Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Egészségügy állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Node.js fejlesztői munka Szegeden
 [releváns találat] A szegedi csapatunkat vezetheted győzelemre Node.js fejlesztőként. Cégünk mobilalkalmazásokat fejleszt,a front és back-end fejlesztés egymás mellett folyik. Senior szintű fejlesztőt keresünk back-end csapat élére,távmunkában nem végezhető
2. Frontend-fejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Egy komplex, nemzetközi piacra szánt fitness- és egészségügyi informatikai rendszert készítünk.Teljesen házon belüli fejlesztés, aminek tervünk szerint minden része — így a frontend is — a lehető legmodernebb technológiai megközelítés szerint
3. Frontedest keresünk
 [releváns találat] Egy nemzetközi fitnesz és egészségügyi online platform fejlesztéséhez keresünk teljes munkaidős frontend fejlesztőket.
4. Szoftver üzemeltető és támogató munkatárs
 [releváns találat] Dinamikusan növekvő szoftver cégünk magyar egészségügy részére fejleszt orvosi alkalmazásokat mobilra és PC-re. Budapesti székelyű cég, családias hangulatú csapatunkba keresünk olyan szoftver üzemeltető és támogató kollégát, aki az ügyfélszolgálatunkon se
5. Tapasztalt PHP fejlesztőt keresünk növekvő startup cégünkhöz
 [releváns találat] Növekvő budapesti startup cégünkhöz, a QuantisLabs-hoz keresünk tapasztalt PHP fejlesztőt a Smartvineyard / Szőlőőr szenzorhálózati és információs rendszerünk webes fejlesztéséhez.Termékünk a szőlész-borász szakértőknek nyújt hathatós segítséget.
6. MS CRM szakember
 [releváns találat] MS CRM tesztreszabáshoz keresünk profi szakembert. Csak tapasztalt jelentkezőket várunk. Project alapú elszámolásban, előleg nem probléma. Egészségügy területén szerzett tapasztalat előnyt jelent. 2 projectet szeretént elindítani. A saját f
7. Webfejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] Nemzetközi egészségügyi szolgáltató cégünk budapesti irodájába keresünk webfejlesztő munkatársat. A munkavégzés lehet részmunkaidős, és teljes munkaidős is, a jelentkező igényeitől és szabadidejétől függően.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Webszerkesztő / tartalomfejlesztő
 [releváns találat] Partner cégünk, az Ügyfélgyár, kiszervezve látja el ügyfelei on-line marketing tevékenységét. Szolgáltatásainak eredményeként partnereinek több ügyfele és több bevétele lesz.
9. SAP QM Tanácsadó/Alkalmazásfejlesztő
 [releváns találat] SAP QM Tanácsadó/ Alkalmazásfejlesztő- főállás
10. Szoftverfejlesztő (C,C++/Java)
 [releváns találat] A B. Braun vállalatcsoport, a világ egyik vezető egészségügyi termékeket gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalata orvosi műszerfejlesztő csoportjába keres 3 fejlesztőt.
11. A ShiwaForce.com Zrt. PHP fejlesztő munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas PHP fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást.
12. A ShiwaForce.com Zrt. JAVASCRIPT FEJLESZTŐ munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas JAVA fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást
13. Junior fejlesztőt keresünk c#, .NET
 [releváns találat] 27 éve fejlesztünk szoftvereket az egészségügy területére. Csapatunkba keresünk junior fejlesztőket.
14. Senior fejlesztőt keresünk C#, .NET
 [releváns találat] 27 éve fejlesztünk az egészségügy területére. Csapatunkba keresünk senior fejlezstőt.
Szakemberek
1. Lead Software Engineer
  Vezető fejlesztő és fejlesztésvezető, sok éves, komplex orvosi szoftverek és berendezések területén szerzett fejlesztői és vezetői tapasztalattal
2. java full stack fejlesztő
 Java technológiákban (JEE, Spring, REST), de nem kizárólag van erős tapasztalatom (17 év). De webes (JS, HTML, Angular) felületeket is fejlesztettem.
