Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
KM megv. workflow megoldásokkal állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
Nincs találat.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. SAP Koordinátor
 Szakmai feladataid: Koordinátorként mind az anyavállalti, mind a leányvállalati felhasználók L2 és L3 szintű támogatása, vagy a beérkező üzleti igények külső tanácsadóhoz L4 történő eszkalálása A FI, ...
2. SAP Delivery Coordinator
 Szakmai feladataid: Koordinátorként mind az anyavállalti, mind a leányvállalati felhasználók L2 és L3 szintű támogatása, vagy a beérkező üzleti igények külső tanácsadóhoz L4 történő eszkalálása A PP, ...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
2. Adattárház és üzleti intelligencia
 Adattárház és Üzleti Intelligencia fejlesztés
3. IT menedzser
 QA és IT/projekt menedzseri tapasztalatokkal rendelkezõ szakember
4. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
5. Szabadúszó szoftverfejlesztő
 Fõbb tapasztalatok: Microsoft technologiák (SharePoint es .Net fejlesztés, , MS Exchange, SQL Server, stb.), Java Web technologiak (Hibernate, Spring, JSF, ExtJS, DWR, stb.), IBM Lotus Notes/Domino fejlesztes, Lotus -> Microsoft migráció, Lotus
6. PHP fejlesztő
 php fejlesztés, webshop, ecommerce, vezető fejlesztő, mysql, rendszertervezés, megoldás mindenre, ami az interneten előfordul. 10 éves php fejlesztési gyakorlat.
7. IT Rendszermérnök
 Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
8. ITSM, Projektmenedzsment, szolgáltatástámogatás, SLM
 ITIL v3 Expert vizsgával, 10+ év pénzintézeti IT szolgáltatástámogatási, üzemeltetési tapasztalattal, projektvezetési gyakorlattal, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem, hasonló területen keresek feladatot
9. Java/J2EE senior fejlesztő,rendszerszervező,architekt
 Java,J2EE Senior, vezető fejlesztő, architeckt. Követelmény elemzéstől, a rendszertervezésen át, megvalósítás, tesztelés üzemeltetés. Tapasztalatok a főbb platformokon: BEA(Oracle) WebLogic, IBM WebSphere, App server, Oracle AppServer, Glassfish, JBoss
10. Tapasztalt IT fejlesztési vezető
 [nincs megadva leírás]
11. Tapasztalt Java, C++, PHP fejlesztő
 Többéves szoftverfejlesztői és tervezői tapasztalat (9év) Java, C++, PHP és a hozzá kapcsolódó területeken.
12. seniorprogrammer
 tapasztalt programtervezõ, vezetõ programozó, MCP
1. Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
3. IT/telekom tanácsadó/fejlesztő Call center szakértő
 [releváns találat] Mérnök, fejlesztő, architekt, tanácsadó, 15+ év a telekom/it szakmában.Alkalmazásfejlesztés. Telefonos Ügyfélszolgálati rendszerek mély ismerete.
4. Rendszergazda / webdesigner
 [releváns találat] Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
5. Rendszerszervező informatikus
 [releváns találat] Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
6. .NET C# fejlesztő
 [releváns találat] .NET/C# fejlesztõ , fejlesztési, tervezési, tesztelési, követelménykinyerési, tapasztalattal
7. Rendszergazda
 [releváns találat] Elsősorban windows szerverkörnyezetben 90+ PC-t tartok karban továbbá 6 szervert. (Windows AD + Linux + VmWare)
8. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
9. Oracle DW, BI, Financials, Business models
 [releváns találat] Experienced (12 years) business consultant with solid technical knowledge. More than 9 successful implementation projects in Hungary and other European countries. Ready to travel and work abroad. Contractor or permanent.
10. rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazdai állást keresek Győrben vagy környékén
11. rendszermérnök
 [releváns találat] windows hálózatok, ad, exchange, dpm, isa/iis. antivírus megoldások, blackberry enterprise server, virtualizációs megoldások. üzemeltetési gyakorlat.
