Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Telekom állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Technikai ügyfélszolgáltatos
 jó kommunikációs képességű Technikai supportos kollégát keresünkSzeretnél egy igazi, belevaló, profi informatikai cég csapatában dolgozni? Értékesítői vénával rendelkező fiatalos és dinamikus kollégát keresünk csapatunkba.
2. Junior projekt menedzser
 [nincs megadva leírás]
3. Senior Software Engineer
 Our Client is an international software engineering company, we are looking for a SENIOR SOFTWARE ENGINEER for them
4. Web tanácsadó, Projekt menedzser
 Olyan munkatársat keresünk, aki több éves tapasztalattal rendelkezik webes fejlesztések területén, de nem fejlesztőként, hanem inkább tanácsadóként szeretne tevékenykedni.
5. Asterisk, hálózati rendszermérnököt keresünk
 Profi Asteriskhez értő, linux, hálózati ismeretekkel rendelkező szakembert keresünk főállásba Budapesten.
6. Rendszertámogató
 [nincs megadva leírás]
7. JUNIOR JAVA FEJLESZTŐ
 Cégünk számlázási, ügyfélkezelési, ügyviteli rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Minőségi IT szállítóként a hazai piac egyik meghatározó szereplője, de külföldi projectek szintén jellemzőek. Jelenleg induló projectünkhöz JUNIOR AJAVAfejlesztőt keresünk
8. MS-SQL Fejlesztő
 http://www.artanacsado.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=78:ms-sql-fejleszt&catid=39:allasajanlatok&Itemid=65&lang=hu
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Szoftver Tesztelő
 http://www.artanacsado.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=79:szoftver-tesztel&catid=39:allasajanlatok&Itemid=65&lang=hu
10. IT Tervező-Elemző (IT Projekt Tervező)
 Partnerünk megbízásából keresünk telekommunikáció szakterületén, nagyvállalati projektekben üzleti tervezés területén tapasztalt szakembert! Feladatok: Telekommunikáció szakterületén nagyvállalati projektekben üzleti tervezés;Rendszertervezés;Archi
11. Nagyvállalati JAVA szoftverfejlesztő
 Információtechnológia és telekommunikáció területén tevékenykedő partnerünk számára keresünk munkatársat!
12. ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKMENEDZSER
 Olyan munkatársat keresünk, aki irányítja és felügyeli üzleti alkalmazásaink (termékeinek) jelenlegi (www.projektmappa.hu, www.profiszerzodes.hu) és jövőbeni fejlesztéseit.

Részletek: http://www.redmark.hu/onlinetermekmenedzser/
13. Monitor Center Operator
 Euronet Worldwide Inc. is a global leader for processing secure electronic financial transactions. Our products facilitate the movement of payments around the world and connect our partners globally.
14. IT Service Process Owner
 Euronet Worldwide Inc. is a global leader for processing secure electronic financial transactions. Our products facilitate the movement of payments around the world and connect our partners globally.
1. rendszergazda, szerver üzemeltető
 [releváns találat] FÕBB FELADATOK: Vezetékes és vezeték nélküli hálózat felügyelete, karbantartása, szoftverek, kiszolgálók, virtuális környezet és tûzfal konfigurálása, üzemeltetése, frissítése és hibaelhárítása, Felhasználók támogatása
2. Java Alkalmazásüzemeltető
 [releváns találat] Telekommunikációs területen ismert megbízónk számára keresünk Java Alkalmazásüzemeltető pozícióba munkatársat. Az alkalmazásüzemeltetési tapasztalat, a Java nyelv ismerete, illetve középszintű angol nyelvtudás elengedhetetlen a megbízás betöltéséhez.
3. .Net fejlesztő
 [releváns találat] Ha szeretnél - a legújabb modellvezérelt szoftverfejlesztési módszerekkel - high-end technológiák alkalmazásával - fiatalos és jó hangulatú csapatban - modern, jól megközelíthető munkakörnyzetben .Net fejlesztőként dolgozni és ehhez a szükséges elhivatot
4. IOS fejlesztői állás Budapest / Szeged
 [releváns találat] A legkülönbözőbb jellemzően üzleti-informatikai magyar és külföldi projektekhez keresünk munkatársakat IOS fejlesztői kompetenciával.
5. IP Hálózati konfigurációsszakértő, Konfigurációs menedzser
 [releváns találat] Feladat: egy jelentős nemzetközi telekommunikációs szolgáltató helyi IP hálózatainak összevonása, egységes konfigurációs módszertan és adatbázis kialakítása.
6. Szoftverfejleszto
 [releváns találat] Budapesti központú, több európai országban is jelen lévő telekommunikációs cég keres magyarországi fejlesztő csapatába Junior Szoftverfejlesztő munkatársat.
7. Senior szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Budapesti központú, több európai országban is jelen lévő telekommunikációs cég keres magyarországi fejlesztő csapatába Szenior Szoftverfejlesztő munkatársat.
8. Junior Telekommunikációs rendszermérnök
 [releváns találat] Cégünk egy gyorsan fejlődő, innovatív (linux alapú) telekommunikációs technológiával foglalkozó rendszerintegrátor cég. Csapatunkba keresünk Junior Telekommunikációs rendszermérnököt és/vagy műszaki gyakornokot, pályakezdőt keresünk. Feladata a jelenlegi
9. VoIP RENDSZERÜZEMELTETŐ
 [releváns találat] Ace Telecom Kft.
10. A ShiwaForce.com Zrt. PHP fejlesztő munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas PHP fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást.
