Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
IBM Lotus Notes, Domino állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. IBM Lotus Notes fejlesztő
 IBM Lotus Notes fejlesztőt keresünk meglévő programunk továbbfejlesztéséhez.
1. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] A CNW Zrt. budapesti irodájába LOTUS NOTES FEJLESZTŐ munkatársat keres
2. Siebel Expert famwith Lotus Notes Calendar integration - CEE
 [releváns találat] We are llooking for a Siebel Expert who is familiar with Lotus Notes Calendar integration. This is a short integration work to a rollout project for an european bank in 6 counties of Central and Eastern Europe.Travel required, because the integration i
3. IBM Lotus Notes szakembert keresünk távmunkára
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. SZOFTVER FEJLESZTŐ
 [releváns találat] Fő tevékenységünk olyan Internetes, Intranetes szoftverek fejlesztése, melyek kihasználják az információs szupersztráda adta lehetőségeket és így biztosítják a munkatársak közötti gyors kommunikációt, információ megosztást, egyszóval a CSOPORTMUNKÁT.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Delphi fejlesztő
 Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
2. SW Developer
 SW Developer, mainly with:C, C++ (Knows ISO 26262) - Used as Automotive embedded system | C# - Internal tool developments (Frontend, Backend, Overall development). | I am a Technical and Management leader next to these.
3. Seasoned developer
 I’m certain that everything can be improved. I strive to work out creative solution an enforce innovation to make things better. My core programming skills are Java (J2EE, Spring), PHP, and my biggest interest is Web development, frontend.
4. Delphi, C# fejlesztő, SQL
 Medior szintű SW Dev állást keresek 16 év Delphi, 2 év C# .NET, 20+ év SQL tapasztalattal. Egyéb: Xamarin, Java, Android fejlesztés.
5. Projektvezető
 IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
6. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
7. Mainframe alkalmazás elemző / fejlesztő
 Mainframe alkalmazás üzemeltető, elemzői, fejlesztői tapasztalattal (z/OS, Cobol, JCL, DB2, IMS, OPC)
8. Banki informatikus
 [nincs megadva leírás]
9. Notes alkalmazásfejlesztő
 17 év Notes alkalmazásfejlesztői gyakorlattal vállalok fejlesztői munkát akár saját vállalkozásom nevében szolgáltatóként, akár alkalmazottként.
10. Informatikus, rendszergazda
 számítógéppark karbantartása, felügyelete, informatikai rendszer működtetése, jogosultságok, jelszavak kiosztása, adatmentés, programok telepítése,segítségnyújtás a felhasználóknak, hibaelhárítás
11. Webes fejlesztő, IT specialista
 Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
12. Front-End Web Developer
 [nincs megadva leírás]
13. projektvezető
 Rendkívül széleskörű ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkező informatikai szakember vagyok. Üzleti elemzői, rendszergazdai, kereskedelmi, marketing-, minőségbiztosítási, projektvezetői és felsővezetői tapasztalataim is vannak, az infokommunikáció nagyon
14. Fejlesztési szakértő/Project manager
 [nincs megadva leírás]
15. Rendszergazda
 Rendszergazda, alkalmazás üzemeltető
16. SQL reportozó, Windows Server mérnök
 [nincs megadva leírás]
17. Technical Analyst
 IT támogatásban és fejlesztésben sokrétű tapasztalattal rendelkezem, több éves vezetői tapasztalatot is beleértve.
18. Lotus Notes, PHP
 Lotus Notes fejlesztés és üzemeltetés. PHP programozás, Windows, Linux rendszergazda
19. szakmai profil - Google Apps admin
 Google Apps Business admin, manager Google Apps Certification - Qualified Individuals
20. MSSQL/MySQL DBA
 Jelenleg MSSQL és MySQL DBA ként dolgozom. Emelett a munkafolyamatok autómatizálását elõsegítõ tool-okat is fejlesztek, valamit dokumentációkat a folyamatok leírásáról. Team Lead-je vagyok 5 DBAnak.
21. Rendszergazda / Műszaki informatikus
 2000 óta informatikával foglalkozom. (hardver hibakeresés; karbantartás/ üzemeltetés/ support; rendszergazdai tevékenységek; információ- és hálózatbiztonság)
22. KL profil
 [nincs megadva leírás]
23. Rendszerszervező informatikus
 Rendszerszervező informatikus nagy programtervezői és fejlesztői tapasztalattal.
