezés- és menedzsment.
59. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
60. Linux, Windows, SQL üzemeltetés, szoftverfejlesztés
 Linux rendszerekkel 1998 óta foglalkozom (preferált disztribúciók: RedHat, CentOS, Fedora). Windows szerver, kliens ismeretek. Programozással is foglalkozom: Delphi, Lazarus, PHP/Drupal, Java, (C).Android fejlesztés 2013-tól. 15 éves IT tapasztalat.
61. PHP, SQL, HTML, CSS, JQuery, AJAX, C/C++
 [nincs megadva leírás]
62. PHP fejlesztő
 Web fejlesztő közel tíz év tapasztalattal állást keres.
63. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
64. PHP MVC fejlesztés, front-end, GEOM
 Otthonról végezhető távmunkát, esetleg bejelentett főállást keresek. PHP OOP MVC módszertan ismeretével egyedi fejlesztésekhez, MySQL vagy PostgreSQL adatbázis tervezés és fejlesztés (PDO) PostGIS és Spatial (térképészeti) kiegészítések használatával.
65. PHP, Ruby, Ruby on Rails, HTML5, CSS3, WAI
 [nincs megadva leírás]
66. PHP, javascript, html/html5, css fejlesztő
 Másodéves mérnök informatikus egyetemista, keres webfejlesztő állást. Korepetál középiskolai informatikát, oktat webfejlesztést.
67. PHP, Javascript, Jquery , HTML , MYSQL
 [nincs megadva leírás]
68. HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL
 [nincs megadva leírás]
69. Szejoweb - weboldalkészítés, webfejlesztés, honlapkészítés
 Reszponzív honlapkészítés mobilra, tabletre - szejoweb.hu Mobil barát weboldal készítés. Drupal / WordPress alapú céges weboldalak, webáruházak, blogok, programozás. Online tanfolyam, WordPress tanfolyam, Exel tanfolyam, Adobe Photoshop tanfolyam.Távmunka
70. SQL reportozó, Windows Server mérnök
 [nincs megadva leírás]
71. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
72. Informatikus, Webprogramozo
 Önéletrajz.: http://bit.ly/hjcva00tm1500x - Referencia.: http://bit.ly/reference-johaq
73. Kczadam
 [nincs megadva leírás]
74. frontend fejlesztő
 Grafikától a weboldalig: design, sitebuild, javascript.
75. x
 x
76. Hajdu István - Rendszergazda és Webmester
 Hardver, Szoftver, HTML, CSS, PHP, Linux, Windows
77. Rendszergazda, PHP fejlesztő
 Linux, Windows Rendszergazda, PHP programozó
78. Rendszergazda
 Rendszergazdaként dolgozok közel 3 éve, emellett pedig Java/C# fejlesztés foglalkoztat.
79. IT Project Manager
 Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
80. Java fejlesztő sql, php és tesztelési ismeretekkel
 Fõbb munkakörök: Villamos ipari szoftverek tesztelése, Java ill GWT alapú fejlesztés, weboldal tervezése és megvalósítása php nyelven. kép szerkesztés, minõség javítás Gimp segítségével... Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok mérnök informatik
81. Rendszergazda, szerverüzemeltető
 Teljes IT infrastruktúra üzemeltetés 50 gépig (windows serverek nt-2008ig), CMS rendszerek használata (joomla, drupal) webes infrastruktúra kiépítése, üzemeltetése (LAMP, WAMP, debian webszerver telepítés, üzemeltetés)
82. Andris
 [nincs megadva leírás]
83. arpadgal
 [nincs megadva leírás]
84. elektronikus tananyag fejlesztő, oktató
 Tapasztalati területeim részletesebb ismertetése LinkedIn profilomon (alább 'Egyéb/általános megjegyzések' mezőben).
85. Programozó, fejlesztő csapat (PHP, AJAX, HTML5, CSS, JA
 Távmunkában dolgozunk, számlaképesen az alábbiak stabil tudásával: PHP, AJAX, HTML5, CSS, JAVASCRIPT, jQuery, Komplett webdesignHa egy komplex és minőségi megoldásra van szüksége arra mi vagyunk a legalkalmasabbak.