11. A ShiwaForce.com Zrt. JAVASCRIPT FEJLESZTŐ munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas JAVA fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást
12. Értékesítési képviselő / Sales Representative
 [releváns találat] 100%-os magyar tulajdonú vállalat keres egy fő új munkatársat értékesítési területre az alábbi feladatok ellátására.
13. Hálózatos rendszermérnök
 [releváns találat] Egy évtizede a hazai középvállalatok egyik meghatározó telekommunikációs és IP telefóniás rendszer és eszköz szállítója. Magyar tulajdonú középvállalkozás vagyunk - kollégáink barátaink is egyben.
14. szoftvermérnök-külföldi utazással
 [releváns találat] SzoftvermérnökRészvétel Megbízónk ügyfeleinél a számlázási, a hálózat felügyeleti rendszerrel, valamint a hozzáadott értékű telekommunikációs szolgáltatásokkal kapcsolatos integrációs projektekben. A munkakör több rövidebb ? hosszabb távú külföldi tartózk
15. C++ fejlesztő
 [releváns találat] Megbízónk a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatának magyar leányvállalata. Számukra keresünk új munkatársat budapesti munkavégzéssel, német nyelvtudással C++ fejlesztő pozícióba.
Szakemberek
1. Rendszergazda
 Rendszer-, alkalmazás-, hálózat- és szerverüzemeltetés. Az előttem álló kb 15 aktív évben azzal foglalkoznék, amit szeretek csinálni.Hardverek, kis és közepes méretű vezetékes és vezeték nélküli IT hálózatok éseszközeik konfigurálása, üzemeltet
2. Senior fejlesztő, tervező, tanácsadó
 1 évesen a széttört rádió felett pislogtam, 13 évesen Commodore 64-t kértem Ami nem változott, hogy szeretek a dolgok mélyére ásni, javítani és szerelni. Tapasztalatom: a jó munka bármikor elérhető, a tökéleteshez kell még 1 óra.
3. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
4. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
5. Delphi fejlesztő
 Asztali alkalmazások, Vékony-, vagtag kliens. WEB-es alkamazások ISAPI, SOAP, XML, DataSnap, REST megoldással.
6. Rátkay János
 Szerteágazó tapasztalatot szereztem a vezetési és IT tanácsadás, rendszertervezés, fejlesztés és tesztelés, agilis szoftverfejlesztés, képzés/tréning valamint projekt- és folyamatmenedzsment, üzletfejlesztés és általános menedzsment területén.
7. borbelyborisz
 [nincs megadva leírás]
8. Több, mint 10 éve foglalkozom webfejlesztéssel.
 Ismert és használt technológiák:PHP alapú MVC keretrendszerek, MySQL.HTML5, CSS3, JavaScript.
9. C, webfejlesztő - UNIX platform
 Szoftverfejlesztés, üzemeltetés UNIX/Linux platformon.
10. Finance Project manager/IT project manager
 Tapasztalt Finance/ IT projektmenedzser, projekt analyst, koordinátor. Agil, Waterfall, Prince2Projekt tervezes, eroforras tervezes, koltsegvetes tervezese, end to end menedzsment, uzelti igenyek felmerese, folyamatmenedzsment. Banki es nagyvallalati proj
11. Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
 2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
12. Product owner/manager, project manager
 IT-fejlesztésekhez kapcsolódó business szerepekben jártas, Scrum vizsgával rendelkező senior szakember IT, telco, e-commerce, turizmus területeken.
13. Junior Java fejlesztő
 Egy junior Java fejlesztő vagyok, korábbi marketing- és gazdasági tapasztalattal. Célom és fő motivációm a folyamatos fejlődés és új technológiák megismerése.
14. Java fejlesztő
 Munkám és egyben hobbim Java EE, ill. Spring projektek fejlesztése, alkalmazások üzemeltetése. 4 éve veszek részt szerver oldali kódok fejlesztésében. Elsősorban otthon elvégezhető távmunkák érdekelnének.
15. Hardver fejlesztő
 Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
16. Junior rendszermérnök
 Jelenleg IT-Support Level1-es szinten dolgozom. A szakmai tudásom megfelelő pozícióm keresem, mivel informatikai főiskolai végzettséggel rendelkezem, mellette tárgyalóképes angol és német nyelvtudással.
17. PL/SQL fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
18. QlikView és PL/SQL
 Profilom: üzleti intelligencia, CRM, riporting (QlikView és PL/SQL)
19. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
20. Omega IT Group Ltd
 Linux, Windows, hálózat üzemeltetés, integráció, migrálás KKV cégek részére. Szerverek, PC-k, Laptopok beszerzése, üzemeltetése. Teljes rendszerfelugyelet és üzemeltetés ellátása.20+ év tapasztalattal, forduljon hozzánk bizalommal!
21. PHP fejlesztő
 PHP, MySQL, CSS, Javascript, Drupal. Referenciák, kompetenciák: kovacskornel.hu
22. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
23. software engineer(C++, Java)
 I gained most of my workexperience in C++ and Java. I am open, even to program microcontrollers or mobile platforms. https://www.linkedin.com/in/zolt%C3%A1n-sz%C5%B1cs-15a419147/
24. Szabadúszó szoftverfejlesztő
 13 éve dolgozom fejlesztőként, jelenleg szabadúszóként tevékenykedem.Webes, beágyazott, mobil, továbbá szerver oldali többszálú, illetve elosztott alkalmazásokat tervezek, fejlesztek, optimalizálok.