24. SAP IS-U tanácsadó és operatív vezető
 Több, mint 10 év munkatapasztalat különböző iparágakban (szotverfejlesztés, logisztika, pénzügy, SSC, energetika), mint IT szakértő. ERP és adattárház renszerismeret (Baan, JBA, CLS-FDW, SAP IS-U), senior analyst, junior manager.
25. Lotus Domino rendszergazda, fejlesztő
 15 éves Lotus Domino gyakorlattal rendelkezem, és számlaképes, saját céggel. Az IBM hivatalos partnere, és alvállalkozója vagyok 10 éve. Rendszergazdai feladatok-, fejlesztések-, migrációk-, szakmai konzultációkban állok rendelkezésre.
26. illestamas
 [nincs megadva leírás]
27. szoftver fejlesztő
 Lotus Notes fejlesztő. Banki szoftverek fejlesztésében, tervezésében jártas.
28. Windows-Linux rendszergazda, üzemeltető
 15 éves IT tapasztalat, haladó Windows, kezdő Linux rendszergazda, professionális IT Support, helpdesk szint.
29. IT Specialist
 Rendszerüzemeltetõ, szerver/kliens-rendszerek adminisztrátora, PenTester
30. gazdaságinformatikus(MSc) Java, C#, Adhoc hálózatok
 2011 januárjában fogok végezni gazdaságinformatikus (Msc) szakon, A BSc-t kiválló eredménnyel végeztem, eddig az MSc-n is így néz ki. Egyetemen demonstrátorként és több projektben is dolgoztam. Nyitott vagyok az új technológiák iránt.
31. informatikus / rendszergazda
 Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
32. support/development/testing
 [nincs megadva leírás]
33. rendszergazda, rendszerüzemeltető
 [nincs megadva leírás]
34. IT vezető
 Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezem az informatika területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem.
35. scarg
 [nincs megadva leírás]
36. java, j2ee, web fejlesztő
 2009 januárjában végeztem a Nyugat Magyarországi Egyetemen, mint gazdasági informatikus. Java, j2ee fejlesztő vagyok, de ezen kívül kiismerem magam C++, C# és a webes rendszerek területén is. Programozói állást keresek.
37. linux, windows rendszerüzemeltető
 10 éves leinformálható rendszergazdai tapasztalattal, webszerkesztõi referenciával, tanítási gyakorlattal rendelkezem.Vállalok üzemeltetést, tanítást, weboldal szerkesztést.
38. Szabadúszó szoftverfejlesztő
 Fõbb tapasztalatok: Microsoft technologiák (SharePoint es .Net fejlesztés, , MS Exchange, SQL Server, stb.), Java Web technologiak (Hibernate, Spring, JSF, ExtJS, DWR, stb.), IBM Lotus Notes/Domino fejlesztes, Lotus -> Microsoft migráció, Lotus
39. rendszermérnök
 windows hálózatok, ad, exchange, dpm, isa/iis. antivírus megoldások, blackberry enterprise server, virtualizációs megoldások. üzemeltetési gyakorlat.
40. Tapasztalt rendszerszervező, tesztmérnök (banki terület)
 rendszerbevezetés, logikai rendszertervek, MVT-k, folyamatszervezés, szervezői, felhasználói tesztek, bankirendszereket, irodaautomatizálás, wf vezérlések, dokumentum kezelés
41. tapasztalt Linux rendszergazda
 RedHat Enterprise Linux / Oracle Linux 6.x; 7.x; 8.x & CentOS & Fedora Linux & Debian / Ubuntu LTS magas szintû adminisztrátori ismerete, valamint a MySQL/MariaDB adminisztrátori ismereteivel is rendelkezem. Docker konténer image-ek kész
42. Senior Java Software Engineer
 Senior Java fejlesztőként, ill. IT-Architectként keresek állást.Senior java szoftverfejlesztőként, 3 éves szakmai és 6 éves technikai tapasztalattal. Vállalatirányítási szoftvert fejlesztésében jelentős tapasztalatokat szereztem, sok technikát elsajátítot
43. BigBalla
 [nincs megadva leírás]
44. tesztelő, tanácsadás, support, fejlesztés
 Szoftver tesztelés - elmélet, gyakorlat 1evsupport (telecom CC CRM) 2 evfejlesztés, tanácsadás, oktatás
45. Java fejlesztő, IT munkatárs
 Végzett mérnök informatikus vagyok! J2EE-ben közel 2 év tapasztalatom van ezen kívül a következő technológiákat ismerem: GWT, SWING, JPA, EJB3, Glassfish, tomcat, Liferay, VAADIN, stb. Eclipse és Netbeans IDE környezeteket egyaránt ismerem!
