Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
C/C++ állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Unity programozó távmunka
 Hello!Magyar full stack programozót keresek egy társasjáték apphoz:Szükséges:- unity programozó tapasztalat (iOS, android, web, de akár steam-es verziót is kellhet, de ha más javaslatod van a crossplatformra az is érdekel)- legalább 25 óra/hét rendelkezés
2. JUNIOR JÁTÉKFEJLESZTŐ PROGRAMOZÓ
 Független játékfejlesztőként, a NeocoreGames Junior Játékfejlesztő Programozót keres! A feladat: fejlesztés Xbox és PS platformokon, C++ban.
3. Full stack fejlesztő
 Budapesti székhelyű vállalat, digital signage rendszereinek továbbfejlesztéséhez full stack fejlesztő munkatársakat keres.
4. DevOps mérnök
 DevOps mérnököt keresünk távmunkára. A pozíció leírása a https://nxlog.co/careers oldalon megtekinthető
5. szoftverfejlesztői projektmunka
 Speciális, intelligens célszoftverek és hardverek fejlesztésével foglalkozó cég keres külsős szoftverfejlesztő munkatársat hosszabb projekt munkára. Elvárások: C++, C#, hálózatos Windows környezet, SQL.
6. C#.net fejlesztői állás Debrecenben
 Friss diplomásoknak, végzős Programozó és Informatikus hallgatóknakAz Ozeki IoT szoftvereket és eszközöket gyárt, amely terület robbanásszerűen fejlődik napjainkban. Kutatás-fejlesztés programjaiban a jövő technológiai megoldásain dolgozik más nemzetközi
7. mobil CAD szoftver fejlesztő, nemzetközi sikerek
 Mobilalkalmazás fejlesztõt - programozót keresünk multiplatform 3D mobil CAD App továbbfejlesztéséhez. Az app már 5 éve igen sikeres az AppStore-ban, nemrégiben kiadtuk az Android verziót is. Professzionális CAD program profi felhasználóknak.
8. Szoftverfejlesztő
 Feladatok: szoftverfejlesztésben való részvétel, önállóan és csapatmunkában egyaránt fejlesztési dokumentációk készítése elkészült szoftverek követése, felhasználói támogatás
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. C++ Akadémia
 8 hetes C++ tanfolyam: C++ szintaktikai alapozás, architekturális és design patternek, tesztelés, programozói eszközök, izgalmas projektfeladatok, tapasztalt oktatói gárda és belső mentoring program, ...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Senior C# fejlesztőt keresünk
 Biometrikus személyazonosító rendszer továbbfejlesztésével foglalkozó innovatív startup, hazai vállalkozás keres tapasztalt kollégát C# Senior fejlesztői munkakörbe
10. Szoftverfejlesztő
 Szeretnél egy magyar tulajdonú, stabil ügyfélkörrel rendelkező cégnél dolgozni? Motiválnak a kihívások? Szívesen dolgoznál egy fiatalos, családias hangulatú cégnél? AKKOR JELENTKEZZ!! Szoftverfejlesztőket keresünk! (C/C++/ Delphi/ Java)
11. set-to bet
 állást szeretnél? kötött munkaidőt? munkahelyet? főnököt? akkor ezt ne is olvasd végig, mert nálunk ilyet nem találsz! Budapesten megvalósuló start-up !csapatot épít!
12. Digitális média szolgáltatások fejlesztési projektvezető
 Digitális média szolgáltató nemzetközi Partnereinek megbízásából web és média szolgáltatások fejlesztésében járatos, angolul folyékonyan beszélő projektvezetőt keres. Innovatív, változatos munkakör, versenyképes bér és juttatási rendszer, világszinten ism
13. Embedded Software Engineer - Lighting Controls
 Beágyazott rendszer fejlesztőket keresünk a kontroll csapatunkba indoor és outdoor világítási kontroll rendszerek fejlesztésére. Bővebb info: ge.com/careers - Pozíció ref. szám: 1927161
14. Threat Researcher
 SophosLabs is recruiting a Threat Researcher to join our global team of highly skilled security experts protecting millions of users worldwide from threats such as malware, exploits, spam and phishing.
15. Senior Developer
 We are looking for an accomplished Senior developer to strengthen and extend the capability of our SophosLabs systems development using the latest technologies including cloud and bigdata.
16. Software Developer
 Junior developers are welcome. We are looking for a software developer with 1-3 years experience in C# or Java, having 1-3 years of database development background (Microsoft SQL Server or Oracle DB).
17. Játékszoftver fejlesztő
 Dinamikusan növekvő, nemzetközi piacra alkotó játékfejlesztő cég budapesti és szegedi irodájába tapasztalt programozó munkatársakat keresünk. Fő feladatok:C/C++ nyelven játékfejlesztés IOS/Android/Flash paltformokon
18. 3D C++ fejlesztő
 Feladatok:- 3D virtualreality szoftver fejlesztésében való részvétel- Új algoritmusok kidolgozása és leprogramozása- Önálló megoldások keresése- Kapcsolódó kutatások elvégzése
19. Beágyazott rendszerekhez szoftverfejlesztő mérnök
 A kormányrendszerek fejlesztésének egyik csoportja felelős a beágyazott rendszerekért. Ez a csapat látja el a hardver közeli fejlesztéseket. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik beágyazott rendszerek fejlesztését végezték C nyelven.
20. Flash/C++ Programozó
 Játékfejlesztés Adobe Flash és mobile (iOS és Android) platformokra.
21. C++-fejlesztő némettudással automotive területre
 http://itresource.hu/?class=pub_JobView&id=245&caller=pub_AllJobs
22. C++ fejlesztőt kerestünk - Budapest és Székesfehérvár
 Biztonságtechnikai célra fejlesztünk videó analitikával rendelkező IP kamerákat. Új munkatársakat keresünk budapesti és székesfehérvári irodánkba C++ és linux tapasztalatokkal. Hardver közeli szemlélet előnyt jelent.
23. C++ developer
 Be part of revolutionizing search technology! One of the world’s largest Internet companies offers you the opportunity to join their mission!
24. C++, C# fejlesztőket keresünk!
 Dinamikusan fejlõdõ Start-Up cég fejlesztõket keres!Elvárás az alábbi nyelvek alapos ismerete: - C# (.Net 3.5) - C++.Elõny az alábbi területeken szerzett tapasztalat:-Képfelismerés-Mesterséges intelligencia
25. GPST programozó
 Java és C++ programozót keresünk egy navigációs szoftvereket fejlesztő céghez. http://gpstuner.com/company_jobs.html
26. C++ nyelvben jártas szoftverfejlesztő
 A MattaKis Consulting Kft. felvételt hirdet C++ nyelvben jártas szoftverfejlesztők számára. A munka távmunkában végezhető.
27. Junior / Senior fejlesztő
 A cég IT biztonságtechnikai termékeinek tervezése, implementálása, tesztelése, hibajavítása különbözõ platformokon, IT biztonságtechnikai megoldások megismerése, újabb technológiák kutatása, megvalósítása.
28. Tapasztalt 2D/3D iphone fejlesztőt keresünk
 Tapasztalt programozót keresünk 2D/3D játékok fejlesztéséhez iPhone-ra.
29. SENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ
 legalább 3-5 éves szoftverfejlesztői tapasztalat C, C++, Java nyelvekben készség meglévő kódbázis gyors átlátására, mások munkájának átvételére erős ismeret a képalkotási és kepfeldolgozói eljárásokban szakirányú felsőfokú tapasztalat
30. iOS fejlesztő
 iOS fejlesztőket keresünk a győri HelloAndroid csapatába!
31. Programozot keresünk
 Software Engineer wanted, employment 20-40%, offices based in Zürich, remote working possible Employment as: Student Assistant, payment on hourly base. Range: Programming Web and iPhone Skills: php, html, mysql javascript, objective-c, cocoa, content mana
32. Workflow alkalmazásüzemeltető
 A munkakör betöltője üzemelteti a K2 Black Pearl alapú workflow alkalmazást. Implementálja a folyamatokat,kezeli a módosításokat.Tartja a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, és az alkalmazás fejlesztőkkel,valamint támogatást nyújt a felhasználók számára.
33. LibreOffice és/vagy Linux szakértő, fejlesztő
 Irodai szoftverek/Linux desktop magas fokú ismerete, fejlesztés/üzemeltetés (Windows szerver környezetben is). Specifikációk kidolgozása, OOo build fejlesztés, eszköztár készítés és egyedi sablonok szerkesztése, fejlesztése.
34. iPhone játékfejlesztőt keresünk
 2 éve fejlesztünk iPhone-ra. Több mint egy éve intézményesült formában vagyunk jelen az AppS.-on egy tucatnyi játékkal a hátunk mögött. (Alpine Crawler s.) Csapatunkat szeretnénk bővíteni és tapasztalt programozóra van szükségünk! Ha érdekel, írj!
35. C DEVELOPER
 Software modules development; Ensure, that the applications meet the functional and technical requirements; Documentation; Co-operate with the colleagues in other European country
36. programozó, CMS fejlesztéshez
 Budapesti cég programozót keres kreatív munkára
37. Senior C#/.NET fejlesztő, architect
 Tapasztalt C# fejlesztőt, rendszerfejlesztőt keresünk, 3D geometriai modellezési ismeretek előnyt jelentenek
38. C++ programozókat keresünk televíziós fejlesztéseinkhez
 Budapesti székhelyű cég televíziós adásgrafikai fejlesztéseihez gyakorlott C++ programozót keres, egyenlőre távmunkában, Nyíregyházán. Rövid időn belül a városban telephelyet nyitunk.
39. Budapestre szerver programozó munkatársat keresünk!
 GSM hálózati kommunikációs területre keresünk programozót szerver oldali Linux alapú alkalmazások, modulok fejlesztéséhez. BUDAPESTI munkavégzésre!
40. Android fejlesztő (JAVA/c++)
 A Nav N Go Kft. C++ fejlesztői gyakorlattal rendelkező Java szoftverfejlesztőt keres.
41. C++ és/vagy Java fejlesztő
 Az Interactive Brokers Group tőzsdei kereskedési rendszerének fejlesztése. Ez magában foglalja többek közt a megbízások továbbításáért, piaci adatok disztribúciójáért, tőzsdékkel való kapcsolattartásért felelős alrendszereket.
