Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Novell Groupwise állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Kereskedelmi cég, azonnali kezdéssel felvesz rendszergazdát, Budapest X. kerületi munkahelyre!
2. Technikai támogató mérnök
 [releváns találat] Cégünkhöz desktop menedzselési tapasztalatokkal rendelkező informatikus kollegát keresünk.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Tapasztalt szoftverfejlesztő
 Specifikálás, tervezés, szerverzés, fejlesztés, adatbázis ismeretek, sokéves IT tapasztalat, Delphi nyelven történõ fejlesztés, ORACLE, MYSql, MSSql, DB2 adatbázis ismeretek, PL/SL, SQL nyelvek ismerete
2. Rendszerszervező, Programozó
 ERP - BI bevezetési tapasztalatokkal rendelkező gazdasági informatikus vagyok, akitől nem áll messze a mérésautomatizálás és a programozás sem.
3. SharePoint, IT Manager
 12 éves IT vezetői tapasztalat nagyvállalati környezetben. Microsoft, Symantec, EMC, Cisco, Citrix, VMWare rendszerekben szerzett üzemeltetési gyakorlattal. A SOX előírások ismerete. SharePoint gyakorlatom a munkafolyamatok automatizálásában adhat segítsé
4. IT vezető
 Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezem az informatika területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem.
5. fejlesztési és üzemeltetési igazgató
 Integrált alkalamazások fejlesztése, üzemeltetése, ügyfél kapcsolatok ápolása, projekt vezetés
6. rendszergazda
 Hálózatkezelés, kiépítés, hardver és szoftver telepítése és karbantartása
7. rendszergazda
 15 év szakmai tapasztalat, Microsoft, Linux, FreeBSD alapokon, TCP/IP hálózati technológiák, szerverüzemeltetés, desktop management, remote control, stb...
8. Informatikai szakember
 23 éve tevékenykedem az informatika, különböző területein. Ez idő alatt Microsoft és Novell hálózatokban láttam el rendszerüzemeltetői teendőket, IT tanácsadóként segítettem munkaadóimat. Microsoft SQL, Oracle, Sybase adatbázis szerverek és környezeteik t
9. alap
 [nincs megadva leírás]
10. Novell, ZenWorks, GrpWise, W2k31, Terminalserver, WEB
 [nincs megadva leírás]
11. Rendszergazda, hálózatüzemeltető
 Hálózatépítés, hibaelhárítás, üzemeltetés, kiszolgálók és munkaállomások telepítése és konfigurálása, Windows / Netware / Linux környezetben.
1. Webfejlesztő frontend/backend
 [releváns találat] 30+ éves programozási ismeretek, kb. 15 év webfejlesztés.
2. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
3. rendszerszervező, számítógép programozó, adatbázis fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban PC kompatibilis számítógépekre és hálózatokra fejlesztett adatbázis
kezelő, mérésadatgyűjtő, folyamatirányító, képfeldolgozó rendszerek Firebird, Oracle,
Ms Acces, Pascal, Assembly, Delphi C, Clipper, Lazarus és R stb. eszközökkel.
Hál
4. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 [releváns találat] 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
6. fizikus-informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
8. rendszergazda
 [releváns találat] Windows Server 2008/2012 AD,GP, SCCM 2012, McAfee ePO 4.6/5.1.1, VSE, McAfee EE 6.2, DE 7.1, Symantec PGP, Kaspersky KSC/KES 10, Novell Groupwise adminisztrálás, felhasználó támogatás, tapasztalat 20.000 gépes környezetben
9. sysadmin
 [releváns találat] Windows xp, 7, 8, 10 kliens támogatásWindows 2003, 2008, 2012 szerver támogatásLinux (Debian, Ubuntu, kliens, szerver)Cisco CCNA, ITESSENTIAL, ASA , VOIP ismeretekVMWARE, IBM BLADEGriffsoft (Forrás program menedzselése)
10. Rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
11. support mérök
 [releváns találat] Oracle DBA, Aruba, FortiNet, Linux, Networking, SAP bázis, Asterisk, APEX, VmWare
12. rendszergazda
 [releváns találat] kis, középméretű hálózatok, kiszolgálók szoftveres és hardveres karbantartása
13. Delphi, C# fejlesztő
 [releváns találat] Ipari kommunikációs és adatgyűjtő (SCADA) rendszerek fejlesztéseSiemens WinCC specialistaWonderware IntouchBorland, Embarcadero Delphi fejlesztésSoros és TCP/IP alapú ipari kommunikációs modulok fejlesztése (Modbus, Adam)
14. Hálózati rendszergazda
 [releváns találat] Hálózati üzemeltető szakember:CCNA, CCNAS, Windows Szerverek, routerek, switchek, SAN hálózat, Fibre Channel, iSCSI, NAS, Storage, blade...