46. Helpdesk 1. Level, 2. Level, Lotus Notes specialista
 [nincs megadva leírás]
47. IBM Lotus Notes/Domino tapasztalattal
 IBM Lotus Notes/Domino fejlesztõi, rendszerszervezõi illetve rendszergazdai tevékenységet vállalok.Számomra fontos, az önálló munkavégzés és a fejlesztési tevékenységben való részvétel.
48. Oracle rendszer tervező
 [nincs megadva leírás]
49. Tapasztalt IT fejlesztési vezető
 [nincs megadva leírás]
50. SAP bázis adminisztrátor
 8 évig dolgoztam SAP bázis adminisztrátorként, majd 1 évet SAP technológiai tanácsadóként. Elsősorban Győr környékén keresek állást, de Pestre is feljárnék, vagy Székesfehérvár esetleg Dunaújváros környékére.
51. PHP, MySQL, Wordpress, Lotus Notes fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
52. Rendszergazda, IT Projektvezető, Hálózatüzemeltető, Wordpres
 [nincs megadva leírás]
53. Project vezető / Mail server admin
 Domino Serverek életbentartása, ápolása, fejhasználói e-mail support ameddig a szem ellát...
54. Lotus Domino/Notes adminisztrátor/fejlesztő, PHP fejlesztő
 IBM-es termékekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok (Lotus Domino, Notes, WebSphere, Forms). Tapaszatalatok PHP-s és JAVA-s környezetben (portál-technológiák, webshop, content manager...)
55. Glassfish, Websphere, SQL, Unix, Linux, Sun
 [nincs megadva leírás]
56. rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
57. Default
 [nincs megadva leírás]
58. Lotus Domino Windows környezetben
 Lotus Domino/Notes rendszeradminisztrálás R4-tõl R8.5.3-ig, Lotus Notes alkalmazások fejlesztése (Formula nyelv és Lotus Script) segítségével
59. Tapasztalt rendszermérök
 [nincs megadva leírás]
60. IT szakember - Informatikai mérnök
 [nincs megadva leírás]
61. Tapasztalt web- és adatbázisfejlesztő
 Különböző riportokat fejlesztek TIBCO Spotfire-ben (adatbázis réteg Oracle környezetben). Kisebb megoldások fejlesztése (makrók és adatbázsok) SQL Server, Access és Excel segítségével. PHP és SQL Server környezetben belső webes alkalmazások fejlesztése.
62. IT
 [nincs megadva leírás]
1. Szoftverfejlsztő
 [releváns találat] C/C++; web backend / frontend; user support
2. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
3. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] 25 év fejlesztői és rendszerszervezői tapasztalat
5. helyi támogatású rendszergazda
 [releváns találat] Több, mint 7 év tapasztalattal kis- és nagyvállalati környezetben is bizonyítottam a terhelhetőségemet.
6. IT vezető
 [releváns találat] Informatikai üzemeltetés, projekt vezetés, analízis, stratégiai tervezés, budget management
7. Rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
8. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Lotus Notes fejlesztő, adminisztrátor, szakértő
 [releváns találat] Lotus Notes fejlesztő, adminisztrátor, szakértő. IT vezető.
10. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 [releváns találat] 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
11. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] CodeGear, XE3,4,5,Android,IOS,OSX,MSSQL,Iterbase,Firebird,Oracle,Vonalkód rendszerek,teljes ERP rendszerek (Nokia európai garanciális központ)Linux DC, Parallels, VMware
12. rendszergazda
 [releváns találat] Szakmai tapasztalat: 2006 - Banco Popolare Hungary Zrt. (korábban IC Bank Zrt.), rendszergazda Munkaköri feladatok: Windows 2000/2003/2008 és Lotus Notes rendszer üzemeltetése (szerver és kliens) – több mint száz számítógépes hálózat 1996 - 2006.