3. orvos, C# fejlesztő, rendszergazda, etikus hacker
 Azt olvastam, hogy az egészségügyi informatika robbanásszerű fejlődés előtt áll. Én akarok lenni a gyutacs!
4. Full stack fejlesztő (web)
 [nincs megadva leírás]
5. .NET fejlesztő, Java szerver fejlesztő, Android fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
6. Delphi, Android, JAVA, PHP
 Delphi 10 év tapasztala; tAndroid, JAVA 4 év tapasztalat; PHP 1,5 év tapasztalat; Objective-c 1 évOracle, Access, MySql, SQLite ismerete
7. Senior PHP / Symfony 2 fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
8. termelés támogatás, sap mm, operatív irányítás, pdca
 Szia! Elemző és rendszerben gondolkodó IT affinitású közgazdász, munkahelyen oktattam már a kollégákat SAP hatékonyabb használatára | beszerző, folyamatfejlesztő tapasztalattal szeretnék az IT területén elhelyezkedni.
9. Informatikus - rendszergazda
 Tapasztalt munkaerő vagyok az alkalmazás üzemeltetés és rendszerüzemeltetés területeken.
10. Rendsz Elemző/Tervező, Projektvezető
 [nincs megadva leírás]
11. Php fejlesztő
 Php fejlesztő, weboldal készítő és Wordpress fejlesztő vagyok. Erőségem a gyors weboldalak fejlesztése és a keresőoptimalizálás.
12. általános rendszergazda, gépészmérnök, logisztikus
 11 éve dolgozom rendszergazdaként. Újabb kihívást szeretnék egy új állás formájában.
13. PHP, ajax, jQuery, c# .net, delphi fejlesztő
 Szoftver fejlesztő vagyok. Back- és frontend részen tapasztalt. (php, ajax, jquery, delphi, c# .net; Oracle, MySql, Interbase/Firebird, MS Sql) Jelenleg java-t tanulok és portolok php alkalmazásokat alá.
14. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
15. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
16. webmester, php fejlesztő
 Webáruházak, weboldalak tervezése, fejlesztése, üzemeltetése (html, css, php) és minden ezekkel járó tevékenységet ismerek. Ügyfelekkel való tárgyalástól a logisztikai problémák kezelésén át egészen a programozásig.
17. rendszeszervező, tesztelő
 [nincs megadva leírás]
18. PHP, JAVA, Android fejlesztő
 Egészségügyi szervezőként egészségügyi alkalmazásokkal foglalkozom, utóbbi időben kiemelten Androidra fejlesztek.
19. programozó, architect
 Web (php, mysql, javascript), Mobil (iOS), projektvezető, senior programozó
20. Adattárház és üzleti intelligencia
 Adattárház és Üzleti Intelligencia fejlesztés
21. IT rendszertervező, projektvezető
 szoftver rendszerek tervezése, projektvezetés, projektszervezés, projekt portfolió menedzsment, telekommunikáció, orvosi / egészségügyi informatika területen
22. Specialista szakemberek
 - Szakmai díjas Silverlight/WPF szakértő és további, tapasztalt Silverlight/WPF szakemberek korábbi nagyvállalati és QA tapasztalatokkal, mobil alkalmazásfejlesztéshez értő szakemberek (akár közös alap kódbázissal mindhárom nagy OS alá), MVC2/3 szakember,
23. IT Helpdesk
 IT Helpdesk agent (English, German)
24. .NET Fejlesztők (Azure, Silverlight, WPF, DB)
 7-14 éves szakmai tapasztalattal, minden esetben felsőfokú képesítéssel, esetenként MCTS vizsgákkal, legalább alapfokú angol nyelvtudással (dokumentáció tökéletes megértése) rendelkező szakemberek.
25. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
26. Programervező matematikus
 C++, Java, Matlab programnyelvek ismerete
27. Webfejlesztő
 Webfejlesztõ 8+ év hivatásos tapasztalattal a szoftver ipar területén. Hatékony web alapú megoldások tervezek és valósítok meg a fejlett technológiák széles skáláját használva a minõséget mindig szem elõtt tartva.