25. Szerver üzemeltetés, IT Rendszer-üzemeltetés
 bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. A bitIT Informatika megalapítói: Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók
26. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
27. Informatikus
 Telephone systems, Avaya Contact Center, Management System (Zabbix), Junior Web developer
28. Junior web és Java SE programozó
 2-3 év webes tanulmány/tapasztalat (HTML, CSS (+ Bootstrap), PHP(Laravel), MySQL, JS
1-2 év Java SE desktop tanulmány/tapssztalat
29. Business Analyst, SAP tanácsadó
 I'm an IT business consultant with 6 years experience. During my career I was participating in medium and large scale projects of different industry fields (energy, media & communication, food producing, telecommunication).
30. Software Fejlesztő
 I seek challenges working in the realms of web development, microservice type architectures, containerization, and cloud technologies. Continuously seeking mentorship to expand my in depth knowledge.
31. Php,Css,Html fejlesztő,Rendszermérnök,Rendszeradminisztrátor
 Fejleszteni szeretném és kamatoztatni meglévő tudásomat.Önálló ,precíz munkavégzésre is képes vagyok, jó kommunikációs készséggel.Gyors felfogású és kreatív vagyok.
32. profil leírása majd
 profil bővebb leírása majd később...
33. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
34. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-bogdan-b3b92455/
35. It rendszergazda, projektmanager
 Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető, rendszergazda, projekt manager 5 év releváns középvezetői munkatapasztalattal, értékesítői szemlélettel.
36. pályakezdő
 Friss diplomás pályakezdő vagyok, gazdaságinformatikus végzettséggel.
37. Informatikus - rendszergazda
 Tapasztalt munkaerő vagyok az alkalmazás üzemeltetés és rendszerüzemeltetés területeken.
38. IT Projektmenedzser
 Jelenleg egy multinacionális cégnél vagyok IT projektvezető, illetve BA feladatokat is ellátok. Korábban EU társfinanszírozású projektek menedzselésével is foglalkoztam.
39. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
40. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
41. Mainframe alkalmazás elemző / fejlesztő
 Mainframe alkalmazás üzemeltető, elemzői, fejlesztői tapasztalattal (z/OS, Cobol, JCL, DB2, IMS, OPC)
42. Rendsz Elemző/Tervező, Projektvezető
 [nincs megadva leírás]
43. .NET fejlesztő
 C# fejlesztői munkát keresek. Távmunka nem akadály. A nagy fejlesztői csapattal rendelkező cégek kérem kíméljenek.
44. Megbízható munkaerő távmunkában
 Távmunkában keresek 4 órás online tartalommenedzseri,marketing asszisztensi, webdesigner és wordpress webfejlesztői pozíciót.Program ismereteim: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe Dreamweaver Microsoft Office Wordpress tartalomkezelő
45. Linux rendszergazda, VoIP admin
 Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
46. IT/telekom tanácsadó/fejlesztő Call center szakértő
 Mérnök, fejlesztő, architekt, tanácsadó, 15+ év a telekom/it szakmában.Alkalmazásfejlesztés. Telefonos Ügyfélszolgálati rendszerek mély ismerete.
47. Informatikus
 Rendszergazda
48. IT vezető
 Regionális informatikai vezető multinacionális világcégnél szerzett tapasztalattal.
49. Rendszermérnök
 Gyógyszeripari multinál IT manageri pozícióban dolgozom, keresek másodállásban mikróvállalkozásokat, KKV szférába tartozó cégeket, melyek teljes informatikai infrastruktúráját kezelhetem. Elképzelésem szerint, ha egyszer rendbe vannak téve a dolgok egy 25
50. Nagyvállalati alkalmazás üzemeltető
 Nagyvállalati alkalmazásokat üzemeltetek 2. és 3. szinten. Fõleg gyártáskövetõ rendszereket, melyek nagyrésze Linux alapon, Java környezetben fut.
51. Informatikus, rendszergazda
 számítógéppark karbantartása, felügyelete, informatikai rendszer működtetése, jogosultságok, jelszavak kiosztása, adatmentés, programok telepítése,segítségnyújtás a felhasználóknak, hibaelhárítás
52. általános rendszergazda, gépészmérnök, logisztikus
 11 éve dolgozom rendszergazdaként. Újabb kihívást szeretnék egy új állás formájában.
53. Rendszergatda
 [nincs megadva leírás]
54. VBapp, VB
 [nincs megadva leírás]
55. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
56. Senior IT Project Manager - Enterprise Infrastructure
 IT Project & Service Management professional with 14+ years working experience.Specialities: - Customer support- Virtual Project Management - Windows 7 Operating System Deployment- VMWare Hosted Virtual Desktop provisioning
57. Otthon végezhető munkát keresek
 [nincs megadva leírás]
58. IT szakértő
 Öt év - fejlesztési és üzemeltetési területeken egyaránt szerzett - tapasztalattal rendelkező informatikus.
59. Műszaki koordinátor - projektvezető
 Műszaki koordinátor - kábelezési projektvezető.Stuktúrált és optikai, valamint erősáramú és UPS hálózatok tervezése/terveztetése és kivitelezése.
60. Tapasztalt projektvezető
 Értékesítési és implementációs projektekben tapasztalatokkal rendelkező IT szakember vagyok. 20 év ügyfél oldalon eltöltött idő után váltottam át a szolgáltatói oldalra, ahol csoportvezetőként, projektvezetőként és értékesítőként is dolgoztam már. Kiterje
61. IT Tanácsadó, Konzulens
 2011 óta IT biztonsági konzulensként jellemzően nagyvállalatoknál, bankoknál tanácsadással, supporttal foglalkozó, minősített, fiatal, agilis személy.
