Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Energia állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Junior Support Engineer
 We are looking for Junior collegues with engineering degree to our support team. You can learn an award winner new technology and work closely with the developers. Join our program for fresh graduates work and learn in the same time!
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

Szakemberek
1. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
2. Rátkay János
 Szerteágazó tapasztalatot szereztem a vezetési és IT tanácsadás, rendszertervezés, fejlesztés és tesztelés, agilis szoftverfejlesztés, képzés/tréning valamint projekt- és folyamatmenedzsment, üzletfejlesztés és általános menedzsment területén.
3. Finance Project manager/IT project manager
 Tapasztalt Finance/ IT projektmenedzser, projekt analyst, koordinátor. Agil, Waterfall, Prince2Projekt tervezes, eroforras tervezes, koltsegvetes tervezese, end to end menedzsment, uzelti igenyek felmerese, folyamatmenedzsment. Banki es nagyvallalati proj
4. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztés-vezető
 Több, mint 30 éves C++ fejlesztői és ~5 év fejlesztésvezetői tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztőként mind hardver közeli, mind GUI-s és adatbázissal kapcsolt fejlesztésben, vezetőként 10-15 fős csoport irányításában van tapaszta
5. Business Analyst, SAP tanácsadó
 I'm an IT business consultant with 6 years experience. During my career I was participating in medium and large scale projects of different industry fields (energy, media & communication, food producing, telecommunication).
6. Senior PHP / Symfony 2 fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
7. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
8. termelés támogatás, sap mm, operatív irányítás, pdca
 Szia! Elemző és rendszerben gondolkodó IT affinitású közgazdász, munkahelyen oktattam már a kollégákat SAP hatékonyabb használatára | beszerző, folyamatfejlesztő tapasztalattal szeretnék az IT területén elhelyezkedni.
9. Java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
10. IT Projektmenedzser
 Jelenleg egy multinacionális cégnél vagyok IT projektvezető, illetve BA feladatokat is ellátok. Korábban EU társfinanszírozású projektek menedzselésével is foglalkoztam.
11. Business Analyst
 [nincs megadva leírás]
12. Delphi, C# fejlesztő
 Ipari kommunikációs és adatgyűjtő (SCADA) rendszerek fejlesztéseSiemens WinCC specialistaWonderware IntouchBorland, Embarcadero Delphi fejlesztésSoros és TCP/IP alapú ipari kommunikációs modulok fejlesztése (Modbus, Adam)
13. Mainframe alkalmazás elemző / fejlesztő
 Mainframe alkalmazás üzemeltető, elemzői, fejlesztői tapasztalattal (z/OS, Cobol, JCL, DB2, IMS, OPC)
14. PHP fejlesztőknek szerzek munkákat
 Symfony, Zend, Magento, Wordpress
15. Rendszergatda
 [nincs megadva leírás]
16. Műszaki koordinátor - projektvezető
 Műszaki koordinátor - kábelezési projektvezető.Stuktúrált és optikai, valamint erősáramú és UPS hálózatok tervezése/terveztetése és kivitelezése.
17. Billing expert számlázási szakértő
 Telco billing és adatbázis szakértő
18. IT rendszerfejlesztés, ügyfél oldali támogatás
 vállalati szintű megoldások bevezetése, dokumentumkezelés
19. BI/DWH szakértő
 [nincs megadva leírás]
20. Máger Ede
 SZEMÉLYI ADATOK:Születési dátum: 1986. január. 30.Születési hely: TatabányaLakcím: 2045 Törökbálint Szőlő utca 5.Állampolgárság: magyarCsaládi állapot: nőtlenTelefon: 0670-365-93-29
21. c# .net, silverlight fejlesztő, oracle sql, pl/sql, ape
 3 éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok. Fejlesztési tapasztalataim az alábbi területeken vannak: C# .NET, Silverlight, WCF, WPF, MVVM, továbbá Oracle SQL, PL/SQL, APEX és Spatial. Némi Java, Javascript, C++, KML ismerettel is rendelke
22. ICT Project Manager, ICT Manager
 Management of ICT related projects. Management of ICT infrastructure and applications. Process management.
23. Programozó és IT technikus
 AVR mikrokontrollerek c és c++ nyelvű programozásával foglalkoztam, ahol hardware tervezést is végeztem. Korábban IT technikusként dolgoztam a Lukoil olajtársaságnál, ahol a kasszarendszer és Petrovend üzemanyag szintmérő telepítését végeztem.
