Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Pályázott szerepkör állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Backend Java fejlesztő
 Fintech partnerünk számára építünk egy 5-6 fős Java backend csapatot. Angol nyelven történik a munkavégzés, az ügyfél néhány nemzetközi szakembere is bevonásra kerül a homogén magyar csapatba.
2. Rendszerszervező IT terület
 Mi lesz a feladatod?Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben (ERP) meghatározott modulok fejlesztésének irányítása Az üzleti igények egyeztetése a társosztályokkal, azok leképezése a vállatirányítási rendszerre.
3. ZFS-ben járatos rendszergazdát keresünk
 Egy kitűnően működő, jól dokumentált, nem túl bonyolult, kb 40 felhasználót kiszolgáló belső hálózat üzemeltetéséhez keresünk ZFS-ben járatos Linuxos rendszergazdát - segítségként a jelenlegi rendszergazda mellé.
4. Tesztelő
 Biztonságos és innovatív személy- és termékazonosítási szolgáltatásokat nyújtó partnerünk budapesti csapatába keresünk Tesztelő munkatársat, aki a fejlesztési csapat tagjaként tesztelési feladatokat látna el.
5. Senior Rendszergazda
 Biztonságos és innovatív személy- és termékazonosítási szolgáltatásokat nyújtó partnerünk budapesti csapatába keresünk Senior rendszergazda munkatársat az informatikai üzemeltetési feladatok ellátására.
6. Development Lead / Senior Frontend Developer
 Our Client is working to replace an online portal/internet client with wide customer base in the public transport domain and require a Development Lead and a Senior Frontend Developer to complete the Team.
7. PHP fejlesztő Moodle tapasztalattal
 A hazai e-learning piac egyik vezető szereplője, a SKOLL Learning Technologies Kft. munkatársat keres PHP fejlesztő pozícióra. Az ideális jelentkező feketeöves programozó, magabiztos PHP és javascript ismeretekkel re
8. Senior Project Manager
 Csapatunk legújabb tagját egy tapasztalt, agilis Project Managert keresünk, akire bátran rábízhatjuk a folyamatok szakszerű koordinálását. Tisztában van munkája súlyával és ennek megfelelően cselekszik. Otthonosan mozog az IT világában és érdeklődik az új
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. Helpdesk munkatárs
 Szereped lesz a bejelentések fogadásában és adminisztrációjában a Ticketing rendszerben Részt vállalsz az elsőszintű informatikai segítségnyújtásban a Társaság alkalmazottai és az Ügyfelei számára Akt...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Szoftver tesztelő
 Szoftver tesztelő munkatársat keresünk dinamikusan fejlődő csapatunkba.
10. JAVA fejlesztő, kutatás-fejlesztési projektre
 Historikus debugger megalkotása a feladat, amely akár éles környezetben is képes az egyes programfutások követésére, rögzítésére, amelyeket a fejlesztő később előre-hátra lépdelve elemezhet, debuggolhat ugyan úgy, mint a hagyományos debuggerek esetén.
11. Senior Java Developer (cloud, full stack, remote work)
 Have you ever wanted to help Amazon, Apple, Google, Lego, NASA and 5,000+ other teams in transforming how they collaborate? If so, come join us at Midori! (Compensation: 800,000 - 1,600,000 HUF depending on demonstrated experience!)
12. IT Support professional
 Budapesti központú, több éves múltra visszatekintő, sikeresen működő, nagy ügyfélkörrel rendelkező informatikai (szoftverfejlesztő) vállalatunk munkatársat keres hosszú távra.
13. DRUPAL Website and database specialist
 A full-time DRUPAL Web and Database Specialist is responsible for maintaining the organization’s website and its membership/contact database, its web interface, the interface with web transactions and software, and the quality and data integrity.
14. Senior Java Fejlesztő
 Nagyvállalati megoldások fejlesztéséhez senior Java fejlesztőket keresünk!
15. Windows IT system administrator
 KKV és Enterprise cégeknek remote és on-site rendszergazdai szolgáltatásokat végző cég keres MS Windows 2012-2016 Server administratort.
16. IT Rendszerszervező / Business Analyst (alvállalkozói s
 - Felsőfokú informatikai vagy gazdasági végzettség - 2-5 év rendszerszervezői, vagy IT Business Analyst munkakörben szerzett szakmai tapasztalat - Tárgyalási szintű angol nyelvtudás, írásban és szóban
17. Fejlesztési vezető/architect (alvállalkozói státusz)
 - Felsőfokú informatikai végzettség - Kommunikációképes angol nyelvtudás - Informatikai rendszerek tervezésében szerzett gyakorlat - Enterprise Architect eszköz és módszertanok ismerete - ITIL módszert - JAVA fejlesztési nyelv mély ismerete
18. Szoftver tesztelő
 Szoftver tesztelő munkatársat keresünk piacvezető ügyviteli rendszer tesztelésére. A munka érdekes és változatos a szoftverben lévő különböző funkciók sokasága miatt.
19. Senior C# fejlesztő (full stack)
 A Fürgefutár.hu egy folyamatosan fejlődő online csomagszállítás szervező cég, mely most IT csapatába keres egy senior C# (full stack) fejlesztőt. Amit a cégről tudni érdemes: több, mint 7 éve úttörő Magyarországon a csomagk
20. Infrastructure and Automation Engineer
 Automate everything: making mobile developers life easier with automating build and testing cycles.
21. Business analyst
 Cégünk néhány éves tapasztalattal rendelkező kollégát keres Business Analyst pozícióba.
22. csatlakozz egy modern IT csapathoz
 http://promium.hu/job-helpdesk/
23. Reklámügynökség keresi online fejlesztőjét
 Reklámügynökség keresi online projektjeinek felelősét. Önálló projektvezetés, webfejlesztés, support, kapcsolattartás
24. Serverfarmi tapasztalattal Linux rendszergazda
 Keresek serverfarmi gyakorlottal budapesti rendszergazdát. Linux Server költözés utáni finomhangolás helyszínen, fenntartás távmunkában. VM, Apache, htaccess beállítás, mail server beállítás, php, mysql, mongo, zend keretrendszer. Telefonszámot várok.
25. IT Project Manager, Product Owner
 A Stylers Group IT Project Manager, Product Owner munkakörbe keresi csapattársát.
26. Tesztelő
 Szoftver tesztelő munkatársat keresünk ügyviteli szoftver teszteléséhez. Magas fizetés, jó csapat és elsőosztályu munka körülmények.
27. Junior Support Engineer
 We are looking for Junior collegues with engineering degree to our support team. You can learn an award winner new technology and work closely with the developers. Join our program for fresh graduates work and learn in the same time!
28. Experienced mobile application developer
 We are looking for a native application developer who will be creating applications for mobile devices including mobile phones and tablet computers, both on iOS and Android devices the same extent.
29. Data Analyst Associate
 Our esteemed client in banking and investment is looking for a Data Analyst for their Digital Marketing team. If you’re looking for an intellectually stimulating position in an open and innovative environment, this one is for you!
30. Fejlesztőt keresünk
 - tapasztalt fejlesztőt keresünk összetett feladatok megvalósítására (PHP, MySQL, Java, JS, CSS)- új technikákra,- lojalitás és megbízhatóság,- rendszerter készítéseVárjuk jelentkezésedet
31. DevOps mérnök
 DevOps mérnököt keresünk távmunkára. A pozíció leírása a https://nxlog.co/careers oldalon megtekinthető
32. JAVA fejlesztő (junior/senior)
 Új profillal megújuló vállalkozás keres pályakezdő illetve gyakorlattal rendelkező JAVA fejlesztő, alkalmazás támogató munkatársakat.Feladat: Részvétel a meglévő alkalmazások továbbfejlesztésében, támogatásában Megoldási koncepciók kialakítása Új
33. Tanszéki mérnök
 Félig szoftverfejlesztő, félig egyetemi oktató leszel. A szoftverfejlesztéseinkben dominálnak a webes technológiák és mobil fejlesztésben is nyomulunk. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
34. Java programozó
 A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó kft. országos szintű informatikai rendszer átvételére, fenntartására, utókövetésére és továbbfejlesztésére keres tehetséges és motivált kollégákat
35. PHP programozót keresünk
 Bővül az eSystem! Magyarország egyik legnagyobb vendéglátóipari szoftverének fejlesztője keresi új PHP vagy Full stack PHP fejlesztő munkatársát (Budapesten, heti 40 órában), aki valódi kihívások megoldásáért szereti bezsebelni a pénzt!
36. Szoftverfejlesztő
 A fejlesztéseinkben dominál a szoftverfejlesztés, webes technológiákban és mobil fejlesztésben nyomulunk, natív és cross-platform alapon is. Kreatív munka, gyönyörű város, fiatalos közeg, rugalmas munkaidő, bérezés megegyezés szerint.
37. MS SQL
 keresek projektmunkára MS SQL (DWH) tervezőt/üzleti elemzőt hosszútávra banki adattárházak építéséhez.Aktuális projekt:zöldmezős beruházás, kockázatkezelési téma, MS SQL adatbázis (+SAS riporting és kiaknázó).Kezdés, akár azonnal...
38. Salesforce adminisztrátor
 Startup stúdiónkhoz keresünk Salesforce adminisztrátort. Elõny, ha egyszerûbb APEX class-okat is meg tud írni az illetõ.