42. Kernel fejlesztő
 Cégünk által fejlesztett, kernel szinten működő szoftver továbbfejlesztésére keresünk kernel fejlesztésben jártas programozót.
43. C++ specialista
 Szoftverfejlesztéssel, szakértéssel, szaktanácsadással, alap- és alkalmazott kutatással foglalkozó cégünk, a SOFTIC Kft. részére keresünk C++ PROGRAMOZÓ munkatársat.
44. Játékfejlesztőknek Munkát Kínálok
 3d online Póker, ulti, snapszer játékhoz keresünk Játékfejlesztőt (a játék 60%ban kész van) Olyan programozókat keresünk, akik szeretnek programozni és tudnak önállóan dolgozni!Az alábbiak szükségesek:-Alapos Delphi tudás-Alapos SQL ismeret-Új ismeretek g
45. Engine programozó
 Induló szoftverfejlesztő cég ENGINE PROGRAMOZÓ munkatársakat keres. Elvárt képességek: JAVASCRIPT és C# programnyelvekben való jártasságelőnyt jelent Boo ismerete, 3d grafikai affinitás, informatikus mérnök végzettség, precizitás
46. C/C++ fejlesztőt kerseünk
 Fejlesztési osztályunkra keresünk kiegyensúlyozott, kreatív, kihívásokat kereső munkatársat Java szoftverfejlesztő pozícióba.Az ideális jelölt kihívásnak érzi, hogy egy Magyarországon egyedülálló fejlesztési területen alkothasson.
47. C++ fejlesztő
 IT tanácsadás és outsourcing területén működő nemzetközi ügyfelünk részére keresünk legalább 1 éves tapasztalattal rendelkező C++ programozókat juniortól senior szintig.
48. C++ programozót keresünk
 Képfeldolgozási, ipari automatizálási, minőségellenőrzési feladatokra C++ programozót keresünk.
1. C++ fejlesztő
 [releváns találat] C++ programozót keresünk új generációs adásgrafikai 3D szoftver fejlesztéséhez, dinamikusan fejlődő céghez.
2. C++ fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Több külső munkatársat keresünk, akár főállásba, akár mellékállásba távmunkába végezhető feladatok ellátására.
3. C++ fejlesztőt keresünk távmunkára
 [releváns találat] Képzésmenedzsment szoftver szerver és kliens oldali fejlesztésére keresünk munkatársat.
4. Java programozó
 [releváns találat] A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó kft. országos szintű informatikai rendszer átvételére, fenntartására, utókövetésére és továbbfejlesztésére keres tehetséges és motivált kollégákat
5. Nexogen - Senior Developer
 [releváns találat] We are looking for SENIOR DEVELOPERS with strong skills at different programming paradigms (OOP and/or functional), design patterns and interest in state-of-the-art technologies. Please send your application to career@nexogen.hu
6. Php-ban dolgozó fejlesztő munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Az álláshirdetés megtekintéséhez/jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre:www.humanplus.hu/allas/lista/28dd2c7955c...0b2ff0100bde/?scid=5
7. Beágyazott szoftverfejlesztő állás
 [releváns találat] Munkatársat keresünk beágyazott rendszereket fejlesztő csapatunkba. A csapat saját hardvertermékeinkhez készít alkalmazásokat speciális real-time operációs rendszeren és/vagy beágyazott Linux rendszeren.
8. Profi játékfejlesztőt/ programozót keresünk
 [releváns találat] Részletes leírás: http://www.jofogas.hu/budapest/Profi_Jatekfejleszto_programozo_kerestetik_33704886.htm?ma=1
9. Customer Operations Engineer
 [releváns találat] Cloudera is looking for a Customer Operations Engineer who has a passion for making customers successful. You will join a team of highly skilled engineers who are responsible for delivering Cloudera's support services.
10. Mobil alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Teljes munkaidős mobil alkalmazás fejlesztőt keresünk III. kerületi irodánkba, azonnali kezdéssel.
11. Alkalmazás Rendszeradmininsztrátor
 [releváns találat] A GIRO Zrt., a hazai pénzforgalom meghatározó szereplőjeként, elkötelezett munkatársat keres ALKALMAZÁS RENDSZERADMINISZTRÁTOR munkakörbe
12. Beágyazott rendszer fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. Junior C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Junior fejlesztő
 [releváns találat] Elvárások: A felsoroltak közül legalább egy programnyelv alapszintű ismerete (C#, java, C, C++), legalább egy saját projekt bemutatható forráskódja, minimum 2 év elköteleződés a tanulás iránt (választott programnyelvben), magabiztos angol nyelvtudás Amit
15. Android és/vagy C++ fejlesztőt keresünk Egerben
 [releváns találat] Egri irodánkba keresünk C++ és/vagy Android fejlesztőt Eger belvárosi munkahelyünkre. Érdekes feladatokat, gyors fejlődési lehetőséget kapsz köszönhetően komoly megrendelőinknak és motivált kollégáinknak. Kínálunk még: grillparti és hasonló csapatépítés.
16. webprogramozó
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes és az újdonságokra nyitott PROGRAMOZÓ munkatársat.
17. Fejlesztési csoportvezető (C++ v. Java v. Web alkalmazások)
 [releváns találat] Feladat:- projektek vezetése- a fejlesztési folyamat koordinálása- Minimum két éves tapasztalat, legalább két területen az alábbiakból: C++, Java, HTML5, angular.js, Android fejlesztés, JSON, IOS, SQL és nem SQL adatbázisok
18. .Net/PHP/JavaScript Fejlesztő - Szombathely
 [releváns találat] Feladatok: • Aktív részvétel a belső rendszerekhez kapcsolódó fejlesztések teljes életciklusában (~ tervezés, specifikáció, fejlesztés, tesztelés, javítás)• Korábbi rendszerek refaktorálása, igény esetén új funkciók implementálása
19. Java Developer Algo Traiding
 [releváns találat] Skills required - Strong proficiency in Core Java and XML technologies in a Linux server-side environment - Strong interest in financial markets and products - Good problem solving skills - Good communication skills, good English knowledge. Able to wo
20. Szoftvertesztelő
 [releváns találat] Magyar tulajdonú partnercégünk számára keresünk szoftvertesztelőt. Feladata automatikus teszt szkriptek írása, tesztesetek készítése és manuális/automatikus futtatása mechanikai iparágú gépek szoftverei számára.
21. Unity3D programozót keresünk projekt munkára
 [releváns találat] Unity3D programozót keresünk projekt munkára.Későbbi projekt munkák is várhatóak a teljesítmény függvényében.Az alkalmazás projekt megbízási alapon menne.Fizetési igényt, referenciákat kérnék megadni.
22. Senior Application Software Engineer
 [releváns találat] The Senior Application Software Engineer (SASE) will work in the LCD module development team. The SASE will develop software for testing of embedded software and hardware applications. Programming languages used are: C# WPF. http://bit.ly/1fH6eNL
23. C++ Fejlesztő / Tesztelő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
24. Support Administrator
 [releváns találat] Fiatal agilis csapatunkba keresünk Support Administrator munkakör betöltésére munkatársat székesfehérvári központunkba. Ha most végzel és szeretnél mindjárt a dolgok sűrűjébe csöppeni, akkor nálunk a helyed!
25. Lelkes (és képzett) .NET fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Budapesti székhelyű IT cég nemzetközi kapcsolatokkal, érdekes projektekkel keres Microsoft vonalon mozgó informatikusokat.
26. Goroid = mobile gamer community >> C++ fejlesztőket ker
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. Projektre keresek azonnali kezdéssel .net fejlesztőt
 [releváns találat] 5+ év tapasztalattal rendelkező .net fejlesztőt keresek augusztusi projektre azonnali kezdéssel. (Van rá esély, hogy folytatódhat is a projekt egy következő fázissal). Heti 4o órás munka alvállalkozói megbízással.
28. C ( Debian ) Programozót ( Senior, Junior ) keresek
 [releváns találat] Wifi hálózatok előkészítéséhez és üzemeltetéséhez keresünk C (debian) programozót Senior és Junior munkakörökre. Használatos nyelvek: C, Ms-My-SQL, Freeradius. Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, középszintű angol nyelvtudás, de a legfőbb, hogy tudd mit
29. C++ fejlesztő
 [releváns találat] Feladatok:3D virtualreality szoftver fejlesztésében való részvétel,új algoritmusok kidolgozása és leprogramozása,kapcsolódó kutatások elvégzéseMunkavégzés helye:Budapest
30. Femtonics Kft., Algoritmus fejlesztő
 [releváns találat] Élettudományi mérések és adatfeldolgozási lépések algoritmusainak tervezése, fejlesztése és funkcionális tesztelése.
31. Szoftvertesztelő és minőségbiztosítási IT mérnök .NET/web/MS
 [releváns találat] Szoftvertesztelő és minőségbiztosítási IT mérnök .NET/web/MSSQL környezetben
32. IT Szupport
 [releváns találat] Az IVM Zrt Ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik egész Európában. Rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, stabil háttérrel. Haladunk a korral és a technológiával. Fiatal agilis csapatunkba keresünk
33. Szoftverfejlesztő (elektromos vezérlések)
 [releváns találat] 65 fős fejlesztési osztály az automata sebességváltók vezérlésének elektronikai és mechatronikai fejlesztését végzi. Fő feladataink szoftver, hardver, mechanika és szenzortechnika területeken: követelmények analízise, koncepciók kidolgozása.
34. Junior és Senior Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Junior és Senior Szoftverfejlesztőket keresünk a világ egyik legelismertebb, nemzetközi vállalata számára. Ha nyitott, a legmodernebb technológiák fejlesztésére, egy abszolút jövő biztos termék megismeré
35. Software Architect (C++, C#)
 [releváns találat] Multinacionális partnercégünk bővülő csapatának erősítéséhez keresünk munkatársat Software Architect (C++, C#) pozícióba miskolci munkavégzéssel.
36. SZOFTVERTESZTELŐ MÉRNÖK (JUNIOR ÉS SENIOR) állás
 [releváns találat] Junior és senior C++ fejlesztőt keresünk Budapestre kiemelt bérezéssel. Jelentkezés önéletrajzzal: hf5@humanfield.hu
37. Junior és senior JAVA fejlesztőket keresünk Budapestre
 [releváns találat] Junior és senior C++ fejlesztőket keresünk budapesti megbízónknak kiemelt fizetéssel, jelentkezés önéletrajzzal: hf5@humanfield.
