Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Tesztmérnök állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Szoftver tesztelő
 Szoftver tesztelő munkatársat keresünk piacvezető ügyviteli rendszer tesztelésére. A munka érdekes és változatos a szoftverben lévő különböző funkciók sokasága miatt.
2. Tesztelő
 Szoftver tesztelő munkatársat keresünk ügyviteli szoftver teszteléséhez. Magas fizetés, jó csapat és elsőosztályu munka körülmények.
3. QA Build Engineer
 A passionate individual with focus on software QA.
4. Hardverfejlesztő és tesztelő mérnök
 Szoftver, hardver, mechanika és szenzorika területeken: követelmények analízise, koncepciók kidolgozása, funkciók fejlesztése/megvalósítása és integrációja, az elkészült megoldások tesztelése laboratoriumi környezetben és a gyártás támogatása.
5. Software Testing Engineer
 Responsibilities of the Software Testing Engineers include analysis of functional requirements, preparing test cases, preparing automated test scripts, maintenance, finding programming bugs, etc. in close cooperation with the development team(s).
6. Szoftvertesztelő - Orvosi alkalmazások
 A GE Healthcare budaörsi telephelyére keresek tesztautomatizálásban jártas új kollégát jó angol nyelvtudással, orvosi alkalmazások tesztelésére!
7. Szoftver Tesztelő
 http://www.artanacsado.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=79:szoftver-tesztel&catid=39:allasajanlatok&Itemid=65&lang=hu
8. Java fejlesztő
 Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő, fiatal csapatába!
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. Automata tesztelő/tesztmérnök
 Követelményspecifikáció alapján rendszerintegrációs, folyamat-, felhasználói, regressziós, teljesítménytesztek tervezése, Tesztautomaták elkészítése, tesztek végrehajtása és a teszteredmények dokument...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

1. Senior teszt és QA szakértő munkatársakat Finnországba
 [releváns találat] 3-5 év tesztelésben szerzett tapasztalat, metodológiai héttér ismeretévelAutomatizált tesztelési folyamatokban szerzett tapasztalatJenkins tapasztalatKódolási tapasztalat JAVA-ban, JavaScript-ben, RAILS-benMinimális szoftverfejlesztési tapasztalat
2. .NET pozíciók Németországban
 [releváns találat] .NET, C# - Drezdai székhelyû cég keres a .NET rejtelmeiben különbözõ szinten jártas, németül beszélõ munkatársakatakiknek nem okoz gondot az utazás.Developer, tester, architect...
3. IT Service Process Owner
 [releváns találat] Euronet Worldwide Inc. is a global leader for processing secure electronic financial transactions. Our products facilitate the movement of payments around the world and connect our partners globally.
4. Tesztmérnök munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Keressük azokat a TESZTMÉRNÖK munkatársakat, akik lendületes személyiségükkel, és segítőkész hozzáállásukkal szeretnének csatlakozni egy stabil, tőkeerős, folyamatosan fejlődő céghez, egy fiatal csapathoz!
5. SZOFTVERTESZTELŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK
 [releváns találat] SZOFTVERTESZTELÉSRE szakosodott cégünk, a Passed Informatikai Kft. SZOFTVERTESZTELÕ / TESZTMÉRNÖK kollégát keres akár azonnali kezdéssel.
6. SZOFTERVERTESZTELŐ KOLLÉGÁT KERESÜNK
 [releváns találat] SZOFTVERTESZTELÉSRE szakosodott cégünk, a Passed Informatikai Kft. SZOFTVERTESZTELÕ / TESZTMÉRNÖK kollégát keres akár azonnali kezdéssel.
Szakemberek
1. Csak távmunka érdekel
 Távmunka keretében fejlesztés, tesztelés egyaránt érdekel:Amikkel eddig dolgoztam: php, html, xml, javascript, mysql, oracle, pl/sql, jira, squish, photoshop
2. IT szakember
 Jelenleg inkább a front-end, ami érdekel. HTML, CSS és JavaScript, amivel főleg foglalkozom. Referencia: https://cselenyiszabo.com/
3. Perl programozó SCM tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
4. Gadácsi Miklós CV
 Informatikai konzulensi állást keresek, SAP, Oracle, MS Dynamics tapasztalattal.
5. IT rendszertervező, projektvezető
 szoftver rendszerek tervezése, projektvezetés, projektszervezés, projekt portfolió menedzsment, telekommunikáció, orvosi / egészségügyi informatika területen
6. Mérnök informatikus tanuló
 [nincs megadva leírás]
7. Rendszerelemző
 Szenior rendszerelemző, ügyviteli alkalmazások üzemeltetése. Webes / mobil technológiák ismeretével.
