Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Gyártás állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Sap QM Alkalmazásfejlesztő
 SAP QM Alkalmazásfejlesztő Főállás
2. SAP QM Tanácsadó/Alkalmazásfejlesztő
 SAP QM Tanácsadó/ Alkalmazásfejlesztő- főállás
3. Konzulenst keresünk (ERP rendszerhez)
 Termékkonzulens munkatársat keresünk. A lendő kollégának feladata a saját fejlesztésű ügyviteli szoftvereinkkel kapcsolatos terméktámogatás, tanácsadás nyújtása. Feladat a termékek telepítése, betanítása ügyfeleink részére.
4. SAP ABAP HR vagy QM modul fejlesztő
 SAP ABAP/4 / ABAP Objects WebDynapro ABAP szakértelem BAPI, dialógus-programozás, Workflow SapScript, AdobeForms, Smartforms
5. Programozó informatikus Dunaújváros
 Dunaújvárosi nyomda felvételt hirdet programozó informatikus munkakör betöltésére.
1. ALM/PLM Project Manager (C#, Sharepoint) Ausztria
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
2. Hardverfejlesztő és tesztelő mérnök
 [releváns találat] Szoftver, hardver, mechanika és szenzorika területeken: követelmények analízise, koncepciók kidolgozása, funkciók fejlesztése/megvalósítása és integrációja, az elkészült megoldások tesztelése laboratoriumi környezetben és a gyártás támogatása.
3. Flash fejlesztőt keresünk - ActionScript3
 [releváns találat] Kedves Programozók!Külföldi partnerekkel rendelkező szoftverfejlesztő cégünk keres Flash fejlesztőt (ActionScript3, FlashDevelop fejlesztőkörnyezet) fiatalos, rugalmas és agilis csapatunkba.Előnyt jelent a Robotlegs framework isme
4. C++ és C# szofteverfejlesztő
 [releváns találat] Orvosi diagnosztikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó partnercégünk megbízásából munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: C++ és C# szofteverfejlesztõ Feladatok: - Orvostechnikai eszközök szoftverének fejlesztése C++
5. Vezető .NET fejlesztő
 [releváns találat] Partnerünk egy informatikai fejlesztéssel, gyártással és rendszerintegrációval foglalkozó, magyar magántulajdonú vállalat.
6. .NET fejlesztőt keresünk üzleti szoftver fejlesztéshez
 [releváns találat] Dolgoznál a felhő forradalom élére törő startup-nak Budapesten, vagy inkább a stabil hosszú távú feladatok érdekelnek? Nálunk mindkettőt megtalálod. Modern technológiák, nagyvállalati infrastruktúra, ISO minősített környezet.
7. Szofverfejlesztő (képalkotás)
 [releváns találat] A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró, Európában piacvezető vállalat. A magyar kutatói és klinikai orvoslás egyik legnagyobb innovációs mérföldköve.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. Projektvezető autóipar
 vevői projektek önálló vezetése, belső folyamatok, feladatok felügyelete, műszaki kapcsolattartás a vevőkkel, fejlesztési feladatok koordinálása, projekt idő és feladattervének követése, hatékonyságán...
2. R&D hardware mérnök
 Célkitűzések teljesítése a projekt sikeres teljesítésének érdekében Design, integrálási, validációs feladatok a gyártott termékek kapcsán A fejlesztési tervnek megfelelő feladatok ellátása A belső és ...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

8. Szofverfejlesztő
 [releváns találat] A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró, Európában piacvezető vállalat. A magyar kutatói és klinikai orvoslás egyik legnagyobb innovációs mérföldköve. Fejlesztéseinkkel olyan orvostechnikai eszközöket bocsátunk a
9. Web Developer / Mobile Application - Juni
 [releváns találat] Boschung EJT Kft.- Web Developer / Mobile Application - Junior
10. IT-Technician for IT-support Team
 [releváns találat] Boschung EJT Kft.- IT-Technician for IT-support Team
Szakemberek
1. Rendszergazda, Informatikus
 Kisebb, közepes méretű rendszerek telepítése, karbantartása, levelező szerverrel szükség szerint.
2. mérnökinformatikus
 IT vezető, csoportvezető
3. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
4. HTML, CSS, Javascript, JAVA
 Mérnök-informatikus hallgató vagyok, távmunkában részmunkaidőben keresek projekteket.
5. C# .Net fejleszto
 15 ev C# .Net fejlesztoi tapasztalattal rendelkezem, tulnyomo reszt nemet nyelvteruleten klienseknel dolgoztam mint senior fejlezto tanacsado autoiparban es felvezetogyartasban szamlakepes szabaduszokent pl. Siemens AG, Infineon AG, Continental AG nal.