28. .NET C# senior fejlesztő, szoftvertervező
 .NET FW 4.0 és kapcsolódó technológiák, C# 4 nyelv alapos ismerete, adatbáziskezelés, sok egyéb programozási nyelv közép szintű ismerete, szoftverarchitektúra ismeretek, Programtervező Matematikus MSC
29. IT tanácsadó
 Az első munkanapomon a következő kifejezéseket használtam: hálózati topológia, Nagios, ITIL, SLA, CMDB, AD, printerszerver(!), policy. Azóta közutálatnak örvendek.
30. orvos, programtervező informatikus, PhD
 Rendszerbiológiai, bioinformatikai, genomikai kutatások végzése és alkalmazások fejlesztése mind akadémiai mind ipari területen.
31. rendszergazda
 Alapvető rendszergazdai feladatok ellátása windowsos környezetben. Sql, java és Adobe Illustrator ismeret. CAD/CAM rendszerek alkalmazása.
32. IT szakember
 [nincs megadva leírás]
33. Projectmanager, Business analyst, C/C++; Delphi programmer
 [nincs megadva leírás]
34. Rendszergazda (unix/linux)
 Rendszerüzemeltetés (unix/linux, Windows), szoftver és hardver support, vállalatokhoz szükséges megoldások kialakítása és üzemeltetése (samba, ftp, email, web, mysql ...stb), fejlesztések (PHP, shell-script ... stb.), CMS ismeret (Drupal)
35. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
36. Delphi, C#, Oracle fejlesztő
 Tapasztalt Delphi, C#, Oracle (PlSql) fejlesztő
37. C# .Net, MS SQL, MySQL, PostgreSQL,
 [nincs megadva leírás]
38. Helpdesk/servicedesk
 Több mint 8 év tapasztalattal Windows környezetben előbb first line helpdeskesként, majd helpdesk team leaderként állást keresek Budapesten. Kérem amennyiben felkeltettem érdeklődésüket vegyék fel velem a kapcsolatot a kemenceigy@gmail.com mailcímen.
39. Biomérnök, PHP fejlesztő
 BME-VBK biomérnökként diplomáztam 2011 júniusában.Programozással foglalkoztam az egyetemi tanulmányaim mellett, illetve már előtte is:javascript(13 éve), php5(4 éve), java(alapok), mysql(közepes), xml (xslt, xml schema).Php ill. javascript projekteket vál
40. IT tanácsadó, pojektvezető
 tanácsadás, rendszerszervezés, oktatás, tesztelés, dokumentáció, ajánlatírás, ügyfél kapcsolattartás, usability, SEO, projektvezetés
41. Java, GWT, SQL fejlesztő
 Több mint 5 éve veszek részt nagyvállalati Java alapú projektekben. További kompetenciák: J2SE, J2EE, GWT, Ext GWT, SQL (Oracle, MS SQL), Eclipse, CVS, SVN, Hibernate, Ibatis, Html, CSS, Windows, Linux, Apache Tomcat, Ant
42. Tapasztalt rendszerszervezďż˝
 Fďż˝kďż˝nt kďż˝rhďż˝zi informatikai terďż˝letre specializďż˝lďż˝dtam. Sajďż˝t rendszerek fejlesztďż˝sďż˝ben, ďż˝s kďż˝sz rendszerek bevezetďż˝sďż˝ben, ďż˝zemeltetďż˝sďż˝ben vettem rďż˝szt.
43. visual basic
 Egészségügyi szoftverfejlesztés, Élelmezési - főzőlap, kiszabat, stb- modul, OEP teljesítményelszámolás, labor automata illesztés
44. Kereskedelmi igazgató
 VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
45. COBOL,PROGRESS,ABAP ERP FEJLESZTŐ
 COBOL,PROGRESS,SAP/ABAP fejlesztés
46. IT rendszerüzemeltető, Alkalmazás üzemeltető
 Elsősorban IT rendszerüzemeltető munkakörben szeretnék elhelyezkedni, ahol a multinacionális IT infrastruktúrában szerzett jártasságomat szeretném kamatoztatni. https://www.facebook.com/gaborszabo123 http://hu.linkedin.com/in/gaborszabo123
47. OmnIT
 [nincs megadva leírás]
48. linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
49. Orvos informatikus
 [nincs megadva leírás]
50. Informatikus - Közgazdász
 Oracle SQL,PL/SQL, Reports, Forms, Delphi fejlesztés, projekt vezetés, tervezés, minőségbiztosítás, szaktanácsadás, pénzügy és egészségügy területén. Multinacionális nemzetközi környezetben szerzett gyakorlat, angol nyelvismeret.