8. Szoftvertesztelő
 [nincs megadva leírás]
9. pályakezdő informatikus
 Pályakezdő informatikusként állást keresek. Szoftverfejlesztés vagy tesztelés, területeken. Java illetve C/C++ ismeretekkel. Alapfokú angol nyelv ismerettel ami folyamatos feljesztés alatt áll.
10. hálózatok, IPTV, HFC, Digitális televíziózás,VoIP, Wireless
 Már az egyetemi évek alatt is sikerült telekommunikációs területen tapasztalatot szereznem több neves cégnél, valamint egy doktori kutatásban is részt vettem.Most, az egyetem elvégzése után szeretnék egy jól működő, dinamikus cég aktív tagja lenni.
11. Java fejlesztő sql, php és tesztelési ismeretekkel
 Fõbb munkakörök: Villamos ipari szoftverek tesztelése, Java ill GWT alapú fejlesztés, weboldal tervezése és megvalósítása php nyelven. kép szerkesztés, minõség javítás Gimp segítségével... Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok mérnök informatik
12. IT menedzser
 QA és IT/projekt menedzseri tapasztalatokkal rendelkezõ szakember
13. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
14. tervező mérnök
 FPGA alapú műszerek tervezése-fejlesztése, embedded C fejlesztésben 6 év tapasztalat, kijelzők fejlesztése, periféria, mikroprocesszorok.
15. Webfejlesztő
 ASP.NET, PHP, CodeIgniter, (X)HTML, CSS, JavaScript jártasság, jQuery ismeret
16. Certified Lotus Notes Application Developer
 Lotus Notes Alkalmazásfejlesztő - világhírű nagyvállalatnál szerzett 4 év tapasztalattal
17. Tapasztalt Java, PHP Feljesztő,Tesztelő, Rendszergazda
 Tapasztalt Java,PHP Feljesztõ,Tesztelõ,Rendszergazda. Önállõ és csapatban való munkavégzés. Kreativitás, szorgalom precíz, pontos munkavégzés. Informatikusként állást keresek , Fejlesztés,Tesztelésben,Üzemeltetés,Rendszergazda pozíció
18. JAVA fejlesztő
 3 éves JAVA fejlesztői tapasztalat, Windows, Unix, Linux support, jó kommunikációs készség, tárgyalóképes angol nyelvtudás
19. IT rendszergazda, rendszerfejlesztő, tesztelő
 IT rendszergazda, rendszerfejlesztő, tesztelő mérnök
20. Java, GWT, SQL fejlesztő
 Több mint 5 éve veszek részt nagyvállalati Java alapú projektekben. További kompetenciák: J2SE, J2EE, GWT, Ext GWT, SQL (Oracle, MS SQL), Eclipse, CVS, SVN, Hibernate, Ibatis, Html, CSS, Windows, Linux, Apache Tomcat, Ant
21. support/development/testing
 [nincs megadva leírás]
22. it-mentor
 IT-mentorálás és szakképzetlen felhasználók, megrendelõk és a szakemberek közti tolmácsolás, közvetítés a speciális szakterületem és az e-ügysegédlet.az emberekkel foglalkozni, rajtuk segíteni. http://vereslaszlo.ihostfull.com/
23. palyakezdo informatikus
 IP alapu rendszerek, Tavkozlo es mobil halozatok
24. PHP fejlesztés, db, web, c#, java, android
 6 éves PHP fejlesztõi tapasztalatom van, elvégeztem iPhone alkalmazásfejlesztõi tanfolyamot, ismerem továbbá a C++, C#, Java, Pascal, Delphi programozási nyelveket, JavaScript, Perl script nyelveket.
25. IT projektvezetés, szervezés, programozás
 [nincs megadva leírás]
26. Internetes alkalmazásfejlesztő
 Használt programnyelvek:-HTML-PHP-SQL-Javascript-CSS
27. Specialista
 rendszerszervezés, üzemeltetés, fejlesztés, tanácsadás, oktatás, tesztelés, help-desk,
28. informatika tanár, programozó
 középiskolai matematika-informatika szakos tanári végzettség középiskolai, szakiskolai, felsőoktatási, felnőttképzési tapasztalatnemzetközi nagyvállalatnál szerzett 3 éves programozói tapasztalat (Java)
29. Általános programozó(VBA,C#,PHP), hardver szakember(gépszere
 2003-ban diplomáztam a kecskeméti GAMF-on. Informatikus tanárkodtam 2 évig,szeretek több emberrel együtt dolgozni.2006 óta humán és gazdasági szakterületen dolgozom egy nagy cégnél, általában előkészítői munkákat végzek vezetőknek.