38. C/C++ programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. Android/iOS fejlesztő nemzetközi projekthez
 [releváns találat] Egy folyamatban lévő nemzetközi projekthez keresünk csapatunkba meglévő fejlesztőink mellé iOS és/vagy Android programozókat.A feladat jól specifikált, a határidők tarthatóak, a munka távmunkában és helyszínen egyaránt végezhető.K
40. Programozó online marketing ügynökséghez
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes PROGRAMOZÓ munkatársat. Nekünk nem fontos, hogy tapasztalt róka vagy-e, vagy egy lelkes junior, egy a lényeg; szeresd és bírd a kemény munkát.
41. C++ Programozó
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő, világ szinten elismert szoftvereket fejlesztő partnercégünk számára keresünk szakembereket C++ Programozó munkakörbe
42. C++ és C# szofteverfejlesztő
 [releváns találat] Orvosi diagnosztikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó partnercégünk megbízásából munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: C++ és C# szofteverfejlesztõ Feladatok: - Orvostechnikai eszközök szoftverének fejlesztése C++
43. C++ Fejlesztési Vezető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. Software Engineers (C#, C++)
 [releváns találat] Our client is operating worldwide in the field of Security Printing Control Systems. Their product is a Manufacturing Execution System that fills the gap between shop floor and company ERP.
45. Android fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Dolphin Technology Kft Android fejlesztőt keres csapatába.
46. Hardver közeli szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Családias közegben fiatal, dinamikusan fejlődő fejlesztő csapatba keresünk WSN (wireless sensor network) alkalmazás (firmware) fejlesztőt.
47. Senior szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Budapesti központú, több európai országban is jelen lévő telekommunikációs cég keres magyarországi fejlesztő csapatába Szenior Szoftverfejlesztő munkatársat.
48. Szoftverfejleszto
 [releváns találat] Budapesti központú, több európai országban is jelen lévő telekommunikációs cég keres magyarországi fejlesztő csapatába Junior Szoftverfejlesztő munkatársat.
49. Alkalmazásfejlesztő
 [releváns találat] A Humansoft Kft C++, Java fejlesztőt keres, válllalatirányítási rendszerben való jártasság előny. Jelentkezés módja: fényképes, szakmai önéletrajzzal a hr@humansoft.hu címre ctct: Beer Nagy Andrea
50. projektmunka
 [releváns találat] A feladat egy Forma 1 szintű intelligens videorendszer fejlesztése a Hungaroring számára. Ehhez keresünk külsős/távmunkás C++, C# programozó munkatársat. Sikeres együttműködés esetén állandó álás lehetséges.
51. iOS játékprogramozót keresünk.
 [releváns találat] Külföldi megrendelésre dolgozó, stabil hátterű játékfejlesztő cég keres iOS programozókat.
52. Android / iPhone fejlesztő
 [releváns találat] Állás leírása: Android és iPhone fejlesztő, hálózat programozási tapasztalattal
53. Alkalmazásfejlesztő programozó Microsoft Dynamics AX
 [releváns találat] Feladatok: Programok tervezése, fejlesztése, tesztelése, dokumentálása
54. C++ programozo
 [releváns találat] Budapesti, egyedi adatbáziskernelek fejlesztésével foglalkozó szoftvercégünkbe keresünk teljes állású C++ programozókat!
55. Szofverfejlesztő
 [releváns találat] A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró, Európában piacvezető vállalat. A magyar kutatói és klinikai orvoslás egyik legnagyobb innovációs mérföldköve. Fejlesztéseinkkel olyan orvostechnikai eszközöket bocsátunk a
56. Szofverfejlesztő (képalkotás)
 [releváns találat] A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró, Európában piacvezető vállalat. A magyar kutatói és klinikai orvoslás egyik legnagyobb innovációs mérföldköve.
57. Szoftverfejlesztő (C,C++/Java)
 [releváns találat] A B. Braun vállalatcsoport, a világ egyik vezető egészségügyi termékeket gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalata orvosi műszerfejlesztő csoportjába keres 3 fejlesztőt.
58. C# .Net fejlesztés (WPF, WCF)
 [releváns találat] Junior szoftver fejlesztõket (WPF, WCF) keresünk nemzetközi projektünkben. C++, .NET (C#) tudás és angol nyelvü kommunikáció fontos. Kiemelt fizetés.
59. Beágyazott szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Feladatok: beágyazott Linux kernel és driverek konfigurálása, shell scriptek írása, saját szoftver modulok implementálása C nyelven. Elvárások: legalább 3 éves releváns tapasztalat, min. középszintű angol nyelvtudás, felsőfokú végzettség
60. Vezető fejlesztő- DRS
 [releváns találat] A DR csapatába teljes munkaidős vezető fejlesztő munkatársat keres. Feladatok: Kb.10 fős fejlesztőcsapat vezetése,Rendszer moduljainak magas szintű tervezése,Szakmai döntések meghozatala,Napi feladatok kiosztása és ellenőrzése a fejlesztők számára.
61. mobil applikáció fejlesztő
 [releváns találat] Sanoma Budapest is looking for young guns of mobile development What we are looking for: Experience in C/C++/Objective-C or Java J2E / J2ME Developing native mobile apps is strongly preferred autonomous problem solving skills
62. Software Developer
 [releváns találat] iWebMa, an analytical marketing company, is looking for a server-side developer for Hungarian and EU projects. Experiences welcome: NOSQL(mongodb|redis|etc...), c|c++|python|java|go (at least two), redhat|windows|centos|ubuntu|debian|xBSD based server o
63. Szoftverfejlesztő C#, .NET, C++, Java
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. Programozó, Fejlesztő kollégát keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
65. bioinformatikai fejlesztő
 [releváns találat] Bioinformatikai rendszerek fejlesztéséhez keresünk bioinformatikai területen is tapasztalt fejlesztőket C/C++, Java, Perl tapasztalattal.
66. C++, Java fejlesztőt keresünk ANGOL és SZLOVÁK nyelvtudással
 [releváns találat] Fejlesztőt keresünk. C++, Java ismeretek, ANGOL és SZLOVÁK nyelvtudás szükséges a pozíció betöltéséhez.
Budapesti munkavégzés. Azonnali kezdés.

Az önéletrajzokat a janos@lab68.com címre várjuk.
67. Projekt Menedzser
 [releváns találat] Feladat:
Project tervezés, koordináció, ellenőrzés; technológiai kapcsolattartás a cég ügyfeleivel; fejlesztés/tesztelés tervezése, irányítása, felügyelete; projekt feladatok dokumentálása
68. Internetes Alkalmazás Fejlesztőt Keresünk
 [releváns találat] Internetes Alkalmazás Fejélesztőt Keresünk!
JOOMLA, PHP-MySQL, Java, HTML, CSS ismeretekkel
69. Mobilalkalmazás vezető fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
70. Senior C++ és vezető C++ fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
71. Beágyazott szoftverfejlesztő-C nyelven
 [releváns találat] Haszongépjármű fék-rendszerének elektronikus vezérlőegysége beágyazott szoftverének fejlesztése.
72. C++ fejlesztő (Senior)
 [releváns találat] Linux/g++ és Windows/MFC környezetbe keresünk tapasztalt C++ programozót. XML+XSL, MySQL, Subversion ismeret szükséges. Java, objective C előny.
73. Programozó informatikus Dunaújváros
 [releváns találat] Dunaújvárosi nyomda felvételt hirdet programozó informatikus munkakör betöltésére.
74. szoftverfejlesztőt keresek németországi munkavégzésre
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. C/C++ Developer
 [releváns találat] For our client we are looking for candidate.
76. ASP.NET/C++ programmer
 [releváns találat] Black Ice software is looking for a computer programmer with ASP.NET and C++ knowledge for developing and maintaining ASP.NET web applications. Please send resume to: jozsef600@hotmail.com
77. C++ fejlesztő - Orvosi alkalmazások
 [releváns találat] A GE Healthcare budaörsi telephelyére keresek C++ fejlesztésben jártas új kollégákat - orvosi nagygépekhez köthető szoftverefejlesztésre. Pár éves tapasztalat, angol nyelvtudás szükséges, orvosi alkalmazásfejlesztésben szerzett tapasztalat nem feltétel!
78. C++ programozó
 [releváns találat] Feladat: - C++ programozás - fejlesztés, tesztelés - külső, belső kapcsolattartás. Elvárás: -C++ programozói tapasztalat -angol használható nyelvtudás
79. C/C++ programozó (beágyazott rendszerek)
 [releváns találat] Feladat •Programozás C és C++ nyelven design szoftverekhez, •Fejlesztés, tesztelés. Elvárások: •Beágyazott rendszerek programozásában szerzett tapasztalat. Előny: angol nyelvtudás.
80. Projekt Menedzser
 [releváns találat] A Nav N Go Kft. keres projekt menedzsert
81. PERL, C++, C#, JAVA fejlesztők
 [releváns találat] Magas kereseti lehetőséggel egyedi software fejlesztésre keresek perl, c#, c++ és java fejlesztőket!Jelentkezz CV-vel a stamas@c2.hu címen.T.
82. Software developer- Debrecen
 [releváns találat] Our partner Is a group of international companies launching business activities in the USA, UK and Hungary. Among their developments you can find virtual helpdesks, artificial intelligence as well as developments in the field of intelligence systems.
83. Szoftverfejlesztő / karbantartó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
84. C és C++ programozási nyelvekben jártas szakember
 [releváns találat] Több hónap időtartamú projektbe egész napos munkavégzésre keresünk beágyazott rendszer környezetben végzendő alkalmazásfejlesztéshez és teszteléshez C és C++ programozási nyelvekben jártas angolul tudó szakembert
85. C/C++ fejlesztő munkatársakat keresünk !
 [releváns találat] Keressük azokat a C/C++ fejlesztő munkatársakat akik lendületes személyiségükkel, és segítőkész hozzáállásukkal szeretnének csatlakozni egy stabil, tőkeerős, folyamatosan fejlődő céghez, egy fiatal csapathoz!