62. Delphi és web fejlesztő, rendszerszervező, rendszeradmin
 [nincs megadva leírás]
63. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [nincs megadva leírás]
64. rendszeszervező, tesztelő
 [nincs megadva leírás]
65. IT tapasztalat szerzés
 Jelengleg Magyar Telekom partnercégnél dolgozom, informatikai területen szeretnék dolgozni, szakmai tapasztalatokat szerezni.
66. Voip System Operator
 Voip rendszerek üzemeltetése, kiépítése, Távközlés területén szerzett tapasztalat
67. IT üzemeltető, rendszergazda
 10-15 éves üzemeltetői tapasztalat windows és linux környezetben. Kis és középvállalati ügyfeleknél, pü. szolgáltatóknál.
68. Program és webfejlesztő
 Program- és webfejlesztés iránt érdeklődöm.
69. IT support
 [nincs megadva leírás]
70. MS SQL szakértő
 Microsoft technológiák(Visual Basic, MS SQL, stb) alapú rendszerek támogatása, fejlesztése
71. Web designer, IT helpdesk
 Webáruházak teljeskörű tervezésében, üzemeltetésében és IT helpdesk területen tapasztalt designer vagyok.Referencia:http://akai-atd.com (fejlesztés alatt, még nem él)http://getminers.eu (fejlesztés alatt)https://www.facebook.com/AkaiMagyarorszag (menedzse
72. Projektmenedzser
 Joomla és PrestaShop alapú weboldalak fejlesztésének koordinálását vállalom.
73. Gadácsi Miklós CV
 Informatikai konzulensi állást keresek, SAP, Oracle, MS Dynamics tapasztalattal.
74. Linux rendszermérnök / Hálózati mérnök
 [nincs megadva leírás]
75. mérnök informatikus, projektvezető, fejlesztési vezető
 [nincs megadva leírás]
76. IT tanácsadó
 Web projekt tervezése, kifejlesztése - lassú szerver, lassú rendszerek javítása - szerverek teljes körű migrációja, Cloud-tanácsadás költségoptimalizációhoz, VPN tervezés- és menedzsment.
77. Billing expert számlázási szakértő
 Telco billing és adatbázis szakértő
78. IT rendszerszervező
 IT rendszerszervező.IT projektmenedzser.Call center fejlesztés.
79. CRM szakértő, folyamatmenedzser
 Több mint 12 év telekommunikációs szektorban szerzett tapasztalattal rendelkezem, CRM, folyamatmenedzsment és üzleti elemzés területen.
80. Senior Java Developer
 Több mint 10 éves projekt-tapasztalat, multinacionális környezetben. Fluent English.
81. Informatikai Hálózattelepítő és -Üzemeltető Rendszergazda
 Szeretem a munkám nyújtotta kihívásokat.
82. Informatikai hálózattelepítő és –üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
83. IT hálózat, alközpont, telepítő,üzemeltető
 Számítógép hálózatok, VoIP rendszerek ,alközpontok, kamerarendszerek telepítése, karbantartása,üzemeltetése
84. Cisco és HP rendszermérnök, switching, routing
 Cisco és HP(3Com) eszközök konfigurációja, rendszermérnöki munkák. IP hálózatok tervezése, kivitelezése.
85. Rendszergazda
 Pályakezdő rendszergazda, elsősorban Windows alapú rendszereken. Szerver üzemeltetés, hálózat kiépítés, felügyelet, felhasználó támogatás.
86. Linux, Windows, SQL üzemeltetés, szoftverfejlesztés
 Linux rendszerekkel 1998 óta foglalkozom (preferált disztribúciók: RedHat, CentOS, Fedora). Windows szerver, kliens ismeretek. Programozással is foglalkozom: Delphi, Lazarus, PHP/Drupal, Java, (C).Android fejlesztés 2013-tól. 15 éves IT tapasztalat.
87. Lyosca
 [nincs megadva leírás]
88. BI/DWH szakértő
 [nincs megadva leírás]
89. Tapasztalt szoftverfejlesztő
 Specifikálás, tervezés, szerverzés, fejlesztés, adatbázis ismeretek, sokéves IT tapasztalat, Delphi nyelven történõ fejlesztés, ORACLE, MYSql, MSSql, DB2 adatbázis ismeretek, PL/SL, SQL nyelvek ismerete
90. Máger Ede
 SZEMÉLYI ADATOK:Születési dátum: 1986. január. 30.Születési hely: TatabányaLakcím: 2045 Törökbálint Szőlő utca 5.Állampolgárság: magyarCsaládi állapot: nőtlenTelefon: 0670-365-93-29
91. programozó, architect
 Web (php, mysql, javascript), Mobil (iOS), projektvezető, senior programozó
92. Tapasztalt, tanulékony supportos
 Felhasználói támogatás nyújtása, felhasználói leírások készítése, ad hoc helpdesk feladatok, fájlkonverziók, Adobe Photoshop ismeret, Microsoft Office 2003-2011, Active Directory, Exchange 2008 ismeretek.
93. Adattárház és üzleti intelligencia
 Adattárház és Üzleti Intelligencia fejlesztés
94. hadara
 [nincs megadva leírás]
95. IT rendszertervező, projektvezető
 szoftver rendszerek tervezése, projektvezetés, projektszervezés, projekt portfolió menedzsment, telekommunikáció, orvosi / egészségügyi informatika területen
96. junior java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
97. ICT Project Manager, ICT Manager
 Management of ICT related projects. Management of ICT infrastructure and applications. Process management.