30. Tapasztalt SCADA fejlesztő, Systemtester
 Folyamatirányítási rendszerek felépítése, telepítése. Komplett rendszerek tesztelése, hibakeresés.
31. webfejlesztő, unix rendszeradminisztráció
 Operation systems Linux, Solaris, FreeBSD, OpenBSD, WindowsProgramming unix shell scripting,PHP, Smarty, SQL, AdoDB,Borland Pascal, Borland DelphiNetwork TCP/IP protocols (internet technologies),Linux or Windows system and services man
32. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
33. programozó (.NET, C, Perl), tesztelő
 Fejlesztés: .NET (C#); C, Perl és egyéb script nyelvek (UNIX, Linux, Windows)Tesztelés: UNIX, Solaris, VMS
34. C++ és matlab fejlesztő
 C++, Matlab tapasztalok űrkutatásban és az autóiparban, windows alkalmazások. - Rosetta űrprogram (KFKI - RMKI) Budapest, - ABS controller fejlesztés - tesztelés (Continental Teves fejlesztőközpont) Veszprém. - UDP alapú megbízható multicast - (LogMeIn)
35. Tesztelő, sitebuilder
 Jelenlegi munkahelyemen több mint két éve dolgozok mint tesztelő, feladataim közé tartozik többek között weboldalak felhasználói kézikönyvének- és tesztelési jegyzőkönyveinek elkészítése, sitebuild feladatok ellátása, valamint support tevékenységek elvégz
36. PHP fejlesztő referenciákkal
 PHP, MySQL, Javascript, HTML, mikrokontroller assembly magasszintű ismerete, angol középfok
37. Mérnök Informatikus
 [nincs megadva leírás]
38. BigBalla
 [nincs megadva leírás]
39. Delphi, (MS)SQL, c#, adatbányászat
 A Miskolci Egyetem controllere voltam 2006-ig, itt 6-8 adatbázis-platformból kellett naprakész query-ket készíteni, VIR létrehozásaDelphi 6 egyedi szoftverek megrendelésreGyakorlat a HT-1080-tól C64, R-15(Cobol, PL-1), 286-386-x86
40. IT renszeradminisztráció
 [nincs megadva leírás]
41. Java/J2EE senior fejlesztő,rendszerszervező,architekt
 Java,J2EE Senior, vezető fejlesztő, architeckt. Követelmény elemzéstől, a rendszertervezésen át, megvalósítás, tesztelés üzemeltetés. Tapasztalatok a főbb platformokon: BEA(Oracle) WebLogic, IBM WebSphere, App server, Oracle AppServer, Glassfish, JBoss
42. tesztelő, fejlesztő (JAVA)
 [nincs megadva leírás]
43. Informatikus
 [nincs megadva leírás]
44. VoIP, Asterisk, WEB, Linux, DEV
 Nyílt forráskódú VoIP rendszerek integrációja ticketing, CRM rendszerekhez. Least Cost Routing, Incoming Call Center tervezés. Asterisk, FreePBX, TrixBox, Vicidial. Voice Over IP. http://hu.linkedin.com/in/jozsefnagyvoipexpert/
45. seniorprogrammer
 tapasztalt programtervezõ, vezetõ programozó, MCP
46. VB.NET, C# fejlesztő, rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
47. ORACLE developer (forms, reports), PL/SQL, html, php, mysql
 15+ év ORACLE tapasztalat (PL/SQL, Oracle Forms), VBA, VBScript, SAP
48. Tapasztalt Számítógép szerelő
 Egy magas szakami tapasztalattal rendelkező fiatalember vagyok aki szeretné megtalálni azt a munkát ahol azt csinálhatja amihez igazán ért. A műszaki dolgokhoz.
49. Önéletrajz
 [nincs megadva leírás]
50. Ügyviteli rendsz. fejlesztő; felh.felület tervező; TérKépező
 Munkámban ügyviteli rendszereket fejlesztek. Szabadidőmben vektorgrafikus, 2D animációs szoftvereket.
51. Tapasztalt általános fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
52. Programozó
 .Net senior programozó
1. Senior fejlesztő, tervező, tanácsadó
 [releváns találat] 1 évesen a széttört rádió felett pislogtam, 13 évesen Commodore 64-t kértem Ami nem változott, hogy szeretek a dolgok mélyére ásni, javítani és szerelni. Tapasztalatom: a jó munka bármikor elérhető, a tökéleteshez kell még 1 óra.
