Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Rendszergazda (Windows) állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Senior Rendszergazda
 Biztonságos és innovatív személy- és termékazonosítási szolgáltatásokat nyújtó partnerünk budapesti csapatába keresünk Senior rendszergazda munkatársat az informatikai üzemeltetési feladatok ellátására.
2. Windows IT system administrator
 KKV és Enterprise cégeknek remote és on-site rendszergazdai szolgáltatásokat végző cég keres MS Windows 2012-2016 Server administratort.
3. Rendszergazda
 Rendszergazda pozíció
4. Szerverközpontba rendszergazda
 Dinamikusan növekvő hosting szolgáltatóhoz Cpanel, XEN/KVM virtualizáció, LAMP, scripting, OpenStack - vagy hasonló stack rendszerek - HA rendszerek, és erős Linux - esetleg Windows - tudássa rendszergazdát keresünk bővülő csapatunkba.
5. Informatikus - rendszergazda
 Számítástechnikai kisvállalkozás Informatikus - rendszergazda munkatársat keres
6. Rendszergazda / IT support
 A Logiscool Kft. rendszergazdát / IT support munkatársat keres.
7. Trinity-Service Rendszergazda
 Cégünk ügyfeleinek támogatása, a számítástechnikai problémák megoldására rendszergazdát keres.
8. Rendszergazda
 Budapesti szoftverfejlesztő cég keres főállású munkavégzésre rendszergazdát.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. IT Support munkatárs L2
 Felhasználók támogatása angol és magyar nyelven Rendszergazdai feladatok ellátása Windows munkaállomások- hálózat karbantartása, ezek létesítése / beállítása / bővítése, jogosultságok kezelése Szoftve...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. rendszergazda - desktop megoldó
 Cégünk Oroszlányi munkavégzéshez, rendszergazda-„desktop-megoldó” munkatársat keres MS munkaállomások üzemeltetésére. Szükséges az MS operációs rendszerek magas szintű és MS 2003, MS 2008 szerverek adminisztrátori szintű ismerete.
10. Rendszergazda Informatikus
 Budapesti Corvinus Egyetem keres rendszergazda informatikust Windows környezetben.
11. Support, Help Desc
 Beszédleíró szoftvereket fejlesztünk. Feladat: telepítés, oktatás, hibafeltárás és megoldás. Távfelügyelettel vagy személyesen , így a jogosítvány nélkülözhetetlen feltétel.
12. Rendszergazda főállás
 Kis- és középvállalatokat támogató informatikai cég munkatársat keres rendszergazda pozícióra, budapesti munkavégzéssel!
13. IT Rendszergazda
 Budapesti 9.kerületi informatikai cég, bővítené csapatát. Szerver és munkaállomás üzemeltetés, távjavítások, helyszíni hibaelhárítás. Önálló mnkavégzés, jó kommunkiációs képesség az ügyfelekkel. Csapatszellem. Releváns szakmai tapasztalat.
14. Rendszergazdát keresünk azonnali kezdéssel
 Főként Linux - és emellett Windows- gyakorlattal rendelkező rendszergazdát keresünk 14 kerületi üzletünkbe, partnereink rendszerének karbantartására
15. Junior desktop support munkatársat keresünk
 Részmunkaidős junior desktop support, Budapest
16. Rendszertámogató
 [nincs megadva leírás]
17. Rendszergazda Győr
 [nincs megadva leírás]
18. SAP Rendszergazda
 A vállalat SAP rendszereinek bázis oldali rendszeres felügyelete, megelőző karbantartása, az SAP működési biztonságához szükséges tevékenységek tervezése és végrehajtása, hibaelhárítása, SAP bázisoldali hibabejelentések kezelése egy 3-4 fős csapat élén.
19. Microsoft üzemeltető/rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
1. Rendszerüzemeltető informatikus
 [releváns találat] Az intézményünk IT rendszereinek LINUX rendszergazdai felügyelete - LAMP. VMWare.
2. A Navisoft Hungary KFT. keres rendszergazdát
 [releváns találat] A Navisoft Hungary KFT. keres rendszergazdát havi 20 órás munkaidő.
3. JUNIOR RENDSZERGAZDA
 [releváns találat] Lelkes és megbízható munkatárs személyében keressük csapatunk új tagját. Ha szívesen dolgoznál igényes és modern munkakörnyezetben és szakmailag fejlődnél, valamint fontos számodra, hogy a munkádat megbecsüljék, akkor nálunk a helyed!
4. IT cég Informatikus - rendszergazda munkatársat keres
 [releváns találat] KisvállalatiRendszergazda.hu – Gyere hozzánk dolgozni! Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk kiszolgálására keresünk új rendszergazda kollégát a csapatunkba.
5. IT üzemeltető / rendszergazda
 [releváns találat] Fő infrastruktúránk Proxmox, és OpenStack + CEPH clusteren alapszik. Főleg nyílt forráskódú rendszereket használunk, de Microsoft Windows Server alapú rendszereket is működtetünk.Üzemeltetési feladataink ellátásához rendszergazda munkatársat keresünk.
6. Infrastruktúra-üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. csatlakozz egy modern IT csapathoz
 [releváns találat] http://promium.hu/job-helpdesk/
8. ERP konzulens (rendszergazda)
 [releváns találat] Szombathelyi munkavégzésre keresünk ERP konzulens munkatársat rendszergazda ismeretekkel és gazdasági, vagy informatikai felsőfokú végzettséggel.
9. rendszergazda, szerver üzemeltető
 [releváns találat] FÕBB FELADATOK: Vezetékes és vezeték nélküli hálózat felügyelete, karbantartása, szoftverek, kiszolgálók, virtuális környezet és tûzfal konfigurálása, üzemeltetése, frissítése és hibaelhárítása, Felhasználók támogatása
10. Rendszergazda
 [releváns találat] Te vagy az új kollégánk, ha: neked is fontos, hogy számíthatsz a kollégáidra és lehet rád is számítani; a megszerzett tudásodat magasabb szinten érvényesítenéd; szívesebben állsz kihívások elé, mint végzel napi rutinmunkát.
11. IT Junior rendszergazdákat keresünk nagyvállalati környezetb
 [releváns találat] Junior rendszergazdákat keresünk.
12. Php-ban dolgozó fejlesztő munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Az álláshirdetés megtekintéséhez/jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre:www.humanplus.hu/allas/lista/28dd2c7955c...0b2ff0100bde/?scid=5
13. IT oktató
 [releváns találat] Budapesti oktatóstúdiónkba keresünk folyamatos munkavégzésre It oktatókat minden szakterületre. Office, grafikai programok, rendszergazdai ismeretek, programozó ismeretek oktatásával foglalkozunk. Heti óraszám és díjazás megbeszélés alapján.
14. Junior rendszergazda
 [releváns találat] Junior Rendszergazda
15. Junior rendszergazda
 [releváns találat] Megbízónk vezető európai multinacionális gyártója dabasi telephelyére felvételt hirdet: Junior rendszergazda (ERP) pozícióba. PÁLYAKEZDŐK is!
16. Rendszergazdát keresünk BP. 11.ker
 [releváns találat] Budapesti fiatalos és kreatív cég keres rendszergazdát.
17. JUNIOR RENDSZERGAZDA
 [releváns találat] Junior rendszergazda pozícióba keresünk munkatársat. Az új kolléga feladata 6 telephelyen 70 felhasználó támogatása, a folytonos üzletmenet biztosításához szükséges informatikai eszközök, rendszerek üzemeltetése és fejlesztése.
18. Részmunkaidős rendszergazda
 [releváns találat] Cégünk részére olyan állandó szakembert keresünk, aki heti 3 * 4 órában helyszíni rendszergazdai támogató tevékenységet lát el. Junior/pályakezdőt is szívesen látunk. Havi fix bérezés alvállalkozói szerződéssel, ami rendelkezésre állási díjat is tartalmaz
19. Rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Kereskedelmi cég, azonnali kezdéssel felvesz rendszergazdát, Budapest X. kerületi munkahelyre!