86. PHP (Symfony) fejlesztő
 PHP - OOP, Symfony, Doctrine - Propel ORM, Jquery, ExtJs, css+html ismeretek, w2k3 szerver, linux (ubuntu, debian) szerver, linux command line, svn, több éves tapasztalat
87. weblap programozó
 php, mysql, html5, css, Javascript, Jquery, front-end drupal developer, facebook API, linux,
88. rendszergazda, webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
89. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
90. p
 p
91. Webdesigner
 Adobe Photoshop magas szintű ismereteHTML, CSS, Javascript ismeret
92. PHP, MySQL, ASP.NET web fejlesztő
 - PHP magas szintű ismerete, összetett rendszerek fejlesztésében és tervezésében tapasztalat- MySQL adatbázis tervezés és optimalizálás- JQuery keretrendszer magas szintű ismerete- Codeigniter,Joomla keretrendszerekben több éves fejlesztési ta
93. PHP Fejlesztő
 Szakmai tapasztalat:HTML/CSS, PHP, SQL, Symfony, CMS rendszerek, UNIX, SVN.
94. pályakezdő php fejlesztő, adatbázis menedzser
 [nincs megadva leírás]
95. CMS, némi PHP, MySQL, C# , Flash és Photoshop ismeret
 Frissen végzett, felsőfokú OKJ - webprogramozó szakiránnyal állást keresek.
96. Általános rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
97. Web design és oldal építés
 web design és web developer munkát vállalok illetve projektekhez szívesen csatlakoznék. Bármely megoldás érdekel "gyors hatékony és egyszerű" ez a mottóm.
98. Drupal fejlesztő és tanácsadó
 Drupal alapú rendszerek tervezése, kivitelezése. Drupal oktatás, tanácsadás.
99. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
100. Rendszergazda (unix/linux)
 Rendszerüzemeltetés (unix/linux, Windows), szoftver és hardver support, vállalatokhoz szükséges megoldások kialakítása és üzemeltetése (samba, ftp, email, web, mysql ...stb), fejlesztések (PHP, shell-script ... stb.), CMS ismeret (Drupal)
1. PHP fejlesztő, Drupal szakértő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Ismertebb CMS-ek,Weboldalak készítése
 [releváns találat] Joomla,WP,Drupal CMS - rendszerek ismerete ,SEO,PHP,MySQL ismeret.
3. Webfejlesztő
 [releváns találat] PHP alapú webalkalmazások fejlesztéseSymfony2 keretrendszer alapszintű ismereteWordpress, Drupal alapszintű ismerete.CodeIgniter, YII2 minimális ismeret
4. It rendszergazda, projektmanager
 [releváns találat] Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, rendszergazda, projekt manager 5 év releváns középvezetői munkatapasztalattal, értékesítői szemlélettel.
5. Megfelelő IT szakembert keres?
 [releváns találat] Közel 25 év informatikai tapasztalatával rendelkezem, jelenleg szabadúszóként. Többféle informatikai szerepkörökben dolgoztam párhuzamosan: Szoftverfejlesztő, adatbázis adminisztrátor, tesztelő, szoftverüzemeltető, rendszergazda, probléma megoldó.
6. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. webfejlesztő
 [releváns találat] Amivel foglalkozom: cms rendszerek (joomla, drupal, wordpress), statikus honlapok (html, css). Mellékállásban szoftveres és harveres hibakeresés, szerviz és üzemeltetés (MS és Linux operációs rendszereken). Szerverüzemeltetés (linux) is megy.