98. Adwords és Analytics szakember
 Elsősorban Adwords kampány kezelést és landing page optimalizálást vállalok, illetve ehez kapcsolódóan Google Analytics, Webmester eszközök, programozási ismeretek segítik munkámat. Adwords vizsgával és Adwords Minősített Partner minősítéssel rendelkezek.
99. Webprogramozó
 [nincs megadva leírás]
100. ASP.NET, C#, PHP, JavaScript, MySQL, MSSQL
 1998 óta fejlesztek fõként többrétegû webes alkalmazásokat teljes mélységben (adatbázistól HTML-ig), használt technológiák, nyelvek, tapasztalat : C# (8 év), VB/VB.NET (5), PHP (4), MySQL (7), MS SQL (12), SSIS (2), JavaScript (12), ASP (6).
1. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztő
 [releváns találat] 2005-2016 Magyar Telekom Nyrt.A mobil számlázó programot fejlesztő és támogató, s azzal kapcsolatos fejlesztésekettámogató team oszlopos tagja voltam.A számlázó program C++ nyelven készült Unix operációs rendszerre. Oracle adatbázisbanszereplő a
2. Webfejlesztő frontend/backend
 [releváns találat] 30+ éves programozási ismeretek, kb. 15 év webfejlesztés.
3. C fejlesztő, Java fejlesztő
 [releváns találat] C fejlesztéssel foglalkoztam az elmúlt 2 évben, de nagyon érdekel a Java. (A fõiskola alatt a Java nyelven keresztül ismerkedtem meg a szoftverfejlesztéssel.) Veszprémi vagy távmunka érdekel.
4. Szenior IT Biztonsági szakértő
 [releváns találat] 16 év IT biztonsági tapasztala, ebből több év külföldön, tanácsadás és technológiai tudás. CISA, CISSP, Prince2.
5. Java/Python/PHP fejleszto
 [releváns találat] Tavmunkaban, budapesti konzultaciokkal fejlesztoi munkakat vallalok. 15+ eves tapasztalattal rendelkezem Java, Scala, Python, PHP rendszerekkel, a startup projektektol a telekommunikacios es banki projektekig.
6. Full stack fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. C++, MSSQL, Web
 [releváns találat] Sokrétű gyakorlati tapasztalat szerzése egy Telekommunikációs cég ICT –jén eltöltött időből.
Virtuális valóság platform fejlesztés tudományos területen (C++, Node.js)
Workflow tool és editor fejlesztő. Build környezet kialakítása
8. Java fejlesztő
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal rendelkezem webes alkalmazások fejlesztésében. Több évet dolgoztam banki területen, ezen kívül kormányzati és telekommunikációs projektekben vettem részt, mint programozó, vezetõ fejlesztõ, architect pozíciókban.
9. Sales Executive
 [releváns találat] Dynamic, strong and very creative sales professional and leader with proven record of successful complex sales deals and sales team management of IT and Telco sales and transformation, reorganization and integration with the related CRM implementations.
10. Tesztelo,tesztautomatizalo
 [releváns találat] 10 eve tesztelek, illetve automatizalok. Eddigi munkahelyek : Vodafone, Eds, HP, Telekom, Cib bank
11. IT tanácsadó (Termelés-logisztika)
 [releváns találat] RNS logisztikai rendszer tervezése, projektvezetése Rendszerek bevezetése után a folyamatos rendszerfelügyelet. Pharmavit teljeskörű IT biztonságtechnika,audit tanácsadás, projektvezetés. Pharmavit leányvállalatoknál IT-telekommunikációs tanácsadó (Prá
12. Rendszerfelügyelet
 [releváns találat] 7 év rendszerfelügyelet, projekt menedzsment, szerver menedzsment és hálózat építés.
13. Php fejlesztő
 [releváns találat] Php fejlesztő, weboldal készítő és Wordpress fejlesztő vagyok. Erőségem a gyors weboldalak fejlesztése és a keresőoptimalizálás.
14. Projektvezető, szakértő
 [releváns találat] Projektvezető, minőségbiztosító, szakértő informatikai rendszer bevezetésében (folyamat és igényfelmérés, koncepció, specifikáció, beszerzés, implementáció).Tapasztalatok bank, telekommunikációs és államigazgatási szektorban.
15. Keresőoptimalizálás,SEO manager,Online marketing Nyíregyháza
 [releváns találat] SEO (kereső optimalizálás), online marketing, keresőmarketing, közösségi marketing kampányok bonyolítása megbízás útján, KKV-k számára Szabolcs-Szatmár Megyében.
16. mérnök informatikus
 [releváns találat] Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán végeztem infokommunikáció szakirányon. Pályakezdőként keresek munkát.
17. .NET Fejlesztő
 [releváns találat] Főképpen .NET, C#, WPF, és Windows Store Appok tervezésével és fejlesztésével foglalkozom. Ilyen vagy ehhez hasonló területen keresek munkát.
18. Informatikai Strukturalt hálózat tervező,éptítő,üzemeltető
 [releváns találat] Szeretem az összetett strukturált hálózatok kivitelezését végezni.
19. Certified Ethical Hacker (CEH)
 [releváns találat] 24 éves informatikus múlt nagy multinál, ebből több mint 10 év informatikai biztonsági tapasztalat.