12. fejlesztési és üzemeltetési igazgató
 [releváns találat] Integrált alkalamazások fejlesztése, üzemeltetése, ügyfél kapcsolatok ápolása, projekt vezetés
13. Rendszermérnök (MCSE, MCITP, MCTS)
 [releváns találat] Microsoft alapú infrastruktúra üzemeltetésével tervezésével foglalkozom közel 10 éve. Windowsos domain, ISA szerver, Exchange, Sharepoint, Project, Hyper-V üzemeltetésében, telepítésében van tapasztalatom.
14. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. MS VB fejlesztő, rendszergazda
 [releváns találat] 1991 óta vagyok rendszergazda, OS/2, később Windows alapú hálózatokban. A teljes infrastruktúrát átlátom, hálózatot tervezek, telepítek, kábelezek, gépet beszerzek a kritériumok alapján, javítok, régóta fejlesztek programokat, SQL alapú adatbázishoz.
16. Tapasztalt rendszerszervező, tesztmérnök (banki terület)
 [releváns találat] rendszerbevezetés, logikai rendszertervek, MVT-k, folyamatszervezés, szervezői, felhasználói tesztek, bankirendszereket, irodaautomatizálás, wf vezérlések, dokumentum kezelés
17. rendszergazda-számlaképesen is
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal rendelkező rendszergazda, rendszerüzemeltető.
18. IT rendszermenedzsment tanácsadó
 [releváns találat] Nyelvismeret: Angol, középfok Képzettség, képesítések: HP Service Manager 7.x Unicenter TNG Service Desk R11 BMC PETE (Patrol End to End Response time) (Hollandia) Windows 2003 szerver BMC Patrol DashBoard és Visual
19. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
20. tapasztalt telefonos, lan hálozatos, gyengeáramos
 [releváns találat] Telefon alközpontok, és hálózatuk karbantartása, programozása, telepítése, hálózatok építése, Struktúrált számítógépes hálózatok,cctv , dsc rendszerek építése,tervezése, részvétel a kivitelezési munkákban (projektvezetőként is).
21. grafikus, user interface designer
 [releváns találat] grafikus, user interface designer, személyi asszisztens, gépkocsivezető RÉSZMUNKAIDŐBEN
22. Rendszergazda, programozó
 [releváns találat] Win Server 2003/2008, Exchange 2003/2007, rendszertervezés és -építés, programozás (C++, PHP, Java), programtervezés, UML
23. IT tanácsadó
 [releváns találat] IT biztonság, hálózat, tanácsadás, tervezés, virtualizációs megoldások
24. Java/Jee fejlesztő
 [releváns találat] Java, Jee rendszerek fejlesztése. Ejb3, web servicek, oracle, adatbázis tervezés.
25. MS Project Server, SharePoint tanácsadó
 [releváns találat] SharePoint és Project Server MCTS, MCTITP, MCT
26. Szoftver üzletágvezető, Kereskedelmi igazgató
 [releváns találat] Effective in team as well as individual work, I consider myself responsible, reliable and confident. I believe I have very good communication and problem handling skills. I always endeavour to work consistently, innovatively, and with purpose.
27. rendszergazda
 [releváns találat] Hálózatkezelés, kiépítés, hardver és szoftver telepítése és karbantartása
28. tapasztalt Linux rendszergazda
 [releváns találat] RedHat Enterprise Linux / Oracle Linux 6.x; 7.x; 8.x & CentOS & Fedora Linux & Debian / Ubuntu LTS magas szintû adminisztrátori ismerete, valamint a MySQL/MariaDB adminisztrátori ismereteivel is rendelkezem. Docker konténer image-ek kész
29. php, java fejlesztő, sharepoint adminisztrátor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. Webfejlesző, programozó
 [releváns találat] Web: PHP, xHTML, CSS, AJAX, JQuery, JavaScript, XMLDataBase: MySQL, PostgreSQL, Oracle, MS-SQL | Alkalmazás: C#, Python, Java | Egyéb: Flash, ActionScript
31. Axapta fejlesztő, Dynamics AX fejlesztő, .Net fejlesztő
 [releváns találat] 6 éves Axapta fejlesztési tapasztalat, 2 éves .Net fejlesztői tapasztalat.
32. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, Javascript, JQuery, SQL, Visual Basic 6.0, Android
33. MES product manager / analyst
 [releváns találat] Nemzetközi környezetben, MES, AMS és Reverse Logistics rendszerek területén tapasztalatokat szerzett szakember.
34. .NET fejlesztő (C#, wpf, desktop)
 [releváns találat] .net fejlesztő c# /ERP,CRM,CMS,WEBSHOP/
35. üzleti hírszerző
 [releváns találat] Jogi szakokleveles villamosmérnöki diplomával hivatásos hírszerzőtisztként 20 évig titkos politikai és gazdasági információk megszerzésével, elsődleges elemzésével és értékelésével foglalkoztam, folyamatosan alkalmaztam a humán erőforrások ellenőrzésével.
36. rendszergazda, szerviztechnikus (Windows)
 [releváns találat] MS Windows, InfoSys rendszergazda, PC-szervizelés, PL-SQL scriptelés
37. Rendszergazda windows, linux
 [releváns találat] Rendszergazda, kis és középvállalatoknál. Windows, linux szerver operációs tendszerek felügyelete.
38. Tapasztalt informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. ASP.NET, C/C++, Oracle PLSQL fejlesztő
 [releváns találat] Microsoft Windows platformra épülő web és forms alkalmazás tervező és fejlesztő. Adatbázis ismeretek: Oracle (11 év), MSSQL 2012, MySQL(5 év), ASP.NET 2.0-4.5, C#, C++, IIS 7.5, Windows 2008 Server, WPF, WCF, Windos Phone 7.1-8.0 fejlesztés, XAML, HTML5,
40. tesztelő, tanácsadás, support, fejlesztés
 [releváns találat] Szoftver tesztelés - elmélet, gyakorlat 1evsupport (telecom CC CRM) 2 evfejlesztés, tanácsadás, oktatás
41. MS Visual FoxPro rendszerfejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli, termelési és szolgáltatási rendszerek fejlesztése. Vonalkódtechnikai megoldások.LAN orientált adatbázis-alkalmazások tervezése, kivitelezése, beüzemelése és üzemeltetése.
42. Mérnök Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. IT szakember (MS Solutions)
 [releváns találat] Bár informatikai polihisztor nem létezik, de azért gyorsan tanulok :). MS alapú rendszerek ismerete, tervezése, megvalósítása szerverek, alkalmazások szempontjából is. A legújabb okoseszközök beható (működési és felhasználhatósági) ismerete.
44. Helpdesk 1. Level, 2. Level, Lotus Notes specialista
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. saját
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. Informatikai szakember
 [releváns találat] 23 éve tevékenykedem az informatika, különböző területein. Ez idő alatt Microsoft és Novell hálózatokban láttam el rendszerüzemeltetői teendőket, IT tanácsadóként segítettem munkaadóimat. Microsoft SQL, Oracle, Sybase adatbázis szerverek és környezeteik t
47. IBM Lotus Notes/Domino tapasztalattal
 [releváns találat] IBM Lotus Notes/Domino fejlesztõi, rendszerszervezõi illetve rendszergazdai tevékenységet vállalok.Számomra fontos, az önálló munkavégzés és a fejlesztési tevékenységben való részvétel.
48. windows rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Timci profil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. ERP konzulens: MFG/PRO, QAD, QPS, EAM, Dynamics AX, termelés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. SAP bázis adminisztrátor
 [releváns találat] 8 évig dolgoztam SAP bázis adminisztrátorként, majd 1 évet SAP technológiai tanácsadóként. Elsősorban Győr környékén keresek állást, de Pestre is feljárnék, vagy Székesfehérvár esetleg Dunaújváros környékére.