24. ABAP fejlesztő
 ISU, HR, Fi-Ca modulok
25. Java fejlesztő sql, php és tesztelési ismeretekkel
 Fõbb munkakörök: Villamos ipari szoftverek tesztelése, Java ill GWT alapú fejlesztés, weboldal tervezése és megvalósítása php nyelven. kép szerkesztés, minõség javítás Gimp segítségével... Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok mérnök informatik
26. JAVA,C,C#,PHP,HTML,JavaScript, .NET
 Jelenlegi munkahelyemen (Sanmina-SCI Tatabánya, elektrónikai gyártó cég) JAVA-val foglalkozok, illetve kis gépészettel, mellette a Gábor Dénes Főiskolán végzős hallgató vagyok. Rendelekezek (web)programozási ismeretekkel, valamint hobbiként is programozok
27. Projektvezetďż˝
 Tďż˝bb iparďż˝gban, sok ďż˝ves hazai ďż˝s nemzetkďż˝zi tapasztalattal rendelkezďż˝ projekt ďż˝s program manager
28. Senior ABAP programmer
 20 éve programozok ABAP környezetben.
29. SAP IS-U tanácsadó és operatív vezető
 Több, mint 10 év munkatapasztalat különböző iparágakban (szotverfejlesztés, logisztika, pénzügy, SSC, energetika), mint IT szakértő. ERP és adattárház renszerismeret (Baan, JBA, CLS-FDW, SAP IS-U), senior analyst, junior manager.
30. IT tanácsadó / projekt vezető
 IT csoport vezetés, intarnational projekt management, folyamatszervezés, ICT konzultáció, projekt lebonyolítás alvállalkozókkal/outsourcing.
31. tervező mérnök
 FPGA alapú műszerek tervezése-fejlesztése, embedded C fejlesztésben 6 év tapasztalat, kijelzők fejlesztése, periféria, mikroprocesszorok.
32. Üzleti Intelligencia, adatbázis szakértő
 BI / DWH / ETL tanácsadó, fejlesztő
33. IT vezető
 Informatikai szervezet vezetése, informatikai rendszerek fejlesztésének vezetése, megfelelõ informatikai megoldások biztosítása, informatikai igényeinek menedzselése, informatikai infrastruktúra megbízható és költséghatékony üzemeltetése, fejleszté
34. It Support
 [nincs megadva leírás]
35. Webprogramozó
 Mérnök informatikus vagyok. Saját vállalkozásom van, melynek fő profilja a honlapkészítés WordPress, és Joomla tartalomkezelőkkel. Honlapok fejlesztésével, karbantartásával is foglalkozom. A honlapom: www.butterfly-design.hu
36. C# .Net, MS SQL, MySQL, PostgreSQL,
 [nincs megadva leírás]
37. Rendszergazda vállalkozó
 Rendszergazdai feladatok, szerverek üzemeltetése, hálózatok épitése és karbantartása, weboldalak fejlesztése, beszerzések, stb.Gyors, önálló, megbizható, preciz, valamint számlaképes vagyok!
38. Php, joomla, magento, wordpress stb. fejleszto, sitebuilder
 Php, Html, CSS, Javascript, Adobe programok ismerete, Ecommerce uzletek fejlesztese (Joomla, Magento, Wordpress magas szinten, valamint tobb mas tipusu)
39. Programozó Rendszerinformatikus Oktató
 Programozó Rendszerinformatikus Számítástechnikai oktató
40. Google Adwords, Analitics, SEO referenciákkal
 Kereső marketing, és SEO területén 4 éves tapasztalat, saját ügyfélkörnek kampányok futtatása, WEB optimalizálása, WEB ergonomiai tanácsadás, korosztálytól független IT oktatás, könyvelő iroda rendszergazdai munkái.
41. DJerry
 [nincs megadva leírás]
42. .NET (Silverlight) Lead Developer
 Silverlight fejlesztõ (C# .NET WPF/Silverlight (MVVM,MEF,PRISM), MS SQL)
43. Információ Biztonsági Vezető / IT auditor CISA, CISM
 Információbiztonsági vezető (3 év), IT auditor (5év), tanácsadó, projektvezető, szakmai minőségbiztosító tapasztalat. Gyakorlatorientált menedzsment és operatív tudás. Erős módszertani háttér (10év ITIL, 8év COBIT, 4év eTOM, ISO27001, ISO25999, ISO38000),
44. Kereskedelmi igazgató
 VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
45. Informatikus közgazdász
 [nincs megadva leírás]
46. COBOL,PROGRESS,ABAP ERP FEJLESZTŐ
 COBOL,PROGRESS,SAP/ABAP fejlesztés
47. OmnIT
 [nincs megadva leírás]
48. Rendszerszervező
 Rendszerszervezõ, Üzleti elemző (BI), Program tervezõ, Programozó, Szoftver Tesztmérnök
49. java fejlesztő
 2010 januárban végeztem a BME-n informatikusként. Körülbelül egy éves egyetemi gyakorlattal, és hét hónapos java szoftverfejlesztői munkatapasztalattal rendelkezem.