39. Szoftverfejlesztő_Szeged
 A DELTA Csoport közlekedésinformatikai projektekre specializált, dinamikusan fejlődő társvállalata, az New Line Kft. (www.newline.hu), kiváló szakemberei körébe új munkatársat keres az alábbi pozícióba:
40. Rendszergazda
 Rendszergazda pozíció
41. Szerverközpontba rendszergazda
 Dinamikusan növekvő hosting szolgáltatóhoz Cpanel, XEN/KVM virtualizáció, LAMP, scripting, OpenStack - vagy hasonló stack rendszerek - HA rendszerek, és erős Linux - esetleg Windows - tudássa rendszergazdát keresünk bővülő csapatunkba.
42. Support (helpdesk) Munkatárs
 IT Helpdesk Support munkatársat keresünk!
43. Budapesti rendszergazda Server install
 RAID tömbökbe konfigurált LinuxServer installáláshoz keresek budapesti gyakorlott rendszergazdát. Apache, https, htaccess beállítás, mail server beállítás, php, mysql, mongo install. Elszámolás megállapodott vállalási összeg alapján.
44. Informatikus - rendszergazda
 Számítástechnikai kisvállalkozás Informatikus - rendszergazda munkatársat keres
45. Rendszergazda / IT support
 A Logiscool Kft. rendszergazdát / IT support munkatársat keres.
46. PHP fejlesztő állás Székesfehréváron
 Dinamikusan fejlődő székesfehérvári digitális marketing ügynökség keresi csapata legújabb lelkes tagját. Cégünk változatos ügynökségi feladatokat lát el, amelyhez kapcsolódóan számos izgalmas fejlesztési munkát is elvégzünk. Jelentkezz most!
47. Sap QM Alkalmazásfejlesztő
 SAP QM Alkalmazásfejlesztő Főállás
48. Trinity-Service Rendszergazda
 Cégünk ügyfeleinek támogatása, a számítástechnikai problémák megoldására rendszergazdát keres.
49. Informatikai vezető
 FELADATAI: IT kollégák munkájának irányítása, motiválása. A vállalati- termelés irányítási rendszerek működésének támogatása, kapcsolattartás a fejlesztőkkel. Rendszerfejlesztéssel kapcsolatos irányelvek meghatározása, honlap fejlesztés.
50. PHP fejlesztő
 Megbízónk vezető európai multinacionális gyártója dabasi telephelyére felvételt hirdet: PHP fejlesztő pozícióba.
51. Rendszergazda
 Budapesti szoftverfejlesztő cég keres főállású munkavégzésre rendszergazdát.
52. Rendszergazdát keresünk BP. 11.ker
 Budapesti fiatalos és kreatív cég keres rendszergazdát.
53. Technikai támogató mérnök
 Cégünkhöz desktop menedzselési tapasztalatokkal rendelkező informatikus kollegát keresünk.
54. Programozó/ Alkalmazásfejlesztő
 Feladatok: Bankrendszerek forráskód szintű programozása és fenntartása; Az új üzleti követelményeknek megfelelő funkcionális fejlesztések végrehajtása; Funkcionális rendszerek tesztelése; Ehhez kapcsolódóan elemzések és a dokumentáció elvégzése
55. Senior PHP Fejlesztő
 Nemzetközi piacon is ismertté váló, egyedi fejlesztésű rendszerek készítésével foglalkozó, szoftverfejlesztő megbízónk számára keresünk munkatársat.
56. Magento Website Developer
 We are currently seeking a full-time, on-site Magento Community developer to take over most of the work currently undertaken by our development service company, and help us create a world-class luxury ecommerce website to be proud of.
57. Webfejlesztő munkatársat keresünk
 A Vermis Production (www.vermis.hu) online reklámügynökség webfejlesztő munkatársat keres.
58. Symfony fejlesztőt keresünk
 Olyan embereket keresünk, akik hosszútávon részt tudnának venni cégünk életében és értékelik, ha kicsiből tudtak valami nagyot alkotni. Feladatok: egyedi megoldások tervezése, implementálása, továbbfejlesztése, karbantartása, üzemeltetése szerteágazó témá
59. rendszergazda - desktop megoldó
 Cégünk Oroszlányi munkavégzéshez, rendszergazda-„desktop-megoldó” munkatársat keres MS munkaállomások üzemeltetésére. Szükséges az MS operációs rendszerek magas szintű és MS 2003, MS 2008 szerverek adminisztrátori szintű ismerete.
60. PHP symfony fejlesztőt keresős
 Főállású fejlesztőt keresünk új projektek megvalósításához, valamint meglévő rendszereink karbantartására. A feladat távmunkában is végezhető. Szükséges ismeretek (egy része a meglévő rendszerek miatt): Symfony, Doctrine PHP 5.x Mysql, Javascript CSS(3),
61. Backend fejlesztő
 Új digitális projektek megtervezésére, kivitelezésére, már futó projektekben való részvételre keresünk munkatársat.
62. Rendszergazda Informatikus
 Budapesti Corvinus Egyetem keres rendszergazda informatikust Windows környezetben.
63. Support, Help Desc
 Beszédleíró szoftvereket fejlesztünk. Feladat: telepítés, oktatás, hibafeltárás és megoldás. Távfelügyelettel vagy személyesen , így a jogosítvány nélkülözhetetlen feltétel.
64. SENIOR ASP.NET FEJLESZTŐT KERES A NETACADEMIA
 Legalább 5 éves szakirányú tapasztalattal rendelkező ASP.NET fejlesztőt keresünk főállásban.Kiemelten magas, európai fizetés. Jelentkezés: hr@netacademia.hu
65. Android fejlesztő
 Most induló applikációfejlesztõ cégünkhöz Android Studio fejlesztõt keresünk.
66. Junior C# .NET fejlesztői állás a Konzolvilágnál!
 Junior C# .NET fejlesztői állásra keresünk jelentkezőt Magyarország vezető videójáték áruházának fejlesztő részlegére.
67. .net
 .net fejlesztőt keresünk budapesti multinacionális céghez. Határozatlan időtartamú munkaszerződéssel, heti 40 órás munkaidővel
68. Customer Operations Engineer
 Cloudera is looking for a Customer Operations Engineer who has a passion for making customers successful. You will join a team of highly skilled engineers who are responsible for delivering Cloudera's support services.
69. Mobil alkalmazás fejlesztő
 Teljes munkaidős mobil alkalmazás fejlesztőt keresünk III. kerületi irodánkba, azonnali kezdéssel.
70. QA Build Engineer
 A passionate individual with focus on software QA.
71. Senior Web Developer (Javascript)
 As Senior Web Developer at Misys Digital Channels you will build best-in-class, high quality digital banking products
72. MS Dynamics AX Technikus / Support Analyst
 Experienced Support Analysts and individuals who know Dynamics AX Finance modules inside out and are invited to apply to the Support Analyst vacancies at a multi-national business based in Central London. Up to £60k basic salary.
73. IT fejlesztő - Web- és játékprogramozó
 Budapesti startup cég keres IT fejlesztőt hosszú távú együttműködés céljából. Első sorban oktató játékok és programok fejlesztésére.
74. JAVA fejlesztő
 Java fejlesztőket keresünk egy bővülő cégbe, ahol Magyarország egyik legprofibb Java fejlesztő csapatát szeretnénk létrehozni és fenntartani.
75. Webfejlesztőt keresünk
 Pozíció: Webfejlesztő, webalkalmazás fejlesztő GPS alapú flottakövetés, flottahatékonyság-optimalizálás területén működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú cég keres tapasztalt webfejlesztőt.
76. Webprogramozó Állás - Triun Magyarország Kft.
 Szegedi irodánkba (opcionálisan távmunka) keresünk több év tapasztalattal rendelkező munkatársat PHP programozói pozícióba. A feladat a triun.hu portál és a hozzá tartozó csatolt szolgáltatások fejlesztése.
77. Support
 Dinamikusan fejlődő csapatunkba keresünk supportos kollegákat, akik segítenek a telepítésekben, oktatásokban, hibajavításokban. Elvárás a francia nyelv aktív középszintű ismerete, B kategóriás jogosítvány.Munkavégzés a szentendrei és budapesti iroda.
78. IT csoportvezető
 Hálózatépítéssel és Informatikai rendszer üzemeltetéssel foglalkozó magyar tulajdonú cégünk kislétszámú budapesti irodájába IT csoportvezető munkatársat keresünk.
79. Junior projekt menedzser
 [nincs megadva leírás]
80. PHP programozó feladatok
 Tapasztalt és alapos munkát végző, php/myql/html5-ben jártas szakembert keresünk. Meglévő projektjeink fejlesztését bíznánk egy megbízható kollégára.
81. FALCON méréstervező-szoftveres
 Olyan kollégákat keresünk, akik kamerás mérések megtervezésében, a mérési elrendezés megvalósításában, a szoftver fejlesztésében és a gépek telepítésében vesznek részt Magyarországon és külföldön.
82. Projektmunka: Sharepoint workflow fejlesztés 2-3 hónap
 Vállalkozó/szabadúszó fejlesztőt keresünk egy fix idejű, projekt-alapú munkára sharepoint workflow folyamat fejlesztés területen. Napidíjas elszámolás specifikáció alapjáni fejlesztésre. Kapcsolatfelvétel: careers@chronossystems.com címen.