54. IT tanácsadó
 [releváns találat] Matematikus-mérnök, fejlesztési és értékesítési tapasztalatokkal
55. Rendszergazda és/vagy IT Consulens
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
56. Rendszergazda, IT Projektvezető, Hálózatüzemeltető, Wordpres
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Project vezető / Mail server admin
 [releváns találat] Domino Serverek életbentartása, ápolása, fejhasználói e-mail support ameddig a szem ellát...
58. Lotus Domino/Notes adminisztrátor/fejlesztő, PHP fejlesztő
 [releváns találat] IBM-es termékekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok (Lotus Domino, Notes, WebSphere, Forms). Tapaszatalatok PHP-s és JAVA-s környezetben (portál-technológiák, webshop, content manager...)
59. Novell, ZenWorks, GrpWise, W2k31, Terminalserver, WEB
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. .NET+MSSQL fejlesztő, architekt, SCRUM master, projektvezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. PHP és webfejlesztő, wapos fejlesztő
 [releváns találat] XHTML, HTML oldalakat késztek. PHP , XML, CSS, CSVbõl adatfeldolgozás
62. Glassfish, Websphere, SQL, Unix, Linux, Sun
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
63. Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
65. Microsoft System Administrator
 [releváns találat] MS Windows 2003 Serverekkel foglalkozom (E.E.;R2;SBS), AD,DHCP,DNS. E mellett Exchange 2003 szervert és egy ISA 2004 szervert is üzemeltetek vállalati környezetben.
66. MCSA
 [releváns találat] MCSA2008 MCP MCITP ITIL VCA - VMWare
67. Rendszergazda, hálózatüzemeltető
 [releváns találat] Hálózatépítés, hibaelhárítás, üzemeltetés, kiszolgálók és munkaállomások telepítése és konfigurálása, Windows / Netware / Linux környezetben.
68. Kiss Tibor System Administrator
 [releváns találat] Windows Server 2003/2008 technológiák, ActiveDirectory, Exchange Server 2003/2007, ISA 2004/2006, SQL Server 2000/2005 szervereket üzemeltetek jelenleg is.
69. 2009-03-25
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. Informatikai vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
71. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. Informatika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. rendszergazda
 [releváns találat] - linux, bsd, unix
74. Tapasztalt rendszermérök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. rendszergazda
 [releváns találat] windows server 2003, SBS üzemeltetés, karbantartás, exchange2003 üzemeltetés, karbantartás, weboldal készítés, üzemeltetés
76. MS rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. Üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. IT szakember - Informatikai mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
80. rendszertervező
 [releváns találat] rendszerszervező, rendszerfejlesztő mérnök
81. Grafikus és rendszergazda
 [releváns találat] 3D modellezés, alapszintű animáció, grafika, designtervezés, nyomdai alapismeretek, kevés nyomdai gyakorlat, tapasztalt rendszerinformatikus
82. IT projektmenedzser, Üzleti elemző
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
83. Default
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
84. MCSE (Microsoft rendszermérnök - systems engineer)
 [releváns találat] Debrecen és környéke
85. Senior folyamatmenedzsment tanácsadó
 [releváns találat] A hatékony üzleti folyamat 5 fontos ismérve: (1)Ügyfelek és partnerek által Azonosan értelmezett (2)Munkatársak által Értelmesen betartott (3)Informatikával Helyes mértékben megtámogatott (4)Vezetők által Kellő figyelemmel kísért (5)Velem bevezetett...
86. Tapasztalt IT projekt vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
87. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
88. rendszerüzemeltető sok éves szakmai gyakorlattal
 [releváns találat] Microsoft rendszerek üzemeltetése, AD,Exchange,ISA,MSSQL,ORACLEMagas szintű PHP/MySQL programozói gyakorlat, MCP, SBS specialist
89. Helpdesk, IT támogató munkát keresek...
 [releváns találat] Ügyfélekért szívét-lelkét kitevő nő, helpdesk, felhasználó támogató munkát keres.
90. Profi IT szakember, 10+ év tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
91. rendszergazda
 [releváns találat] 15 év szakmai tapasztalat, Microsoft, Linux, FreeBSD alapokon, TCP/IP hálózati technológiák, szerverüzemeltetés, desktop management, remote control, stb...