20. Clavis rendszergazda
 [releváns találat] Biztos háttérrel rendelkező partnerünk részére keresünk munkatársat CLAVIS RENDSZERGAZDA (HF 10-7148) pozícióba.
21. Support
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő csapatunkba keresünk supportos kollegákat, akik segítenek a telepítésekben, oktatásokban, hibajavításokban. Elvárás a francia nyelv aktív középszintű ismerete, B kategóriás jogosítvány.Munkavégzés a szentendrei és budapesti iroda.
22. Rendszergazda kerestetik!
 [releváns találat] Ha valaha is álmodtál arról, hogy egy látványos eredményeket elérő csapat része legyél, akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj!
23. Tapasztalt php fejlesztő kollégát keresünk
 [releváns találat] Fejlesztő, rendszergazda és hoszting cégünk többéves tapasztalattal rendelkező php fejlesztőt keres budapesti munkahelyre.
24. Rendszergazda
 [releváns találat] Cégünk és ügyfeleink informatikai hátterének biztosítása, üzemeltetése
25. Weprogramozói állás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. Informatikus projektmenedzsert keresünk
 [releváns találat] Nemzetközi partnerünk részére keresünk webes termékfejlesztések koordinálására, átfogására, tesztelésére, utánkövetésére informatikus projektmenedzser kollégát.
27. Rendszergazda munkatárs
 [releváns találat] Németország egyik vezető pénzügyi konszernjének, a TOP 10 biztosító közé tartozó SIGNAL IDUNA Csoportnak a leányvállalata. Saját informatikai üzemeltetői csapatába keres Rendszergazda munkatársat.
28. Alkalmazás manager
 [releváns találat] Alkalmazás adminisztráció (verziókezelő, változáskezelő rendszerek), E-learning keretrendszer üzemeltetése, IT projektekben részvétel (új alkalmazások, platformok bevezetése), Tréning anyagok készítése, tréningek tartása, Linux infrastruktúra üzemeltése
29. Rendszergazda.Mérnök informatikus azonnali kezdéssel.
 [releváns találat] Felsőfokú végzettséggel megbízható mérnök,rendszergazda informatikust keresünk.Jó kommunikációs kézséggel, terhelhető adottsággal , csapat munkára,"B" kategóriás jogosítvánnyal.Feladatok: - különböző területeken működő,vállalkozás
30. L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda)
 [releváns találat] Cégünk munkatársat keres L1-L2 Microsoft support specialista (rendszergazda) munkakörbe.
31. Informatikus-Rendszergazda
 [releváns találat] 1999 óta működő lapkiadó cég Informatikus-rendszergazda munkakörbe keres kollégát.
32. Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] DUEL Informatikai és Követeléskezelő Kft kinnlevőség behajtással foglalkozó cégünk számára keresünk PHP programozómunkatársat.
33. Rendszergazda
 [releváns találat] A Fotexnet IT csapatába keresünk munkatársat. Cégszintű IT üzemeltetés, Windows domain környezet, Debian Linux szerverek, Citrix XenServer alapú virtualizáció. Fiatal csapat, jó munkahelyi légkör, versenyképes fizetés.
34. Informatikai cég fejlesztő munkatársat keres!
 [releváns találat] Jelentkezz ha magabiztosan ismered... - a webes kliens oldali technológiákat(HTML5, CSS, JavaScript, jQuery, stb...) - relációs adatbázisokat (pl. MySQL, MSSQL)
35. IT Support
 [releváns találat] IT Support (telefonos és online helpdesk) munkakörbe keresünk munkatársat. Domain és tárhely szolgáltatásokkal foglalkozunk.
36. Rendszergazda
 [releváns találat] A Virgo Systems rendszergazdát keres a seven24 üzletágának jelenlegi csapatába!
37. IT munkatárs - rendszergazda állás
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres rendszergazdai feladatok ellátására, Windows és Linux szerverek üzemeltetésére munkatársat.
38. Rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Leszel az "ájtísünk" húsz órában? Szükségünk lenne egy rendszergazdára. Ha az időd nagy részében nem csinálsz semmit, csak megbizonyosodsz róla, hogy nem is kell, nem fogunk haragudni. Ha a felsorolt feladatokat el tudod látni és még jó arc is vagy...
39. Rendszergazda, üzemeltető, programozó
 [releváns találat] Telefonos értékesítő cég keres főállású informatikust! Rendszergazdai, alapszintű programozói és üzemeletetési feladatokat kell ellátni.
40. IT Szupport
 [releváns találat] Az IVM Zrt Ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik egész Európában. Rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, stabil háttérrel. Haladunk a korral és a technológiával. Fiatal agilis csapatunkba keresünk
41. Tapasztalt PHP fejlesztőt keresünk cégünkhöz azonnali k
 [releváns találat] Tapasztalt PHP fejlesztőt keresünk cégünkhöz azonnali kezdéssel, hosszútávra. Német székhelyű, hat éve az erotikus szakmában működő cégünk több futó webes projektjéhez keres tapasztalt PHP fejlesztő munkatársat távmunkában, az
42. Külsős rendszergazda
 [releváns találat] 5 munkaállomásos Windows rendszerhez eseti (kb. havonta 1x) kiszállással, hosszú távra keresünk rendszergazdát. Gépkocsi szükséges.
43. Oracle adatbázis adminisztrátor
 [releváns találat] A különböző infrastrukturális környezetekben működő különböző verziójú Oracle adatbázis-kezelő rendszer adatbázis adminisztrátori feladatainak ellátása, adatbázis-környezetek létrehozása, karbantartása, működésük optimalizálása, hangolása, folyamatos moni
44. Linux rendszergazdát keresünk!
 [releváns találat] Budapest XI. kerületi informatikai üzemeltetéssel és fejlesztéssel foglalkozó cég keres RENDSZERGAZDA munkatársat, webkiszolgáló üzemeltetési feladatok ellátására. http://it2it.hu/linux_amega
45. Linux szerver rendszergazda, WEB programozó távmunka
 [releváns találat] Idõszakos munkára,budapesti v környéki rendszergazda kerestetik, Linux szerver konfigurálás-üzemeltetés, PHP, JS, CGI, mySQL, Apache, Nginx ismeretekkel.SEO és webmarketing jártasság elõnyt jelent.
46. Oktató állás
 [releváns találat] Részletes leírás: http://www.topschool.hu/allas.html
47. Linux/Asterisk Rendszergazda
 [releváns találat] Budapesti cég keres linux/Asterisk rendszergazdát, rendszermérnöki munkakörbe. Feladatok: VOIP-alapú infokomm.rendszerek programozása, karbantartása telepítése, ügyfeleink részére (belsős képzés után).
48. Pályakezdő linux rendszergazda
 [releváns találat] Felsőfkú végzettséggel, pályakezdő linuxos rendszergazdát keresünk.
49. PHP Programozó azonnali kezdéssel
 [releváns találat] Olyan szakembert keresünk, aki nem csak elvégzi a feladatát, de jól kezeli a stresszt is és képes lelkesedni azért, amit csinál. Fontos, hogy képes legyen egyedül dolgozni, de megtalálja a hangot a csapat többi tagjával is.
50. Rendszergazda (rendszerfelügyelet)
 [releváns találat] Különböző adatmentési megoldások kidolgozása és üzemeltetése, illetve mentési és rendszer visszaállítási pontok létrehozása. Citrix és IBM rendszerfelügyelet továbbá forgalmi adatok mérése.
51. Rendszergazda
 [releváns találat] Soproni székhelyű cég informatikus munkakörbe munkatársat keres.
52. Rendszergazda
 [releváns találat] Informatikai üzemeltetéssel foglalkozó megbízónk részére kihelyezett Rendszergazda munkatársat keresünk, azonnali munkakezdéssel.
53. IT üzemeltetőt keresünk csapatunkba!
 [releváns találat] A Pont Systems Zrt. (pontsystems.eu) IT üzemeltető munkatársat keres nagyvállalati környezetben dolgozó support csapatába!