86. Tesztmérnök munkatársat keresünk!
 [releváns találat] Keressük azokat a TESZTMÉRNÖK munkatársakat, akik lendületes személyiségükkel, és segítőkész hozzáállásukkal szeretnének csatlakozni egy stabil, tőkeerős, folyamatosan fejlődő céghez, egy fiatal csapathoz!
87. Linux programozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
88. Alkalmazás-és adatbázis fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
89. Technical Support Engineer - Modeling Tools (In Holland)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
90. PDA fejlesztő
 [releváns találat] Kereskedelmi PDA rendszerek fejlesztése
91. Multitouch fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Nemzetközi hátterű multitouch megoldásokra szakosodott cég multitouch prograomzásban tapasztalt munkatársat keres.
92. Java Software Engineer (KSZ-2052)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
93. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
94. Junior szoftverfejlesztő (C++ területre)
 [releváns találat] Megbízónk Magyarország egyik legnagyobb szoftvercége, amely a járműipar, a mobil és személyi navigációs szektor számára fejleszt elsősorban márkafüggetlen navigációs megoldásokat. A cég mára globálissá fejlődött és megahatározóan jelen van a piacon egész
95. mobilprogramozót keresünk
 [releváns találat] Piacvezető, 10 éves múlttal rendelkező vállalat, mobil programozó állást hirdet.Elvárások: Java, vagy .NET programozói ismeretek, mobil SDK felépítésének és kezelésének ismerete, kiens-szerver hálózati kommunikáció programozás tapasztalat, 2 év gyakorlat
96. ASCET-Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Feladatok:? ASCET fejlesztési környezetben szoftverek specifikálása, tervezése, implementálása és tesztelése? terméktámogatás? munkaeredmények dokumentálása
97. szoftvermérnök-külföldi utazással
 [releváns találat] SzoftvermérnökRészvétel Megbízónk ügyfeleinél a számlázási, a hálózat felügyeleti rendszerrel, valamint a hozzáadott értékű telekommunikációs szolgáltatásokkal kapcsolatos integrációs projektekben. A munkakör több rövidebb ? hosszabb távú külföldi tartózk
98. Senior C++ fejlesztő
 [releváns találat] Szenior C / C ++ fejlesztőFeladatA központi rendszer folyamatos fejlesztése, valamint játékmodulok írása, fejlesztése.
99. C++ fejlesztő
 [releváns találat] Megbízónk a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatának magyar leányvállalata. Számukra keresünk új munkatársat budapesti munkavégzéssel, német nyelvtudással C++ fejlesztő pozícióba.
Szakemberek
1. Fejlesztő,Programozó
 Mádállásra keresek fejlesztő távmunkát.Ismert nyelvek : Delphi, C#, C++(Nem Microsoft)Továbbá DevExpress ismeret : WinForm, VCLKomponensek, osztályok stb fejlesztésére, Form-ok létrehozására, stb.
2. Szoftverfejlesztő
 Unity, C#, mobil és asztali játékfejlesztés területen vagyok otthon leginkább, de Java, PHP, webes, adatbázis és szerver technológiákkal is dolgoztam már.
3. C++ fejlesztő
 2 évig tanultam programozást egyetemen.Visual Studio MFC C++ tapaszatlattal rendelkezem.
4. Royal Experts
 [nincs megadva leírás]
5. Lead Software Engineer
  Vezető fejlesztő és fejlesztésvezető, sok éves, komplex orvosi szoftverek és berendezések területén szerzett fejlesztői és vezetői tapasztalattal
6. Rendszerszervező, C++ fejlesztő
 Nagy tapasztalattal rendelkezem pénzügyi, ügyviteli rendszerek fejlesztésében, ügyfél kapcsolattartás, kommunikáció, tesztelés területén.Az utolsó két évben cégvezetéssel foglalkoztam, de szeretnék újra szakmai munkát végezni.
7. Cad applications, plugins developer
 c;c++;c#;python
8. 3D Generalist, Kezdő C# játékfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
9. C, webfejlesztő - UNIX platform
 Szoftverfejlesztés, üzemeltetés UNIX/Linux platformon.
10. C++/C#/Python/JS developer with international experience
 Senior Developer and Team Leader with 10 years of international experience and a special focus on performance-sensitive applications and network programming.
11. önéletrajz
 Tanulmányaim során számos gyakorlati készséggel gazdagodtam. Különösen a szakdolgozatom megírása közben tapasztalatot szereztem a dokumentálásban és az ismeretlen területek gyors áttekintésében, értelmezésében és szükséges lépések alkalmazásában. Erő
12. C fejlesztő, Java fejlesztő
 C fejlesztéssel foglalkoztam az elmúlt 2 évben, de nagyon érdekel a Java. (A fõiskola alatt a Java nyelven keresztül ismerkedtem meg a szoftverfejlesztéssel.) Veszprémi vagy távmunka érdekel.
13. Junior programozó állást keresek!
 Neumann János Egyetem GAMF karán vagyok végzős programozó informatikus hallgató. Keresek junior programozó állást (teljes munkaidő, részmunkaidő másodállásban, távmunka is szóba jöhet!)
14. C++ fejlesztő
 Bármire képes, szabadon gondolkodó, újdonságokra fogékony, kihívást kereső, önmagát megteremtő álláskereső.
15. java full stack fejlesztő
 Java technológiákban (JEE, Spring, REST), de nem kizárólag van erős tapasztalatom (17 év). De webes (JS, HTML, Angular) felületeket is fejlesztettem.
16. Hardver fejlesztő
 Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
17. Delphi, PHP, Java, SQL, VBA
 Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem Delphi, VBA, C programok fejlesztésében, egyedi szoftverek és mikrovezérlős HW rendszerek fejlesztésében. Vezetői tapasztalat, csapatmunka, analitikus szemlélet.
18. javascript/typescript/angular, mssql, .net, delphi
 [nincs megadva leírás]
19. Számlaképes FullStack php fejlesztő projektmunkát keres
 Több éves webfejlesztő tapasztalat. HTML5, CSS, Javascript, JQuery, Bootstrap, PHP, MySQLTapasztalat: webáruházak és vállalatirányítási rendszerek fejlesztésében való aktív részvétel.
20. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
21. Hardver- és szoftver fejlesztőmérnök
 [nincs megadva leírás]
22. SW Developer
 SW Developer, mainly with:C, C++ (Knows ISO 26262) - Used as Automotive embedded system | C# - Internal tool developments (Frontend, Backend, Overall development). | I am a Technical and Management leader next to these.
23. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
24. software engineer(C++, Java)
 I gained most of my workexperience in C++ and Java. I am open, even to program microcontrollers or mobile platforms. https://www.linkedin.com/in/zolt%C3%A1n-sz%C5%B1cs-15a419147/
25. Fejlesztő
 Jelenleg napi 4 órás teljes Home Office-ban tudok munkát vállalni. Számlaképes vagyok.
26. Szoftverfejlsztő
 C/C++; web backend / frontend; user support
27. C/C++ Fejlesztő (minimálisan stack fejlesztő)
 Elsődlegesen a unix (linux/solaris) rendszereken való fejlesztés a főbb vonalam. Viszont a nyelv nem kötött nálam, csak C/C++ -ban írtam több sort eddig.
28. C/C++ beágyazott rendszer fejlesztő
 Beágyazott rendszerek fejlesztése, beágyazott Linux, Qt, mikrokontrolleres szoftverek fejlesztése
29. Seasoned developer
 I’m certain that everything can be improved. I strive to work out creative solution an enforce innovation to make things better. My core programming skills are Java (J2EE, Spring), PHP, and my biggest interest is Web development, frontend.
30. C++, C#, Java és Android fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
31. Projektvezető
 IT projektvezetõ több, mint 10 év szakmai tapasztalattal, széleskörû technikai ismeretekkel
32. PHP fejlesztő
 Egy tapasztalt PHP fejlesztő keresi álmai állását, aki jelenleg is fejleszti tudását.
33. Tapasztalt programozó:Pascal,Delphi,C++,web,Mikrovezérlők
 Fejlesztettem C=64 re (grafika, Basic). Pascal (grafikus felhasználói felület fejlesztése),10. éve fejlesztek Delphi -ben,több éve mikrovezérlõket.Webfejlesztõ: html,css,php.Hobbim az elektronika.Kommunikáció-Médiatudomány szakot is végeztem
34. C / C++ programozó
 Eredmény orientált, vállalkozói mentalitásban dolgozom. C és C++ project munkákat keresek 10 év fejlesztői tapasztalattal. Számlaképesség megoldható.
35. C++ fejlesztő (Qt, C++ Builder, MSVC++))
 2010 óta aktívan C/C++ fejlesztőként dolgozok, C/C++ ismeretekkel, főleg MS Windows környezetben. Linux-szal is elboldogulok. Qt ismeretekkel rendelkezem.
36. C++ fejlesztő
 Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Több éve foglalkozom modern C++ kóddal különböző platformokon, ami egyben az erősségem és preferenciám is, de mögöttem vannak már iOS (Objective-C), valamint egyszerűbb webes (frontend és backend) project-ek is.
37. PIC32, AVR mikrovezérlők programozása.
 2010 óta foglalkozom PIC és AVR mikrovezérlők programozásával C nyelven. Minden projektet kihívásként kezelek és szakmailag a legelegánsabb módon viszek végig. NyYÁK tervezés Eagle-el.
38. C++ programozó
 [nincs megadva leírás]
39. PHP fejlesztőként heti 8 órás másodállást keresek
 Heti 8 órában keresek PHP fejlesztő állást. A komentenciám hosszú, megereksésre részletezm.
40. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
41. Alkalmazás fejlesztő
 Adatbázis alapú és egyéb Windows alkalmazások fejlesztése.
42. C/C++Programozó, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
43. Freelance Software Engineer
 Alkalmazások tervezése, készítése, meglévõ alkalmazások javítása és továbbfejlesztése. iOS és UWP valamint Windows és macOS desktop alkalmazások. Webalkalmazás node.js, React és Typescript használatával. C/C++, C#, Objective-C, Swift, JS, TS
44. java,javascript,c++,c#,html,css fejlesztő
 Jelenleg az ELTE programfejlesztő informatikus szakán tanulok, ahol több programnyelv alapját már elsajátítottam. Photoshopot,Unity3d-t,Eclipse-et,NetBeans-t használni tudom, kész vagyok új dolgokat megtanulni. Csapatban és önállóan is tudok dolgozni.