15. Nyíregyházi rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda Bsc mérnökinformatikus, CCNA és Novell Certified Linux Administrator képesítésekkel, Ruby on Rails fejlesztői tapasztalattal és felsőfokú angol nyelvtudással.
16. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 [releváns találat] 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
18. it infrasztuktúra üzemeletető
 [releváns találat] server, munkaállomás, hálózat, alkalmazások üzemeltetési tapasztalatok, ms és hp vizsgák
19. ERP rendszerek bevezetése, rendszergazda, üzemeltető
 [releváns találat] Mérnök Informatikai képesítés, több éves, széleskörű gyakorlat ERP rendszerek bevezetésében, IT rendszerek üzemeltetésében vezetőként is.
20. rendszergazda
 [releváns találat] Szakmai tapasztalat: 2006 - Banco Popolare Hungary Zrt. (korábban IC Bank Zrt.), rendszergazda Munkaköri feladatok: Windows 2000/2003/2008 és Lotus Notes rendszer üzemeltetése (szerver és kliens) – több mint száz számítógépes hálózat 1996 - 2006.
21. Webfejlesztő, tapasztalt PHP fejlesztő
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal vállalok rendszerkarbantartást, felügyeletet, tanácsadást, továbbképzést heti max. 3 egymást követő nap, alkalmanként hosszabb időben is (akár hétvégén is), alkalmi és rendszeres feladatokat térinformatikai területen is (pl. QGIS)
22. Rendszermérnök
 [releváns találat] Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
23. Informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] számítógéppark karbantartása, felügyelete, informatikai rendszer működtetése, jogosultságok, jelszavak kiosztása, adatmentés, programok telepítése,segítségnyújtás a felhasználóknak, hibaelhárítás
24. VBapp, VB
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. IT Support / System Administrator
 [releváns találat] Ügyfelek informatikai támogatása - kliens üzemeltetés. PC-k és notebookok, valamint Microsoft Windows szerverek üzemeltetése. Active Directory és Microsoft Exchange management, továbbá Web, FTP, DNS, DHCP, File Server, VPN management. Hálózat felügyelet.
26. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 [releváns találat] IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
27. VFP, PHP, Java fejlesztő
 [releváns találat] 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
28. IT rendszermérnök / rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. Vezető Webfejlesztő
 [releváns találat] Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
30. Rendszergazda, IT biztonság technikus
 [releváns találat] Rendszergazda, IT biztonság technikus, It hálozat üzemeltetö, novell rendszergazda
31. Linux rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. IT üzemeltetési szakértő
 [releváns találat] IT kliens infrastruktúra tervezés, kivitelezés, üzemeltetés nagyvállati környezetben. Csoport- és projektvezetés.
33. Rendszergazda
 [releváns találat] Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
34. Hálózatelepítő-üzemeltető
 [releváns találat] Informatikai hálózatelepítő és üzemeltető szakon végezetem. Főleg Cisco, de novell és linux alapismeretekkel is rendelkezem
35. Rendszergazda
 [releváns találat] Hardver és szoftver hiba elhárítás, tanácsadás, tesztelések
36. SQL, Access, VBA, ERP, migrálás, tsztelés
 [releváns találat] SQL (MSSQL, mySql) ismeret, 10 év access vba programozási tapasztalat, ERP bevezetési tapasztalat, számlaképesség. Fotózási, grafikai tervezési, web/CMS ismeret/gyakorlat.