54. külsős rendszergazda eseti feladatokra
 [releváns találat] Informatikai cég keres a Hungaroringen működő rendszeréhez eseti feladatokra külsős rendszergazdát/alvállakozót Windows környezetre. Jelentkezés szakmai életrajzzal a pkoch@cognitech.hu mail címen.
55. Ügyviteli webalkalmazás vezető fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál vezető fejlesztő munkakörbe.
56. Ügyviteli webalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál fejlesztő munkakörbe.
57. Linux Rendszergazda
 [releváns találat] Megüresedő Linuxos - és Windows szerverekhez is értő - pozícióba keresünk multifunkciós, azonnal bevethető több éves gyakorlattal rendelkező szakembert, Budapesten működő jellemzően nagyvállalati környezetbe tevékenykedő céghez.
58. Webszerkesztő / tartalomfejlesztő
 [releváns találat] Partner cégünk, az Ügyfélgyár, kiszervezve látja el ügyfelei on-line marketing tevékenységét. Szolgáltatásainak eredményeként partnereinek több ügyfele és több bevétele lesz.
59. IT munkatárs - rendszergazdai állás
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres IT munkatársat főként rendszergazda feladatok ellátására. Kérjük, hogy fényképpel ellátott önéletrajzát és motivációs levelét a megadott e-mail címre küldje.
60. Junior Telekommunikációs rendszermérnök
 [releváns találat] Cégünk egy gyorsan fejlődő, innovatív (linux alapú) telekommunikációs technológiával foglalkozó rendszerintegrátor cég. Csapatunkba keresünk Junior Telekommunikációs rendszermérnököt és/vagy műszaki gyakornokot, pályakezdőt keresünk. Feladata a jelenlegi
61. CISCO Oktató (Security)
 [releváns találat] Budapesti székhelyű oktatási intézménybe keresünk CISCO Oktatót munkaidőn túli esti időbeosztásra.
62. IT Szolgáltatásfelelős / Rendszergazda
 [releváns találat] Multinacionális győri vállalat részére keresünk új munkatársat az IT szolgáltatások menedzselésére és fejlesztésére.
63. Rendszergazda németnyelv-tudással
 [releváns találat] - PC felhasználók támogatása - Rendszeres PC cserék tervezése, lebonyolítása - Software licence beszerzés, telepítés és gazdálkodás - Beléptető rendszer üzemeltetése, bővítése - Telefonrendszer üzemeltetése
64. Help Desk/Desktop Support álláslehetőség
 [releváns találat] IT felhasználói támogató (Help Desk/Desktop Support) csapatunkba keressük legújabb kollégánkat, aki segíteni fogja ügyfeleink felhasználóit a napi munkavégzésük során.
65. Konzulenst keresünk (ERP rendszerhez)
 [releváns találat] Termékkonzulens munkatársat keresünk. A lendő kollégának feladata a saját fejlesztésű ügyviteli szoftvereinkkel kapcsolatos terméktámogatás, tanácsadás nyújtása. Feladat a termékek telepítése, betanítása ügyfeleink részére.
66. Rendszergazdát keres az Artisjus
 [releváns találat] Rendszergazda
67. VoIP RENDSZERÜZEMELTETŐ
 [releváns találat] Ace Telecom Kft.
68. IT rendszergazda
 [releváns találat] A hazai zeneipar legnagyobb állandó létszámú szereplője, az Artisjus Egyesület keres az Informatikai Főosztályára IT rendszergazda kollégát.
69. Serverfarmi tapasztalattal Linux rendszergazda
 [releváns találat] Keresek serverfarmi gyakorlottal budapesti rendszergazdát. Linux Server költözés utáni finomhangolás helyszínen, fenntartás távmunkában. VM, Apache, htaccess beállítás, mail server beállítás, php, mysql, mongo, zend keretrendszer. Telefonszámot várok.
70. Finomhangolás helyszínen, fenntartás távmunkában
 [releváns találat] Linux Server költözés utáni finomhangolás helyszínen, fenntartás távmunkában. Serverfarmi gyakorlottal rendszergazdát keresek. VM, Apache, htaccess beállítás, mail server beállítás, php, mysql, mongo, zend keretrendszer. Telefonszámot várok. Sürgős.
71. Üzemeltetésben és fejlesztésben jártas kollégát keresünk
 [releváns találat] Budapesti Kft 3-5 éves gyakorlattal kijáró rendszergazdát keres, jogosítvány és programozási ismeret szükséges.Fizetésigényt kérünk megjelölni.
72. Rendszergazda
 [releváns találat] Nemzetközi vállalat ügyfelünk számára keresünk új munkatársat részmunkaidőben RENDSZERGAZDA (HF 4-2907) pozícióba, vállalkozói munkaviszonyban. Feladat Saját fejlesztésű raktári nyilvántartó program működtetése,Számítógépháló
73. Területi képviselők (vállalatirányítási rendszerhez)
 [releváns találat] Vállalatirányítási rendszer (CRM,ERP,adattárház,iktatás, stb. modulokkal). Várjuk a potenciális ügyfélkörben kapcsolatokkal bíró vállalkozók, cégek jelentkezését területi képviselői feladatok komplex ellátására (értékesítés, bevezetés, felügyelet)
74. informatikai állás
 [releváns találat] Rendszergazdai tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk.
75. Rendszerüzemeltető
 [releváns találat] Információvédelemmel foglalkozó cég programozói ismeretekkel rendelkező rendszergazdát keres rendszerüzemeltetési feladatok ellátására.
76. Üzleti rendszerelemző
 [releváns találat] Cégünk informatikai osztályára keresünk üzleti rendszerelemző munkatársat
77. junior alkalmazásüzemeltető rendszergazda
 [releváns találat] Főállású rendszergazdát keresünk az egyetem informatikai központáaba a linux alapú szervereken üzemelő alkalmazásainkhoz, a jelenlegi rendszergazdák mellé.
78. Linux - hoz értő rendszergazdát keresünk Budapestre
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. Microsoft rendszermérnök, oktató
 [releváns találat] Keressük a tehetségeket és oktatókat az alábbi témákban: Windows 7 és/vagy Windows Server 2008 üzemeltetés (hálózat, AD, Hyper-V, infrastruktúra tervezés), SharePoint Server 2007/2010, System Center (http://szamalk.hu/Altalanos/allasajanlatok.aspx)
80. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP fejlesztőt keresünk!
81. Külsős rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazdai feladatok ellátására külsős munkatársat keresünk. Windows server (Exchange Active Dir.), kb. 10 munkaállomásos hálózatra. Heti legalább egyszeri kiszállást és állandó elérhetőséget kérünk.
82. Linux rendszergazdát keresünk
 [releváns találat] Bp-i informatikai vállalat szakirányú egyetemi/főiskolai végzettségű, Linux szervertechnológia, operációs rendszerek, hálózatok, adatbázis technológiák terén alapos ismeretekkel rendelkező, ügyfélorientált munkatársát keresi.
83. Rendszerüzemeltető (Linux/LVS/Lighttpd/MySQL/PHP)
 [releváns találat] Az arukereso.hu csapata szeretné magát egy fő főállású rendszerüzemeltetővel erősíteni, aki 6 országban működő havi 5 millió látogatót kiszolgáló árukereső szolgáltatásokat nyújtó, folyamatosan bővülő szerverrendszerünket (jelenleg 22 db) üzemeltetné.
84. Budapesti rendszergazda Server install
 [releváns találat] RAID tömbökbe konfigurált LinuxServer installáláshoz keresek budapesti gyakorlott rendszergazdát. Apache, https, htaccess beállítás, mail server beállítás, php, mysql, mongo install. Elszámolás megállapodott vállalási összeg alapján.
85. Unix/Linux Rendszergazda
 [releváns találat] Linux/BSD rendszerek üzemeltetése ügyfeleink részére. Második és harmadik szintű támogatás biztosítása, beleértve a hibakeresést.
86. SAP támogató
 [releváns találat] Multinacionális IT partnerünk folyamatosan bővülő csapatába keresünk tapasztalattal rendelkező SAP TÁMOGATÓKAT! Feladatok: - rendszergazdai feladatok ellátása- adatbázis-felügyelet és operációs rendszer adminisztrációKövetelmények:- felsőfokú végzett
87. Rendszergazda
 [releváns találat] A Business Process Consulting zRt rendszergazda munkakörbe keres főállású munkatársat. Feladat: Windows, Linux alapú rendszerek adminisztrálása VMware ESXi környezetben.