2. C/C++ beágyazott rendszer fejlesztő
 [releváns találat] Beágyazott rendszerek fejlesztése, beágyazott Linux, Qt, mikrokontrolleres szoftverek fejlesztése
3. UX/UI designer(Senior), tesztmérnök(junior)
 [releváns találat] 16 év tapasztalat multimédia design és fejlesztés területén különböző hierarchiaszinteken(designer, programozó, art direktor-4 év, projekt menedzser-fél év), manuális tesztelő (XML- fél év).
4. Tadasys - Szoftverfejlesztés, webfejlesztés
 [releváns találat] Egyedi ügyviteli szoftverek, portálrendszerek, ipari alkalmazások, weboldalak fejlesztésével foglalkozom szoftverfejlesztő mérnökként. Referenciák: http://tadasys.com
5. szoftverfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Software engineer / System Analyst
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. Rendszergazda, tesztmérnök, Support
 [releváns találat] Kisebb rendszerek, hálózatok megbízható szerelése, felügyelete.
8. Szoftver tesztelő
 [releváns találat] Üzleti követelmények megismerése, teszttervek, tesztesetek elkészítéseTesztadatok, tesztkörnyezet kialakítása Tervezőkkel, fejlesztőkkel folyamatos kommunikáció
9. Billing expert számlázási szakértő
 [releváns találat] Telco billing és adatbázis szakértő
10. .NET C# + HW programozás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. C++/Java Fejlesztő
 [releváns találat] Az ELTE Informatikai karán végeztem, Programtervező Informatikusi szakon. Jelenleg Tesztmérnöki pozícióban (Python) dolgozom, illetve közel 1 éves Java fejlesztői tapasztalattal rendelkezem.
12. it rendszerszervező
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. 3D modell készítés; méretezés, végeselem analízis; műhelyraj
 [releváns találat] 3D modellek készítése; méretezés hagyományos numerikus módon illetve ellenőrzés végeselemes analízissel elektronikus úton; illetve műhelyrajzok készítése alkatrészmodellek alapján rövid határidővel (tartalomtól függően akár egy nap is lehetséges)!
14. Hálózatos rendszermérnök
 [releváns találat] IP, IPv6, MPLS, BGP, IS-IS, EIGRP, OSPF, VPN, VPLS, VoIP, IPsec, ASA, firewall, ACE, backbone, Cisco, Juniper, datacenter, provider, enterprise, CCIE, CCIP tervezés, implementáció, üzemeltetés
15. Software engineer
 [releváns találat] Szoftver fejlesztés és tesztelés specifikációk alapján, telekommunikációs területen.
16. tesztelés, fejlesztés, testmanageri feladatok...
 [releváns találat] Többéves, tesztelési és fejlesztési tapasztalattal rendelkezem.
17. Műszaki informatikai mérnökasszisztens
 [releváns találat] Számítógépek és számítógépes rendszerek karbantartása, korszerűsítése, online és offline grafika, hálózatok kiépítése, honlapok tervezések kivitelezése...
18. Java/Web/Php Fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalt fejlesztőnként mindig keresem a legjobb megoldásokat, legyen bármiről is szó. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat. Kedvenc mondásom: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
19. rendszertervezés, fejlesztés, tesztelés, dokumentálás, oktat
 [releváns találat] Közel 30 éves tapasztalat az alábbi vezérfogalmak mentén: PC, Windows, .Net, ASP, C#, SQL, VBScript, MS Office fejlesztés, CRM, ERP, tesztelés, dokumentáció írás, kiadvány készítés, oktatás
20. Szoftver tesztelő
 [releváns találat] Szoftvertesztelőként dolgozom 2010 decembere óta egy multinacionális informazikai válalatnál.
21. Rendszerszervező
 [releváns találat] Rendszerszervezõ, Üzleti elemző (BI), Program tervezõ, Programozó, Szoftver Tesztmérnök
22. Tapasztalt rendszerszervező, tesztmérnök (banki terület)
 [releváns találat] rendszerbevezetés, logikai rendszertervek, MVT-k, folyamatszervezés, szervezői, felhasználói tesztek, bankirendszereket, irodaautomatizálás, wf vezérlések, dokumentum kezelés
23. QA Specialist, Test manager, Team Lead
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. Szoftvertesztelő - Tesztmenedzser
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. IPPBX
 [releváns találat] IPPBX, Asterisk, IP phone, softswitch, callcenter, call-center, IP telefon, gateway, softphone, telefonközp. programozás, archiválás, nagy terhelésű rendszerek tervezése, gyártása, hangolása, üzemeltetése, továbbfejlesztése, bővítése, átalakítása, karbant
26. Informatikai rendszertervezés, üzemeltetés
 [releváns találat] 1999 óta dolgozom informatikai pályán, 2006 óta vállalkozóként (Algae Bt). Linux/Unix alapú, illetve platformfüggetlen technológiákkal foglalkozom, vállalok rendszertervezési, üzemeltetési, alkalmazástámogatási munkákat, Java, C/C++ fejlesztést.