45. beágyazott fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
46. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
47. Szoftverfejlesztő
 Java EE, EJB, JPA, Servlet, JSF, ADF, WebLogic,C++, C#, PHP
48. Programozás
 Windows programozás: C#,C++,C,VB.NET, Delphi, MSSQL, mySQL WEB programozás:PHP, mySQL Kommunikációs protokollok írása: (ModbusTCP, SiemensTCP, ModbusRTU)
49. Tapasztalt C++ fejlesztő
 C++ fejlesztési tapasztalat Linux környezetben SQL fejlesztési tapasztalat (Oracle főleg, MySql, Postgress)
50. Hálózati rendszergazda, Programozó, Számítógép szerelő
  Hálózat kiépítés, üzemeltetés, hibaelhárítás(CCNP tudásszint) Rendszergazdai ismeretek Proramozás (PHP, MySQL, JQuery, JAVA, C++) Számítógépek szervizelése, szerelése és javítása szoftveresen és hardveresen is.
51. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
52. C#, C++ fejlesztő
 Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és szoftverfejlesztői múlttal rendelkezem. Az elmúlt 7 évben főleg 3 rétegű alkalmazásokat fejlesztettem .NET C# és Delphi programnyelven.Szakterületem a tervezés, és az újrafelhasználható kódok készítése.
53. programtervező, programozó, informatikus, rendszergazda
 Programtervező matematikusként végeztem. Jelenleg programozóként, informatikusként dolgozom.
54. Alkalmazás fejlesztés és automatizálás
 [nincs megadva leírás]
55. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Különféle piaci szektorokra fókuszáltan teljeskörű full-stack fejlesztés, szoftver-rendszerek tervezése, karbantarthatósági és továbbfejleszthetőségi tervezése és kivitelezése, agilis csapatok kialakítása, vezetése, ügyfél-kezelés.
56. 3D animátor, modellező, web programozó
 Autodesk Maya modellek és animációk készítése, weboldalak design-ja és programozása (html,jQuery,php,mysql)
57. tapasztalt szoftverfejlesztő
 15 éves tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő vagyok. Különböző projektekben elsősorban ERP/ügyviteli rendszerek tervezésében, fejlesztésében vettem részt. Ismert fejlesztőeszközök, nyelvek, adatbázisok: Delphi, C++, C#, .NET, PHP, Firebird stb.
58. Minden problémát megoldó programozó
 [nincs megadva leírás]
59. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
60. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
61. ERP, SAP
 Vállalati információs rendszerek: ERP rendszerek konfigurációja, fejlesztése, javítása, támogatása, programozásNyelvek: angol és svéd
62. Web fejlesztő (HTML,CSS,PHP,CMS)
 html,css,php junior, joomla junior
63. c++ fejlesztő
 Rokkant nyugdíjas C++ fejlesztő több mint 30 éves gyakorlattal részmunkaidős vagy otthonról végezhető munkát keres.
64. c++ fejlesztő
 Programfejlesztés, rendszertervezés, egyedi szoftverek készítése. SQL adatbázis tervezés, ipari folyamatszabályozási szoftverek készítése. Sok referenciával, 30 év szoftverfejlesztési tapasztalattal.
65. Microsoft .NET, XNA fejlesztő vagyok
 [nincs megadva leírás]
66. HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL
 Jelenleg az ELTE IK Programtervezői Informatikus szak hallgatója vagyok. Leginkább távmunkák érdekelnek. Ismereteim: HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL,C++ <- ezekben teljesen "otthon vagyok"
67. Microsoft.NET, PHP, Android, iOS fejlesztő vagyok
 2006 óta dolgozom szoftverfejlesztőként, munkáltatóim, megrendelőim megelégedésére.
68. Beágyazott Szoftverfejlesztő
 Eddigi munkáim során rálátásom nyílt több beágyazott szoftveres project felépítésére és kivitelezésére. Különböző mikrokontroller típusokra fejlesztettem, együttműködve hardveres és szoftveres fejlesztőkkel.
69. Tapasztalt java fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
70. Webes fejlesztő, IT specialista
 Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
71. sitebuilder
 [nincs megadva leírás]
72. Szenior Szoftver- és Webfejlesztő, Release Engineer
 C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
73. Tapasztalt fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
74. Java SE/EE
 Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
75. PHP, C, C++, C#, Java, Unity Engine fejlesztő
 Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, weboldalak, webdesign, PHP, Java, C, C++ programozási nyelvek, valamint 3D OpenGL és Unity Engine alkalmazások fejlesztésében van már 6 éves tapasztalatom.
76. .NET, ASP.NET fejlesztő
 10+ éves tapasztalat .NET Framework WinForms és ASP.NET WebForms/MVC alapokon, C#. SQL Server, ADO.NET, EntityFramework, WCF. 3 éves szakmai tapasztalat MS VSX fejlesztési területen. 5 év C/C++ fejlesztési tapasztalat.
77. Senior .NET/C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
78. IT biztonsági szakértő
 [nincs megadva leírás]
79. C/C++/Delphi programozó
 Főállás mellett keresek távmunkát. Szívesen részt vennék bedolgozásban (akár egyszeri, pár napos is!), kisebb-nagyobb projectecben. A határidőket igyekszem betartani, munkámra igényes vagyok, addig nem nyugszom, amíg egy probléma megoldását teljes mértéki
80. mérnök informatikus
 Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán végeztem infokommunikáció szakirányon. Pályakezdőként keresek munkát.
81. Tapasztalt .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
82. Webfejlesztő
 Kezdő webfejlesztő vagyok.
83. Senior Android / Mobil fejlesztő
 Android (6 év tapasztalat), iOS, Xamarin, Backend. Nyelvek: Java, Kotlin, Go, C#, Swift, C++ (több mint 10 év programozási tapasztalat). Egyéb ismertek: RxJava, MVP, DI, Git, Unit Test, Android Instrumentation Test. Elérhetőség: marcee5@gmail.com
84. mérnök informatikus, projektvezető, fejlesztési vezető
 [nincs megadva leírás]
85. Natív kódú szoftverfejlesztés (C, pascal, assembly)
 Egyedi natív kódú szoftverek, adatbázis kezelők, sebesség kritikus programok, hardver közeli programozást igénylő alkalmazások fejlesztése DOS és Windows rendszerekhez. http://falcosoft.hu
86. Iphone, Android, C++, opengl fejlesztő
 Mobilfejlesztő vagyok kb 3 éves tapasztalattal. Van alkalmazásom az appstore-ban is. Fejlesztettem játékokat navigációs rendszert és sok mást is. Szívesen dolgoznék valami izgalmas innovatív projecten, egy fiatalos, modern cégnél, kompetens emberek között
87. c, c++ fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
88. C++ fejleszto
 5+ ev fejlesztesi tapasztalat c++ - ban, windows rendszer alatt.
89. C++ Szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
90. IT Fejlesztő
 Célom a különböző IT területekhez kötődő ismereteim átfogó és professzionális alkalmazása a fejlesztési folyamatban. Nyitott vagyok új ismeretek vagy technológiák elsajátítására, keresem a szakmai fejlődés lehetőségeit.
91. Linux, Windows, SQL üzemeltetés, szoftverfejlesztés
 Linux rendszerekkel 1998 óta foglalkozom (preferált disztribúciók: RedHat, CentOS, Fedora). Windows szerver, kliens ismeretek. Programozással is foglalkozom: Delphi, Lazarus, PHP/Drupal, Java, (C).Android fejlesztés 2013-tól. 15 éves IT tapasztalat.
92. C++/Flash/Java játék fejlesztő
 Főleg játékfejlesztéssel kapcsolatos állást keresek iPhone-ra vagy Androidra
93. Alkalmazásfejlesztő
 Pályakezdő programozó vagyok, Msc diplomával rendelkezem, ezt az ELTE Informatikai karán szereztem.
94. programozó, architect
 Web (php, mysql, javascript), Mobil (iOS), projektvezető, senior programozó
95. Riicard
 [nincs megadva leírás]
96. C/C++, Qt, iOS, PHP, Ruby, Nodejs fejlesztő
 Qt, C++, iOS és Ruby fejlesztő - ezeket használom az utóbbi időben rendszeresen.
97. C++, C#
 [nincs megadva leírás]
98. Mérnök informatikus tanuló
 [nincs megadva leírás]
99. C++ fejlesztő
 Ügyviteli és más adatkezelő programok írása C++-ban. Ügyviteli szoftvercsomag több moduljának fejlesztése Borland C++-vel. Visual C++, Emacs ismerete, CORBA tapasztalat. Kisebb Java és Delphi tapasztalat.
100. Web és szoftverfejlesztő
 PHP, HTML, CSS, MySQL, Joomla, Drupal, JavaScript, C
1. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztő
 [releváns találat] 2005-2016 Magyar Telekom Nyrt.A mobil számlázó programot fejlesztő és támogató, s azzal kapcsolatos fejlesztésekettámogató team oszlopos tagja voltam.A számlázó program C++ nyelven készült Unix operációs rendszerre. Oracle adatbázisbanszereplő a
2. C++, VBA, SQL - kezdő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
3. Senior fejlesztő, tervező, tanácsadó
 [releváns találat] 1 évesen a széttört rádió felett pislogtam, 13 évesen Commodore 64-t kértem Ami nem változott, hogy szeretek a dolgok mélyére ásni, javítani és szerelni. Tapasztalatom: a jó munka bármikor elérhető, a tökéleteshez kell még 1 óra.
4. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Backend és frontend fejlesztésben egyaránt van munkatapasztalatom. Leginkább Java + Spring és a Vue.js áll közel hozzám
5. C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. C++, OpenGL fejlesztő
 [releváns találat] Szabadidőmben OpenGL grafikus könyvtárra épülő játékmotor fejlesztésével és 3D modellezéssel foglalkozom.
7. Kutató fizikus, fizika tanár, C#, Matlab
 [releváns találat] Fizikusként természetes, hogy valamilyen programozási nyelvet használni kell számítások végzéséhez, modellezéshez, stb. Legtöbbet C#-ot, Matlab-ot és C++ használok.