83. Senior PHP fejlesztő
 Az ötleted, a véleményed és a csapat számít. Légy büszke arra, amit csinálsz!
84. Fullstack developer
 A foosio.com egy magyar startup, ahol egy új, böngészõs multiplayer fantasy foci játékot készítünk. A játékosok célja, hogy megtippeljék a hétvége legjobb csapatát, amit összevetünk a valós focieseményekkel.
85. Rendszergazda főállás
 Kis- és középvállalatokat támogató informatikai cég munkatársat keres rendszergazda pozícióra, budapesti munkavégzéssel!
86. Senior webfejlesztő (ASP.NET, C#, MVC)
 Nemzetközi projekt(ek)be keresünk angolul kommunikáció képes, Microsoft technológiákban (asp.net, C#) járatos SENIOR webfejlesztőket!
87. Senior Software Engineer
 Our Client is an international software engineering company, we are looking for a SENIOR SOFTWARE ENGINEER for them
88. Support munkatárs
 25 éve a piacon sikeresen működő szoftverfejlesztő cégünk keres, saját fejlesztésû faktor rendszer fejlesztő csapatába, angolul jól beszélő, support tevékenység és tesztelés munkakör ellátására munkatársat
89. Rendszergazda munkatárs
 Németország egyik vezető pénzügyi konszernjének, a TOP 10 biztosító közé tartozó SIGNAL IDUNA Csoportnak a leányvállalata. Saját informatikai üzemeltetői csapatába keres Rendszergazda munkatársat.
90. HelpDesk munkatárs
 Németország egyik vezető pénzügyi konszernjének, a TOP 10 biztosító közé tartozó SIGNAL IDUNA Csoportnak a leányvállalata. Saját informatikai üzemeltetői csapatába keres IT HelpDesk munkatársat.
91. Web programozó (PHP, HTML5, CSS3) azonnali kezdéssel
 Hosszú távra, megbízható, precíz, pozitív beállítottságú munkatársat keresünk! Elvárások: Felsőfokú tanulmányok vagy végzettség, HTML5, CSS3, PHP, Javascript, MySQL, Önállóság, rugalmasság, Igényesség, dokumentált feladatvégzés.
92. c# fejlesztő
 This is an excellent opportunity to work in a well-established international company which is one of the major suppliers of automotive wiring harnesses and components to the European automotive industry.
93. Java fejlesztő
 Partnerünk a magyar informatikai piac meghatározó szereplője. Fiatalos, dinamikus csapatukba keresünk JAVA FEJLESZTŐT az alábbi feladatokra.:Meglévő J2EE alkalmazások fejlesztése, alkalmazások fejlesztő oldali tesztelése, folyamatos tájékoztatás a feladat
94. Junior adatbázis fejlesztő
 Részvétel komplex, nagyvállalati alkalmazások tervezésében, megvalósításában, fejlesztésében, tesztelésében és dokumentálásában.
95. Symfony fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
96. mobilprogramozót keresünk
 Piacvezető, 10 éves múlttal rendelkező vállalat, mobil programozó állást hirdet.Elvárások: Java, vagy .NET programozói ismeretek, mobil SDK felépítésének és kezelésének ismerete, kiens-szerver hálózati kommunikáció programozás tapasztalat, 2 év gyakorlat
97. C# .Net szoftverfejlesztő
 A leendő munkatárs feladatai: Kialakított közlekedési informatikai rendszer, valamint a kapcsolódó üzleti folyamatok megismerése. Közreműködés a rendszer továbbfejlesztésében. Előnyt jelent a webes fejlesztési tapasztalat.
98. IT Rendszergazda
 Budapesti 9.kerületi informatikai cég, bővítené csapatát. Szerver és munkaállomás üzemeltetés, távjavítások, helyszíni hibaelhárítás. Önálló mnkavégzés, jó kommunkiációs képesség az ügyfelekkel. Csapatszellem. Releváns szakmai tapasztalat.
99. Alkalmazás manager
 Alkalmazás adminisztráció (verziókezelő, változáskezelő rendszerek), E-learning keretrendszer üzemeltetése, IT projektekben részvétel (új alkalmazások, platformok bevezetése), Tréning anyagok készítése, tréningek tartása, Linux infrastruktúra üzemeltése
100. SAP Business One fejlesztő
 Folyamatosan futó projektjeink fejlesztési feladatainak támogatására keresünk Visual Basic és/vagy C# tapasztalattal, valamint MS SQL ismerettel rendelkező fejlesztőt. SAP Business One és SDK ismeret és JAVA fejlesztési tapasztalat előnyt jelent.
1. Angular Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Keressük több éves tapasztalattal rendelkező Angular Frontend fejlesztőnket .NET ismeretekkel.
2. Webalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Cégünk az ipari automatizálás és robotika terén szerzett tapasztalatai alapaján új szegmens felé nyitott néhány évvel ezelőtt és elindította szoftverfejlesztő üzletágát.
3. IT / Programozó állásajánlat Svájcban!
 [releváns találat] Minimum 5 éves szakmai tapasztalatot - C#, ASP.net, Java Script, AngularJS, CSS, HTML5 - Angol vagy német felsőfokú. Looking for IT-experts for special projects located worldwide in Banking, Insurance, Pharma a.s.o. industries.
4. Front-end fejlesztő / Prága, FinTech
 [releváns találat] Érdekel a FinTech világa, de start-up helyett szívesebben dolgozolnál már piacvezető szerepet betöltő, innovatív nemzetközi cégnél?
5. Java fejlesztő / Prága, FinTech
 [releváns találat] Érdekel a FinTech világa, de start-up helyett szívesebben dolgozolnál már piacvezető szerepet betöltő, innovatív nemzetközi cégnél? Szívesebben írsz tiszta kódot farmerben és kockás ingben, mint öltönyben?
6. CRO szakértő
 [releváns találat] Konverzió optimalizálásra fókuszáló, analitikus szemléletű digitális fanatikust keresünk csapatunkba!
7. Java backend fejlesztő
 [releváns találat] "Elkötelezettség a fenntarthatóság, a tudatosság, az etikus és felelős pénzügyi gondolkodásmód iránt."
8. Android fejlesztő
 [releváns találat] "Elkötelezettség a fenntarthatóság, a tudatosság, az etikus és felelős pénzügyi gondolkodásmód iránt."
9. AS400 COBOL állás Budapesten
 [releváns találat] Biztosítási szektor hazai szereplőjéhez határozatlan időre, teljes munkaidőben keresünk AS400-as szakembert COBOL programozói ismerettel fejlesztői feladatok ellátására.
10. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Java fejlesztő
 [releváns találat] A GIRO Zrt., a hazai pénzforgalom meghatározó szereplőjeként, elkötelezett munkatársat keres JAVA FEJLESZTŐ munkakörbe
12. Alkalmazás Rendszeradmininsztrátor
 [releváns találat] A GIRO Zrt., a hazai pénzforgalom meghatározó szereplőjeként, elkötelezett munkatársat keres ALKALMAZÁS RENDSZERADMINISZTRÁTOR munkakörbe
13. Junior C++ fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Senior fejlesztő vagy Tech Lead (Java)
 [releváns találat] Senior és vezető Java fejlesztőt keresünk 2014 elején nyílt irodánkba. A cégről röviden: a Pactera kínai piacon szerzett jelentős múlttal és amerikai befektetői gárdával rendelkező cég. Elsősorban IT outsourcing és tanácsadás a vállalat fő profilja, világ
15. C# reportfejlesztő - www.jobctrl.com
 [releváns találat] Reportok programozásához keresünk C# és HTML ismerettel főállásba kollegákat egy nemzetközi terjeszkedésbe kezdett magyar tulajdonú programhoz. Sok lehetőség, folyamatos kihívások, komoly ügyfélkör! Heti 1-2 nap távmunka és folyamatos rugalmas m
16. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] A munkakörről részletesen itt (is) olvashatsz: http://www.webtown.hu/senior-php-fejleszto
17. Senior Java fejlesztő / Java architect
 [releváns találat] A munkakörről részletesen itt (is) olvashatsz: http://www.webtown.hu/senior-java-fejleszto
18. junior rendszermérnök
 [releváns találat] A magyar IT biztonsági piac egyik meghatározó szereplője - akár azonnali munkakezdéssel - felvételt hirdet rendszermérnök pozícióba. FELADATOK: - IT biztonsági rendszerek üzemeltetése, naplóelemzés, incidenskezelés - riportolás, jelentések készítése
19. Junior programozót keresünk
 [releváns találat] A SWICON Zrt. 2004 óta a magyar informatikai piac egyik dinamikusan növekvő szereplője. Hazai és nemzetközi ügyfeleinket folyamatosan bővülő létszámú IT szakemberekkel támogatjuk informatikai céljaik megvalósításában. Sikerünk záloga a gyors és kompete
20. JAVA fejlesztő
 [releváns találat] A fő feladat: erőteljesen többszálú szerver oldali JAVA alkalmazás fejlesztése - elsősorban J2SE technológiai alapok
21. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Baxter Solutions - The Price Engine company: cégünk saját fejlesztésű devizakereskedelmi termékeket fejleszt a világ vezető befektetési bankjai számára.