20. IT projektvezető
 [releváns találat] Telekommunikációs (PCM, SDH, GSM, GSM-R, DECT), IT infrastrukturális kivitelezési projektek (LAN, WAN hálózatok, géptermi infrastruktúra, szerver és kapcsolódó infrastruktúra telepítés és üzemeltetés) projektkoordinációs és projektvezetési feladatai.
21. Experienced business analyst
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. frontend fejlesztő
 [releváns találat] Grafikától a weboldalig: design, sitebuild, javascript.
23. telecom ügyfélkapcsolatok
 [releváns találat] telekom ügyfélkapcsolati területek ( értékesítés,disztribúció,ügyfélszolgálat) irányítása
24. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Sokat látott vén lókötő: C/C++, PHP, ASP.NET, MySQL, Sql Server, Linux, beágyazott rendszerek
25. IT Oracle senior consultant, Senior It Project Leader
 [releváns találat] 17 év SAP és Oracle EBS bevezetési tapasztalat Pénzügy és Logisztikaai területeken, It projekt menedzsment tapasztalat globális bevezetéseken, Államigazgatási projekt bevezetési gyakorlat
26. tapasztalt rendszerszervező
 [releváns találat] rendszerszervező 13 éves tapasztalattal, UML alapú modellező eszközök, adatbázistáblatervezés,ügyféligények felmérése,ajánlattételben történő részvétel, üzleti folyamatok feltérképezése és leírása logikai és fizikai rendszertervezés (adatmodellezés),felad
27. php, java fejlsztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. support, konzulens
 [releváns találat] Kezdetben fejlesztési konzulensként vettem részt az ügyfelek fejlesztési igényei felmérésében és dokumentálásában, majd supportosként kezeltem a bejelentett hibákat illetve módosítási igényeket.
30. Tapasztalt rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. Unix Solaris,HP-UX,Linux,AIX rendszergazda
 [releváns találat] Unix Solaris,HP-UX,Linux,AIX rendszergazda több mint 10 éves tapasztalattal villamosmérnök kiváló angol nyelvtudással rendelkezõ telekommunikációs nagyvállalatoknál szerzett tapaszatlattal. Több száz szerver adminsztrációját (Oracle Sun Cluster HA
32. IT manager
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. Szoftverfejlesztő, Tesztelő, Tesztautomatizáló mér
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. Hálózatok Telekomunkiáció Hardware
 [releváns találat] Cisco CCNA végzettséggel komoly Hardware- es ismerettel Több év tapasztalattal
35. Software engineer
 [releváns találat] Szoftver fejlesztés és tesztelés specifikációk alapján, telekommunikációs területen.
36. INFORMATIKUS
 [releváns találat] Több mint 7 éves tapasztalatot szereztem az informatika területén.Mivel az informatika rendkívül gyorsan fejlõdik, mint informatikus folyamatosan képeznem kell magam.Ha ez másként nem megy, akkor autodidakta módszerekkel. Szeretek csapatban dolgozn
37. ABAP fejlesztő
 [releváns találat] 14. éve dolgozom SAP fejlesztőként. Ebben az időben főleg SAP Core modulok fejlesztésében vettem részt, SAP bevezetések és upgrade-k során. Emellett kisebb mértékben ISU projektekben, ÁHSZ-es, illetve SRM bevezetésben voltak fejlesztési feladataim.
38. Java, GWT, SQL fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 5 éve veszek részt nagyvállalati Java alapú projektekben. További kompetenciák: J2SE, J2EE, GWT, Ext GWT, SQL (Oracle, MS SQL), Eclipse, CVS, SVN, Hibernate, Ibatis, Html, CSS, Windows, Linux, Apache Tomcat, Ant
39. informatikus / rendszergazda
 [releváns találat] Gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. Akár csapatban, akár önállóan egyaránt szívesen és hatékonyan dolgozom. Nyelvtudásomat angol nyelvű filmekkel/műsorokkal igyekszem szinten tartani. Célom szakmai tudásomat tovább fejleszteni, tökéletesíteni.
40. php, html, mysql,weblapok,telekommunikációs hálózat kiépítés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. Szoftverfejlesztő C/C++/Java nyelven
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés C/C++/Java nyelven
42. IT/Telekom support, PHP/MYSQL/CSS fejlesztő
 [releváns találat] Eddig mellékállásban végeztem webes fejlesztői munkákat (PHP+MySQL+CSS), főállásként üfszolgálattal, tanfolyamszervezéssel foglalkoztam domain regisztrátor/webhosting cégnél , telefonalközpontok nagykereskedőjénél, telekommunikációs nagyvállalatnál.
43. c++, c, sql
 [releváns találat] https://www.linkedin.com/in/klaca
44. Szolgáltatásmenedzsment, Termékmenedzsment, CRM
 [releváns találat] Jelentős telekommunikációs tapasztalat. Iparági best practice-k mély ismerete.
Szolgáltatásmenedzsment kialakítás.
Incidens és Problémamenedzsment kialakítás F
Service Provisioning kialakítás (Folyamat és IT)
Megrendeléskezelés átalakítás (Fo
45. Rendszergazda, IT Project vezető, Informatikai vezető
 [releváns találat] Multinacionális környezetben eltöltött több éves munkatapasztalat. Informatikai, gazdasági felsőfokú végzettségek.
46. Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. Content Manager frontend fejlesztői tudással állást keres
 [releváns találat] Főleg Drupal rendszerekben szerzett Content Managment és Frontend fejlesztői ismeretekkel rendelkezem.
48. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Szenior Microsoft Rendszermérnök
 [releváns találat] Szenior Microsoft Rendszermérnök
Exchange, alapinfrastruktúra, virtualizáció, security
50. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. Junior Java fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. Mérnök informatikus
 [releváns találat] Mérnök informatikus, fejlesztői, kutatói és projekt vezetői tapasztalattal, informatikai és üzleti alkalmazásoknál.
53. Tapasztalt Java, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Saját PHP alapú keretrendszer fejlesztése, Nyitottság az új dolgokra, tanulékonyság, csapatjátékos
54. C++ programozó
 [releváns találat] Érdeklõdési területek: Agilis szoftverfejlesztés, continous integration, TDD, Clean Code. Ha írsz nekem kérlek tegezz! Hollandiai, vagy hollandiához közeli németországi, vagy belgiumi állások érdekelnek. Távmunka is érdekel.
55. Informatikai szakember
 [releváns találat] 23 éve tevékenykedem az informatika, különböző területein. Ez idő alatt Microsoft és Novell hálózatokban láttam el rendszerüzemeltetői teendőket, IT tanácsadóként segítettem munkaadóimat. Microsoft SQL, Oracle, Sybase adatbázis szerverek és környezeteik t
56. mobil távközléstechnikus,műszaki informatikus,
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. telekommunikáció,hálózatok
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. Oracle database administrator
 [releváns találat] Tapasztalt Oracle adatbázis adminisztrátor vagy Oracle 10g, 11g ismeretekkel, unix/linux/windows környezetekben.
59. rendszerszervező
 [releváns találat] Jóértelemben vett hétpróbás rendszerszervező, üzleti elemző. Az SQL-ektől nem fél, de a programkódtól, a logfileoktól és a konfigőrületektől inkább távolmaradna. Saját bevallása szerint tesztelőként nem szokták szeretni, mer
60. Rendszergazda
 [releváns találat] Fiatal rendszergazda állást keres.
61. oracle adattárház DW BI szakértő
 [releváns találat] Oracle adatbázis kezelõ, Warehouse Builder, Discoverer riport készítés, OLAP, ESSBASE, JDeveloper, Java BI Beans, Unix, oktatás, SQL, PLSQL, Oracle BI EE, Telco, Eü, Pénzintézeti szakértelem
62. IT Specialista
 [releváns találat] Magas szintű technikai csapat irányítása, ahol hasznosíthatom a meglévő technikai tapasztalatomat. Kifejezetem szeretem a mozgalmas munkahelyeket, ahol a külső ügyfelekkel is kommunkálni kell, ahol a napi gyakorlat része a döntések hozatala.
63. Telekom és IT rendszermérnök.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. szervizmérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
65. Rendszerinformatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. TrJoin
 [releváns találat] Jó kommunikációs készségű, igényes megjelenésű, fiatal de már nem tapasztalatlan weboldalkészítő ajánlja magát az Ön és cége figyelmébe!
67. Rendszergazda, IT szakember
 [releváns találat] Több éve dolgozom az IT szektorban Microsoft környezetben (Server 2003/2008) mint: IT szakember, Rendszergazda. Több rendszerüzemeltetési projectben is részt vettem, közép illetve multi válalatoknál.
68. Informatikai vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
69. Végzettség
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. leendő mérnök informatikus
 [releváns találat] Jelenleg a BMF-NIK en mérnök informatikusi szakra járok. Sok éves tapasztalattal rendelkezem és elszánt fejlődniakarással érzek az IT szakma iránt!
71. Tölgyes László András
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
73. Informatikus
 [releváns találat] Szoftver technológus
74. Tapasztalt PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. rendszermérnök
 [releváns találat] rendszermérnök, támogatás mindhárom szinten
76. IT
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. Telekom fejlesztő / tesztelő, 7év multi háttérrel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Itent Kft.
 [nincs megadva leírás]
2. Karisztl Szilvia
 Freelance IT recruiter.
3. MAXER Hosting Kft.
 Cégünk 10 éve fontos szereplője a hazai web hosting piacnak. Specialitásunk a linux alapú web és email hosting, cloud szolgáltatások, virtualizáció.
4. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
5. Infoson Kft
 [nincs megadva leírás]
6. FixConnect Kft.
 Cégünk legfőbb profilja a telefónia és infokommunikácó, mind VoIP, mind ISDN/analóg. E mellett foglalkozunk aktív és passzív hálózatépítéssel, egyedi megoldásokkal, költségcsökkentéssel, gsm adapterekkel, least cost routinggal, call és contact centerek
7. Thesys Labs Kft
 A Thesys külföldre is terjesztedő, az adatbányászat, stratégiai tanácsadás és szakértői rendszerek fejlesztése terén Magyarországon piacvezető magyar középvállalat. Saját szoftvertermékek, több, mint 200 projekt, több, mint 30 állandó nemzetközi ügyfél.
8. GreenDoc Systems Kft.
 Elektronikus archiválási megoldások fejlesztése. Szerver oldali és elosztott alkalmazások fejlesztése. http://greendoc.hu
9. PrestonPartner Kft.
 Mobilalkamzások fejlesztése iPhone/iPad (iOS), Android és Windows Mobile eszközökre, egyedi igények alapján.