8. MSFT C/C++/C#, Delphi / C++ Builder, VB60, VB .NET, MS SQL S
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Beágyazott C/C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
10. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több, mint 10 éve foglalkozom statikus weboldalak és dinamikus webportálok készítésével. Mérnök informatikus diplomámat 2009-ben szereztem. A szakmában eltöltött éveimet saját egyéni vállalkozásomban is kamatoztatom.
11. C++ fejlesztő
 [releváns találat] C++ fejlesztő elsősorban mérnöki területen. Új funkciók / algoritmusok fejlesztése érdekel elsősorban.
Nyitott vagyok új technológiák iránt, szívesen tanulok.
12. Junior programozó
 [releváns találat] Frissen diplomázott pályakezdő szoftverfejlesztő állást keres. C#, C++, .NET, SQL, JavaScript, HTML, CSS, Python, Haskell ismeretekkel.
13. Asp.net full stack fejlesztő
 [releváns találat] Eddigi munkáim soran asp.net mvc -velfoglalkoztam. Full stack munkakörben, erős mssql adatbázis használattal. A munkáim során ennek ellenére elég változatos feladataim voltak, a bugfixtől, a telepítő scriptekik (powershell) bezárólag. Er
14. php;java developer
 [releváns találat] jelenleg informatikai referensként dolgozom windows szerver környezetben, 70 felhasználó munkáját támogatom. kapcsolattartás 100 intézmény rendszergazdáival. c++ microcontroler beágyazott technológia alkalmazása.
15. Fejlesztő programozó, VB.Net, C#.Net, CSS, HTML, PHP, .
 [releváns találat] 2005-ben végeztem Közgazdasági Programozó Matematikusként. 2010-ig Budapesten dolgoztam Vállalatirányítási rendszerekhez új modulok fejlesztőjeként és adatbázisban hibakeresőként. Siebel CRM fejlesztő és SAP B1 AddOn fejlesztő és hibak
16. Junior Java fejlesztő, hálózatüzemeltető
 [releváns találat] Java és C++ ismeret. Hálózatüzemeltetésben, szoftverüzemeltetésben szerzett több éves tapasztalat. Webfejlesztésben jártasság, html, css, xml ismeretek.
17. Full stack szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Programmer.C/C++, C#, PHP, JavaScript, MS SQL, MySQL, BASIC, Windows/Linux script, HTML, HTTP, CSS, MVC, Less, Perl, MS Access, DAO, ADO, MFC, NI LabWindows/CVI, NI LabView, Pascal, Assembly, Watcom C/C++, PCL 5, AngularJS.
18. Unity fejlesztő
 [releváns találat] Unity, C#, C++ programozási ismeretekkel rendelkezem. Unity-ben játékdemo-k készítésével szereztem több éves tapasztalatot.
19. c++, .net programozó
 [releváns találat] 10 év c++, beágyazott windows platformon
10 év c#, xamarin, wpf, winform platformon
20. C/C++, C# fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Rendszergazda
 [releváns találat] ITIL, SCRAM, Service Desk, Help Desk, MS Office, CRM, Desktop and Windows / Linux server, SSH, M2M, Oracle Junior, Project Management, PHP, SQL, C++, HTML5, Webpage, Wordpress, B2B
22. Játékfejlesztő / Unity / C# / JAVA / ANDROID / C++
 [releváns találat] Tapasztalt játékfejlesztő vagyok, jelenleg Unity-ben, ezelőtt foglalkoztam Java-val és Android-dal
23. C, C++, Delphi, Firebird, MSSQL
 [releváns találat] Számlaképes, önálló munkavégzés.
24. beágyazott C fejlesztő
 [releváns találat] beágyazott szoftverek fejlesztése mikrokontrolleres környezetben (AVR, STM32 - ARM) C nyelven
25. Szabadúszó szoftverfejlesztő
 [releváns találat] 13 éve dolgozom fejlesztőként, jelenleg szabadúszóként tevékenykedem.Webes, beágyazott, mobil, továbbá szerver oldali többszálú, illetve elosztott alkalmazásokat tervezek, fejlesztek, optimalizálok.
26. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztés-vezető
 [releváns találat] Több, mint 30 éves C++ fejlesztői és ~5 év fejlesztésvezetői tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztőként mind hardver közeli, mind GUI-s és adatbázissal kapcsolt fejlesztésben, vezetőként 10-15 fős csoport irányításában van tapaszta
27. C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. C++, MSSQL, Web
 [releváns találat] Sokrétű gyakorlati tapasztalat szerzése egy Telekommunikációs cég ICT –jén eltöltött időből.
Virtuális valóság platform fejlesztés tudományos területen (C++, Node.js)
Workflow tool és editor fejlesztő. Build környezet kialakítása
29. C#, C++, JavaScript, NodeJs fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
30. .NET fejlesztő
 [releváns találat] C# ASP.NET C++ JavaScript HTML CSS Delphi
Oracle MySQL MongoDB EF XML JSON
OOP OOD UML RUP Agile
MVC MVVM WPF WCF SOAP REST
JQuery Knockout Bootstrap Node.js
31. C/C++ fejlesztő
 [releváns találat] C/C++ fejlesztő beágyazott rendszerben.
32. Multiplatform developer
 [releváns találat] 20 years experience in the wide field of indrusties
33. c++
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
34. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. C/C++ Programozó
 [releváns találat] C/C++ Programozok haladó szinten
36. rendszerszervező
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. C/C++/J2SE/Python fejlesztő
 [releváns találat] SCADA, beágyazott rendszerek, orvosi képfeldolgozás, archiválás, általános fejlesztési feladatok
38. Tapasztalt fejlesztő
 [releváns találat] Kiemelt területeim: c# .net, MSSQL, php, delphiEgyéb kompetenciák: asp .net, c++, vb, rendszerüzemeltetés, komplex rendszerek tervezése kivitelezése, üzembe helyezése. Alkalmazás életútkövetés.
39. Web fejlesztő,
 [releváns találat] HTML5 , JS, jQuery, mySQL, PHP
C/C++
40. C# fejlesztő, képfeldolgozás
 [releváns találat] Képfeldolgozás területen szereztem tapasztalatokat C# nyelven, de rendelkezem C++ nyel ismerettel is
41. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Távmunkát vállalok php fejlesztőként, vagy c/c++ fejlesztőként.
42. .NET, Flash, PHP és front-end fejlesztő
 [releváns találat] ASP.NET, PHP, MySQL, HTML, JavaScript (jQuery), CSS, Flash és egy kis Java, C++ illetve SEO tapasztalattal inkább junior mint senior pozíciót keresek
43. scada programozó ,c++, plc,linux
 [releváns találat] 30 év fejlesztés realtime rendszerek
44. C/C++ fejlesztő
 [releváns találat] Algoritmusok fejlesztése és tervezése, problémamegoldás, valamint DirectX alapszintű ismerete.
45. Hálózati rendszergazda
 [releváns találat] Elsajátított ismeretek:
Operációs rendszerek: Linux, Windows
Hálózati operációs rendszerek kezelése (Windows)
Hálózat kiépítési és menedzselési Cisco CCNA ismeretek
Programnyelvek: C#, C++, Java,
Végzettség:
Dunaújváris Főiskola Mérnök i
46. C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. Delphi, C#, .Net, C++ fejlesztő
 [releváns találat] Delphi, C#, .Net, C++ fejlesztő, MSSQL, Firebird adatbázis.
48. Rendszergazda, fejlesztő
 [releváns találat] - Rendszergazdai tapasztalatok Windows és Linux környezetben: 9 év
- Hálózati tesztelés, környezetek építése hibakeresés céljából, főleg Linux: 3 év
- alapvető Bat, Bash, C/C++, Python, PHP, HTML, JS tudás
- Fejlesztés C# (.NET): 2 év
49.  Python  Powershel  MySQL  Oracle  Sas  C  C++  C# 
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. Adatbázisok, Delphi, C++, PHP,, Hálózatok, IT Adminisztrátor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
51. Matematikus, programozó (C++, MATLAB, Mathematica)
 [releváns találat] Frissdiplomás matematikus vagyok erős sztochasztika és analízis ismeretekkel. Szeretek matematikai modelleket alkotni és programozni. Angolul és németül középfokon (B2) tudok.
52. C++
 [releváns találat] ELTE Programtervező Informatikus
53. c# gyakornok
 [releváns találat] A főiskolai tanulmányaim során ezeket a területeket tanultam: c#(ADO.NET,ASP.NET webshop) MS Visual Studio 2008 2010, SQL nyelv, IBM Cognos, Power Pivot, MS Office.
54. C++, matek
 [releváns találat] Alapvetően C/C++ fejlesztés matematikai ismeretekkel megtámogatva.
55. C++, UE4 játékfejlesztés
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
56. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Webes alkalmazás fejlesztő vagy riportkészítő
 [releváns találat] Rendszerszervezés, programozás, adatbázis kezelés.
58. Linux Embedded C/C++ Java
 [releváns találat] ARM7TDMI Microcontroller C, Assembler, 10 years
Linux kernel modules, drivers, 7 years
C++ STL Linux, POSIX programming
Qt, Java
English Intermediate B1
German Base A2
59. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Android/Desktop szoftverfejlesztés java vagy c++ nyelven. Opengl, shader nyelvek mélyebb ismerete, gpgpu technológiák, opencl. Játékfejlesztés, adat vizualizálás, animációk.
60. C++ fejlesztő
 [releváns találat] C++ fejlesztő vagyok, önálló munkavégzésre képes, a rendszertervezéstől a programozáson át a dokumentálásig. Sok referenciával rendelkezem folyamatvezérlő rendszerek, SQL adatbázis kezelő kliens/szerver programok stb. készítésében.
61. C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. php, sql, C/C++, Delhpi, linux, hálózati ismeretek, általáno
 [releváns találat] Dunaújvárosi Főiskola Gazdasági Informatikusi szakán végeztem 2012-ben.
Magyar Honvédségnél megtanultam a csapatmunkát,rendet és a fegyelmet. Agilis természetű vagyok.
63. Junior C++, 3D fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. Qt, C/C++ fejlesztő
 [releváns találat] Keresztplatformos mobil és desktop fejlesztés.