50. Sharepoint/Navision konzulens
 [nincs megadva leírás]
51. rendszergazda a-z-ig
 Rendszergazdának miért kell programozni,
programozónak, miért kell hálózatot üzemeltetni?
52. Tapasztalt SCADA fejlesztő, Systemtester
 Folyamatirányítási rendszerek felépítése, telepítése. Komplett rendszerek tesztelése, hibakeresés.
53. kreatív projektvezető
 Közgazdasági-szakokleveles villamosmérnök vagyok, pályafutásom során javarészt informatikával foglalkoztam: az évezredfordulóig elsősorban szakmai feladatokat végeztem, ezt követően projektvezetőként vettem részt különböző informatikai projektekben.
54. Delphi, Flex Bulider, CorelDraw
 '99 óta vagyok Delphi fejlesztő, a felkészültségi szintem ezért haladónak mondható :) Szorgalmas vagyok, nem ismerek lehetetlent, bármit leprogramozok! A Flex Builderrel Flash-alapú weboldalakat készítettem. A Corel meg a PS meg csak úgy jött.
55. Rendszergazda
 Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
56. igazságügyi szakértő, fejlesztő
 30 éves múlttal rendelkezõ fejlesztõ, rendszergazda - informatikai igazságügyi szakértõ vagyok. Sokféle fejlesztõi környezetben dolgoztam már. Részmunkaidős feladatot keresek .
57. rendszerinformatikus Programozó
 rendszergazdai gyakorlattal rendelkező informatikus
Oktatási gyakorlat 5 év felnőtt oktatásban alap közép és felsőfok
58. Delphi, Flex Builder, php programozó
 Delphi - bármit leprogramozok!
59. Rendszermérnök
 Informatikai rendszerek üzemeltetése.
60. Informatikus - Rendszergazda
 Informatikus Rendszergazda - Windows rendszerek
61. Python fejlesztő, Adatbázis manager
 Bármi jöhet, ami kihívást jelent, sablon weboldalak készítése nem vonz. :)
62. Senior ABAP fejlesztő
 ABAP fejlesztés, IS-U, IS-OIL, CRM, FI, CO, MM, SD, BW, PM/SM, HR
63. Senior developer
 Több éves banki és nagyvállalati környezetben szerzett PL/SQL, MSSQL, C# fejlesztői tapasztalattal rendelkezem.
64. Linux, Windows, SQL szerver adminisztrátor
 Linux web, mail, ftp, file, firewall, VPN szerverek telepítése, felügyelete.Virtualizációs rendszerek telepítése, felügyelete. MS szerverek telepítése, felügyelete. SQL szerverek felügyelete, SQL fejlesztés. Delphi, Java programozás. Hálózat kiépítés
65. hálózati rendszermérnök, cisco
 IP hálózat üzemeltetés, fejlesztés, főként Cisco eszközökkel. HP OV NNM felügyeleti rendszer, Wireless, stb.
66. Senior rendszergazda / adatbázis adminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
67. ajax specialista, UI fejlesztő, front-end szakértő
 Ajax alapú online termékek, webszolgáltatások fejlesztésével foglalkozom!
68. junior php/mysql fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
69. Rendszerfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
70. .NET fejlesztő (C#, MS SQL, WinForm, DevExpress)
 [nincs megadva leírás]
71. SAP HR, HCM specialist, Projektmanager
 [nincs megadva leírás]
72. Delphi fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
73. Informatikai osztályvezető
 [nincs megadva leírás]
74. IT infrastruktúra tanácsadó
 IT infrastruktúra tanácsadó
75. Tapasztalt ERP fejlesztő, PowerBuilder, Oracle szakértő
 • több mint 10 éves tapasztalat kiemelt rendelkezésre állású rendszerek fejlesztésének, bevezetésének teljes életciklusában hazai és nemzetközi projektekben • nagy méretû adatbázisok tervezése-kezelése
76. IT tanácsadó
 Matematikus-mérnök, fejlesztési és értékesítési tapasztalatokkal
77. Tapasztalt C#, MS-SQL, LINQ, php, Ext js fejlesztő
 C# 3.0, Ext Js 4.0 kliens programokat és azok szerver oldali programozását végzem
78. informatika, nyomdaipar, marketing
 [nincs megadva leírás]
79. Tapasztalt Delphi programozó, folyamatirányító
 [nincs megadva leírás]
80. Mérnök informatikus, minőségügyi szakmérnök
 [nincs megadva leírás]
81. SAP ABAP
 [nincs megadva leírás]
82. Rendszergazda, informatikus
 [nincs megadva leírás]
83. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
84. Kreatív, magas igényű rendszerszervező, szervezetfejlesztő
 Vállalati irányítási rendszereket, szolgáltatási, értékesítési rendszereket, marketing, pénzügyi rendszereket, komplett HR és tréning rendszereket tervezek és építek. Az Egyesült államokban végzett szocio-kibernetikus a szakmám. Különleges mozgó térképek,
85. Tapasztalt rendszergazda és programozó
 10 éves tapasztalattal rendelkező informatikai mérnök. Rendszertervezés,-fejlesztés,-integrálás,-üzemeltetésben és oktatásban jártas.