51. fejlesztési és üzemeltetési igazgató
 Integrált alkalamazások fejlesztése, üzemeltetése, ügyfél kapcsolatok ápolása, projekt vezetés
52. php
 [nincs megadva leírás]
53. rendszergazda a-z-ig
 Rendszergazdának miért kell programozni,
programozónak, miért kell hálózatot üzemeltetni?
54. rendszergazda-számlaképesen is
 Nagy tapasztalattal rendelkező rendszergazda, rendszerüzemeltető.
55. Access, VBA, Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
56. php fejlesztő, mobil fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
57. Rendszergazda
 Windows és Linux rendszereket menedzselek
58. .Net/C++ vezető fejlesztő, architekt
 C#.Net, C++, C, SQL, Linux fejlesztési tapasztalat
59. Egészségügyi informatikus
 Szakmai gyakorlatomat a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház Informatikai és Dokumentációs Osztályán töltöttem
60. Enterprise fejlesztő és adatbázis/adattárház specialista
 Elsősorban a komplex rendszerek, összetett, többkomponensű nagyvállalati, banki és telekommunikációs szoftverek, szoftverrendszerek, adattárházak, adatbázisok a szakterületem.
61. Tapasztalt Power Builder fejlesztő
 MSSQL , ORACLE Adatbázis ismeretek,10 év gyakorlat Power Builderben , MSQL tárolt eljárások készítése , plsql tárolt eljárások, adatbázis tervezés gyakorlat,adatmigráció gyakorlat, MSSQL DTS package készítés gyakorlat,Oracle tárolt eljárások – pack
62. rendszergazda, MAGIC programozó, webszerkesztő
 Egészségügyi rendszerek működtetése: Infomix, Medsol - Számítógépes rendszerek működtetése - Webszerkesztés: A. Dreamweaver, A.Flash, A.Photoshop - Programfejlesztés: Magic 4GL
63. PHP, Delphi Fejlesztő
 Tapasztalatom van adatbázis szerverek adminisztrálásában, kioszk alkalmazások programozásában delphi és php környezetben.
64. RF-CV-01
 [nincs megadva leírás]
65. Magyar-számítástechnika szakos tanár
 Magyar-számítástechnika szakos tanár 8 éves Linux/BSD/egyéb OS tapasztalatokkal
66. Lelkes Multimédiafejlesztö
 [nincs megadva leírás]
67. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
68. Informatikus
 [nincs megadva leírás]
69. weblapkészítő
 A honlapkészítés szerintem művészet jó és kellemes, adott célnak megfelelő honlapot kevesen készetenek, mert nem elég a tecnologiák ismerete, hanem kell a lélek ismerete, kell egy kis plussz
70. Projektvezető
 [nincs megadva leírás]
71. PHP, mySQL, HTML, Javscript, Flash Action Script, AJAX
 [nincs megadva leírás]
72. Java és Cobol fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
73. IT tanácsadó, vezető (AIX,Linux körny.), 15+ év tapasztalat
 [nincs megadva leírás]
74. Senior fejlesztő / project manager
 10+ éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok, pár éves vezetői gyakorlattal. Gyakorlatom van nagyobb infrastruktúrák, több milliós napi tranzakciószámú, magas rendelkezésreállású rendszerek fejlesztésében és tervezésében.
75. adatbázis karbantartás, szerkesztés, lekérdezés
 Bármilyen adatbázis-kezeléssel kapcsolatos munkalehetőség érdekel.