92. Tapasztalt Sharepoint és .Net fejlesztö
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
93. Lotus Domino Windows környezetben
 [releváns találat] Lotus Domino/Notes rendszeradminisztrálás R4-tõl R8.5.3-ig, Lotus Notes alkalmazások fejlesztése (Formula nyelv és Lotus Script) segítségével
94. Tapasztalt web- és adatbázisfejlesztő
 [releváns találat] Különböző riportokat fejlesztek TIBCO Spotfire-ben (adatbázis réteg Oracle környezetben). Kisebb megoldások fejlesztése (makrók és adatbázsok) SQL Server, Access és Excel segítségével. PHP és SQL Server környezetben belső webes alkalmazások fejlesztése.
95. Sneff Gabor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
96. Tapasztalt .NET fejlesztő és tervező
 [releváns találat] Szoftverfejlesztéssel foglalkozom. Microsoft platformra fejlesztek, az utóbbi időben leginkább Microsoft.NET környezetben. A legújabb technológiákat használom. Tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, mint senior fejlesztő és tervező.
97. IT
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
98. alap
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. Gordán Kornél
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
100. Akosh
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. eSpirit Kft.
 Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, jellemzően .Net alapokon. Cégünket legjobban a Senior csapat, a zöldmezős projektek, jó munkahelyi környezet és légkör jellemzik. TE MIÉRT NEM NÁLUNK DOLGOZOL MÉG?
2. InnovITech Kft.
 [nincs megadva leírás]
3. Omnit Magyarország Kft.
 Az Omnit Magyarország Kft. 2007-es megalapítása óta magas szintű informatika tanácsadással, megvalósításhoz kapcsolódó alkalmazásfejlesztéssel és infrastruktúra szolgáltatással foglalkozik.
4. L&M Solutions Kft.
 Microsoft SharePoint Server 2013 alapú projektek kivitelezése, valamint tanácsadás hazai és nemzetközi nagyvállalatok számára, akik megoldást keresnek dokumentum- és iratkezelési problémáikra, valamint hatékonyabbá kívánják tenni munkafolyamataikat.
5. Flexibile Bt.
 IT Expert
1. Ügyvitel.Net Kft.
 [releváns találat] Az Ügyvitel.Net Kft. számlázó-, raktárprogram és ügyfélnyilvántartó szoftverei és szolgáltatásai révén lehetősége nyílik egy igazán rugalmas, könnyen paraméterezhető, modern ügyviteli rendszer használatára.
2. IT Services Hungary Kft.
 [releváns találat] Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
3. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 [releváns találat] Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
4. Beyond-X Bt.
 [releváns találat] Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
5. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
6. DoctuSoft Kft.
 [releváns találat] Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
7. LogiNet Systems Kft.
 [releváns találat] A LogiNet.hu vállalkozással célunk, hogy webfejlesztőként és tanácsadóként a legfejlettebb, naprakész technológiák segítségével online kommunikációs megoldásokkal szolgáljunk ügyfeleinknek.
8. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 [releváns találat] A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
9. Lippert Software and Consulting Kft.
 [releváns találat] A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
10. Mendax Informatika Kft.
 [releváns találat] Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
11. HyperTeam Üzleti és Informatikai Tanácsadó
 [releváns találat] A HyperTeam Kft. független működésfejlesztéi tanácsadó vállalkozás, ügyfeleink munkáját átfogóan támogatjuk a stratégiaalkotástól a működési folyamatok átvizsgálásáig, azok hatékonyságának javításáig, méréséig.
12. ARPANET Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. Achron Informatika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Cégprofil
 [releváns találat] szoftverfejlesztés, IT management
15. Amegrant
 [releváns találat] Weboldalak és (elsősorban webes) szoftverek tervezése, fejlesztése.
16. Cégprofil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Termék és megoldás profilok
1. Hornet IT Remote
 [releváns találat] Rendszergazda szolgáltatások, IT távoli segítségnyújtás hivatali időben (9-17h)
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.