6. 3D modeling
 Modelleket készítek játékaimhoz. Erre az alábbi szoftvereket használom: Blender Maya3D ZBrush Marvelus Designer Texturák valamint további VFX-ek előállításához: Substance Painter Adobe Photoshop Substance Designer Az aalcsony poligonszámú mo
7. Szoftver-fejlesztés programozó matematikus végzettséggel
 Eddig használt és ismert rendszerek:Oracle, MySQL MSSQL, PostgreSQL,Oracle PL/SQL, PHP, Python, Delphi, JavaScript,ERP, DMS, CRM,Microsoft Windows, Linux,Jelenleg: iot, robotika, Raspberry Pi, Ipar 4.0, AI, Brain-Computer Interfaces
8. Finance Project manager/IT project manager
 Tapasztalt Finance/ IT projektmenedzser, projekt analyst, koordinátor. Agil, Waterfall, Prince2Projekt tervezes, eroforras tervezes, koltsegvetes tervezese, end to end menedzsment, uzelti igenyek felmerese, folyamatmenedzsment. Banki es nagyvallalati proj
9. Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
 2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
10. Hardver fejlesztő
 Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
11. QlikView és PL/SQL
 Profilom: üzleti intelligencia, CRM, riporting (QlikView és PL/SQL)
12. Full stack fejlesztő (web)
 [nincs megadva leírás]
13. PHP fejlesztő
 PHP, SQL, Bootstrap, Symfony, CMS rendszerek
14. Delphi, Android, JAVA, PHP
 Delphi 10 év tapasztala; tAndroid, JAVA 4 év tapasztalat; PHP 1,5 év tapasztalat; Objective-c 1 évOracle, Access, MySql, SQLite ismerete
15. online marketing szakember
 Google Adword kampány kezelés, Facebook kampány kezelés, WordPress weboldal készítés, weboldal tartalom management
16. Tadasys - Szoftverfejlesztés, webfejlesztés
 Egyedi ügyviteli szoftverek, portálrendszerek, ipari alkalmazások, weboldalak fejlesztésével foglalkozom szoftverfejlesztő mérnökként. Referenciák: http://tadasys.com
17. Business Analyst, SAP tanácsadó
 I'm an IT business consultant with 6 years experience. During my career I was participating in medium and large scale projects of different industry fields (energy, media & communication, food producing, telecommunication).
18. adatbázis fejlesztő, VBA programozó
 [nincs megadva leírás]
19. profil leírása majd
 profil bővebb leírása majd később...
20. C#, Java programozó
 Egyetemről frissen kikerülő állást kereső személy vagyok, programozág leginkább C# és Java nyelveken folyt eddig, viszont szívesen tanulok újat és elég elhivatott vagyok a programozás irányában.
21. Tapasztalt fejlesztő
 Kiemelt területeim: c# .net, MSSQL, php, delphiEgyéb kompetenciák: asp .net, c++, vb, rendszerüzemeltetés, komplex rendszerek tervezése kivitelezése, üzembe helyezése. Alkalmazás életútkövetés.
22. PHP, MySQL fejlesztő, Joomla fejlesztő
 15+ év tapasztalattal rendelkezem PHP, MySQL illetve Joomla alapú webes aplikációk tervezésében, programozásában.
23. IT vezető
 Informatikai üzemeltetés, projekt vezetés, analízis, stratégiai tervezés, budget management
24. termelés támogatás, sap mm, operatív irányítás, pdca
 Szia! Elemző és rendszerben gondolkodó IT affinitású közgazdász, munkahelyen oktattam már a kollégákat SAP hatékonyabb használatára | beszerző, folyamatfejlesztő tapasztalattal szeretnék az IT területén elhelyezkedni.
25. Projektvezető, Product owner
 [nincs megadva leírás]
26. Delphi, C# fejlesztő
 Ipari kommunikációs és adatgyűjtő (SCADA) rendszerek fejlesztéseSiemens WinCC specialistaWonderware IntouchBorland, Embarcadero Delphi fejlesztésSoros és TCP/IP alapú ipari kommunikációs modulok fejlesztése (Modbus, Adam)
27. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő 11 év szakmai tapasztalattal, Drupal 5-6-7, Symfony 2, PostgreSQL, MySQL képességekkel.
28. it infrasztuktúra üzemeletető
 server, munkaállomás, hálózat, alkalmazások üzemeltetési tapasztalatok, ms és hp vizsgák
29. SAP PM / MM Modul támogató
 SAP PM modul oktatása, Műszaki támogatás SAP felhasználóknak. Layoutok beállítása, (üzemzavarjelentések, műszaki helyek, hibajegyek,munkahelyek, karbantarási tervek) létrehozása, módosítása és visszajelentése. Karbantartási anyagtörzs kezelése SAP-ban.
30. IT szervező
 Sok éves tervezői tapasztalattal rendelkezem rendszerterv, fejlesztői és felhasználói dokumentáció készítésében. Kiemelkedő ismeretekkel rendelkezem a Magyar Posta üzleti folyamatairól és technológiai rendszereiről.
31. IT vezető
 Regionális informatikai vezető multinacionális világcégnél szerzett tapasztalattal.
32. PHP, ajax, jQuery, c# .net, delphi fejlesztő
 Szoftver fejlesztő vagyok. Back- és frontend részen tapasztalt. (php, ajax, jquery, delphi, c# .net; Oracle, MySql, Interbase/Firebird, MS Sql) Jelenleg java-t tanulok és portolok php alkalmazásokat alá.
33. Műszaki informatikus mérnökasszisztens
 Hálózati rendszergazda, Weblaptervezés - kivitelezés, kiváló elektronikai ismeretek
34. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
35. Beágyazott Szoftverfejlesztő
 Eddigi munkáim során rálátásom nyílt több beágyazott szoftveres project felépítésére és kivitelezésére. Különböző mikrokontroller típusokra fejlesztettem, együttműködve hardveres és szoftveres fejlesztőkkel.
36. VFP, PHP, Java fejlesztő
 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
37. Web és alkalmazásprogramozó
 [nincs megadva leírás]
38. PL1 programozó
 több évtizedes mainframe PL1 programozási tapasztalattal rendelkezem gazdálkodási és nyilvántartási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése területén
39. Gadácsi Miklós CV
 Informatikai konzulensi állást keresek, SAP, Oracle, MS Dynamics tapasztalattal.
40. alap php, profi wordpress, marketing, üzleti véna, kereskede
 Programozó vagyok. Wordpressben építek oldalakat, értek a keresőoptimalizáláshoz, a korrekt ügyfélkezeléshez. Voltam kereskedő, volt KFT-m. Érdekel minden ami újdonság.