22. SENIOR JAVA FEJLESZTŐ
 [releváns találat] Cégünk a hazai és a nemzetközi piacokon is sikeres szereplőként átfogó ügyviteli-, számlázási- és ügyfélkezelési rendszereket fejleszt. Jelenleg induló projectünkre keresünk SENIOR JAVA FEJLESZTŐ munkatársat.
23. Hardver közeli szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Családias közegben fiatal, dinamikusan fejlődő fejlesztő csapatba keresünk WSN (wireless sensor network) alkalmazás (firmware) fejlesztőt.
24. SHAREPOINT PORTÁL SZERVER fejlesztő, termékspecialista
 [releváns találat] Ha szeretnél az ország egyik leginnovatívabb szoftverfejlesztő cégénél dolgozni várjuk a jelentkezésedet. Ügyfeleink a hazai pénzügyi, energetikai szektor legnagyobb szereplői.
25. SENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ
 [releváns találat] legalább 3-5 éves szoftverfejlesztői tapasztalat C, C++, Java nyelvekben készség meglévő kódbázis gyors átlátására, mások munkájának átvételére erős ismeret a képalkotási és kepfeldolgozói eljárásokban szakirányú felsőfokú tapasztalat
26. SENIOR TANÁCSADÓ
 [releváns találat]  Megbízónk egy dinamikusan növekedő cég, amely nagyvállalatok számára szoftverfejlesztési-, rendszerintegrációs-, tesztelési- és üzleti tanácsadói szolgáltatásokat nyújt. Partnercégünk megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:
27. WEBFEJLESZTŐ
 [releváns találat] Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.
28. Rendszergazdát keres az Artisjus
 [releváns találat] Rendszergazda
29. IT rendszergazda
 [releváns találat] A hazai zeneipar legnagyobb állandó létszámú szereplője, az Artisjus Egyesület keres az Informatikai Főosztályára IT rendszergazda kollégát.
30. PHP fejlesztőt keresünk e-commerce területre
 [releváns találat] Webes szoftvereket tervezel, fejlesztesz és tesztelsz? Mély ismeretekkel rendelkezel a PHP 5 és az SQL adatbázisok terén? Gyorsan meg tudsz tanulni bármit, ami szükséges egy adott probléma megoldásához? Ha jártas vagy weboldalak, webáruházak fejlesztésébe
31. Szoftverfejlesztő - Ref. AR-0517
 [releváns találat] Hazai IT piacon meghatározó szerepet betöltő rendszerintegrátor partnerünk részére keresünk szoftverfejlesztő kollégát.
32. A ShiwaForce.com Zrt. JAVASCRIPT FEJLESZTŐ munkatársat keres
 [releváns találat] Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas JAVA fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást
33. IT ARCHITECT
 [releváns találat] Magyar tulajdonú, az informatikai piacon meghatározó szerepű partnercégünk számára keresünk jelöltekeket IT ARCHITECT pozícióba.
34. Szoftverfejlesztő / karbantartó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. HR menedzser informatikai tanácsadó cégtől
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. Architect (Java)
 [releváns találat] Technikai tervező és szakmai irányító szerep
37. Szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Magyar tulajdonú, a banktechnikai szektorban piacvezető szerepet betöltő fejlesztő és gyártó cég szoftverfejlesztő kollégát keres.
Szakemberek
1. Fullstack fejlesztő
 PHP (Laravel) fejlesztőként dolgozom, de a HTML, CSS is nagyon közel áll hozzám.
2. Fejlesztő-architect, gazdaságinformatikus
 Rendszerek tervezése, teljes spektrumú fejlesztése koncepcionálástól architektúráláson át, implementálásig.Delphi, Oracle, MsSQL, stb.
3. PHP, Embedded C, HTML-CSS, Flutter fejlesztő
 PHP, CodeIgniter, MySQL, Embedded C, Arduino, Microchip, HTML-CSS, Javascript, PWA, Flutter-Dart.
4. Windows/Linux rendszergazda, informatikatanár, oktató
 [nincs megadva leírás]
5. TGHwinner
 [nincs megadva leírás]
6. PHP fejlesztő, Wordpress, Mysql, Postgresql alapos ismerete.
 Webprogramozást vállalok, kisebb illetve nagyobb projekteket is. Forráskód javítást, weboldal készítést, fejlesztést.
7. Lelkes DWH/ETL fejlesztő
 Tapasztalat: SQL adattárház tervezésében, fejlesztésében és működtetésében, ETL fejlesztésben (MS SSIS), BI rendeszerek kiszolgálásában (QlikSense, MS SSRS)
8. Webfejlesztő frontend/backend
 30+ éves programozási ismeretek, kb. 15 év webfejlesztés.
9. IT Vezető, Üzemeltetés
 25 éves szakmai gyakorlat vállalati Windows alapú rendszerek IT üzemeltetésében és IT csoport vezetésében.
10. Senior fejlesztő, tervező, tanácsadó
 1 évesen a széttört rádió felett pislogtam, 13 évesen Commodore 64-t kértem Ami nem változott, hogy szeretek a dolgok mélyére ásni, javítani és szerelni. Tapasztalatom: a jó munka bármikor elérhető, a tökéleteshez kell még 1 óra.
11. Rendszergazda, Informatikus
 Kisebb, közepes méretű rendszerek telepítése, karbantartása, levelező szerverrel szükség szerint.
12. mérnökinformatikus
 IT vezető, csoportvezető
13. ASP.NET C# fejlesztő
 Speciális SharePoint fejlesztői tudás, jelentős MS-SQL tapasztalat, Atlassian Git,Jira, Confluence tapasztalat.
14. Friss dimplomás programozó (Java)
 Friss diplomás programtervező informatikus, stabil általános programozói alapismeretekkel. Szoftverfejlesztői állást keresek, és nyitott vagyok az új technológiák elsajátítására.
15. C++ fejlesztő
 2 évig tanultam programozást egyetemen.Visual Studio MFC C++ tapaszatlattal rendelkezem.
16. IT Infra Support Engineer
 IT üzemeltetési mérnök 23 év munkatapasztalattal, 3 ország, 3 nyelv, sokféle technológia, erős emberi oldal és vezetői készségek.
17. Joe
 [nincs megadva leírás]
18. Kovács-Ferencz Krisztián
 [nincs megadva leírás]
19. nodejs fullstack fejlesztő
 Backend, frontend, fullstack node.js projektekben dolgozom sok éve. Nestjs, Express, Hapi backend oldalon, Angular, React frontendben a leggyakoribb, amiket használok. Szívesen építek fel teljesen új projekteket, de bekapcsolódom meglévőekbe is.
20. Webfejlesztő, szövegíró
 Szoftverfejlesztő végzettséggel rendelkezem
21. Tapasztalt SQL programozó
 Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezek - riportok készítése és elemzése, munkafolyamatok automatizálása, adatbázisok építése terén. MSSQL, PL/SQL, POSTGRES, SYBASE Gyakorlatom van VisualBasic programozásban és web lap fejlesztésben
22. Backend fejlesztő
 Oracle, mySQL, Postrgres, PHP, Codeigniter, Laravel, Java: Spring BootHa szükséges, mint többtagú KFT fullstack szolgáltatást is tudok nyújtani. (angular, jquery, vue, android, ios)
23. Cisco CCNA hálózat üzemeltető, mérnökinformatikus
 Elvégeztem a cisco CCNA routing and swtiching kurzusát (végzettséget még nem szereztem), emellett egyetemi tanulmányaim is a hálózatok terén folynak. Pályakezdőként keresek hálózat üzemeltetéssel, tervezéssel kapcsolatos állást rész munkaidőben.
24. 2d/3d grafikus, animátor
 Szeretek alkotni, legyen az 2d, 3d de akár egy bútor felújítás is.
25. informatikus, rendszergazda
 Kisebb rendszerek, MS, Linux, enyhe AppleRendszertervezés, telepítés, üzemeltetésMySQL, PostgreSQL, PHP, bash, powershell
26. Szoftverfejlesztő
 Backend és frontend fejlesztésben egyaránt van munkatapasztalatom. Leginkább Java + Spring és a Vue.js áll közel hozzám
27. 3D Artist
 Cinema 4D szoftverben jártas, 3D Látványtervező tanfolyammal (3dhome) rendelkező személy vagyok. Kapcsolódó programismereteim: Octane Render, Substance Painter, Substance Designer, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator.
28. senior tesztelő
 Pénzügyi területen dolgozok alapvetően manuális tesztelőként.
29. Rátkay János
 Szerteágazó tapasztalatot szereztem a vezetési és IT tanácsadás, rendszertervezés, fejlesztés és tesztelés, agilis szoftverfejlesztés, képzés/tréning valamint projekt- és folyamatmenedzsment, üzletfejlesztés és általános menedzsment területén.
30. Pályakezdő FrontEnd Fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
31. HelpDesk
 [nincs megadva leírás]
32. borbelyborisz
 [nincs megadva leírás]
33. Excel programozó, IT tanácsadó
 KKV-k munkáját támogatom teljeskörű IT tanácsadással illetve folyamatfejlesztéssel, hogy az informatika segítségével időt és pénzt spórolhasson.
34. Szoftvertesztelő
 [nincs megadva leírás]
35. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő 2 év tapasztalattal távmunkában állást keres.