88. NET (C#) FEJLESZTŐ
 [releváns találat] Programfejlesztőt (.NET C#) keresünk.
Szakemberek
1. IT Vezető, Üzemeltetés
 25 éves szakmai gyakorlat vállalati Windows alapú rendszerek IT üzemeltetésében és IT csoport vezetésében.
2. Rendszergazda, Informatikus
 Kisebb, közepes méretű rendszerek telepítése, karbantartása, levelező szerverrel szükség szerint.
3. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
4. Kovács-Ferencz Krisztián
 [nincs megadva leírás]
5. informatikus, rendszergazda
 Kisebb rendszerek, MS, Linux, enyhe AppleRendszertervezés, telepítés, üzemeltetésMySQL, PostgreSQL, PHP, bash, powershell
6. Excel programozó, IT tanácsadó
 KKV-k munkáját támogatom teljeskörű IT tanácsadással illetve folyamatfejlesztéssel, hogy az informatika segítségével időt és pénzt spórolhasson.
7. IT üzemeltető, IT szerelő
 Windows, Linux, Mac OS rendszerismerettel rendelkezem, rendszerek, hardverek, programok karbantartásában vagyok jártas, kisebb hálózatok menedzselésében. Jó probléma megoldó vagyok, nem jelent akadályt, ha valamit még nem csináltam.
8. Rendszerüzemeltető
 Pályakezdő rendszergazda vagyok 1 év szakmai gyakorlattal (server 2008/2012, cisco IOS, számítógép szerviz/szerelés)
9. Rendszergazda, rendszerüzemeltető
 Junior rendszergazda vagyok Windows 2012, 2016 szerver, Hyper-V, desktop, valamint Cisco hálózati eszköz üzemeltetési, hálózatépítési gyakorlattal
10. Pályakezdő rendszergazda
 2018-ban, 33 évesen kezdtem el a mérnökinformatikus főiskolát levelező tagozaton. Eddig elektronikai vonalon (műszerész szakmában) dolgoztam, de mindig a számítástechnika érdekelt a legjobban, ezért váltanék inkább arra, amit szeretek.
11. orvos, C# fejlesztő, rendszergazda, etikus hacker
 Azt olvastam, hogy az egészségügyi informatika robbanásszerű fejlődés előtt áll. Én akarok lenni a gyutacs!
12. Tapasztalt hálózatépítő, rendszergazda, IT sales manager
 Tapasztalt rendszergazda, IT sales manager, hálózatépítő
13. IT rendszergazda
 Elsősorban olyan cégek megkeresését várom, akik Windows alapú rendszerekhez keresnek tapasztalattal rendelkező rendszergazdát.
14. Pályakezdő Számítógépes rendszerkarbantartó
 [nincs megadva leírás]
15. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
16. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
17. IT szakember
 Jelenleg inkább a front-end, ami érdekel. HTML, CSS és JavaScript, amivel főleg foglalkozom. Referencia: https://cselenyiszabo.com/
18. Application és IT Helpdesk munkatárs
 [nincs megadva leírás]
19. Szoftverfejlsztő
 C/C++; web backend / frontend; user support
20. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztés-vezető
 Több, mint 30 éves C++ fejlesztői és ~5 év fejlesztésvezetői tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztőként mind hardver közeli, mind GUI-s és adatbázissal kapcsolt fejlesztésben, vezetőként 10-15 fős csoport irányításában van tapaszta
21. PHP fejlesztő
 PHP, SQL, Bootstrap, Symfony, CMS rendszerek
22. Frissen végzett rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
23. Rendszergazda
 Informatikai Rendszergazda(OKJ)CISCO CCNA R&S kurzus elvégezveCISCO IT ESSENTIALS kurzus elvégezveNDG LINUX I kurzus elvégezvewebfejlesztés: HTML,CSS,PHP középhaladó szint
24. Szoftvertesztelő
 [nincs megadva leírás]
25. Cseh Norbert
 [nincs megadva leírás]
26. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
27. IT support munkatárs
 Több, mint 8 év IT support-ban eltöltött munkaidő a nagyvállalati és kkv szektorban egyaránt.Elsősorban Windows kliens support, rendszerüzemeltetés, projekt-menedzsment támogatás.Kérésre részletes szakmai önéletrajzot küldök.
28. Tapasztalt Windows rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
29. Student, System Administrator
 [nincs megadva leírás]
30. IT Support/Junior Linux admin
 Specialized and general IT support in a Windows/OS X based environment; intermediate Linux administration skills
31. Windows Infrastruktúra Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
32. Pályakezdő szoftverfejlesztő
 Adatbázis, adattárház fejlesztő keresek távmunkában, vállalkozóként.
33. Rendszergazda
 A Számalk oktató intézetben végeztem el a szakmámat, mint rendszergazda. Főbb tanulmányaink Cisco hálózatok valamint linux és windows szerverek és azok szolgáltatásai voltak.
34. Delphi, postgreSQL szoftver fejlesztő
 Professzionális szoftverek fejlesztése, térinformatikai rendszerek kiépítése, és üzemeltetése, komplett rendszerek tervezése, kivitelezése, fenntartása rendszergazda teendőkkel. Tapasztalat: 20 év.
35. Microsoft mérnök 15 év tapasztalattal
 Microsoft mérnök 15 év tapasztalattal, kihívást keres!
36. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
37. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
38. sysadmin
 Windows xp, 7, 8, 10 kliens támogatásWindows 2003, 2008, 2012 szerver támogatásLinux (Debian, Ubuntu, kliens, szerver)Cisco CCNA, ITESSENTIAL, ASA , VOIP ismeretekVMWARE, IBM BLADEGriffsoft (Forrás program menedzselése)
39. C/C++Programozó, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
40. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
41. Rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda / senior IT support engineer
42. It rendszergazda, projektmanager
 Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, rendszergazda, projekt manager 5 év releváns középvezetői munkatapasztalattal, értékesítői szemlélettel.
43. Informatikai Rendszergazda
 Hálózat építés, Op rendszer azaz windows server és webszerkesztés.
44. Informatikai rendszergazda, weboldal fejlesztés.
 [nincs megadva leírás]
45. Szoftverfejlesztő, Rendszergazda, Projekt manager
 Nemzetközi biztonságtechnikai és vagyonvédelmi vállalatban szerzett két éves vezetői, menedzseri, szoftverfejlesztői és rendszergazdai tapasztalattal , mérnök informatikus végzettséggel és megfelelő angol nyelv tudással keresek új kihívást informatikai te
46. .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
47. Informatika Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
48. Informatikus - rendszergazda
 Tapasztalt munkaerő vagyok az alkalmazás üzemeltetés és rendszerüzemeltetés területeken.
49. Rendszergazda
 Windows környezet üzemeltetése és hálózat építése és menedzselése.
50. Pályakezdő rendszergazda
 Jelenleg Cisco eszközökkel foglalkozok, és bővítem tudásom. CCNA-t végeztem. Szeretném folytatni ezt a vonalat. Biztonsági dolgok érdekelnek legjobban.
51. programtervező, programozó, informatikus, rendszergazda
 Programtervező matematikusként végeztem. Jelenleg programozóként, informatikusként dolgozom.
52. Hálózati rendszergazda
 Hálózati üzemeltető szakember:CCNA, CCNAS, Windows Szerverek, routerek, switchek, SAN hálózat, Fibre Channel, iSCSI, NAS, Storage, blade...
53. andrasfazekas
 [nincs megadva leírás]
54. Rendszergazda, IT Support
 [nincs megadva leírás]
55. pályakezdő hálózatüzemeltető, webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
56. Linux és MS Windows rendszergazda.
 Tanulmányaimat idén fejeztem be, Hálózattelepítő és üzemeltető OKJ-s szakon. (felsőfokú)Hosszú távú céljaim közé tartozik jó körülmények között, ütőképes csapatban dolgozni, ezért arra kérem, biztosítson lehetőséget egy interjúra. Köszönöm hogy olvast
57. Kezdő rendszergazda
 Szerintem fontos, hogy az ember olyan munkát végezzen, amit igazán szeret is csinálni, ezért az eddig megszerzett elméleti tudásomat a gyakorlatban is szeretném kamatoztatni és fejleszteni.
58. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
59. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
60. Linux/Unix/Windows üzemeltető rendszergazda
 Linux szerverek, cluster-ek, azokon futó szolgáltatások, vékonykliens rendszerek kiépítése, üzemeltetése/fejlesztése.
61. Távközlési informatikus
 [nincs megadva leírás]
62. munka
 [nincs megadva leírás]
63. Junior Rendszergazda
 Mindennapi munkám során Linux rendszereken dolgozok, tudásom napi szinten bővítem. Virtualizációt használok különféle környezetek kialakítására és tesztelésére.
64. IT manager
 [nincs megadva leírás]
65. Pályakezdő informatikus, hálózatüzemeltetés, rendszergazda
 Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, szerver üzemeltetés (Windows Server)
66. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
67. Rendszergazda.
 Windows környezetben, és szerverekben való jártasság, illetve hálózatok felügyelete, monitorozása.
68. Tapasztalt rendszergazda
 Több éves tapasztalatom van iskolatitkári, illetve rendszergazdai feladatok elvégzésében.Számítógépes tudásom több területre is kiterjed. Érdekel a számítástechnika világa és a gasztronómia. Ismereteimet minden területen igyekszem kamatoztatni.
69. Office programozás, oktatás
 [nincs megadva leírás]
70. Rendszergazda, System manager
 [nincs megadva leírás]
71. Delphi fejlesztő
 Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
72. Windows rendszergazda/rendszeradminisztrátor
 MCITP EA/MCSA minősítésű windows rendszergazda.
73. Informatikus - rendszergazda
 Sokoldalú, gyakorlatias informatikus állást keres!
74. Rendszeradminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
75. Informatikus
 Rendszergazda
76. Rendszergazda
 Kliensoldali Windows (XP, Windows 7) ismerettel és szerveroldali affinitással rendelkezem.Közel 9 évnyi kliens support tapasztalattal rendelkezem, amennyiben a munkakör/munkáltató engedi, a tudásomat a szerveres és a hálózatos területen fejlesztem.
77. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
78. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
79. Szervizvezető - Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
80. általános rendszergazda, gépészmérnök, logisztikus
 11 éve dolgozom rendszergazdaként. Újabb kihívást szeretnék egy új állás formájában.
81. Rendszergatda
 [nincs megadva leírás]
82. Pályakezdő rendszer és hálózatmérnök
 [nincs megadva leírás]
83. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
84. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
85. Műszaki informatikus mérnökasszisztens
 Hálózati rendszergazda, Weblaptervezés - kivitelezés, kiváló elektronikai ismeretek
86. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
87. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
88. Windows rendszergazda
 Mint rendszergazda: 11 éve felügyelek, kezelek Windows alapú hálózatokat, rendszereket. Perifériák, felhasználói support nyújtása, hibakezelés, telepítések, stb. Biztosan van új a nap alatt, de Én már sok mindent láttam és tapasztaltam. Egy biztos, minden
89. Rendszergazda, Hálózat telepítő - üzemeltető
 Általános iskola óta ez a szakirány érdekel ,ebben szeretnék dolgozni! CISCO képzéssel rendelkezem.
90. rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
91. PHP fejlesztő, webdesinger, it szakember
 PHP fejlesztő, webdesinger, it szakemberReferenciák: www.juhaszraymond.eu
92. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
93. Webes fejlesztő, IT specialista
 Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
94. IT Support / System Administrator
 Ügyfelek informatikai támogatása - kliens üzemeltetés. PC-k és notebookok, valamint Microsoft Windows szerverek üzemeltetése. Active Directory és Microsoft Exchange management, továbbá Web, FTP, DNS, DHCP, File Server, VPN management. Hálózat felügyelet.
95. Rendszergazda
 Multinacionális cégnél szerzett munkatapasztalattal, folyékony angol nyelvtudással, Windows és CISCO rendszerekben jártas szakember vagyok. Pontos, precíz, önálló munkavégzés jellemez.
96. Linux rendszergazda
 Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
97. adminisztrátor,rendszergazda,CISCO
 [nincs megadva leírás]
98. Hálózati mérnök/Rendszergazda
 2012 nyarán végeztem a Kecskeméti Főiskolán, mérnök informatikusként, hálózatok szakirányon. Március hónapban a Training360 Kft-nél egy CCNA tanfolyamot kezdtem el, amelyből legkésőbb május közepén vizsgát is szeretnék tenni!
99. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
100. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
1. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszer-, alkalmazás-, hálózat- és szerverüzemeltetés. Az előttem álló kb 15 aktív évben azzal foglalkoznék, amit szeretek csinálni.Hardverek, kis és közepes méretű vezetékes és vezeték nélküli IT hálózatok éseszközeik konfigurálása, üzemeltet
2. Rendszergazda
 [releváns találat] OKJ-s tanfolyamon végzett rendszergazda. Szakmai tapasztalatom jelenleg még nincs. Szeretnék tapasztalatot szerezni.
3. Junior Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. Webfejlesztő frontend/backend
 [releváns találat] 30+ éves programozási ismeretek, kb. 15 év webfejlesztés.
5. Senior fejlesztő, tervező, tanácsadó
 [releváns találat] 1 évesen a széttört rádió felett pislogtam, 13 évesen Commodore 64-t kértem Ami nem változott, hogy szeretek a dolgok mélyére ásni, javítani és szerelni. Tapasztalatom: a jó munka bármikor elérhető, a tökéleteshez kell még 1 óra.
6. mérnökinformatikus
 [releváns találat] IT vezető, csoportvezető
7. Business Intelligence rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt rendszergazda, service desk és szoftver validációs szakértő vagyok aki szereti a kihívásokat.
8. cliens oldali üzemeltetés/helpdesk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Joe
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. rendszergazda
 [releváns találat] Pályakezdő rendszergazda, elméleti és gyakorlati tanulmányaimat a RUANDER Oktatóközpontban teljesítettem.
11. Delphi fejlesztő
 [releváns találat] Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
12. Rendszergazda
 [releváns találat] IT help desk, gyengeáramú hálózat építése, otthoni hálózatok, számítógép szerelés, adatmentés, rendszergazdai munkák vállalása.Önéletrajz: https://drive.google.com/file/d/18ohcqwI_ZwpJYobEREY-yK5ImVa3zwf9/view?usp=sharing
13. rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazdai végzettség, IT rajongó, Apple felhasználó 10éve, okosotthon tervező és kivitelező
14. Linux rendszergazda
 [releváns találat] Linux szerver üzemeltetés, LAMP, SQL, Virtualizáció,konténer megoldások.
15. Rendszergazda
 [releváns találat] Pályakezdő rendszergazda
16. webfejlesztő, rendszergazda
 [releváns találat] PHP, MYSQL, HTML, BOOTSTRAP, WORDPRESS, CSS, JS. Főleg rövidtávú projektekben szeretnék részt venni.
17. C#, PHP, HTML, CSS programozó, és rendszergazda
 [releváns találat] Mások véleménye szerint barátságos, segítőkés, tanulékony, fogékony az új ismeretekre és viszonylag napra kész vagyok, ugyanakkor el szoktam néha veszni a részletekben, és túlbonyolítom az egyszerű dolgokat.
18. rendszergazda, support
 [releváns találat] Rendszergazda, informatikus, IT Support területeken szereztem 10 év tapasztalatot.
19. Webfejlesztő és rendszergazda
 [releváns találat] HTML, CSS, PHP, SQL, JAVA, Visual Basic (Acces, Excel, SolidWorks)
20. php fejlesztő, rendszerüzemeltető, informatikus
 [releváns találat] Php fejlesztés laravel keretrendszerben, valamint informatikai üzemeltetés és segítség nyújtás
21. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. 3D Animátor, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. IT support, Rendszergazda
 [releváns találat] Jelenleg az Esense human ressources zrt. IT support munkatársa vagyok, egy 100+ fős callcenterben. Szeretnék hasonló területen tovább dolgozni, főleg csapatban, de egyedül is megállom a helyem.
25. Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. Rendszerüzemeltető, hálózatüzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. C, webfejlesztő - UNIX platform
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés, üzemeltetés UNIX/Linux platformon.
28. php;java developer
 [releváns találat] jelenleg informatikai referensként dolgozom windows szerver környezetben, 70 felhasználó munkáját támogatom. kapcsolattartás 100 intézmény rendszergazdáival. c++ microcontroler beágyazott technológia alkalmazása.
29. Programozó, rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. Halózat üzemeltető, rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
 [releváns találat] 2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
33. AS400, RPG, RPGLE, SQL, COBOL, CL, JAVA
 [releváns találat] Alkalmazás fejlesztés, rendszer szervezés. AS400-as platformon RPG, COBOL, CL, SQL, JAVA
34. Linux rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] Üzemeltetési feladatokat vállalok első sorban Linux rendszereken, akár helyben, akár távoli munkavégzéssel.
35. rendszergazda/üzemeltető/informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 [releváns találat] ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
37. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. Rendszermérnök, rendszergazda, informatikus, hálózatüzemelte
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. MSSQL fejlesztő, üzemeltető
 [releváns találat] MSSQL, .Net fejlesztő, üzemeltető
41. Cobol, VB, C#, Java
 [releváns találat] COBOL programozás ismerete, Microsoft Visual Studio programnyelvek ismerete, használata (Visual Basic, C#), SQL szerver ismerete, üzemeltetése, programozása, MS SQL szerver alapos ismerete, MS SBS üzemeltetési ismeretek
42. Hardver fejlesztő
 [releváns találat] Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
43. It rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. IT Rendszergazda
 [releváns találat] Tudásomat egy olyan szervezetben szeretném kamatoztatni, ahol a cég növekedését támogathatom, és ahol nekem is lehetőségem nyílik a szakmai fejlődésre és előrelépésre.
45. hálózat, windows, debian user, elektro/hang/fény tech
 [releváns találat] Több éves elektrotechnikai tapasztalattal rendelkezem, de több potenciált látok a hálózati / rendszerkonfigurációs készségeim és tudásom kamatoztatásában. Elsősorban alkalmi vagy részmunkaidő érdekel
46. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. Általános rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. Rendszergazda, Rendszerüzemeltető
 [releváns találat] Pályakezdő
Betölteni kívánt munkakör pozíció/beosztás: Informatikai rendszerüzemeltető
49. IT rendszergazda
 [releváns találat] Windows, Linux szerverek üzemeltetése, havi átalánydíjas szolgáltatásban kisebb cégeknek.
50. Rendszergazda, Helpdesk
 [releváns találat] Másod állást keresek leginkább, de 300ezertől érdekel főállás is
51. IT-Rendszergazda (Szervíztechnikus)
 [releváns találat] 9 hónap szakmai tapasztalattal rendelkezem, asztali PC-t, laptopokat önállóan, nyomtatót, monitort kézikönyv/segédlet segítségével tudok szerelni.Nyáklapokon kondenzátorokat tudok cserélni, BGA-zni nem tudok.
52. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. Windows Kliens és Szerver + Hálózat Üzemeltetés
 [releváns találat] KKV-k részére eseti és rendelkezésre-állási szerződés keretében végzek rendszergazdai feladatokat.
54. Hálózati rendszergazda és Cloud szakértő.
 [releváns találat] 25 éves Windows hálózat üzemeltetési tapasztalat.MS365 és Azure gyakorlati (szakértői) ismerete.
55. Tapasztalt Linux/Windows rendszergazda
 [releváns találat] Lassan tíz év tapasztalattal rendelkezem főleg Linux, valamint Windows szerverek üzemeltetésében és azok támogatásában.Linux: Debian, Ubuntu, Arch Linux Windows Server: 2003, 2008 Enterprise, 2008 R2, 2012 R2
56. Rendszergazda
 [releváns találat] Alapvető Rendszerüzemeltetői feladatok, Számítógép hardver ismeret.
57. Rendszergazda,rendszerüzemeltető
 [releváns találat] Pályakezdés előtti tapasztalot szeretnék szerezni ,rendszergazdai tanulmányaim kiegészítésére
58. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 [releváns találat] 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
59. wordpress, windows, rendszergazda
 [releváns találat] wordpress, windows, rendszergazda, Weboldal fejlesztés, főleg távmunka
60. Hardver- és szoftver fejlesztőmérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. Delphi fejlesztő, Rendszergazda, IT vezeto
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. Rendszergazda
 [releváns találat] ITIL, SCRAM, Service Desk, Help Desk, MS Office, CRM, Desktop and Windows / Linux server, SSH, M2M, Oracle Junior, Project Management, PHP, SQL, C++, HTML5, Webpage, Wordpress, B2B
63. PHP fejlesztő, Wordpress fejlesztő, SQL fejleszt&#
 [releváns találat] Helló! Gazdaságinformatikus Msc szakot végeztem. Adatbázisokkal és CMS rendszerekkel foglalkoznék.
64. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazdaként dolgozom főállásban és szeretnék egy mellékállást vagy távmunkát biztosító lehetőséget.
65. tapasztalt informatikus, rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. rendszergazda
 [releváns találat] rendszerüzemeltető, felhasználó támogató
67. rendszergazda
 [releváns találat] Pályakezdő rendszergazda állást keresek Budapesten.
68. Fejlesztő
 [releváns találat] Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
69. Fullstack fejlesztő
 [releváns találat] 10+ év fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Főleg HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL nyelvekben vagyok járatos.Elsődlegesen frontend fejlesztőnek tartom magam, de nem jelent gondot a backend fejlesztés sem.
70. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
71. Informatikai rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. üzemeltető rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
74. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 [releváns találat] Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
75. Delphi, C# fejlesztő, SQL
 [releváns találat] Medior szintű SW Dev állást keresek 16 év Delphi, 2 év C# .NET, 20+ év SQL tapasztalattal. Egyéb: Xamarin, Java, Android fejlesztés.
76. PHP, Codeigniter, Bootstrap
 [releváns találat] 2006 óta foglalkozom PHP fejlesztéssel, emellett: Codeigniter, HTML, CSS, Bootstrap, JQuery, MySQL, PostgreSQL, Photoshop, Wordpress, Prestashop, Windows környezetben helpdesk, gépösszeállítás, telepítés.
77. Rendszergazda
 [releváns találat] Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem server és munkaállomás üzemeltetés terén, Windows Server 2003. 2008, 2012 R2. Windows xp, 7, 8, 8.1, 10. Linux debian, ubuntu, suse.
78. Full Stack Developer
 [releváns találat] Weblap fejlesztéssel foglalkozok már több mint 5 éve.
79. Omega IT Group Ltd
 [releváns találat] Linux, Windows, hálózat üzemeltetés, integráció, migrálás KKV cégek részére. Szerverek, PC-k, Laptopok beszerzése, üzemeltetése. Teljes rendszerfelugyelet és üzemeltetés ellátása.20+ év tapasztalattal, forduljon hozzánk bizalommal!
80. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 [releváns találat] bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
81. informatikai rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
82. SQL, BI, Windows
 [releváns találat] windows, sql, erp szakértő
83. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
84. Visual Foxpro Programozó
 [releváns találat] MySQL adatbázist alkalmazó, Visual Foxpro-ban fejlesztett, ügyviteli szoftverek terén évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Ezzel párhuzamosan gyakran végeztem rendszergazdai feladatokat is és egy kis Adobe PhotoShop és Illustrator ismerettel is bírok.
85. Junior rendszergazda.
 [releváns találat] Kevés tapasztalattal, kezdõ rendszergazda állást keresek.
