Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Adatrögzítés/adatbevitel állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. DRUPAL Website and database specialist
 A full-time DRUPAL Web and Database Specialist is responsible for maintaining the organization’s website and its membership/contact database, its web interface, the interface with web transactions and software, and the quality and data integrity.
2. Rendszer üzemeltetés, Excel, OpenOffice felsőfokú alkal
 Keresünk Dunakeszi közelében történő munkavégzésre olyan kollégát, aki Excelben felsőfokon járatos és mindennapos adminisztrációs teendők mellett kisebb rendszer üzemeltetési feladatokat is képes elvégezni.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. Joe
 [nincs megadva leírás]
2. informatikus, rendszergazda
 Kisebb rendszerek, MS, Linux, enyhe AppleRendszertervezés, telepítés, üzemeltetésMySQL, PostgreSQL, PHP, bash, powershell
3. IT üzemeltető, IT szerelő
 Windows, Linux, Mac OS rendszerismerettel rendelkezem, rendszerek, hardverek, programok karbantartásában vagyok jártas, kisebb hálózatok menedzselésében. Jó probléma megoldó vagyok, nem jelent akadályt, ha valamit még nem csináltam.
4. Hálózatkezelő, szoftvermérnök
 Cisco technológiák ismerete, Infokommunikációs szakirány,Adatbázisfejlesztés (MS SQL),SharePoint fejlesztés,SharePoint Server és SharePoint Designer,Visual Studio és TFS,C# fejlesztés,HTML,CSS,Szoftvertesztelés(felhasználói teszt és dokumentálás)
5. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
6. IT szakember
 Jelenleg inkább a front-end, ami érdekel. HTML, CSS és JavaScript, amivel főleg foglalkozom. Referencia: https://cselenyiszabo.com/
7. IT support munkatárs
 Több, mint 8 év IT support-ban eltöltött munkaidő a nagyvállalati és kkv szektorban egyaránt.Elsősorban Windows kliens support, rendszerüzemeltetés, projekt-menedzsment támogatás.Kérésre részletes szakmai önéletrajzot küldök.
8. CSS, HTML, CMS, Webshop, Security, PS, Linux, Helyreállítás
 2012 óta a Hosting szolgáltatói piacon szerzett több éves tapasztalatom kamatoztatnám, mélyíteném, portfólióm és ismeretségem növelném, tanulnék új dolgokat és lennék még jobb, hasznosabb tagja az IT világnak itthon, vagy akár külföldön.
9. C# fejlesztő
 3 éve foglalkozom aktívabban a programozással, főképp C# (.NET, Visual Studio) nyelven. Otthon gyakorlásképp készített programjaim dinamikusan felépülőek, adatbázis-kapcsolattal rendelkeznek.
10. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
11. java,javascript,c++,c#,html,css fejlesztő
 Jelenleg az ELTE programfejlesztő informatikus szakán tanulok, ahol több programnyelv alapját már elsajátítottam. Photoshopot,Unity3d-t,Eclipse-et,NetBeans-t használni tudom, kész vagyok új dolgokat megtanulni. Csapatban és önállóan is tudok dolgozni.
12. IT és marketing szakember rendelkezésre áll
 [nincs megadva leírás]
13. rendszergazda, IT támogató
 Vállalati IT infrastruktúra elemeinek üzemeltetése, karbantartása, felügyelete, fejlesztése, felhasználók támogatása, IT eszközök beszerzése, hibaelhárítás, adminisztráció.
14. pályakezdő
 Friss diplomás pályakezdő vagyok, gazdaságinformatikus végzettséggel.
15. Informatikus - rendszergazda
 Tapasztalt munkaerő vagyok az alkalmazás üzemeltetés és rendszerüzemeltetés területeken.
16. Web, Java fejlesztő
 Asztali alkalmazásokban (JAVA) és webes alkalmazásokban (PHP, JavaScript, HTML, CSS, JQuerry, stb) is precízen, energetikusan dolgozó fiatal, aki vágyik a több tudásra és a megszerzett tudás munkába való visszaforgatására.