8. Wordpress fejlesztő
 [releváns találat] 3,5 éves wordpress fejlesztői gyakorlat css, html, photoshop, seo ismeretek 1 hónapos drupal fejlesztői gyakorlat
9. Szenior Szoftver- és Webfejlesztő, Release Engineer
 [releváns találat] C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
10. Webfejlesztő
 [releváns találat] HTML, CSS, PHP, SQL, CMS (Joomla! , Drupal), SEO, Photoshop, gyors és gépírás, Excel, Word, PowerPoint
11. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Drupal fejlesztő
12. Drupal fejlesztő
 [releváns találat] Drupal alapú rendszerek, Linux környezet, PHP, MySQL, Shell Script
13. InDesign, Illustrator, Photoshop, website-build, Wordpress,
 [releváns találat] Könyvek és kiadványok tördelése, nyomdai és e-pub elõkészítése. (InDesign, Photoshop, Illustrator) Weboldal grafikai tervének készítése, Wordpresses megvalósítása, a szükséges modern interakciók applikálásával. (HTML+CSS, jQuery, WordPress, BigCart
14. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Irodai alkalmazások magas fokú ismerete, adatbázis kezelés, haladó Linux ismeretek, modern WEB-es technológiák ismerete, Drupal, MySQL, Apache2, Nginx, PHP5, jQuery
15. Linux, Windows, Drupal, Joomla, Sql, hálózatok
 [releváns találat] Rendszerintegráció, felügyelet, Windows és Linux szerverek üzemeltetése, honlapkészítés, szerviz
16. Drupal, PHP, MySQL, Java, CSS
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Webdesigner (HTML, CSS), Web-programozó (PHP)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. Web és szoftverfejlesztő
 [releváns találat] PHP, HTML, CSS, MySQL, Joomla, Drupal, JavaScript, C
19. PHP + Javascript fejlesztő
 [releváns találat] 8 éves webfejlesztői tapasztalat, (PHP, jQuery, jQueryUI, CodeIgniter, Drupal, MySQL, MSSQL, Oracle)
20. Építész - látványtervező
 [releváns találat] okleveles építész, születési idő, hely: 1984.09.06, Szentes.
21. Kovács Dániel Ákos - Webprogramozó
 [releváns találat] php, js, cms (WordPress, Drupal), xhtml, css, Facebook apps, Mobile apps
22. rendszergazda(linux(debian,ubuntu)windowsserver)
 [releváns találat] Rendszergazda!
Window és linux ismeretekel debian,ubuntu,suse,windows 95-win7, win sever 2003-2008,
webfejlesztés joomla, drupal,wordpress,moodle.
23. rendszergazda
 [releváns találat] Több mint 14 éves tapasztalatom van számítógépes irodai és grafikai rendszerek tervezésében és üzemeltetésében. Nagy gyakorlatot szereztem a partnerek problémáinak megoldásában, kezelésében. Ismerem a számítógép felépítését, üzemszerű működését. Képes va
24. Drupal fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. PHP, Symfony, Drupal, Perl fejlesztő
 [releváns találat] 4 éve foglalkozom webfejlesztéssel, webprogramozással (Symfony, Drupal, Java, Perl). Számos tárolt eljárást írtam PostgreSQL-hez. Látássérültként számos esetben kérték tanácsomat weboldalak akadálymentesítéséhez (WAI/WCAG irányelvek szerint).
26. Rendszergazda , delphi fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. IT oktató, web, grafika, multimédia, 3D, CAD
 [releváns találat] Több, mint hat éve oktatok a felnőttképzésben, csoportos tanfolyamokat vezetek, illetve felkészítéseket OKJ, ECDL és szakmai vizsgákra. Oktatás mellett magam is készítek honlapokat statikusan, illetve Drupal rendszerben.
28. weblap szerkesztő
 [releváns találat] Joomla, galeus, drupal és más cms rendszerekben szerzett gyakorlat. CSS, HTML, flash, és grafikai ismeretek. Gyakorlott hírlevél szerkesztő.
29. Web-programozó
 [releváns találat] Web-programozó, főként Joomla, Drupal, WordPress bulider, PHP, HTML,
Referencia.: http://szinfoltpozitiv.hu
30. webmester
 [releváns találat] Weboldalak készítése, dizájnolása, Drupal
31. Drupal fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. Support/webesember
 [releváns találat] Alapvető rendszergazdai ismeretek, hardver, MS desktop rendszerek,Drupal, Dreamweaver, kis Photoshop, és egy csipet Ubuntu.
33. webgrafikus, site builder, grafikus
 [releváns találat] 2 éves tapasztalattal rendelkezem. Emeltszintű multimédiafejlesztői végzettséggel. Wordpress, Joomla, Drupal cms rendszerekhez egyedi designt is tudok készíteni, magas szinten értek a Photoshophoz. Flash. Gyors, precíz, megbízható, pontos munkaerő vagyok.