36. IT üzemeltető, IT szerelő
 Windows, Linux, Mac OS rendszerismerettel rendelkezem, rendszerek, hardverek, programok karbantartásában vagyok jártas, kisebb hálózatok menedzselésében. Jó probléma megoldó vagyok, nem jelent akadályt, ha valamit még nem csináltam.
37. 3D Animátor, grafikus
 [nincs megadva leírás]
38. fejlesztő (PHP, JavaScript, J2SE, Apache Cordova)
 [nincs megadva leírás]
39. BI szakértő
 Elemzés, Power BI fejlesztés több év tapasztalattal.
40. Java Junior Programozó
 Megváltozott munkaképességű Java junior programozó vagyok. Tapasztalatszerzés és szakmai gyakorlat szerzése érdekében keresek olyan megbízásokat, ahol a megszerzet tapasztalatokkal fejlődni tudjak. Az ismereteimet késöbbi munkában kamatoztassam.
41. Network Mgmt & Security, Linux
 CCNA R&S, CCNAS, Linux, C, Python, Nagios,, Cacti
42. C, webfejlesztő - UNIX platform
 Szoftverfejlesztés, üzemeltetés UNIX/Linux platformon.
43. Full-stack fejlesztő
 Angular / Nodejs fejlesztő vagyok. Mind a a ui és backend oldalon typescriptet szoktam használni.
44. Asp.net full stack fejlesztő
 Eddigi munkáim soran asp.net mvc -velfoglalkoztam. Full stack munkakörben, erős mssql adatbázis használattal. A munkáim során ennek ellenére elég változatos feladataim voltak, a bugfixtől, a telepítő scriptekik (powershell) bezárólag. Er
45. C fejlesztő, Java fejlesztő
 C fejlesztéssel foglalkoztam az elmúlt 2 évben, de nagyon érdekel a Java. (A fõiskola alatt a Java nyelven keresztül ismerkedtem meg a szoftverfejlesztéssel.) Veszprémi vagy távmunka érdekel.
46. .Net, Delphi fejlesztő
 C#, .Net, .Net Core, Oracle, Delphi development, database design, implementation, leading of software development teams
47. Rendszerüzemeltető
 Pályakezdő rendszergazda vagyok 1 év szakmai gyakorlattal (server 2008/2012, cisco IOS, számítógép szerviz/szerelés)
48. Finance Project manager/IT project manager
 Tapasztalt Finance/ IT projektmenedzser, projekt analyst, koordinátor. Agil, Waterfall, Prince2Projekt tervezes, eroforras tervezes, koltsegvetes tervezese, end to end menedzsment, uzelti igenyek felmerese, folyamatmenedzsment. Banki es nagyvallalati proj
49. Önéletrajz
 [nincs megadva leírás]
50. Rendszergazda, rendszerüzemeltető
 Junior rendszergazda vagyok Windows 2012, 2016 szerver, Hyper-V, desktop, valamint Cisco hálózati eszköz üzemeltetési, hálózatépítési gyakorlattal
51. Szenior IT Biztonsági szakértő
 16 év IT biztonsági tapasztala, ebből több év külföldön, tanácsadás és technológiai tudás. CISA, CISSP, Prince2.
52. Linux rendszeradminisztrátor
 Üzemeltetési feladatokat vállalok első sorban Linux rendszereken, akár helyben, akár távoli munkavégzéssel.
53. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
54. Pályakezdő rendszergazda
 2018-ban, 33 évesen kezdtem el a mérnökinformatikus főiskolát levelező tagozaton. Eddig elektronikai vonalon (műszerész szakmában) dolgoztam, de mindig a számítástechnika érdekelt a legjobban, ezért váltanék inkább arra, amit szeretek.
55. Junior programozó állást keresek!
 Neumann János Egyetem GAMF karán vagyok végzős programozó informatikus hallgató. Keresek junior programozó állást (teljes munkaidő, részmunkaidő másodállásban, távmunka is szóba jöhet!)
56. Hálózatkezelő, szoftvermérnök
 Cisco technológiák ismerete, Infokommunikációs szakirány,Adatbázisfejlesztés (MS SQL),SharePoint fejlesztés,SharePoint Server és SharePoint Designer,Visual Studio és TFS,C# fejlesztés,HTML,CSS,Szoftvertesztelés(felhasználói teszt és dokumentálás)
57. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
58. Junior Java fejlesztő
 Egy junior Java fejlesztő vagyok, korábbi marketing- és gazdasági tapasztalattal. Célom és fő motivációm a folyamatos fejlődés és új technológiák megismerése.
59. IT projektvezető, IT vezető
 Informatikai projektek vezetése, felhasználói igények felmérése, megoldás-orientált megközelítés, 15 év szakmai tapasztalattal.
60. Java fejlesztő
 Munkám és egyben hobbim Java EE, ill. Spring projektek fejlesztése, alkalmazások üzemeltetése. 4 éve veszek részt szerver oldali kódok fejlesztésében. Elsősorban otthon elvégezhető távmunkák érdekelnének.
61. C++ fejlesztő
 Bármire képes, szabadon gondolkodó, újdonságokra fogékony, kihívást kereső, önmagát megteremtő álláskereső.
62. java full stack fejlesztő
 Java technológiákban (JEE, Spring, REST), de nem kizárólag van erős tapasztalatom (17 év). De webes (JS, HTML, Angular) felületeket is fejlesztettem.
63. Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
64. orvos, C# fejlesztő, rendszergazda, etikus hacker
 Azt olvastam, hogy az egészségügyi informatika robbanásszerű fejlődés előtt áll. Én akarok lenni a gyutacs!
65. MSSQL fejlesztő, üzemeltető
 MSSQL, .Net fejlesztő, üzemeltető
66. Tapasztalt PHP fejlesztő
 tapasztalat: 15 év PHP, OOP szemlélet, számlaképesség
67. C# . NET, mysql, mssql, php
 Kezdő szoftverfejlesztő állást keres. C# .NET, OOP, MySql, MsSql, PHP ismeretekkel.
68. Oracle, Java fejlesztő
 Sok éves UNIX, Oracle, Java, Perl tapasztalat, német, angol nyelvtudással.
69. Hardver fejlesztő
 Hardver fejlesztőÁramkörök tervezése, programozása,gyártása a kapcsolódó programok elkészítése.Kommunikációval(GSM,WIFI,Bluetooth,Lora) kapcsolatos termékek tervezése, helymeghatározással kapcsolatos ismeretek (GPS,RTK,GNSS,Glonass, Galileo,RTCM).
70. Tapasztalt hálózatépítő, rendszergazda, IT sales manager
 Tapasztalt rendszergazda, IT sales manager, hálózatépítő
71. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
72. IT rendszergazda
 Elsősorban olyan cégek megkeresését várom, akik Windows alapú rendszerekhez keresnek tapasztalattal rendelkező rendszergazdát.
73. Pályakezdő Számítógépes rendszerkarbantartó
 [nincs megadva leírás]
74. Junior rendszermérnök
 Jelenleg IT-Support Level1-es szinten dolgozom. A szakmai tudásom megfelelő pozícióm keresem, mivel informatikai főiskolai végzettséggel rendelkezem, mellette tárgyalóképes angol és német nyelvtudással.
75. webdesigner
 Gyakorlatom nagy részét reklámgrafika, képszerkesztés, webdesign, reklámszövegírás, webshopok megjelenésének karbantartása révén szereztem. Kreatív vagyok és agilis. Mindig olyan megoldásokra törekszem, ami egyedi.Jelenleg vállalkozóként dolgo
76. PHP, SQL, HTML, CSS, JavaScript
 [nincs megadva leírás]
77. Junior Java fejlesztő
 Alvállalkozóként keresek projektmunkákat.
78. Villamosmérnök, informatikus, programozó, etikus hacker ...
 20 éve használok Linuxot, jelenleg is több szervert felügyelek. Részmunkaidős vagy vállalkozói, fejlesztőmérnöki vagy rendszergazda munkát keresek. Több programozási nyelvet ismerek, és bármilyet rövid időn belül elsajátítok.
79. .Net, C#, php, SQL, Javascript, Jquery, Ajax, Laravel, Yii
 Szakmai ismeretekC#, ASP, PHP, Java, jQuery, Ajax, Typescript, HTML, CSS, MSSQL, MySql, PgSQL, Git, OOP és MVCYii, .NET, Laravel, Angular keretrendszerek ismereteÉrtékesítési, tárgyalási tapasztalat, vezetői, csapat irányítási, oktatói tapasztalat
80. Csak távmunka érdekel
 Távmunka keretében fejlesztés, tesztelés egyaránt érdekel:Amikkel eddig dolgoztam: php, html, xml, javascript, mysql, oracle, pl/sql, jira, squish, photoshop
81. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
82. Senior Microsoft Developer, Architect (MCPD, Web/full-stack)
 Mihály has 15 years of experience in Microsoft application development. He has worked for Hungarian and Swiss companies as a developer, software architect, technical team lead and project manager.