37. tapasztalt IT szakember
 [releváns találat] IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
38. Mérnök Informatikus
 [releváns találat] Friss diplomásként aktív álláskereső vagyok.Mérnök informatikusként végeztem a Gábor Dénes főiskola.Főként hálózati és rendszermérnöki tevékenységekben tudom elképzelni magam, de nyitott vagyok kezdő fejlesztői és tesztelői álláslehetőségekre is.
39. Lotus Notes, PHP
 [releváns találat] Lotus Notes fejlesztés és üzemeltetés. PHP programozás, Windows, Linux rendszergazda
40. IT projekt menedzser
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. PHP fejlesztő, MS rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. rendszerszervező
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 [releváns találat] Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
44. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 [releváns találat] C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
45. Tapasztalt rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] 20 éve dolgozom IT területen, ezalatt igen sokféle informatikai rendszerel találkoztam és üzemeltettem. Fő tevékenységem rendszergazda, de hasonló nagy tapasztaltokkal rendelkezem alkalmazások üzemeltetésében is. Segédgeztem továbbá Sharepoint és BI rends
46. rendszergazda
 [releváns találat] 15 éves szakmai tapasztalatom van informatikai feladatok ellátásában, szerverek, munkaállomások felügyeletében, karbantartásában, mentésében, felhasználók ügyfélorientált, magas-szintű támogatásában. Microsoft és Novell alapú fájl és levelező szerverek,
47. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 [releváns találat] 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
48. Üzemeltető, programozó
 [releváns találat] Windows hálozatok üzemeltetése, munkaállomások menedzselése, szerverek karbantartása, biztonsági mentés készítése, jogosultságok kezelése...
49. oktató, rendszergazda
 [releváns találat] Több éves felnőttoktatói tapasztalattal rendelkezem.A jelenlegi munkahelyem 76 gépes számítógépparkjának rendszergazdája vagyok. Két iskola Joomla rendszerű honlapját én készítettem.
50. Mérnök informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. Gazdasági Informatikus állást keres
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. Általános rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban Web-es technológiákkal foglalkozom (ASP.NET, C#, Html, Javascript, PHP), de az adatbázis-oldali programozás sem áll távol tőlem (MS-SQL, Sqlite MySQL, ORACLE)
54. Junior Rendszergazda állást keres!
 [releváns találat] Jó hardver, program és (szerver) operációs rendszer ismeretek, tapasztalat ezek kezelésében. Pontos, precíz munka, magamra és munkámra is igényes vagyok. Informatika érettségi, és felősokú OKJ-s rendszergazda végzetséggel rendelkezem.
55. Rendszergazda
 [releváns találat] Windows - Novell hálózat üzemeltetése. Szoftver - hardver karbantartás. Hálózatmonitorozás. Felhasználók támogatása. Word makrók készítése, Turbo Pascal, Visual Basic, Borland Delphi programok készítése. Gépek összeszerelése, konfigurálása, installálása.
56. Informatikai munkák,rendszergazda,help-desk stb
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Üzemeltetési vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszegazda, hardver, szoftver üzemeltési, fejlesztői, adatbázis adminisztrátori tapasztalattal
59. IT vezető
 [releváns találat] Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
60. cobol,pl/I,clipper, xbase, php, sql, js, html, linux
 [releváns találat] Ügyviteli alkalmazások fejlesztése kb 30 éve
61. Számítógéprendszer - karbantartó
 [releváns találat] Üzemelteti a külső, belső és vezeték nélküli hálózatot, LAN/WLAN minősítéseket végez mérésekkel, LAN/WLAN hálózatokat üzemeltet és felügyel, hibaelhárítást végez, adatvédelmet biztosít, eszközöket telepít, hálózatot módosít.