41. BI/DWH szakértő
 [nincs megadva leírás]
42. Máger Ede
 SZEMÉLYI ADATOK:Születési dátum: 1986. január. 30.Születési hely: TatabányaLakcím: 2045 Törökbálint Szőlő utca 5.Állampolgárság: magyarCsaládi állapot: nőtlenTelefon: 0670-365-93-29
43. PHP MVC fejlesztés, front-end, GEOM
 Otthonról végezhető távmunkát, esetleg bejelentett főállást keresek. PHP OOP MVC módszertan ismeretével egyedi fejlesztésekhez, MySQL vagy PostgreSQL adatbázis tervezés és fejlesztés (PDO) PostGIS és Spatial (térképészeti) kiegészítések használatával.
44. Fejlesztési szakértő/Project manager
 [nincs megadva leírás]
45. it rendszerszervező
 [nincs megadva leírás]
46. Adwords és Analytics szakember
 Elsősorban Adwords kampány kezelést és landing page optimalizálást vállalok, illetve ehez kapcsolódóan Google Analytics, Webmester eszközök, programozási ismeretek segítik munkámat. Adwords vizsgával és Adwords Minősített Partner minősítéssel rendelkezek.
47. DB szakértő
 [nincs megadva leírás]
48. IT vezető, kutató, szoftverfejlesztő (C#, Python, Assembly)
 Többéves vezetõi tapasztalat, kis- és nagylétszámú csoportok irányítása. Önálló kutatási tevékenységek mesterséges-intelligencia, gépi látás-hallás, spektroszkópiai, interferometriai, ellipszometriai területen. Speciális matematikai objektumok fejl
49. SQL, Access, VBA, ERP, migrálás, tsztelés
 SQL (MSSQL, mySql) ismeret, 10 év access vba programozási tapasztalat, ERP bevezetési tapasztalat, számlaképesség. Fotózási, grafikai tervezési, web/CMS ismeret/gyakorlat.
50. Kczadam
 [nincs megadva leírás]
51. Elemző
 Adatelemzés, adatbányászat, statisztika, riport készítés, üzleti döntéstámogatás
52. Mérnök Informatikus
 Friss diplomásként aktív álláskereső vagyok.Mérnök informatikusként végeztem a Gábor Dénes főiskola.Főként hálózati és rendszermérnöki tevékenységekben tudom elképzelni magam, de nyitott vagyok kezdő fejlesztői és tesztelői álláslehetőségekre is.
53. Számítógép szerelő karbantartó
 Számítógép szerelés-javítás, hálózat kiépítés, hibafeltárás, hardveres szoftveres hibák felmérése javítása.  Számítógép szerelő karbantartó OKJ-s bizonyítvány, / 335230110000000 /
54. számítástechnikus, hangtechnikus
 [nincs megadva leírás]
55. Informatikai vezető, LEAN szakértő
 Informatika vezetése; Windows és LINUX szerverek, több mint 100 szgép, adatbáziskezelõk (MSSQL, ...) fenntartása, programozása, SQL, Java,PHP,VB, .. programok írása, SCADA rendszer programozása, + 2011-től Lean, TPM, WCOM vezető !
56. MSSQL/MySQL DBA
 Jelenleg MSSQL és MySQL DBA ként dolgozom. Emelett a munkafolyamatok autómatizálását elõsegítõ tool-okat is fejlesztek, valamit dokumentációkat a folyamatok leírásáról. Team Lead-je vagyok 5 DBAnak.
57. IT Helpdesk
 IT Helpdesk agent (English, German)
58. Rendszerszervező, Programozó
 ERP - BI bevezetési tapasztalatokkal rendelkező gazdasági informatikus vagyok, akitől nem áll messze a mérésautomatizálás és a programozás sem.
59. Photoshop grafikus
 Főiskolai hallgató vagyok, több éves informatikai és marketing tapasztalattal keresek grafikai-kereskedelmi-marketing munkát az IT szektorban.
60. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
61. Web fejlesztő
 Grafikai tevekből vállalom komplett honlapok elkészítését, saját fejlesztésű CMS rendszerrel.Technológiák:PHP, AJAX, MySQL, jQuery, CSS.
62. Műszaki menedzser
 IT support munkát keresek Budapesten.
63. 3D modell készítés; méretezés, végeselem analízis; műhelyraj
 3D modellek készítése; méretezés hagyományos numerikus módon illetve ellenőrzés végeselemes analízissel elektronikus úton; illetve műhelyrajzok készítése alkatrészmodellek alapján rövid határidővel (tartalomtól függően akár egy nap is lehetséges)!
64. profil1
 [nincs megadva leírás]
65. java alapok , c# alapok, linux alapok, PHP, MySQL, CSS,HTML
 Diploma előtt lévő pályakezdő vagyok, bármilyen IT témájú munka érdekel.Úgy gondolom bármilyen IT munkakört könnyen meglehet tanulni, ha egy jó munka közösségben van az ember.
66. Rendszergazda / Műszaki informatikus
 2000 óta informatikával foglalkozom. (hardver hibakeresés; karbantartás/ üzemeltetés/ support; rendszergazdai tevékenységek; információ- és hálózatbiztonság)
67. Marketing
 [nincs megadva leírás]
68. PHP, MySQL, ASP.NET web fejlesztő
 - PHP magas szintű ismerete, összetett rendszerek fejlesztésében és tervezésében tapasztalat- MySQL adatbázis tervezés és optimalizálás- JQuery keretrendszer magas szintű ismerete- Codeigniter,Joomla keretrendszerekben több éves fejlesztési ta
69. rendszergazda
 Alapvető rendszergazdai feladatok ellátása windowsos környezetben. Sql, java és Adobe Illustrator ismeret. CAD/CAM rendszerek alkalmazása.