17. Pályakezdő webfejlesztő
 Front end: HTML5, CSS3, Bootstrap, JQuery. Back end: PHP5, Mustache, MySQL, XAMPP. Design: Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Inkscape. Egyéb: OOP szemlélet, UML, NetBeans, SEO, AdWords, Social Marketing.
18. Ms Sql
 [nincs megadva leírás]
19. Frontend / PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
20. MySQL,C#,PHP
 Szeretnék tapasztalatokat,referenciákat. Sikeresebb szeretnék lenni. Szeretem az informatikát,és a kihívásokat.
21. Informatikus
 [nincs megadva leírás]
22. Pogány Bence
 [nincs megadva leírás]
23. c# gyakornok
 A főiskolai tanulmányaim során ezeket a területeket tanultam: c#(ADO.NET,ASP.NET webshop) MS Visual Studio 2008 2010, SQL nyelv, IBM Cognos, Power Pivot, MS Office.
24. Kezdő webfejlesztő (html, css, php, mysql, javascript, stb)
 Junior webfejlesztőként szeretnék lehetőségni kapni szakmai ismereteim bővítésére, gyakorlati tapasztalatok szerzésére.Természetesen elboldogulok a html5, css3 kódokkal illetve ismerem a php programnyelvet valamint a mysql adatbázis kezelést.
25. Pályakezdő Mérnök Informatikus
 [nincs megadva leírás]
26. SAP PM / MM Modul támogató
 SAP PM modul oktatása, Műszaki támogatás SAP felhasználóknak. Layoutok beállítása, (üzemzavarjelentések, műszaki helyek, hibajegyek,munkahelyek, karbantarási tervek) létrehozása, módosítása és visszajelentése. Karbantartási anyagtörzs kezelése SAP-ban.
27. junior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
28. Informatikus
 Rendszergazda
29. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
30. c++ fejlesztő
 Rokkant nyugdíjas C++ fejlesztő több mint 30 éves gyakorlattal részmunkaidős vagy otthonról végezhető munkát keres.
31. Informatikus, rendszergazda
 számítógéppark karbantartása, felügyelete, informatikai rendszer működtetése, jogosultságok, jelszavak kiosztása, adatmentés, programok telepítése,segítségnyújtás a felhasználóknak, hibaelhárítás
32. website builder
 Szabadúszó website builder, CMS rendszer kezelő (installálástól a tartalom kezeléséig), ezekhez nagyszerű (reszponzív) téma készítő vagyok
33. Szoftverfejlesztő / programozó
 Fiatal, jó önmotivációval rendelkező informatikus vagyok, mind itthoni és külföldi munkatapasztalatokkal is rendelkezem. Jó csapat játékos vagyok, de önállóan is megállom a helyem. Nyitott vagyok az új kihívások felé! Olyan pozíciót keresek, ahol szolgál
34. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
35. Rendszergazda, Hálózat telepítő - üzemeltető
 Általános iskola óta ez a szakirány érdekel ,ebben szeretnék dolgozni! CISCO képzéssel rendelkezem.
36. PHP fejlesztő
 6 éve foglalkozom a webfejlesztéssel. Ismereteim: PHP (OOP szemlélettel is), MySQL, JavaScript (AJAX is), CSS3, HTML, XML.
37. MS Access, PC Support, SPS Site
 1998-tól foglalkozom egy nagy vállalatnál PC Supporttal, szoftver és adatbázis fejlesztéssel SPS sitek készítése, üzemeltetéssel.
38. Otthon végezhető munkát keresek
 [nincs megadva leírás]
39. rendszeszervező, tesztelő
 [nincs megadva leírás]
40. Rendszergazda
 Jelenleg végzős rendszergazda hallgató vagyok, gyakornoki pozíció keresésének céljából regisztráltam.
41. Pályakezdő gazdaságinformatikus (BSc diploma)
 [nincs megadva leírás]
42. mérnök informatikus
 Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán végeztem infokommunikáció szakirányon. Pályakezdőként keresek munkát.
43. Web és alkalmazásprogramozó
 [nincs megadva leírás]
44. Program és webfejlesztő
 Program- és webfejlesztés iránt érdeklődöm.
45. PHP, JAVA, Android fejlesztő
 Egészségügyi szervezőként egészségügyi alkalmazásokkal foglalkozom, utóbbi időben kiemelten Androidra fejlesztek.