86. Rendszergazda
 [releváns találat] A közel 7 éves informatika területén eltöltött idõ alatt sokrétû tapasztalatra sikerült szert tennem mind szerver és kliens oldali témában amit a tankönyvekbõl nem lehet megtanulni. Fõ profilom a Windows szerver,Exchange és SCCM
87. Renszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda, Windows és Linux szerverek beállitása, üzemeltetése,gépek szervizelése -szoftver vagy hardver stb.
88. rendszergazda
 [releváns találat] VMware, Linux, Linux
89. Renszergazda, Office oktató
 [releváns találat] Rendszergazdaként dolgoztam 10 évet
3 éve főleg oktatással foglalkozom. Vállalkozó, részmunkaidős munkát keresek
90. Linux rendszergzda
 [releváns találat] Ubuntu, RedHat, LAMP, Postfix, Samba, virtualizáció
91. szoftver telepítő
 [releváns találat] számitógép szerelés-karbantartás szoftver telepítés,vírusírtás
92. informatikai rendszergazda
 [releváns találat] OKJ képesítés, hálózatok kofigurációja, Windows szerver/kliens konfiguráció és karbantartás
93. Rendszergazda,C# fejlesztő,PHP fejlesztő
 [releváns találat] ASP.NET alapú egyedi weboldalak fejlesztésével, és CMS - PHP alapú weboldalak fejlesztésével, karbantartásával foglalkozunk.
94. IT Support
 [releváns találat] IT Support! Ahogy a nevében is van kifejezetten segítői munka érdekel. A hagyományos közép és nagyvállalatnál dolgoznék, ami főként egy telephellyel rendelkezik, de ott lehet rengeteg ember s ezáltal sok informatikai állomás. Számítógépek számos válto
95. rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
96. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
97. IT Rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalattal, Angolul tudó rendszergazda
98. rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda , 2 éves kliens illetve hálózati tapasztalattal , Certificates: Microsoft Azure Expert Track Stormshield Network Administrator
99. informatikus-rendszergazda
 [releváns találat] Windows környezetben szerverek, munkaállomások felügyelete, karbantartása, felhasználók támogatása
100. Linux rendszergazda, Etichal Hacker
 [releváns találat] Elsősorban home officebol végezhető lehetőségeket keresek 5 éves angliai gyakorlattal.LINUX GURU
Cégprofilok
1. Itent Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Shield Informatics Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
3. Omega IT Group
 [releváns találat] - Rendszergazdai szolgáltatások- Hálózat üzemeltetés- Windows, Linux, Mac support- KKV-k teljeskörű üzemeltetése- Support for only English speakers too
4. Karisztl Szilvia
 [releváns találat] Freelance IT recruiter.
5. ThinkLogic Kft.
 [releváns találat] Egy kisvállalkozás számára kihívást jelent az informatikai "káosz" megfelelő kezelése. Folyamatosan változó környezetben, állandóan megújuló technológiák közül kell kiválasztani azt, amelyik a szervezet részére a legmegfelelőbb. Ebben segítünk!
6. Itex Solutions Kft
 [releváns találat] Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
7. Olajág Otthonok
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. Titansoft Bt.
 [releváns találat] 2000-től folyamatos rendszergazdai tevékenységet is végzünk átalánydíjas szerződések keretében, legtöbb esetben távfelügyelettel és ha szükséges helyszíni kiszállással is. 2012-tőlelkezdtük a a notebookok belső tisztítást.
9. Trinity Service Kft.
 [releváns találat] Több mint egy évtizede működő, elsősorban rendszergazdai tevékenységgel foglalkozó cégünk alapfilozófiája, hogy a kisebb ügyfeleinktől a nagyobb partnerekig mindenkinek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.
10. Pixel Oktatási Kft.
 [releváns találat] A Webler Oktatóstúdió informatikai tanfolyamokat kínál grafikai, Office, programozó és rendszergazda szakterületeken. Kihelyezett céges képzéseket is vállalunk az egyéni igények teljes mértékű figyelembe vételével.
11. ARVO Tanácsadó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
12. Ügyvitel.Net Kft.
 [releváns találat] Az Ügyvitel.Net Kft. számlázó-, raktárprogram és ügyfélnyilvántartó szoftverei és szolgáltatásai révén lehetősége nyílik egy igazán rugalmas, könnyen paraméterezhető, modern ügyviteli rendszer használatára.
13. Babilon Informatika Rendszerház Kft.
 [releváns találat] Rendszergazda szolgáltatásunk folyamatos támogatást biztosít a napi informatikai teendők (szerverek, hálózatok és kliensek) ellátásától a bonyolult (cluster) rendszerek felépítéséig valamint szerverhosting szolgáltatást is biztosítunk.
14. DomainTank Informatikai Kft.
 [releváns találat] Domain regisztrátor, tárhely szolgáltató, fejlesztő és Linux rendszer üzemeltető
15. Attadev Digital Kft
 [releváns találat] Az Attadev Digital-t több, mint 10 éves online tapasztalattal azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy ügyfeleinket igazán professzionális megoldásokhoz segítsük az online megjelenésük területén.
16. Maxint Kft
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
17. Maximus Exa Kft.
 [releváns találat] Future IT Solutions
18. OfficeIT Kft.
 [releváns találat] Cégünk szolgáltatásai: Informatikai rendszerek üzemeltetése, IT támogatás, IT Outsource, hardver-szoftver licensz értékesítés, hálózat építés, szoftver fejlesztés
19. Defweb Kft.
 [releváns találat] Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
20. MAXER Hosting Kft.
 [releváns találat] Cégünk 10 éve fontos szereplője a hazai web hosting piacnak. Specialitásunk a linux alapú web és email hosting, cloud szolgáltatások, virtualizáció.
21. Babilon Informatika Rendszerház Kft.
 [releváns találat] A profi rendszergazda szolgáltatónak rálátása van a vállalati rendszerekre, és a rá bízott informatikai rendszer teljes körű, zökkenőmentes működése mellett, a szélsőséges, és gyors cselekvést kívánó feladatokat is orvosolni tudja sokoldalú szakmai rálátá
22. Peet & Cook Kft.
 [releváns találat] Rendszerintegrátor
23. Szintézis-Net Kft.
 [releváns találat] A Szintézis-NET egy nemzetközi szoftverfejlesztő cég Közép-Európában, Kanadában és az USA-ban is jelen van. A cég IT tanácsadással, outsourcing szoftverfejlesztéssel és Web tervezéssel valamintmeglévő alkalmazások újratervezésével foglalkozik.
24. Exhelp Bt.
 [releváns találat] Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
25. Les Coques Kft.
 [releváns találat] Magán-munkaközvetítő és fejvadász cég. JAVA és ASAP ABAP programozókat, ill. Microsoft Windows-, SQL-, hálózati-, alkalmazásszerver-, Unix-, VMware rendszergazdákat és ORACLE adatbázis adminisztrátorokat keresünk! A Les Coques Kft. megalapításának célja
26. InfomatiX Kft.
 [releváns találat] InfomatiX Ltd. provides end-to-end Mobile and BI solutions and consultancy to its international partners.
27. X-DEV Kft.
 [releváns találat] Cégünk különböző webfejlesztési projekteket végez saját és külsős megbízások alapján.Innovatív megoldások mellett elkötelezve, mindig a kornak és projekteknek megfelelő technológiákat használunk.A webfejlesztéseket az IT munkáktól a webdesign elkészítésén
28. P & Bert Management Consulting
 [releváns találat] IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
29. Egy nagy bankcsoport pénzügyi leányvállalat
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. Reed Hungary
 [releváns találat] A REED szakértője a határozatlan időtartamú, szerződéses, idény jellegű és kiszervezett munkaerőközvetítésnek, az IT és HR tanácsadásnak.
31. AionNEXT Kft.
 [releváns találat] Az AionNEXT Kft. közel 10 éve mûködõ fõleg webáruházakra specializálódott webfejlesztõ és webhosting cég. Jelenleg 25 munkatárs dolgozik nálunk. A cég 2010 évi árbevétele közel 200 millió forint volt.
32. Cégprofil
 [releváns találat] At IT fejlesztés osztályra keresünk tapasztalt Java, .Net fejlesztőt és Tervező kollégát.