70. Számítógép hálózatok
 Hálózati rendszerek tervezése, eszközök ttelepítése
71. IT Manager, ERP fejlesztő
 Több mint 10 éve foglalkozom Microsoft alapú infrastruktúra üzemeltetésével, tervezésével valamint több mint 6 éve ERP rendszerekkel és vezetõi információs rendszer tervezéssel fejlesztéssel.
72. Webfejlesztő, rendszergazda
 PHP fejlesztésHTML(5)CSS(3)JQuery
73. Projectmanager, Business analyst, C/C++; Delphi programmer
 [nincs megadva leírás]
74. RPG, CL fejlesztő
 AS/400 iSeries fejlesztő (RPGLE, CLLE)
75. rendszergazda, szoftver üzemeltető
 informatikus könyvtáros (információbróker szakirány)számítástechnika szakos tanár (rendszergazda szakirány)Számítástechnikai szoftver üzemeltető (OKJ 52464103)Multimédia fejlesztő (OKJ 54840901)
76. Üzleti Intelligencia, adatbázis szakértő
 BI / DWH / ETL tanácsadó, fejlesztő
77. Rendszergazda (unix/linux)
 Rendszerüzemeltetés (unix/linux, Windows), szoftver és hardver support, vállalatokhoz szükséges megoldások kialakítása és üzemeltetése (samba, ftp, email, web, mysql ...stb), fejlesztések (PHP, shell-script ... stb.), CMS ismeret (Drupal)
78. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
79. IT vezető
 Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
80. C++ Builder, Delphi, .NET fejlesztő
 ERP rendszerek, bérügyviteli rendszer, könyvelő rendszer (C++ Builder, Delphi) illetve web alapú MLM rendszer (ASP.NET) fejlesztésével foglalkozok.
81. Java fejlesztő, architekt
 10 éves Java (Java/JEE fejlesztés, tervezés, projektvezetés) tapasztalat, előtte 5 év ERP tanácsadói munka. Jelenleg szabadúszó vagyok.
82. Információbiztonsági szakember
 információbiztonsági audit, tanácsadási, szabályozási és oktatási gyakorlat (ISO 27001, Ibtv.);vezetői tapasztalat;sokoldalú informatikai és biztonsági tapasztalat (üzemeltetési gyakorlat, adatbáziskezelés, programozási ismeretek, web fejlesztés, biztonsá
83. SAP tanácsadó FI,FI-AA,CO,IM/PS,MM
 [nincs megadva leírás]
84. Delphi,SQL,Access,Excel,C++,Assembler
 Termelésirányítás program fejlesztéseMikrokontrollerek programozásaRendszergazda MS Windows környezetben
85. szoftverfejlesző
 [nincs megadva leírás]
86. PHP/MySQL/JavaSE/JavaEE fejlesztő, SAP PS/IM
 SAP PS/IM modul bevezetésben vettem részt, üzemeltetés 3 év. Syteline rendszer bevezetés, üzemeltetés 5 év. PHP/MySQL jelentéskészítő modul kifejlesztése, és üzemeltetése 2 évig.
87. Adatbázis specialista, adatbányász
 Adatbázisok tervezése, SQL Tárolt eljárások, belsõ függvények, triggerek írása, összetett egyedi lekérdezések készítése, riportálások, IT oktatói és vezetõi tapasztalat, speciális VBA ismeret (Excel Access), Netbeans VWP, Visual IceFaces
88. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
89. IT Projekt vezető, ERP tanácsadó, BI tanácsadó
 25 IT Projekt- 7 nagyvállalati ERP (IFS Applications, Microsoft Dynamics NAV)- 13 középvállalati ERP (SAP Business One)- 2 egyedi, web alapú ügyviteli rendszer- 2 BI megoldás (TIBCO Spotfire)- 1 SharePoint alapú megoldás
90. html, css, php, flash, cms (joomla, wordpress)
 1998 ďż˝ta vannak jelen ďż˝ltalam elkďż˝szďż˝tett weblapok a cybertďż˝rben. Nemcsak kďż˝szďż˝tem, hanem sok esetben felďż˝gyelem is azokat.
91. Document imaging & data capture szoftverfejlesztő
 Szoftverfejlesztõ C, C++, C# és SQL tapasztalattal.Speciális tudás: document imaging, data capture, képfeldolgozás, kézírásfelismerés.Saját szoftvertermék: Oculens - document imaging keretrendszer nagyteljesítményű szkenneléshez és adatkinyeré
92. gazdaságinformatikus(MSc) Java, C#, Adhoc hálózatok
 2011 januárjában fogok végezni gazdaságinformatikus (Msc) szakon, A BSc-t kiválló eredménnyel végeztem, eddig az MSc-n is így néz ki. Egyetemen demonstrátorként és több projektben is dolgoztam. Nyitott vagyok az új technológiák iránt.
93. Álltalános
 [nincs megadva leírás]
94. Designer, Flash
 Évek óta foglalkozom grafikával és flash oldalakkal. Adobe CS csomagot használom, elsõsorban Flash, Photoshop, Illustrator, Dreamwaver. Html, CSS ismeretekkel is rendlekezem.
95. IT Szakértő & Iroda Vezető
 IT Expert / Leader with 10 years of experience.
96. IT vezető,project manager, SQL,HTML, ERP-k
 IT vezető,project manager, ERP-k, SQL,HTML,stb. programozói múlt, SW+HW
97. Project manager
 12 éves informatikai és marketing munkatapasztalatproject manageri állást keresek, számos referenciával, amit nem félek megmutatni. Magyar, angol nyelveken. Alvállalkozóként is.