76. oracle adattárház DW BI szakértő
 Oracle adatbázis kezelõ, Warehouse Builder, Discoverer riport készítés, OLAP, ESSBASE, JDeveloper, Java BI Beans, Unix, oktatás, SQL, PLSQL, Oracle BI EE, Telco, Eü, Pénzintézeti szakértelem
77. C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
78. Java, SQL, Adobe flex,
 [nincs megadva leírás]
79. C++/C#/GIS fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
80. PHP / MySQL / munkaállomások üzemeltetése
 [nincs megadva leírás]
81. Linux rendszergazda, adatbázis fejlesztő, IT szakoktató
 Linux rendszergazda, szerverüzemeltetés, egyedi nyilvántartó rendszerek fejlesztésse.
82. Program fejlesztő és rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
83. Kreatív, magas igényű rendszerszervező, szervezetfejlesztő
 Vállalati irányítási rendszereket, szolgáltatási, értékesítési rendszereket, marketing, pénzügyi rendszereket, komplett HR és tréning rendszereket tervezek és építek. Az Egyesült államokban végzett szocio-kibernetikus a szakmám. Különleges mozgó térképek,
84. vlaci_iskolák
 [nincs megadva leírás]
85. EDI Expert
 E-mail: kraj@freemail.hu
86. Foxpro,Delphi,VB rendszerfejlesztő + rendszergazda, oktató
 Programozó,renszergazda, oktató
87. Végzettség
 [nincs megadva leírás]
88. GoTE
 [nincs megadva leírás]
89. Szakma
 Széles látókörű univerzális műszaki szakember vagyok. Vezetői gyakorlattal, jó tárgyalási készséggel. Területeim: IT, energetika, elektronika, oktatás, biztonságtechnika, gép-berendezésgyártás, telekommunikáció
90. rendszertervező
 rendszerszervező, rendszerfejlesztő mérnök
91. Tapasztalt Delphi és SQL fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
92. SAP tanácsadó, projektvezető
 [nincs megadva leírás]
93. Web fejlesztés, Qt
 Ha informatikust és nem ámítástechnikust keres...
94. Tapasztalt Delphi fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
95. Adminisztráció
 [nincs megadva leírás]
96. Alap
 [nincs megadva leírás]
1. Junior rendszermérnök
 [releváns találat] Jelenleg IT-Support Level1-es szinten dolgozom. A szakmai tudásom megfelelő pozícióm keresem, mivel informatikai főiskolai végzettséggel rendelkezem, mellette tárgyalóképes angol és német nyelvtudással.
2. Backend developer
 [releváns találat] Fiatal, szigorú, õszinte munkaerõ vagyok. Nagy tudásszomjal és tûrõképességgel.
3. DELPHI fejl., sql, 28 éves ügyviteli,fejlesztői tapaszt.
 [releváns találat] együttműködés elsősorban távmunkában, 28 éves szakmai tapasztalat, ügyviteli és egyedi alkalmazások fejlesztése,
4. Web fejlesztő
 [releváns találat] 6 éve dolgozom főállásban webdesignerként, webfejlesztőként és keresőoptimalizálóként. Több, mint 6 éves HTML/CSS, valamint 2 éves PHP/MySQL és JavaScript/jQuery tapasztalattal rendelkezem. Joomla és Wordpress CMS-eket átfogóan ismerem.
5. Webfejlesztő
 [releváns találat] 10+ év PHP, 4 év Ruby tapasztalat, nagy látogatottságú rendszerek fejlesztése
6. C# és .NET fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő álláskereső vagyok. .NET technológiából szeretnék még több tapasztalatot szerezni, mert úgy gondolom, hogy ez a technológiai háttér hozzám közelebb áll.
7. Informatikus, általános rendszergazda
 [releváns találat] Széles körben képzett informatikus, a számítógép szerelésétől kezdve weboldalak készítésén át a szerver adminisztrációig. Folyamatosan képzem magam, amihez nem értek azt megtanulom.