13. Gazdaságinformatikus, Support Specialista
 [releváns találat] - HTML, Javascript, CSS tapasztalat
- Windows server környezet, nagyvállalati rendszer adminisztráció és support
- Excel, Access, Word expert
- SQL
- Visual Basic for App (Excel)
- Cisco Unified Call manager, Lotus Notes, GNU szoftverek
14. PHP, JAVA, Android fejlesztő
 [releváns találat] Egészségügyi szervezőként egészségügyi alkalmazásokkal foglalkozom, utóbbi időben kiemelten Androidra fejlesztek.
15. Llotus domino fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
16. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] Vizsgákkal és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok.
17. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] 15 éves tapasztalat Lotus Notes rendszerek fejlesztésében, üzemeltetésében, adatmigrációs projektekben
18. WEB fejelsztő, Lotus Domino, WebDesign
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
19. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 [releváns találat] 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
20. Lotus adminisztrátor és fejlesztő
 [releváns találat] Lotus Domino szerverek telepítése és adminisztrációja; alkalmazásfejlesztés LotusScript,Formula Language;Lotus Notes betanítás
21. Certified Lotus Notes Application Developer
 [releváns találat] Lotus Notes Alkalmazásfejlesztő - világhírű nagyvállalatnál szerzett 4 év tapasztalattal
22. Lotus Notes/Domino fejlesztő
 [releváns találat] R4-R8, 1999 óta
23. Lotus Notes fejlesztő, Domino üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] Főként „üzemeltetési” informatikusi munkákat végeztem. Sokféle számítógéppel, operációs rendszerrel dolgoztam. A műszaki karbantartás és javítás is a munkaköröm része volt. A rendszerek mélyreható ismeretét alapszükségletnek tartom!
25. Tapasztalt .Net/C# fejlesztő
 [releváns találat] Budapesten és Debrecenben keresek, elsősorban C#/.Net fejlesztői munkát, sokéves tapasztalattal.
26. lotus notes fejlesztés , projektvezetés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. Lotus Notes Domino Developer
 [releváns találat] Lotus Notes Domino Developer (Knowledge Management, Workflow, CRM development) R6/7/8.x
28. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] 10 éves gyakorlat Lotus Notes fejlesztés területenTovábbi tapasztalatok: Lotus Workflow, Domino.Doc, HTML, dHTML, XML, Javascript, PL/SQL, Domino szerver
29. IT helpdesk
 [releváns találat] felhasználói támogatás hardver, szoftver telepítése, nyomtató beállítása.
30. IT Szakértő & Iroda Vezető
 [releváns találat] IT Expert / Leader with 10 years of experience.
31. IT manager
 [releváns találat] Helpdesk supervisor
Lotus notes adminisztrátor
32. Nativescript és webes fejlesztés (JS, PHP, MYSQL)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] Lotus Notes fejlesztő, lotuscript, lotus formula, java, html, xml, ismeretekkel.
34. Lotus Notes rendszeradminisztrátor,Szerverüzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. üzemeltető rendszermérnök
 [releváns találat] Kis- és közép-vállalatok teljeskörű informatikai, és biztonságtechnikai megoldásainak üzemeltetése, telepítése, és naprakész támogatása Budapesten, és Pest megyében. Helyszíni támogatás, IBM-Lotus rendszerek, és MS szerverek üzemeltetése, munkaállomások..
36. szoftvermérnök, rendszermérnök
 [releváns találat] 8 év szakmai tapasztalat rendszerfelügyelet és -integráció szakterületen multinacionális környezetben
37. IT / SAP HR adminisztrátor
 [releváns találat] ADS, Lotus Notes adminisztrátor,
Backup (Symantec BackupExec)
SAP HR
38. Informatikus
 [releváns találat] Hálózatüzemeltetés, Telekommunikáció, Felhasználó támogatás
39. rendszergazda
 [releváns találat] - heterogén, tobb száz munkaállomás üzemeltetése
- it hálózattervezés és üzemeltetés
- webes ismeretek
- tűzfalak (zorp gpl) ismerete
- egyéb hálózati szoftverek ismerete (microsoft és linux alapokon egyaránt)
40. IT/project manager with multinational experiences
 [releváns találat] I am an experienced IT person, with activities of almost 30 years on different It areas. In the last decade I spent mainly with Swiss and Dutch multinational companies (bank and insurance area) in different positions of IT management (IT Manager, Head of
41. IBM Lotus Domino fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. informatikai oktató
 [releváns találat] Windows, MS Office, Lotus Notes felhasználók oktatása.