98. C++/Qt fejlesztő
 C++/Qt alapú alkalmazások fejlesztése Linux, Windows platformokon 8 éves tapasztalattal, SQL adatbázisok, kliens-szerver technológiák, Web, XML
99. Gyakorlott ERP terület, VB fejlesztő, It vezető
 Gyártástervezésben és folyamatfejlesztésben nagy tapaszatalat, cégek IT support -jében sok éves gyakorlat, mobilitás, megbízhatóság.
100. PM, Business analyst, BI expert
 Adatbázis migráció és üzleti intelligencia eszköz fejlesztési tapasztalat. Projektek előkészítése, dokumentálása, fejlesztőkkel való kapcsolattartás. Üzleti folyamatok készítése (WorkFlow + Policy). Reporting tapasztalat. Felhasználói oktatás, dokumentáci
1. Frontend Webdeveloper, Webdesigner
 [releváns találat] Frontend webfejlesztői készségekkel rendelkezem. (HTML5,CSS3,JQuery...) Megbízható, becsületes, pontos, kihívásokat könnyen leküzdő egyéniség vagyok. Szeretem a minőségi munkavégzést, különösen ha valamit kreatív módon alkothatok.
2. 3d designer
 [releváns találat] 5 + éves tervezői tapasztalt. Solidworksben. 10+ éve foglalkozom a 3ds max-al.
3. Webfejlesztő és rendszergazda
 [releváns találat] HTML, CSS, PHP, SQL, JAVA, Visual Basic (Acces, Excel, SolidWorks)
4. 3D Animátor, grafikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. IT Servicetechniker / Software Spezialist / Android Speziali
 [releváns találat] IT Adminisztrator/Webshop/Weblap fejlesztesMásodállásban Vállalok Webáruházak és Egyéb CMS webrendszerektelepítését/karbantartását és az azzal Kapcsolatos Teljes Adminisztratívmunkát.Megbízható Web es Domainszolgáltatóval Németországból.• Prestashop&
6. Java, JavaScript, PHP fejelsztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztés-vezető
 [releváns találat] Több, mint 30 éves C++ fejlesztői és ~5 év fejlesztésvezetői tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztőként mind hardver közeli, mind GUI-s és adatbázissal kapcsolt fejlesztésben, vezetőként 10-15 fős csoport irányításában van tapaszta
8. ASP.NET C# fejlesztő
 [releváns találat] ASP.NET C# fejlesztő, CRM/ERP tanácsadó, informatikai vezető
9. C# szoftverfejlesztő (VS2016, VBA /Access, JAVA, HTML, CSS)
 [releváns találat] Kezdõ C# szoftverfejlesztõ 6 hónap tapasztalattal (Visual Studio 2016, VBA for Access, JAVA, MySQL, Ms Access programozás, HTML5/CSS3 tudással) egyenlõre mindenbõl max 6 hónap tapasztalattal.
10. technikus
 [releváns találat] Pc szerviz, több éves tapasztalat.
11. SMT technikus
 [releváns találat] smt gyártásban szerzett 15 éves tapasztalat (DEK,SIPLACE) folyamatmérnök,karbantartás, alkatrészlogisztika
12. Ügyviteli rendszer fejlesztő
 [releváns találat] Kliens-Szerver ügyviteli program fejlesztés MS-SQL C# környezetben
13. IT projketmenedzser
 [releváns találat] WEB és alkalmazásfejlesztés, mobil App-ok, IT hálózatfejlesztés, tréningek, képzések
14. Web fejlesztő
 [releváns találat] 6 éve dolgozom főállásban webdesignerként, webfejlesztőként és keresőoptimalizálóként. Több, mint 6 éves HTML/CSS, valamint 2 éves PHP/MySQL és JavaScript/jQuery tapasztalattal rendelkezem. Joomla és Wordpress CMS-eket átfogóan ismerem.
15. Hardware SW Ms Linux Hálózat
 [releváns találat] 20 éves PC hw és sw gyakorlathálózatépítés és tervezés, wireless hálózatoktervezése építése, Mikrotik specialista,
16. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
17. Rendszerszervező, konzulens specialista
 [releváns találat] Informatikai rendszerek bevezetésében és gyártásában komoly tapasztalatra szert tett specialista állást keres.
18. Java SE/EE
 [releváns találat] Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
19. IT projektvezető, IT középvezető
 [releváns találat] ERP (MFG-PRO, SAP) rendszerek bevezetése, verzióváltása, supportálása, Teljes körű projektvezetés. Fejlesztő és támogató csoportok vezetése. 15 év tapasztalat szolgáltatási és gyártási területeken.
20. SAP Basis admin
 [releváns találat] A fő profilom SAP Basis adminisztráció (3rd level), DB2 & Oracle adatbázis rendszerekkel Aix & Unix alapon. (3rd level: sap install, system copy, restore/recovery, performance optimalization, troubleshooting...)
21. IT koordinátor
 [releváns találat] Nyomdai programozók munkájának koordinálása.
22. IT szakértő
 [releváns találat] informatikai rendszermérnök, hálózati rendszermérnök, rendszergazda
23. IT Oracle senior consultant, Senior It Project Leader
 [releváns találat] 17 év SAP és Oracle EBS bevezetési tapasztalat Pénzügy és Logisztikaai területeken, It projekt menedzsment tapasztalat globális bevezetéseken, Államigazgatási projekt bevezetési gyakorlat
24. szoftverfejlesztő (EDI,web)
 [releváns találat] Experienced full stack developer
25. informatika oktató
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. B2B Account Manager - IT, Telco, Finance, Distribution
 [releváns találat] 2005 óta tevékenykedem B2B területen, mindig élvonalbeli társaságoknál dolgoztam, kizárólag értékesítési pozíciókban. Több mint 3 éve foglalkozom fókuszáltan informatikai szereplõkkel és megoldásokkal.