83. Web Developer , Php Fejlesztő
 Tapasztalt Frontend-Backend programozó Web Developer
84. software engineer(C++, Java)
 I gained most of my workexperience in C++ and Java. I am open, even to program microcontrollers or mobile platforms. https://www.linkedin.com/in/zolt%C3%A1n-sz%C5%B1cs-15a419147/
85. IT szakember
 Jelenleg inkább a front-end, ami érdekel. HTML, CSS és JavaScript, amivel főleg foglalkozom. Referencia: https://cselenyiszabo.com/
86. beágyazott C fejlesztő
 beágyazott szoftverek fejlesztése mikrokontrolleres környezetben (AVR, STM32 - ARM) C nyelven
87. Fullstack fejlesztő
 10+ év fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Főleg HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL nyelvekben vagyok járatos.Elsődlegesen frontend fejlesztőnek tartom magam, de nem jelent gondot a backend fejlesztés sem.
88. Java fejlesztő
 http://marfoldi.github.io
89. Full stack fejlesztő (web)
 [nincs megadva leírás]
90. Application és IT Helpdesk munkatárs
 [nincs megadva leírás]
91. C# fejlesztő
 Pályakezdő C# szoftverfejlesztő vagyok rengeteg tudásvággyal.
Munkába állás akár azonnal.
92. Szoftverfejlsztő
 C/C++; web backend / frontend; user support
93. Informatikai rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
94. Junior C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
95. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztés-vezető
 Több, mint 30 éves C++ fejlesztői és ~5 év fejlesztésvezetői tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztőként mind hardver közeli, mind GUI-s és adatbázissal kapcsolt fejlesztésben, vezetőként 10-15 fős csoport irányításában van tapaszta
96. PHP fejlesztő
 PHP, SQL, Bootstrap, Symfony, CMS rendszerek
97. Delphi, C# fejlesztő, SQL
 Medior szintű SW Dev állást keresek 16 év Delphi, 2 év C# .NET, 20+ év SQL tapasztalattal. Egyéb: Xamarin, Java, Android fejlesztés.
98. PHP, Codeigniter, Bootstrap
 2006 óta foglalkozom PHP fejlesztéssel, emellett: Codeigniter, HTML, CSS, Bootstrap, JQuery, MySQL, PostgreSQL, Photoshop, Wordpress, Prestashop, Windows környezetben helpdesk, gépösszeállítás, telepítés.
99. Frissen végzett rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
100. .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
1. C++ fejlesztő, szoftverfejlesztő
 [releváns találat] 2005-2016 Magyar Telekom Nyrt.A mobil számlázó programot fejlesztő és támogató, s azzal kapcsolatos fejlesztésekettámogató team oszlopos tagja voltam.A számlázó program C++ nyelven készült Unix operációs rendszerre. Oracle adatbázisbanszereplő a
2. Junior Java fejlesztő
 [releváns találat] A Debreceni Egyetem Informatika Karán tanultam Programtervező Informatikusnak, ahol a Java-ban mélyedtem el leginkább. Jelenleg az Oracle Sql-ben és Javaban fejlesztem magam.
3. SAP jogosultságkezelés
 [releváns találat] SAP jogosultsági szerepek létrehozása, GRC jogosultság adminisztráció
4. Product owner/manager, project manager
 [releváns találat] IT-fejlesztésekhez kapcsolódó business szerepekben jártas, Scrum vizsgával rendelkező senior szakember IT, telco, e-commerce, turizmus területeken.
5. Lelkes kezdő webfejlesztő
 [releváns találat] Jelenleg autodidakta módon képzem magam a webfejlesztés területén.HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Java, Bootstrap, WordPress - ezekkel a technológiákkal volt főleg dolgom idáig, s még kezdőnek tartom magam.Igyekszem folyamatosan fejleszteni t
6. Rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazdaként dolgozom főállásban és szeretnék egy mellékállást vagy távmunkát biztosító lehetőséget.
7. Cisco hálózati rendszermérnök, Windows szerver üzemeltet!
 [releváns találat] Cisco és HP aktív hálózati eszközök konfigurálása, felügyelete.MPLS alapú hálózat aktív eszközeinek (routerek switchek) felügyelete,konfigurációja,Domain Controlller, Exchange szerverek üzemeltetéseActive Directory kezelése, Postafiókok kezeléseAlap HTML
8. Szoftver fejlesztő
 [releváns találat] 5+ éve az IT területen dolgozó proaktív, agilis szakemberként ajánlom magam informatikai megoldások szállítására
9. senior .net fejlesztő
 [releváns találat] .NET C#, ASP. MVCWEB API, WPF, TSQL, jártasság csapatmunkában, modellező rendszerek ismerete, sok évnyi munkatapasztalat.
10. Megfelelő IT szakembert keres?
 [releváns találat] Közel 25 év informatikai tapasztalatával rendelkezem, jelenleg szabadúszóként. Többféle informatikai szerepkörökben dolgoztam párhuzamosan: Szoftverfejlesztő, adatbázis adminisztrátor, tesztelő, szoftverüzemeltető, rendszergazda, probléma megoldó.
11. support mérök
 [releváns találat] Oracle DBA, Aruba, FortiNet, Linux, Networking, SAP bázis, Asterisk, APEX, VmWare
12. IT Biztonság technikus
 [releváns találat] CCNA Routing & Switching ismeret, windows szerver szerepkörök ismerete, hálózatépítés, hálózat biztonság.
13. f_peter
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Rendszergazda, IT szoftver üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. webmester, php fejlesztő
 [releváns találat] Webáruházak, weboldalak tervezése, fejlesztése, üzemeltetése (html, css, php) és minden ezekkel járó tevékenységet ismerek. Ügyfelekkel való tárgyalástól a logisztikai problémák kezelésén át egészen a programozásig.
16. Tapasztalt 2D 3D grafikus
 [releváns találat] Több mint 11 éves tapasztalatt rendelkező 2d 3d grafikus vagyok! Főállású távmunkát keresek!
17. C# fejlesztő
 [releváns találat] Ügyviteli szoftverek fejlesztésében jártas programozó vagyok.
18. Webdesigner tíz év tapasztalattal
 [releváns találat] Tíz éves tapasztalattal rendelkezem webdesign és webfejlesztés, valamint DTP területeken.
19. PHP programozás, webfejlesztés
 [releváns találat] Egyedi webáruházak készítése, PHP, MySQL, HTML, Javascript, CSS magasszintű ismerete
20. Elektronikus grafikus - képanimátor
 [releváns találat] Pályakezdő: http://szkata.blogspot.com/
21. Junior Rendszergazda állást keres!
 [releváns találat] Jó hardver, program és (szerver) operációs rendszer ismeretek, tapasztalat ezek kezelésében. Pontos, precíz munka, magamra és munkámra is igényes vagyok. Informatika érettségi, és felősokú OKJ-s rendszergazda végzetséggel rendelkezem.
22. Senior GO/PHP backend developer
 [releváns találat] Senior PHP/Go developerként vállalok szivesen órabéres vagy projekt alapú megbizásokat.
23. Keresőmarketinges
 [releváns találat] 6 éves keresőmarketinges múlt. (SEO, SEM, AdWords kampányok kezelése, webanalitika, stb.)
24. Site Services Lead
 [releváns találat] 8 év informatikai, 2 év távközlési tapasztalat.8 fős volt a legnagyobb csapat, melyet irányítottam, jelenleg 3 ember munkáját koordinálom.
25. ECDL, szoftverüzemeltető óraadó
 [releváns találat] 14 éve felnőttoktatásban tevékenykedtem, ECDL és szoftverüzemeltetői OKJ-s tanfolyamra járó hallgatókat oktattam vállalkozóként, mint óraadó tanár. Hallgatóim sikeres vizsgákat tettek, sok tananyaggal, türelemmel rendelkezem.
26. rendszermérnök
 [releváns találat] Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
27. KKv online marketinges
 [releváns találat] Mikro, kis- és középvállalatok online marketingjének tervezésében, kivitelezésében, és mérésében rendelkezem széles látókörrel. Folyamatos önképzésemből fakadóan a tudásom napre kész,és versenyképes, legyen szó akár CPC kampányokról, On-page SEO-ról, kamp
28. sap basis tanácsadó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
29. SEO, SEM, SMO
 [releváns találat] 5+ év online marketing tapasztalat 4-8óra/projektmunka. Erősség: analitikus látásmód, Google AdWords, Analytics, Optimizer, stb. magasszintű ismeret, site struktúra tervezés, új SEO technikák (pl. Rich Snippet) gyors alkalmazása.
30. Webanalitika, online marketing, SEO, SEM
 [releváns találat] Trendek nyomon követése a Google Analytics segítségével a vállalat portfóliójában szereplő több, mint 20 weboldalon. A fent említett oldalak egy részének keresőoptimalizálása (SEO). Nagyobb Google Adwords hirdetési kampányok menedzselése 250e Ft napi kö
31. PowerShell guru, Exchange és Active Directory rendszermérnök
 [releváns találat] AppSense Environment Manager, Windows, Exchange Server, Active Directory és PowerShell szakember, rendszermérnöki és oktatói tapasztalattal.
32. Informatikai Hálózattelepítő és -üzemeltető
 [releváns találat] Pályakezdőként szeretnék elhelyezkedni informatika területén.
33. PHP fejlesztő, MySql, aspx, C# Adobe Photoshop ismeretek.
 [releváns találat] Magas szintű html és php ismeretek, továbbá az ismereteim között szerepelnek még a C#, ASP és a MySQL adatbázis ismeretek is. Szívesen készítek egyedi weblapokat, a programozást és a designt is beleértve.