62. It Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
63. Rendszergazdai másodállás
 [releváns találat] Másodállásban keresek rendszergazdai munkát. MSExchange, Windows szerverek, Novell szerverek, Linux szerverek, Windows munkaállomások. Több évnyi tapasztalattal rendelkezem.
64. Java fejlesztő, architekt
 [releváns találat] 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
65. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] Főként „üzemeltetési” informatikusi munkákat végeztem. Sokféle számítógéppel, operációs rendszerrel dolgoztam. A műszaki karbantartás és javítás is a munkaköröm része volt. A rendszerek mélyreható ismeretét alapszükségletnek tartom!
67. informatikus mernok, ECDL oktató
 [releváns találat] Informatikus mérnök, ECDL, SQL, Paradox, HTML, CSS, PHP, JavaScript, VisualBasic, Corel, Photoshop, Dreamveawer, MySQL, MSSQL
68. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
69. Rendszergazdai Másodállás.
 [releváns találat] Microsoft környezetben (Windows Server , SBS, Active Directory...etc ) keresek másodállást.
70. rendszermérnök
 [releváns találat] Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
71. SAP ABAP fejlesztő
 [releváns találat] 7+ years SAP Abap development: 7 implementations (full life-cycle), 1 re-implementation, 2 roll-outs, 1 technical upgrade, 1 Euro conversion, onsite and offsite support for several companies
72. programozó
 [releváns találat] Programoztam FORTRAN-ban, dBase-ben, mikroISIS-ben, Centura/Gupta nyelven. ORACLE adatbázis bányászatában, építésében van gyakorlatom. Foglalkoztam régi rendszer dokumentálásával, feldrítésével, új rendszer szervzésével.
73. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszermenedzsment (Windows, Linux); telepítés, üzemben tartás; Lan/Wlan ismeretek etc.Pályakezdő vagyok így gyakorlati (szakmai) tapasztalatot szeretnék szerezni
74. Delphi fejlesztő, Oracle PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] IT Manager, tanácsadó, profi Delphi és Oracle PL/SQL fejlesztő hálózatos ismeretekkel, vezetői gyakorlattal nemzetközi cégnél.
75. Linux/Windows rendszergazda oktatási tapasztalattal
 [releváns találat] Az utóbbi 10 évben Windows 2000, Windows 2003 valamint többféle Linux (SuSE, Mandriva, Ubuntu) szerver illetve XP, Windows 7, NComputing kliens környezetben dolgoztam 600 fős intézmény önálló rendszergazdájaként.
76. Rendszerszervező
 [releváns találat] Senior Oracle RDBMS, OODB rendszerszervező, SQL tuning, Back End, Kliens/szerver, 3 rétegű alkalmazások, PL/SQL, Delphi, Környezetvédelmi szoftverek-OKIR
77. informatikus, rendszergazda hálózati terület
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. Sitebuilder, Web designer
 [releváns találat] Tapasztalt Sitebuilder és Drupal szakember. Portfolio: www.mentalpixel.hu
79. Linux rendszergazda
 [releváns találat] A puppylinux.hu alapító tagja, üzemeltetője.
80. informatikus / rendszergazda
 [releváns találat] Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
81. C/C++, PHP, Java, C#, JavaScript, CSS, HTML, MySQL, SQLite f
 [releváns találat] Különböző platformokon számos programozási környezetben jártas szoftverfejlesztő vagyok.
82. IT specialista, számítástechnikus, tanácsadó
 [releváns találat] Rendszer-adminisztráció, üzemeltetés, support, számítógépes/hálózati problémák MEGOLDÁSA, adat-helyreállítás, adatbiztonság - 15 év NEMZETKÖZI tapasztalattal.
83. Informatikus
 [releváns találat] Windows, Novell, Linux, hardware, software, rendszergazdai ismeretekkel, HTML, CSS, PHP, CMS fejlesztői ismertekkel rendelkezem.