65. c, c++ programozás, photoshop, 3dsmax
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. villamosmérnök, szoftverfejlesztő (c++, c#, asp.net)
 [releváns találat] Villamosmérnök, szoftverfejlesztő (c++, c#, asp.net).
67. mssql, c++
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
68. PHP, Java fejlesztő.
 [releváns találat] Közel 5 éve fejlesztek PHP nyelven, 3 éve Javascript/jQuery/Backbone nyelveken, valamint Java-ban is. Szintén 5 éve alkalmazok MySQL-t és 1 éve Oracle adatbázis szervert. Ezen kívül nem idegen a C, C++, C#, Perl sem.
69. Delphi és C++, Játék és Alkalmazás fejlesztés, SQL teljeskör
 [releváns találat] Delphi és C++Játék és Alkalmazás fejlesztésSQL teljeskörű adatbázis kezelés
70. C++, C#, MSSQL, MYSQL, ORACLE
 [releváns találat] Eddigi tapasztalataim: cliens-server rendszerek, adattárházak és adatfeldolgozási renszerek
71. programozó, szoftverfejlesztő mérnök
 [releváns találat] SW tesztelés, manuális teszt, automatizált tesztelésBugZilla, Mantis, Windows, Linux, subversion, git, IBM Rational TeamconcertC, C++, Perl, telecom
72. Program és webfejlesztő
 [releváns találat] Program- és webfejlesztés iránt érdeklődöm.
73. C/C++
 [releváns találat] Beágyazott alkalmazások
74. beágyazott rendszer fejlesztő
 [releváns találat] avr, arm program fejlesztés, nyák tervezés, k+f, c c++
75. profil
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
76. mobil alkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] több éves iOS, plusz egy kevés Android, C++ és WP7 tapasztalat
77. hallgató
 [releváns találat] Hallgatói tanulmányaim alatt megismerkedtem a php, html, mysql, c, c++ nyelvekkel. Érdeklődési területem központjában a GIS áll.
78. Java, C++, C#, .net
 [releváns találat] Java, C++, C#, .net
79. C++ fejlessztő
 [releváns találat] Orvosi, gyógyszerpiaci feladatok mellett folyamatos informatikai projektek, fejlesztések. 2011 nyara óta főállásban szoftverfejlesztés. Érdekel a grafika, 3D, adatbázis kezelés, bármi amiből tanulhatok.
80. C/C++
 [releváns találat] C/C++ programmer
81. C C++ fejlesztő
 [releváns találat] Több éves tapasztelatom van MFC Visual C++ programozásban, főleg felhasználói felületek terén.
82. adatbázis fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
83. C++, c#, java
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
84. Pic programozó ASM-C++
 [releváns találat] vezérlések , automatizáció ,kijelzők ,szenzorok , motorhajtások , fejlesztése . kb 10 év tapasztalattal .
85. SAP ABAP programozó
 [releváns találat] MSC diplomával rendelkezõ 2 éves Olajipari cégnél szerzett fejlesztõi tapasztalattal. 4 év tanácsadói SAP ABAP tapasztalat
86. PHP, SQL, HTML, CSS, JQuery, AJAX, C/C++
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
87. C#, Delphi, C++
 [releváns találat] C#, Delphi, C++ nyelvek ismerete, MSSQL és MySQL ismeretek. Ezen kivül script nyelvek ismerete(ActionScript, MQL4 script)
88. Java, C, C++ fejlesztő
 [releváns találat] Utóbbi néhány évben java (J2SE) fejlesztéssel, korábban C és ritkábban C++ fejlesztéssel foglalkoztam, elsősorban rs232 és tcp/ip kommunikációval kapcsolatos feladatokban
89. Magas szintű PHP, mySQL, JavaScript (JQuery), (X)HTML
 [releváns találat] 2009 óta napi 8-12 órában webfejlesztéssel foglalkozom. Ezen kívül alapszintû Java, C, C++ ismeretekkel rendelkezem.
90. C++/Java Fejlesztő
 [releváns találat] Az ELTE Informatikai karán végeztem, Programtervező Informatikusi szakon. Jelenleg Tesztmérnöki pozícióban (Python) dolgozom, illetve közel 1 éves Java fejlesztői tapasztalattal rendelkezem.
91. Java, C++, SQL (Oracle, DB2, MSSQL, MySQL)
 [releváns találat] Szoftverfejlesztő objektumközpontú nyelveken és a piacvezető adatbázisokkal.
92. c# .net, silverlight fejlesztő, oracle sql, pl/sql, ape
 [releváns találat] 3 éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok. Fejlesztési tapasztalataim az alábbi területeken vannak: C# .NET, Silverlight, WCF, WPF, MVVM, továbbá Oracle SQL, PL/SQL, APEX és Spatial. Némi Java, Javascript, C++, KML ismerettel is rendelke
93. C/C++/Java
 [releváns találat] főként játékfejlesztés + kisebb kreatív projectek (forex robot, poker algoritmusok)
94. C, C++, C# fejlesztő, Windows, Linux rendszerfelügyelet
 [releváns találat] C, C++, C# fejlesztésben jártas vagyok.
Rendszerfelügyelet területén gyakorlott, VmWare V-Sphere és egyéb virtualizációs technológiák ismerete
95. j2se, j2ee (EJB3, JPA, JMS,WS), c, c++,php
 [releváns találat] Fejlesztések tervezése, vezetése, fejlesztésben való részvétel.
96. Linux, Windows, Drupal, Joomla, Sql, hálózatok
 [releváns találat] Rendszerintegráció, felügyelet, Windows és Linux szerverek üzemeltetése, honlapkészítés, szerviz
97. C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
98. C++, Java, Python, PHP, HTML, Mysql
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. C, C++, C#, Php, Java, etc
 [releváns találat] Sokoldalú, korrekt munkatárs vagyok, akit szinte minden érdekel. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal.
100. WEB programozo, Joomla rendszer ismerettel
 [releváns találat] Tobb eves programozoi tapasztalattal rendelkezem. Leginkabb a php/mysql/css es Joomla CMS hasznalataban vagyok jartas. Egyeb nyelvekben is vannak ismereteim amint felsoroltam a cv-ben es adott allastol fuggoen bovitenem az ismereteimet.
Cégprofilok
1. Fx Garage
 Software es hardware fejlesztésében tobb ev tapasztalattal rendelkezo ceg.
2. Catmoon Productions
 Mobil fókuszú videojáték fejlesztés és kiadói tevékenység, üzleti mobil alkalmazások fejlesztése
3. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
4. Cégprofil
 Dinamikus IT cég budapesti székhellyel, nemzetközi kapcsolatokkal.
5. ChiliSoft Kft
 Alapvetõ célunk az ügyfeleink igazi céljainak megértése és ezek közösen történõ elérése. Hiszünk abban, hogy csak úgy lehet kiemelkedõen jó informatikai rendszereket kitalálni és megvalósítani, ha a felhasználóink eredendõ igén
6. Grafton Recruitment Kft.
 [nincs megadva leírás]
7. QNSZT Kft.
 A QNSZT Kft. (http://www.qnszt.hu/) tevékenysége: adatbázis alapú rendszerek, web lapok és portálok, web alkalmazások, mobil alkalmazások fejlesztése, tanácsadás.
8. I-QRS International Kft.
 Hatékonyabb edzések, egészségesebb élet. Telemetriás rendszerünk a világon egyedülálló módon egyszerre mér mozgás közben EKG-t, pozíciót, gyorsulást, külső és bőrhőmérsékeletet, és más adatokat is.
9. Goroid Kft
 Goroid is an avid mobile gamer community.
10. Netavis Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft
 Nomen est omen. Tevékenységünk rövidítése maga a Netavis név, azaz Network Audio-Video Services. Cégünk immár 12 éve foglalkozik kamerák képének, hangjának továbbításával, tárolásával, analizálásával.
11. InnovITech Kft.
 [nincs megadva leírás]
12. Dss Consulting Kft.
 1998-ban alakult középméretű informatikai vállalkozás.Egyedi alkalmazásfejlesztésekkel (főként .NET, Java), szoftverrel támogatott adatminőség-biztosítással (adattisztítással) és az ún. „intelligens alkalmazások” fejlesztésével
13. P & Bert Management Consulting
 IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
14. NXLog Kft.
 Az NXLog Kft naplógyűjtő és logmenedzsment termékek fejlesztésével foglalkozik. https://nxlog.org
15. Cobra Computer Kft.
 100%-ban magyar tulajdonban lévő, 1986-ban alapított vállalatirányítási rendszert fejlesztő és értékesítő cég, mely több mint 30 éve az ügyviteli piac meghatározó szereplője.
16. MSCI
 Cégünk pénzügyi döntéstámogató eszközök fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az ügyfeleink között a világ legnagyobb intézményi befektetőit tartjuk számon, így termékeink meghatározó szerepet töltenek be a pénzügyi világban; index-üzletágunk ped
17. Tata Consultancy Services Ltd.
 [nincs megadva leírás]
18. Web2Marketing Online Kft.
 Facebook alkalmazás fejlesztés, online marketing, egyedi közösségi megoldások, kampányok
19. PrestonPartner Kft.
 Mobilalkamzások fejlesztése iPhone/iPad (iOS), Android és Windows Mobile eszközökre, egyedi igények alapján.
20. Navigation-Info Kft
 IOS (Iphome/Ipad/Ipod) / PHP / SQL fejlesztés , piacvezető IOS referencia anyaggal
21. MYND-Ideál kft
 White-label company
22. Dimension Technics Kft.
 Iphone játékfejlesztéssel foglalkozunk. Cégünk egy tucatnyi kiadott játékot tudhat magáénak. Külön kiemelve az Alpine Crawler sorozatot, mellyel világszinten sikereket értünk el. A pécsi ill. budapesti irodánkba várjuk iphonefejlesztők jelentkezését!
23. Geomant
 A Geomant Microsoft és Avaya hangtechnológiára szakosodott szoftverfejlesztő és konzultációs specialista. Dinamikus, fiatal csapattal dolgozunk nemzetközi projekteken Európa szerte és a tengerentúlon.