34. 3D grafikus (ékszer, lowpoly, animációk, marekting anyagok)
 [releváns találat] Ékszermodellezésben, karakter modellezésben, kerttervezésben és mindennemű 3D látványtervezésben jártas vagyok. Alkalmi munkákat is vállalok! 3d szemüveggel nézhető anyagok is.
35. CCNA tanulm�ny (h�l�zattelep�tő tanfolyam), szakviz
 [releváns találat] 2011 október 18: Sikeres CCNA Security vizsga Rövid távú terveim között szerepel a JUNIPER JNCIA és a CISCO CCNP minosítések megszerzése is.2010 december 14 : Sikeres CCNA vizsga.
36. grafikus, webdesigner
 [releváns találat] Nagyon jó ismerettel rendelkezem az Adobe termékek, a CorelDraw, és a 3DS MAX terén.
37. c++, c, sql
 [releváns találat] https://www.linkedin.com/in/klaca
38. informatikus / szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Tapasztalataim nagy részét szoftverfejlesztőként szereztem, de kipróbáltam a szervezői szerepet is. Ennek köszönhetően informatikusnak vallom magam, aki egy-egy problémát szeret jobban körüljárni és így kiválasztani a megfelelő megoldást.
39. Cisco hálózati rendszermérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. szoftvertesztelő,IT konzulens,HelpDesk
 [releváns találat] 4 éves munkatapasztalattal rendelkezem,főként kis-és középvállalati körben dolgoztam ez idáig a profilomban szereplő nunkakörökben.
41. WEB fejlesztő, designer
 [releváns találat] Technológiai ismeretek: HTML, Javascript, PHP, MySql, Ajax, XML, CSS. Ezen kívül: Honlap grafiakai tervek készítése, grafikai tervek honlapba való implementálása, banerkészítés. DTP: arculatok, szóróanyagok, brossúrák, molinók
42. Delphi, komponens, Grafika, SQL, CAD, Térképészet
 [releváns találat] Delphi grafikus, CAD, térképészeti rendszerek, komponensek fejlesztésében jártas programozó, távmunkában fejlesztést vállalok
43. IT vezető, cégvezetés támogatása
 [releváns találat] Az előre mutató új megoldások felismerése, kidolgozása. A vezetői igények "lefordítása" és végig vitele az informatikai partnerek irányába (a kereskedők és cégvezetők nyelvét nem mindig értik az informatikusok, és fordítva).
44. AS/400, RPG, számlázás, adatmigráció
 [releváns találat] AS/400-as környezetben, outsourcing számlázással, RPG fejlesztéssel, adatmigrációval foglalkozó szakember
45. üzleti hírszerző
 [releváns találat] Jogi szakokleveles villamosmérnöki diplomával hivatásos hírszerzőtisztként 20 évig titkos politikai és gazdasági információk megszerzésével, elsődleges elemzésével és értékelésével foglalkoztam, folyamatosan alkalmaztam a humán erőforrások ellenőrzésével.
46. IMS rendszermérnök, telco specialista, Scrum Master, C/C++
 [releváns találat] 15 év tapasztalat telekommunikációs ill. hálózati rendszerek fejlesztésében.
47. SAP jogosultságkezelés, SAP alkalmazásgazda
 [releváns találat] SAP felhasználók létrehozása, jogosultsági szerepek kialakítása.SAP és SAP BW alkalmazásgazda
48. Helpdesk 1. Level, 2. Level, Lotus Notes specialista
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. IBM Lotus Notes/Domino tapasztalattal
 [releváns találat] IBM Lotus Notes/Domino fejlesztõi, rendszerszervezõi illetve rendszergazdai tevékenységet vállalok.Számomra fontos, az önálló munkavégzés és a fejlesztési tevékenységben való részvétel.
50. Inf. mérnök, eddig rendszergazda, Delphi programozó
 [releváns találat] Rendszergazdai, delphi programozói gyakorlattal, informatikus mérnöki végzettséggel érdekes állást keresek.
51. Multimédia-fejlesztő
 [releváns találat] Multimédia-fejlesztő
52. Rendszerfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. telekommunikációs és Windows rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
54. Főiskolás, műszaki informatika
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
55. Webprogramozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
56. tapasztalt tesztelő
 [releváns találat] tapasztalt tesztelő
57. Debian üzemelt hálózati szolgáltatások, PHP,SQL ismertek
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
58. Grafika & Webprogramozó
 [releváns találat] Olyan területen szereztem tapasztalatokat, ahol a kreativitás és precizitás jelentős szerepet töltenek be. Értek a Photoshophoz, Dreamviewerhez, Flashez(alap), Számítógépszereléshez, Windowshoz.
59. IT szakember, rendszergazda, SQL, C# programozo
 [releváns találat] Programozo analitikus és müszaki informatikai végzettséggel, alkalmazott elektronika és telekomunikáció szakon szezett mérnöki képesítéssel, több éves szakmai gyakorlattal rendszergazdai, wireless hálózat, biztonságtehnikai, Database Developer, SQL és C#
60. pénzintézeti rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. Tapasztalt PL/SQL fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. Senior Programmer
 [releváns találat] Java vagy C# fejlesztésbe szívesen vennék részt főleg modell vezérelt fejlesztésben A számítástechinka több területén is rendelkezem tapasztalattal így a szervezés, fejlesztés, iternet szolgáltatás, stb. Fejlesztőként jól ismerem az OOP-t és ...
63. Projektmenedzser
 [releváns találat] Online és mobil termék és szolgáltatásban jártas vezető, 15 éves tapasztalattal új kihívásokat keres.
Cégprofilok
1. BISS Kft.
 [releváns találat] 14 éve az IT piacon jelen lévő cégünk, a BISS Kft., 10 fős, folyamatosan növekvő IT csapatába minimum 2 éves tapasztalattal rendelkező Angular fejlesztő kollégát keres.Helyszín: Budapest XI. kerület, Hamzsabégi út. Főállás, h
2. ELPRO Systems Kft.
 [releváns találat] Az ELPRO innovatív monitoring megoldások svájci gyártója elsősorban a gyógyszeripar, a biotechnológia és az egészségügy területén.
3. Kvikwin Kft.
 [releváns találat] Kiemelkedő szerepet játszunk egy agilis, ügyfélközpontú informatikai cégnél egy német-magyar partner-felhőben. Magán tulajdonban lévő vállalkozás ami jelentős profil és termék változáson ment keresztül a közelmúltban.
4. DataLogic Számítástechnikai Kft
 [releváns találat] DataLogic Számítástechnikai Kft.
5. TestMan Kft
 [releváns találat] Digitális Publikációval foglalkozunk. Projektjeink a nyomtatott lapok replikáinak kiadásáát és értékesítését végzi, webes, iOs és android platformokon.
6. GIRO Zrt.
 [releváns találat] A GIRO Zrt. küldetése - az elszámolásforgalom területén kifejtett szerepét folytatva - a hitelintézeti szektor működőképességének, fejlődésének segítése és a felé megnyilvánuló felhasználói bizalomnak az erősítése.
7. XDS Kft.
 [releváns találat] Széleskőrű megbízásaink biztosítják a változatos és folyamatosan új kihívást jelentő szakmai projekteket az autóipartól a játékfejlesztésig számos innovatív területen.
8. Clarity Consulting Kft.
 [releváns találat] A Clarity Consulting 2001-ben alakult magyar tulajdonú, a vezetési tanácsadáson belül üzleti és informatikai tanácsadásra szakosodott vállalkozás; a hazai tanácsadó piac egyik meghatározó szereplője.
9. Exact Solutions
 [releváns találat] Az Exact Solutions minőségi, megbízható munkaerő-közvetítési szolgáltatást nyújtson a magyarországi vállalatok számára. Meghatározó szerepet töltünk be az Informatika és a Szolgáltató Központok területének emberi erőforrás ellátásában.
10. PC Trade Kft.
 [releváns találat] Két területre koncentrálunk, az egyik az Europroof ERP rendszer fejlesztése, amely Delphi és MsSQL nyelven történik, a másik a webes szoftverfejlesztés, amely PHP, MySQL nyelven történik, de elengedhetetlen a HTML, CSS nyelvek ismerete.
11. Waberer's International Zrt.
 [releváns találat] A Waberer's International Zrt. Magyarország és Kelet-Közép-Európa piacvezető logisztikai szolgáltatója, amely - saját piaci szegmensében - Európában is a legtekintélyesebb vállalatok között szerepel.
12. CNW Rendszerintegrációs Zrt.
 [releváns találat] Cégünk a CNW Zrt. magyar tulajdonú üzleti vállalkozás, 1994 óta a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég.
13. GE Lighting
 [releváns találat] GE Lighting - fényforrás és világítástechnikai megoldások (volt Tungsram). EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) központ, kutatási és fejlesztési központ, fénylabor. Gyárak: Bp, Kisvárda, Zalaegerszeg.Bővebb információ: http://www.ge.com/hu/hu/
14. MAXER Hosting Kft.
 [releváns találat] Cégünk 10 éve fontos szereplője a hazai web hosting piacnak. Specialitásunk a linux alapú web és email hosting, cloud szolgáltatások, virtualizáció.