84. innovatív platformfüggetlen üzemeltető rendszergazda
 [releváns találat] rendszerüzemeltetés,weboldalkészítés, szerver telepítés, it tanácsadás, video-audiodigitalizálás, oktatás,hálózatervezés, távfelügyeleti rendszerek kiépítése, hálózatkiépítés, google apps megoldások , üzemeltetés multinacionális környezetben, üzemeltetés
85. rendszergazda, informatikus
 [releváns találat] Linux szerverek készítése ( postfix, samba, mars-nwe, squid) vegyes hálózatok(Linux/Windows) üzemeltetése, távfelügyelet, scriptek írása UTP hálózat építése.
86. kezdő informatikai rendszergazda
 [releváns találat] 2009 decemberében végeztem. Be szeretném bizonyítani, hogy könnyen, gyorsan tanulok és imádom ezt a szakmát. Önmagamra is igényes vagyok. Pontos és precíz munkát szeretek kiadni a kezem alól. B kat.jogosítvánnyal rendelkezem.
87. rendszergazda, projekt vezető, sales, support, kiadvány
 [releváns találat] Windows, Mac OSX, Novell- és Windows-hálóza, Linux, TCP/IP, informatikai-biztonság, grafika (PS, InDesign, Corel), levelezés, web, Office
88. rendszergazda
 [releváns találat] Webes alkalmazások üzemeltetésében gyakorlott rendszergazda
89. Nativescript és webes fejlesztés (JS, PHP, MYSQL)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
90. Kereskedelmi igazgató
 [releváns találat] VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
91. MAGIC programozó
 [releváns találat] MAGIC programozásban ügyviteli rendszerek fejlesztésében 17 éves tapasztalat.
92. adatbázis adminisztrátor - fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
93. Rendszergazda, IT Project vezető, Informatikai vezető
 [releváns találat] Multinacionális környezetben eltöltött több éves munkatapasztalat. Informatikai, gazdasági felsőfokú végzettségek.
94. .net Web fejlesztďż˝, .net fejlesztďż˝, DBA, ERP Engineer
 [releváns találat] Elhivatott, szakmailag kitünőre diplomázott, kihívásokat kereső, senior fejlesztő, és ERP mérnök
95. rendszerüzemeltető, integrátor
 [releváns találat] Nagyvállalati rendszerek tervezésében, bevezetésében és üzemeltetésében szerzett többéves tapasztalat.
96. Tapasztalt Java, PHP Feljesztő,Tesztelő, Rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt Java,PHP Feljesztõ,Tesztelõ,Rendszergazda. Önállõ és csapatban való munkavégzés. Kreativitás, szorgalom precíz, pontos munkavégzés. Informatikusként állást keresek , Fejlesztés,Tesztelésben,Üzemeltetés,Rendszergazda pozíció
97. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] OKJ-s rendszerinformatikus, Windows, Linux, Novell ismeretekkel, HTML alapismeretekkel, MS Office professzionális ismerete, szakmai angol nyelv
98. rendszergazda, hálózat
 [releváns találat] windows, novell, linux rendszerek, hálózati eszközök kezelése
99. Informatikus - Közgazdász
 [releváns találat] Oracle SQL,PL/SQL, Reports, Forms, Delphi fejlesztés, projekt vezetés, tervezés, minőségbiztosítás, szaktanácsadás, pénzügy és egészségügy területén. Multinacionális nemzetközi környezetben szerzett gyakorlat, angol nyelvismeret.
100. software tesztelő
 [releváns találat] tesztelés, automatizálás - automatizált tesztelés, teszt vezető
Cégprofilok
1. Mendax Informatika Kft.
 Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
1. Maxint Kft
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Lansystem Kft.
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
3. IT Services Hungary Kft.
 [releváns találat] Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
4. ProData Consult Hungary Kft.
 [releváns találat] A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
5. Harasoft Kft.
 [releváns találat] A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
6. Computer Contact Bt.
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés könyvel? (apeh általl elfogadott), iktató, korházi költségelszámoló, bérrendszer, tárgyieszközkezel? , Hálozat építés-üzemeltetés, teljes-részleges rendszerfelügyelet.És minden ami Informatika.
7. ShiNET Kft.
 [releváns találat] A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
Termék és megoldás profilok
1. LINUX szerver adminisztráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.