27. Vezetői és Informatikai Tanácsadó
 [releváns találat] "VIT profil fejlesztés alatt"
28. Fejlesztés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. CV_HU
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. Kürti Imre
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. mérnök informatikus, projektvezető, fejlesztési vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. PCBDroid Oy
 [releváns találat] Nyomtatott ármkör tervező mobil applikációt fejlesztő startup.
2. Karisztl Szilvia
 [releváns találat] Freelance IT recruiter.
3. MySoftwares Kft.
 [releváns találat] A MySoftwares Kft. olyan támogató HR rendszereket kínál, amelyek megkönnyítik a képzésmenedzsment, vizsgáztatás,kontrolling és számos HR terület egyszerű, de mégis szakértői kezelését, felügyeletét.
4. NG Core - Informatikai Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. Infius Kft.
 [releváns találat] .Net, Sharepoint, CRM, Azure, Office365 fejlesztés. Vizsgázott szakértőktől.
6. P & Bert Management Consulting
 [releváns találat] IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
7. Dealogic Hungary Kft
 [releváns találat] A Dealogic 1983 óta szállít komplex szoftver megoldásokat egy nagyon stabil piac, a befektetési bankok számára. Nem projektekben, hanem termékfejlesztésben gondolkodunk. Ha valahol, akkor nálunk biztosan minden nap tanulhatsz valami újat a kollégáidtól!
8. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] Mi megkeressük a legjobbakat. Ön kiválasztja a tökéleteset.
9. EPAM Systems
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe. EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
10. 3DHISTECH Kft.
 [releváns találat] Digital Microscopy - Digital Pathology / A mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú cégünk hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik
11. Testing & Inspection
 [releváns találat] Komoly tesztelési kompetenciával rendelkező cég, outsourcing keretében megoldja az ön tesztelési feladat. Szolgáltatások: - Komplett tesztelési stratégia kialakítása és megvalósítása - Tesztesetek tervezése és kivitelezési minden tesztelési szinten
12. Instait Informatika Kft.
 [releváns találat] 2010-ben alakult informatikai cég. Átlagosan 16+ évnyi, valós és releváns szakmai tapasztalattal, kompetencia vizsgákkal rendelkezõ és szakmai díjazott munkatársak több iparágon belüli szaktudással. Ellenõrizhetõ referenciák.
13. Cégprofil
 [releváns találat] Informatikai szoftverprojektekben közreműködő cég, 90.000 sikeresen lezárt projektórával a háta mögött. Ez annyi mintha Ön több mint 10 évig kódolna, tesztelne, telfonálna, egyeztetne éjjel-nappal...
14. Bit and Pixel Kft.
 [releváns találat] Web alapú alkalmazások, egyedi, speciális üzleti igényeket kiszolgáló munkafolyamat vezérlők, dokumentum menedzsment rendszerek, SaaS alkalmazások tervezése, kivitelezése.
15. Omnit Magyarország Kft.
 [releváns találat] Az Omnit Magyarország Kft. 2007-es megalapítása óta magas szintű informatika tanácsadással, megvalósításhoz kapcsolódó alkalmazásfejlesztéssel és infrastruktúra szolgáltatással foglalkozik.
16. E-ternal Consulting Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. CodePlay Kft.
 [releváns találat] A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
18. HuMANfocus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
19. Triton Development Kft.
 [releváns találat] Cégünk, a Triton Development architektúra és üzleti modulok fejlesztésével foglalkozik, munkáink jellemzően nagyvállalati környezetben kerülnek alkalmazásra.
20. AGE Bt.
 [releváns találat] Microcompany dealing with translation, translation support, linguistic and functional testing, verification and bugfixing activities for corporative clients.
21. Spiller László IT Fejvadász
 [releváns találat] Spiller László IT Fejvadász Blogja
22. Aktiva Személyzeti Tanácsadó
 [releváns találat] Cégünk az Aktiva Kft. 1998 óta mûködik a személyzeti tanácsadás európai piacán, specializálódásunk egyik fő tevékenységi körét az Információtechnológia és Telekommunikáció munkaerőpiaci igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki.
23. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
24. Flexibile Bt.
 [releváns találat] IT Expert
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.