33. Digitalhelp
 [releváns találat] Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
34. SRG Group Kft.
 [releváns találat] Webfejlesztéssel (honlapok, webáruházak, egyedi online rendszerek) és keresőmarketinggel foglalkozó, fiatal és gyorsan fejlődő cég keres munkatársat fejlesztő/programozó munkakörbe.Cégünk folyamatos honlapkészítési és egyedi fejlesztési projektekkel rend
35. Z3 Systems Kft
 [releváns találat] Számítógép szerviz, Rendszergazdai szolgáltatások, Linux rendszerek és szerverek, hálózatépítés.
36. JaKiT-Sys Informatikai Kft.
 [releváns találat] 2010-ben újonnan megjelenő informatikai vállalkozásként léptünk be az IT piacra, de koránt sem kezdőként. Több éves üzemeltetési, rendszerépítési és oktatói tapasztalat áll már mögöttünk. Elsősorban kis- és középvállalkozások rendszerfelügyeletével
37. OfficeIT Kft.
 [releváns találat] Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
38. KÉK-SULI
 [releváns találat] Oktatóközpontunk informatikai felnőttképzéssel foglalkozik. Fő profilja emelt szintű IT szakképzés és továbbképzés Linux, CISCO és Microsoft területen.
39. Cégprofil
 [releváns találat] Pályakezdő, hardveres affinitással rendelkező rendszergazdát keresünk budapesti munkahelyre, országszerte telephelyekkel rendelkező vendéglátóipari céghez.Feladat: linux és windows munkaállomások, heterogén számítógép hálózatok üzemeltetése...
40. Dolphin Kft
 [releváns találat] Ügyviteli programok fejlesztése, értékesítése. Visual Foxpro 9.0-es fejlesztő eszközzel, objektum orientált alapokon, MySQL, MSSQL adatbázisok használatával.
41. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 [releváns találat] Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
42. 4Drops
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. WebRocket Kft.
 [releváns találat] Weboldal készítés korszerűen és gyorsan? A WebRocket erőssége a weboldal, webáruház készítés és keresőoptimalizálás. Hatékony seo és keresőmarketing, szinvonalas programozás.
44. Beyond-X Bt.
 [releváns találat] Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
45. Netfabrik Hungary
 [releváns találat] A Netfabrik Hungary Kft. dinamikusan fejlődő hazai vállalkozás, amely teljes körű IT fejlesztési és üzemeltetés szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.
Csapatunkba önállóan dolgozni tudó Senior rendszergazdát keresünk.
46. StarSoft
 [releváns találat] Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
47. Octanus Bt.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. CodePlay Kft.
 [releváns találat] A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
49. Shield Computer Kft
 [releváns találat] Rendszergazdai szolgáltatásunkat elsősorban 20-100 számítógéppel rendelkező kis és középvállalatoknak ajánljuk. Számítógépes struktúrált vezetékes vagy WLAN hálózatok kiépítését valamint karbantartását vállaljuk.
50. HuMANfocus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. Cégprofil
 [releváns találat] Szerverek, munkaállomások üzemeltetése, rendszergazdai feladatok ellátása.
52. SZÁMALK Zrt.
 [releváns találat] A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
53. Info Station Kft.
 [releváns találat] Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
54. AQUIS Informatika Zrt.
 [releváns találat] Tradicionális rendszerintegrátor, szoftver fejlesztő és kioszk gyártó vállalkozás.
55. LogiNet Systems Kft.
 [releváns találat] A LogiNet.hu vállalkozással célunk, hogy webfejlesztőként és tanácsadóként a legfejlettebb, naprakész technológiák segítségével online kommunikációs megoldásokkal szolgáljunk ügyfeleinknek.
56. Spiller László IT Fejvadász
 [releváns találat] Spiller László IT Fejvadász Blogja
57. Aktiva Személyzeti Tanácsadó
 [releváns találat] Cégünk az Aktiva Kft. 1998 óta mûködik a személyzeti tanácsadás európai piacán, specializálódásunk egyik fő tevékenységi körét az Információtechnológia és Telekommunikáció munkaerőpiaci igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki.
58. Contact One Communications, Inc.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
59. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 [releváns találat] A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
60. IntelliMed Hungária Kft.
 [releváns találat] Egészségügyi informatikai fejlesztéseket végzünk, On-line kommunikációs, marketing és PR szolgáltatásokat nyújtunk az egészségügyi szektor non-profit szervezetei és gyógyszeripari vállalatok részére.
61. Computer Contact Bt.
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés könyvel? (apeh általl elfogadott), iktató, korházi költségelszámoló, bérrendszer, tárgyieszközkezel? , Hálozat építés-üzemeltetés, teljes-részleges rendszerfelügyelet.És minden ami Informatika.
62. ShiNET Kft.
 [releváns találat] A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
63. L&M Solutions Kft.
 [releváns találat] Microsoft SharePoint Server 2013 alapú projektek kivitelezése, valamint tanácsadás hazai és nemzetközi nagyvállalatok számára, akik megoldást keresnek dokumentum- és iratkezelési problémáikra, valamint hatékonyabbá kívánják tenni munkafolyamataikat.
64. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
65. Mendax Informatika Kft.
 [releváns találat] Vállalati Informatika, üzemeltetés, karbantartás, felügyelet. Fileszerverek, levelezőrendszerek, tűzfalak, hatékony vírus és SPAM védelem. Novell, Windows, Linux platformon.
66. Hayer Kft
 [releváns találat] teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
67. VegySzám Bt.
 [releváns találat] Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
68. Kreatiweb
 [releváns találat] Egyedi szoftver tervezése/fejlesztése. Igényfelmérés és dokumentáció készítés. 10-15 fős projektméretig projektvezetés. Felhasznált technológiák jellemzően: (ASP).NET 1-2-3.5, WinForms, AJAX, WPF, Javascript, DHTML, MSSQL, PHP, HTML, DevEx komponensek
69. Netacademia Oktatóközpont
 [releváns találat] A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
70. Flexibile Bt.
 [releváns találat] IT Expert
71. Cégprofil
 [releváns találat] szoftverfejlesztés, IT management
72. Mestercom
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. Rival Computers
 [releváns találat] RivalComp Szolgáltató Bt. - Egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, oktatási intézmények számítástechnikai hátterének rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, a tervezéstől a beszerzésen át az üzemeltetésig, technikai támogatásig
74. Cégprofil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. Cégprofil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
76. Cégprofil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Termék és megoldás profilok
1. Hornet IT Premium
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés, Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerfelügyelet 24h-ban
2. Hornet IT Basic
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés, Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerfelügyelet hivatali időben (9-17h)
3. Hornet IT Business
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés, Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerfelügyelet hivatali időben (9-17h)
4. Hornet IT Remote
 [releváns találat] Rendszergazda szolgáltatások, IT távoli segítségnyújtás hivatali időben (9-17h)
5. Rendszerfelügyelet
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Debian 9 OpenVPN router
 [releváns találat] Több OpenVPN kliens kell fusson egy Debian 9 szerveren ami külön-külön egy-egy különböző alhálózatra kapcsolja a dinamikusan változó VPN tunnel-t.
2. Linux rendszergazda (VLR-1129)
 [releváns találat] Számítástechnikai rendszerek kialakításával, meglévő rendszerek bővítésével, átalakításával és teljes körű informatikai üzemeltetéssel foglalkozó megbízónk számára Linux Rendszergazdát keresünk számára.
3. Rendszergazda Szolgáltatások
 [releváns találat] Rendszergazda Szolgáltatás, Informatikai megoldások
4. Rendszergazda - szolgáltatás
 [releváns találat] Informatikai rendszerüzemeltetés, rendszerkarbantartás, rendszergazdai szolgáltatások, eseti, és átalánydíjas szerződések keretében.
5. pályakezdő informatikus
 [releváns találat] Frissen érettségizett, számítógépek kezeléséhez, karbantartásához, rendszergazdai tevékenységek ellátására való munkát keresek.Jó kommunikációs képesség, pontosság, megbízhatóság jellemző rám.Rendszergazdai tevékenységekben segédkezdtem középiskola alatt