34. 10 éves programozói gyakorlattal munkát keresek
 [releváns találat] Munkáimat 10 évvel ezelőtt pascal és Delphi környezetben kezdtem a főiskolán. Azóta a web-fejlesztés irányába szakosodtam. Munkáim a kezdeti struktúrált PHP nyelvtől mára eljutottak a Symfony, Joomla, Drupal rendszerek professzionális alkalmazásához
35. innovatív platformfüggetlen üzemeltető rendszergazda
 [releváns találat] rendszerüzemeltetés,weboldalkészítés, szerver telepítés, it tanácsadás, video-audiodigitalizálás, oktatás,hálózatervezés, távfelügyeleti rendszerek kiépítése, hálózatkiépítés, google apps megoldások , üzemeltetés multinacionális környezetben, üzemeltetés
36. Drupal fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. SEO tanácsadó
 [releváns találat] 6 éves tapasztalat keresoptimalizálás területén. HTML, CSS ismeretek. Joomla, drupal, wordpress weboldalak optimalizálásában szerzett tapasztalat. Google Analytics ismerete.Programismeret: Dreamweaver, Seo Administrator, SEO Studio. Referenciákat kérésre
38. HTML, CSS, JavaSript, Drupal
 [releváns találat] Pár referenciám:
www.swiss-stil.co.rs
www.spongvapeks.com
www.auto-marton.rs
www.goldenfruct.co.rs
www.drmajaradovic.rs
39. Junior C#, java fejlesztő (végzős főiskolás)
 [releváns találat] szabadúszó java developer & devOps expert (15+ years as sysadmin)
40. Drupal fejlesztő -> PHP, CSS, jQuery
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Tapasztalt webfejlesztő (PHP,MySQL,JS, egyedi CMS és CRM)
 [releváns találat] 15+ éve foglalkozom webes technikákkal, webfejlesztéssel a teljesen egyszerûtõl a komplett CRM rendszerekig. Referenciáim közt saját fejlesztésû CMS, CRM és komplett raktárkezelõ is szerepel. http://orseolo.hu - http://rambaldi.h
42. PHP, Drupal, Ruby on Rails, jQuery fejlesztő
 [releváns találat] Több éves tapasztalattal rendelkező OOP-ban jártas PHP/ Ruby on Rails programozó. Core szintű Drupal tapasztalat, számlaképesség, pontos határidők, dokumentáció.
43. pályakezdő PHP fejlesztő
 [releváns találat] technológiák:
-OOP
-MVC
-XHTML
-CSS
-Javascript
-MySQL
-LAMP
-CMS rendszerek: Joomla, Drupal
44. webfejlesztő
 [releváns találat] XHTML,CSS,PHP, MYSQL, (php-pdf-ben elmélyedés), linux lamp fejlesztői környezet alapos ismerete. (Debian).
Egyéb oprendszerek felhasználói szinten: suse, mandriva, ubuntu, fedora, centos, stb.
CMS: drupal, joomla, e107,wordpress
45. e-business project management
 [releváns találat] gyakorlott Budapesti PHP fejlesztőt keresek projekt jellegű munkákra.A szokásos mysql, php, oop mellett az alábbi témakörök se legyenek idegenek: titkosítás, SSL, bankkártyás fizetés. előny valamelyik nagyobb CMS alapos ismerete, (joomla, drupal, WP).
46. C# fejlesztő
 [releváns találat] C,C++ és C#-ban vagyok jártasabb, szeretek grafikus felületre, és webre programozni.Nem rettenek el a nehézségektől.
47. Informatikai polihisztor állást keres
 [releváns találat] Informatikai polihisztor ugyan nem létezik, de széles kört lefedõ tapasztalattal és ismeretekkel informatikai állást keresek!
48. Java (JSE, JEE, JPA), .Net,Web technológia, PHP,AJAX,CSS....
 [releváns találat] Közgazdasági Programozó Matematikus - Java, .Net, C++ - Drupal,Joomla, PHP5,AJAX,CSS...
49. Tapasztalt fejlesztő (java/plsql)
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztő, tervezéstől a tesztelésig.
Drupal alapú oldalak fejlesztése gyorsan, megbízhatóan.
50. Pályakezdő PHP fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő PHP fejlesztő vagyok.
PHP, HTML, MySQL, Javascript, CSS, Drupal ismeretekkel.
51. Multimédia expert
 [releváns találat] Webdesign, fejlesztés, Joomla, Drupal. Rendezvények multimédia háttere. Videóvágás. Html, Flash CSS.