10. Noispot
 A Noispot: világhódító startup vállalkozás, friss tőkével feltöltve; szakterületükön zseniális embereket foglalkoztat; mobilra, webre és egyedi hardverekre épülő zeneszolgáltatás; piaci fizetést és teljes állást kínálunk
11. Lansystem Kft.
 Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
12. Symbol Tech Kft.
 Munkakörünk hivatalosan Kutatás és Fejlesztés. A valóság ennél izgalmasabb, mert kreativitás és innováció. Csapatban, egyedül nem is lehetne. Sokat dolgozunk, gondolkodunk, tervezünk, kreatívkodunk.
13. Kelly Services Hungary
 Mi megkeressük a legjobbakat. Ön kiválasztja a tökéleteset.
14. Petend Kft.
 A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás magyar és külföldi partnerhálózattal.
15. Tech People Kft.
 IT szakemberek közvetítése kontraktori vagy alkalmazotti lehetőségekre egyaránt.
16. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
17. Cégprofil
 Informatikai szoftverprojektekben közreműködő cég, 90.000 sikeresen lezárt projektórával a háta mögött. Ez annyi mintha Ön több mint 10 évig kódolna, tesztelne, telfonálna, egyeztetne éjjel-nappal...
18. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
19. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
20. NetGo.hu Kft.
 Biztosan számíthat ránk weboldal és webáruház készítés, piackutatás és online marketing tanácsadás területén egyaránt. Olyan vállalatoknak ajánljuk megoldásainkat, akik az internetes megjelenést megalapozottan és átgondoltan akarják megvalósítani.
21. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
22. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
23. Bluebird International Zrt.
 Bluebird az IT-erőforrás piac specialistája. IT fejvadászat, IT freelancerek, IT állások
24. Ozeki Informatikai Kft.
 Ozeki Informatikai Kft. SMS/MMS és Chat szoftver fejlesztéssel és értékesítéssel foglalkozik. Főbb területek, amivel foglalkozunk: hálózatos mobil alkalmazás fejlesztés, mobil SDK, android app.
25. Info Station Kft.
 Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
26. Geotrace Kft
 A Geotrace Kft. jelentős szolgáltató a prémium informatikai szolgáltatás kihelyezésben (IT outsourcing), valamint számottevő szakértelmünk az üzleti, informatikai tanácsadás, a rendszer integráció, és az egyedi webalkalmazások fejlesztése területén.
27. Contact One Communications, Inc.
 [nincs megadva leírás]
28. Spiller László IT Fejvadász
 Spiller László IT Fejvadász Blogja
29. Aktiva Személyzeti Tanácsadó
 Cégünk az Aktiva Kft. 1998 óta mûködik a személyzeti tanácsadás európai piacán, specializálódásunk egyik fő tevékenységi körét az Információtechnológia és Telekommunikáció munkaerőpiaci igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki.
30. Gloster telekom Kft.
 A Gloster telekom Kft. közel 10 éve a magyarországi piacon lévő infokommunikációs vállalat. Cégünk Cisco Premier és Express Unified Communicatios partner, több mint ezer IP telefon készülék telepítése van a hátunk mögött.
31. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
32. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
33. L&M Solutions Kft.
 Microsoft SharePoint Server 2013 alapú projektek kivitelezése, valamint tanácsadás hazai és nemzetközi nagyvállalatok számára, akik megoldást keresnek dokumentum- és iratkezelési problémáikra, valamint hatékonyabbá kívánják tenni munkafolyamataikat.
34. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
35. VegySzám Bt.
 Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
36. Flexibile Bt.
 IT Expert
37. Web Hosting Kft.
 Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
38. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Agenda-Age Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Az Agenda-Age Kft. 2002. májusában alakult 100%-ban magyar tulajdonosokkal. A cég célkitűzése, hogy minél szélesebb körben, stabil és megbízható partnere legyen hálózati, informatikai, telekommunikációs, szünetmentes rendszereket tervező, kivite
2. Ozeki System Kft.
 [releváns találat] Az Ozeki Systems telekommunikációs szofverek fejlesztésével foglalkozik. Főbb területek, amivel foglalkozunk: hálózatos mobil alkalmazás fejlesztés, mobil SDK, android app.
3. Eastelcom kft
 [releváns találat] Megbízható, korszerü informatikai és telekommunikációs szolgáltatások nyújtása megrendelőinknek.
4. Capgemini Magyarország Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. TCT Hungary Kft.
 [releváns találat] Ha olyan munkahelyet keresel, ahol naponta új kihívások teszik próbára a képességeidet, ugyanakkor kemény munkád jutalma sem marad el, akkor a TCT-nél a helyed.
6. Ascorp Programozó és Szolgáltató kft.
 [releváns találat] Fő profilunk a egyedi igényeknek megfelelő szoftverek fejlesztése.
7. APT Vezetési Tanácsadó Kft
 [releváns találat] Az APT Vezetési Tanácsadó Kft. a humánerőforrás területén a szolgáltatói szektorban 2001 óta szerepel. Legfőbb tevékenységünk a vezető szakemberek és a jól képzett specialisták felkutatása és kiválasztása.
8. Hayer Kft
 [releváns találat] teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
9. iPHONET
 [releváns találat] Telekommunikáció, VoIP, Video
Termék és megoldás profilok
1. TriDoc enterprise
 Széleskörű funkcionalitás egyedi igényekre szabva. Iratkezelés nagyvállalati szemléletben.
2. Termékek
 Képzésmenedzsment szoftverek a kézpés kezelés, vizsgáztatás, költségek nyomonkövetése és riportálása területére kiterjedően. Biztos alapot adunk egy teljesítményértékelő rendszerhez, karriermenedzsment kialakításához vagy akár a költségvetés kez
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Bluebird International Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]