15. ArgonSoft Kft.
 [releváns találat] Az ArgonSoft Kft. a magyarországi nagyvállalati és államigazgatási szegmens szereplői számára szállít nagy komplexitású egyedi szoftveres megoldásokat. A SOA architektúra alapú, modellvezérelt tervezéssel kivitelezett rendszerek Microsoft .Net és Java JEE
16. Unisys Magyarország Kft.
 [releváns találat] A Unisys egy információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A Unisys 2007-es év elején nyitotta meg budapesti centrumát, amely jelenleg 600 főt foglalkoztat; létszám
17. Swicon Zrt.
 [releváns találat] A SWICON Zrt., 2004 óta a magyar informatikai piac egyik dinamikusan növekvő szereplője. Hazai és nemzetközi ügyfeleinket folyamatosan bővülő létszámú IT szakemberekkel támogatjuk informatikai céljaik megvalósításában.
18. Les Coques Kft.
 [releváns találat] Magán-munkaközvetítő és fejvadász cég. JAVA és ASAP ABAP programozókat, ill. Microsoft Windows-, SQL-, hálózati-, alkalmazásszerver-, Unix-, VMware rendszergazdákat és ORACLE adatbázis adminisztrátorokat keresünk! A Les Coques Kft. megalapításának célja
19. Keeper-Tech Informatika
 [releváns találat] A KEEPER-TECH Informatikai100%-ban magyar tulajdonú informatikai vállalkozás, amely több éve az informatikai piac megbízható, ügyfélbarát szolgáltatásokat nyújtó szereplője.
20. Egy nagy bankcsoport pénzügyi leányvállalat
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Cobra Computer Kft.
 [releváns találat] 100%-ban magyar tulajdonban lévő, 1986-ban alapított vállalatirányítási rendszert fejlesztő és értékesítő cég, mely több mint 30 éve az ügyviteli piac meghatározó szereplője.
22. VT Soft Sotware Kft.
 [releváns találat] Vállalatunk Magyarország egyik legsikeresebb humánügyviteli rendszereket fejlesztő és outsourcing szolgáltatást nyújtó cége, mely több mint 20 éve a piac stabil szereplője.Célunk, hogy szoftvereink és szolgáltatásaink révén növeljük partnereink hatékonysá
23. MSCI
 [releváns találat] Cégünk pénzügyi döntéstámogató eszközök fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az ügyfeleink között a világ legnagyobb intézményi befektetőit tartjuk számon, így termékeink meghatározó szerepet töltenek be a pénzügyi világban; index-üzletágunk ped
24. BCS Hungary Kft.
 [releváns találat] A BCS Hungary az IBCS csoport tagja, amely Közép-Európában öt országban van jelen, immár 20 éve. Fő alkalmazási területek: raktár-logisztika, gyártási folyamatok, termékkövetés, szállítás és kézbesítés.
25. Humansoft
 [releváns találat] Több mint 20 éves múlttal rendelkező teljes informatikai termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkező vállalat. Színvonalas szolgáltatásaikkal és minőségi megoldásaikkal a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője. Jelenleg több mint 210 fő alkalma
26. Tigra Informatikai Csoport
 [releváns találat] A Tigra Kft. 1996-ban alakult, az eltelt több mint egy évtized alatt a magyar informatikai piac meghatározó szereplőjévé vált.A Tigra Informatikai Csoport több, mint 90 munkatárssal rendelkezik, fejlesztőcsapatát, szakértői csapatát folyamatosan bővíti.
27. Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer
 [releváns találat] A Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer egy olyan egyedi fejlesztésű portál, mely a magyarországi és nemzetközi törvényi szabályozóknak igyekszik maximálisan megfelelni. Partnerszervezeti és felhasználói adatbázisait a szerzői jogvédelemre vonatkozó
28. Cégprofil
 [releváns találat] Cégünk német-magyar szoftverfejlesztő vállalat, amely értékelési és vizsgáztató szoftvereket fejleszt a felsőoktatási intézmények (egyetemek és kutatóintézetek) valamint az üzleti szektor szereplői számára (toborzás-kiválasztás)
29. Neo Interactive Kft.
 [releváns találat] Full service digitális marketing ügynökség, mely 2002 óta meghatározó szereplője az online piacnak. A neo az egyik legismertebb brand az online marketing területen.
30. Click On Kft
 [releváns találat] A Click On Kft a hazai informatikai piacon, meghatározó szerepet tölt be folyamat- és dokumentumkezelő, CRM és ERP megoldásaival. Az 1997 óta fennálló fejlesztői bázis a távközlési valamint az államigazgatási szektorban jelent meg
31. Globális IT Megoldások Kft.
 [releváns találat] Cégünk kereskedelmi folyamatokat támogató, globális szabványokon alapuló szoftvermegoldásokat fejleszt.
32. Reed Magyarország Kft
 [releváns találat] A REED budapesti divíziója 2008 januárjában kezdte meg működését. Specializált divíziókkal és tapasztalt tanácsadókkal nyújt világszínvonalú szolgáltatást a régióban. Professzionális szolgáltatásunk, ügyfélközpontú megközelítésünk és lelkes tanácsadó és
33. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 [releváns találat] A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
34. APT Vezetési Tanácsadó Kft
 [releváns találat] Az APT Vezetési Tanácsadó Kft. a humánerőforrás területén a szolgáltatói szektorban 2001 óta szerepel. Legfőbb tevékenységünk a vezető szakemberek és a jól képzett specialisták felkutatása és kiválasztása.
35. Cégprofil
 [releváns találat] Külföldi tulajdonú, magyar médiavállalat vagyunk. Portfoliónkban nyomtatott kiadványok, portálok, PC és mobil alkalmazások szerepelnek, melyekkel a magyar egészségügyi piacon töltünk be egyedi pozíciót.
36. BE-Systems Kft.
 [releváns találat] .NET 2.0, 3.0, 3.5, ASP.NET, WCF, WWF, AJAX, MS-SQL, AGILE, RUP
37. IHFS Solution Kft.
 [releváns találat] Informatikai tanácsadás nyújtása a pénzügyi szektor és a szolgáltató ipar szereplõi számára.
38. Netrix Kft
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. SZÁMALK Zrt.
 [releváns találat] A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
40. Virusbuster Kft.
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
41. IntelliMed Hungária Kft.
 [releváns találat] Egészségügyi informatikai fejlesztéseket végzünk, On-line kommunikációs, marketing és PR szolgáltatásokat nyújtunk az egészségügyi szektor non-profit szervezetei és gyógyszeripari vállalatok részére.
42. JOB Személyzeti Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] A humánerő forrása
43. Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft.
 [releváns találat] Cégünk, a Stratis, 1998-ban alakult, mára a hazai vezetési tanácsadási piac egyik legnagyobb szereplőjévé váltunk. Vevőoldali, szállító-független tanácsadó vállalat vagyunk: gyártókat, szállítókat nem képviselünk, termékeket nem forgalmazunk.
44. Netacademia Oktatóközpont
 [releváns találat] A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
45. Cégprofil
 [releváns találat] Ma már a légiközlekedés életében akár személy-, akár áruforgalomról van szó, elengedhetetlen a megfelelő informatikai háttér. A CCS Hungary ebben ajánlja fel segítségét Cégüknek, hasonlóan a több száz elégedett Partneréhez, akik a légiközlekedés szereplői
Termék és megoldás profilok
1. TriDoc standard
 [releváns találat] Magas szintű dokumentum menedzsment megoldás kis és közepes méretű vállalkozások számára.
2. Orvosbeosztás
 [releváns találat] Az Orvosbeosztás egészségügyi intézmények számára készített felhő alapú (Azure) komplex rendszer, ami segít az emberi erőforrások biztonságos és költséghatékony tervezésében.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. PHP fejlesztőt keresünk meglevő CakePHP alapú weblaphoz
 Meglevő Cakephp alapú oldalunk továbbfejlesztése
2. SW Engineer
 Our client (Security Systems for Banknote printing) is looking for SW Engineers in Budapest (.NET/C#/C++, Agile, Scrum, Design patterns). The new team will develop the next generation of their product.
3. .Net programozót keresek 3-6 hónapig terjedő megbízásra.
 folyékony angol nyelvtudás, VB.Net, ASP.Net, AJAX és MVC, 3-4 héten belül, 3-6 hónapos időszakra, SQL, Nemdohányzó
4. ALM/PLM (Sharepoint) Ausztria
 [nincs megadva leírás]
5. eventize Iphone app portolása Androidra
 1 fő fejlesztőt keresünk Eventize Iphone app portolására! www.eventize.it
6. funkcionális tesztelő budapesti munkavégzésre
 Ügyfelünk számára végzendő manuális, funkcionális tesztelési feladatok ellátására keresünk szakembereket. A munka előre láthatólag márciusban kezdődik.
7. Ösztöndíjas program
 Diákokat keresünk ösztöndíjas/gyakornok programunkba. Jelenleg zajló egyetemi tanulmányok mellett, a végzésig hátralevő idő 6-30 hónap. On the job tanulás, online tananyagok, visszatérő konzultáció, MS és Avaya certifikációk megszerzése
8. .NET fejlesztőket keresünk
 1-2 éves tapasztalattal rendelkező ASP.NET fejlesztőket keresünk budapesti munkahelyre. Jó csapat, kellemes munkakörnyezet