46. C# fejlesztő
 C# Fejlesztő valamint fejlesztési vezető
47. Informatikus
 Tanári éveim alatt hozzátartozott a teendőimhez az általam és a diákok által használt számítógépek, a hozzájuk tartozó kiegészítők karban tartása, belső hálózat üzemeltetése.
48. Rendszerinforamtikus/Webmester
 Kezdő rendszergazda vagyok hobbi programozási tudással és bőséges hibaelhárítási gyakorlattal.
49. SAP ABAP programozó
 MSC diplomával rendelkezõ 2 éves Olajipari cégnél szerzett fejlesztõi tapasztalattal. 4 év tanácsadói SAP ABAP tapasztalat
50. PHP fejlesztő
 Állást keresek webes fejlesztés területen teljes munkaidőben, Debrecenben
51. Egészségügyi ügyvitelszervező
 Egészségügyi informatika Orvoslátogató, patikalátogató
52. Máger Ede
 SZEMÉLYI ADATOK:Születési dátum: 1986. január. 30.Születési hely: TatabányaLakcím: 2045 Törökbálint Szőlő utca 5.Állampolgárság: magyarCsaládi állapot: nőtlenTelefon: 0670-365-93-29
53. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
54. PHP programozó
 Pályakezdő web-programozó PHP, Mysql, html, css, javascript ismeretekkel állás keres Budapesten.
55. Honlap készítés, adatelemzés
 [nincs megadva leírás]
56. Tapasztalt, tanulékony supportos
 Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
57. földtudományi kutató/térképész geoinformatikus
 ArcGIS, AutoCAD, Arc/Info, ArcMap, CorelDRAW, MapInfo, Freehand, ScapeToad, adatbázis szerkesztés/karbantartás, térképek (bármilyen tematika) készítése/javítása, MS Office, OpenOffice ismerete
58. junior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
59. Munkára kész Webmester/Műszerész
 Munkát keresek Debrecenben és környékén a végzettségemhez megfelelően. Bármilyen hozzákapcsolható informatikai állás érdekel. Önállóan és csapatban is precíz munkát végzek. Szakmai és nyelvi továbbképzéseket nagyon szivesen elvégzek.
60. C++, Java, Python, PHP, HTML, Mysql
 [nincs megadva leírás]
61. PHP, javascript, html/html5, css fejlesztő
 Másodéves mérnök informatikus egyetemista, keres webfejlesztő állást. Korepetál középiskolai informatikát, oktat webfejlesztést.
62. Web és szoftverfejlesztő
 PHP, HTML, CSS, MySQL, Joomla, Drupal, JavaScript, C
63. WEB programozo, Joomla rendszer ismerettel
 Tobb eves programozoi tapasztalattal rendelkezem. Leginkabb a php/mysql/css es Joomla CMS hasznalataban vagyok jartas. Egyeb nyelvekben is vannak ismereteim amint felsoroltam a cv-ben es adott allastol fuggoen bovitenem az ismereteimet.
64. Rendszergazda / webdesigner
 Szabadúszó webdesigner, és hálózati specialista.
65. marosi
 [nincs megadva leírás]
66. Mérnök Informatikus
 Friss diplomásként aktív álláskereső vagyok.Mérnök informatikusként végeztem a Gábor Dénes főiskola.Főként hálózati és rendszermérnöki tevékenységekben tudom elképzelni magam, de nyitott vagyok kezdő fejlesztői és tesztelői álláslehetőségekre is.
67. Java, SQL programozó
 [nincs megadva leírás]
68. Rendszergazda
 Hálózattelepítő, karbantartó, webmester
69. Hajdu István - Rendszergazda és Webmester
 Hardver, Szoftver, HTML, CSS, PHP, Linux, Windows
70. rendszer üzemeltető- rendszergazda
 TANULMÁNYOK 2005 - 2009 Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola 2010 - 2011 Mihály Dénes Szakképző Iskola Rendszergazdai szakma 2011-…. Mihály Dénes Szakképző Iskola Webmester (felsőfokú)
71. IT Helpdesk
 IT Helpdesk agent (English, German)
72. térinformatikus
 térinfmormatikus állást keresek
73. Tapasztalt Windows, Linux rendszerüzemeltető
 Hálózati és rendszerüzemeltetési feladatokat keresek elsősorban távmunkában, megfelelő ajánlat esetén főmunkaidőben távoli munkavégzéssel. GNU/Linux, Windows szerverek, VOIP ( asterisk ), nemzetközi hálózatok, Cisco, Cisco Asa...