8. IT tanácsadó, projekt coordinátor, ügyvitelszervező, üz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Egészségügyi ügyvitelszervező
 [releváns találat] Egészségügyi informatika Orvoslátogató, patikalátogató
10. Tapasztaltok: ASP.NET MVC/Core,C#,Orchard, Orchard Core,VueJ
 [releváns találat] Tapasztaltok: C# ASP.NET MVC, ASP.NET Core, Orchard, Orchard Core, egyéb .NET: WCF, WPF, Adatbázis-kezelés: MS SQL, Oracle, MySQL, PostgreSQL, SqLite, YesSql, UI: HTML5, CSS3, SCSS, LESS, Bootstrap 3 és 4, VueJs, AngularJs
11. Delphi-Oracle fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 10 év gyakorlatom van Delphi-Oracle kliens/szerver alkalmazások fejlesztésében és karbantartásában. Microsoft C#.NET tanfolyamot végeztem, de még nem fejlesztettem benne.
12. számítástechnikus, hangtechnikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. mérnök, rendszergazda, finanszírozási szakértő.
 [releváns találat] Mérnök, rendszergazda Medsolution, e-Medsolution környezetben.
Egészségügyi finanszírozási szakértő
14. informatika oktató
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Webfejlesztő (Front-end / Back-end)
 [releváns találat] Webfejlesztésben (Front-end / Back-end) szerzett több mint 5 éves tapasztalat. Hybrid Mobile technológiában szerzett 1,5 év tapasztalat. ● Iparágak: Egészségügy, Gyógyszer ipar, Kereskedelem
16. projektvezető
 [releváns találat] Elsősorban e-kereskedelmi rendszerek és portálok fejlesztésében szerzett több éves gyakorlat. Ezen kívül agilis módszertanok ismerete (Scrum).
17. Kezdő C# és .NET fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. .NET fejlesztő
 [releváns találat] .NET fejlesztőként több mint hét év tapasztalattal
19. rendszergazda
 [releváns találat] Egészségügy területén több mint tíz év gyakorlat.
20. KKv online marketinges
 [releváns találat] Mikro, kis- és középvállalatok online marketingjének tervezésében, kivitelezésében, és mérésében rendelkezem széles látókörrel. Folyamatos önképzésemből fakadóan a tudásom napre kész,és versenyképes, legyen szó akár CPC kampányokról, On-page SEO-ról, kamp
21. PowerBuilder, PL/SQL, MSSQL fejlesztő
 [releváns találat] Pénzügyi és egészségügyi informatikai területen szerzett 11 év szakmai tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok.
22. C# desktop fejlesztő, PHP
 [releváns találat] Jelenleg egy győri cégnél dolgozom mint fejlesztő. Egészségpénztáraknak írunk ügyviteli alkalmazásokat. Azért regisztráltam ide, mert érdekelnek más területek és projektek is és bízom benne, hogy rálelhetek itt.
23. egészségügyi informatikus menedzser
 [releváns találat] érdeklődési kör: kórházi informatikai rendszerek + klinikai vizsgálatok informatikai rendszereinek fejlesztése
24. Oracle SQL, PL/SQL fejlesztő, BI riportfejlesztő
 [releváns találat] Oracle SQL, PL/SQL fejlesztő, Oracle BI riportfejlesztő, adatbázis szakértő
25. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Visual FoxPro, PHP, C++ fejlesztés. MySQL ismeret. Több éves fejlesztői tapasztalat ügyviteli, készletkezelési és egészségügyi szoftverek területén. Rendszergazdai feladatok ellátása.
26. egészségügyi informatikus menedzser, egészségügyi rendszersz
 [releváns találat] Eddigi szakmai tapasztalataim az egészségügyben működő informatikai rendszerekhez köthetők, valamint egészségügyhöz köthető projektek informatikai támogatásában vettem részt.
27. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. Pályakezdő informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. ORACLE, PLSQL, SQL, Java
 [releváns találat] Ügyfélkiszolgáló rendszerek fejlesztése Oracle alapokon, PLSQL, SQL fejlesztés.
30. multimédia-fejlesztő/grafikus
 [releváns találat] fiatal, kreatív budapesti pályakezdő fiatal, dtp-s vagy webes grafikusi munkát keres.