43. lotus domino fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. Tapasztalt rendszerszervező - üzleti elemző
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. IBM Lotus Domino / Notes / Workflow / XPages fejlesztő
 [releváns találat] 2003 óta foglalkozok Lotusos üzemeltetéssel és fejlesztéssel.Banki és biztosítói tapasztalattal is rendelkezem.Lotus Domino R5-R8.Alkalmazások:Csoportmunka,Munkafolyamt kezelõ,Iktató rendszerek,Periféria kezelõk,SMS küldõ
46. szoftver fejlesztő
 [releváns találat] matematikai algoritmus; grafika; CAD-CAM; LotusNotes; VB; Delphi; PDA;
47. Rendszergazda, Help-Desk
 [releváns találat] Tapasztalt informatikus mérnők hosszútávú állást keres, rendszergazda, Help-Desk support munkakörben. Elsősorban Windows területen van tapasztalatom. Windows / 95, 98, NT, 2000, XP, 7 /, Windows Server / NT, 2000, 2003, / MSSQL, MSOOFFICE. Lotus Notes.
48. PHP, HTML, MYSQL fejlesztő
 [releváns találat] Főállásom mellett webfejlesztéssel szeretnék foglalkozni.
49. RF-CV-01
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. Lotus Notes fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. IBM Certified Advanced Application Developer for Lotus Notes
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. Hálózati mérnők
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. tapasztalt tesztelő
 [releváns találat] tapasztalt tesztelő
54. ORACLE, Java, C#, Lotus Notes
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
55. Fiatal Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
56. Lotus rendszerszervező, fejlesztő
 [releváns találat] 1997 óta foglalkozom Lotus Notes és Domino rendszerek kiépítésével, karbantartásával és alkalmazásfejlesztéssel.
57. Rendszergazda, Banki informatika, tanácsadás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. IT Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
59. Profil
 [releváns találat] With more than 8 years in the IT industry I have spent so far, picked up a broad range of technical experiences, besides got to know how to work within an international environment and how to coordianate a team by making decisions and taking responsibilit
60. Profil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. VBA / VBS / HTA fejlesztő/oktató
 [releváns találat] ezek tetszőleges kombinációban: (word, excel, access) (outlook, lotus, iis smtp) (adsi, ado, wmi, xml-xsl) (makró, WSH, HTA)
63. ERP és Financials System Specialist
 [releváns találat] ERP and Financials System Specialist - Ref: http://sites.google.com/site/codaconsultant/
64. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
65. Rendszergazda
 [releváns találat] Szerver oldali rendszergazda.Windows és Linux szerverek üzemeltetése. Active Directory feladatok. Tűzfal:Fortigate,Zorp,Astaro. Exchange 2003.2010,2013,Lync szerver, Lotus Domino. Mentési feladatok, VMWARE környezet, Storage,SAN,hálózat felügyelet.
66. CV
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. Szakma
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
68. Rendszergazda.Programozó.Üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
69. Windows,Lotus NOtes, BlackBerry szerverek üzemeltetése
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. ERP / IT vezető
 [releváns találat] Gyakorlott ERP / IT vezetõ többéves szakmai tapasztalattal.
71. Gordán Kornél
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. Avaya rendszergazda
 [releváns találat] AVAYA
Cégprofilok
1. CNW Rendszerintegrációs Zrt.
 Cégünk a CNW Zrt. magyar tulajdonú üzleti vállalkozás, 1994 óta a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég.
2. R&R Software Zrt.
 Az R&R Software 100 %-ban magyar, 1991-es alapítása óta mindvégig nyereségesen mûködõ cég. Független piackutatók a legnagyobb hazai ERPS szállító és szoftverfejlesztõ vállalatok közé sorolják. Karrier ajánlataink: http://www.rrsoft
3. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
4. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
5. Lippert Software and Consulting Kft.
 A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
6. HyperTeam Üzleti és Informatikai Tanácsadó
 A HyperTeam Kft. független működésfejlesztéi tanácsadó vállalkozás, ügyfeleink munkáját átfogóan támogatjuk a stratégiaalkotástól a működési folyamatok átvizsgálásáig, azok hatékonyságának javításáig, méréséig.
1. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
2. Kelly Services
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
3. Cégprofil
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
4. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-piaci megoldásokat szolgáltató vállalata 1946-os alapítása óta élen jár a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén. Segítségünkkel évente több mint 550,000 ember talál munkát világszerte.
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.