74. Informatikus-térinformatikus, Geoinformatikus, Földmérő
 ArcGIS 9.1-10.2, ArcPAD, Mobil SDK, AutoCAD MAP, MIKE11, MIKE21, Arc/Info, Arcview, Mapinfo, Geomedia, AutoCAD, ITR, IDRISI Kilimanjaro, adatbázis-fejlesztés, szerkesztési feladatok, programozói alapismeretek, szabatos ismeretek a geodézia területén
75. Java fejlesztő sql, php és tesztelési ismeretekkel
 Fõbb munkakörök: Villamos ipari szoftverek tesztelése, Java ill GWT alapú fejlesztés, weboldal tervezése és megvalósítása php nyelven. kép szerkesztés, minõség javítás Gimp segítségével... Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok mérnök informatik
76. CMS menedzser
 CMS rendszerek kialakítása, fejlesztése, karbantartása.
77. arpadgal
 [nincs megadva leírás]
78. php fejlesztő
 internetes alkalmazások fejlesztése.php, html, css, xml, javascript, photoshop,
79. informatika oktató
 [nincs megadva leírás]
80. webdesigner
 MŰVÉSZETI MUNKATÁRS, WEB-TERVEZŐ (HTML, CSS), GRAFIKUS, VIDEÓ-VÁGÓ
81. Programtervező informatikus
 [nincs megadva leírás]
82. Adatrögzitő
 Archiválás (digitalizálás),file konvertálás
83. p
 p
84. Informatikus
 Rendszergazda, asszisztens, helpdesk, support, webhosting operátor, webmester, ügyfélszolgálati vagy adminisztrátori állást keresek.
85. rendszergazda
 Alapvető rendszergazdai feladatok ellátása windowsos környezetben. Sql, java és Adobe Illustrator ismeret. CAD/CAM rendszerek alkalmazása.
86. Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető
 Pályakezdő rendszergazda
87. IT szakember
 [nincs megadva leírás]
88. joomla; webmester
 Honlapszerkesztő állást keresek, ideiglenes vagy hosszú távú munkára egyaránt. Kellő ismerettel rendelkezem a Joomla tartalom kezelő rendszerben, megfelelő ismereteim vannak a PHP, Javascript, Html, webprogramozási nyelvek terén is.
89. Általános rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
90. mérnök informatikus
 Hálózati szakemberként dolgoztam, kábeltévé és kábelmodem-rendszer üzemeltetése volt a feladatom.
91. Rendszergazda, Informatikus, Hálózattelepítő
 Hálózatelepítés: Internet (hálózat) kiépítése. Routerek, switch-ek beállítása. hálózatfelügyelet, hálózatkarbantartás.Rendszergazda: Windows szerver (2008) ismerete, hibaelhárítás, számítógépszerelés, rendszergazdai feladatok.Informatikus: PC vagy Laptop
92. szoftver fejlesztő
 Lotus Notes fejlesztő. Banki szoftverek fejlesztésében, tervezésében jártas.
93. Informatikai munkák,rendszergazda,help-desk stb
 [nincs megadva leírás]
94. Windows és hálózati szakember
 Alapos, intenzív hálózati ismeretek (Cisco és egyéb hálózati eszközök konfigurálásában szerzett tapasztalat, IP rendszerek tervezése, megvalósítása), nagy teljesítményű szerverek beüzemelése, MS Windows adminisztrátori ismerete (Windows Server 2003 is).
95. Webdesigner, webszerkesztő, 3D-modellező
 Webdesigner, webszerkesztő, sitebuilder, valamint 3D-modellezés területeken keresek főállást.