24. EPAM Systems Kft.
 EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
25. Testing & Inspection
 Komoly tesztelési kompetenciával rendelkező cég, outsourcing keretében megoldja az ön tesztelési feladat. Szolgáltatások: - Komplett tesztelési stratégia kialakítása és megvalósítása - Tesztesetek tervezése és kivitelezési minden tesztelési szinten
26. Prefero Humán Szerviz Kft.
 "Szellemi munkatársak biztosítása: vezérigazgatótól a kifutófiúig." Többek között informatikai szakemberek közvetítése, kölcsönzése, projekt alapú biztosítása ügyfeleinknek.
27. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
28. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
29. Nova Prompt Kft
 Amivel foglalkozunk: webdesign, smartphone fejlesztés, webfejlesztés, webalkalmazások, online- és offline arculattervezés, marketingmegoldások, egyedi megoldások fejlesztése. Akik ezt csinálják: nem csak fiatalos, de fiatal, mégis képzett és naprakész srá
30. LOGTRON Intralogisztika Kft.
 [nincs megadva leírás]
31. DR Software Kft
 Digital Reality - a hazai játékszoftver-fejlesztés legnagyobb múltra visszatekintő, nemzetközi hírű képviselője, stabil hátteret és változatos kihívásokat kínál.
32. Viking.tm
 Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
33. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
34. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
35. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
36. Interactive Brokers Hungary Kft
 Az Interactive Brokers Group LLC (IBG) egyéni és intézményi befektetőknek kínál pénzügyi szolgáltatásokat, közvetlen elektronikus hozzáférést biztosít a világ 60 tőzsdéjéhez.
37. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
38. Discodery Software Laboratory s.r.o.
 A Discodery Software Laboratory kft. 2006-ban alakult dinamikus vallalkozas. Cegunk 2 fo teruleten tevekenykedik: szoftverfejlesztes es szamitogepes hallozatok epitese es karbantartasa.
39. SaveAs Zrt.
 [nincs megadva leírás]
40. Virusbuster Kft.
 [nincs megadva leírás]
41. Spiller László IT Fejvadász
 Spiller László IT Fejvadász Blogja
42. MOBISOL Magyarország Kft.
 Kereskedelmi PDA rendszerek fejlesztése
43. Business Process Consulting zRt
 [nincs megadva leírás]
44. Neoris Kft.
 Neoris is a global services company that provides business and IT value-added consulting, emerging technology solutions and outsourcing services.
45. Lippert Software and Consulting Kft.
 A LIPPERT Kft. elsődlegesen pénzintézeti területen tevékenykedő, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég.
46. AWA-Soft Kft.
 Webfejlesztés, szoftverfejlesztés
47. HyperTeam Üzleti és Informatikai Tanácsadó
 A HyperTeam Kft. független működésfejlesztéi tanácsadó vállalkozás, ügyfeleink munkáját átfogóan támogatjuk a stratégiaalkotástól a működési folyamatok átvizsgálásáig, azok hatékonyságának javításáig, méréséig.
48. SB-IT Informatikai és Szolgáltató
 Egyedi szoftverfejlesztés.
49. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
50. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. MP Spare Parts Kft
 [releváns találat] Céges vállalatirányító szoftverek egyedi tervezése és fejlesztés, webfejlesztés, Agilis módszertan, Optimalizálás és költéshatékonyság növelés.
2. CodeForge Software Kft.
 [releváns találat] Professional Business Applications. Products: CfgTracker - Project & task management, resource planning & time-recording system, CfgStore - Sales, purch. & inventory management system. Custom software design, development, maintenance, support.
3. Karisztl Szilvia
 [releváns találat] Freelance IT recruiter.
4. MySoftwares Kft.
 [releváns találat] A MySoftwares Kft. olyan támogató HR rendszereket kínál, amelyek megkönnyítik a képzésmenedzsment, vizsgáztatás,kontrolling és számos HR terület egyszerű, de mégis szakértői kezelését, felügyeletét.
5. Pixel Oktatási Kft.
 [releváns találat] A Webler Oktatóstúdió informatikai tanfolyamokat kínál grafikai, Office, programozó és rendszergazda szakterületeken. Kihelyezett céges képzéseket is vállalunk az egyéni igények teljes mértékű figyelembe vételével.
6. Sandy Point 360
 [releváns találat] For associations who are almost (but not quite) satisfied with iMIS — and who would like to get more out of its features, data, and performance.
7. Prolan Zrt.
 [releváns találat] Magyarország egyik leginovatívabb cége keres új kollégákat többféle izgalmas munkakörbe. Cégünk három üzletágában (vasút, energetika, energiamenedzsment) olyan feladatok várnak Rád, amelyekben részese lehetsz az ötlet megfogalmazásától a megvalósításáig.
8. IVM Zrt.
 [releváns találat] Az IVM Zrt Ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik egész Európában. Rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, stabil háttérrel. Haladunk a korral és a technológiával.
9. Pannon-Work Zrt. - Gamax Informatikai Kft.
 [releváns találat] IT szakembereket keresünk pályakezdõtõl a középvezetõ státuszig multinacionális ügyfeleink és saját cégcsoportunk részére. Munkaerõ-kölcsönzés és közvetítés, fejvadászat a fõ profilunk.
10. Priority Queue Consulting
 [releváns találat] Priority Queue Consulting Limited is a boutique software consulting company specializing in planning, managing, and developing bespoke web applications and high-performance backend systems.
11. Penceo Hungary Kft
 [releváns találat] Cégünk külföldi ügyfelekeket szolgál ki weboldal fejlesztéssel és grafikai tervezéssel.
12. X-DEV Kft.
 [releváns találat] Cégünk különböző webfejlesztési projekteket végez saját és külsős megbízások alapján.Innovatív megoldások mellett elkötelezve, mindig a kornak és projekteknek megfelelő technológiákat használunk.A webfejlesztéseket az IT munkáktól a webdesign elkészítésén
13. Conclusive Consulting GmbH
 [releváns találat] Német nyelvterületre keresünk szakembereket magunkhoz (német céghez, német fizetéssel), hosszú távra vagy projektmunkára. Pozíciók: Java fejlesztő, System Administrator, C# fejlesztő, C++ fejlesztő, Oracle DBA, ... http://www.conclusive.de/
14. GPS Tuner Kft.
 [releváns találat] Java és C++ programozókat keresünk navigációs szoftverek fejlesztéséhez.
15. Mortoff Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Folyamatosan növekvő budapesti projektirodánkba keresünk tapasztalt tanácsadó, fejlesztő és tesztelő kollégákat, valamint IT-s vénával rendelkező, gazdasági és/vagy informatikai végzettséggel rendelkező fiatal tehetségeket.
16. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] Mi megkeressük a legjobbakat. Ön kiválasztja a tökéleteset.
17. Hays
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. EPAM Systems
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe. EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
19. 3DHISTECH Kft.
 [releváns találat] Digital Microscopy - Digital Pathology / A mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú cégünk hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik
20. Cégprofil
 [releváns találat] Informatikai szoftverprojektekben közreműködő cég, 90.000 sikeresen lezárt projektórával a háta mögött. Ez annyi mintha Ön több mint 10 évig kódolna, tesztelne, telfonálna, egyeztetne éjjel-nappal...
21. BI-CONSULTANTS KFT.
 [releváns találat] Cégünk keres angolul, vagy németül beszélő SAP, illetve .net / SQL / ACCESS / VB, desktop, C++, xml szakembereket. Ezen kívül keresünk mainframe/COBOL specialistát is.
22. Omnit Magyarország Kft.
 [releváns találat] Az Omnit Magyarország Kft. 2007-es megalapítása óta magas szintű informatika tanácsadással, megvalósításhoz kapcsolódó alkalmazásfejlesztéssel és infrastruktúra szolgáltatással foglalkozik.
23. Epam Systems Kft.
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.
24. Morgan Stanley
 [releváns találat] Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services. With more than 1,200 offices in 42 countries, the people of Morgan Stanley are dedicated to pro
25. Berkeley Quandt Pm Ltd.
 [releváns találat] Cégünk egy sikeres IT tanácsadó cég, amely több, mint 15 éve foglalkoztat magyar szakértőket alkalmazottként vagy szabadúszóként történő együttműködés keretében Németországban, több német nívos nagyvállalat megbízható partnereként.
26. KBC Securities Magyarországi Fióktelepe
 [releváns találat] 1999 óta nyújtunk internetes értékpapír-kereskedelmi lehetőséget ügyfeleink részére, saját fejlesztésű szoftverekkel.
27. HuMANfocus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. DoctuSoft Kft.
 [releváns találat] Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
29. Aktiva Személyzeti Tanácsadó
 [releváns találat] Cégünk az Aktiva Kft. 1998 óta mûködik a személyzeti tanácsadás európai piacán, specializálódásunk egyik fő tevékenységi körét az Információtechnológia és Telekommunikáció munkaerőpiaci igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki.
30. Tata Consultancy Services
 [releváns találat] Tata Consultancy Services helps businesses compete in the global marketplace with efficiency and certainty. We ease our clients' pressure points through IT Services, Business Solutions and Outsourcing.
31. Computer Contact Bt.
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés könyvel? (apeh általl elfogadott), iktató, korházi költségelszámoló, bérrendszer, tárgyieszközkezel? , Hálozat építés-üzemeltetés, teljes-részleges rendszerfelügyelet.És minden ami Informatika.
32. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
33. Bluebird International Zrt.
 [releváns találat] Bluebird az IT-erőforrás piac specialistája. IT fejvadászat, IT freelancerek, IT állások
Termék és megoldás profilok
1. Royal Solutions
 [nincs megadva leírás]
2. App fejlesztés
 Elsősorban iPad-re és IPhone-ra, de most már Androidra is gyártunk applicatiókat. Elsősorban digitális könyveket, epub és applicatio formátumban is. Elsősorban nemzetközi partnerekkel együttműködésben.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Virtuális Nyomtató driver fejlesztés
 Online rendszereinkhez kiegészítő szolgáltatásként szeretnénk egy windows-os környezetbe telepíthető virtuális nyomtató drivert (print monitor) fejlesztetni. A driver feladata, hogy pdf és egyéb szöveges formátumban a webkiszolgálóra küldje a "nyomtatóra"
1. SW Engineer
 [releváns találat] Our client (Security Systems for Banknote printing) is looking for SW Engineers in Budapest (.NET/C#/C++, Agile, Scrum, Design patterns). The new team will develop the next generation of their product.