27. Linux/Windows rendszergazda oktatási tapasztalattal
 [releváns találat] Az utóbbi 10 évben Windows 2000, Windows 2003 valamint többféle Linux (SuSE, Mandriva, Ubuntu) szerver illetve XP, Windows 7, NComputing kliens környezetben dolgoztam 600 fős intézmény önálló rendszergazdájaként.
28. hálózattervező /linux rendszergazda /grafikus
 [releváns találat] Windows hálózat, Linux ismeretek. Felsőfokú végzettség (nem IT) + OKJ hálózattervező/üzemeltető végzettség. Grafikus/designer referenciák. Analóg elektronikai fejlesztési gyakorlat.
29. JD Edwards fejlesztő és rendszergazda
 [releváns találat] 10 éves tapasztalat JD Edwars Word és OneWord rendszer üzemeltetésében és fejlesztésében
30. ERP-Baan
 [releváns találat] IT-mérnök, Baan (+adatbázis) ismerete, gyakorlati alkalmazások..(Gyártási, ILC, MRP, BOM...)8 év tapasztalat,Folyamatos önképzés, felhasználók oktatása. (adatbázis ismeretek Mysql, Oracle...)SQL,PHP,Cognos,REFA, Fémipari gyártástapaszt., Tanácsadás
31. grafika, képszerkesztés,kiadványszerkesztés, videó vágás
 [releváns találat] FullHD anyagok földolgozása, készítése, profi operatőri ismeretek, különböző formátumuk közötti konverzió és digitális archiválás. Magas színtű hardver és szoftver ismeret, Adobe programok, Avid vágóprogram, DVD authoring szoftverek, stb...
32. ERP szakértő, IT vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. Java fejlesztő
 [releváns találat] Java EE (Spring, Hibernate) fejlesztõ
34. Tapasztalt programozó, rendszerinformatikus
 [releváns találat] Szakmai ismeretem több mint 20 évre nyúlik vissza...
35. Tapasztalt programozó
 [releváns találat] Elsõ sorban desktop programozó vagyok, de PHP-val is boldogulok.Jelenleg játék fejlesztõként tevékenykedem. Elõzõ munkahelyemen gyártás irányítási programot fejlesztettem, így otthon vagyok az adatbázisokban is.
36. VFP 9.0 fejlesztő
 [releváns találat] Egyedi programok fejlesztése. Adatbázis kezelés. Kereskedelmi, nyilvántartó, termelés irányító programok, rendszerek készítése.
37. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] OKJ-s rendszerinformatikus, Windows, Linux, Novell ismeretekkel, HTML alapismeretekkel, MS Office professzionális ismerete, szakmai angol nyelv
38. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Rendszergazda
 [releváns találat] Felsőfokú rendszergazdai végzettséggel, pályakezdőként állást keresek, Budapest területén is.
40. Gépipari/Informatikai technikus
 [releváns találat] Ipari gyártás/Automatika/Programozás/Linux területein könnyen helytálló álláskereső vagyok
41. Tesztelő, sitebuilder
 [releváns találat] Jelenlegi munkahelyemen több mint két éve dolgozok mint tesztelő, feladataim közé tartozik többek között weboldalak felhasználói kézikönyvének- és tesztelési jegyzőkönyveinek elkészítése, sitebuild feladatok ellátása, valamint support tevékenységek elvégz
42. powerbuilder fejlesztő
 [releváns találat] PowerBuilder, adatbázis fejlesztés
43. PHP fejlesztő referenciákkal
 [releváns találat] PHP, MySQL, Javascript, HTML, mikrokontroller assembly magasszintű ismerete, angol középfok
44. Cisco rendszermérnök
 [releváns találat] Voice, üzemeltetés, hálózat
45. Grafikus, kiadványszekesztő, webdesign
 [releváns találat] 10 év tapasztalat újság (napi-heti-havilap) tördelésében és egyéb kiadványok szerkesztésében (DTP)Adobe termékek, Corel draw, Quark Xpress teljes körű ismerete
46. CAD/CAM programozó, HTML programozó
 [releváns találat] Alkatrészek modellezése. Lemezalakító és műanyag fröccsöntő szerszámok modellezése. A 3D megmunkálóprogram elkészítése a megrendelő szerszámgépére fordított cnc program elkészítése. Honlapok szerkesztése. Nézzen be hozzám: http://egpcteam.atw.hu
47. Kezdő PHP programozó
 [releváns találat] Nemzetközi és okj bizonyítvánnyal keresek munkát. Elsősorban az internetes adatbázisok témaköre érdekel és szeretnék továbbfejlődni a dinamikus weboldalak programozásában. SQL adatbázisokkal is szívesen foglalkoznék és Windowsos rendszerfelügyelő is volta
48. Php, Mysql, Photoshop, Coreldraw
 [releváns találat] Weblapszerkesztés, kiadványszerkesztés, sitebuild
49. Rendszergazda, (általános informatika)
 [releváns találat] Átfogó Informatikai ismeretekkel rendelkezem. Adatbázisok kivitelezését és üzemeltetését vállalom MS access környezetben, statikus weblapszerkesztés és karbantartás. Jó problémamegoldó képeséggel rendelkezem nyitott vagyok az új dolgok iránt.