52. php 5, mysql, drupal 5, drupal 6, saját modulok írása
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. Tapasztalt Unity programozó, indie fejlesztő
 [releváns találat] - Szoftvertesztelés, tesztcsapatvezetés- Videojáték fejlesztés, mobilra, 6 év Unity C# programozói tapasztalat - Adobe: Photoshop, Premiere Pro, Encore, Dreamweaver, Flash szakmai tapasztalatok.- TV/Film: reklámfilm, riportfilm készítési tapasztalatok, op
54. I&AM Specialist
 [releváns találat] MCSE, Azure Solutions Architect, AWS Solutions Architect, Google Qualified Developer
55. PHP programozó, webfejlesztő
 [releváns találat] 3 éve foglalkozom webfejlesztéssel, érdeklődési területem a CMS-ek, admin felületek és a webes szoftverek. Keretrendszerek közül a CodeIgnitert ismerem, és írtam egy sajátot tanulási céllal.
56. Linux adminisztr�tor �s php fejleszt�
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Informatikus-térinformatikus
 [releváns találat] MS alapú rendszerek, szerverek, LAMP, Vmware, hálózat tervezés-kivitelezés, rendszerépítés.
58. rendszergazda + Drupal kezelés
 [releváns találat] 1996 óta rendszergazdai, üzemeltetői feladatokat látok el. Novel, Windows szerver ismeret. MSSQL, kliens programok, irodai csomagok támogatása. Hardware ismeret. Jelenleg a Drupal alapú WEB-es CMS kezelővel ismerkedem. Installálás, felület készítés.
59. Projekt menedzser
 [releváns találat] Webes alkalmazás fejlesztési projekt koordináció: Üzleti igények felmérése, megvalósíthatóság vizsgálata, projekt tervezése specifikálása és menedzselése: riportok, mérföldkövek, UAT menedzselése.
Cégprofilok
1. IoT Kutatóintézet, Eszterházy Károly Egyetem
 Az IoT Kutatóintézet egyetemen belüli K+F egység, mely külső cégeknek végez piaci alapú fejlesztéseket. Fő területe a szoftverfejlesztés, főleg IoT, web+mobil, frontend+backend. Hardverfejlesztés területén IoT és ipari/agrárcélú felhasználások.
2. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
3. BRAINSUM
 Online üzleti alkalmazások, portálok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó, élvonalbeli Drupal fókuszú cég vagyunk. Hosszú távú projektek (1-3 év) dedikált csapattal, agilisan; Nagyvállalati projektek nyugat-európai és hazai ügyfeleknek
4. Webergoline Kft.
 A weboldal készítés és webfejlesztés, kreativitást és precizitást megkövetelő tevékenység. Folyamatosan törekszünk arra, hogy érzékenyen és nyitottan forduljunk Ügyfeleink irányába és azokat az elgondolásokat valósítsuk meg, amelyeket tőlük érkeznek. Mind
5. Awatum Kft.
 At Awatum we produce state-of-the-art software solutions for business. We’ve worked on a variety of projects in the business sector of publishing, aviation, healthcare, education, accounting, finance, logistics, as well as many others.
6. 5NET Informatikai Kft.
 [nincs megadva leírás]
7. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
8. InnovITech Kft.
 [nincs megadva leírás]
9. Penceo Hungary Kft
 Cégünk külföldi ügyfelekeket szolgál ki weboldal fejlesztéssel és grafikai tervezéssel.
10. Webergoline - weboldal készítés
 Minőségi weboldal készítés kedvező áron! Bízza ránk cége bemutatkozó weboldalának elkészítését.
11. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
12. glaDOS Laboratories
 [nincs megadva leírás]
13. Definite Kft.
 Webes megoldásokat kínálunk. Kiadványokat, kreatívokat tervezünk.
14. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
1. Wide World Kft.
 [releváns találat] Drupal Commerceben nagy szakértelem ill. nagyobb drupal portálok fejlesztése
2. Cégprofil
 [releváns találat] Külföldi tulajdonú, magyar médiavállalat vagyunk. Portfoliónkban nyomtatott kiadványok, portálok, PC és mobil alkalmazások szerepelnek, melyekkel a magyar egészségügyi piacon töltünk be egyedi pozíciót.
3. eFlow Informatika Kft.
 [releváns találat] Web alapú alkalmazások, TYPO3, DRUPAL tartalom menedzsment, CRM rendszer fejlesztése, implementálása
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.