31. Szociális gondozó és ápoló
 [releváns találat] Oláh Sándor Tanulmányok2004-2008 Szabó Lőrinc Általános és Szakiskola-Ózd, középfokú végzettség, szociális gondozó és ápoló szak elvégzése közepes eredménnyel A szakvizsga megszerzése alatti gyakorlati helyek:- Belgyógyászat- Sebészet- Gyermekosztály- Kró
32. powerbuilder, pl/sql, mssql
 [releváns találat] Jelenleg egészségügyi informatikai cégnél dolgozom.
33. Oracle PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] Oracle PL/SQL adatbázis-fejlesztési feladatok megvalósítása, adatbázis-tervezés, optimalizálás/tuning
34. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. java oracle siebel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. IT projekt manager
 [releváns találat] Hardver szoftver kivitelezés tervezés,kivitelezők versenyeztetése,komoly informatikai beruházások komplett levezénylése. (egészségközpontok)
37. általános informatikus több éves gyakorlattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
38. Default
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. PHP fejlesztő
 [releváns találat] WEB-programozásban 4 év tapasztalattal rendelkező, átgondolt és megbízható informatikus vagyok 1 éven belül levelezős diplomával. Jártasságok: - magas szinten: PHP, SQL (MySQL) - közép szinten: HTML, CSS, Flash, JS, Adobe pr. - alap szinten: Pascal, C
40. Arronnax
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Timci profil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. rendszerinformatikus, mérnök informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. Gazdasági informatikus
 [releváns találat] Olyan informatikai szakember, aki belelát és kezelni képes gazdasági problémákat. Nagyfokú MS Office (excel, word) és egyéb alkalmazásokban való jártasság. Középfokú angol nyelvtudás. Jó probléma megoldási javaslatok, tervezés, szervezés. Precizitás.
44. rendszergazda, webdesigner
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. Tapasztalt szoftver-fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. Senior C#, ASP.NET, MSSQL fejlesztő
 [releváns találat] Szakértõ tudású szoftverfejlesztõ - 12 év a nagyvállalati/kormányzati/pénzügyi szektorban, fõként Microsoft technológiák (C#,ASP.NET,MSSQL) alkalmazásában - kihívásokkal teli munkát keres, ahol alkalmazói és ügyfelei elõnyére b
47. Önéletrajz -Felvidéki Mónika-
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. pályakezdő informatikus
 [releváns találat] Budapesten keresek állást.
49. Angyal Krisztián
 [releváns találat] Villamosmérnök, műszaki tanár
50. Szabó Csaba
 [releváns találat] Tapasztalt PL/SQL és iOS fejlesztő
Cégprofilok
1. Trinity Service Kft.
 Több mint egy évtizede működő, elsősorban rendszergazdai tevékenységgel foglalkozó cégünk alapfilozófiája, hogy a kisebb ügyfeleinktől a nagyobb partnerekig mindenkinek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.
2. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
3. Maxint Kft
 [nincs megadva leírás]
4. OrvosAjánló.hu
 Orvosok és klinikák magánrendeléseinek online szakmai adatbázisa. Keresés, árinformáció összehasonlítása, online időpont-foglalás.
5. Infoson Kft
 [nincs megadva leírás]
6. WebLib Kft.
 A WebLib intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési és szövegbányászati megoldások kutató fejlesztője.
7. Lansystem Kft.
 Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
8. 3DHISTECH Kft.
 Digital Microscopy - Digital Pathology / A mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú cégünk hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik
9. Instait Informatika Kft.
 2010-ben alakult informatikai cég. Átlagosan 16+ évnyi, valós és releváns szakmai tapasztalattal, kompetencia vizsgákkal rendelkezõ és szakmai díjazott munkatársak több iparágon belüli szaktudással. Ellenõrizhetõ referenciák.
10. StartVox Kft
 Junior c# .net fejlesztöi állások, új csapatban. Elvárások: C# / ASP.NET , C# programnyelv ismeret. Feladat: tervezés, specifikáció, fejlesztés, tesztelés, dokumentálás, hibajavítás. Szakmai egyeztetés angolul.
11. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
12. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
13. Gloster telekom Kft.
 A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
14. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
15. IntelliMed Hungária Kft.
 Egészségügyi informatikai fejlesztéseket végzünk, On-line kommunikációs, marketing és PR szolgáltatásokat nyújtunk az egészségügyi szektor non-profit szervezetei és gyógyszeripari vállalatok részére.
16. Flexibile Bt.
 IT Expert
1. ELPRO Systems Kft.
 [releváns találat] Az ELPRO innovatív monitoring megoldások svájci gyártója elsősorban a gyógyszeripar, a biotechnológia és az egészségügy területén.
2. GE Lighting
 [releváns találat] GE Lighting - fényforrás és világítástechnikai megoldások (volt Tungsram). EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) központ, kutatási és fejlesztési központ, fénylabor. Gyárak: Bp, Kisvárda, Zalaegerszeg.Bővebb információ: http://www.ge.com/hu/hu/
3. I-QRS International Kft.
 [releváns találat] Hatékonyabb edzések, egészségesebb élet. Telemetriás rendszerünk a világon egyedülálló módon egyszerre mér mozgás közben EKG-t, pozíciót, gyorsulást, külső és bőrhőmérsékeletet, és más adatokat is.
4. Forest & Ray
 [releváns találat] Egészségügyi szolgáltató cégünk 2007 óa működteti sikeresen fogászati rendelőjét London belvárosában. A vállalkozás háttérirodája Budapesten található, a konkrét fogászati kezeléseken kívül minden támogatótevékenységet itt végzünk (marketing, webfejleszté
5. Saxonia Systems AG
 [releváns találat] A Saxonia Systems AG IT-tanácsadó és szoftverfejlesztő vállalat. Ügyfeleink iparáguk vezető vállalatai, főként a kereskedelmi, logisztikai, egészségügyi, energia és félvezető-gyártó ágazatokban.
6. B.Braun Medical Kft
 [releváns találat] A B. Braun vállalatcsoport a világ egyik vezető egészségügyi termékeket gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalata.
7. Globális IT Megoldások Kft.
 [releváns találat] Cégünk kereskedelmi folyamatokat támogató, globális szabványokon alapuló szoftvermegoldásokat fejleszt.
8. Ascorp Programozó és Szolgáltató kft.
 [releváns találat] Fő profilunk a egyedi igényeknek megfelelő szoftverek fejlesztése.
9. Cégprofil
 [releváns találat] Külföldi tulajdonú, magyar médiavállalat vagyunk. Portfoliónkban nyomtatott kiadványok, portálok, PC és mobil alkalmazások szerepelnek, melyekkel a magyar egészségügyi piacon töltünk be egyedi pozíciót.
10. Quadro Byte Zrt.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. HyperTeam Üzleti és Informatikai Tanácsadó
 [releváns találat] A HyperTeam Kft. független működésfejlesztéi tanácsadó vállalkozás, ügyfeleink munkáját átfogóan támogatjuk a stratégiaalkotástól a működési folyamatok átvizsgálásáig, azok hatékonyságának javításáig, méréséig.
Termék és megoldás profilok
1. TriDoc enterprise
 Széleskörű funkcionalitás egyedi igényekre szabva. Iratkezelés nagyvállalati szemléletben.
2. Termékek
 Képzésmenedzsment szoftverek a kézpés kezelés, vizsgáztatás, költségek nyomonkövetése és riportálása területére kiterjedően. Biztos alapot adunk egy teljesítményértékelő rendszerhez, karriermenedzsment kialakításához vagy akár a költségvetés kez
3. CodeMeter - Digitális Jogkezelő Rendszer - DRM
 [nincs megadva leírás]
1. doki.NET Portálszerver
 [releváns találat] A doki.NET Portálszerver, mint alaprendszer több, mint 20 kiegészítő moduljával, mobil eszközökre optimalizált, illetve natív többplatformos mobil applikáció (iOS, Android, Windows Phone) megoldásaival egyedülálló, komplex elektronikus kommunikációs rends
2. Orvosbeosztás
 [releváns találat] Az Orvosbeosztás egészségügyi intézmények számára készített felhő alapú (Azure) komplex rendszer, ami segít az emberi erőforrások biztonságos és költséghatékony tervezésében.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.