50. ERP gyártás-logisztika, BI
 [releváns találat] ERP gyártás-logisztika, BI
51. delphi firebird fejlesztő, php mysql fejlesztő
 [releváns találat] 10 éve fejlesztek delphi programmal, először még interbasel és az utóbbi években firebird adatbázissal számlázó,gyártás irányító programokat fejlesztek mint egyéni vállalkozó.Továbbá php mysql programokat is fejlesztek.Vállalok dbase - firebird adatbázis
52. IT renszeradminisztráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. Tapasztalt Unity programozó, indie fejlesztő
 [releváns találat] - Szoftvertesztelés, tesztcsapatvezetés- Videojáték fejlesztés, mobilra, 6 év Unity C# programozói tapasztalat - Adobe: Photoshop, Premiere Pro, Encore, Dreamweaver, Flash szakmai tapasztalatok.- TV/Film: reklámfilm, riportfilm készítési tapasztalatok, op
54. Solaris SA, Windows SA, CCNA, Java prg.
 [releváns találat] Solaris SA, Windows SA, CCNA, Java prg., hálózat építés
55. 3D modellezés
 [releváns találat] Leginkább 3D modellezéssel foglalkoznék AutoCAD vagy Solid Edge programokkal, de C++ programozás is érdekelne
56. kiadványszerkesztő, grafikus, fotós
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Powerbuilder fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. Programtervező Informatikus (C#,C++,Java,SQL,PHP,HTML,CSS)
 [releváns találat] 1 éves szakmai tapasztalasztalattal rendelkezem C# valamint 2 éves szakmai tapasztalasztalattal rendelkezem C/C++ nyelven történő fejlesztés területén.
59. Delphivel foglalkozok (D4, D5, D7, BDS)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
60. Nyomdai előkészítő, kiadványtervező, Php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. IPPBX
 [releváns találat] IPPBX, Asterisk, IP phone, softswitch, callcenter, call-center, IP telefon, gateway, softphone, telefonközp. programozás, archiválás, nagy terhelésű rendszerek tervezése, gyártása, hangolása, üzemeltetése, továbbfejlesztése, bővítése, átalakítása, karbant
62. Önéletrajz
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
63. rendszergazda, hálózatok, virtualizálás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. 3d prezentáció; látványtervezés; grafika
 [releváns találat] 3d-és látványterv készítés: enteriőr- exteriőr, termék modellezés és fotorealisztikus renderelés egyéb grafikai munkákhoz, tervezés alatt álló tárgyak valósághű megjelenítése tetszés szerinti háttérbe illesztéssel, 3d-és rekonstrukció, animáció készítés.
65. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. alap
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
67. Ács Zoltán
 [releváns találat] Hat év munkatapasztalat multimédiás fejlesztések, digitális tartalmak gyártása területén, ebből 3 évet Produkciós Manager, Projekt Manager beosztásban végeztem.
68. UX Designer
 [releváns találat] Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
69. Fejlesztés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. Desktop Support
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
71. informatikus szakkönyvíró, szakfordító és oktató
 [releváns találat] 14 éve foglalkozom informatikával. Első saját könyvem 2004-ben jelent meg, Dreamweaver 4 kézikönyv címmel. Jelenleg is újabb könyve(i)men dolgozom...
72. ERP / IT vezető
 [releváns találat] Gyakorlott ERP / IT vezetõ többéves szakmai tapasztalattal.
73. Standard
 [releváns találat] 11 éves IT tapasztalat (rendszergazda szinttől kezdve, Oracle/Unix tapasztalattal, EDI/B2B support - webMethods, mellette Windows/Network felügyelet)
74. .Net, MFC, RoR fejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalt .Net, MFC, Ruby on Rails fejlesztő
Cégprofilok
1. Itent Kft.
 [nincs megadva leírás]
2. IVM Zrt.
 A székesfehérvári IVM Zrt. ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik, melyek Magyarországon kívül számos európai vállalatnál is megtalálhatóak.
3. MP Spare Parts Kft
 Céges vállalatirányító szoftverek egyedi tervezése és fejlesztés, webfejlesztés, Agilis módszertan, Optimalizálás és költéshatékonyság növelés.
4. Trilobita Informatikai Zrt.
 A Trilobita Zrt. 1997-es alapítása óta a magyarországi közép- és nagyvállalatok meghatározó megoldás szállítójaként működik.
5. Vamosi Milano
 A Vamosi elhozza a vadonatúj, eredeti olasz bútorokat Önnek, melyeket kizárólag az Európai Unió területén, kézzel készít. Design kanapék, franciaágyak és kiegészítő termékek, testre szabható bútorok több ezer szövetkombinációból álló választékkal!
6. InfoCompass Hungary Kft.
 A közös irány. Alaposan választottuk és komolyan gondoljuk. Mind ügyfeleinkkel, mind kollégáinkkal olyan megállapodásokat igyekszünk kötni, amik siker esetén mindkét felet jutalmazzák, sikertelenség esetén pedig mindkét felet terhelik, bár utóbbi nincs :)
7. Maxint Kft
 [nincs megadva leírás]
8. JobCTRL Kft
 [nincs megadva leírás]
9. Exhelp Bt.
 Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
10. Danubisoft Kft.
 [nincs megadva leírás]
11. APS Szoftver
 Egyedi szoftver tervezés, fejlesztés. Szoftver termék fejlesztés, forgalmazás.
12. ADB-Pro Informatikai Kft.
 Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikus adatgyűjtés szoftveres feldolgozásának területein szigorú működési biztonságot megkövetelő üzemi körülmények között.Tapasztalataink kiterjednek webes és asztali rendszerekre.
13. MYND-Ideál kft
 White-label company
14. Lansystem Kft.
 Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
15. Kelly Services Hungary
 Mi megkeressük a legjobbakat. Ön kiválasztja a tökéleteset.
16. 3DHISTECH Kft.
 Digital Microscopy - Digital Pathology / A mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú cégünk hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik
17. Omnit Magyarország Kft.
 Az Omnit Magyarország Kft. 2007-es megalapítása óta magas szintű informatika tanácsadással, megvalósításhoz kapcsolódó alkalmazásfejlesztéssel és infrastruktúra szolgáltatással foglalkozik.
18. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
19. SCSSoft Kft
 Ipari adatgyűjtő, mérő, szabályozó rendszerek készítése
20. Gloster telekom Kft.
 A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
21. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
22. Naturen Kft.
 Cégünk 1993-ban alakult kutatás-fejlesztési projektek megvalósítására. Eddigi fennállásunk során jelentős tapasztalatokat szereztünk mérési adatgyűjtő és ipari folyamatirányító rendszerek tervezésében, fejlesztésében, kivitelezésében és üzemeltetésében.
23. Flexibile Bt.
 IT Expert
24. Cégprofil
 Kereskedelmi és Termelésirányítási szoftver egyedi szoftverfejlesztés, Magic eDeveloper, PHP, MySQL
25. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Glownexus Hungary Kft.
 [releváns találat] Nagyvállalatoknak nyújtunk teljeskörű, Microsoft-alapú informatikai- és szoftvermegoldásokat. Ügyfeleink főleg svájci cégek FMCG és pharma területen.
2. Mirango Kft.
 [releváns találat] A Mirango szívesen bekapcsolódna C# vagy web alapú fejlesztési projektekbe. (erősségek: algoritmusok, terhelés elosztás, matematikai háttér, természetes nyelvek feldolgozása)
3. Jármű Zrt
 [releváns találat] Vállalatunk több mint 40 éve foglalkozik vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények előállításával; jól hasznosítható gyakorlattal rendelkezik az alumínium-szerkezetek gyártásában.
4. Logipix Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. TouchNet Hungary Kft
 [releváns találat] Nemzetközi cégcsoportunk közel 20 éve Internet terminálok gyártásával, üzemeltetésével, reklámhirdetések megjelenítésével, valamint egyedi kuponrendszer kiépítésével foglalkozik.
6. Bit Team Kft
 [releváns találat] A BitTeam Kft hazai és külföldi projektekben vett részt. Angol és német nyelven vagyunk tárgyalóképesek. C#, Java és Delphi tecnológiákban és relációs adatbázisok kezelésében jártas szakemberekkel rendelkezünk. Alválllakozóként keresünk partnereket.
7. BCS Hungary Kft.
 [releváns találat] A BCS Hungary az IBCS csoport tagja, amely Közép-Európában öt országban van jelen, immár 20 éve. Fő alkalmazási területek: raktár-logisztika, gyártási folyamatok, termékkövetés, szállítás és kézbesítés.
8. e-Best Kft.
 [releváns találat] e-Best Tanácsadó Kft. Budapest. Oracle termékek értékesítése, CRM, ERP, BI licence, maintenance és szoilgáltatás. Komplex projektek, tervezés, bevezetés, támogatás, fejlesztés. Pénzügy, Logisztika, Gyártás, kapcsolódó területek (gyártásirányítás, vonalk
9. MCL Consulting Kft.
 [releváns találat] Az MCL Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. munkaerő-közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozik. szakterületek: IT, Gyógyszeripar, sales, gyártás-termelés, pénzügyi-banki terület.
10. Elcoteq Kft
 [releváns találat] A finnországi központú Elcoteq a világelsők közé tartozik az elektronikai termékek gyártásában. Magyarországon Pécsett, 3 üzemünkben kommunikációs technológiai megrendelők részére gyártunk elektronikai termékeket és berendezéseket.
11. DENSION Audio Systems Kft
 [releváns találat] Saját fejlesztésű eszközök fejlesztése és gyártása, (beágyazott rendszerek)
Termék és megoldás profilok
1. TriDoc enterprise
 Széleskörű funkcionalitás egyedi igényekre szabva. Iratkezelés nagyvállalati szemléletben.
2. TriDoc standard
 Magas szintű dokumentum menedzsment megoldás kis és közepes méretű vállalkozások számára.
3. Termékek
 Képzésmenedzsment szoftverek a kézpés kezelés, vizsgáztatás, költségek nyomonkövetése és riportálása területére kiterjedően. Biztos alapot adunk egy teljesítményértékelő rendszerhez, karriermenedzsment kialakításához vagy akár a költségvetés kez
4. Vállalati MS Exchange naptár- és szabadságkezelő webapp
 A Weinberg '93 Építő Kft. acélszerkezet gyártással foglalkozó cég nagy cégnevekkel a referenciái között (pl. Audi). A Weinberg-nek fejlesztünk ASP.NET MVC alapokon komplex MS Exchange naptár- és szabadságkezelő rendszert.
5. Ipari végellenőrző kamerarendszer
 Az Aventics Hungary Kft. élesben használja az IoT Kutatóintézet által fejlesztett ipari kamerarendszert a kiszállítás előtt álló gyártmányok vizuális ellenőrzésére.
6. App fejlesztés
 Elsősorban iPad-re és IPhone-ra, de most már Androidra is gyártunk applicatiókat. Elsősorban digitális könyveket, epub és applicatio formátumban is. Elsősorban nemzetközi partnerekkel együttműködésben.
7. CodeMeter - Digitális Jogkezelő Rendszer - DRM
 [nincs megadva leírás]
8. Protean
 A rendszer segítségével az irodájában követheti nyomon az Ön felügyelete alá tartozó gyártóberendezéseket, néhány gombnyomással tájékozódhat az aktuális, vagy bármilyen korábbi időszak gyártási eredményeiről, mérőberendezések adatairól, hibákról
1. G.P.M.S.
 [releváns találat] General Production Management System.
Teljes produkciós vezérlő és kezelő rendszer.
Casting, Forgatókönyv írás, Gyártás tervezés, Diszpozíció, Erőforrás allokáció, Költségvetés-tervezés (terv-tény összehasonlítások), Raktár kezelés;
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. SW Engineer
 Our client (Security Systems for Banknote printing) is looking for SW Engineers in Budapest (.NET/C#/C++, Agile, Scrum, Design patterns). The new team will develop the next generation of their product.