86. C#,VFP,SQL
 C#,VFP,SQL
87. Delphi és Adatbázis fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
88. Tapasztalt SAP tanácsadó
 SAP bevezetésekben szerzett 10+ év tapasztalat.
89. Mérnökinformatikus / Internetes alkalmazásfejlesztő
 Mérnökinformatikus/Internetes alkalmazásfejlesztő Microsoft Office Irodai fejlesztőkörnyezet gyakorlati tapasztalataival, továbbá Windows, DOS, Novell Netware, SQL, PHP, Javascript, HTML környezetek ismeretével állást keres.
90. Szakma
 Széles látókörű univerzális műszaki szakember vagyok. Vezetői gyakorlattal, jó tárgyalási készséggel. Területeim: IT, energetika, elektronika, oktatás, biztonságtechnika, gép-berendezésgyártás, telekommunikáció
91. Vezetői és Informatikai Tanácsadó
 "VIT profil fejlesztés alatt"
92. Üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
93. Mészáros Melinda
 SAP Tanácsadó MM,WM,PM,ISU,PP
94. rendszertervező
 rendszerszervező, rendszerfejlesztő mérnök
95. Alap
 [nincs megadva leírás]
96. Adatbáziskezelés, Alkalmazás fejlesztés, Oktatás
 Oracle SQl,PL/SQ,HR,Discoverer;Adatmigráció,Microsoft Office MS Access,VBA, Szakdolgozatok
97. Senior folyamatmenedzsment tanácsadó
 A hatékony üzleti folyamat 5 fontos ismérve: (1)Ügyfelek és partnerek által Azonosan értelmezett (2)Munkatársak által Értelmesen betartott (3)Informatikával Helyes mértékben megtámogatott (4)Vezetők által Kellő figyelemmel kísért (5)Velem bevezetett...
98. Microsoft rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
99. SAP tanácsadó, projektvezető
 [nincs megadva leírás]
100. Alap
 [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Itent Kft.
 [nincs megadva leírás]
2. MP Spare Parts Kft
 Céges vállalatirányító szoftverek egyedi tervezése és fejlesztés, webfejlesztés, Agilis módszertan, Optimalizálás és költéshatékonyság növelés.
3. Trilobita Informatikai Zrt.
 A Trilobita Zrt. 1997-es alapítása óta a magyarországi közép- és nagyvállalatok meghatározó megoldás szállítójaként működik.
4. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
5. Flash Media Group Kft
 Full service - digitális ügynökség
6. Exhelp Bt.
 Rendszerkarbantartás, Rendszergazda feladatkör ellátása.
7. WebLib Kft.
 A WebLib intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési és szövegbányászati megoldások kutató fejlesztője.
8. Tech People Kft.
 IT szakemberek közvetítése kontraktori vagy alkalmazotti lehetőségekre egyaránt.
9. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
10. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
11. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
1. GE Lighting
 [releváns találat] GE Lighting - fényforrás és világítástechnikai megoldások (volt Tungsram). EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) központ, kutatási és fejlesztési központ, fénylabor. Gyárak: Bp, Kisvárda, Zalaegerszeg.Bővebb információ: http://www.ge.com/hu/hu/
Termék és megoldás profilok
1. TriDoc enterprise
 Széleskörű funkcionalitás egyedi igényekre szabva. Iratkezelés nagyvállalati szemléletben.
2. TriDoc standard
 Magas szintű dokumentum menedzsment megoldás kis és közepes méretű vállalkozások számára.
3. Termékek
 Képzésmenedzsment szoftverek a kézpés kezelés, vizsgáztatás, költségek nyomonkövetése és riportálása területére kiterjedően. Biztos alapot adunk egy teljesítményértékelő rendszerhez, karriermenedzsment kialakításához vagy akár a költségvetés kez
Licitálható projektek, ajánlatkérések
Nincs találat.