96. CMS, rendszergazdai munka, eladás
 Kiváló kapcsolattartás ügyfelekkel, több éves szervizes tevékenység. Joomla és Google Analytics rendszerek tökéletes ismerete. Gyors, rugalmas, megbízható vagyok.
97. informatika tanár
 [nincs megadva leírás]
98. Internetes alkalmazásfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
99. rendszergazda
 2004 óta foglalkozom munkaszerűen számítástechnikáva, Rendszerfelügyelet, rendszergazdai tevékenységek (távoli és helyi). Hardver hibafeltárás és javítás. Hálózat működésének karbantartása, felügyelete. Rendelkezem jogosítvánnyal, (1998: B,C)
100. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
1. Számítógép kezelő
 [releváns találat] Adatrögzítő távmunka érdekelne
2. Grafikus, webdesigner
 [releváns találat] 3 éves tapasztalattal rendelkezem marketing, grafika, 1 éves tapasztalattal webdesign területén. Szeretnék a jövőben a grafika, webdesign irányába specializálódni, ezen a területen elhelyezkedni, tapasztalatokat szerezni.
3. ASP.NET C# fejlesztő
 [releváns találat] ASP.NET C# fejlesztő, CRM/ERP tanácsadó, informatikai vezető
4. szoftver telepítő
 [releváns találat] számitógép szerelés-karbantartás szoftver telepítés,vírusírtás
5. Kezdő Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Jelenleg OKJ-s képzésre járok szoftverfejlesztői szakon.Mindig is érdekelt az informatika világa,mely folyamatosan előre halad és fejlődik.Én is fejlődni és alkalmazni szeretném a megszerzett tudásomat.Rendelkezem ECDL vizsgával is,mellyel szövegszerkeszt
6. Tapasztalt adatrögzítés, digitalizálás, archíválás
 [releváns találat] Tapasztalt adatrögzítő távmunkában végezhető adatrögzítést vállal. Vállaltok iratainak, adatainak archíválását, digitalizálását vállalom teljes adatvédelem mellett. Adatok tárolása szervereken, jelszóval védve melyek bármikor hozzáférhetőek.
7. .Net fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
8. support, helpdesk, hw, üzemeltetés
 [releváns találat] Felhasználói támogatás, hibaelhárítás, szerviz, üzemeltetés-karbantartás, üzemvitel, adatrögzítés, adminisztráció, menedzsment.
9. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. .NET fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Projektmenedzser
 [releváns találat] Joomla és PrestaShop alapú weboldalak fejlesztésének koordinálását vállalom.
12. SAP ISU elemző
 [releváns találat] ABAP reportok fejlesztése, BI, Outsorting, CATT, párhuzamos módú program írás
13. Windows rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] Windows 2003 ill. Windows 7 rendszerek adminisztrációja, felhasználók támogatása
14. PHP fejlesztő, MS rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Sokat látott vén lókötő: C/C++, PHP, ASP.NET, MySQL, Sql Server, Linux, beágyazott rendszerek
16. Általános rendszergazda
 [releváns találat] Pályakezdő rendszergazdaként informatikai tudásom friss. Ismerem a szakma elméleti hátterét, lévén a szakközépiskolában és a szakiskolában is kitűnő eredménnyekkel végeztem informatika és minden más tantárgyat. Jelenleg rendszergazdai szaktudásom van,
17. ATM operátor, alkalmazási rendszergazda, 4 éves tapasztalat
 [releváns találat] Legutóbbi munkahelyem az OTP Bank Nyrt. Authorizációs Központja (Kártyarendszerek Üzemeltetési Osztály) volt, ahol többek között 24 órás bankkártyarendszer, bankautomata (ATM) és fizető terminál (POS) hálózat üzemeltetése volt a feladatom.
18. adatbevitel, adatrogzites
 [releváns találat] tavmunkaban adatbevitelt, adatrogzitest, frisitest vallalok
19. adminisztrátor
 [releváns találat] Microsoft Office magas szintű ismerete, adatrögzítés, archiválás, pontos, precíz munka.
20. Rendszergazda, hardver technikus, grafikus
 [releváns találat] Több mint 15 éves rendszergazdai tapasztalattal, illetve grafikusi tapasztalattal munkát, ügyfeleket keresek - akár távmunkában is - az ország területéről. Amivel jelenleg foglalkozom: notebookok, számítógépek javítása (használt eszközök adás-vétele)
21. IT Projekt vezető, ERP tanácsadó, BI tanácsadó
 [releváns találat] 25 IT Projekt- 7 nagyvállalati ERP (IFS Applications, Microsoft Dynamics NAV)- 13 középvállalati ERP (SAP Business One)- 2 egyedi, web alapú ügyviteli rendszer- 2 BI megoldás (TIBCO Spotfire)- 1 SharePoint alapú megoldás
22. INFORMATIKUS
 [releváns találat] Több mint 7 éves tapasztalatot szereztem az informatika területén.Mivel az informatika rendkívül gyorsan fejlõdik, mint informatikus folyamatosan képeznem kell magam.Ha ez másként nem megy, akkor autodidakta módszerekkel. Szeretek csapatban dolgozn
23. adatrogzites, forditas, szovegszerkesztes
 [releváns találat] Evtizedes szovegszerkesztesi tapasztalattal rendelkezek. Felsofokon beszelem a roman nyelvet es forditassal is foglalkozom. Az adatbevitelt most tanultam.
24. Adatrögzítő, Távmunka
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
25. it-mentor
 [releváns találat] IT-mentorálás és szakképzetlen felhasználók, megrendelõk és a szakemberek közti tolmácsolás, közvetítés a speciális szakterületem és az e-ügysegédlet.az emberekkel foglalkozni, rajtuk segíteni. http://vereslaszlo.ihostfull.com/
26. webdesigne, adatrögzítés
 [releváns találat] webdesigne, adatrögzítés, weboldal felújítás, bővítés, karbantartás, rendszergazda
27. számlaképes adatrögzítő
 [releváns találat] akár könyvelésben, akár általános adatrögzítésben jártas vagyok, "vakon" gépelek
28. Weblaptervező
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. MS-SQL; Oracle adatabázisok; adatrögzités
 [releváns találat] Adatbázis rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása.Delphi, C#, alapszintű java EE programozási ismeretek.Jelenleg van főállásom igy elsősorban távmunkát, mellékállást keresek, akár adatrögzitést is.
30. általános informatikus több éves gyakorlattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. adatrögzítés telepités , virusirtás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. Delphi programozó
 [releváns találat] Több mint 15 éve foglalkozom Delphivel. Távmunka érdekel.
33. Főiskolás, műszaki informatika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. rendszergazda, hálózati szakirányon tanuló
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. CCNP
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. Adatrögzítő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. Precíz Adatrögzítő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. Tapasztalt Számítógép szerelő
 [releváns találat] Egy magas szakami tapasztalattal rendelkező fiatalember vagyok aki szeretné megtalálni azt a munkát ahol azt csinálhatja amihez igazán ért. A műszaki dolgokhoz.
39. informatika
 [releváns találat] Rendszerinformatikus végzettségel másodállásnak keresek otthon végezhető informatikai munkát (tanácsadás, adatrögzítés).
40. Gyakorlott projektvezető
 [releváns találat] Gyakorlott projektvezető új kihívásokat keres!
41. Rendszerinformatika, webprogramozás (php)
 [releváns találat] Linux (Slackware, Debian, Ubuntu Server, stb), Windows (2003 Server) adminisztráció, karbantartás, üzemeltetése. Aktív tapasztalat LAMP, Mail, mysql-alapú ftp szerver üzemeltetésében. PHP 4,5 programozás, MySQL 4,5 adminisztráció, használat, karbantartás.
42. ASZTARTE
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. Oktató, fejlesztő.
 [releváns találat] Informatikai mérnök, oktatási, üzemeltetési, fejlesztési tapasztalattal.
44. Unix rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. Windows admin, level 3
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
Nincs találat.
Termék és megoldás profilok
1. OpenBioMaps mobil app
 [releváns találat] Az OpenBioMaps egy biológiai adatbázis keretrendszer, melyet természetvédelemmel kapcsolatos intézmények használnak. Az IoT Kutatóintézet OBM Android appját, illetve a jelenleg fejlesztett cross-platform alkalmazását terepi adatrögzítésre használják.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.